خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیکن کیو

    بی شک از خوشمزه ترین سوخاری هایی که میشه اسم برد چیکن کیو هست که به دلیل کره و سبزی که در داخلش قرار داده میشه طعم خیلی خوبی داره. از اونجا که مواد اولیه اش هم همیشه در دسترس هست توصیه میکنم حتما برای یک بار هم که شده امتحان کنید.

    مواد لازم:

    تخم مرغ ۱ عدد

    شیر نصف پیمانه

    آرد ۱ پیمانه

    پودر سوخاری ۱ پیمانه

    سینه مرغ ۱ عدد

    کره ۵۰ گرم

    جعفری ساتوری ۱ قاشق غذاخوری (+‌شوید و تلخون و آویشن در صورت تمایل)

    نمک و فلفل به مقدار کافی

     

    مراحل تهیه:

    ابتدا سینه مرغ رو مثل عکس زیر برش بدید تا باز شه.

    به ازای هر سینه یک نکه کوچک هم جدا کنید که بعدا لازم داریم.

    بعد از برش دادن تکه های کوچکی رو هم برای هر سینه در نظر بگیرید

    با بیفتک کوب سینه مرغی که پهن کردید رو بکوبید تا نازک و کوبیده باشه.

    نکته مهم چیکن کیو اینه که وقتی کارتون تموم شد در هنگام سرخ شدن کره از وسط مرغ بیرون نریزه و داخلش بمونه.

    کره و سبزیجات رو با هم مخلوط کنید و به شکل استوانه در بیارید(میتونید این کار رو از قبل انجام بدید و در یخچال قرار بدید تا سفت شه) و وسط سینه قرار بدید.

    ترکیب کره رو وسط سینه قرار بدید

    اون تیکه ای که اضافه نگه داشته بودید روی کره قرار بدید و بعد اطراف سینه رو روی اون جمع کنید.

    حالا سینه رو کاملا جمع کنید

    شیر و تخم مرغ و مقداری نمک و فلفل رو با هم خوب مخلوط کنید. ابتدا مرغ آماده شده رو در آرد و سپس در شیر و تخم مرغ بغلتونید. بعد هم در آرد سوخاری. مجددا در تخم مرغ و باز در آرد سوخاری بغلتونید تا ضخامت سوخاریش بیشتر بشه.

    مرغ ها رو ابتدا در آرد و بعد در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلتونید

    در آخر هم در ظرف گودی به ارتفاغ ۴-۵ ساتنی متر روغن بریزید و منتظر بمونید تا کاملا داغ بشه. برای مطمئن شدن از داغی روغن یک قاشق رو داخلش قرار بدید. هر وقت دور قاشق حباب دیدید و جلز و ولز کرد یعنی روغنتون داغ شده. حالا میتویند دو طرف مرغ رو در روغن سرخ کنید.

    در آخر هم روی دستمال قرار بدید تا روغن اضافیش رو بگیره. ________________________________

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک ابتکاری

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼👆🏼

    دستوره عکس بالا

    يك دونه سيب زمينى رو با پوست كن ورقه ورقه كنيد
    بعد ورقه هاتون رو دور تا دور ظرف بچينيد
    روش يه قاشق روغن زيتون،،دو قاشق سوپ خورى اب جوش و نمك بريزيد
    بزاريد توى فر و بعد از پنج دقيقه دربياريد و پنير بريزيد و دوباره ده دقيقه بزاريد توى فر

    نوش جانتون
  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کاپ کیک سبزیجات

    مواد لازم برای تهیه ی 12 عدد:

    روغن زیتون ………………………… 2 قاشق غذاخوری

    پیاز ریز خرد شده …………………… 2 عدد

    سیر له شده ………………………….. 1 تا 2 عدد (دلخواه)

    کدو سبز ریز خرد شده ……………… 1 عدد کوچک

    فلفل دلمه سبز و قرمز خرد شده …….. هر کدام نصفه یک عدد

    کلم بروکلی ریز خرد شده ……………. ½ پیمانه

    هویج ریز خرد شده ………………….. 1 عدد

    نخودفرنگی و ذرت …………………… هرکدام 1/3 پیمانه

    رب گوجه فرنگی ……………………… 2 قاشق غذاخوری

    پودر عصاره ی سبزیجات ……………… 1 قاشق چایخوری

    زردچوبه و پودر اورگانو ……………… هرکدام 1 قاشق چایخوری

    آبلیمو ………………………………….. 1 قاشق غذاخوری

    پنیر پیتزا ……………………………….. ½ پیمانه

    خمیر هزارلای آماده ……………………. 3 ورق (Shortcrust Pastry)

    نمک و فلفل تازه

    *خمیر هزارلا را به صورت آماده می توانید از سوپرمارکت های بزرگ تهیه کنید. تهیه ی آن در منزل کمی وقت گیر است و بسیار چرب می شود به علت مصرف بالای کره. در کل در منزل مقرون به صرفه نمی باشد. چنانچه این خمیر را در دسترس ندارید از نان لواش گرد نیز می توانید استفاده کنید ولی طعم آن به کلی تغییر خواهد کرد.

    ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کرده و سپس قالب 12 تایی مافین را با اسپری روغن چرب نمایید. خمیر هزارلا را از فریزر خارج کرده و درون یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد خارج گردد و یا در صورت کمبود وقت در محیط آشپزخانه قرار داده تا یخ آن باز شود. (همواره روی آن را با فویل پلاستیکی بپوشانید و سپس از انجماد خارج کنید تا از تشکیل لایه ی سفت اطراف خمیر جلوگیری شود.)

    نحوه ی تهیه:

    1-      روغن را در ماهی تابه حرارت داده و پیاز را کمی تفت دهید. سپس سیر را هم افزوده و کمی تفت دهید تا عطر آن به مشام آید. پس از آن زردچوبه را بیفزایید و تفت دهید حدود 1 دقیقه. اکنون همه ی سبزیجات را اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه تفت دهید.

    2-      رب گوجه و پودر عصاره ی سبزیجات را در 1 استکان کوچک آب جوش حل نمایید و به مخلوط اضافه کنید. حرارت دهید تا مخلوط به جوش آید. نباید زیاد آب داشته باشد. سبزیجات که کمی نرم شدند از روی حرارت بردارید. (دقت کنید له نشوند). آبلیمو، پودر اورگانو و نمک و فلفل را اضافه کنید. (دقت کنید به علت داشتن عصاره سبزیجات زیاد شور نشود). مخلوط را کناری قرار دهید تا کمی خنک شود.

    3-      هر ورق خمیر هزارلا را به 4 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را گرد برش زده و درون قالب های مافین قرار دهید. کف خمیر را با چنگال سوراخ کنید. (زیاد سوراخ نکنید که پاره شود و آب از آن خارج شود). از مخلوط سبزیجات آماده درون قالب ها را پر کنید. سعی کنید زیاد آبکی نباشد درون قالبها. سپس کمی پنیر پیتزا روی هر کدام بپاشید (نصف از میزان پنیرها را بپاشید) و در فر به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کاپ کیک ها طلایی شوند.

    4-      از فر خارج کرده و بقیه ی پنیرها را نیز پاشیده و کمی دیگر پودر اورگانو اضافه کنید و دومرتبه در فر به مدت 5 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها آب شوند قرار دهید. از فر خارج کرده و 5 دقیقه اجازه دهید تا در قالب خنک شوند. سپس روی سینی توری فر قرار داده و پس از 5 دقیقه با سس مورد نظر خود سرو نمایید……………… نوش جانتان

    می توانید نوع سبزیجات را بسته به سلیقه ی خود تغییر دهید. همراه با رب گوجه کمی گوجه خرد شده بدون پوست نیز می توانید استفاده نمایید.

     

  • ۱۱:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پیتزا ویکتوریا

    پیتزا ازجمله غذاهای ایتالیائی هست که طرفداران زیادی داره ُ تو این پست طرزتهیه چند نوع خمیر پیتزا و درنهایت پیتزای ویکتوریا رو می نویسم

     

    خمیر پیتزا

    روش اول

    آرد ۳ پیمانه

    آب: یک ونیم پیمانه

    شیر: نصف یمانه

    مخمر خشک : یک چهارم پیمانه

    نمک : یک قاشق مربا خوری

    شکر : یک چهارم پیمانه

    روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری

    آب شیر رو در یک کاسه بریزین . مخمر و شکر رو اضافه و بعد آرد رو با روغن و نمک ریخته و با یک قاشق بزرگ هم بزنین. خمیر چسبنده است و روش یک نایلون بکشین. چند تا سوراخ با چاقو روی نایلون بزنین و۱۲ ساعت بزارین توی فر خاموش تا ور بیاد. در اصل هرچی خمیر با حرارت کمتر و زمان بیشتر ور بیاد خمیر بهتری محصول شماست. بعد خمیر شل و چسبناک ور آمده رو بروی سطح آغشته به آرد ببرین و روش ارد بپاشین و با وردنه یا نوک انگشتان باز کنین . البته۲تا ۳ تا پیتزا میتونین ازش در بیارین .

    روش دوم

    آرد سفید 2 لیوان

    خمیر مایه فوری 1 ق غ

    شکر 1 ق غ

    شیر 4/3لیوان

    روغن مایع 4/1 لیوان

    نمک 2/1 ق چ

    مواد خشک را با هم مخلوط کرده و سپس روغن و در آخر شیر را کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر لطیفی که به دست نچسبد داشته باشیم . روی خمیر را پوشانده و 2 ساعت میگذاریم بماند .

    روش سوم ( این خمیر ُ خمیر جادوئی دریا جون هست از ژاپن )

    ۱۵۰ گرم ..آرد

    کره آب شده تقریبا گرم ۴۰ گرم

    بکینگ پودر ۱۰گرم

    نمک ۱/۴ قاشق چای خوری

    ماست زده شده ۸۰گرم

    شکر ۱۰گرم**************************************** ********** *****************

    ۱۵۰گرم آرد با قاشق سر صاف بخواهی اندازه بگیری که ۱قاشق برابر ۴ گرم هست ولی‌ با پیمانه‌های درجه دار ۲۰۰میلیگرم می‌شه ۱۰۰گرم

    بکینگ پودر ۱قاشق چأی خوری۳گرم

    شکر ۱قاشق نسبتا پر۱۰گرم

    ماست زده شده۱قاشق تقریبا ۹گرم و به میلی‌ لیتر ۸۰میلی‌ لیتر مساوی ۸۰گرم

    نمک هم که معلوم بود

    :************************************************* *****************

    طرز تهیه

    اول کره رو آب می‌کنیم به آرامی ولی‌ نباید زیاد داغ بشود در حدی که کامل آب شده و سفتی نداشته باشد

    ما ست زده شده را با آن به خوبی‌ مخلوط می‌کنیم بعد مود خشک رو با هم ۳بار الک کرده در ظرفی ریخته و محلول کره و ماست را اضافه کرد و هم می‌زنیم اول با نوک انگشت آرد و ماست کره را کم کم حل کرده کمی گلوله که شد با کف دست به آرامی

    ماساژ میدهیم و ۵دقیقه استراحت میدهیم

    روش چهارم ( روش ایتالیائی)

    1) آرد سفید: 300 میلی لیتر.

    2) مایه خمیر فوری: 1 قاشق مربا خوری.

    3) شکر: 1 قاشق مربا خوری.

    4) نمک: 1 پنس.

    5)آب ولرم: حدود 100 میلی لیتر.

    6) روغن مایع: 1 قاشق سوپ خوری.

    طرز تهیه نان پیتزا:

    همه ی مواد خشک را در یک ظرف گود استیل با هم مخلوط کنید و وسط مواد یک حفره ایجاد نمایید. روغن مایع و آب را کم کم تا جایی اضاف کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود ( در صورت نیاز کمی آب اضاف کنید). خمیر را به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید و سپس روی ظرف را با یک دستمال تمیز بپوشانید و به مدت 30 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه به شکل یک دایره به قطر 30 سانت باز کنید و در قالب پیتزا که کف آنرا کمی چرب کرده اید پهن نمایید. روی خمیر را پوشانده و به مدت 40 دقیقه به خمیر استراحت دهید تا مجددا مایه خمیر عمل کند. این مرحله از استراحت باعث می شود نان پیتزا پس از پخت فوق العاده نرم و ترد شود. در این فاصله بار پیتزا را تهیه می کنیم.

    پیتزا ویکتوریا

    مواد لازم برای دونفر

    پنیر پیتزا ی رنده شده : 2 پیمانه

    ادویه پیتزا: یک قاشق غذاخوری

    سس گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری

    ژامبون مرغ : 200 گرم

    قارچ : 200 گرم

    فلفل دلمه ای نگینی : 2 قاشق سو پخوری

    پیاز نگینی : یک قاشق غذاخوری

    کره: 10 گرم

    طرز تهیه

    خمیر پیتزا رو داخل ظرف پیتزا پهن کنید ، با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید بعد سس کچاپ رو روش بمالید ، ادویه پیتزا رو هم بپاشید روش ، بعد یک پیمانه پنیر رو یکنواخت روی اونها پهن کنید ، بعد به ترتیب ورقه های ژامبون و قارچ رو هم روی مواد بچینید ، کره رو تکه تکه کرده و روی قارچها قرار بدید ، یک پیمانه باقیمانده پنیررو روی مواد بریزید ، فلفل دلمه ای و پیاز رو با هم مخلوط کنید ودرمرکز پیتزا بریزید

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پاستا با سس ریحان و گوجه فرنگی

    یه پاستای اوریجینال ایتالیائی برای شما

    یه پاستای گیاهی و خوشمزه با اصلیت ایتالیائی

    موادلازم

    پاستا: ۵۰۰ گرم

    گوجه فرنگی : ۶ عدد

    ریحان تازه خرد شده : نصف لیوان

    سیر خرد شده : ۳ حبه

    فلفل سبز تند : ۲ عدد

    پنبر پارمزان: ۲۰۰ گرم

    نمک و روغن : مقداری

    طرز تهیه

    پاستا رو آبکش کنید

    گوجه فرنگی رو میکس کرده و کاملا پوره کنید

    فلفل رو حلقه حلقه کنید و به همراه سیر تو روغن تفت بدید بعد ریحان رو افزوده و کمی تفت بدید در انتها پوره گوجه و نمک رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید سس جوشیده و کاملا غلیظ بشه

    پاستا رو به سس اضافه کرده خوب مخلوط کنید ، درظرفی لایه لایه پاستا و پنبیر پارمیزان رو بریزید

    بعد حدود ۱۵ دقیقه تو فر قرار داده و سپس سرو کنید.

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوفته آلو

    چطوری دلت میاد از کوفته بگذری؟!

    این کوفته خیلی طعم متفاوت و خوبی داشت، من و همسری که عاشقش شدیم!

    فکر کنم شمالیه این کوفته البته از سبزیاش میگم! من از مجله هنر*آشپزی درستیدم

    مواد لازم کوفته گردالوهای خومشزه:

    گوشت چرخ شده 300 گرم

    پیاز 1 عدد کوچک

    آرد نخودچی 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 1 عدد

    لپه نصف پیمانه

    پیاز سرخ شده 2 عدد

    آلو 8 عدد

    سبزی 150 گرم *

    شکر و آبغوره

    نمک و فلفل و زردچوبه و روغن

    لپه رو میذاریم بپزه و آبکش میکنیم

    دوتا پیازا رو سرخ میکنیم با حرارت کم تا خوب طلایی بشن و کاراملی!

    پیاز کوچیک رو هم رنده میکنیم و آبشو میگیریم

    آلوها رو هم توی آب خیس میکنیم و بعد نرم شدن آبکش

    گوشت، پیاز، آرد نخودچی، نمک و فلفل و تخم مرغ رو میریزیم تو غذاساز و حسابی میچرخونیمش یا با دست ورز میدیم ( اگه مثله من قراضه!! نباشین و گردنتون نمونه یه وری )

    لپه رو هم که حسابی پخته و بدونه آبه اضافه میکنیم و میذاریم غذاساز بچرخوندش تا حسابی ورز بیاد از هم باز نشه!

    1 قاشق از پیازای کاراملی رو میریزیم توی قابلمه! قابلمه اندازه ای باشه که 8 عدد کوفته به اندازه پرتقال آبگیری! کنار هم توش جا بشه

    زردجوبه و نمک وفلفل رو بریزین، سبزی ریز شده رو هم اضافه میکنیم و با آبغوره و شکر حسابی طعمشو ملس میکنیم، طبق میلمون یا ترشتر یا شیرینتر! میذاریم بجوشه

    از مایه ی کوفته به اندازه پرتقال آبگیری برمیداریم و گردش میکنیم و توش یه آلو با کمی پیاز کاراملی میذاریم و خوب گردش میکنیم

    آب که جوش بود و قل میزد! زیرشو متوسط میکنیم و آروم کوفته ها رو سر میدیم توش!

    درب قابلمه رو هم نیمه میذاریم تا 1.5 ساعت بپزه و جا بیوفته! سسش خیلی کم بمونه تا طعمش توی کوفته ها بره

    * سبزی این غذا : نعناع + جعفری + شوید + خالواش!!! + چوچاق!!!

    من دو گزینه اخر رو نداشتم و نریختم و طعمش همچنان عالی بود

    نسبت سبزی هام هم مساوی بود از هر کدوم!

    حالا نکته های  کوفته که عمرا باز نشه  :

    1. کوفته های گردالو رو که درستیدین15 مین بذارین یخچال!

    2. میتونین توی یه کوچولو روغن یکم تفتش بدین که احیانا به سرش نزنه باز بشه! من یه سریشو سرخ کردم اما هیچ کدوم باز نشد و فرقی نمیکرد!

    3. بار دوم که این رو درستیدم توی آبش بعد پیاز 1 قاشق آرد ریختم وتفت دادم بعد آب رو اضافه کردم که باعث میشه بعدش سس غلیظتری داشته باشیم و آبکی نباشه!

    4. یک قاشق چایخوری رب گوجه نه بیشتر! رنگشو خیلی بهتر میکنه!

    ۵. درب قابلمه رو کامل نبندین تا بخار خارج بشه

    ۶. قابلمه ای که انتخاب میکنین بهتره به اندازه ی کل کوفته ها باشه نه بزرگتر!

    بعدم با اشتها بخورین و لذتشو ببرین!

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکوی کاهو

    آسون و خوشمزه و کاهویی! امتحان کن

    اول ازهمه باید بگم موقعی که شروع به پخت این غذا کردم به مزه ش زیاد امیدوار نبودم اما گویا اشتباه میکردم ، قضاوت با شما

     

    موادلازم

    برگ جوان کاهو ریز شده : تقریبا 6 لیوان

    مرغ پخته ریش ریش شده : نصف سینه متوسط

    آرد نخود چی: 2 قاشق غذاخوری پر

    تخم مرغ : 4 عدد

    پودر گل سرخ : یک قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل : مقداری

    طرز تهیه

    مثل سایر کوکوها تهیه میشه همه مواد رو مخلوط کرده وسرخ کنید.

    نکته اول : کاهو باید خشک باشه

    نکته دوم : برای مزه دار شدن مرغ بهتره اون رو درکمی سیر و پیار تفت بدید و به کوکو اضافه کنید .

  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوكوي گل كلم 

    مواد لازم:

     

    گل کلم ۶۰۰ گرم 

    تخم مرغ 

    ۴ الی ۵ عدد

    پیاز درشت رنده شده

    ۱ عدد

    آرد

    ۵/۱ قاشق غذا خوری

    جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل و زرد جوبه به مقدار لازم

    روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی ۱ قاشق مرباخوری

    طرز تهیه :

     

    گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جوجه چینی

    سینه مرغ 2 عدد  .  پیاز 1 عدد  .  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری  .  سیر 2 حبه  .  نمک و فلفل مقدار لازم

     

    مواد سس مخصوص

     

    ماءالشعیر تلخ 1 لیوان  .  تخم مرغ 2 عدد  .  شیر 1/2 لیوان  .  نمک مقدار لازم

    خمیر مایه فوری 1 قاشق غذاخوری  .  بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  آرد مقدار لازم

     

    جوجه 

     

    طرز تهیه : ابتدا باید سس مخصوص را تهیه کنید ، خمیر مایه فوری را با شیر ولرم ( داغ نباشد ) مخلوط کنید.

     

    زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید ، سفیده ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود ( وقتی کاسه را برمیگردانید سفیده ها نریزد ) سپس زرده و ماءالشعیر را اضافه نمائید و بزنید تا یکدست شود ؛ پس از یکدست شدن مواد باید شیر مخلوط با خمیر مایه و بیکینگ پودر را اضافه کنید.

     

    پس از مخلوط شدن مواد باید شروع به ریختن آرد کنید ، آرد را قاشق قاشق اضافه کنید تا سس به غلظتی مانند ماست برسد سپس مقداری نمک اضافه کنید و به مدت 1 ساعت سس مخصوص را داخل یخچال قرار دهید.

     

    در مدتی که سس استراحت میکند مواد جوجه چینی را آماده کنید ، سینه های مرغ را به برش های نازک ببرید ( سعی کنید تمام تکه ها یک اندازه باشند ).

     

    درون کاسه ای پیاز رنده شده ، نمک ، فلفل ، سیر له شده و مقداری روغن را مخلوط کنید سپس تکه های مرغ را اضافه کنید تا مرغ ها مزه دار شوند.

     

    پس از استراحت سس مخصوص را از یخچال خارج کنید ، روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ را درون سس بزنید و داخل روغن داغ بیندازید تا سرخ و برشته شوند ( حرارت باید ملایم باشد تا مرغ مغز پخت شود ).

     

    مرغ های آماده را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش برود سپس بهمراه سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد و سس گوجه فرنگی سرو کنید.

     

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید از گوشت جوجه ، بلدرچین و میگو نیز بجای مرغ استفاده کنید ، مرغ ها تنها باید 15 دقیقه مزه دار شوند سپس بلافاصله در سس زده و سرخ شوند ( ماندن بیش از اندازه موجب سفت شدن مرغ میشود ). ________________________________

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لقمه مرغ

    2 فیله سینه مرغ نواری خردشده

    1 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان، برای سرخ کردن

    4 گوجه فرنگی نواری برش خورده

    4 قاشق غذاخوری سس مایونز کمی کاهو خرد شده، نمک و فلفل سیاه

    موادلازم: برای مزه دارکردن مرغ

    1/2 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 حبه سیرخرد شده

    1 قاشق غذاخوری سس سویا 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری روغن آفتابگردان 

    طرز تهیه:

    گوشت مرغ را با نمک و فلفل مزه دار کنید. شکر قهوه ای ، روغن زیتون ، سیر، سس سویا ،عسل، روغن آفتابگردان را با هم ترکیب کرده و گوشت مرغ را درون این مخلوط به مدت 30 دقیقه قرارداده تا مزه دار شود.درون تابه روغن را گرم کنید و تکه های مرغ را در روغن بریزید و تفت دهید.داخل نان های ذرت را با سس مایونز پوشش داده و کاهو و گوجه فرنگی را با تکه های مرغ و کمی گشنیز خرد شده را روی نان قرار داده و دو طرف نان را با یک خلال دندان ثابت نگهدارید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آكاراجه برزيلى 

    مـواد لازم (برای ۴ نفر):

    میگو: ۲۵۰گرم   

    لوبیای چشم‌بلبلی پخته: یک و یک‌سوم لیوان   

    پیاز متوسط: یک عدد  

    سیر: ۱۰ حبه   

    فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲لیوان          

    آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری   

    روغن ذرت: یک قاشق غذاخوری   

    نمک و فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم   

    طـرز تـهـیـه:ابتدا پیاز را خرد و با روغن ذرت تفت دهید.میگوها را پس از شستشو و پاک کردن به پیاز اضافه کنید و پس از افزودن ادویه‌ها، بگذارید ۱۵ دقیقه بپزند.سیر و لوبیای چشم‌بلبلی را که از قبل پخته‌اید، در مخلوط‌کن بریزید تا با هم خوب مخلوط شوند.تمام آن‌ها را به میگو و پیاز اضافه کنید.حالا نوبت به فلفل دلمه‌ای‌هایی می‌رسد که نگینی خردشان کرده‌اید.در آخرین مرحله نیز باید آرد را که از قبل با آب مخلوط کرده‌اید و روغن زیتون را اضافه کنید.با افزودن آرد غذای شما قوام پیدا خواهد کرد.

    یادتان باشد که بعد از ۲۰ دقیقه حرارت دیدن، آکاراجه شما آماده خوردن خواهد بود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خمیر جادویی

     این خمیر واقعا عالیه... یعنی میشه گفت یه خمیر همه کاره که واسه انواع خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی عالیه...

     مواد لازم:

    شیر یا آب ولرم ۱ لیوان

    تخم مرغ ۱ عدد

    آرد تا جایی که خمیر بدست نچسبه

    روغن ۶ قاشق غذاخوری

    پودر مخمر ۱ قاشق مرباخوری و ١ قاشق چايخوري

    شکر ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر و ١ قاشق اگر خمیر شیرین میخواید

    نمک ۱ قاشق مرباخوری

    زرده تخم مرغ برای رومال

    طرز تهیه:

    اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد.

    بعد تخم مرغ و نمک و شکر (اگر نون شیرین خواستید) و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم. آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه. خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده میکنیم.

    میتونید اونو به هر شکل دیگه ای که خواستید استفاده کنید بعد روشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم طلایی بشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان مغز دار

     مواد لازم خمير:

    تخم مرغ ٢عدد

    ماست ١/٢پيمانه

    روغن مايع ١/٢پيمانه

    نمك ١/٢قاشق چايخورى

    شكر١/٢قاشق چايخورى

    مايه خمير ١قاشق چايخورى

    أب ولرم ١/٢ پيمانه

    ارد به ميزان لازم حدود ٤ تا٥ پيمانه

     مواد ميانى:

    گوشت چرخ كرده ١٥٠گرم

    پياز ١ عدد متوسط

    قارچ ٥ عدد بزرگ 

    جعفرى خرد شده يك قاشق غذاخورى سر پر

    نعنا تازه چند برگ خرد شده 

    رب گوجه فرنگى ١ قاشق غذاخورى

    فلفل سياه فلفل قرمز نمك ادويه به ميزان لازم

    پنير پارمزان رنده شده ١٠٠ گرم

     طرزتهیه:

    مخلوط يك عدد زرده تخم مرغ + روغن مايع يك قاشق چايخورى براى رويه كنجد.

    ابتدا اب ولرم را با مايه خمير و شكرمخلوط كرده أجازه ميدهيم پف كند و عمل بيايد.

    براى تهيه خمير ابتدا در يك ظرف بزرگ تخم مرغها را با ماست، روغن مايع و نمك  مخلوط كرده هم زده تا از حالت لختگى دربيايد.

    مخلوط اب ولرم و مايه خمير را اضافه كرده كم كم أرد را اضافه كرده خمير بايد كمى چسبنده باشد اما بشود انرا ورز داد كمى خمير را ورز داده تا روى ان صاف شود خمير را گلوله كرده داخل كاسه گذاشته روى انرا با پارچه پوشانده ودر جاى گرم قرار داده تا ور بيايد در اين فاصله مواد ميانى را مثل مواد ماكارانى تهيه ميكنيم.

    خمير را دوباره كمى ورز داده از خمير به اندازه كمى بزرگتر از گردو برداشته انرا كمى باز كرده مقدارى از مواد ميانى وسط ان گذاشته كمى پنير روى ان قرار داده و ارام خمير را گلوله ميكنيم قالب مافين را كمى چرب كرده و داخل هر كدام از قالبها سه عدد از گلوله هاى اماده شده قرار ميدهيم. يك عدد از زرده تخم مرغ را با كمى روغن مخلوط كرده و روى خميرها ميماليم و كنجد ميپاشيم و قالب را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه سانتى گراد به مدت ٢٠ تا٢٥ دقيقه قرار ميدهيم تا روى آن ها طلايى شود.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مواد لازم برای خمیر نان

    آرد سفید ٢ و نیم پیمانه

    بکینگ پودر ١ ق غ

    خمیر مایه ١ ق غ

    ماست  نصف پیمانه

    شیر نصف پیمانه

    روغن مایع یک چهارم پیمانه

    نمک نصف ق چ

    شکر ١ ق غ

    طرز تهیه نان

    ۱-ماست، شیر و روغن رو با هم مخلوط کنید

    ۲- خمیر مایه و شکر رو بپاشید روی مخلوط ماست

    ۳- بعد از ٢ دقیقه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کنید و الک کنید روی بقیه مواد. با دست به مدت تقریباً ١٠ دقیقه خوب ورز بدین تا خمیر یه دستی درست بشه

    ۴- روی خمیر رو بپوشونید و بذارید به مدت یک ساعت یا تا وقتی که حجمش دو برابر شد استراحت کنه

    مواد لازم برای تهیه حلوا

    آرد (بهتر آرد سنگک باشه)۲۵۰ گرم

    روغن به میزان لازم

    آب ۱ پیمانه

    شکر ۲ پیمانه

    گلاب ۱ پیمانه

    طرز تهیه حلوا

    -آب وشکر را با هم مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدیم تا قوام بیاد بعد زیرشو خاموش میکنیم و زعفران و گلاب را اضافه میکنیم و کنار میگذاریم

    ۲- آرد را توی تابه میریزیم و تفت میدیم نا رنگش تیره بشه و بوی خامی آرد از بین بره

    ۳-روغن را تا جایی میریزیم نا آرد روغن اضافی نداشته باشه و همه ی روغن را به خودش بگیره

    ۴-شربت را به آرد اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا شربت کاملا جذب آرد بشه

    ۵- زیر شعله را خاموش میکنیم و حلوا را در تابه می غلطانیم

    طرز تهیه و پیچیدن نان حلوایی

    زرده تخم مرغ ۱ عدد

    کنجد به میزان لازم

    ۱- نان را پس پف کردن به شش قسمت مساوی تقسیم میکنیم

    ۲- هر قسمت را پهن میکنیم و یک گلوله از حلوا وسط آن میگذاریم

    ۳-نان را میبندیم و در دست میچرخونیم تا گرد بشه

    ۴-دوباره خمیر را پهن میکنیم و با قیچی یا چاقو مانند تصویر برش میزنیم

    ۵-کف سینی آرد می پاشیم و نان ها را درون سینی قرار میدیم

    روی نان ها زرده تخم مرغ میمالیم و وسط نان کنجد میریزیم

    - نان ها را به مدت ۳۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ ( فر از قبل ۱۵ دقیقه گرم شده باشد

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاسه گوشتی.

    کاسه گوشتی

    اول گوشت چرخ کرده رو با یک پیاز رنده شده که آبشو گرفتیم و یکعدد تخم مرغ و نمک و زرد چوبه و فلفل و دارچین و پودر سیر و دو قاشق آرد سوخاری و کمی سبزیجات معطر مثل ترخون یا مرزه یا ریحان خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم که حالت چسبندگی پیدا کنه بعد بمدت یک ساعت داخل یخچال استراحت میدیم و داخل قالبهای مافین ،شکل کاسه کوچیک درمیاریم و بمدت 15 دقیقه داخل فر 180 درجه میزاریم بعد داخلشو میتونید با هر چیزی پر کنید من با قارچ و ذرت و فلفل دلمه ای و سوسیس پر کردم بعد روشو پنیر پیتزا میریزیم و باز داخل فر میزاریم تا پنیر آب بشه . میتونید با کره و آبلیمو و رب گوجه و ادویه یه سس خوشمزه درست کنید و در کنارش نوش جان کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک_ماهی   (رژیمی )

    مواد لازم

    ماهی بخارپز و خرد کرده :    400 گرم

    فلفل چیلی تازه خردکرده :    1 تا 2 عدد

    پیازچه حلقه حلقه کرده :    3 عدد

    نخودفرنگی پخته :    1 پبمانه

    هویج پوست کنده و رنده کرده :    نصف پیمانه

    جوانه گندم :    نصف پیمانه

    گردوی خردکرده :    1 قاشق سوپخوری

    گشنیز تازه خردکرده :    1 قاشق سوپخوری

    آرد ذرت :    2 قاشق سوپخوری

    سفیده تخم مرغ :    2 عدد

    روغن :    مقداری

    مواد لازم برای تهیه سس

    ماست کم چرب :    1 پبمانه

    دانه کنجد :    2 قاشق چایخوری

    برش های لیمو :    به مقدار لازم

    دستور تهیه

    1-    ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید

    2-    سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید

    3-    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن ها را بپزید

    4-    روش تهیه سس :

    5-    ماست و دانه های کنجد را مخلوط کنید

    6-    کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيراشكى اسفناج 

    .

    .

    براى آماده كردن اين پيراشكى من از خمير نانوايى (نان بربرى) استفاده كردم. 

    كمى روغن به خمير زدم وخمير رو كمى وَرز دادم و با وردنه پهن كردم و قالب زدم. 

    پياز فراوانى رو تفت دادم با كمى روغن و كره بعد اسفناج پخته شده رو با نمك وفلفل گذاشتم كمى سرخ بشه .

    پنير پيتزا هم اضافه كردم و گاز رو خاموش كردم. 

    اسفناج رو روى خمير گذاشتم و خمير رو لا زدم وبا چنگال يا هر چيز ديگه خمير رو ميبنديم. 

    زرده تخم مرغ و كمى شير و زعفران آب كرده مخلوط ميكنيم و با برس  روى خمير ميزنيم  وكمى كنجد يا سياه دونه ميريزيم. 

    من داخل تنور گازى پختم.

    فر ٢٠٠درجه به مدت تقريباً ٣٠ دقيقه 

    پيراشكى ها رو كف سينى فر ميذاريم تا پخته بشه انتهاى كار گريل رو روشن ميكنيم تا طلايى بشن 🌺

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    املت قارچ و سبزی

    مواد لازم

    تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا كرده 4 عدد 

    نمك یك‌چهارم قاشق غذاخوری 

    شیر كم چرب 2 قاشق غذاخوری 

    پنیر فتای رنده كرده 40 گرم 

    فلفل سیاه یك‌چهارم قاشق چایخوری 

    روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 

    پوره‌ گوجه فرنگی 100 گرم 

    كدو سبز خرد كرده 50 گرم 

    قارچ ورقه‌ای خرد كرده 50 گرم 

    آبلیموی تازه به میزان مورد نیاز

    روش تهیه

    سفیده‌های تخم‌مرغ و نمك را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه زرده‌های تخم‌مرغ را همراه با شیر، پنیر فتا و فلفل سیاه مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا حجمش دو برابر شود. حالا قالبی را به قطر 25 سانتیمتر، با روغن زیتون چرب كنید و مایه فراهم كرده را در آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا تخم‌مرغ ببندد.

    سپس املت را در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد، بگذارید و به مدت 5 تا 8 دقیقه املت را بپزید تا طلایی رنگ شود. اكنون پوره‌ گوجه فرنگی، كدو و قارچ را به مدت 10 دقیقه، بپزید.

    حالا املت را در ظرف مناسبی بگذارید، یك نیمه از املت را روی نیمه دیگر آن برگردانید و مخلوط سبزی را رویش بریزید و همراه با آبلیموی تازه میل كنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان