خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورشت به..



    بهترین ها را در کانال آشپزی مدرن بیابید..🌹

    مواد لازم برای چهار نفر:
    گوشت بی استخوان بیش از نیم کیلو
    روغن پنج قاشق غذاخوری
    «به» یک کیلو
    پیاز به مقدار لازم
    شکر در صورت تمایل دو قاشق سوپخوری
    آبلیمو نصف فنجان
    رب گوجه فرنگی سه قاشق غذاخوری
    زعفران آب گرفته یک قاشق مرباخوری
    نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم
    هویج در صورت تمایل سه عدد



    ♨️طرز تهیه:
    🔅ابتدا گوشت را قیمه ای خرد می کنیم و با پیاز حلقه حلقه شده سرخ می کنیم. سپس به مقدار کافی در قابلمه آب می ریزیم و می گذاریم بپزد.
    🔅سپس «به» را پوست می کنیم و به قسمت های مساوی تقسیم می کنیم، اگر دوست داشتید خورش شما هویج هم داشته باشد، هویج ها را خوب شسته و تکه تکه می کنیم، به یاد داشته باشید، «به» را هم باید مانند سیب زمینی خرد کرده و تفت دهیم، (کمی سرخ می کنیم) و سپس داخل گوشت می ریزیم.
    🔅پس از این مرحله شکر (اگر دوست داشتید)، آبلیمو، رب گوجه فرنگی و زعفران را به همراه نمک، فلفل و ادویه به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا ملایم بجوشد، باید دقت کنید خورش نباید زیاد جوش بخورد. که «به» و هویج آن له شود، چرا که شما قبلا «به» را تفت داده اید.

    ❗️خورش زمانی آماده است که بوی آن در بیاید، این خورش را، هم می توانید با نان میل فرمایید هم با برنج.



  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    خورشت قارچ با جعفری



    مواد لازم برای ۴ نفر:

    قارچ نیم کیلو
    کره ۲۰ گرم
    سیر ۲ حبه
    روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
    آرد ۱ قاشق غذاخوری
    آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
    جعفری تازه ۱ پیمانه خرد شده
    نعناع تازه ۱ قاشق مربا خوری خرد شده
    ریحان تاره ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
    آب نصف پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار لازم



    روش تهیه:
    🔅ابتدا جعفری، نعناع، ریحان، نمک، فلفل و آب را در کاسه مناسبی با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
    🔅کره را در قابلمه یا تابه متوسطی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود، سپس سیر را افزوده و تفت دهید تا طلایی شود.
    🔅قارچ را همراه با روغن اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود.
    آرد را به همراه کمی نمک و فلفل به مواد افزوده و کمی تفت دهید.
    🔅تابه حاوی مواد را از روی شعله برداشته و مخلوط سبزی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید سپس دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید برای چند دقیقه بجوشد تا آب آن غلیظ شود.
    🔅آبلیمو را به خورش افزوده و از روی شعله برداشته، در ظرف مورد نظر کشیده و گرم سرو نمایید.


  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کتلت قارچ


    مواد لازم:
    قارچ نیم کیلو
    سیر ۲ حبه
    تخم مرغ ۳عدد
    آرد یا خمیر نان باگت نصف لیوان
    سبزیجات معطر ۲ قاشق
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روغن به میزان لازم



    روش تهیه:
    🔅 ابتدا قارچ ها را چرخ کرده و با سبزیجات معطر و خمیر نان باگت مخلوط کنید. بهتر است خمیر نان باگت تازه و نرم باشد، اما اگر چنین خمیری دردسترس نداشتید. می توانید از آرد یا پودر خمیر نان باگت استفاده کنید.
    🔅 پس از آن تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و در صورت شل بودن مایه کتلت، قدری آرد به آن اضافه کنید.
    🔅 نمک و فلفل و ادویه موردعلاقه خود را همراه با سیرهایی که له کرده اید. به مخلوط اضافه کرده، خوب هم بزنید تا مواد یک دست شود.
    🔅 حالا روغن را در تابه ای روی حرارت داغ کنید. از مواد اولیه به اندازه یک گردو بردارید و در دستتان صاف کنید و در روغن بریزید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید یک روی کتلت ها سرخ شود,سپس روی دیگر کتلت ها را سرخ کنید.



  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کباب کوبیده مرغ فوری....
    يک شام سريع و خوشمزه مناسب خانمهای کارمند



    🍡 مواد لازم برای 2 نفر:
    سينه مرغ چرخ شده 450 گرم
    آب ليمو 1 قاشق غذا خوري
    روغن زيتون 2 قاشق غذا خوري
    زعفران دم کرده به ميزان لازم
    نمک و فلفل قرمز و سياه به ميزان لازم
    پياز بزرگ 1 عدد (رنده شده )
    سبزيجات معطر خرد شده (گشنيز يا جعفري يا فلفل سبز يا سير سبز يا ريحان يا …) 1 تا 2 قاشق



    روش تهيه:
    🔅مواد را با هم مخلوط کرده و به مدت يک الي دو ساعت داخل ظرف در بسته در يخچال بگذاريد و سپس به سيخ بزنيد و کباب کنيد. اين کباب خوشمزه خيلي فوري تهيه مي شود و مدت زمان پخت بسيار کوتاه مي باشد.

    ❗️با اين مقدار گوشت 4 سيخ کباب ميتوانيد درست کنيد.
    ❗️بهتر است کباب را روی منقل یا باربیکیو درست کنید ولی در صورتی که هیچکدام را در دسترس ندارید برروی گاز هم امکان پذیر است.




  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    کتلت_لپه

    مواد لازم برای۳ نفر

    جعفری خرد کرده ۲ قاشق غذا خوری
    لپه‎ ۱ پیمانه
    تخم مرغ ۲ عدد
    پیاز ۱ عدد
    گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
    نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم



    طرز تهیه

    ۱- لپه را با کمی نمک و آب پخته تا آب آن تبخیر شود. سپس آن را با گوشت کوب بکوبید تا کاملا له شود

    ۲- یک پیاز متوسط را پوست کنده، با دنده ریز رنده ‌کنید. سپس آب آن را جدا کنید و دور بریزید

    ۳- پیاز رنده شده، لپه له شده، یک کاسه ماست خوری گوشت چرخ کرده، دو قاشق غذاخوری جعفری خرد کرده، دو عدد تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را با هم مخلوط کرده تا مایه کتلت لپه آماده شود

    ۴- دو فنجان روغن را کاملا داغ کرده، کتلت ها را با شعله نسبتا کم سرخ ‌کنید.

    ۵- در حین پخت، در ماهیتابه را گذاشته تا کتلت ها مغز پخت شوند

  • leftPublish
  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    مرغ خردلی




    مواد لازم:

    😋😋😋😋😋😋😋😋😋

    فیله مرغ (نواری خردشده) 800 گرم
    نمک و فلفل سیاه (پودرشده) به مقدار لازم
    روغن زیتون (مخصوص سرخ کردن) 1 قاشق سوپ‌خوری
    پیاز (نگینی خردشده) 3 قاشق سوپ‌خوری
    سرکه سفید 80 میلی‌لیتر
    خامه‌ترش 100 گرم
    دانه خردل (پودرشده) 1 قاشق سوپ‌خوری
    ترخون تازه (پاک و ریز خردشده) 10 گرم
    فلفل قرمز (نیم‌کوب‌شده) به مقدار لازم.

    برای تهیه خامه ترش، به 100 گرم خامه صبحانه را با 2 قاشق سوپ‌خوری آب‌لیموترش تازه مخلوط کنید.

    روش تهیه:
    1. فيله‌هاي مرغ را با کمي نمک و فلفل مزه‌دار کنيد و در تابه‌اي حاوي روغن زيتون داغ، روي حرارت ملايم، به‌مدت 3 دقيقه، از هر طرف سرخ کنيد تا طلايي‌رنگ شوند سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‌ها گرفته شود؛
    2. پياز را در همان تابه، به‌مدت يک دقيقه، روي حرارت ملايم تفت دهيد تا نرم و شفاف شود. سرکه را به تابه اضافه و حرارت را زياد کنيد تا جوش بيايد؛
    3. مخلوط پياز و سرکه را به‌همراه مرغ، خامه‌ترش و دانه خردل در تابه گريل گرم‌شده بريزيد سپس مرغ را از هر طرف، به‌مدت 3 دقيقه در تابه گريل کنيد. در اين حين، دائماً با قاشق از سس، روي فيله‌ها بريزيد تا کاملاً به مواد آغشته شوند. پس از اين مدت، مرغ خردلي را در ظرف مورد نظر بريزيد، روي آن ترخون و فلفل قرمز بپاشيد و سرو کنيد.


  • ۲۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهي سالمون بدون بو وسبزيجات بخار پز

    سلام دوستان اين يه روش پخت ماهيه كه شايد خيلي ها اين روشو تا حالا امتحان نكردن ولي من غير از اين روش ماهي رو نمي تونم بخورم حتي همسرمم ماهي دوس نداشت ولي با اين روش عاشق ماهي شده 😁انقد كه اين روش رو تاييد دارم تاكيد مي كنم حتما يه بار امتحان كنيد 

    روش پخت:

    تو يه ظرف يه تخم مرغ و يه قاشق ارد و نمك و فلفل و زعفرون و يه قاشق ابليمو رو با هم مخلوط كنيد تا يه مواد شلتر از خمير حاصل بشه بعد ماهيه سالمونتونو بندازين تو مواد و حدود يه ساعت تو يخچال استراحت بدين بعد بندازين تو ماهي تابه و تو شعله ملايم بپزين تا مغز پخت بشه و در اخر پخت يكم زيرشو زياد كنين تا يكم سرخ بشه و نوش جان كنيد.

    پ ن:واسه تزيين اصلا فرصت پيدا نكردم ببخشيد كه زشت ديده مي شه🙈

    سبزيجات بخار پز رو ايش ويش اه تيخ نكنين بخورين تا مزاجتون عادت كنه و خانوادتونو هم با اين طعم ها اشنا كنين تا هميشه سالم بمونين.مطمعن باشين بعد دو سه بار شما عاشق شبزيجات بخار پز مي شين

    سبزيجات شامل:كدو هويج قارچ

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۷:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه ی هویج پلو 

    مواد لازم:

     برنج 3 پیمانه

     هویج نیم کیلو

     گوشت بدون استخوان 400 گرم

     پیاز 2 عدد

     رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

     نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم

     شکر 2 قاشق غذاخوری

     روغن به میزان لازم

    سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

    طرز تهیه:

    1.روغن در قابلمه بریزید و پیاز را تفت بدید.در اواخر سرخ شدن فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت بدید.سپس گوشت ریز خرد شده و دارچین را به پیاز اضافه کنید و همراه با پیاز با حرارت بالا تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه.سپس رب را اضافه کنید و همراه با گوشت کمی تفت بدبد تا بوی خامی رب از بین بره.

    2. گوشت را همراه با کمی آب بپزید تا کاملا مغز پخت بشه.در انتها زعفران آب کرده و نمک را به گوشت اضافه کنید.

    3. هویج خلال شده را با کمی روغن و 2 قاشق شکر در ماهیتابه ریخته و آنقدر تفت بدهید تا شکر کاملا آب بشه.سپس تا نصف استکان آب در آن ریخته و با حرارت کاملا آرام کمی بپزد دقت کنید که هویج ها نسوزه و یا له نشه و شکل و بافتش رو حفظ کنه.

    برنج را جداگانه آبکش کنید.

    4. کف قابلمه سیب زمینی یا نان برای ته دیگ بذارید.روی سیب زمینی ها کمی برنج بریزید و روی برنج مقداری گوشت قیمه و روی آن دوباره برنج و کمی آب زعفران و مقداری هویج خلال و همینطور به ترتیب ادامه دهید.در پایان دوباره کمی زعفران حل شده را روی برنج بریزید.

    5.برنج را روی حرارت بذارید و زمانی که بخار برنج بالا اومد دم کنی بذارید و حرارت را ملایم کنید.قبل از کشیدن پلو مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بریزید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    غذا گراتل بادمجان با مرغ 

    طرز تهیه

    ابتدا کف ظرف پیرکس رو با قلمو چرب کرده 

    سیب زمینی رو آب پز کرده وبه صورت حلقه حلقه کف ظرف چیده تا تمام سطح ظرف پر شود کمی نمک فلفل وآبش وپنیر پیتزا  روی سیب زمینی ها ریخته تا طعم دار شود 

    بادمجانها رو نگینی خرد کرده وسرخ کرده اگر دوست دارید می توانید از کدو نیز استفاده کنید دوباره آبش وکمی پنیر پیتزا اضافه کنید 

    ودر آخرسینه مرغ رونگینی تفت داده وبا کمی آب پخته 

    فلفل دلمه ای وقارچ روهم تفت داده وپخته وکمی پنیر پیتزا به مواد اضافه کرده من خودم همیشه از سوسیس هم استفاده می کنیم چون یه طعم خوبی به غذا می ده

    حالا همه مواد رو با هم مخلوط کرده وبه انها آبش وکمی پنیر پیتزا  زده وروی بادمجانها ریخته وبا پشت قاشق چند فشار روی همه ای مواد آورده تا خوب به هم بچسبند و در آخر روی همه مواد پنیر پیتزا می ریزیم وبا آبپاش روی پنیر پیتزا کمی آب پاشیده .این آب باعث کش آمدن  بیشتر پنیر میشود .

    در فر به مدت 40  تا 45 دفیقه با درجه 180 قرار داده

    اگر از فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید ظاهر قشنگتری خواهد داشت 

    می شود به جای مرغ از گوشت چرخ با سوسیس هم استفاده کرد در هر سه حالت طعم خوبی دارد

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پانکوی ایتالیایی (مرغ سوخاری رژیمی) 

    🔴مواد لازم برای 4 نفر🔴 🧀

    سفیده تخم مرغ :3 عدد

    سس خردل :1 قاشق سوپ خوری

    نان ایتالیایی خرد شده :یک فنجان

    پنیر پارمزان کم چرب :1/4 فنجان

    مرغ پوست کنده بدون استخوان :4 قطعه

    سس سرکه و نمک گرم :3/4 فنجان

    سالاد کلم فرانسوی : به دلخواه

     

    🔴طرز تهیه🔴

    1. فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .

    2.  سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.

    3. مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.

    4. در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر ‌می‌خواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.

    5. غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید ‌می‌توانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید  

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه ارده خانگی

    🔴مواد لازم🔴 🍈

    کنجدخام      3 لیوان

    روغن      1/4لیوان (کنجد،زیتون یا مایع)

    🔴طرز تهیه🔴  🍯

     کنجد را از مواد اضافی پاک کرده و آن را درون ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم تفت بدیم(فقط مواظب باشیم نسوزه)تا طلایی بشه وتقریبا دونه های کنجد بهم میچسبه سپس کنجد و روغن رادرون ظرف غذاساز یا مخلوط کن بریزیدوآن قدر میکس کنید تا کاملا خمیری و مثل ارده شوند.

    به همین سادگی وخوشمزگی 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ✅بعد از مصرف ترشی یا خیارشور، آب شور اونو نگه دارین تا بتونین ازش استفاده کنین به همین دلیل سعی کنین با قاشق تمیز از ظرف اصلی شوری و ترشی بردارین تا آبش کپک نزنه.


    ⚫️مزه دار کردن گوشت :
    یک پیمانه آب ترشی، نصف پیمانه روغن زیتون و سبزی های تازه خرد شده رو با هم مخلوط کنین و به عنوان مایه ای برای خواباندن مرغ، گوشت یا میگو از اون استفاده کنین.

    ⚫️سس باربیکیو :
    ۲ قاشق آب ترشی و یه پیمانه سس رو با هم مخلوط کنین و روی غذا بریزین.

    ⚫️ سس سالاد تخم مرغ، سیب زمینی و ماکارونی :
    مایونز رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترشی مخلوط و به سالاد اضافه کنین.

    ⚫️تهیه ترشی :
    در آب ترشی هویج، کرفس و پیاز بریزین و در یخچال بذارین. می تونین از این اسنک ها استفاده کنین.


  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکوی عدس

    مواد لازم

    عدس سبز   1 فنجان پخته شده

    ماش         1 فنجان پخته شده

     تخم مرغ          3 عدد

    نمک دریا و فلفل    به میزان لازم

    ریحان تازه  1 دسته (دسته های کوچک) 

     جعفری   1 دسته (دسته های کوچک)

     پیازچه   1 دسته (دسته های کوچک)

     زردچوبه              2 قاشق چای خوری

     پیاز               1 عدد

    دارچین   1 قاشق چای خوری  (اختیاری)

     آرد نخود          1/2 فنجان

    روغن              به میزان لازم

    طرز تهیه:

    ماش و عدس را با 3 لیوان آب و مقداری نمک بپزید 

     بعد از پخت عدس و ماش را از باقی مانده آب جدا کنید و بگذارید سرد شود.

     بعد از این مرحله تمام سبزیجات مواد لازم را (ریحان، جعفری، پیازچه)را به همراه پیاز خرد شده و کمی روغن و زرد چوبه بپزید و بعد از پخت کامل اجازه دهید که این مواد هم سرد شوند.

    سپس عدس و ماش پخته شده را با سبزیجات پخته شده و تخم مرغ ها و آرد خیلی خوب مخلوط کنید.

    در ماهیتابه کمی روغن بریزید و اجازه دهید گرم شود سپس یک قاشق از مواد را در ماهیتابه قرار دهید و با پشت قاشق کمی آن را صاف کنیدو به آن شکل بدهید. 

    حدودا برای سرخ کردن این کوکو 2 تا 3 دقیقه زمان کافیست.

     مابقی مواد را هم به همین شکل سرخ کنید 

    برای سرو این غذا از گوجه فرنگی و ریحان تازه استفاده کنید چون طعم این غذا را خیلی خوشمزه تر می کند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    توپک مرغ

     

    مواد لازم :

    سینه ی مرغ پخته ۱عدد

    پیاز متوسط ۱عدد

    پنیرپیتزا۱پیمانه

    تخم مرغ  1  عدد

    جعفری خردشده ۲ق س خوری

    نمک. فلفل. اردسوخاری ب میزان لازم

    ارد نان مقداری

    طرز تهیه :

    سینه ی مرغ رو همراه باپیاز چرخ کرده یابا غذاساز میزنیم سپس پنیر. جعفری. نمک و فلفل روبهش اضافه میکنیم 

     کمی ارد نان برای اینکه ب دست نچسبه به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم

     بعد موادو به گلوله هایی ب اندازه گردو درمیاریم و اول داخل تخم مرغ وسپس در آرد سوخاری میغلتونیم و ب سیخ چوبی کشیده و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیپس کدو

    مواد لازم

        خرده نان            1/4  فنجان

        پنیر پارمزان        1/4 فنجان

        نمک                1/4 چای خوری

        پودر سیر         1/4 چای خوری

        فلفل سیاه        1/8 چای خوری

        شیر کم چرب    2 قاشق غذا خوری

        کدو سبز حلقه شده   2 و نیم فنجان

        اسپری روغن

    طرز تهیه:

     فر را روی 425 درجه قرار دهید.

     5 ماده اولیه غذا (خرده نان،پنیر،نمک،پودرسیر،فلفل سیاه) را با هم ترکیب کنید.

     با یک همزن دستی هم بزنید.

     شیر را در یک کاسه بریزید و حلقه های کدو سبز را در شیر بریزید.

    سپس کدوها را از شیر در آورده و در ترکیب خرده نان ، پنیر ، نمک و فلفل و پودر سیر بغلتانید.

     روی تور سیمی فر با اسپری روغن بپاشید.

     یک عدد کاغذ روغنی را روی تور سیمی در فر قرار دهید و حلقه ها ی کدو را روی کاغذ روغنی بگذارید.

    به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. در ظرف سرو بچینید و به عنوان یک دسر مقوی برای بچه ها در نظر بگیرید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکوی سیب زمینی پخته

    مواد لازم :

    3 عدد سیب زمینی آب پز , 2 تا تخم مرغ , یک قاشق سر پر آرد, کمی نمک و زردچوبه , فلفل سیاه . ابتدا سیب زمینیها رو با پوست آبپز میکنیم و پوست شون رو میگیریم و با گوشتکوب میکوبیم یا رنده میکنیم بعد همه مواد رو با هم قاطی میکنیم . داخل ماهیتابه کمی روغن میریزیم وقتی روغن داغ شد دست مون رو تر میکنیم و به هر اندازه که دوست داشتیم برمیداریم و تو دستمون بهشون شکل میدیم و داخل تابه با شعله ملایم میزاریم تا دوطرفش خوب سرخ بشن .

    نکته : این کوکو رو به هرشکل میشه درست کرد . گرد یا بیضی فرقی نداره .سیب زمینی باید کاملا سرد باشه

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ساندویچ تخم مرغ پخته

    معمولا بچه‌ها از تخم‌مرغ پخته خوش‌شان نمی‌آید. برای اینکه آنها را به خوردن تخم‌مرغ پخته ترغیب کنید، می‌توانید با آن ساندویچ‌های بامزه‌ای شبیه پیتزا درست کنید. ابتدا باید چند تخم‌مرغ را بپزید تا کاملا سفت شوند، سپس روی یک تکه نان گرد یک لایه گوجه‌فرنگی و تخم‌مرغ پخته حلقه شده قرار دهید، کمی نمک و فلفل و مقدار کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و به مدت یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا بدون نرم شدن گوجه، پنیر آب شود.

          

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه فلفل

    مواد لازم:

    فلفل دلمه ای 10 عدد

    گوشت چرخ کرده 250گرم

    برنج 3پیمانه

    سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون، مرزه)  250گرم

    پیاز متوسط  2عدد

    لپه  1پیمانه

    عدس ½پیمانه

    نمک، فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

    رب، ماست و روغن مایع به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    برنج را از قبل با مقدار لازم ماست خیس کنید، لپه و عدس را هم بپزید سپس پیازها را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن به همراه زردچوبه تفت دهید. کمی که رنگش طلایی شد گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفتش دهید و نمک‌و فلفل و رب را اضافه کنیدبعد هم سبزی را اضافه کنید( اگر زرشک دوست داشته باشید می توانید به مواد، زرشک هم اضافه کنید.) وقتی گوشت و سبزی خوب تفت خورد از روی حرارت برداشته و لپه و عدس و برنج را به مواد اضافه و خوب مخلوط میکنیم. سپس داخل فلفل دلمه ای ها را خالی کنید‌ و داخلشان را با مواد پرکنین و درشان را بگذارید و در قابلمه بچینید

    کمی کف قابلمه ریخته و به اندازه پنج سانت از کف قابلمه آب بریزید  در قابلمه را بگذارید و‌چند ساعتی روی حرارت بگذارید تا بپزد. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته ی مرجمک یا دال عدس

    1پیمانه دال عدس با حدود 2لیوان اب و کمی نمک میزاریم تا خوب بپزه اخرای پخت نصف پیمانه بلغور گندم رو که از قبل خیس خورده بهش اضافه میکنیم و درش رو محکم میبیندیم و میذاریم با بخار داخل قابلمه نرم و پخته شه و هیچ آبی باقی نمونه, بعد از حرارت برداشته میذاریم خنک شه

    در تابه ای پیاز رو تفت میدیم و کمی رب میریزیم و ادویه میزنیم که من فلفل و خیلی کم پودر زیره سبز ریختم, مخلوط رو به همراه جعفری و پیازچه ی خرد شده و ابلیموی تازه به دال عدسمون اضافه میکنیم و خوب ورز و مخلوط میکنیم, اندازه ی گردو برداشته و شکل میدهیم معمولا به شکلی که رد انگشتها بمونه, برا من که چسبناک بود مایه و میتونین از روغن زیتون و یکم اب برا نچسبیدن به دست کمک بگیرین , یه مدت بذارین داخل یخچال و همراه کاهو و سرد سرو میشه , روی کوفته ها هم میتونین یکم ابلیمو بپاشین

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #ماکاروني 1 بسته
    آب جوش به ميزان لازم
    نمک به ميزان لازم
    مايه گوشت به ميزان لازم
    تخم مرغ به ميزان لازم
    پنير پيتزا به ميزان لازم
    فلفل قرمز به ميزان لازم
    سيب زميني رنده شده به ميزان لازم
    چطور بپزم:
    يک بسته ماکاروني را که داخل آب جوش 10 دقيقه جوشاندي آبکش کردي نمک زدي با مايه گوشتي «گوشت.پيازسرخ کرده.سير له شده.فلفل دلمه .هويچ نگيني شده» مخلوط بعد تخم مرغ با پنير پيتزا و کمي فلفل قرمز اضافه کنيد.
    قالب کاپ کيک را با قلم مو چرب بعد با مواد پر کنيد . من از قبل سيب زميني رنده و سرخ کرده بودم روي آن ريختم و روي قالب را با فويل پوشانده در فر به مدت نيم ساعت گذاشتم.
    بعد هم کوکوي پاستا را با خيار و گوجه تزيين کردم. ________________________________

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان