خانه
1.88M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت_گوشت_فرانسوی 

    مواد لازم

    گوشت چرخ کرده کم چرب=600 گرم-

    فیله مرغ=2 عدد

    -جعفری و شوید=200 گرم

    تخم مرغ=3 عدد-

    پنیر موتزارلای رنده شده=50 گرم-

    زعفران=2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل=به میزان لازم-

    روغن مایع=1 پیمانه-

    پیاز=2 عدد متوسط

    طرز تهیه

    گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده،پیاز،نمک،فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید. فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 464 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه قرار دهید. در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.

    ____________________

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #ترش_تره_گیلان

    مواد لازم:

    اسفناج ،برگ چغندر،گشنيز، تره ،جعفري ،شويد(مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد) 1 کيلو

    برنج 2 قاشق غذاخوري

    آب 1 پيمانه

    آب غوره يا آب نارنج 1 تا 1/5 ليوان

    نعنا وخالواش تازه  1 پيمانه

    سير  1 بوتهء کوچک

    روغن  1/2 پيمانه

    تخم مرغ  2 تا3 عدد

    نمک ، فلفل ،دارچين و زردچوبه  به دلخواه

    طرز تهيه:

    سبزي ها را پاک کنيد و بشوييد .پس از اينکه کمي آب آنها رفت، همه را خرد کنيد، ولي لازم نيست خيلي ريز شود.

    برنج را بشوييد و مدت کمي خيس کنيد. برنج و سبزي هاي خرد شده را در قابلمه اي با ظرفيت مناسب يا در ظرف سنتي گيلان به نام گمج بريزيد و با يک پيمانه آب بپزيد.

    بعداز پختن سبزي، چاشني اين غذا يعني آب غوره يا آب نارنج را اضافه کنيد و صبر کنيد تا کمي با هم بجوشند. اگر ترشي غذا کم بود ، باز هم به آن چاشني اضافه کنيد تا به اندازه کافي و دلخواه ترش شود.

    نعنا، خالواش وسير پوست کنده را خرد کنيد و در تابه اي همراه نمک ، فلفل ،دارچين وزردچوبه در روغن فراوان ، کمي سرخ کنيد . اين مخلوط را به سبزي و برنج پخته اضافه کنيد تا با هم بپزند.

    تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و با چنگال کمي بزنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مخلوط سبزي ها و برنج بريزيد.

    زماني که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنيد وبه آن فلفل و دارچين بيفزاييد. وقتي همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

    نکته:

    1- به جاي آب غوره و آب نارنج مي توان از آب انار ترش هم استفاده کرد، ولي دراين صورت رنگ خورش تيره مي شود.

    2-براي پوست کندن سير کمي آن را در آب سرد بگذاريد تا پوست آن به راحتي جدا شود و بعد با چاقو يا هر وسيله ديگري آن را خرد و له کنيد.

    3-خالواش نوعي سبزي معطر و محلي است که بايد در سفرهايتان از استان گيلان تهيه کنيد.

    4-اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده مي کنيد ، کمي آنها را خيس کنيد وبعد با سير سرخ کنيد.

  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #رولت_اسفناج_با_سالاد_مرغ 

    مواد لازم:

     

    اسفناج پاک کرده 500 گرم

    تخم مرغ 3 عدد

    مرغ پخته شده 200 گرم

    ماست چکیده 3 قاشق غذاخوری

    سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

    جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

    آرد 1 قاشق غذاخوری

    هویج نصف یک عدد

    نمک و فلفل و زردچوبه و روغن

    طرز تهیه:

    اسفناج رو که پاک کردید، بشورید و ریز ساتوری کنید. هر چقدر اسفناج ریزتر خرد بشه بافت رولت بهتر میشه.

    تخم مرغ و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و آرد رو اضافه کنید.

    و مواد رو مخلوط کنید.

    مواد رو توی تابه مستطیل که چرب کردید بریزید و به صورت یکنواخت پخش کنید.

    برای پخت میتونید هم توی فر و هم روی گاز این کار رو بکنید. اگه توی فر میپزید با دمای 180 تا زمانی توی فر بگذارید که رولت بسته بشه ولی نباید تغییر رنگ بده.

    برای پخت روی اجاق گاز هم روی تابه رو در بگذارید و وقتی یک طرفش بسته شد برگردونید و طرف دیگه رو خیلی کم حرارت بدید تا بسته بشه ولی باز نباید تغییر رنگ بده.

    حالا سالاد رو آماده میکنیم.

    من از حدود یک چهارم سینه مرغ،مرغ رو ریز خرد کنید.

    هویج رو رنده کنید من از قسمت درشت رنده استفاده کردم. هویج و جعفری و سس و ماست رو با مرغ مخلوط کنید و کمی نمک بزنید.

    مواد رو روی رولت پخش کنید.

    و رولت رو از یک طرف لوله کنید. رولت رو توی یک دستمال نخی یا حوله کاغذی بپیچید و یک ساعت داخل یخجال بگذارید.

    بعد با چاقوی تیز به عرض دو سانت برش بزنید. 

  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد_الویه_خوشمزه

    مواد لازم :

    سينه مرغ متوسط

    یک عدد

    سيب زميني

    750 گرم

    خيار شور

    200 گرم

    نخود سبز

    یک قوطی

    تخم مرغ آب پزشده سفت 4 عدد

    هويج آب پز 2 عدد

    پياز متوسط 1 عدد

    خامه نصف فنجان

    سس مايونز 2 فنجان

    سركه يا آبليمو 4 قاشق سوپخوري

    روغن زيتون 2 قاشق سوپخوري

    نمک و فلفل به مقدار دلخواه

    طرز تهيه :

    سينه مرغ را با پياز، هويج، 2 قاشق آبليمو، كمي نمك و يك ليوان آب مي گذاريم كه پخته شود و آب آن كاملاً كشيده شود. سيب زميني را بعد از آب پزشدن پوست گرفته، خيلي ريز خرد مي كنيم. استخوانهاي مرغ را جدا كرده و گوشت آن را خرد مي كنيم.

    بعدهويج وخيار شور را خرد و با كليه مواد خرد شده مخلوط كرده و در ظرف بزرگي مي ريزيم. تخم مرغ را بعد از خردكردن با بقيه آبليمو ، روغن زيتون، خامه،نصف مقدار سس مايونز، كمي نمك و فلفل خوب مخلوط مي كنيم. سپس در يك ظرف مناسب مواد سالاد الويهرا ريخته و آن را به شكل دلخواه درست مي كنيم. بقيه سس مايونز را با كاردك بر سطح سالاد مي كشيم و با خيار شور، گوجه فرنگي گل شده ، جعفري ،تعدادي زيتون و نخود فرنگي روي آن را تزئين مي كنيم. 

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کیک_ماکارونی

    مواد لازم :

    پیاز                                          1 عدد

    ماکارونی                                    300 گرم

    روغن                                        نصف فنجان

    نمک و فلفل                             به میزان لازم

    تخم‌مرغ                                    3 عدد

    ماست                                    3 قاشق غذاخوری

    سوسیس                                 2 عدد کوچک

    فلفل دلمه‌ای                            نصف عدد

    گوشت چرخ‌کرده                     1 یک کاسه ماست‌خوری

    زعفران                                  1/4  قاشق چای‌خوری

    پنیر پیتزا                                 5 قاشق غذاخوری

    رب گوجه‌فرنگی                       3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه :

    یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ می‌کنیم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم می‌زنیم.نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه می‌کنیم.فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه می‌کنیم. مایه گوشتی آماده می‌باشد.در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه می‌کنیم.ماکارونی‌های دراز را نصف کرده، در آب جوش می‌ریزیم.ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم می‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش می‌کنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن می‌ریزیم.ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط می‌کنیم.ماکارونی های آبکش شده را با مایه تخم‌مرغی مخلوط می‌کنیم.ته قالب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. نصف ماکارونی را در قالب ریخته، دو سوم مایه گوشتی را روی آن می‌ریزیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن می‌پاشیم. مایه گوشتی نباید با کناره‌های ظرف تماس پیدا کند.بقیه ماکارونی را می‌ریزیم و روی قالب را با یک فویل می‌پوشانیم. ماکارونی را در قالب با دست یا قاشق فشرده می‌کنیم.فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (160 الی 180 درجه سانتی‌گراد) روشن می‌کنیم و قالب را برای مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر قرار می‌دهیم. کیک ماکارونی پخته‌شده را از فر درآورده، ده دقیقه می‌گذاریم تا سرد شود سپس آن را از قالب در می‌آوریم.بقیه پنیر پیتزا و سوسیس‌های خردشده و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار می‌دهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار می‌دهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند. کیک ماکارونی شما آماده ست.

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     شامی مرغ کنجدی :

    شامی مرغ کنجدی نوعی شامی یا کتلت است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در آن از کنجد استفاده می شود. کنجد نوعی از دانه های روغنی است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. کنجد دارای پروتئین، ویتامین های E , F , B , D و لسیتین می باشد . ویتامین F که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلولهای پوستی محافظت می کند.

    کنجد بسیار مغذی و از نظر طب قدیم جز مواد غذایی گرم محسوب می شود و روغن آن بسیار مناسب برای رشد قدی و ذهنی کودکان است. در شامی مرغ کنجدی برای مغذی و مقوی شدن مرغ از کنجد استفاده می کنیم.

    مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی : برای ۴ نفر

    سینه مرغ   ۱ عدد متوسط

     سیب زمینی  ۴ عدد متوسط

     پیاز  ۱ عدد درشت

    خامه یا شیر خشک   ۱ قاشق

    جعفری خرد شده  نصف لیوان

    کنجد  ۴ قاشق

    آرد سوخاری  نصف لیوان

    نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا  به مقدار لازم

    طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :

    سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود.

    پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود.

    سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

    نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

    این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.

    از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

    برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم.

    استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه شامی نارنجی :

    این شیوه سرخ کردن غذاها با کنجد ، مخصوص ژاپنی هاست.

    مواد لازم برای تهیه شامی نارنجی :

     عدس قرمز  125 گرم

     پیاز   1 عدد

    هویچ ریز رنده شده   250 گرم

     پنیر چدار رنده شده  100 گرم

    آرد سوخاری  150 گرم

    * کنجد  35 گرم

    تخم مرغ  2 عدد

     

    * کنجد ( ولی من خیلی بیشتر ریختم. تقریبا نصفی آرد نصفی کنجد )

    طرز تهیه شامی نارنجی :

    عدس را با دو لیوان آب بگذارید بپزد تا نرم شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد. اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته باشد بگذارید سرد شود. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل آن را میکس کنید.

    مخلوط کاملا نرمی بدست می آید ولی آنقدر خمیری نیست که بتواند به تنهایی فرم خودش را حفظ کند.

     

    کنجد و آرد سوخاری را مخلوط کنید و تخم مرغها را هم با 2 قاشق غذاخوری آب داخل یک کاسه بزنید تا یکنواخت شود.

     

    با یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتان بریزید و گلوله اش کنید ( اگر دستتان را مرتب خیس کنید ، به دستتان نمی چسبد) و بعد داخل تخم مرغ بغلطانید و بعد هم داخل کنجد. کمی با کف دست به آن فشار بدهید که پهن شود. همه را داخل یک سینی که کاغذ روغنی کف آن گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. می توانید در همین مرحله چند تا چند تا داخل زیپ لاک بسته بندی کنید و فریز کنید برای هر موقع که عجله داشتید و وقت غذا پختن ندارید. خیلی راحت از فریزر در بیاورید و مستقیما داخل روغن داغ سرخ کنید و نوش جان کنید)

     

    حالا با روغنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشان کنید. هر طرف 3 دقیقه. تا زمانی که طلایی شوند.

     

    نارنجی شدن این کلوچه های نارنجی به خاطر نارنجی بودن هویج، نارنجی بودن عدس قرمز، نارنجی بودن پنیر چدار و بالاخره نارنجی بودن کنجد تست شده است.

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رشته_پلو_با_مرغ

    برنج 3 لیوان . رشته پلویی 300 گرم . سینه مرغ 2 عدد . ماست 1 قاشق غذاخوری . پیاز 1 عدد

    آب مرغ 1/2 لیوان . کشمش پلویی 1/2 لیوان . چوب دارچین 1 عدد . کره مقدار لازم

    طرز تهیه : سینه های مرغ را به صورت نواری خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید سپس پیاز خرد شده ، ماست ، کمی روغن ، آبلیمو ، نمک و فلفل را روی مرغ های خرد شده بریزید و مخلوط کنید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    از نیم ساعت قبل برنج را خیس دهید ، داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را اضافه کنید و پس از اینکه برنج کمی نرم شد آبکشی کنید ( 5 دقیقه پیش از ابکش کردن رشته را اضافه کنید ).

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه را قرار دهید ، مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند سپس حرارت را کم کنید و 1/2 لیوان آب مرغ را روی برنج بدهید و چوب دارچین را در مرکز برنج بگذارید ، در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.

    کشمش را خیس دهید تا نرم شود سپس با مقداری کره کشمش را تفت دهید ، سینه های مرغ را پس از مزه دار شدن با مقدار کمی روغن سرخ کنید سپس رشته پلو را با کشمش و مرغ تزیین و سرو کنید.

    نکته ها : میتوانید مرغ را به هر روشی که دوست دارید آماده کنید ، استفاده از دارچین سلیقه ای میباشد.

  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #املت_سبزیجات 

    دو عدد تخم مرغ را به همراه یک قاشق غذاخوری شیر.نمک و فلفل و یک قاشق مرباخوری ارد مخلوط و کمی با چنگال میزنیم.سپس به ان گوجه گیلاسی خرد شده .ساقه کرفس جوان و نازک و در صورت تمایل قارچ ووپیازچه و حتی فلفل دلمه ای خرد شده افزوده و در قالب مینی تارت چرب شده میریزیم..من در اون تستر با گزینه کانوکشن و بمدت پانزده دقیقه و با حرارت 180 و روشن کردن هر دو المنت پایین و بالا کار پخت را انجام دادم.این املت هم میتواند به عنوان صبحانه و هم میان وعده میل شود.دوستانی که فر ندارند و در عوض مایکروفر ی دارند که گزینه کانوکشن داره هم میتونن از این روش استفاده کنند و دیگه مشکلی با فلزی بودن قالب هم برای مایکروفرشون پیش نمیاد.

    پینوشت:من بخاطر کالری بالای پنیر ازش استفاده نمیکنم ولی اگه با کالری مشکلی ندارین استفاده از پنیر طعم و ظاهر بهتری به املتتون میده.

  • ۱۰:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #سوسیس_خانگی

    مواد لازم:

    گوشت مرغ(ران ، سينه ،فيله)500 تا 600 گرم (براي 1200 گرم همه مواد را دوبرابر ميکنيم )

    تخم مرغ 1 عدد

    روغن مايع 2 ق غ

    پودر سويا 2/1پيمانه

    پودر نشاسته 2/1پيمانه

    سير 4 حبه

    آب سرد کمي

    آرد گندم 2/1پيمانه

    پودر پياز 2 ق غ (پياز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه ميکنيم )

    مواد لازم جهت ادويه سوسيس براي 500 تا 600 گرم (براي 1200 گرم همه مواد را دوبرابر ميکنيم )

    پودر سير 1 ق م ،شير خشک قنادي 1 ق غ ، نمک 1 ق غ ، شکر 1 ق م ، فلفل قرمز 2/1ق م ، فلفل سياه 2/1 ق م ، آويشن 2/1 ق م ، هل 2/1ق م ، دارچين 2/1 ق م ، تخم خردل 2/1 ق چ ، ريشه جوز هندي 2/1ق چ ، ميخک 1 عدد ، زنجبيل 2/1 ق چ ، زردچوبه 2/1ق چ ،

    مواد را ابتدا ميکوبيم تا کمي له شو بعد توي چرخ گوشت 123 چرخ ميکنيم و بعد 3 بار الک ميکنيم هيچ زبري نبايد داشته باشد بايد عين آرد نرم باشد وگرنه زير دندان ميآيد و خوشايند نيست .

    طرز تهیه

    ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ريز چرخ گوشت چرخ ميکنيم ، سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقيه مواد را کم کم به ان اضافه ميکنيم دست آخر ادويه را که از الک رد کرده ايم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه ميکنيم وقتي تمام مواد حل شد بايد حدود يک ربع تا نيم ساعت مواد را خوب ورز بدهيم تا گوشتمان انسجام پيدا کنه

    رول (کاغذ مخصوص سوسيس ) را به سر مخصوص سوسيس درست کردن چرخ گوشت زده و با يک نخ محکم ميبنديم و به چرخ گوشت ميزنيم و مواد رو از چرخ مينيم تا به حالت سوسيسي در کاغذ بيايد وقتي مواد از چرخ گوشت بيرون مياد بايد شخص ديگري باشه و دستش رو بگيره زير مواد که نشکنه و هوا داخلش نره

    بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بيرون با يه نخ محکم و کلفت سوسيس ها رو در هرسايزي که ميخوايم اندازه ميزنيم و نخ پيچ ميکنيم .

    بعد توي بخار پز ميزاري البته ما بخار پز نداشتيم يه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد بعد ابکش فلزي گذاشتم روش و سوسيس هارو چيدم توي اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نيم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم.

    نکته: براي درست کردن سوسيس از هر نوع گوشتي ميتونيد و کنيد فقط بدون چربي باشه مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغ

  • leftPublish
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کباب_ترکی_خانگی 

    کباب ترکی یا دنر کباب، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می آید. «دنر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان». 

    مواد لازم: 

    گوشت فیله گوساله: 2 تکه 

    گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد

    قارچ: 300 گرم 

    فلفل دلمه: 1 عدد 

    نمک و فلفل: به میزان لازم 

    سیر: 2 تا3 عدد 

    پیاز: یک عدد بزرگ 

    روغن: به میزان لازم 

    سیب زمینی: 2 عدد متوسط

    طرز تهیه:

    1. ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید.

    2. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.

    3. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود). 4. اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند. سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

    5. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.

  • ۱۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #الفته لبنانی

    مواد لازم :

    سینه مرغ آبپز 1 عدد                                      پیاز 1 عدد

    کدو ، بادنجان ، سیب زمینی و هویج هر کدام 2 عدد

    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    مواد لازم سس :

    ماست 2 لیوان                             سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

    آبلیمو 1 قاشق غذاخوری                نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    کدو ، بادنجان ، سیب زمینی و هویج را خرد کرده سپس در روغن سرخ کنید . پیاز را سرخ کنید بعد مرغ پخته را خلال کرده به پیاز اضافه کنید . سپس سبزیجات سرخ شده را به همراه نمک و فلفل به مرغ اضافه کنید . تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده وقتی الفته را در ظرف مناسب سرو کشیدیم سس را روی مواد میریزیم .

     

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #نافله خوزستانی 

    مواد لازم

    گوشت چرخ‌کرده  ۵۰۰ گرم

    آرد نخودچی  ۵۰۰ گرم

    پیاز بزرگ  ۴ عدد

    سركه  ۱ فنجان

    شكر  ۲ فنجان

    آب  ۵ پیمانه

    كره  به مقدار لازم

    نعنا خشک  به مقدار لازم

    نمک و فلفل و زردچوبه  به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا 2عدد پیاز را رنده كنید و به همراه گوشت چرخ‌كرده، آرد نخودچی، نمك، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و كم كم به آن آب اضافه كنید.توجه داشته باشید آب به میزانی باید اضافه شود كه مایه شل نشود و حالت انعطافی داشته باشد.

    ۲- مواد را ورز دهید بعد به شكل دایره‌های كوچك درست كرده، در كره سرخ كنید. می‌توانید دو عدد پیاز دیگر را به صورت نگینی سرخ‌كرده، زردچوبه و نمك زده بعد آب را اضافه كرده، نعنا را ساییده و در آب بریزید.

    ۳- سركه و شكر را اضافه كرده و بگذارید به مدت 20 دقیقه بجوشد بعد نافله‌های سرخ‌شده را درون مواد آبكی قرار دهید تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه جوش بزند.

    سایر نکات

    1)بهتر است از سركه قرمز یا سركه سیب استفاده كنید.

    2)این غذا رب ندارد ولی در صورت تمایل میتوانید مقداری زعفران به آن اضافه کنید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    #کوفته_نخود_مغزدار

    مواد لازم برای خمیر:

    750 گرم بلغور

    تخم مرغ 1 عدد

    رب 1 قاشق

    آرد 2 قاشق

    پاپریکا و نمک و فلفل سیاه

    آب جوش 1 لیتر

    مواد لازم برای داخل کوفته:

    گوشت چره کرده کم چرب 500 گرم

    نخود پخته 2 لیوان

    پیاز 2 عدد

    رب گوجه فرنگی 1عدد

    روغن زیتون

    کره

    جعفری

    پاپریکا و فلفل سیاه و نمک

    سس:

    رب 2قاشق

    آب لیموی تازه نصف عدد

    پاپریکا

    روغن زیتون

    کره

    نمک

    طرز تهیه:

    مواد داخلی:پیاز و جعفری را ریز خرد می کنیم. در تابه روغن زیتون ریخته پیاز را تفت می دهیم و گوشت چرخ شده را ریخته سپس نخود را ریخته بقیه مواد داخلی را هم ریخته 2 دقیقه دیگر سرخ می کنیم و می گذاریم سرد شود.

    خمیر:

    در یک کاسه بلغور را ریخته و آب جوش را ریخته و دربش را می گذاریم 10 دقیقه بعد همه مواد را ریخته و بمدت نیم ساعت ورز می دهیم تکه هایی به اند ازه یک نارنگی برداشته و از داخلش مواد داخلی را گذاشته و می بندیم. در قابلمه آب و نمک  و می جوشانیم و 5 دقیقه کوفته ها را داخل آن می پزیم.

    در تابه کره و روغن زیتون را ریخته کمی تفت داده سپس پاپریکا, آب لیمو ترش و نمک را ریخته کمی آب ریخته سس را روی کوفته می ریزیم

  • ۱۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نان_پیچی_سیر_و_جعفری

    مواد لازم:

    آرد نان یا آرد ساده 1 و 3/4 لیوان  

    آب گرم 3/4 لیوان    

    مخمر فوری 2 قاشق چایخوری

    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری   

    نمک 1 قاشق چایخوری   

    شکر 1 قاشق چایخوری

    کره 5 قاشق غذاخوری  

    سیر خرد شده 4 حبه   

    جعفری خرد شده 1/4 لیوان

    طرز تهیه:

     آب گرم را داخل کاسه ای بریزید و مخمر را روی آب بپاشید و 5 دقیقه کناری قرار دهید سپس آب و مخمر را مخلوط کنید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید ؛ آرد ، نمک و شکر را مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، مرکز آرد را گود کنید سپس روغن و مخلوط آب و مخمر را اضافه کنید.

    مواد را خوب مخلوط کنید تا به شکل خمیری نرم و یکدست شود ، خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید ، روی کاسه را با نایلون خوب بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا استراحت کند و حجم خمیر دو برابر شود.

    پس از اینکه حجم خمیر دو برابر شد روی سطحی که آرد پاشیده اید خمیر را پهن کنید و نوارهایی به عرض 4 سانتیمتر و طول 20 سانتیمتر از خمیر برش بزنید.

    نوارهای خمیری را کمی بکشید سپس خمیر را گره بزنید ( پس از پخت خمیر پف میکند و جمع میشود و بهتر است دو طرف خمیر را پس از گره زدن کمی بکشید ).

    ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرها را ته سینی فر بچینید ، روی خمیرها را با روغن زیتون یا روغن مایع برس بکشید سپس روی سینی را با نایلون بپوشانید و 2 ساعت استراحت دهید.

    خمیرها را پس از استراحت داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا نان ها بپزند و روی نان ها طلایی شود ؛ سیرهای خرد شده را در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس با جعفری خرد شده مخلوط کنید و این سس را روی نان ها بزنید سپس سرو کنید.

  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کتلت گياهى کدو سبز

    ۴  عدد کدو سبز

    ۲  عدد تخم مرغ

    نصف فنجان شويد خرد شده

    ۸ الى ۱۰ عدد پيازچه

    ۲۰۰ گرم پنير فتا

    ۱ استکان آرد

    نصف قاشق غذاخورى بکينگ پودر

    ۱ فنجان قهوه خورى روغن مايع

    نمک،  فلفل سياه،  فلفل قرمز شيرين

    مواد اوليه

    تخم مرغ  و  روغن مايع  را  در  ظرف  مناسبى  که  گنجايش  تمام  موادتان  را داشته  باشد  ريخته  به  آن  آرد  را  اضافه  کنيد. مواد  تخم مرغى  را  بوسيله همزن برقى  يک  دقيقه  بزنيد  تا  يکدست  شود.

    کدو  را  شسته  پوست  گرفته  رنده  کنيد.  آب کدو  را  کاملا  بگيريد،  پيازچه  را خرد  کرده  همراه  شويد  و کدو  به  مواد تخم  مرغى  بيفزاييد.

    پنير  را  بوسيله  چنگال  له کنيد.  آنرا همراه  نمک،  بکينگ  پودر، فلفل  سياه و فلفل  قرمز  شيرين  به  مايه کتلت  افزوده  خوب  مخلوط  کنيد.

    قالب  کيک  يزدى  يا  مافين  را  چرب  کنيد.  مواد  کتلت  کدو سبز  را  در  قالب ها  ريخته  در  فر  از  قبل  گرم  شده  با  درجه  حرارت  ۲۰۰ قرار  دهيد.  وقتى گوشه هاى  کتلت  شروع  به  سرخ  شدن  کرد.  حرارت  را  تا  ۱۷۵  درجه  پايين آوريد  تا  بپزد.

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه پنیر سوخاری🎀

    این پنیرهای سوخاری و ترد را می توانید با سس بعنوان پیش غذا میل نمایید.

    این پنیرهای سوخاری، با رویه ترد و پر ادویه و پنیر آب شده داخلشان، با سس تند به عنوان پیش غذا سرو می شوند و از بافت و طعمی بی نظیر برخوردارند. ● مواد لازم جهت تهیه پنیر سوخاری: پنیر کامبر ۵۰۰ گرم آرد سفید دو قاشق سوپخوری پودر خردل دو قاشق چایخوری شیر دو قاشق سوپخوری تخم مرغ یک عددخرده نان نصف فنجان پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای خوری پودر فلفل سیاهیک چهارم قاشق چای خوری روغن برای سرخ کردن سبزیجات معطر تازه برای تزیین ● روش تهیه پنیر سوخاری :

    پنیر را به هشت قسمت مثلثی تقسیم کنید و کنار بگذارید.

    بر روی یک ورقه کاغذ روغنی، یک بشقاب یا یک کاسه کوچک، آرد و خردل را با هم الک کنید.

    در یک کاسه کوچک دیگر، تخم مرغ و شیر و در کاسه سوم، خرده نان و فلفل ها را مخلوط کنید.

    هر تکه پنیر را با ترکیب آرد بپوشانید و در مخلوط تخم مرغ زده و سپس در خرده نانها بغلطانید، یک بار دیگر آنرا در تخم مرغ و خرده نان بزنید.

    روغن را در ظرف گود و کوچکی داغ کنید (یا در سرخ کن) و پنیرها را به مدت ۳۰ تا ۶۰ ثانیه در آن قرار دهید تا قهوه ای/ طلایی شوند.

    تزئین پنیر سوخاری :برای گرفتن روغن اضافه، آنها را روی یک حوله کاغذی بچینید، سپس با سبزیجات معطر تازه تزیین نموده، با سس تند سرو نمایید.

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #كيك_ماكاروني

    پاستا یا ماکارونی فرمی رو میپزیم و آبکش میکنیم.  

    تو یه کاسه 3 تا تخم مرغ رو میشکنیم ( برای نصف بسته ماکارونی فرمی ) و میزنیم بعد نمک و ادویه ای مثل آویشن و..... و زرد چوبه و فلفل اضافه میکنیم,  بعد هویج رنده شده, قارچ,  فلفل دلمه ای ,ذرت یا نخودفرنگی و درصورت دلخواه کالباس ( ک خ خوشمزش میکنه ) اضافه میکنیم,  و کمی پنیر پیتزا,(تقریبا یک سوم بسته رو),بعد ماکارونی های خنک شده رو بهش اضافه میکنیم, مخلوط کرده و   توی ظرف سرو میریزیم روی اونو پنیر میریزیم و داخل فر میذاریم.

    البته من اینبار چون تو ظرف کیک پختم,  اول مواد رو با پنیر پیتزا مخلوط کردم و ریختم تو قالب بعد تخم مرغها رو با ادویه آویشن مخلوط کردم ریختم روش

    در آخرهم توی ظرف سرو گذاشتم و روش پنیر پیتزا ریختم و گذاشتم تو فر تا پنیرش آب بشه 

    نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #پیراشکی_توری_گوشتی

    ده گرم مایه خمیر را با یک لیوان شیر ولرم و یک قاشق مربا خوری شکر,  به مدت یک ربع میزاریم تا عمل بیاد. یه دونه تخم مرغ +پنج قاشق غذاخوری کره اب +شده +یک قاشق مرباخوری شکر+کمی نمک را مخلوط میکنیم, بعد مایه خمیر را اضافه میکنیم+حدود پانصد گرم ارد را اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم به مدت ده دقیقه روز میدهیم, سپس یک ساعت و نیم به خمیر استراحت میدهیم.بعد از ان خمیر را با وردنه باز کرده و با ابزار  مخصوص #پیراشکی_توری_گوشت

    کمی از مواد به روی هر قسمت گذاشته و میپیچیم, روی پیراشکی ها را با زرده تخم مرغ و کمی شیر برس میزنیم. در فر صدوهشتاد به مدت یک ربع تا بیست دقیقه میپزیم. برای مواد داخل پیراشکی ها هم میتوان از مایع ماکارونی, یا مواد مرغ پخته شده یا از سوسیس استفاده کرد .

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان