خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    براونی کدو تنبل

    برای 12 عدد براونی

    زمان آماده سازی : 20 دقیقه

    زمان پخت : نیم ساعت

    مواد لازم براونی کدو تنبل

    شکلات رنده شده

    115 گرم

    کره مکعبی خرد شده

    سه چهارم فنجان

    شکر

    1 و یک چهارم فنجان

    تخم مرغ بزرگ

    3 عدد

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    نمک

    یک چهارم ق چ

    آرد

    1 فنجان

    مواد لازم پوره کدو تنبل

    پنیر خامه ای نرم

    115 گرم

    پوره کدو تنبل

    نصف فنجان

    شکر

    یک چهارم فنجان

    ادویه پای کدو تنبل

    1 و نیم ق چ

    عصاره وانیل

    نصف ق چ

    گاناش

    شکلات رنده شده

    115 گرم

    خامه

    نصف فنجان

     ادویه پای کدو: 3 ق غ دارچین + 2 ق غ زنجبیل +2 ق غ جوز هندی + نصف ق چ فلفل چیلی + نصف ق چ میخک

    طرز تهیه : .

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

    سینی فر 20 سانتی را با کاغذ روغنی بپوشانید .

    کره و شکلات را روی حرارت بخار آب بگذارید تا ذوب شود .

    کمی که از حرارت افتاد ، شکر ، تخم مرغ ، وانیل و نمک را اضافه کرده مخلوط نمایید آرد را کم کم اضافه کرده هم بزنید تا خمیر یکدست شود .

    مواد پوره کدو تنبل را با هم مخلوط نموده در غذاساز بریزید تا یکدست شود و کناری بگذارید .

    سه چهارم از خمیر را کف سینی ریخته صاف کنید . ترکیب پوره کدو تنبل را قاشق قاشق و جدا از هم روی خمیر شکلاتی بریزید .

    با قاشق بین پوره ها را با باقیمانده ی خمیر شکلاتی پر کنید و با یک چاقو یا خلال دندان در جهت های مختلف روی خمیر بکشید تا پوره و خمیر شکلاتی کمی در هم بروند و روی نانتان طرحدار شود .

    براونی را به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .

    بعد ازینکه کاملا خنک شد برای تهیه گاناش روی آن خامه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود ولی به جوش نیاید سپس روی شکلات ها ریخته و بگذارید 3 دقیقه بماند و هم بزنید تا شکلات کاملا ذوب شده یکدست شود و روی براونی را با گاناش شکلاتی بپوشانید و برش بزنید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ ترش و شیرین با سبزیجات

    غذای چینی

    مواد لازم: برای 2 نفر

    تخم مرغ بزرگ : یک عدد

    نشاسته ذرت : 6 قاشق غذاخوری

    سینه مرغ خرد شده : 170 گرم

    سرکه : ¼ پیمانه

    شکر : ¼ پیمانه

    سس سویا : یک قاشق غذاخوری

    آب مرغ : یک پیمانه

    روغن کانولا : یک قاشق غذاخوری

    هویج حلقه های باریک شده : یک عدد

    فلفل دلمه ای سبز خرد شده : ½ عدد

    لوبیا سبز خرد شده پخته : 100 گرم

    آناناس پوست گرفته خرد شده : ¼ عدد

    طرز تهيه:

    در یک ظرف مناسب، تخم مرغ و 4 قاشق نشاسته را می ریزیم و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم.

    مرغ ها را داخل آن می ریزیم و آن را کنار می گذاریم.

    در یک ظرف دیگر، سرکه، شکر، سس سویا، آب مرغ و دو قاشق باقیمانده نشاسته را می ریزیم و مواد را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم.

    تابه مناسبی را با روغن موجود چرب می کنیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم تا کمی داغ شود.

    مرغ های آغشته به مخلوط را داخل روغن داغ می اندازیم و آنها را به مدت 10 الی 12 دقیقه زیر و بالا می کنیم تا مرغ ها طلائی – قهوه ای شده و بپزد.

    سپس آنها را از تابه خارج کرده و آنها را در یک بشقاب کنار می گذاریم.

    هویج های باریک شده را به همراه¾ پیمانه آب داخل تابه می ریزیم و می گذاریم تا هویج ها کمی پخته و نرم شود.

    سپس مخلوط سرکه را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.

    فلفل دلمه ای خرد شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم حدود 2 دقیقه بجوشد تا مواد داخل آن بپزد و سس کمی غلیظ و براق شود.

    لوبیا و آناناس را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

    در آخر مرغ های سرخ شده را داخل مواد می ریزیم و آن را داغ سرو می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش تره فرنگي 

    مواد لازم برای 4 نفر

     گوشت گوسفندی: 300 گرم، خورشی

     تره: 250 گرم، ساطوری

     جعفری: 50 گرم، ساطوری

     لوبیا سفید: 120 گرم، خیسانده

     پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری

     زردچوبه: یک قاشق چای خوری

     روغن: 6 قاشق  غذاخوری

     نمک و فلفل قرمز: به میزان لازم

     گرد لیمو: به میزان لازم

    روش تهیه:

    1- سه قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6-5 دقیقه در آن تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و بعد از 4 دقیقه زردچوبه، لوبیا و دو پیمانه آب جوش را در آن ریخته و روی شعله ملایم 2 تا 3 ساعت با در بسته بپزید تا گوشت و لوبیا نرم شود.

    2- روغن باقی مانده را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و تره و جعفری ساطوری را 7،6 دقیقه تفت دهید، سپس از روی شعله بردارید.

    3- یک قابلمه متوسط انتخاب کرده و گوشت، لوبیا،تره و جعفری  را در آن بریزید و نمک و فلفل بزنید. آب گوشت را به آن اضافه کرده و روی شعله ملایم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روی آن بیاید.

    در نهایت در 5 دقیقه آخر گرد لیمو را به آن اضافه کرده و نمک و ادویه را میزان کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۰:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تورتیلای اسپانیایی

    مواد اولیه :برای 6 نفر 

    سیب زمینی 900 گرم 

    نمک به میزان لازم 

    پیاز خرد شده 1 عدد متوسط 

    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 

    تخم مرغ 8 عدد 

    فلفل سیاه به میزان لازم 

    پنیر پارمسان رنده شده یک سوم پیمانه 

    کره یک و نیم قاشق غذاخوری 

    طرز تهیه:

    1. سیب زمینی ها را با نمک و آب 20 تا 25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و کنار بگذارید تا خنک شوند. سپس به مکعب های کوچک برش دهید و درون کاسه بزرگی بریزید.

    2. فر رابا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.

    3. 1.5 قاشق غذاخوری روغن را در تابه روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را به همراه نمک اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. پیازهای سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی ها بریزید.

    4. در یک کاسه دیگر، تخم مرغ ها را هم بزنید و آنها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.

    5. کره و روغن باقی مانده را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کیند. مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید . پنیر را روی آن بپاشید. تا زمانی روی اجاق بگذارید بماند که تخم مرغ ها در حاشیه تابه سفت شوند. سپس آن را داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود. حدود 20 دقیقه در فر باشد کافی است.

    6. تابه را خارج کنید و اجازه دهید تورتیلا خنک شود. سپس با چاقوی بلند آن را برش دهید و به همراه سس مایونز با طعم سیر سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيش غذا پاته گوشت 

    با رسپی دوست عزیزم محدثه و تغییرات توسط فاطمه لعلی که فکر میکنم خیلی خوشمزه شد 😋😋😋

    مواد خمیر

    خمیرش خیلی لطیف و خوب بود 

    آرد ۱ونیم لیوان یا پیمانه

    شیر ولرم نصف لیوان یا 1/2پیمانه

     نمک 1/2ق چ

     خمیر مایه فوری ۱ق غ پر

    روغن مایع ۱سوم پیمانه 

    شکر 1ق چ

    پودر سیر و فلفل سیاه و آویشن از هر کدام 1/4ق چ

    طرز تهیه

    شکر و خمیر مایع رو درون شیر حل کنید.

    درون یک کاسه ،روغن و ادویه ها رو مخلوط کنید و کمی آرد الک کنید روی مواد و مخلوط نکنید خمیر مایع عمل اومده رواضافه کنید و آرد رو ریخته و حالا مخلوط کنید .

     خمیر رو ۱ ساعت استراحت میدیم . 

    برای مواد بین خمیر هم گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و ادویه و قارچ استفاده کردم .

    خمیر اماده شده رو 2/3از اون رو کف ظرف پهن کردم و مواد گوشتی رو ریخته وبقیه خمیر رو باز کرده وبا توری کن خمیر اون رو شکل داده و روی مواد گوشتی پهن کردم وبمدت30 دقیقه با دمای ۱۸۰ داخل فر گذاشتم.خیلی خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنید 

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فیله ماهی کبابی

    مواد لازم :

    آبلیمو  ۳ قاشق سوپخوری

    سیر ریز خرد شده  ۳ حبه

    ریحان تازه خرد شده  ۲ قاشق سوپخوری

    روغن زیتون  ۱ قاشق سوپخوری

    سس سویا  ۱ قاشق سوپخوری

    فلفل ۴/۱ قاشق چایخوری

    مخلوط سبزیجات کباب شده به مقدار لازم

    برش های لیمو دلخواه

    فیله بدون استخوان و پوست گرفته تون، ماهی آزاد یا هر ماهی بزرگ دیگر که در قطعاتی به ضخامت ۱.۵ تا ۲.۵ سانتیمتر بریده شده باشد ۷۵۰ گرم

    طرز تهیه :

    ۱) ماهی را با آب شسته و با پارچه تمیزی خشک کنید. آب لیمو، سیر، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و این مایه را با قلم موی مخصوص روی قطعات ماهی بمالید.

    ۲) ماهی ها را در میان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقیما بر روی ذغال گداخته قرار دهید.

     اگر فیله ها حدود ۱.۵ سانتیمتر ضخامت دارند، آنها را به مدت ۴ تا ۶ دقیقه و یا زمانی که گوشت ماهی حالت ورقه ورقه پیدا کند، کباب کنید. در میانه کار کباب کردن باز هم از باقیمانده سس روی ماهیها بمالید. اگر ماهی را به قطعاتی ضخیم تر بریده اید، در میانه کباب کردن یکبار آنها را روی آتش برگردانید.

    ۳) ماهی را با سبزیجات کبابی و برشهای لیمو سرو کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی

    ماهی رو با نمک ،آبغوره ، فلفل نیم کوب و زرد چوبه مزه دار کردم و بعد در آرد سفید ساده زدم و سرخ کردم.

     در یک ظرف جدا کره، زعفرون ،سس نارنج ریختم و ماهی رو داخلش چیدم و با شعله ی بالا حدود پنج دقیقه گذاشتم روی حرارت.و سپس به به 😉😉به همراه سیر ترشی(جنبه تزیینی😁😁 و ترشی لیته که خودم عاشقشم) .سس نارنج

    مواد لازم 

    نمک، فلفل سیاه : به میزان لازم

    نعناع خشک : یک قاشق چای خوری

    پودر آویشن : یک دوم قاشق چای خوری

    روغن زیتون : چهار قاشق غذاخوری

    آب نارنج : یک دوم پیمانه

    روش تهیه  آب نارنج و بقیه مواد را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم تا یک سس یکنواخت حاصل شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه سبزی پلو با ماهی (بدون نیاز به فر) 

    آبلیمو   به مقدار لازم  

    آرد سوخاری   به مقدار لازم  

    زردچوبه   به مقدار لازم  

    زنجبیل   2 قاشق چای خوری  

    تخم مرغ   2 عدد  

    پیاز (رنده شده)   1 عدد متوسط  

    برنج   5 پیمانه  

    ماهی   5 تکه  

    سبزی (آب پز یا بخار پز)   3 پیمانه  

    نمک و فلفل سیاه   به مقدار لازم  

    طرز تهیه پلو: 

    برنج رو بعد از آبکش کردن با سبزی مخلوط میکنیم و توی قابلمه مناسبی میریزیم تا دم بکشد.

    طرز تهیه ماهی سوخاری: 

    اول ماهی هارو داخل شیر میذاریم و اجازه میدیم تا به آرومی یخشون باز بشه. 

    این کار هم طعم خوبی به ماهی میده هم عجیب بوی بد اون رو میگیره. 

    بعد ماهی ها رو میشوریم و اگه تمایل داشتیم پوست دوطرفش رو هم میگیریم. 

    پیاز رنده شده و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و آبلیمو رو توی یه ظرف مسطح باهم مخلوط میکنیم و ماهی ها رو داخلش میخوابونیم. 

    حتما دقت کنید که دو طرف ماهی به مواد آغشته بشه.اگه دوست داشتید میتونید پودر سیر هم به مواد اضافه کنید. 

    حالا یه ظرف دیگه برمیداریم و تخم مرغ هارو داخلش میشکنیم و با کمی نمک حسابی مخلوطشون میکنیم. 

    بعد نیم تا یک ساعت ماهی ها رو از مواد قبلی خارج کرده و دو طرف ماهی رو به تخم مرغ آغشته میکنیم. 

    برای اضافه کردن آرد سوخاری دوره داریم: 

    راه اول:

    آرد رو توی یه سینی بریزیم و دو طرف ماهی رو توش بخوابونیم.این کار راحتتره اما باعث میشه آردمون هدر بره. 

    راه دوم

     که خودمم استفاده میکنم:ماهی رو توی یک دست بگیریم و با دست دیگه آرد رو روش بپاشیم. 

    داخل تابه روغن ریخته و اجازه میدیم حسابی داغ بشه.زنجبیل رو هم اینجا به روغن اضافه میکنیم که مزه خوبی به ماهی میده. 

    بعد تا اونجایی که ممکنه شعله رو کم میکنیم و ماهی ها رو داخل روغن میذاریم تا سرخ بشه.حتما دو طرف ماهی رو کامل سرخ کنیم. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    استیکماهی با پوره سبزیجات

    مواد لازم:

    فیله ماهی تیلا پیا (یا هر فیله ماهی دیگه)     ۲ عدد

    آرد سفید  مقدار کافی

    سیب زمینی متوسط خردشده و پخته شده   ۲ عدد

    پودر سوخاری  مقدار کافی

    هویج و کرفس خرد شده  ۲ پیمانه

    تخم مرغ   ۱ عدد

    سس سویا    ۲ قاشق غذا خوری

    کره     ۲ قاشق غذا خوری

    شیر    ۶قاشق غذا خوری

    روغن زیتون    ۲ قاشق غذاخوری

    شوید خشک / نمک / فلفل / نعناع خشک

    طرز تهیه:

    ابتدا فیله ماهی رو  اول با سس سویا و  بعد روغن زیتون آغشته میکنیم و روی سطح ماهی میمالیم و میزاریم کنار(من در روغن زیتون سیر له شده ریخته بودم بو و طعم سیر میداد که خیلی خوشمزه تر میشه

    سپس سیب زمینی هارو خرد کرده و میزاریم تا بپزن و همزمان ماهی ها رو هم آماده میکنیم ارد و ار د سوخاری و تخم مرغ رو آماده میکنیم اول در ارد سفید میزنیم و بعد در تخم مرغ و در آخر در ارد سوخاری

    بعد از آماده شدن ماهی ها  کرفس و هویج خرد شده رو با یه کم آب توی تاوه میریزیم و درش رو میزاریم تا بپزه و بعد از اینکه ابش تموم شد با کره تاب میدیم و بهش یه کم نمک و پودر نعناع اضافه میکنیم.

    یه کم تاب میدیم و میزاریم با شعله کم که داغ بمونه ، در تایه چدنی روغن مایع میریزیم و میزاریم تا حسابیی داغ بشه و بعد ماهی هارو توی تابه میزاریم تا سرخ بشن  حواستون باشه که نسوزن !!وقتی یک سمت سرخ شد سمت دیگه رو میزاریم .

    همزمان که ماهی ها سرخ میشن میتونین پوره رو هم درست کنین تا همه چی داغ باشه وقتی توی ظرف میزارین. سیب زمینی ها رو له میکنین و کره (کره من کره سبزیجات بود ) بهش اضافه میکنین ودوباره هم میزنین و بعد شیر و نمک و فلفل رو ،طعمش بیشتر باید شیرین باشه تاشور.

    در ظرف بصورت اسکوپی میزاریم و روش رو پودر شوید میریزیم و بعد کرفس و هویج رو در کنارش میزارید

    در نهاایت ماهی های عزیز و کریسپی رو در کنار اینها قرا میدیم و نوش جان مینماییم

    امیدوارم که لذت ببرین و مواظب باشین دریا زده نشین جداااا این ترکیب خوشمزه است .

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهيه راویولی با سس قارچ و خامه

    مواد لازم :

    كره 50 گرم

    روغن 1 قاشق غذاخوري

    قارچ ورقه شده 300 تا 400 گرم

    آب لیمو ترش تازه 1 قاشق غذاخوری

    خامه 200 گرم

    سیر خرد شده 3 تا 4 حبه

    آب مرغ یا قرص عصاره مرغ در آب حل شده 1 ليوان

    نمک و فلفل به دلخواه

    جعفری خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری

    راویولی آماده 500 گرم

    طرز تهیه :

    ابتدا کره و روغن را در ماهیتابه بریزید . بعد از گرم شدن ، قارچ ها را همراه آب لیموترش به تابه اضافه کنید و با حرارت زیاد مرتب هم بزنید تا سرخ شود. بعد از اینکه آب قارچ کشیده شد ، سیرهای خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا همراه قارچ سرخ شود ، ولی رنگ نگیرد. سپس آب مرغ و خامه را بیفزایید و حرارت را ملایم کنید تا سس غلیظ شود . به خاطر داشته باشید که خامه وقتی خنک شود غلظت آن بیشتر می شود ، پس سس را رقیق تر بردارید تا هنگام سرو سفت نشود . نمک و فلفل غذا را اندازه کنید و آن را با راویولی پخته و آبکش شده در روی حرارت مخلوط کنید . اگر دوست داشتید می توانید کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید و سریع سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۲۱:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    باقلوای گوشت

    آرد.... ۲لیوان 

    ماست...یک سوم لیوان#باقلوای گوشت

    آرد.... ۲لیوان 

    ماست...یک سوم لیوان

    روغنمایع...یک سوم لیوان 

    سفیده تخم مرغ...۱عدد 

    بکینگ پودر...1ق چ

    نمک... مقداری

    پودرپسته وکنجدکمی برای تزیین

    موادمیانی:

    گوشت چرخکرده

    قارچ

    پیاز

    پنیرپیتزا

    توضیح اینکه موادمیانی کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد. طرزتهیه:

    ابتدا زرده وسفیده راجداکرده ومیزنیم روغن، ماست، نمک،بکینگ پودر ودرنهایت آرد رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم بعدازمخلوط کردم مواد نایلونی کشیده روی خمیر وحدود نیم ساعت استراحت میدهیم. برای تهیه موادمیانی که کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد 

    مثل موادماکارونی درست کرده اگردوست داشته باشید موادی رااضافه ویا کم میکنید 

    درمورد پنیرپیتزاتوضیح بدم که فقط برای جدانشدن دولایه استفاده ميشود پس مقدارزیادی نیاز نیست دراین مرحله ظرف پیرکسی راانتخاب کرده وچرب میکنیم وآرد پاشی میکنیم 

    خمیرکه نیم ساعت استراحت کرده رابه دوقسمت میکنیم ويك قسمت راپهن کنید درون ظرف بطوریکه روی دیواره ها ی پیرکس روهم بگیرد مایه گوشتی راروی خمیر میریزیم وکمی پنیرپیتزا ودرنهایت قسمت بعدی خمیر راپهن کرده بادست لبه های دوخمیر را بهم می چسبانیم سعی کنید خمیر رو باحوصله باز کنید صاف و یک دست روی خمیر رابرش زده وزرده تخم مرغ میزنیم روی خمیر وانتقال میدهیم به فر بادرجه ۱۸۰حدود30دقیقه البته این زمان در فرهای مختلف فرق میکنه وسط پخت چک کنید وقتی باقلوای ماآماده شد وازفرخارج کردیم اگرلازم بود دوباره برش زده وباپودرپسته وکنجد تزیین میکنیم. 

    باقلوای گوشت ماآماده است

    روغنمایع...یک سوم لیوان 

    سفیده تخم مرغ...۱عدد 

    بکینگ پودر...1ق چ

    نمک... مقداری

    پودرپسته وکنجدکمی برای تزیین

    موادمیانی:

    گوشت چرخکرده

    قارچ

    پیاز

    پنیرپیتزا

    توضیح اینکه موادمیانی کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد. طرزتهیه:

    ابتدا زرده وسفیده راجداکرده ومیزنیم روغن، ماست، نمک،بکینگ پودر ودرنهایت آرد رااضافه کرده وخوب مخلوط میکنیم بعدازمخلوط کردم مواد نایلونی کشیده روی خمیر وحدود نیم ساعت استراحت میدهیم. برای تهیه موادمیانی که کاملا سلیقه ای است ومقدارش هم به دلخواه میباشد 

    مثل موادماکارونی درست کرده اگردوست داشته باشید موادی رااضافه ویا کم میکنید 

    درمورد پنیرپیتزاتوضیح بدم که فقط برای جدانشدن دولایه استفاده ميشود پس مقدارزیادی نیاز نیست دراین مرحله ظرف پیرکسی راانتخاب کرده وچرب میکنیم وآرد پاشی میکنیم 

    خمیرکه نیم ساعت استراحت کرده رابه دوقسمت میکنیم ويك قسمت راپهن کنید درون ظرف بطوریکه روی دیواره ها ی پیرکس روهم بگیرد مایه گوشتی راروی خمیر میریزیم وکمی پنیرپیتزا ودرنهایت قسمت بعدی خمیر راپهن کرده بادست لبه های دوخمیر را بهم می چسبانیم سعی کنید خمیر رو باحوصله باز کنید صاف و یک دست روی خمیر رابرش زده وزرده تخم مرغ میزنیم روی خمیر وانتقال میدهیم به فر بادرجه ۱۸۰حدود30دقیقه البته این زمان در فرهای مختلف فرق میکنه وسط پخت چک کنید وقتی باقلوای ماآماده شد وازفرخارج کردیم اگرلازم بود دوباره برش زده وباپودرپسته وکنجد تزیین میکنیم. 

    باقلوای گوشت ماآماده است

    شام چی درست کنیم؟

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۰/۱۱/۱۳۹۴   ۲۱:۴۸
  • ۰۳:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     

    میگو سوخاری به روش فرانسوی

     

    تخم مرغ 1 عدد  .  میگو 1 کیلو  .  آبلیمو 3 قاشق غذاخوری  .  سیر 5 حبه

    آرد سفید 1 لیوان  .  آرد سوخاری یا نان خشک کوبیده 1 لیوان  .  روغن . نمک . فلفل به مقدار لازم

     

     

    طرز تهیه : میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای بریزید ، ابلیمو را با سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

     

    ارد سفید و ارد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید ، تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

     

     

    پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، انها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب در کمی ارد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله اخر در ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.

     

    میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی وسس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات  و … سرو  کنید

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۴:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چلو مکزیکی  :برنج=5 پیمانه

    نمک=4 قاشق چایخوری

    پیاز=1 عدد

    سیر=2 حبه

    فلفل دلمه=2 عدد

    روغن مایع=نصف لیوان 

    مرغ پخته شده=750 گرم

    قارچ=250 گرم

    نمک و فلفل=به میزان لازم

    زعفران=1 قاشق چایخوری

    کره=100 گرم

    نعناء و جعفری خرد شده=1 قاشق غذاخوری:   برنج را از قبل خیس کرده ( از شب قبل یا حداقل از 4 ساعت قبل), پیاز و سیر را خرد می کنیم و جداگانه تفت می دهیم, فلفل دلمه ای خرد شده را به پیاز اضافه می کنیم. قطعات مرغ را به تکه های بزرگ خرد کرده و در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم قارچ را پس از خرد کردن به مواد فوق اضافه می کنیم و نخود فرنگی،نعنا و جعفری و نمک و فلفل را اضافه می کنیم مقداری زعفران را حل کرده به مواد اضافه می کنیم و می ��ذاریم کاملا آب آن تبخیر شود و برنج را  آبکش کرده و در کف قابلمه کمی روغن ریخته مقداری برنج در قابلمه ریخته از مواد مخلوط شده و آماده روی برنج می ریزیم این کار را تکرار کرده تا مواد به پایان برسد و می گذاریم روی حرارت به مدت 1ساعت دم بکشد.( اگر این پلو را در فر خواستیم تهیه کنیم در درجه 175 سانتی گراد به مدت یکساعت و نیم قرار می دهیم.) 

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب قالبي با طعم وعطر متفاوت 

    مواد لازم براي كباب قالبي :

    گوشت چرخ شده ٦٠٠تا ٧٠٠گرم 

    ١/٢فنجون پيازچه خردشده 

    ١/٢فنجون جعفري خردشده 

    ٣ تا حبه سير رنده شده 

    فلفل سبزتند يك عدد خردشده 

    يكعددتخم مرغ 

    ٢ قاشق غذاخوري رب گوجه 

    ٢ قاشق غذاخوري سس كچاب (سس گوجه فرنگي بيژن من استفاده كردم )

    ١/٢فنجون پنير پيتزاي رنده شده 

    ١/٢فنجون نون تست آسياب شده (مانند آرد سوخاري بشه)

    فلفل سياه نصف قاشق چايخوري 

    ادويه و زردچوبه و نمك به ميزان لازم 

    طرز تهيه :

    همه مواد رو باهم مخلوط كرده و در يك قالب مستطيلي مخصوص فر رو كمي چرب ميكنيم و خوب گوشت رو در قالب فشار ميديم تا گوشت منسجم بشه و بعد ميذاريم توي فر با درجه ١٨٠ به مدت يك ساعت و نيم تا خوب آب گوشت بخار ، برشته بشه و نوش جان كنيد 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     سس پرتقال (مخصوص رولت های مرغ)

    مواد لازم برای 4 نفر:

    ▪️آب پرتقال 3چهارم لیوان

    ▪️آرد ذرت 1قاشق غذاخوری

    ▪️شکر 1قاشق چایخوری

    ▪️رنده پوست پرتقال 2قاشق سوپخوری

    ▪️کره 2قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آآن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. 

    این سس را مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. 

    روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم. 

    ⭐️نکات:

    1)برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.

    2)در صورت تمایل 1قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

    3)این سس را بعد از آماده شدن مرغ میتوان روی آن ریخت یا مرغ را سرخ کرده و با سس پرتقال سرو کرد.

    4)در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    خوراک  گوشت قالبی

    خوراک گوشت قالبی بسیار لذیذ است.

    آماده سازی : 60 دقیقه   

    پخت : 45 دقیقه  

    مواد لازم برای خوراک گوشت قالبی برای 4 نفر :

     گوشت چرخ کرده 400 گرم

     هویج رنده شده  1 عدد بزرگ

     پیاز رنده شده  1 عدد بزرگ

     فلفل دلمه ای  1 عدد متوسط نگینی شده بسیار ریز

    قارچ 200 گرم

    پنیر پیتزا 150 تا200 گرم

    هویج یا تخم مرغ پخته به دلخواه

     

    طرز تهیه خوراک گوشت قالبی :

    گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل و پیاز خوب مزه دار می کنیم می گذاریم یک چند ساعتی داخل یخچال بماند بعد هویج و فلفل دلمه را اضافه می کنیم و قارچ را بخارپز کرده به آن اضافه می کنیم خوب ورز می دهیم پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم.

    من این مواد را یک شب داخل  یخچال می گذارم . ظرف پیرکس مستطیلی مان را چرب می کنیم نصف مواد را می ریزیم بعد هویج پخته یا تخم مرغ پخته وسط آن می گذاریم.

    بعد بقیه مواد را روی آن میریزیم می گذاریم داخل ماکروفر با ترکیب گریل و ماکروفر به مدت 30 دقیقه می گذاریم خوب می پزد.

    اگر دوست ندارید این حالت بخارپز بخورید می توانید از قالب خارج کنید داخل تابه سرخ کنید. خوراک گوشت قالبی طعم خوبی دارد یک چیزی توی مایه رولت گوشت می شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ساندویچ گوشت ایتالیایی

    برای پخت ساندویچ گوشت ایتالیایی، 

    گوشت ها را به صورت ریش ریش استفاده کنید

    مواد لازم برای ساندویچ گوشت ایتالیایی : برای ۱۲ نفر

     گوشت بدون استخوان ۱٫۳۰۰ کیلوگرم

     پیاز خرد شده ۱ عدد

     سس ایتالیایی بدون چربی ۱ فنجان

     سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

    نان همبرگر ۱۲ عدد

    پنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا سه چهارم فنجان

    فلفل دلمه قرمز سوخاری شده سه چهارم فنجان

    برگ ریحان تازه سه چهارم فنجان

    طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی :

    اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید. حالا آن را به چهار تکه قسمت کرده و داخل آرام پز ریخته و پیاز و سس را هم اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت بپزد. (یا روی حرارت بالا برای ۵ تا ۶ ساعت تا زمانی که گوشت نرم شود)

    بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آرام پز خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید). کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش کنید. (اگر دوست داشته باشید می توانید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو کرده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو باید آن را گرم کنید)

    گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آرام پز برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.

    هنگام سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    فیله مرغ سوخاری با سس تایلندی

    مواد لازم: برای 7 نفر

    سینه مرغ : 700 گرم

    آرد برنج : 90 گرم (½ پیمانه)

    آرد ساده : 75 گرم (½ پیمانه)

    آب لیموترش تازه : ¼ پیمانه

    سفیده تخم مرغ : 2 عدد

    نمک : 3 قاشق مرباخوری

    ادویه مخلوط : 3 قاشق مرباخوری

    فلفل سیاه تازه آسیاب شده : 3 قاشق مرباخوری

    شکر قهوه ای : ½ 1 قاشق غذاخوری

    سس گوجه چیلی : 2 قاشق غذاخوری

    سس سویا : یک قاشق غذاخوری

    روغن گیاهی : برای سرخ کردن مرغ

    کاهو : به میزان دلخواه برای سرو

    پیازچه : به میزان دلخواه برای سرو

    فلفل قرمز تازه : به میزان دلخواه برای سرو

    طرز تهيه:

    فیله های مرغ سوخاری را روی برگ های کاهو بچینید و با سس چیلی تایلندی و چند برش لیمو سرو کنید.

    ادویه مخلوطی که در دستور اصلی استفاده می‌شود نوعی ادویه مخلوط چینی(Chinese five spice) است که ترکیبی از تخم گشنیز، میخک، دارچین، فلفل، تخم رازیانه می‌باشد.

    با استفاده از یک چاقوی تیز سینه مرغ‌ را به صورت نوارهایی با ضخامت 5 میلی متر برش دهید.

    سفیده تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ بریزید و با چنگال خوب هم بزنید تا کف کند.

    فیله‌های مرغ‌ را به سفیده اضافه کنید و خوب بغلتانید.

    در کاسه‌ای بزرگ آرد برنج و گندم، نمک، ادویه مخلوط و فلفل را با هم مخلوط کنید.

    برای درست کردن سس تایلندی آب لیمو، شکر (اگر شکر قهوه‌ای نداشتید از 1 قاشق غذاخوری شکر سفید استفاده کنید)، سس گوجه چیلی و سس سویا را سریع با هم بزنید.

    روغن را در تابه ای بزرگ روی شعله متوسط داغ کنید (روغن وقتی آماده است که اگر یک تکه نان در آن بیندازید در عرض 15 ثانیه طلایی شود و به سطح بیاید).

    مرغ ها را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و بغلتانید تا آرد همه جای آنها را بپوشاند. آرد اضافی را از روی تکه‌های مرغ بگیرید.

    به اندازه ظرفیت تابه، در تابه پر از روغن برای 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی در بیایند و کامل بپزند.

    بعد از سرخ شدن، آنها را به بشقابی که روی آن حوله کاغذی قرار داده اید منتقل کنید. باقی مرغ‌ها را نیز به همین ترتیب سرخ کنید و بین هر دسته دوباره روغن را داغ کنید.

    کاهو را روی دیس سرو غذا بچینید و روی آن مرغ‌‌ها را قرار دهید. پیازچه ها را باریک خرد کنید و روی مرغ‌ها بریزید.

    فلفل قرمز تازه را که دانه‌های آن را در آورده و ریز خرد کرده اید روی مرغ‌ها بپاشید.

    سپس غذا را با سس تایلندى سرو کنید. 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کدو شکم پر

     اول کدوراشسته داخلشو خالی میکنیم واز مواد دلمه هرچی که باشه 

    داخل کدو را پرمیکنیم از مواددلمه دری که از خود کدو درست کردیم میزاریم روش 

    حالا مقداری عسل زنجبیل دارجین وکمی روغن مخلوط میکنیم وبه بدنه کدو میزنی و داخل یه ظرف میزاریم وبه مدت یک ساعت داخل فر ۱۸۰ درجه میزاریم ودر طول پخت از مواد عسل میزنیم به پوست کدو که خشگ نشه نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه فلفل سبز با مايکروفر

    مواد لازم :   

    گوشت چرخ كرده  250 گرم

    فلفل سبز دلمه اي  4 عدد

    سبزي دلمه  0.5 فنجان

    برنج  0.5 فنجان

    لپه  0.35 فنجان

    پياز داغ عسلي  3 قاشق سوپخوري

    رب گوجه فرنگي  2 قاشق سوپخوري

    كره  35 گرم

    زعفران  0.5 قاشق مرباخوري

    آب  1 فنجان

    فلفل  قدري

    نمك  قدري

    طرز تهيه :

    ابتدا لپه را 2 الي 3 ساعت خيس کرده سپس آن را همراه يک ليوان آب به مدت 5 دقيقه با قدرت 100% بدون درب داخل مايکروفر قرار دهيد.

    برنج را شسته به ظرف فوق اضافه کرده و 2 برابر حجم برنج روي آن آب ريخته و مقداري کره و نمک به ان اضافه کنيد و به مدت 15-10 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. گوشت چرخ کرده ، پياز داغ ، نمک و فلفل را در يک ظرف مناسب ريخته آن را خوب مخلوط کرده و به مدت 6-5 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد، (در اين فاصله آن را يکبار خوب هم يزنيد ). مقداري رب گوجه را با آب جوش رقيق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنيد و به مدت 4-3 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار دهيد. تمامي مواد فوق را در يک ظرف بزرگ همراه سبزي دلمه خوب مخلوط کنيد . سر فلفل ها را به شکل دايره ببريد و برداريد و داخل انها را خالي کنيد . داخل آنها را با مايه دلمه آماده شده پر کنيد و بعد سر فلفل را گذاشته و آنها را در يک ظرف مناسب چيده و مقداري از سس گوجه فرنگي را روي آن ريخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25 - 20 دقيقه با قدرت 100% داخل مايکروفر قرار مي دهيم . ________________________________

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان