خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۲۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه «ماهیچه مجلسی» برای مهمانی‌های مهم

    یکی از دغدغه های مهمانی دادن، غذایی است که می خواهید درست کنید. مخصوصا اگر مهمان های خاصی داشته باشید، فکر اینکه چگونه بهترین پذیرایی را از آنها بکنید یک لحظه هم راحتتان نمی گذارد. ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.

     

    مواد اولیه:

    نمک و فلفل به میزان دلخواه

    رب گوجه فرنگی 1 ق غ

    پیاز 2 عدد

    ماهیچه گوسفند 4 عدد

    سیر 2حبه

    برگ بو 1 یا 2 عدد

    هویج 1پیمانه

    چوب دارچین 1 عدد

    کرفس 1 پیمانه

    زعفران به میزان لازم

    🍴طرز تهیه:

    1- برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی‌شده را در تابه تفت دهید سپس تکه‌های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید.

    2- در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام‌پز شود. برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید.

    3- نکته‌ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد. اصطلاح تنگ‌آب درست کردن خوراک به همین معنی‌ است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود. در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر بهره ببرید.

     #ماهیچه_مجلسی

    4- در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

    🍴طرز تهیه سس خوراک ماهیچه:

    در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه‌ور کنید و به مدت 30 دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم‌دار شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    برگر بوقلمون با سبزیجات

    مواد لازم برای۴ نفر

    گوشت بوقلمون چرخ کرده  ۷۰۰ گرم

    فلفل قرمز یا سبز کوچک و تند  ۱ عدد

    پنیر پیتزا رنده شده  ۶۰ گرم

    پودر سوخاری   ۱/۴ پیمانه

    سس مایونز   ۲ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن    به مقدار لازم

    نان همبرگر   ۴ عدد

    سبزیجات مورد علاقه برای سرو   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- گریل یا کباب پز را با دمای نسبتاً زیاد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

    ۲- داخل یک کاسه، گوشت چرخ کردهٔ بوقلمون را به همراه فلفل، پنیر پیتزا، پودر سوخاری، نمک و فلفل ریخته و آن‌ها را کامل مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۳- از این مواد، چهار همبرگر به قطر 2 سانتی‌متر تهیه می‌کنیم. با انگشت وسط هر یک را کمی فشار می‌دهیم تا کمی گود شوند و  در زمان پخت پف نکنند و برای سرو سبزیجات به راحتی روی آن‌ها قرار گیرند.

    ۴- هر طرف آن‌ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی گریل داغ می‌گذاریم تا کباب شوند. سپس آن‌ها را داخل نان گذاشته و با سس مایونز (در صورت تمایل می‌توانید 

    سایر نکات

    همبرگر با گوشت بوقلمون هم نسبت به گوشت قرمز مقوی تر و سالم تر است  و هم مزه خیلی خوبی دارد.

    در هنگام کباب کردن، صبر کنید تا یک طرف برگرها کامل سرخ شده و خود را بگیرد، سپس آن‌ها را برگردانید. به این ترتیب برگرها خرد نمی‌شوند  

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كباب اوكرايني 

    مواد لازم : گوشت چرخ شده ٢٥٠ گرم ،يك عدد پياز متوسط ، يك حبه سير ، فلفل دلمه اي نگيني ، گوجه خرد شده نگيني ، پنير پيتزا ، جعفري و ريحان خرد شده ، نمك فلفل زردچوبه

    اول از همه گوشت را با پياز و سير رنده شده ،نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و حسابي ورز دهيد . از مواد به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را گود كنيد و داخل آن را با كمي فلفل دلمه اي ، گوجه ، ريحان و جعفري و پنير پيتزا پر كنيد ، سپس سيني فر را چرب كنيد  كباب ها را داخل سيني بچينيد و به مدت ٢٥ دقيقه داخل فر و در طبقه وسط با دماي ١٨٠ درجه سانتيگرادقرارمیدهیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاستا با سس چغندر.

    پاستا یا ماکارانی 300 گرم

    چغندر(لبو)3 تا متوسط

    روغن زیتون 3 قاشق غذا خوری

    خامه 1/4 پیمانه

    نمک و فلفل سیاه و آویشن 3 شاخه ی کوچک و سرکه ی بالزامیک 1 قاشق غذاخوری

    پنیر پارمزان 1/4 پیمانه.

    سه حبه سیر و 1 قرص عصاره ی سبزیجات.

    رسپی: چغندر ها را مکعبی خرد کنید و داخل روغن زیتون کمی تفت دهید سیر ریز خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد یک بسته عصاره ی سبزیجات و 3 شاخه آویشن اضافه کنید  و با کمی آب درب ظرف را ببندید تا بپزد و بعد از پخت هیچ آبی ته ظرف نماند و آویشن ها را دور بریزید ، حالا چغندر های پخته شده را با سرکه ی بالزامیک و نصف پنیر پارمزاس و نمک و فلفل پوره کنید و برگردانید داخل ظرف داخلش مقداری خامه بریزید و بگذارید فقط یک جوش بزند.

    ماکارانی را آبکش کنید و داخل سس چغندر بریزید و خوب مخلوط کنید و اجازه دهید ماکارانی با سس غلیظ شده و ابکی نباشد و بقیه ی پنیر باقی مانده را بهش اضافه کنید بعد توی ظرف سرو بکشید.

    من در کنارش کمی بال سوخاری نیز سرو کردم و با کنجد و جعفری تزیین کردم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سس الفردو

    مواد لازم برای سس آلفردو :

     کره یک چهارم فنجان

     خامه پرچرب  ۱ فنجان

     سیر خرد شده ۱ حبه

     پنیر پارمیسان یک و نیم فنجان

    جعفری خرد شده یک چهارم فنجان

     

    طرز تهیه سس آلفردو :

    یک ماهیتابه برداشته و کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید. خامه را اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد.

    بعد سیر و پنیر را اضافه کرده و به خاطر حرارت به سرعت هم بزنید. در آخر جعفری را اضافه کرده و سرو کنید. می توانید از این سس خوشمزه و خوش عطر برای پاستا استفاده کنید.

     

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    شام چی درست کنیم؟
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کوکوی پاستا

    کوکوی پاستا غذایی سبک و خوشمزه 

    است.

    آماده سازی : 45 دقیقه  

    پخت : 30 دقیقه 

    مناسب برای : جشن تولد 

    مواد لازم جهت تهیه کوکوی پاستا :

     ماکارونی 1 بسته

     آب جوش  به میزان لازم

     نمک  به میزان لازم

     مایه گوشت  به میزان لازم

    تخم مرغ به میزان لازم

    پنیر پیتزا به میزان لازم

    فلفل قرمز به میزان لازم

    سیب زمینی رنده شده به میزان لازم

     

    طرز تهیه کوکوی پاستا :

    یک بسته ماکارونی را که داخل آب جوش 10 دقیقه جوشاندی آبکش کردی نمک زدی با مایه گوشتی «گوشت.پیازسرخ کرده.سیر له شده.فلفل دلمه .هویچ نگینی شده» مخلوط بعد تخم مرغ با پنیر پیتزا و کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

    قالب کاپ کیک را با قلم مو چرب بعد با مواد پر کنید . من از قبل سیب زمینی رنده و سرخ کرده بودم روی آن ریختم و روی قالب را با فویل پوشانده در فر به مدت نیم ساعت گذاشتم.

    بعد هم کوکوی پاستا را با خیار و گوجه تزیین کردم.

     

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پن كيك

    آرد: 5/1 پیمانه

    بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

    شکر: ‌یک قاشق غذاخوری

    نمک: ‌نصف قاشق چای‌خوری

    شیر: یک و نیم پیمانه

    تخم‌مرغ: یک عدد

    کره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق 

    طرز تهیه:

    • شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. 

    • تخم‌مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن‌ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند. 

    • در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید. 

    • یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید. 

    • همین کار را با مابقی مایه انجام دهید. 

    • تعداد پنکیک تهیه شده 4 عدد می‌باشد.

    چه چیز هایی نیاز دارید ؟تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر.

    در اینجا چند روش ساده برای ایجاد یک پنکیک عالی وجود دارد. 

    چه چیز هایی نیاز دارید 

    تند زن، دو کاسه برای مخلوط کردن، ماهی تابه یا کلوچه پز، روغن گیاهی، ملاقه یا فنجان مناسب، قاشق متوسط، کفگیر.

    من اين دستور را اماده كردم ولى به جاى تابه كره را كف قالب ماليدم قالب را توى فر گذاشتم تا فر گرم بشه بعد بيرون اوردم مواد را توى قالب ريختم بعد داخل فر گذاشتم دما ١٨٠ و زمان ٢٥ دق 

    بعد از پخت از فر خارج كردم  كمى كه خنك شد از قالب جدا كردم و روى توى سيمى خنك كردم بعد يكم وسط پن كيك را كه پف كرده بود با كارد بريدم شكلات  را ذوب كردم يه قاشق خامه زدم سطح بريده شده ماليدم بعد موز  چيدم . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت پنیری

     موادلازم:

    نان ترتیلا               4 عدد بزرگ

    پنیر خامه ای           250 گرم

    پنیر فتا (سفید)        250 گرم

    پیازچه خردشده        1/4 پیمانه

    زغال اخته خشک       170 گرم

     طرزتهيه:

    رولت زغال اخته با پنیر فتا ایده خوبی برای یک صبحانه یا اسنک خوشمزه و مغذی است.

    از زغال اخته بدون هسته استفاده کنید. همچنین می‎توانید از آلبالو خشک به جای زغال اخته استفاده کنید. زمان کلی آماده سازی و تهیه این رولت 20 دقیقه است. پنیرها را ریز خرد کنید. زغال اخته، پنیر خامه‎ای، پنیر فتا و پیازچه‎های خرد شده را با هم مخلوط نمایید.

    از مخلوط آماده شده به‎صورت یکنواخت روی تمامی سطح نان‎ها بمالید. نان‎ها را رول کنید و آن‎ها را در محافظ پلاستیکی (سلفون) بپیچید. حداقل به مدت 1 ساعت رول‎ها را در یخچال قرار دهید.

    هر یک از رول های نان‎ را به 12 قسمت ببرید و سرو کنید.

    (می‎توانید قبل از رول کردن نان‎ها تکه‎های ژامبون نیز روی مخلوط کنید.)

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تاکو

    بین نان‌های تاکو از مرغ، گوشت گاو و یا میگو استفاده کنید و روی آن‌ها را با سبزیجات و پنیر به عنوان یک وعده غذایی خوشمزه مکزیکی بپوشانید. تنها چیزی که با وجود نان ذرت مکزیکی باید بپزید گوشت است که سرخ کردن آن کمتر از ۱۰ دقیقه طول می‌کشد. 

    اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید در حالیکه آن را سرخ می‌کنید با یک کاردک آن را جدا جدا کنید و به نان‌های ذرت مکزیکی خود بمالید سپس کاهو، گوجه فرنگی و پنیر اضافه کنید و در صورت تمایل سس بریزید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ساندویچ بوقلمون با سیب و شاهی

     

    کمی کره بر روی نان تست بمالید و در میان آنها ورقه‌های بوقلمون، تکه‌های باریک سیب و چند برگ شاهی بگذارید.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ بریانی 

    مرغ کوچک....حدود 1300

    پیاز بزرگ ...1عدد

    فلفل دلمه ای.....1عدد

    زعفرون....مقداری

    نمک ...مقداری 

    ابلیمو ...مقداری 

    روغن زیتون ...2 ق 

    طرز تهیه...

    مرغ رو کامل شسته داخل مرغ رو اروم خالی کرده 

    پیاز رو خرد کرده و فلفل دلمه ای رو خرد کرده کنی زعفرون و نمک و ابلیمو.حالا یکم ابلیمو زعفرون و نمک مخلوط کنی با سرنگ داخل مرغ رو تزریق کنید تا داخل مرغ هم بعدا خوشمزه شود

    حالا داخل مرغ رو با این مواد رو رو و زیر مرغ از این مواد ریخته بزارید ی شب بمونه/مواد پیاز/

    داخل سیخ ماکررو یا فر قرار داده سپس با نخ دور مرغ رو بسته 

    روی مرغ روبا ی ق روغن زیتون و زعفرون رومال کرده 

     داخل ماکرو با دکمه پرشین کوک .وزن واستارد 

    فوق العاده خوشمزست 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ پیچ انگشتی.

    فینگر فود.

    4 ق غ ارد را با 1 ق م بیگینگ پودر مخلوط کنید نمک فلفل پودر سیر و زردچوبه بزنید. کم کم بهش آب اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد. 20 دقیقه استراحتش دهید.

    در این فرصت یک عدد سینه ی مرغ بزرگ را برش های نازک به اندازه ی یک انگشت بدهید و تو مخلوط اماده شده بریزید و در حمام روغن سرخ کنید تا طلایی شود . این فینگر فود خوشمزه را حتما امتحان کنید 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دلمه کلم برگ

    مواد لازم

    برنج 1 پیمانه (160 گرم)

    فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم

    آلو خورشی1 پیمانه

    رب گوجه‌فرنگی 4  قاشق سوپ‌خوری (60 گرم)

    روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن)به مقدار لازم

    پیاز (خردشده)1عدد (150 گرم)

    گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)400 گرم

    زعفران (ساییده و حل‌شده در آب) 2 قاشق سوپ‌خوری

    شکر یک دوم  پیمانه (80 گرم)

    آب‌ لیموترش 3 قاشق سوپ‌خوری (40 میلی‌لیتر)

    دارچین یک دوم قاشق چای‌خوری (2 گرم)

    سبزی (پاک و خردشده) 200 گرم

    کلم‌برگ1 عدد (1100 گرم)

    کره یک دوم  پیمانه (80 گرم)

    سبزی شامل تره، جعفری (جمعاً 100 گرم)، شبت، گشنیز (جمعاً 60 گرم) و ترخون (40 گرم) می‌باشد.

    طرز تهیه

    1. برنج را از سه ساعت قبل با مقداری آب و  نمک خیس کرده، سپس هنگام پخت، آب روی آن را خالی کرده، آلو را نیز از یک ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید.

    2. در قابلمه‌ای مناسب، مقداری آب ریخته، روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی‌که جوش آمد، برنج را به مدت پنج تا هفت دقیقه داخل قابلمه حاوی آب جوش بریزید تا نیم پز شود، سپس در آبکش بریزید.

    3. در تابه ای مناسب، نیمی از رب گوجه‌ فرنگی را در کمی روغن تفت دهید تا خوش رنگ شود، سپس در تابه ای دیگر، پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود، گوشت را به آن اضافه کرده و با حرارت بالا تفت دهید تا گوشت کاملاٌ سرخ شود، پس از آن، کمی نمک و فلفل به گوشت اضافه کرده و حرارت را زیاد کنید، دو پیمانه آب و رب گوجه فرنگی سرخ شده را به آن افزوده و حرارت را ملایم کنید تا آب آن تبخیر شود.

    4. در اواخرِ پخت، نیمی از زعفران، نیمی از شکر، نیمی از آب‌لیمو و نیمی از دارچین را به تابه اضافه کنید و پس از چند جوش از روی حرارت بردارید.

    5. سبزی را در تابه ای حاوی روغن به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید و به همراه برنج به مواد بالا اضافه کنید.

    6. کلم ‌برگ درسته را در آب جوش قرار دهید تا به مدت 10 دقیقه بجوشد. کمی نمک به آن بیفزایید و اجازه دهید به مدت دو دقیقه دیگر در آب جوش بماند تا بپزد، سپس از آب خارج کرده و برگ های کلم را از آن جدا کنید و مجدداً در آب جوشی که به آن کمی نمک افزوده بودید، قرار دهید. یکی دو جوش که زد، در آبکش بریزید و با چاقویی تیز، قسمت های کلفت کلم را بگیرید.

    7. مایه دلمه را در گوشه‌ای از برگ کلم قرار دهید و آن را به صورت رول بپیچانید (دقت کنید دلمه‌ها مرتب و منظم پیچیده شوند و همه به یک اندازه باشند)

    8. کفِ قابلمه‌ای مناسب، مقداری روغن بریزید و با چند عدد برگِ کلم کف قابلمه را بپوشانید، دلمه‌ها را طوری روی آن قرار دهید که نوک آزاد برگ در زیر قرار گیرد. یک ردیف را چیده، ردیف دوم را خلاف جهت ردیف اول بچینید.

    9. کره را گرم کرده، باقی مانده رب گوجه فرنگی را در آن تفت دهید، سپس به همراه سه پیمانه آب، مقداری نمک و فلفل روی حرارت قرار دهید. زمانی که داغ شد، روی دلمه‌ها ریخته، بشقاب سنگینی روی دلمه ها بگذارید، سپس درِ قابلمه را ببندید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود. زمانی که بخار آن بلند شد، حرارت را ملایم کنید و بگذارید دلمه به مدت یک ساعت و30 دقیقه بپزد (آب دلمه باید کم باشد و به دفعات از کناره های قابلمه روی آن ها ریخته شود).

    10. در اواخرِ پخت، بقیه شکر، آب‌لیمو، آلو (به همراه آب آن) زعفران و دارچین را مخلوط کرده و به دلمه بیفزایید؛ پس از پخت، دلمه را در ظرف مورد نظر قرار داده، از مایع دلمه روی دلمه ها بریزید و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيش غذا دست پيچ مرغ و حمص

    مواد لازم براى مرغ:

    سينه ى مرغ بدون استخوان 

    پياز يك عدد

    نمك و زردچه و فلفل كمى

    مواد لازم براى حمص:

    نخود پخته دو پيمانه

    ارده ٤ ق غ

    ماست چكيده ٢ق غ

    سير دو حبه

    ابليمو دو ق غ

    روغن زيتون نصف پيمانه

    نان پيتا يك بسته

    طرز تهيه:

    مرغ ها را به صورت مربع هاى كوچك برش داده و با پياز و نمك و زردچوبه و فلفل تفت دهيد .

    براى تهيه ى حمص

    نخود ها را با باقى مواد در ميكسر ريخته خوب نرم شود. يك لايه نان پيتا را باز كرده كمى حمص روى نان بماليد، مرغ را روى ان بريزيد، برگ هاى كاهو(يا كاسنى) را گذاشته و نان را بپيچيد. انرا از وسط به صورت اريب برش دهيد و در ظرف بچينيد.

    اين دست پيچ ها بهتر است گرم سرو شود.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پيش غذا اسپرينگ رول ويتنامى با سس بادام زمينى

    مواد لازم

    ورقه برنجى.      ٦ عدد

    ميگو.              ١٨ عدد

    كاهو با برگ كاسنى.    يك دسته كوچك

    نعنا.                        ١٨ برگ كوچك

    هويج.             ٢ عدد كوچك

    فلفل دلمه اى قرمز.    ٢ عدد كوچك

    طرز تهيه:

    ابتدا هويج ها را نوارى نازك برش بدهيد، همچنين فلفل دلمه ها را برش بزنيد و كمى اب پز يا بخار پز كنيد؛ ميگو ها را با كمى نمك و فلفل و زردچوبه و روغن كم، تفت دهيد.

    مواد ميانى را اماده بگذاريد.

    يك ظرف اب گرم بگذاريد، ورقه هاى برنج را يكى يكى در ان قرار دهيد تا نرم شود، مراقب باشيد با احتياط از اب بيرون بياويد تا پاره نشوند.

    در ميان ورقه سه برگ نعنا با فاصله كم بگذاريد؛ بين ان ٣ عدد ميگو قرار دهيد

    پايين تر برگ كاهو يا كاسنى را قرار دهيد و داخل ان دو نوار هويج و دو فلفل دامه بگذاريد. ابتدا دو سر ورقه برنج را تا بزنيد، سپس انرا به ارامى و محكم رول كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوفته تهرانى

    گوشت    نيم كيلو 

    لپه    200 گرم 

    برنج نيم دانه.    يك پيمانه پلو پز 

    سبزى شامل تره شويد مرزه ترخان ريحان وكمى جعفرى 

    خرد شده    نيم كيلو 

    نمك وفلفل وپودر تخم گشنيز وپودر گل سرخ به ميزان لازم 

    مواد ميانى.   

    الو برقونى وزرشك وپياز داغ ومغز گردو.   به ميزان لازم 

    طرز تهيه 

    @ashpazima

    لپه را بپزيد تا جايى كه هيچ اب نداشته باشد 

    برنج را نيم پز كنيد 

    گوشت را در غذا ساز كمى ورز دهيد بعد لپه وسبزى ونمك وادويه ها را هم به ان اضافه كنيد وهمه مواد را با هم داخل دستگاه خوب ورز دهيد در انتها برنج را اضافه كرده و يكى دو دور ديگر دستگاه را روشن كنيد 

    ته قابلمه پهنى كه گنجايش تمام كوفته ها را در يك رديف داشته باشد كمى روغن بريزيد ويك عدد پياز را خلال كرده وپياز داغ درست كنيد وقتى پيازها طلايى شد كمى نمك وفلفل وزردچوبه ويكى دو قاشق رب گوجه را اضافه كنيد وكمى تفت دهيد اب را اضافه كنيد واجازه دهيد كه سس به جوش ايد حدودا چهار يا پنج سانت اب كف قابلمه باشد 

    كوفته هارا اماده كنيد واز مواد ميانى داخلش بگذاريد ودر قابلمه در حال جوش بيندازيد 

    تا ده دقيقه اجازه دهيد تا كوفته ها با شعله زياد ودرب باز قابلمه بجوشد بعد از اين مدت در قابلمه را ببنديد وشعله را به حداقل برسانيد واجازه دهيد تا ارام ارام به مدت يك ساعت ونيم الى دو ساعت پخته شود 

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    فتوچينى_با_فيله_مرغ

    فتو چينى به نوعى از پاستا اطلاق ميشه كه به صورت نوارى و پهن ميباشد، و خوشبختانه چند سالى است كه در ايران هم توليد ميشود. اين نوع از پاستا را ميتوانيد به صورتهاى مختلفى طبخ كنيد ، در اينجا فتوچينى با فيله مرغ و قارچ را فرا ميگيريد كه بسيار خوشمزه و مفيد است .

    مواد لازم :

    پاستاى فتو چينى و يا آشيانه             ١ بسته ٥٠٠ گرمى

    فيله مرغ.        ٣٥٠ گرم 

    قارچ.          ٤٠٠ گرم 

    كره.           ٥٠ گرم

    آرد سفيد.        ١ ق غ 

    شير.        ٣/٤ پيمانه 

    پياز.            ١ عدد متوسط

    ادويه شامل فلفل قرمز و سياه ، آويشن، پودر سير، پودر تخم گشنيز، زنجبيل ، جوز هندى و نمك.       به ميزان لازم 

    خامه.         ١٠٠ گرم 

    روغن.          ٤ ق غ

    ترخون خشك يا تازه.       ٢ ق غ 

    روغن زيتون.       ٣ ق غ 

    @ashpazima

    طرز تهيه :

    ابتدا سس پاستا را آماده كنيد ، به اين ترتيب كه در تابه اى پياز خلالى را با كره و دو ق روغن تفت دهيد ، فيله هاى مرغ را خلالى خرد كرده و با پياز تفت دهيد قارچ ورقه شده و ادويه ها را اضافه كنيد و مواد را خوب تفت دهيد تا آب اضافى آن گرفته شود .

    سپس آرد را روى مواد بپاشيد و تفت دهيد شير را آرام آرام به مواد اضافه كرده و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود بگذاريد يكى دو جوش بزند تا سس كاملا غليظ شود ، ترخان خشك و يا تازه را اضافه كنيد ،  خامه را هم به سس اضافه كنيد سس شما آماده است .

    پاستا را با مقدارى آب و كمى نمك و دو ق روغن بجوشانيد تا كاملا پخته شود سپس آبكش كرده و نشاسته اضافى آنرا با آب ولرم بگيريد ، فتو چينى ها را در ظرفى ريخته و با روغن زيتون آغشته كنيد و سس آماده شده را داغ روى آنها بريزيد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک نخود و قارچ  (هندی) 

    مواد لازم برای 4 نفر

    3 پیمانه نخود پخته

    4 پیمانه قارچ ورقه‌ای خردشده

    2 ق س روغن‌زیتون

    1 ق چ زیره سبز

    1 ق چ زردچوبه

    2  /1 ق چ فلفل تند

    2 حبه سیر رنده شده

    1 عدد پیاز خردشده

    4 /1 ق چ فلفل هندی

    1 ق س رب گوجه‌فرنگی 

    به میزان لازم نمک 

    مقداری جعفری یا گشنیز تازه برای تزیین

    طرز تهیه

    1.  تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و کمی روغن زیتون در آن بریزید، سپس زیره،زردچوبه و فلفل تند را داخل آن به مدت 30 ثانیه تفت دهید. حالا سیر را اضافه کرده و آن را هم به مدت 30 ثانیه تفت دهید تا نرم شده و رنگش کمی عوض شود. در این زمان پیاز را اضافه کنید و آنها را هم به مدت 1 تا 2 دقیقه دیگر تفت دهید.

    2. در این زمان باید نخود و سپس قارچ را به مواد اضافه کنید و آنها را خوب با مواد دیگر به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا آب قارچ بیرون بیاید. حال رب گوجه‌فرنگی را هم اضافه کنید و خوب مواد را باهم مخلوط‌کنید. کمی هم نمک به مواد اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک خوب جا بیفتد.

    3. خوراک را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با مقداری گشنیز یا جعفری خردشده تزیین کرده و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

    یه جور دیگه

    اگر دوست دارید خوراک ترش مزه شود، یک قاشق آب لیمو اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب مرغ و کرفس 

    کرفس منبعی فوق العاده از ویتامین ث است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف سبزیجات و میوه های غنی از ویتامین ث می تواند علایم سرماخوردگی را کاهش دهد یا از شدت این بیماری بکاهد.

    مواد لازم

    سینه مرغ چرخ شده 2 عدد

    هویج 1 عددبرگ

     کرفس خرد شده: به میزان دلخواه 

    پیاز متوسط : 1 عدد

    نمک، زردچوبه: به میزان دلخواه   

    فلفل،

     آب زعفران:  به میزان دلخواه 

    ساقه کرفس : ۸عدد

    طرز تهیه

    1. پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید.

    2. سپس نمک و ادویه ها و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم .

    3. سپس مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور کرفس ها قرار می دهیم مواد را در مقداری روغن سرخ می کنیم. این غذا را می توانید با سس سفید میل کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     زرشک پلو با مرغ مجلسی 

    مواد لازم برای 6 نفر:

    ▪️آبلیمو (تازه) 4قاشق غذاخوری

    ▪️برنج 6پیمانه

    ▪️زرشک 1ونیم تا 3پیمانه

    ▪️گلاب به میزان لازم

    ▪️شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری

    ▪️خلال بادام به میزان لازم

    ▪️زردچوبه 2قاشق چایخوری

    ▪️برگ بو 5عدد

    ▪️پوست پرتقال 1عدد

    ▪️خلال پسته به میزان لازم

    ▪️زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه)

    ▪️مرغ 1عدد

    ▪️چوب دارچین (بزرگ) 1قطعه

    ▪️هل 3عدد

    ▪️کره به میزان لازم

    ▪️آب پیاز 1لیوان

    ▪️کرفس 3ساقه

    ▪️زنجبیل (متوسط) 1قطعه

    ▪️هویج 2عدد

    ▪️رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپ خوری

    ▪️لیمو ترش 2عدد

    ▪️فلفل دلمه ای 2عدد

    ▪️پوست نارنج 1عدد

    این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن! 

    طرز تهیه:

    در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست. بعد اونها رو 3مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و 24ساعت داخل یخچال یا جای خنک قرار بدید و چند بار هم آبش رو عوض کنید و بار آخر 2قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر بشه. 

    مرغ رو پاک کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه یک ظرف در دار انتخاب کنید و داخلش کمی کره آب کنید و زردچوبه رو اضافه کنید تا کمی از خامی بیوفته و بعد شعله رو خاموش کنید. توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن زردچوبه نیست چون ممکنه تلخ بشه. حالا فلفل دلمه ای،هویج و کرفس رو درشت خرد کنید. مرغ های تکه شده رو روی زردچوبه قرار بدید طوری که فقط یک لایه باشن و روی هم چیده نشن!این نکته بسیار مهمه!حالا همه مواد رو لا به لای مرغ قرار بدید طوری که همه جا پخش بشن مثلا چوب دارچین رو ریز کنید تا همه جا باشه و لیمو ترش رو هم حلقه کنید و لا به لای مرغ ها قرار بدید و در انتها یک لیوان آب پیاز و زعفران آب کرده و آبلیمو رو داخل مواد بریزید و در ظرف رو کاملا چفت کنید و بعد بذاریدش توی یخچال. زعفران هرچه بیشتر باشه بهتره برای یک عدد مرغ به نظرم حتی تا 1پیمانه زعفران آب شده هم بریزید خوبه! 

    مواد شما میتونه از حداقل 4ساعت تا 24ساعت داخل یخچال بمونه و به نظر من اگر از شب قبل بذاریدش داخل یخچال خیلی خوشمزه تر میشه. بعد از مدت زمان استراحت مرغ اون رو روی شعله بسیار ملایم قرار بدید و حواستون باشه نیازی به ریختن آب اضافه نیست. مرغ های رستورانی هیچ وقت آبدار نیستن و سس اونها جدا طبخ میشه. برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید. وقتی مرغ شما بعد از 1ونیم تا 2ساعت پخته شد مواد اضافی رو ازش جدا کنید و آبش رو بگیرید و اون رو با سس مخلوط کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان