خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    غذای خاص با نام
    #چخرتمه

    زعفران، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ و آبلیمو را به این مواد اضافه کنید.
    امروز طرز تهیه یک غذا با نام نسبتا سخت (چخرتمه) یا همان کوکوی مرغ گیلانی رو برای شما دوستان فراهم کرده ایم که البته روش پخت اون به سختیه اسمش نیست.

    مواد لازم چخرتمه :
    مرغ پخته و خرد شده نیم کیلوگرم
    تخم مرغ چهار عدد
    آبلیمو نصف استکان
    زعفران آب کرده در صورت تمایل کمی
    نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه چخرتمه:
    زعفران، نمک، فلفل و تخم‌مرغ را مقداری هم زده، سپس مرغ و آبلیمو را به این مواد اضافه کرده و هم زدن را ادامه می‌دهیم بعد مانند کوکوی معمولی در روغن سرخ می‌کنیم.
    ____________________________
  • ۰۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #رول_استیک_ژاپنی

    مواد لازم: برای 4 نفر
    گوشت استیک فیله گوساله : 6 تکه
    مارچوبه : 12 ساقه
    پیازچه : 12 ساقه
    هویج : یک عدد
    قارچ دکمه ای : 100 گرم
    کره : 2 قاشق غذاخوری
    سس سویا : ¼ پیمانه
    سرکه انگور قرمز : 2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع گیاهی : 2 قاشق غذاخوری
    شکر : 2 قاشق مرباخوری
    برنج پخته شده : به میزان لازم برای سرو

    در یک ظرف متوسط آب بریزید و روی شعله بگذارید تا به‌جوش بیاید. در همین زمان تکه های استیک گوشت‌ را از عرض نصف کنید و بکوبید تا ضخامت آن ها به 4 میلی‌متر برسد.
    پیازچه‌ها و مارچوبه‌ها را به قطعات 8 سانتی‌متری ببرید. هویج را به 12 تکه 8 سانتی‌متری قسمت کنید. مارچوبه‌ها و هویج را به مدت 30 ثانیه در آب بپزید.
    سپس مخلوط را با آب سرد آبکشی کرده، روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا خشک شوند.
    برای این که رول‌ها را درست کنید، هر یک از قطعات گوشت را روی تخته آشپزی قرار دهید. سپس به موازات عرض گوشت یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیازچه را کنار هم قرار دهید. گوشت را دور آنها رول کنید. این رول را با یک خلال دندان محکم نمایید.
    سویا سس، سرکه انگور قرمز و شکر را با هم در ظرفی مخلوط کنید و رول‌ها را در آن بغلتانید.
    1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه که روی حرارت ملایم است، بریزید و نیمی از رول ها را در آن قرار دهید و پس از 5 دقیقه یا زمانی که کاملاً بپزند یا طلایی شوند آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز به همین ترتیب سرخ شود.
    رول‌های سرخ شده را در ظرفی در بسته قرار دهید. سپس 1 قاشق دیگر از روغن گیاهی را اضافه و بقیه رول‌ها را سرخ کنید. تابه را تمیز کنید و بقیه مواد مزه دار کردن گوشت را نگه دارید.
    دوباره تابه را روی شعله قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه آنها را تفت دهید.
    مواد مزه دار کننده را اضافه و صبر کنید تا به جوش آید و تابه را از روی شعله بردارید.
    در کاسه‌ها برنج بریزید و روی هر کدام از آنها یک رول استیک قرار دهید و قارچ را روی آنها بریزید.
    ______________________________
  • ۰۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #کوکو_سه_رنگ در پنج لایه

    مواد کوکو سیب زمینی
    سیب زمینی پخته رو آماده میکنید با این تفاوت که توش 1ق غ سرخالی بکینگ پودرمیزنیم. تخم مرغش مقداری باشه که مایع کیک بهمون بده

    . مواد کوکو سبزی:
    اول سبزی شو خالی تفت فقط آبش بخار شه بعد که خنک شد پیاز تخم مرغ زرشک گردو ریز شده کنجد دوست داشتین سیب زمینی نگینی ریز سرخ شده باهم مخلوط میکنیم. تو همه مایع کوکو هامون روغن مایع میریزیم.

    مواد کوکو گوشت:
    پیاز رنده و گوشت چرخ کرده مقداری پیازچه فلفل دلمه قارچ رنده درشت نمک زردچوبه فلفل 2ق غ ماست و رب گوجه همه به ترتیب سرخ میذاریم کنارخنک بشه بعد تخم مرغ اضافه هم میزنیم. . بعد به ترتیب تو ظرف مورد نظر روغن ریخته داغ که شد از مایع سیب زمینی مقداری ریخته ابتدا روی شعله مستقیم بعد تو فر میذاریم. سطح روش که هنوز زیاد نبسته مایع سبزی میریزیم. تو فر میذاریم. بعد دوباره با همون روش قبلی سیب زمینی خودش رو گرفت مایع گوشتی رو اضافه بعد دوباره که خودشو گرفت مایع سبزی. وقتی کاملا" طلایی شدن از فر درآورده کمی خنک که شد آماده برگردوندن در ظرف سرو و
  • ۰۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #سیب_زمینی به شکل #موش

    بشقاب کودک شما با استفاده از این دستور غذا، خیلی سریع خالی خواهد شد.

     

    زمان تهیه: 15 دقیقه

    زمان پخت: یک ساعت و پانزده دقیقه

     

    مواد لازم برای چهار نفر:

    سیب زمینی متوسط        2 عدد

    روغن سبزی جات               کمی

    کدو تنبل متوسط                مقداری

    خردل             یک قاشق چای خوری

    شیر               2 قاشق چای خوری

    پنیر چدار رنده شده            100 گرم

    پنیر پارمسان رنده شده     40  گرم

    گوجه  گیلاسی  4 عدد

    برای تزیین

    تره   تعدادی

    تربچه   4  عدد

    کشمش   8 عدد

    پیازچه   تعدادی

     فر را از قبل روی حرارت 190 درجه سانتی گراد تنظیم کنید

    چند جای سیب زمینی ها را با چنگال سوراخ کرده و آن ها را در سینی فر بچینید و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع یا تا زمانی که آن ها را اگر کمی فشار دهیم نرم باشند درون فر قرار دهید.

    یک عدد کدو تنبل را از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و با قاشق تخم های درون آن را خارج کرده و درون کدو را با مقداری کره چرب کنید و آن را به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود درون فر قرار دهید. . وقتی سیب زمینی های پخته شده آنقدر خنک شده که بتوان آن ها را به راحتی در دست گرفت، سر آن ها را ببرید و با قاشق گوشت درون آن ها تا یک سانتی متر مانده به پوست، بیرون آورید. مراقب باشید به پوست سیب زمینی ها آسیبی نرسانید. . گوشت درون کدو حلوایی پخته شده را نیز با قاشق بیرون آورده و با گوشت سیب زمینی ها، خردل، پنیر پارمسان، شیر و کره مخلوط کرده و به صورت پوره درآورید و چاشنی لازم را به آن اضافه کنید. . مخلوط پوره را به درون پوست سیب زمینی ها برگردانده و روی آن ها پنیر پارمسان بریزید و درون فر قرار داده و دکمه گریل به مدت چند دقیقه روشن کنید تا پنیر طلایی رنگ شود. . از گوجه های گیلاسی برای بینی موش ها استفاده کنید (با استفاده از خلال دندان) و تره های کوتاه را برای سبیل موش ها در پشت گوجه  ها به کار ببرید. . از تربچه های به نیم شده برای گوش ها و کشمش برای چشم ها و پیازچه برای دم های اشان استفاده کنید.

    ________________________________

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #میگو_و_قارچ_سوخاری

    شما می توانید میگو و قارچ سوخاری را با برنج هم سرو کنید.

    عصاره مرغ نصف فنجان
    سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
    زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری
    آرد ذرت ۱ قاشق چایخوری
    روغن نباتی ۱ قاشق غذاخوری
    قارچ خرد شده ۲۲۰ گرم
    غلاف نخود فرنگی ۲۲۰ گرم
    میگو پاک شده ۴۵۰ گرم
    پیازچه خرد شده ۲ عدد
    نمک و فلفل به میزان لازم
    برنج پخته برای سرو (اختیاری)

    در یک کاسه کوچک عصاره مرغ، سس سویا، زنجبیل و آرد ذرت را مخلوط کنید.

    یک ماهیتابه یا ووک برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. قارچ را داخل ووک ریخته و تفت دهید، تا زمانی که آب آن تبخیر شده و به رنگ قهوه ای در بیایند (۶ تا ۱۰ دقیقه). غلاف نخود فرنگی را اضافه کرده و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا ترد شوند. پیازچه را هم اضافه کرده و سی ثانیه دیگر سرخ کنید. حالا مخلوط عصاره مرغ را اضافه کرده و تا زمانی که میگو تیره رنگ و سس غلیظ نشده به سرخ کردن ادامه دهید (حدود یک دقیقه). حالا با نمک و فلفل آن را چاشنی زده و اگر دوست داشتید با برنج سرو کنید. ________________________________

  • leftPublish
  • ۰۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #رب_انار_خانگی

    انار 8 کیلوگرم
    آب 3 لیوان
    نمک در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
    صافی پارچه ای یا سیمی خانه ریز
    گوشتکوب
    چرخ گوشت
    رب انار
    طرز تهیه رب انار به روش اول:
    انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می کنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف های سفید با دانه ها مخلوط شد ایرادی ندارد.
    در قابلمه بزرگی، دانه های انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه ها سعی کنید آب دانه ها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانه ها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.
    این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانه ها گرفته شود.
    سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانه ها جدا شود. دانه ها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آن ها تا حد ممکن گرفته شده است ولی برای آب گیری کامل، دانه های داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانه ای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه 2 حاصل شود!
    آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد چون در این مرحله آب سریعا تبخیر می شود.
    دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی برد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد وگرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب می شود.
    در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه 1 آماده است.
    غلظت رب انار بسیار مهم است چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال می گذارید سفت تر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب می رود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می شود خیلی دیر در آب حل می شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمی باشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر می دارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک می زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد. ________________________________

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش کدو

    حلوایی  یکی از غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزه دار میشود. 

    مواد لازم:

    گوشت خورشی، 300 گرم

    کدو حلوایی، یک کیلوگرم

    پیاز متوسط، 2 عدد

    آلو بخارا، 100 گرم

    پودر زعفران محلول در آب، یک قاشق سوپ‌خوری

    روغن مایع، مقداری برای سرخ کردن

    رب گوجه‌فرنگی، یک قاشق سوپ‌خوری

    دارچین، یک قاشق چای‌خوری سرپر

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلال‌های کوچک خرد کنید.

     سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلایی‌رنگ شود.

     حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.

     پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنیدو در روغن سرخ کنید. در حین سرخ‌شدن پیاز، تکه‌های گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.

    حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاق‌گاز بپزد.

    نکته: ‌برای آنکه گوشت هنگام پخت طعم‌دار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.

    در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیمساعت در آب خیس کنیدسپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید.

     در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.

    نکته: رب را پیش از اضافه‌کردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.

    با توجه به اینکه کدو – به‌خصوص درصورتی که تکه‌های آن ریز و نازک باشد – به سرعت پخته و له می‌شود، پس از اضافه‌کردن کدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاق‌گاز حرارت ندهید.

     برای این منظور، باتوجه به اندازه تکه‌های کدو، یک ربع تا نیم‌ساعت زمان کافی است.

    در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.

    نکته 1: درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپ‌خوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.

    نکته 2: افرادی که به خورش‌های شیرین علاقه‌مندند، می‌توانند با اضافه‌کردن آلو و همچنین یک قاشق سوپ‌خوری شکر به خورش، طعم آن را شیرین‌تر کنند.نوش جان

  • ۱۶:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکوی برنج   

    مواد لازم :

    برنج پخته شده ................... .......................................2 پیمانه

    تخم مرغ ......................................................................3 عدد

    سیب زمینی پخته شده ....................................یک عدد متوسط

    پودر نعناع خشک ............................................2 قاشق غذاخوری(البته من بجای نعنا خشک جعفری تازه زدم)

    زرشک ........................................................یک قاشق غذاخوری

    گردو خورد شده ................................................3 قاشق غذاخوری

    آرد .................................................................3 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زردچوبه ..............................................به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا تخم مرغ ها را در یک ظرف شکسته و کمی هم می زنیم تا زرده و سفیده باهم خوب مخلوط شود 

    بعد سیب زمینی رنده کرده و برنج را نیز چرخ می کنیم و به همراه بقیه مواد به غیر از آرد  به تخم مرغ ها اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یک مایع یکنواختی را به دست آوریم 

    حالا در مرحله آخر آرد را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشود

    😋😋😋😋😋😋

    بعد در یک تابه روغن را داغ کرده و با ملاقه یا به صورت یکباره مایع را در تابه ریخته و می گذاریم تا سرخ شود بعد طرف بعدی را برگردانده و آن را نیز سرخ می کنیم

    کوکوی ما آماده است.. نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بورانی قارچ

    طرز تهیه:

    قارچ را خرد کرده و می‌گذاریم با آب خودش بپزد.

    هویج رنده‌شده، نعنا خشک یا جعفری ساطوری‌شده را به همراه نمک و فلفل به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا جا بیفتد. 

    وقتی آب قارچ کشیده شد همه مواد را با ماست مخلوط کرده و درون ظرف سرو می‌کشیم و روی آن را به دلخواه تزیین می‌کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كوكو پيتزايى   

    سیب زمینی درشت نگینی شده 8 عدد

    هویج نگینی شده 6 عدد

    فلفل دلمه درشت 2عدد

    تخم مرغ 7عدد

    سینه مرغ درشت 1تکه

    کالباس به دلخواه 

    نمک به میزان کافی

    همه مواد رو جدا جدا کمی سرخ کرده و در آبکش ميريزيم تا روغنش جدا شود 

    مرغ پخته را ریش ریش میکنیم

    میتوانید به مواد کمی قارچ ، سیر ، پنیر پیتزا و آویشن هم اضافه کنيد

    سپس همه مواد را با تخم مرغ  ونمک و فلفل مخلوط کرده داخل تابه می ریزیم و خوب دو طرف آن را سرخ میکنیم..

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۶:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیتزا سیب زمینی

    مواد لازم

    سیب زمینی پخته 4 عدد

    پنیر پیتزا به مقدار لازم 

    مايع ماکارونی(گوشت چرخ کرده وپیاز وقارچ وفلفل دلمه )

    جعفری کمی

    تخم مرغ 1 عدد

    کره 1 قاشق غذاخوری

    نمک وفلفل وزردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا سیب زمینی را رنده کرده و با تخم مرغ کره و نمک و فلفل و زرد چوبه مخلوط میکنیم و بعد ظرف مخصوص فر را چرب کرده و مخلوط سیب زمینی را داخل آن ریخته و صاف میکنیم و روی آن راپنیر پیتزا ریخته و مواد گوشتی را روی آن ریخته و دوباره روی آن پنیر میریزیم.و به دلخواه برش گوجه و جعفری روی آن میریزیم و به مدت 45 دقیقه در فر با درجه 180 میگذاریم

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش خلال کرمانشاهی

    گوشت قرمز 300 گرم 

      کره 1 قاشق غذاخوری 

     زرشک 1 لیوان 

     پیاز 1 عدد

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  

     گلاب 5 قاشق غذاخوری  

      زعفران دم کرده 1 فنجان

    خلال بادام درشت 250 گرم  .  چوب دارچین 1 تکه کوچک  . نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    طرز تهیه : پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

    پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

    خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).

    وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید

    پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

    نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفنداستفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

    دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش آلو اسفناج

    گوشت گوسفند نیم کیلو

    اسفناج یک کیلو

    آلو برقانی ۱۵۰ گرم

    پیازسرخ شده ۲ قاشق سوپخوری

    آبلیمو یا آب نارنج به مقدار کافی

    نمک و فلفل به مقدار کافی

    😋😋

    طرز تهیه

    گوشت را چند تکه کرده ، می شوییم و کمی تفت می دهیم

    سپس آن را همراه با ۲ لیوان آب ، پیازسرخ شده و آلوبرقانی با حرارت ملایم می پزیم

    اسفناج را بعد از پاک کردن ، کمی خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم

    بعد از پختن گوشت، اسفناج را به آن اضافه کرده و صبر می کنیم تا خورش با ترشی و نمک وفلفل جا بیفتد.

    نکات:

    1)برخی از افراد با توجه به ذائقه خانوادگی شکر اضافه میکنند 

    2)استفاده از زعفران در خورش به خوشمزه تر شدن آن کمک زیادی میکند

     

    3)در صورت تمایل به جای گوشت از مرغ استفاده کنید.

     

    4)اگر آلو اسفناج ترش را ترجیح میدهید از آلوچه جنگلی استفاده کنید. 

    5)اضافه کردن 4تا 5قاشق آبلیمو به همراه مقدار کمی شکر به خورش آن را بسیار خوشمزه تر میکند.همچنین به جای ابلیمو میتوانید از 2تا3عدد لیمو عمانی هم در خورش استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه ماهی با ادویه گرام ماسالا (هند)

    ماهی با ادویه گرام ماسالا در هند همراه با برنج سرو می شود.

    مواد لازم برای ماهی با ادویه گرام ماسالا:

     فیله ماهی (ماهی بدون استخوان مثل شیر)  ۴ تکه

     گرام ماسالا  ٢ قاشق چایخوری

     پودر گشنیز  ١ قاشق چایخوری

     فلفل قرمز   ١ قاشق چایخوری

    زردچوبه  ١ قاشق چایخوری

    پودر زیره  ١ قاشق چایخوری

    نمک  ١ قاشق چایخوری

    آبلیمو  به میزان لازم

    روغن زیتون  به میزان لازم

    طرز تهیه ماهی گرام ماسالا:

    ماهی ها را شسته و خشک می کنیم.

    ته یک ظرف را با روغن زیتون کمی چرب کرده و ماهی ها را درون آن می گذاریم، بعد کمی آبلیمو و تمامی ادویه هایی را به روی ماهی ها ریخته و با دست آنها را روی سطح ماهی ها پخش می کنیم و فیله های ماهی را از سمت شکم در ظرف می گذاریم (طوری که پوست ماهی ها به سمت بالا باشد) بعد روی ظرف را سلفون می کشیم و به مدت ٣٠ الی ۴۵ در یخچال می گذاریم.

    بعد از نیم ساعت ماهی ها را از یخچال در می آوریم.

    ماهیتابه را روی شعله گاز گذاشته کمی روغن در ماهیتابه می ریزیم وقتی روغن داغ شد ماهی ها را از سمت پوست درون روغن داغ گذاشته و حدود ۶ دقیقه سرخ می کنیم بعد ماهی ها را برگردانده و شعله را کم می کنیم و طرف دیگر ماهی ها را حدود ٢ الی ٣ دقیقه سرخ می کنیم.

    این ماهی در هند همراه با برنج سرو می شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #مافين_گوشت

    اكثر مادران جوان از بى اشتهايى و بد غذايى كودكانشون گله مند هستند و دوست دارند غذاهايى درست كنند تا با ظاهرى جذاب و اشتهاآور كودكان خود را به خوردن مواد غذايى اصلى و مفيد ترغيب كنند . در اينجا نوعى مافين را آموزش ميدهم كه غنى از پروتئين و كربوهيدرات بوده و براى رشد كودكان و همچنين تغذيه ورزشكاران و مادران باردار بسيار مفيد ميباشد.

    مواد لازم :

    گوشت چرخ كرده.          ٢٠٠ گرم 

    پياز.              ١ عدد

    تخم مرغ.         ١ عدد

    هويج رنده شده.        ٤ ق غ 

    كنسرو ذرت.        ١/٢ پيمانه 

    نان باگت.        ١ عدد

    سير.        يكى دو حبه 

    سس كچاپ.      ٢ ق غ 

    رب گوجه فرنگى.      ١ ق غ 

    سس سويا.       ١ ق چ 

    نمك و فلفل و ادويه دلخواه.      به ميزان لازم 

    @ashpazima

    طرز تهيه :

    نان باگت را تكه تكه كرده خشك كنيد و با غذا ساز يا گوشتكوب كاملا پودر كنيد .

    پياز و سير را جدا گانه در غذا ساز پوره كنيد .

    گوشت چرخ كرده، پياز ، سير، سس كچاپ، رب گوجه ، تخم مرغ، هويج و نمك و ادويه و سويا سس را مخلوط كرده و ٣٠ ثانيه در غذا ساز ميكس ميكنيم .

    خمير نرم و منسجمى به دست مى آيد ، ذرت را نيز مخلوط ميكنيم سپس قالب مافين را چرب كرده و درون قالبها را با اين مايه كاملا پر ميكنيم و به مدت نيم ساعت در فر ٢٢٠ درجه قرار ميدهيم تا كاملا پخته شود .براى اطمينان از پخت مافينها يك چاقوى كوچك داخل مافين بزنيد تا از پخت آن مطمئن شويد . بعد از خارج كردن از قالب روى آنرا با سس كچاب و دانه هاى ذرت تزئين كنيد .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كيك سيب زميني

    سیب زمینی 700 گرم

    تخم مرغ دو عدد

    گوجه فرنگی ریز شده 3 قاشق سوپ خوری

    پیازچه خرد شده 3 قاشق سوپ خوری

    فلفل سبز خرد شده یک عدد

    شیر 3 قاشق سوپ خوری

    آرد سفید  مقداری

    آرد سوخاری 40 گرم

    نمک و فلفل به میزان لازم

    روغن به مقدار لازم

     

    طرز تهیه:

     سیب زمینی  ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنید. سپس مقداری آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30 دقیقه به آن زمان پخت دهید. بعد از آن سیب زمینی ها را با مقداری شیر  و یک عدد تخم مرغ  زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگی،  پیازچه، فلفل خرد شده، نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.مقداری از مواد را برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهایتاً در آرد سوخاری بغلطانید. مواد را در کف دست کمی پهن کرده و نهایتاً در روغن داغ قرار دهید،تا طلایی رنگ شوند.

  • ۱۰:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک سیب زمینی2

    مواد لازم:

    سيب زمينى آب پز ٧ عدد- مرغ ريش شده يك پيمانه- نخود فرنگى و هويج آب پز نصف پيمانه- خيارشور ٤ عدد- سس مايونز ٣ ق غ- كره ٥٠ گرم- نمك و فلفل به ميزان لازم

    ابتدا سيب زمينى آب پز را نمك و فلفل زده و خوب نرم ميكنيم، كره تقريبا آب شده را هم اضافه ميكنيم.قالب را چرب كرده و تمام كف و ديواره آن را از سيب زمينى ها پر ميكنيم.

    مرغ پخته و ريش شده ، خيارشور نگينى خورد شده ، نخود فرنگى و هويج خورد شده را مخلوط كرده و سس مايونز ميزنيم.مواد را درون قالب ميريزيم و كمى فشار ميدهيم، بعد روى آن را با باقيمانده سيب زمينى پر ميكنيم.قالب را به مدت ١٥ دقيقه در فر قرار ميدهيم.

    پس از كمى سرد شدن آن را در ظرف سرو برميگردانيم و به دلخواه تزيين ميكنيم.

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نرگسی بادمجان

    مواد لازم:

    بادمجان 4 عدد- پیاز 1 عدد- روغن 150 گرم- تخم مرغ 5 عدد- نمک وفلفل به مقدار لازم.

     

    بادمجان ها را حلقه حلقه کرده و با پیاز خرد شده کمی سرخ می نماییم سپس به آن نمک و فلفل زده وتخم مرغها را روی آن شکسته و می گذاریم تا تخم مرغها ببندد.

  • ۱۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دلمه بادمجان

      مواد لازم

      بادمجان دلمه‌ای۵ ‏الی ۶ ‏عدد

    گوشت چرخ‌کرده300 گرم

    پیاز١ ‏عدد

    برنج٦ ‏پیمانه

    ‏لپه٦ ‏پیمانه

    گوجه‌فرنگی3 عدد

    رب گوجه‌فرنگی٢ ‏قاشق

    سبزی معطر یا سبزی کوفتهنصف پیمانه

    نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم

    طرز تهیه

    بادمجان دلمه‌ای ها را باید راه‌راه پوست بگیرید تا زیباتر شود و مواد داخل بادمجان را نیز ‏کف قابلمه ریخته تا حالت ته دیگ به خود بگیرد. قبل از پخت دلمه می‌توانید کف و اطراف بادمجان را سرخ نمایید. 

    1. برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.

    2. پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.

    3. ‏سر بادمجان ها را با کارد بریده و تخمه‌های آن را خارج سازید. سپس درون بادمجان را از مواد فوق پر کرده و درب بادمجان‌ها را به درون بادمجان کمی فشار داده تا ‏خوب جا بیفتد. بادمجان‌های آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا دلمه‌ها با شعله کم پخته شوند

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دلمه پياز

    پیاز درشت7 عدد

    پیاز1 عدد

    لپه1 پیمانه

    جعفری خرد شدهنصف پیمانه

    گوشت چرخ کرده300 گرم

    برنج1.5 پیمانه

    گوجه فرنگی5 عدد

    نمک، فلفل، روغنبه مقدار لازم

    طرز تهیه

    1. ‏برنج را با لپه و نمک در آب مطابق دستور چلو جوشانده و آبکشی نمایید.

    2. پیاز را ‏خردکرده و در روغن سرخ‌کنید. سپس گوشت را افزوده و سرخ‌کنید و پس از سرخ شدن به آن جعفری را افزوده و تفت دهید. بعد از آن نوبت رب گوجه و نمک و ادویه است تا به مخلوط اضافه کرده و خوب تفت‌داده شود. این مخلوط را با برنج و لپه قاطی کرده و هم بزنید.

    3. ‏داخل پیازها را به دقت خالی کنید. سپس درون پیازها را از مواد فوق پر می کنیم .پیازهای آماده را در قابلمه‌ای مناسب چیده و گوجه رنده شده را باکمی نمک، ادویه، روغن و آب در کف قابلمه بریزید تا پیازها با شعله کم پخته شوند

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان