خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    یک رسپی غذای مفید برای بیماران دیابتی 

    در این بخش یک غذای سالم آموزش میدهیم که برای بیماران دیابتی یا افرادی که به فکر سلامتی خود هستند بسیار ایده آل است. این غذا با برنج سفید درست نشده و در ترکیب ان از سبزیجات استفاده شده و یک رسپی غذایی کاملی است و خوش طعمی آن به دلیل وجود نعناع در این غذا است

     

    مواد لازم:

    ۵۰ گرم نخود پخته

    ۷۵ گرم برنج قهوه ای پخته

    نصف فنجان سبزیجات پخته (نخود فرنگی، هویج ، لوبیا سبز)

    یک چهارم فنجان برگ نعناع خرد شده

    ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون

    ۱ قاشق چایخوری سیر خرد شده

    نصف فنجان پیاز خرد شده

    ۱ عدد برگ بو

    نمک برای مزه دار کردن

    ۱ قاشق چایخوری رب فلفل سبز

    نصف قاشق چایخوری آبلیمو

     

    طرز تهیه:

    روغن رو در یه ماهیتابه گرم کرده و سیر، پیاز و برگ بو رو بهش اضافه کنین. روی حرارت متوسط تفت بدین تا زمانی که پیازها طلایی رنگ بشن.

    برنج قهوه ای، نخود، سبزیجات و نمک رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنین. روی حرارت متوسط برای یک تا دو دقیقه طبخ کنین.

    رب فلفل چیلی، برگ نعناع و آبلیمو رو هم اضافه کرده و برای یک دقیقه دیگه تفت بدین.

    داغ و به همراه ماست کم چرب سرو کنین.

    ارزش غذایی:

    کالری: ۳۷۵٫۹۰ کیلوکالری

    کربوهیدارت: ۶۹٫۳ گرم

    پروتئین: ۷٫۸۴ گرم

    چربی ۲٫۳۱ گرم

    شاخص گلوکز: ۵۵

    بار گلوکز: ۳۱٫۸

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته ایزگارا  (ترکی) 

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ميگو سوخاری با اسفناج

    مواد اولیه :

    ميگو 12 عدد

    آرد سوخاري و شیر از هر کدام نصف پيمانه

    پنير پارمسان 1/4 پيمانه

    زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چايخوري

    فلفل قرمز و فلفل سیاه از هر کدام 1/4قاشق چايخوري

    تخم‌مرغ يك عدد

    اسفناج 20 برگ كامل (100 گرم)

    آرد يك قاشق چايخوري

    روغن زيتون يك قاشق سوپخوري

    طرز تهيه: 

    وقتي ميگو سوخاري با اسفناج درست مي‌كنيد، اول بايد ببينيد اصلا خانواده از اسفناج و ميگو لذت مي‌برند يا نه؟ بعد درست نكنيد و خانواده ميل نكنند و اون‌وقت نفرين پشت سر من باشه، من خودم به هر دو علاقه دارم، به همين خاطر سعي كردم چاشني‌هايي به اين خوراك اضافه كنم تا با مزاج ما ايراني‌ها سازگار باشه.

    ميگوها را شسته و پاك مي‌كنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار مي‌كنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مي‌نماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت مي‌گذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر مي‌داريم. روغن‌زيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو مي‌گذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را مي‌چينيم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    انچیلادا مکزیکی 

    مواد لازم:

    نان ترتیلا 10 عدد

    پیاز 1 عدد

    سیر 2 حبه 

    گوجه فرنگی خرد شده 2 لیوان 

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    خامه ترش 1 لیوان 

    پنیر چدار رنده شده 1 لیوان

    پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان 

    نمک و فلفل مقدار لازم 

    طرز تهیه:

     ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ نان ترتیلا را بخرید یا خودتان نان ترتیلا را آماده کنید.

    داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، نان ها را به نوبت داخل ماهیتابه بگذارید تا گرم شود ( میتوانید از ماکروفر هم برای گرم کردن نان ها استفاده کنید ).

    پنیر چدار و پنیر پیتزای رنده شده را باهم مخلوط کنید و داخل هر نان مقداری پنیر بریزید ، نان ها را رول کنید و داخل ظرف پیرکسی که چرب کرده اید قرار دهید و به صورت مرتب در کنار هم بچینید.

    داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، پیاز و سیر را خرد کنید و به روغن اضافه کنید ، تفت دهید تا نرم شوند سپس گوجه فرنگی های ریز خرد شده ، فلفل دلمه ای خرد شده ، نصف لیوان آب ، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید تا مواد بپزند و سس یکدست شود.

    سس را روی نان های ترتیلا بریزید و پخش کنید سپس روی سس را با مخلوط پنیر پیتزا و پنیر چدار باقی مانده پوشش دهید ، ظرف را داخل فری که از قبل روشن کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا انچیلادا آماده شود.

    انچیلادا را در ظرف بکشید و همراه با کاهوی خرد شده و خامه ترش و … تزیین و سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خلاقیت با کوکتل سیب زمینی

    مواد لازم:

    سيب زميني پخته شده: 500 گرم

    كوكتل: 500 گرم

    تخم مرغ: سه عدد

    سبزي معطر خرد شده: 50 گرم

    نمك، فلفل و ادويه: به ميزان لازم

    آرد سوخاري: 100 گرم

    روغن مايع: يك پيمانه

    زيتون، گوجه فرنگي و خيارشور: به ميزان لازم

    طرز تهیه:

    1. در ظرفي سيب‌زميني‌ها را رنده كرده، سپس با دو عدد تخم‌مرغ، سبزي معطر، نمك، ادويه و فلفل با هم مخلوط كرده و خوب ورز مي‌د‌هيم.

    2. در ظرف ديگري كوكتل‌ها را كه به صورت طولي خرد كرده‌ايم، در نصف پيمانه آب به مدت پنج دقيقه روي حرارت مي‌گذاريم تا بپزند. از مايه سيب‌زميني به اندازه يك گردوي درشت برداشته، آن را به شكل لوله‌اي در آورده و يك برش كوكتل وسط مواد مي‌گذاريم. مواد را كاملا دور تا دور كوكتل مي‌پيچيم. 

    3. تمام مواد كه آماده شد، در ظرف ديگري يك عدد تخم‌مرغ را زده، سپس كوكتل‌ها را ابتدا در تخم‌مرغ و پس از آن در آرد سوخاري زده و در روغن سرخ مي‌كنيم.

    4. كوكتل‌هاي آماده شده را با نان، گوجه‌فرنگي، خيارشور و زيتون سرو مي‌كنيم.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    قليه ميگو

    محلی : خطه جنوب  

    آماده سازی : 60 دقیقه  

    پخت : 45 دقیقه  

    مواد لازم جهت تهیه قليه ميگو :

     میگو  600 گرم

    گشنیز خرد شده 400 گرم

    شنبلیله خرد شده 50 گرم

     سیر خرد شده 5 عدد

    پیاز متوسط خرد شده 2 عدد

    تمر هندی صاف شده نصف یک بسته ( 1 لیوان )

    ادویه ( فلفل ، نمک ، زردچوبه ) به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه :

    ابتدا پياز را سرخ كرده سپس سير، ادويه و زردچوبه را نيز اضافه ميكنيم سپس سبزى خرد شده را افزوده و خوب سرخ ميكنيم سپس رب و تمر هندى صاف شده را افزوده و ميگذاريم آرام آرام. سبزى سرخ و آبش چيده شود.

    منمك را هميشه بعد از تمر هندى به قليه اضافه كنيد چون بعضى از تمر ها خودشون با نمكند من ميگو را جدا با پياز و سير و ادويه سرخ ميكنم و بعد به مواد سبزى اضافه و ميگذاريم با حرارت كم پخته شود و جا بيفتد.

     

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک فیله گوشت

    موادلازم:

    فيله گوساله 500 گرم

    سيب‌زميني 300 گرم

    فلفل‌دلمه‌اي ‌رنگي 200 گرم

    جعفري خرد شده 50 گرم

    پياز يك عدد

    روغن مايع 100 گرم

    نمك و ادويه به ميزان لازم

    طرزتهیه:

    پياز را نگيني خرد كرده و در روغن سرخ مي‌كنيم

    وقتي پیاز طلايي شد گوشت را حبه‌قندي خرد كرده و به همراه پياز سرخ مي‌كنيم، نمك و ادويه‌ را داخل آن مي‌ريزيم

    جعفري خرد شده و سيب‌زميني را به كل مواد اضافه و مقداري سرخ مي‌كنيم.

    شعله را كم كرده تا با حرارت ملايم، مواد پخته شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    جوجه کباب کشمیری

    مواد لازم براي 3 نفر

    600 گرم مرغ بدون استخوان ( سینه یا فیله )

    2/1 ق چ پودر زیره سیاه

    2/1 ق چ پودر فلفل قرمز

    2/1 ق چ پودر فلفل سیاه

    2/1 ق چ پودر سیر

    1 پیمانه ماست سفت و پرچرب

    مواد لازم برای تهیه سس

    1 عدد پیاز کوچک (ریز شود)

    1 عدد فلفل دلمه ای متوسط (ریز شود)

    2 ق س آب لیموی تازه

    2 عدد هل سبز با پوست

    4 عدد گوجه فرنگی (بدون پوست ریز شده)

    100 گرم پنیر

    3 ق س گشنیز خرد شده

    2/1 ق چ زیره سیاه 

    نمک و فلفل به مقدار کافی 

    روغن به میزان لازم

    3 عدد سیخ چوبی

    طرز تهیه

    1. ابتدا مرغ را به تکه های بزرگ برش بزنید و در ظرفی در دار بریزید. ادویه ها و ماست را اضافه کرده ، در ظرف را بسته و به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید.

    2.  در تابه ای کمی روغن بریزید. پیاز و فلفل دلمه ای را در تابه ریخته، تفت دهید. هل را با پوست به مواد اضافه کرده و سپس گوجه فرنگی ، آب لیموی تازه  زیره سیاه و گشنیز را داخل تابه ریخته و خوب هم بزنید. 

    3. حالا حرارت را کم کنید تا جایی که آب گوجه فرنگی کم شده و به خورد مرغ برود. حرارت را خاموش کرده و مرغ ها را از داخل سس بیرون آورده و به سیخ بکشید. آنها را داخل تابه ای جداگانه با کمی روغن سرخ کنیدتا طلایی و پخته شود. 

    4. مرغ های پخته و سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر گذاشته، روی آن سس گوجه مانده در تابه را بریزید. در آخر پنیر ریز شده را به آن اضافه کنید. غذا آماده سرو  است.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهیه کتلت گوشت 😋👇

    کتلت گوشت جزو غذاهای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توان به سادگی آن را تهیه نمود. در این بخش از سایت آکاایران قصد داریم تا به شما طرز تهیه کتلت گوشت را آموزش دهیم، با ما همراه باشید.

    طرز تهیه :



    *. سیب زمینی ها را بشویید و سپس آب پز کنید (با مقدار کافی آب در قابلمه قرار بدهید و بپزید)، معمولا ٢٥ تا ٣٠ دقیقه زمان برای آب پز کردن سیب زمینی ها کافی است.وقتی سیب زمینی ها آب پز شد آب آنرا تخلیه کنید و بگذارید سرد شوند.پوست سیب زمینی ها را بکنید و با رنده (ریز) آنها را رنده کنید. اگر می خواهید پیاز هم استفاده کنید، آنرا هم پوست بکنید و جداگانه رنده کنید. بعد از رنده کردن پیاز آب آنرا دور بریزید، اگر آب پیاز را داخل خمیر کتلت کنید کتلت ها از هم خواهند پاشید.حالا گوشت، سیب زمینی رنده شده و پیاز را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم در آن بشکنید.



    *. با افزودن نمک، فلفل و زردچوبه خمیر را خوب مخلوط کنید (برای مخلوط کردن سوسول بازی را کنار بگذارید و از دستان مبارک استفاده کنید).بعد از مخلوط کردن، ماهی تابه را روی آتش بگذارید و روغن داخل آن بریزید بگذارید خوب گرم شود. به وسیله یک نعلبکی و یک تیکه پارچه تمیز، وسیله فرم دادن کتلت را درست کنید. برای راحتی پارچه را کمی خیس کنید.حالا مقداری (یک قاشق سوپ خوری بزرگ) از خمیر کتلت را با دست راست بردارید و با نگه داشتن وسیله مربوطه در دست چپ خمیر را روی نعلبکی پارچه به صورت یک گلوله در آورید و بعد آنرا صاف کنید تا به صورت دایره یا بیضی ای در آید و با احتیاط کتلت خام را داخل ماهی تابه قرار بدهید.



    *. تا پر شدن تمام سطح ماهی تابه این کار را ادامه دهید و بعد مراقبت کنید تا کتلت ها سرخ شوند. وقتی طرف اول آنها سرخ شد یکی یکی آنها را برگردانید و بگذارید طرف دیگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را بردارید و در دیس بچینید. وقتی همه کتلت ها سرخ شدند با گوجه فرنگی و سبزیجات و اگر دوست دارید خیارشور تزئین کنید.کتلت را با نان و ماست خیار یا ماست اسفناج و یا حتی ماست موسیر سرو کنید. بعضی هم آنرا با یک سالاد شیرازی سرو می کنند.

  • ۲۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    💠 قارچ پر شده با مرغ سرخ شده



    👈 مواد لازم:

    🔸 یک کیلو قارچ بزرگ دلمه ای
    🔸 نمک
    🔸 روغن زیتون

    👈 مواد لازم گوشت سرخ شده:

    🔸 300 گرم گوشت مرغ ریز خرد شده
    🔸 یک عدد پیاز معمولی
    🔸 یک حبه سیر
    🔸 یک عدد فلفل سبز بزرگ
    🔸 یک عدد کاپیا ( فلفل قرمز بزرگ)
    🔸 دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
    🔸 نصف لیوان آب گرم
    🔸 نمک
    🔸 فلفل سیاه
    🔸 پنیر پیتزای رنده شده برای روی قارچ


    🌟 طرز تهیه:

    1⃣ پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و نیز فلفل ها را از طول به دو نیم کنید و تخم هایش را درآورده و نگینی خرد کنید.
    2⃣ در تابه ای دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و داغ کنید و پیاز و سیر را در ان ریخته و یک دقیقه تفت دهید؛ حال مرغ های ریز را نیز اضافه کرده و دو دقیقه تفت دهید و فلفل ها را اضافه کرده و یکی دو دقیقه دیگر همه مواد را باهم تفت دهید.
    3⃣ حال آب گرم و نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و هم زده دربش را گذاشته و 7 الی 8 بپزید.وقتی مرغ ها پخت؛ درب تابه را برداشته و در شعله متوسط اجازه دهید تا آب باقی مانده نیز بخار شود سپس از روی اجاق بردارید.
    4⃣ قارچ ها را خوب شسته و پوست رویی اش را بردارید و در سینی فر بچینید و دو قاشق روغن زیتون موجود را بررویشان ریخته و خیلی کم نمک بپاشید و در فر 200 درجه که از قبل داغ کرده اید بگذارید تا 5 الی 6 دقیقه کبابی شوند.
    5⃣ قارچ ها را از درآورده و مرغ های سرخ شده را درونشان بگذارید و بر روی آن نیز پنیر پیتزا پاشیده و دوباره در فر قرار دهید و تا طلایی شدن پنیر پیتزا ها بپزید.



    ویرایش شده توسط mona mona در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۴   ۲۱:۰۸
  • leftPublish
  • ۲۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    💠  گراتن کدو 🍽

    👈 مواد لازم:

    🔸 دو عدد کدوی متوسط

    🔸 300 گرم گوشت چرخ کرده

    🔸 یک عدد پیاز

    🔸 هشت شاخه جعفری ☘

    🔸 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🍅

    🔸 یک قاشق غذاخوری رب فلفل 🌶

    🔸 روغن مایع

    🔸 نمک

    🔸 فلفل سیاه

    🔸 یک کاسه پنیر پیتزای رنده شده برای روی گراتن 🧀

    👈 مواد لازم سس بشامل:

    🔸 دو قاشق غذاخوری آرد

    🔸 سه قاشق غذاخور کره

    🔸 دو لیوان شیر

    🌟 طرز تهیه:

    1⃣ ابتدا کدو ها را خوب شسته و داخل کدو ها را خالی کنید و به دو قسمت تقسیم کنید.

    2⃣ هر چهار نصفه کدو را در قابلمه گذاشته و آب بریزید و بگذارید روی اجاق تا بپزد فقط دقت کنید که زیاد نپزد و وا نرود. 😕

    3⃣ حال در تابه ای کمی روغن بریزید و پیاز را خرد کرده و تا شفاف شدن رنگشان تفت دهید و گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کرده و تفت دهید.

    4⃣ جعفری های ریز خرد شده، رب ها، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه کرده و تا پختن صبر کنید و سپس از اجاق بردارید.

    5⃣ اکنون کدوهای آب پز شده را از آب داغ درآورده و بدون لطمه زدن؛ لحظه ای زیر آب سرد بگیرید این کار باعث میشود رنگ خوبش را از دست ندهد  🤗 و سپس بر روی سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده اید؛ بگذارید.

    6⃣ برای تهیه سس بشامل، کره را در ظرف کوچک سس آب کنید و بر روی آن نیز آرد را اضافه کنیدو در شعله متوسط و تا بوی آرد از بین برود و خامی آن گرفته شود؛ تفت دهید.

    7⃣ وقتی روغن و آرد خوب به خورد هم رفتند و بویشان گرفته شد؛ شیر را یواش یواش اضافه کنید و با یک هم زن دستی، تند تند هم بزنید؛ تا سس به قوام مورد نظر برسد شیر را اضافه کرده و مدام هم بزنید.

    8⃣ در داخل کدو ها ابتدااز مواد گوشتی و سپس یک قاشق مربا خوری سس بشامل بریزید و آخر سر نیز، پنیر پیتزا بپاشید.

    9⃣ سینی فر را در فر 175 درجه قرار دهید و تا پنیر ها طلایی شد ا فر خارج کنید چون همه مواد پخته شده هستند زیاد در فر نپزید؛ همین که طلایی شد درآورید. 

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    میگو توپی

     این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

    مواد لازم:

        میگو 750 گرم

        پیازچه ریز شده 250 گرم

        برنج 1 پیمانه

        روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

        کنجد به میزان لازم

        سویا سس 2 قاشق غذاخوری

        سیر 1 حبه

        زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

        نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

    برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

    خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

    در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    میگو لقمه‌ با طعم متفاوت

    اگر به فکر یک ساندویچ خوشمزه با طعم متفاوت برای همه اعضای خانواده بخصوص بچه‌ها هستید، لقمه‌های میگویی یک پیشنهاد ویژه است. این لقمه‌ها را به‌راحتی و در زمان کم درست کنید و لذت ببرید.

    مواد لازم برای 2-3 نفر

    500 گرم میگو
    1 عدد هویج خلالی خرد شده
    2 ق س روغن‌زیتون
    1 ق ج کنجد
    1 عدد پیاز خرد شده
    1 پیمانه برگ کلم خرد شده
    2 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
    3 ق س سس دلخواه
    10 عدد خمیر یوفکا
    به میزان لازم نمک و فلفل
    مقداری روغن برای سرخ کردن

    طرز تهیه:

    1. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. میگوها را با مقداری نمک و فلفل طعم دار کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا میگوها را داخل تابه سرخ کنید، سپس آنها را از تابه درآورده و در ظرفی بریزید. میگوهای سرخ شده را به کمک یک چاقوی تیز خرد کنید.

    2. در یک کاسه برگ کلم خرد شده را با پیاز، هویج، گشنیز، کنجد، روغن‌زیتون، سس دلخواه و میگوهای خرد شده بریزید و آنها را خوب باهم مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل هم به مواد بزنید.

    3. یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح تمیزی قرار دهید. مقداری از مایه ساندویچ را روی خمیر بریزید و آن را به‌صورت لقمه‌ای تا کنید. همه لقمه‌ها را آماده کنید حالا لقمه‌ها را داخل یک ظرف مناسب که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ظرف را به مدت 12-10 دقیقه داخل فر بگذارید تا خمیر کاملاً برشته شود، سپس ظرف را از فر درآورده و لقمه‌ها را سرو کنید.

    یه جور دیگه

    به‌جای خمیر یوفکا از خمیر پیراشکی هم می‌توانید استفاده کنید.
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد سیب زمینی و شوید 
    سالاد یکی از بهترین پیش غذاها برای کسانی است که رژیم لاغری دارند. در بین تمامی سالادها، سالاد سیب زمینی و شوید یکی از خوش طعم ترین آنهاست. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه این سالاد خوش طعم آشنا شوید.
    مواد لازم :
    ️ سیب زمینی پخته شده 500 گرم
    ساقه پیازچه ریز شده 3 قاشق غذاخوری
    ️ ماست چکیده یک دوم پیمانه
    ️شوید خرد شده یک دوم پیمانه
    ️لوبیا چیتی پخته شده یک دوم پیمانه
    ️پنیرگودای رنده شده یک دوم پیمانه
    ️نمک‌ و فلفل به میزان لازم
    ️مایونز 2 قاشق غذاخوری
    ️آب لیموترش به میزان لازم
    طرز تهیه :
    ماست، شوید، لوبیا چیتی، مایونز، لیموترش و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
    سپس سیب زمینی‌های خرد شده و پنیر گودا را با این سس مخلوط کنید و همه مواد را خوب هم بزنید. 
    مخلوط مواد را به مدت 2 ساعت در ظرفی در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه مواد به خورد هم برود. بعد از اینکه از یخچال بیرون آوردید ساقه‌های پیازچه را هم اضافه کرده و سرو کنید.‏

  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طعم خاص سالاد روسی 
    مواد لازم  ژامبون مرغ: نیم کیلوگرم
     سینه مرغ: یک عدد کامل
     هویج: سه عدد بزرگ پخته‌شده
     سیب‌زمینی استانبولی: 10 عدد پخته شده
     نخود فرنگی: یک قوطی کنسرو
     ذرت: یک قوطی کنسرو
     ترب سفید: یک عدد بزرگ
     خیارشور: به مقدار دلخواه
     زیتون: به مقدار دلخواه
    مواد لازم چاشنی سالاد
     مایونز: پنج قاشق غذاخوری
     لیموترش تازه: یک عدد
     خامه: یک بسته کوچک
     ترخون: یک فنجان خردشده
    مواد لازم برای تهیه ملحقات دیگر
     گاناچه ( 114 گرم شکلات با شیرینی متوسط،  نصف پیمانه خامه)
     کرم تزئین (یک و نیم پیمانه تافی آب کرده، دو بسته تافی آب نشده)

    روش  تهیه 
    1. ابتدا سیب‌زمینی استانبولی، سینه مرغ و هویج را جداگانه بپزید. بعد از اینکه همه این مواد کاملا خنک شد آنها را به شکل مکعبی ببرید.
     سپس خیارشور و ترب را نیز به همان شکل مربعی ببرید. مواد را مخلوط کرده و نخودفرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. 
    سالاد را داخل یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود. حالا نوبت آماده کردن سس سالاد است.
    نکته1: می‌توانید کالباس و هویج را از سالاد حذف کنید. به این ترتیب رنگ سالاد شما تغییر کرده و بیشتر سبز- سفید می‌شود.
    نکته 2: زیتون را هم می‌توانید کنار سالاد بگذارید تا اگر کسی دوست داشت به سالادش اضافه کند چراکه بعضی‌ها طعم زیتون را دوست ندارند.

    روش تهیه سس سالاد
    مایونز و خامه را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی به‌دست بیاید. آبلیمو را با ترخون مخلوط کرده و به مایونز و خامه اضافه کنید. حالا سالاد را از یخچال درآورده و آن را با سس خوب مخلوط کنید. دوباره سالاد را داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. 
    نکته 1: طعم اصلی این سالاد ترش‌مزه نیست بنابراین می‌توانید لیموترش را از سس حذف کنید
    .نکته 2: اگر دوست ندارید کالری سالادتان بالا برود، می‌توانید خامه یا سس را حذف کرده و فقط یکی از آنها را مصرف کنید
    نکته 3: می‌توانید سس را هم به سالاد اضافه نکنید و هر شخص بسته به میزان علاقه‌اش به سالاد سس اضافه کند.

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #پیتزا_توپی
    سیب زمینی متوسط ٣عدد
    فلفل دلمه ای ١عدد
    قارچ ٥عدد
    ژامبون نگینی ریز خرد شده ١پیمانه
    پنیر پیتزا ١پیمانه
    نان باگت خشک شده١عدد
    تخم مرغ ١عدد
    ١ق غ خوری آردسفید
    نمک...فلفل...آویشن به مقدار لازم
    سیب زمینی هارو بزارید تا آبپز بشن....در این بین ژامبون...قارچ...فلفل دلمه ای رو ریز نگینی خرد کنید....سیبها که پخته شد کمی که از دما افتاد رنده درشت کنید....سعی کنید خیلی سرد نشن تا حالت خمیری پیدا کنن....همه ی مواد رو مخلوط کنید....کمی نمک..فلفل..و آویشن اضافه کنید و خوب چنگ بزنید تا منسجم شن....حالا یه مقدار بردارید ..کمی توی دست بازش کنید...با سر انگشتها پنیر پیتزا بردارید و بزارید وسط مواد و یه توپ کوچولو درست کنید.....مطمئن بشید که پنیر ها از توپتون خارج نمیشن....پس این قسمت رو حوصله کنید....وقتی همه ی مواد رو تموم کردید...بزارید تا کمی بمونه....برید سراغ نون باگت....نون رو داخل آسیاب بریزید تا خوووووب آرد بشه....حالا اونا رو توی یه کاسه بریزید، یه ق آرد سفید و یه ق مربا خوری سرخالی آویشن و یه پنسه نمک و فلفل رو اضافه کنید و با قاشق مخلوطشون کنید....تخم مرغ رو هم توی یه کاسه جدا بزارید و با چنگال هم بزنید....روغن رو داخل قابلمه گود(من شیرجوش رو انتخاب میکنم)بزارید تا داغ شه....حالا یه توپ بردارید و اول داخل تخم مرغ وبعد داخل مواد آردی خوب بغلطونید....وبندازیدتوی روغن داغ....

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    اسکون_مرغ_پنیری
    آرد 2 لیوان 
    تخم مرغ 1 عدد 
    کره 120 گرم 
    بکینگ پودر 2 و 1/2 قاشق چایخوری
    شیر 1/2 لیوان 
    نمک 1/2 قاشق چایخوری 
    مرغ چرخ کرده 400 گرم 
    ذرت کنسروی 1 لیوان
    جعفری خرد شده 1/2 لیوان 
    پیازچه 2 عدد 
    پنیر چدار رنده شده 1 لیوان 
    خامه مقداری

    طرز تهیه : 

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

    آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، کره سرد را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و به آرد اضافه نمایید ، با انگشتان دست مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند.

    در این مرحله جعفری ، مرغ چرخ کرده ، پنیر چدار رنده شده ، ذرت کنسروی ، پیازچه خرد شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به مواد خمیر اضافه و مخلوط کنید.

    شیر را کم کم به مواد اضافه کنید ، و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( تا اندازه ای شیر لازم است که خمیر فرم بگیرد و خرد نشود ).

    داخل قالب گردی کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را داخل بگذارید و با فشار دست خمیر را داخل قالب منسجم کنید سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی برش بزنید.

    مقداری خامه را با برس روی سطح خمیر بزنید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید 20 – 30 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه اسکون طلایی شد از فر خارج کنید ، مقداری کره روی آن بزنید و سرو کنید.

    نکته ها : مواد داخل اسکون را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید ، میتوانید به جای پنیر چدار از پنیر پیتزا هم استفاده کنید

  • ۱۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    بوقلمون با طعم رزماری

    مواد لازم :

    برای 10 تا 12 نفر

    رزماری تازه: یک‌چهارم فنجان، خرد شده
    روغن زیتون: 2قاشق سوپخوری
    پودر سیر: یک قاشق سوپخوری
    پودر پیاز: یک قاشق سوپخوری
    فلفل سیاه: یک قاشق سوپخوری
    بوقلمون: یک عدد پاک شده، بدون گردن و دل و جگر (5/4 تا 5/5 کیلویی)
    عصاره مرغ بی‌نمک: 3 فنجان
    قارچ قهوه‌ای: 20گرم، خرد شده
    پودر گیاه اروروت: یک‌چهارم فنجان، حل شده در یک‌چهارم فنجان آب سرد
    نمک دریایی: مقداری

    طرز تهیه:

    در یک کاسه، رزماری، روغن، پودر سیر و پیاز و یک قاشق فلفل را مخلوط کنید و زیر پوست بوقلمون را با این مخلوط ماساژ دهید. حالا آن را یک‌ساعت بگذارید تا طعم بگیرد.

    فر را با دمای 205 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. بوقلمون را، طوری که سینه بوقلمون رو به بالا باشد، داخل گریل بگذارید. پاهایش را به هم ببندید و بال‌هایش را بخوابانید. حدود 2 فنجان از عصاره را داخل گریل ریخته، روی گریل را با فویل نسبتا شل بپوشانید و برای یک ساعت آن را سرخ کنید.

    سپس فویل را برداشته، سطح بوقلمون را با آب باقی‌مانده داخل تابه چرب کنید. حالا سرخ کردن را بدون درپوش ادامه دهید و هر 20-30 دقیقه یک‌بار، سطح بوقلمون را با آب داخل تابه نمناک کنید. بعد از یک ساعت و ربع تا یک ساعت و چهل و پنج دقیقه، درجه مخصوص آشپزی را داخل قطورترین قسمت ران کنید و اگر دمای حدود 70 درجه را نشان داد، بوقلمون پخته است. اگر در طول این مدت آب تابه تمام شد، مقداری آب یا عصاره به تابه اضافه کنید و اگر دیدید بخشی از بوقلمون زیادی سرخ شده، دوباره فویل را به صورت نیمه روی تابه بکشید.

    در مدتی که بوقلمون در حال پختن است، در یک تابه متوسط، یک فنجان عصاره باقی‌مانده را با قارچ بجوشانید و کنار بگذارید. حالا بوقلمون را روی تخته برش گذاشته، برای 20-30 دقیقه با یک فویل روی آن را بپوشانید.

    در همین حال، آب داخل تابه را داخل یک فنجان بریزید و کنار بگذارید تا چربی‌هایش روی سطح جمع شود. حالا چربی‌ها را جدا کرده، آن را به مخلوط قارچ اضافه کرده و روی حرارت متوسط بگذارید تا جوش بیاید و بتوانید تکه‌های سوخته بوقلمون را از عصاره جدا کنید. حالا پودر گیاه اروروت را به آن اضافه کرده و 30 تا 60 ثانیه صبر کنید تا سس غلیظ شود. مقداری نمک و فلفل به سس اضافه کرده و آن را داخل سس‌خوری بریزید. حالا پوست بوقلمون را برداشته، آن را برش بزنید و با سس سرو کنید.

    این غذا برای هر نفر 196 کیلوکالری انرژی، 10 گرم چربی، یک گرم کربوهیدرات، یک گرم فیبر، یک گرم قند، 24 گرم پروتئین، 82 میلی‌گرم سدیم و 77 میلی‌گرم کلسترول دارد.
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    یک ساندویچ سریع و فوری برای شام خانم های کارمند!!

    ساندویچ مرغ و ترخون، یک شام سریع و خوشمزه

    ساندویچ از غذاهایی است که کودکان به آن علاقه خاصی دارند، مخصوصا اگر شکل ساندویچ اشتها برانگیز باشد. در این دستور غذایی می خواهیم ساندویچی سالم و سرشار از مواد مغذی را به شما آموزش دهیم، مطمئن باشید آنقدر از طعم آن استقبال می شود که به یکی از غذاهای ثابت در برنامه غذایی تان تبدیل خواهد شد.

     

    مواد لازم برای ساندویچ مرغ و ترخون

    مرغ : یک تکه سینه پخته شده
    مایونز : یک دوم فنجان 
    کرفس : یک سوم فنجان که خوب خرد شده باشد
    ماست ساده یونانی : یک چهارم فنجان 
    ترخون تازه و خرد شده : سه قاشق غذاخوری 
    آب لیموی تازه : دو قاشق غذا خوری 
    فلفل سیاه : یک دوم قاشق چای خوری 
    کاهو : 4 برگ بزرگ 
    نان تست سبوس دار : 8 قطعه 
    گوجه فرنگی : 8 برش 

     

    طرز تهیه ساندویچ مرغ و ترخون

    7 مورد اول در لیست مواد لازم را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید، و خوب بهم بزنید.
    برگ های کاهو را بین 4 قطعه نان تقسیم کنید، و روی هر کدام به اندازه مساوی از ترکیب مرغی که درست کردید قرار دهید. 
    سپس گوجه فرنگی و روی آن قطعه ی دیگر نان تست. ساندویچ شما آماده است نوش جان

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    برگر سیب زمینی و عدس؛ غذای 25 دقیقه‌ای

    وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌های هم‌زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.


    وقتی مایه برگرها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌های هم‌زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید.

     

    مواد لازم برای 12 عدد

    عدس: ‌یک پیمانه

    سیب زمینی متوسط: 2 عدد، خرد شود.

    روغن زیتون: 4/1 پیمانه

    پیاز: یک عدد، کاملا ریز شود.

    سیر: یک حبه، کاملا ریز شود.

    پودر زیره: ‌یک قاشق چای‌خوری

    پنیر فتا: 2/1 پیمانه، خرد شود.

    گوجه فرنگی خرد شده: 2/1 پیمانه

    گشنیز خرد شده: 2 قاشق غذاخوری

    نعنای خرد شده تازه: 2 قاشق غذاخوری

    تخم‌مرغ:‌ 2 عدد، هم زده شود.

    آرد سوخاری: یک پیمانه

    ماست: ‌2/1 پیمانه

    طرز تهیه:

    درون قابلمه‌ای 2 پیمانه آب بریزید و عدس و سیب‌زمینی‌ها را در آن جوش بیاورید سپس حرارت را کم کرده و تا حدود 15 دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را بپزید سپس درون آبکش بریزید. 
    نصف قاشق روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط حرارت داده و پیازها را به مدت 3 دقیقه درون آن تفت دهید. 
    سیر و زیره را به تابه اضافه کرده و 30 ثانیه آن‌ها را تفت دهید. 
    پنیر فتا و عدس و سیب زمینی‌ها را به تابه اضافه کنید. 
    مواد درون تابه را به صورت پوره درآورید و تابه را از روی حرارت بردارید و گوجه فرنگی، گشنیز و نعنا را به پوره اضافه کنید و چاشنی لازم را به آن‌ها اضافه کنید. 
    دستتان را کمی مرطوب کنید و مخلوط را به صورت 12 پاته درآورید. 
    هر کدام از پاته‌ها را ابتدا درون تخم‌مرغ‌های هم زده سپس با آرد سوخاری آغشته کنید. 
    پاته‌ها را درون یخچال به مدت سی دقیقه خنک کنید تا سفت شوند. 
    مابقی روغن در تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و هر طرف برگرها را درون روغن به مدت 4- 3 دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. 
    برگرها را روی دستمال خشک کن قرار داده تا روغن‌های اضافی جذب دستمال شوند. 
    برگرهای آماده را همراه با ماست نوش جان کنید. 
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان