خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز؛ غذای لذیذ تبریزی

    🍡مواد لازم برای 4 نفر:

    لوبیا سبز خرد شده      400 گرم 

    هویچ خرد شده            2 عدد متوسط 

    سیب زمینی خرد شده  1 عدد متوسط

    تخم مرغ                    2–3 عدد 

    مغز گردو خرد شده        نصف استکان

    زعفران دم کرده            1 قاشق غذا خوری 

    پیاز داغ                      1 قاشق غذا خوری 

    شیر                          1 قاشق غذا خوری 

    بکینگ پودر                 ½ قاشق چای خوری 

    زرد چوبه، نمک، فلفل    به مقدار لازم

    🌹🌹🌹🌹

    روش تهیه : 

    🔅لوبیا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنید و به اندازه های یک سانتی متری خرد کنید . 

    🔅هویچ  و سیب زمینی را پوست بگیرید و نصف اندازه لوبیا خرد کنید . 

    🔅لوبیا را با یک لیوان آب و یک قاشق چای خوری مخلوط نمک و زرد چوبه بگذارید به مدت 10 دقیقه بپزد.

    🔅بعد از این مدت هویچ خرد شده را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر مواد را بپزید . ( دقت کنید که حرارت زیر مواد به حدی نباشد که آب آن کشیده شود و مجبور به اضافه کردن آب شوید )

    🔅بعد از 10 دقیقه، سیب زمینی نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه حرارت زیر مواد را خاموش کنید و صبر کنید مواد کمی سرد شوند .

    🔅در یک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنید ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنید تا مخلوط شوند ، بعد بکینگ پودر ، پیاز داغ ، ادویه مورد نظر ، شیر ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید . 

    🔅سبزیجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و با قاشق هم بزنید . توجه کنید هم زدن به اندازه و شدتی نباشد که مواد را له کند . در حدی که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافی است .

    🔅بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کردید مایه کوکو غلظت لازم را ندارد یک عدد تخم مرغ باقیمانده را نیز به مواد اضافه کنید . 

    🔅بعد از مخلوط شدن مواد ، مایه کوکو را به مدت 10- 15 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا کاملا مزه دار و کمی سفت شود 

    🔅در یک تابه نچسب ، به اندازه ای روغن بریزید که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 میلیمتر بپوشاند . حرارت را کمی بالا ببرید تا روغن داغ شود ، مایه کوکو را داخل تابه بریزید ، روی آن را کاملا صاف کنید و صبر کنید تا  کوکو کمی ببندد و بعد درب تابه را ببندید و با حرارت ملایم 30 دقیقه زمان دهید تا کوکو کاملا مغز پخت شود و یک روی آن طلایی شود .

    🔅بعد کوکو را برگردانید تا روی دیگر آن هم طلایی شود . 

    🚩نکته ها: 

    ❗️کوکوی لوبیا سبز یکی از مجلسی ترین غذاهای خودمانی !!! شهر تبریز است . البته در سایر شهر ها و استان های کشور نیز سبک های مختلفی از این کوکو تهیه میشود ولی این روش معمول ترین روش تهیه کوکوی لوبیا سبز است . ❗️معمولا در اکثر مهمانی های خانوادگی در شهر تبریز به عنوان پیش غذا ، کنار سوپ که جزو لاینفک سفره تبریزی است ، این کوکو نیز سرو میشود . 

    ❗️در حالت عادی این غذا به عنوان وعده شام بسیار مناسب است . 

    ❗️معمولا قطر این کوکو ( بسته به حجم مواد و سایز تابه ) طوری تنظیم میشود که حدود 3-4 سانتیمتر باشد . 

    ❗️میتوانید داخل مایه کوکو از مقداری قارچ تفت داده شده نیز استفاده کنید . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاناپس قارچ 

    یک اردور ایتالیایی خوشمزه و ساده! 💥

    🍽مواد لازم:

    کره: ۵۰ گرم

    گشنیز: ۵۰ گرم

    پیازچه: ۱۰۰ گرم

    قارچ: ۵۰۰ گرم

    آرد: دو قاشق سوپ‌خوری

    شیر: یک و نیم پیمانه

    نمک، فلفل و نان تست: به میزان لازم

    پنیر پیتزای رنده شده به میزان لازم

    🍲طرزتهیه:

     کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا آب شود.

    * پیازچه را خرد کرده و با کره کمی تفت می‌دهیم.

    * قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می‌دهیم تا آب آن کشیده شود.

    * آرد را افزوده و هم می‌زنیم.

    * شیر را اضافه کرده و مدام هم می‌زنیم تا غلیظ شود.

    * نمک و فلفل را افزوده و در انتها گشنیز خردشده را می‌ریزیم و هم می‌زنیم و از روی حرارت بر می‌داریم.

    * روی هر نان تست یک قاشق غذاخوری از مایه قارچ ریخته و کاملاً پخش می‌کنیم و کمی پنیر پیتزا می‌ریزیم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم تا پنیر آب و روی کاناپس قارچ طلایی شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیکن پیکاتا

     غذای خیلی خوشمزه از کشور فرانسه

    مواد لازم:

    شنیسل مرغ         2عدد

    آب مرغ               یک لیوان

    روغن زیتون           به مقدار لازم

    نمک و فلفل و آرد   به مقدار لازم

    آب لیموی تازه     یک چهارم لیوان

    کره                    مقداری

    جعفری تازه         مقداری

    کیپر                   یک قاشق غذاخوری سر پر 

    ❗️کیپر (caper) یک سبزی متداول خوش عطره در غذاهای مدیترانه‌ای می باشد که کاربرد فراوانی در انواع غذاها،‌ سالادها و ترشیجات دارد و به صورت ترشی و کنسرو شده به فروش می‌رسه.

    روش تهیه: 

    🔅دو تا شنیسل مرغ رو با بیفتک‌کوب به آرومی کوبیدم تا کمی نازک‌تر شن، بعد با چاقو هر شنیسل رو دو قسمت کردم. مقداری آرد رو با نمک و فلفل مخلوط کردم و تو بشقاب ریختم، تکه‌های مرغ رو تو آرد غلتوندم و بعد خوب تکون داده تا آردهای اضافیش بریزه.

    🔅تو ماهیتابه کمی روغن زیتون ریختم و وقتی داغ شد یه مقدار کره بهش اضافه کردم و به محض اینکه کره آب شد مرغ‌ها رو چیدم تو ماهیتابه و دو طرفش رو خوب سرخ کردم.

    🔅بعد مرغ‌ها رو برداشته و میگذاریم روی تخته و تو همون روغنی که ته ماهیتابه مونده بود یه لیوان آب مرغ ریخته و اجازه می دهیم برای چند دقیقه بجوشه و غلیظ‌تر شه.

    🔅بعد یک چهارم لیوان آب لیموی تازه، مقداری کره و یک قاشق غذاخوری سر پر کیپر و مقادیری جعفری خورد شده اضافه کرده و هم می زنیم و دوباره مرغ‌ها رو برمی گردونیم تو ماهیتابه و میگذاریم در حد دو سه دقیقه توی سس پیکاتا مزه دار بشه.

    🔅بعد هم روشون برش‌های لیمو و کمی جعفری تازه ریختم و چیکن پیکاتام آماده شد

    .

    نکته:به جای کيپر میتوانید از هر سبزی ديگريکه دوست داشتید در این غذا استفاده کنید،مثلا کلم بروکلي یا بروکسل

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    "آرانچینی"

    مواد لازم

    برنج : 250 گرم

    آب مرغ یا گوشت

    پنیر پارمزان رنده شده:30 تا 50 گرم

    تخم مرغ:1 عدد

    نمک:مقداری

    زعفران سابیده یا دم کرده مقداری

    مواد لازم برای داخل آرانچینی👇

    گوشت چرخ کرده:100 گرم

    پیاز کوچک : 1 عدد

    نخود فرنگی:50 گرم

    نمک و فلفل و زردچوبه

    پودر سیر :1/2 ق چ

    رب گوجه یا سس گوجه فرنگی:1 ق غ 

    پنیر موزارلا

     موادبرای کاور و سرخ کردن👇

    آرد سوخاری

    یک تخم مرغ همزده

    روغن

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شیربرنج_قالبی..




    مواد لازم:

    برنج …………………………….۱ پیمانه
    شیر……………………………..۳ پیمانه
    گلاب…………………………… ۲ قاشق سوپ خوری
    پودر ژلاتین……………………….۱ قاشق سوپ خوری
    آب سرد………………………….۴ قاشق سوپ خوری برای حل کردن ژلاتین
    آب سرد………………………….۲ پیمانه برای پخت شیربرنج
    شکر……………………………. ۶۰ گرم
    کره……………………………..۱ قاشق غذاخوری
    عسل……………………………در صورت دلخواه
    مربا………………………………در صورت دلخواه

    طرز تهیه :

    برنج را با ۲ پیمانه آب چند ساعت خیس کنید

    سپس روی حرارت قراردهید تا بپزد.

    وقتی آب آن تبخیر شد شیر، شکر، گلاب و کره را اضافه کرده تا برنج نرم و له شود

    در این فاصله پودر ژلاتین را روی ۴ قاشق آب سرد بپاشید کمی صبر کنید اسفنجی که شد به صورت غیر مستقیم ذوب کنید.

    در آخر زمانی که آب شیر برنج کم شد از روی حرارت بردارید و ژلاتین ذوب شده را کم کم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید

    سپس در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.
    و حداقل ۴ ساعت در یخچال قراردهید

    سپس خارج کرده درصورت تمایل با خامه فرم گرفته و عسل تزیین کنید.که من با کارامل تزیین کردم..

    @ashpaziyemodrn

    نکات مهم :

    بسته به مقدار سرو عسل میزان شکر را می توانید تغییر دهید شیر برنج شیرین باشد یا کم شیرین که معمولا با انواع مربا و شیره سرو می شود.
    جهت راحت خارج کردن دسر می توانید کف قالب را با نایلون بپوشانید و مواد را در قالب بریزید و با قاشق خوب فشرده کنید.



  • leftPublish
  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لقمه های پنیری

    اگر به این فکر می کنید که میز غذاتون چطور شیک و متفاوت باشه؛ فینگرفودها بهترین گزینه هستند.

    مواد لازم:

    سيب زميني پخته و رنده شده   300 گرم

    سينه و ران مرغ چرخ شده   160 گرم

    پنير گودا رنده شده            50 گرم 

    پودر سير                        به مقدار لازم 

    نمك و فلفل سياه پودرشده  به مقدار لازم

    پنير پيتزا رنده شده           100 گرم 

    پودر سوخاري                   به مقدار لازم 

    روغن سرخ كردني             به مقدار لازم

    روش تهیه:

    🔅در ظرفي، سيب زميني، مرغِ چرخ شده، پنير گودا، پودر سير، نمک و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند؛

    🔅از مايه آماده شده به اندازه گردو برداشته و در كفِ دست پهن و صاف کنيد، سپس مقداري پنير پيتزا در وسطِ آن قرار دهيد و آن را به شکل دلخواه فرم دهيد؛

    🔅لقمه ها را در پودر سوخاري غلتانده و در تابه اي حاوي روغن داغ، سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آنها گرفته شود. لقمه هاي پنيري را در ظرف موردنظر بچينيد و به دلخواه تزيين و سرو كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سالاد سیب زمینی ایتالیایی

    مواد لازم:

    پیاز                         1 عدد بزرگ

    گوجه فرنگی              3 عدد

    روغن زیتون                6 قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل               به میزان لازم

    سیب زمینی پخته شده   نیم کیلو

    ریحان و پونه و جعفری ساتوری شده   50 گرم

    سس مایونز               3 قاشق غذا خوری

    روش تهیه:

    🔅سیب زمینی ها را پوست کنده و به قطعات مکعب متوسط خرد می کنیم. آنها را در یک ماهیتابه ریخته و روی آن را با آب می پوشانیم، سپس مقداری نمک به آن افزوده تا آب به جوش آید، حرارت را کم کرده و به مدت 20 دقیقه می گذاریم تا سیب زمینی ها پخته شوند.

    🔅گوجه فرنگی ها و پیاز را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک ظرف بزرگ آنها را با سیب زمینی مخلوط می کنیم.

    🔅فلفل ها را خرد کرده به همراه شش قاشق غذاخوری روغن زیتون ، قاشق غذاخوری ریحان و پونه به سالاد اضافه می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک کره ای

    مواد لازم:

    آرد                       2 پيمانه

    تخم مرغ                3 عدد

    پودر قند                 يك پيمانه

    روغن جامد يا كره     4/3 پيمانه

    شیر                     نصف پيمانه

    بيكينگ پودر            2 قاشق مرباخوري

    وانیل                    2/1 قاشق چايخوري

    پودر كاكائو             2قاشق غذاخوري

    اسانس دلخواه مانند رنده پوست پرتقال به ميزان دلخواه...

    روش تهيه:

    🔅ابتدا زرده و سفيده تخم مرغها را جدا كنيد و با همزن خشك و تميز سفيده ها را بزنيد تا كاملاً كف كند، سپس در ظرف ديگري كره يا روغن جامد را با همزن مي زنيم تا نرم و يكنواخت شود .

    🔅سپس پودرقند را اضافه كرده و مجدداً با همزن ميزنيم. بعد زرده ها را يكي يكي اضافه كرده و با همزن مي زنيم وانيل و اسانس مورد نظرتان (مانند پوست پرتقال يا پودر زنجبيل يا دارچين يا پودر جوز هندي) را هم ميافزائيم و مخلوط ميكنيم.

    🔅سپس نصف آرد را كه حتماً الك كرده ايم به همراه بيكينگ پودر و نصف شير به اين مخلوط اضافه مي كنيم و تمام مواد را مخلوط مي كنيم.

    🔅سپس باقيمانده آرد و شير را اضافه كرده و مخلوط مي كنيم.

    🔅در پايان سفيده ها را هم مي افزائيم و با چنگال به آرامي با بقيه مواد و در يك جهت مخلوط مي كنيم. فالب مورد نظرمان را كه بهتر است مستطيل شكل و داراي ديواره هاي بلند باشد چرب كرده و مقداري آرد داخلش مي پاشيم.

    ❗️در صورتيكه مايليد كيك كشمشي داشته باشيد در آخر به همراه سفيده مقداري كشمش پلويي را كه از قبل خيس كرده ايد هم به مواد كيك بيفزائيد.

    🔅نصف مواد را در قالب بطور يكنواخت ميريزيم سپس كاكائو را با بقيه مواد مخلوط كرده و روي مايه سفيد رنگ در قالب كيك مي ريزيم. قالب را در فر كه از قبل گرم كرده ايم قرار مي دهيم. حرارت فر هم بايد تقريباً 175 درجه سانتي گراد باشد.

    🔅پس از نيم ساعت يك چاقوي تميز را در كيك فرو مي كنيم اگر چيزي به آن نچسبيد كيك حاضر است. مي توانيم روي كيك را با پودر قند يا خامه تزئين كنيم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شامی ترش

    تقریبا شبیه کباب تابه ای درست میشه 

    گوشت چرخ کرده،پیاز،ادویه(سماق،فلفل،گلپر،زردچوبه)گشنیز و جعفری رو با هم مخلوط میکنم بعد حسابی ورز میدم از موادم اندازه گردو برمیدارم تو دستم پهنش میکنمو تو روغن زیتون تفت میدم یه قاشق روغن جامدم میریزم  که روغن زیتون نسوزه

    برای سسشم رب انارورب گوجه رو با فلفل،زردچوبه تو روغن زیتون تفت میدم، پوره گوجه رو اضافه میکنم بعد آب میریزم میذارم بجوشه بعد شامیارو میذارم توش حدودا  نیم ساعت زمان برای پخت نیاز داره.... 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ميني ته چین هاي قالبي طرح دار

    .

    👈مواد لازم:برج آبکش  2 پیمانه، تخم مرغ 3 عدد( اگه دوست دارید خوب به هم بچسبه زرده وسفیده باهم اگه نه میخاید شکل برنج پیدا باشه فقط زرده)، ماست ساده یا سون  یک یا یک ونیم پيمانه، زعفران دم کرده حدود نصف استكان،روغن ترجیحا روغن حیوانی یک قاشق غذاخوری، نمك به ميزان لازم، زرشك و خلال بادام و پسته براي داخل مواد از هر كدام حدود يك قاشق، دارچين، مرغ ريش شده و پياز داغ.

    .

    👈طرز تهيه:

    تخم مرغ وماست و روغن و زعفران باهم مخلوط میکنیم و بعد برنج رو میریزیم 

    غلظت تقريبا مثل ماست ميشه.

    مرغاي پخته رو ريشه ميكنيم و با پیاز داغ زیاد تفت ميديم و خلالها و زرشك و دارچين و نمك رو بهش اضافه ميكنيم.

    .

    کف ظرفمون روغن ریخته از سيب زميني برش داده يا قالب زده و جعفري كفش ميذاريم و یک لایه از مواد برنجي رو میریزم و بعد یک لایه از مواد مرغ ميريزيم .

    .

    👈ظرف رو  داخل فر طبقه كف كف ميذاريم و حرارت ١٨٠ درجه حدود ٤٠دقيقه ميذاريم بپزه☺️ . 👈ظرف ته چین تفلون باشه که ته چین راحت برگرده

    .

    👈ميشه از بادمجان سرخ كرده هم كنار مرغ استفاده كرد ك طعم خوبي ميده👌

    .

    وقتي مواد برنجي رو ميريزيم بهتره حدود يك سانت دور قالب رو بيشتر بريزيم ك وقتي مواد مرغي  رو ميريزيم ب بدنه ظرف نچسبه و كار تميزتري در بياد😉👌

    .

    👈به جای مرغ میشه از گوشت خورشتی هم استفاده کرد ان رو ريش ريش كرده و با پياز داغ و دارچين تفت ميديم

    .

    👈براي غير قالب ظرفمون رو چرب ميكنيم روی حرارت گذاشته اول دوتا سه دقیقه حرارت زیاد باشه بعد به مدت حدود نيم ساعت باحرارت ملایم میپزه...

    ⓡⓤⓨⓐ

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    انواع پف فیل یا پاپ کورن مجلسی( پاپ کورن ژله ای، پنیری، کره ای و ...)

    قبل از اینکه بگم چه طور پاپ کورن طعم دار تو خونتون تهیه کنید بهتره اول روش اصولی تهیه پاپ کورن رو براتو توضیح بدم: 

    برای تهیه پاپ کورن خوب باید ذرت خوبی استفاده کنید یعنی ذرت تازه باشه و به قول قدیمی ها نم دار نباشه اصلا ذرت های بسته بندی رو پیشنهاد نمیکنم و به نظرم بهتره از عطاریهای آشنا ذرت رو بخرید. 

    یه ظرف بزرگ که بهتره تفلون هم نباشه رو انتخاب کنید و داخلش مقداری روغن بریزید(بهتره الان نمک نزنید)بذارید روغن کامل داغ بشه(داغه داغه داغ) 2 یا 3 تا ذرت رو بندازید داخل ظرف و صبر کنید تا شروع به گل کردن کنن وقتی باز شدن سریع بقیه ذرتها و مقداری نمک رو بریزید توی ظرف و دربش رو نیمه باز بذارید تا بخار خارج بشه و تا آماده شدن همه ذرتا ظرف رو تکون بدید(به صورت چپ و راست)به همین سادگی!^_^ 

    پاپ کورن عسلی:

    ذرت ها رو به روش بالا تهیه کنید.یه ظرف مناسب بردارید و کمی روغن بهش اسپری کنید(ذرت ها باید داغه داغ باشن)حالا 1قاشق غذاخوری عسل رو با 3قاشق غذاخوری آب و 1قاشق غذاخوری شکر مخلوط کنید(از قبل) و روی پاپ کورن های آماده اسپری کنید.خیلی خوشمزه میشه البته نباید حین پخت نمک بزنید به ذرتها. 

    پاپ کورن ژله ای رنگارنگ:

    پاپ کورن آماده8پیمانه 

    کره:1چهارم پیمانه 

    شربت ذرت:3قاشق غذاخوری 

    شکر:نصف پیمانه 

    پودر ژله:1بسته 

    اول فر رو با دمای 180درجه روشن کنید تا کاملا گرم بشه.کره و شربت ذرت رو مخلوط کنید و بذارید روی حرارت تا کره کامل آب بشه بعد پودر ژله و شکر رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید مواد به جوش بیان بعد حرارت رو کم کنید تا 5یا6دقیقه مواد غل بزنن.حالا با ملاقه کم کم مواد رو بریزید روی پاپ کورن و تند تند هم بزنید تا نچسبن! 

    پاپ کورن ژله ای با ترافل:

    میتونید بعد از آماده شدن پاپ کورن ها مقداری ترافل تزیینی هم روش بریزید تا قشنگ تر بشه اگرم دوست دارید مثل شکل بالا پاپ کورن سفید و ترافل تهیه کنید یه کم شکلات سفید رو آب کنید و بریزید روی پاپ کورن آماده و تا آب نشده روش ترافل بریزید این نوع پاپ کون خیلی برای مهمانی ها و مراسم مناسبه! 

    پاپ کورن کره ای:

    برای تهیه این پاپ کورن باید به جای روغن توی تابه کره بریزید و وقتی پاپ کورن آماده شد اون رو داخل ظرف دردار قرار بدید.بعد مقداری کره رو روی پا کورن داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدید. 

    پاپ کورن پنیری:

    برای تهیه این پاپ کورن شما باید مقداری پنیر پارمزان رو ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورنتون آماده شد اون رو داخل یه ظرف در دار بریزید و پنیر رو به همراه مقداری پودر سیر و موسیر بهش اضافه کنید و چند دقیقه بذاریدش داخل فر داغ!همین! 

    پاپ کورن گوجه ای:

    برای تهیه این پاپ کورن یا میتونید مقداری گوجه خشک شده از عطاری بخرید یا خودتون کمی گوجه رو داخل فر خشک کنید یا میتونید مقداری سس گوجه رو اونقدر داخل فر حرارت بدید تا خشک و پودری بشه(توی هوای آزاد هم با درپوش میشه خشکش کرد)بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذی(همون که قنادی ها توش شکلات میریزن^_^)بریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

    پاپ کورن شکلاتی:

    مقداری پودر کاکائو و شکر رو مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن اون رو داخل کیسه کاغذیبریزید و پودر رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    شربت ذرت رو باید از فروشگاه ها و سوپر مارکت های بزرگ تهیه کنی ولی راه جایگزین هم داره.

    شربت جایگزین شربت ذرت :

    مواد لازم:

    شکر = 2 فنجان

    آب = 4/3 فنجان

    کرم تارتار (پودر) = 4/1 ق چ

    طرز تهیه:

    شکر، آب و پودر کرم تارتار را با هم مخلوط کرده روی شعله گاز می گذاریم و مدام هم می زنیم تا شکر کاملاً حل شود و شربت قوام پیدا کند حدود 3 دقیقه زمان برای تهیه این شربت کافی است.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تاس کباب 

    سیب زمینی 2 عدد 

    پیاز 2 عدد

    بادمجان 2 عدد 

    گوجه فرنگی 2 عدد 

    فلفل دلمه ای 1 عدد 

    گوشت چرخ کرده 150 گرم 

    پیاز رنده شده 1 عدد 

    سیر چند حبه رنده شده 

    رب 1 قاشق غذاخوری 

    نمک، فلفل، زردچوبه 

    روغن 1 قاشق غذاخوری

    گوشت وپیاز رنده شده را به همراه نمک ورز داده و همبرگرهای کوچیک درست کرده 

    بقیه مواد رو حلقه ای خورد کرده ویکی درمیان کنار هم میچینیم 

    رب، نمک، زردچوبه، فلفل، سیر و روغن را به همراه کمی آب مخلوط کرده و روی مواد میریزیم وبا حرارت ملایم میپزیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    املت قالبی

    پیاز و سیر و تفت دادم گوجه و قارچ و دلمه نمک و فلفل هم باهاش تفت دادم سه عدد تخم مرغ با پودر سیر نمک فلفل خوب میزنیم بعد تو قالب چرب کنجد و سیاهدونه پاشیدم نیمی از تخم مرغ و مواد تفت خورده من کمی ژامبون خونگی هم نگینی کردم روش ریختم و بقیه تخم مرغ بعدم کمی پنیر پیتزا بعدم گذاشتم تو فر گرم نیم ساعت پختم

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کشک و بادمجان لقمه ای.

    با تزیین فوق العاده خشگل

    بادمجان :5عدد

    نعناع:قاشق غذاخوری

    سیر:4حبه

    پیاز:1عدد

    گردو ریز شده نگین:یک پیمانه

    کشک رقیق شده:1لیوان

    نمک فلفل زردچوبه.:به مقدارلازم

    طرز تهيه:

    بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و  بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.ویاباگوشتکوب له می کنیم .پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم .

     برای درست کردن گل ها خمیریوفکا آماده رادولایه روی هم گذاشته باقالب گردبرش می زنیم ودولایه راباهم داخل قالب کیک یزدی قرارمی دهیم اندازه دایره برش زده بایدکمی بزرگ ترازاندازه قالب کیک  باشدتاداخل قالب چین بخورد وشکل گل شود2تا3دقیقه داخل فرمی گذاریم تانانهاطلایی شودو ازمواد بادمجان ریخته وبه دلخواه تزیین می کنیم. گلهاابتداتردوشکننده است وقتی مواد را ریختیم نرم می شود...

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سيب زمينى تنورى

    سيب زمينى تنورى يك دورچين خوشمزه و سالم براى كسانى است كه علاقه مند به استفاده از غذاهاى رژيمى و سالم و سرخ نكرده هستند .

    @ashpazima

    طرز تهيه : 

    هر مقدار كه تمايل داشتيد سيب زمينى يك اندازه و تقريبا درشت انتخاب كنيد و اونها رو با پوست خوب خوب بشوئيد براى اينكار ميتونيد از برسهاى مخصوص شستشوى پوست سبزيجات استفاده كنيد . 

    سيب زمينى ها را با پوست برشهاى درشت طولى بزنيد و در يك ظرف نسوز مانند پيركس بريزيد نمك و فلفل قرمز و فلفل سياه و پودر آويشن و پودر سير روى آنها بپاشيد و يكى دو قاشق روغن زيتون هم اضافه كنيد و با دست تمام سيب زمينى ها را به مواد آغشته كنيد . روى ظرف را با درب و يا فويل بپوشانيد و در فر ١٨٥ درجه قرار دهيد بعد از نيم ساعت آنها را چك كنيد و كمى جابه جا كنيد سپس كمى سبزيجات معطر خشك مثل نعنا و ترخون روى آنها بپاشيد و روى ظرف را باز كنيد و يك ربع ديگر در فر و يك طبقه بالاتر قرار دهيد تا روى سيب زمينى ها كمى گريل شود .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ کیک همبرگری

    برای درست کردن این کاپ کیک های خلاقانه و متفاوت باید اول کاپ کیک وانیلی و شکلاتی درست کنید ..کاپ کیک وانیلی نقش نون همبرگر و کاپ کیک شکلاتی نقش گوشت رو بازی میکنه ! 

    کاپ کیک ها رو باید برش بزنید و کاپ کیک برش زده شکلاتی رو بین دو قسمت کاپ کیک ساده قرار بدید ..

    خامه فرم گرفته رو سه قسمت کنید و هر قسمت رو به کمک رنگ خوراکی به رنگهای سبز .. زرد و قرمز رنگ کنید . 

    از هر سه رنگ سس آماده شده برای روی گوشت ! استفاده کنید و در نهایت روی کار رو با قسمت بالایی کاپ کیک ساده بپوشونید ..

    روی این قسمت رو با قلمو کمی شربت یا عسل بزنید و مقداری کنجد سفید روی کار بپاشید .. هم سطح کار براق میشه و هم کنجدها کار رو طبیعی تر نشون میده ..

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه آسان شیرینی خوشمزه پیروک

    مواد لازم برای تهیه شیرینی پیروک :

    کره ۱۵۰ گرم

    شکر ۹۰ گرم

    تخم مرغ ۲ عدد

    پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

    آرد ۲۵۰ گرم

    بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

    مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه

    زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

    طرز تهیه شیرینی پیروک :

    برای تهیه این شیرینی, قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.

    سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.

    حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنید و به مدت ۳۰ د قیقه در فر گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید. سپس بگذارید کمی خنک شود .

    بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.

    حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .

    سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.

    اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت_بادمجان_با_سس_پستو

    مواد لازم برای 2 نفر:

    2 عدد بادمجان

    4 ق س قارچ ریز خرد شده

    2 ق س ریحان خرد شده

    2 ق س پنیر پارمسان

    2 حبه سیر رنده شده

     2  /1 پیمانه پنیر ریکوتا

    به میزان لازم نمک و فلفل

    مقداری روغن

     

    مواد لازم برای سس پستو:

    5 حبه سیر رنده شده

    1  پیمانه پنیر پارمسان

    2 پیمانه ریحان

    1 پیمانه روغن‌زیتون

    1 پیمانه گردوی خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:

    1.  ابتدا بادمجان‌ها را شسته و  پوست بگیریدطوری که قسمت‌هایی از پوست روی بادمجان‌ها بماند. حالا بادمجان‌ها را به‌صورت لایه‌های نازک برش بزنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا برش‌های بادمجان را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را کنار بگذارید.

    2. در یک کاسه مناسب قارچ خرد شده را با ریحان، پنیر پارمسان، پنیر ریکوتا، سیر و مقداری نمک و فلفل خوب مخلوط کنید. فر را با دمای 170 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. سینی فر را کمی چرب کنید. حالا یک قاشق از مخلوط را داخل برش‌های بادمجان بگذارید و سپس آنها را لوله کنید. بادمجان‌های لوله‌ای را داخل سینی فر بچینید.

    3. حالا باید سس را آماده کنید. به این صورت که تمامی مواد برای تهیه سس را داخل ظرف غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا سس آماده شود. سس را داخل یک کاسه بریزید و  بقیه مواد باقیمانده از مخلوط قارچ را با سس مخلوط کنید. حالا مخلوط حاصل را روی بادمجان‌های لوله‌ای بریزید.

    4. قالب را به مدت 15-10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا غذا آماده شود، سپس سینی را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی سرد شود. حالا می‌توانید غذا را سرو کنید.

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    قاطي_پلوي_لبناني




    مواد لازم براي 4-6 نفر

    4 پیمانه برنج
    6-4 عدد فیله مرغ
    3 عدد فلفل دلمه‌ای
    4 عدد گوجه‌فرنگی پوست کنده
    6 ق س پیاز سرخ شده
    1 ق م پودر هل
    1 ق م زیره سیاه نیم کوب
    1 ق م پودر کاری
    1 ق چ دارچین
    1 ق چ زردچوبه
    1 ق س فلفل سیاه
    3 ق م زعفران دم کرده
    2 عدد برگ بو
    به میزان لازم کره و روغن برای سرخ کردن
    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    1. برنج را از دو ساعت قبل خیس کنید. در یک قابلمه مناسب مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. بعدازآنکه جوش آمد، برنج را داخل آن بریزید و صبر کنید تا آماده آبکشی شود، سپس آن را آبکش کرده ، کنار بگذارید.

    2. فیله‌های مرغ را با بیفتک کوب بکوبید و آنها را با کمی نمک و فلفل مزه دار کنید. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا فیله‌ها را داخل آن سرخ کنید.

    3. در این میان در یک تابه دیگر مقداری روغن یا کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز سرخ شده و گوجه‌فرنگی‌ها را داخل آن تفت دهید. بعد از چند دقیقه ادویه‌جات را همراه فلفل دلمه‌ای و برگ بو اضافه کرده ، خوب مخلوط کنید تا غلیظ شود. در آخر زعفران را بیفزایید و به‌آرامی مواد را هم بزنید. فیله‌های سرخ شده را هم به مواد اضافه کنید.

    4. نیمی از مواد حاصل را لابه‌لای برنج آبکش شده داخل قابلمه بریزید و آن را دم کنید. بعد از آماده شدن، برنج را در ظرف موردنظرتان بکشید، بقیه مواد را هم روی آن بریزید و سپس سرو کنید.

    یه جور دیگه

    به‌جای آنکه فیله‌های مرغ را با مواد مخلوط کنید، می‌توانید آنها را جداگانه بعدازآنکه برنج را داخل ظرف موردنظرتان ریختید، روی برنج قرار دهید.

  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خوراک لقمه ای گوشت و پنیر





    آماده سازی: 15 دقیقه
    مدت انتظار: 15 دقیقه
    مجموعاً: 30 دقیقه

    مواد اولیه : برای 8 نفر

    ریحان (خشک شده) 1/4 قاشق چای خوری
    پنیر پیتزا (رنده شده) 2 لیوان
    خمیر (بربری) 2عدد
    سس گوجه فلفلی 1 لیوان
    گوشت چرخ کرده (یا ژامبون گوشت) 450 گرم


    طرز تهیه:
    در ابتدای کار فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) قرار داده و روشن کنید.
    داخل تابه مقداری کره یا روغن ریخته و گوشت چرخ کرده را در آن تفت دهید.
    وقتی گوشت تغییر رنگ داد سس قرمز را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.
    خمیر نان را کمی آرد پاشی کرده و خوب ورز دهید .
    ظرف مناسبی را چرب کنید.
    خمیر را با وردنه روی سطح کار باز کرده و آن را داخل ظرف قرار دهید طوری که اضافه خمیر از ظرف اویزان باشد.
    گوشت و سس را داخل خمیر ریخته و روی آن نصف پنیر پیتزا را بپاشید.
    بقیه خمیر را داخل ظرف جمع کنید.
    خمیر را به 8قسمت(به شکل مثلث)برش بزنید.
    بقیه پنیر و ریحان خشک را روی مواد بریزید.
    ظرف را 15تا 20 دقیقه داخل فر قرار دهید...


  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان