خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    آموزش درست کردن چیکن تریاکی و آناناس- هایپرکلابز

     درست کردن چیکن تریاکی و آناناس

    تریاکی شیوه ای در پخت و پز است که در آشپزی ژاپنی به‌کار می‌رود و سس آن ترش و شیرین است .

     مواد لازم برای چیکن تریاکی  : سویا سس۱/۳ لیوان سیر خرد شده ۱ عدد سرکه سفید۱/۴ لیوان آرد۱ قاشق غذا خوری کره۱ قاشق غذا خوری شکر۱ قاشق غذا خوری آناناس۱ قوطی ( کمپوت ۵۰۰ گرمی ) ران مرغ بدون پوست و استخوان۴ عدد

    طرز تهیه چیکن تریاکی : ۱- سویا سس و ۳/۱ لیوان آب آناناس و سرکه . سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید و هم بزنید. حلقه های آناناس اضافه کنید و مرغ را به آرامی بریزید و هم بزنید تا از مواد پوشیده شود، به مدت ۱۵ دقیقه آنرا در یخچال بگذارید. ۲- در همین حال، ماهیتابه چدنی گریل را در حرارت متوسط به بالا از قبل گرم کنید. ۳- مرغ و آناناس را از محلول دربیاورید، محلول را همچنان نگه دارید اما فعلا کنار بگذارید. ماهیتابه چدنی یا ماهیتابه گریل را کمی روغن بزنید، مرغ و آناناس را بریزید کنید و آنها را تا زمانی خوب پخته شوند، بپزید، حدود ۷ دقیقه برای هر طرف. ۴- محلول باقی مانده و آرد ذرت را در یک تابه کوچک هم بزنید، آنها را بجوشانید و تا زمانی که کمی سفت شوند، بپزید و هم بزنید حدود ۲ تا ۴ دقیقه، کره را بریزید و هم بزنید، و غذا را با این سس سرو کنید و لذت ببرید.

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه خورش انارویج

    مواد لازم برای۷ نفر

    گردو   ۳۰۰ گرم

    گوشت چرخ کرده   ۳۰۰ گرم

    رب انار   ۱ قاشق غذا خوری

    آب انار   ۱ پیمانه

    پیاز (کوچک)   ۱ عدد

    رب گوجه ‌فرنگی   ۱ قاشق غذا خوری

    گلپر   ۱ قاشق مربا خوری

    سبزی (ترکیبی از تره،جعفری،خالواش و نعنا ساطوری شده)   ۲ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن    به مقدار لازم

    🔴طرز تهیه🔴 🍛

    ۱- ابتدا گردو را آسیاب كرده و مانند دستور پخت خورش فسنجان آن را با آب می پزیم تا به روغن بیفتد. سبزی ها را می شوییم و با پیاز ریز می كنیم.

    ۲- سپس در روغن كمی سرخ می كنیم. بعد آن را به گردوی پخته شده اضافه می كنیم. پیاز را در گوشت چرخ كرده رنده كرده و با نمك و فلفل مخلوط می كنیم و مخلوط حاصل را به خوبی ورز میدهیم.

    ۳- سپس به صورت كوفته در می آوریم. بعد وقتی خورش در حال جوشیدن است دانه دانه كوفته ها را در آن میریزیم تا كوفته ها بپزد ولی له نشود.

    ۴-  رب گوجه فرنگی، رب انار ،آب انار و گلپر را در آن می ریزیم. پس از چند جوش زمانی كه كوفته ها پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است. 

    🔴سایر نکات🔴 🚦 

    می توان به گوشت چرخ كرده و پیاز كمی تره و جعفری كوبیده هم اضافه كرد

    در صور تمایل به جای آب انار از آبغوره استفاده كنید

    اگر به خالواش دسترسی ندارید میزان نعنا را بیشتر كنید

    در مناطق شمالی به این خورش كوفته فسنجان هم میگویند

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شامی کباب پاکستانی

    پاکستانی ها بسیاری از آداب و سنن آشپزی هندی را به ارث برده اند و به دلیل مصرف گوشت قرمز، تنوع غذایی آنان بسیار بیشتر شده است. در پاکستان، به واسطه استفاده زیاد از انبه، این میوه در حالت های گوناگون با آشپزی این ناحیه عجین شده است و از پودر و عصاره انبه در ترکیبات مختلف استفاده میکنند. ادویه چاتماسال مشهورترین ادویه پاکستانی است که با انبه تهیه میشود. این شما و این ترکیب حیرت انگیز این ادویه با گوشت قرمز در شامی کباب پاکستانی.

    مواد لازم: برای 5 نفر

    پیاز (رنده شده) / 3 عدد

    گوشتِ چرخ کرده (قلوه گاه و سردست گوسفند) / 1200 گرم

    سیر (کوبیده شده) / 6 حبه

    ادویه کاری / 2/1 1 قاشق چایخوری

    عصاره انبه / 1 قاشق سوپخوری

    دانه کاج / 3 قاشق سوپخوری

    زنجبیل (پودرشده) / 2/1 1 قاشق چایخوری

    آویشن (پودرشده) / 2/1 1 قاشق چایخوری

    نعناع خشک / 1 قاشق سوپخوری

    جعفری (پاک و خردشده) / 1 قاشق سوپخوری

    فلفل سیاه (پودرشده) و نمک / به مقدار لازم

    ادویه چاتماسال (طبق دستور داده شده) / به مقدار لازم

    آب لیموترش / به مقدار لازم

    روش تهیه:

    1.پیاز را در تنظیف ریخته و با پشتِ قاشق فشار دهید تا آبِ اضافی آن گرفته شود؛

    2.پیاز را به همراه گوشتِ چرخ کرده و بقیه مواد در ظرفی مناسب ریخته و ورز دهید تا مواد کاملاً یک دست شده و حالت چسبندگی پیدا کند؛

    3.از مواد به اندازه تخم مرغ بردارید و به سیخ کشیده و روی کباب پز، کباب کنید؛

    4.پس از پخت، کبابها را از سیخ خارج کرده، در ظرف مورد نظر قرار دهید؛

    5.هنگام سرو، مقداری ادویه چاتماسال و آب لیموترش روی کبابها پاشیده و سرو کنید.

    در صورت تمایل، می توانید 2/1 قاشق چایخوری پودر رازیانه و جوزهندی به مواد شامی بیفزایید.

    جایگزین:

    در صورت عدم دسترسی به دانه کاج می توانبد از مغز دانه آفتاب گردان استفاده کنید.

    ادویه چاتماسال:

    چاتماسال یا چاتماسالا یک ادویه پاکستانی است. این ادویه به صورت بسته بندی در فروشگاه های خطه جنوب کشور به همین نام به فروش میرسد. ادویه چاتماسال شامل پودر انبه خشک شده ( 4 قاشق چایخوری)، زیره سبز تفت دادهشده (3 قاشق چایخوری)، نمک (5 قاشق چایخوری)، تخم گشنیز تفت داده و پودرشده (1 قاشق چایخوری)، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر زنجبیل و فلفل قرمز (از هرکدام 2/1 قاشق چایخوری) است که می توانید این مواد را با هم مخلوط کرده و استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رنگین پلو   

    وقتي قرار است براي يك مهماني رسمي ميزي پر از غذاهاي متنوع و جدید  بچينيد، اولين كار، انتخاب غذاهايي است كه هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زيبايي برخوردار باشند. رنگین پلو  هر دوي اين ويژگي ها را دارد. اين پلوي رنگارنگ يك باغچه بهاري ميان ميز شماست. 

    مواد لازم برای 4 تا 6 نفر 

      4 پيمانه برنج آبكش شده

     500 گرم فيله مرغ

     4 عدد فلفل دلمه اي رنگي (از هر رنگ يك عدد)

     1 ق س زعفران آب كرده

     1 پيمانه خلال بادام

     1 پيمانه خلال پسته

     150 گرم كره    

     1 پيمانه نخودسبز (آب پز كنيد)

     1 پيمانه ذرت كنسروي

    نمك ، فلفل و آبليمو به مقدار لازم

    طرز تهیه

    1.   فيله هاي مرغ را در كاسه اي بريزيد و پس از آغشته كردن به نمك، فلفل، آبليمو و زعفران به مدت يكي، دو ساعت در يخچال بگذاريد تا طعم دار شوند. 2. فلفل هاي دلمه اي رنگي را به صورت نگيني خرد كرده، كمي با كره تفت دهيد. خلال‌هاي پسته و بادام را هم در كره تفت داده و آماده كنار بگذاريد. نكته: اگر دوست داريد فلفل ها و خلال هاي پسته و بادام نرم تر شوند، مي توانيد آنها را حين دم كردن، لابه لاي برنج بريزيد. برنج را آبكش كنيد و بگذاريد به روش معمول دم بكشد. در اين فاصله مرغ ها را هم با كمي آب بگذاريد تا بپزند. 3. در مرحله سرو كردن مي توانيد مرغ ها را كنار ديس گذاشته و فلفل هاي دلمه اي، نخودسبز و ذرت را با خلال هاي پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لاي برنج بكشيد يا به دلخواه روي برنج را با اين مواد تزیين كنيد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲🍲

    قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و… تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

    رعایت این ۱۰ نکته نیز به هرچه خوشمزه‌تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می‌کند:

    🎈۱- گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می‌گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می‌شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می‌کنم.

    🎈۲- ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه‌ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.

    🎈۳- هرگز در خورشتان آب‌لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه‌فرنگی ترش مزه‌دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب‌های گوجه‌فرنگی ترش مزه هستند و می‌توانند به هر چه خوش‌طعم شدن خورش کمک کنند.

    🎈۴- برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن‌ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه‌ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه‌ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه‌ها شکل خود را از دست ندهند.

    🎈۵- رب گوجه‌فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

    🎈۶- لیمو عمانی‌ها را ۲۰ دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن‌ها باعث تلخی خورش می‌شود. دیر انداختن آن‌ها باعث می‌شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.

    🎈۷- هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال‌های سیب‌زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.

    🎈۸- انداختن ۲ عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.

    🎈۹- این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته‌دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال‌های سیب‌زمینی سرو می‌شود پس نباید ته‌دیگ غذا را هم سیب‌زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته‌ دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی‌ای به آن خواهد داد.

    🎈۱۰- نوشیدنی‌ای که به شما پیشنهاد می‌کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به‌لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن‌ها وعده غذایی‌تان کامل خواهد شد.

    شام چی درست کنیم؟ شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فلفل دلمه ای شکم پر

    مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

     برنج سفید نپخته۱ فنجان آب ۲ فنجان

    مواد لازم برای تهیه سس

    پیاز خرد شده ۱ عدد روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری سس مارینا۲ فنجان عصاره گوشت ۱ فنجان سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری

    مواد لازم 

    گوشت بدون چربی ۵۰۰ گرم سس تند ایتالیایی۱۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده۲۸۰ گرم جعفری خرد شدهیک چهارم فنجانسیر له شده۴ حبه نمک۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه۱ قاشق چایخوری فلفل هندی چند عدد فلفل دلمه سبز۴ عددپنیر پارمیسان۱ فنجان

    * فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

       

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کباب_لاری:

     با ماست و پیاز سرخ شده

    فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید

    کباب کنجه لاری، غذایی است که لارستانی ها، علاقه خاصی به آن دارند و بمناسبت های مختلف مانند عروسی ها، جشن های خانوادگی، مهمانی ها و صحرا از آن استفاده فراوان می کنند. کباب کنجه لاری را می توان از چند نوع گوشت از قبیل: گوشت بز،گوسفند، مرغ، گاو و گوساله تهیه کرد.

     

    مواد لازم:

       فیله گوساله خرد شده: 400 گرم

        پودر سیر: 1 قاشق چایخوری

        ماست: 1 پیمانه

        فلفل پاپریکا: 4/1 قاشق چایخوری

        روغن کنجد: 3 قاشق سوپخوری

        قرص عصاره گوشت: 1 عدد

        پیاز رنده شده: 1 عدد

        نمک و فلفل قرمز: 8

    روش تهیه:

    1. فیله‌های گوساله را به همراه پیاز رنده شده و قرص عصاره گوشت، نمک، فلفل قرمز وروغن کنجد به مدت 5 دقیقه کاملا ورز دهید تا پیاز و ادویه‌ها به داخل گوشت نفوذ کند، سپس ماست و فلفل پاپریکا و پودر سیر را نیز اضافه کنید و مجددا کاملا ورز دهید.

    2. به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار و طعم‌دار شود، سپس درون سیخ چوبی قرار دهید و روی تابه چدن به مدت 6 الی 7 دقیقه بپزید و در ظرف موردنظر بچینید و کنار آن یک کاسه ماست چکیده و پیاز سرخ شده قرار دهید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ شکم پر:

    مواد لازم:

    مرغ متوسط  ۱ عدد

    روغن  ۱/۳ پیمانه

    کره  ۵۰ گرم

    زعفران دم کرده  به مقدار لازم

    نمک, فلفل, پودر خردل از هر کدام  ۱ قاشق چایخوری

    آلو خورشی  ۱۵ عدد

    گردوی نگینی  ۱/۲ پیمانه

    دانه انار  ۱/۲ پیمانه

    جعفری و گشنیز  ۳۰۰ گرم

    زرشک  ۳ قاشق سوپ خوری

    رب انار  ۵ قاشق غذاخوری

    پیاز  ۱ عدد

    سیر  ۴ حبه

    نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه  به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱- پوست مرغ رو بگیرید, داخل شکمش رو خالی کنید و تمیز بشویید. نمک و فلفل و پودر خردل و زعفران رو با روغن مخلوط کنید و دور مرغ و داخل شکم مرغ رو با این مواد مزه دار کنید. برای ۱ ساعت اجازه بدید تا مرغ مزه دار بشه.

    ۲- آلوها رو خیس کنید و بشویید, زرشک رو خیس کنید و بعد از ۵ دقیقه آبکش کنید.

    ۳- پیاز و سیر رو با هم تفت بدید, وقتی خوب سرخ شدند,  سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید, حالا آلوها و زرشک و گردو, دانه انار و رب انار رو اضافه کنید و اجازه بدید تا آب مواد کشیده بشه و خوب تفت بخورند. نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.

    ۴- مرغ رو روی سطح کار بذارید, جوری که ساق مرغ رو به بالا باشه. داخل شکم مرغ رو با این مواد پر کنید. قسمت زیر شکم رو با خلال دندان فیکس کنید که باز نشه و پاهای مرغ رو هم با نخ نسوز ببندید تا موقع پخت باز نشه!

    ۵- فویل آلومینیم رو چرب کنید, مرغ شکم پر رو روی اون بذارید و خوب ببندید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲ ساعت بذارید بپزه.

    ۶- توی این مدت ۲ تا ۳ بار, مرغ رو از فر در بیارید و روی اون مخلوط کره آب شده و زعفران بمالید و دوباره فویل رو ببندید و توی فر بذارید.

    ۷- بعد از ۲ ساعت, فویل رو باز کنید و گریل رو روشن کنید و دوباره در فر بذارید تا مرغ برشته بشه!

    سایر نکات

    1) میتونید مرغ رو روی گاز هم درست کنید. در اون صورت چند تا پیاز رو حلقه حلقه کنید و کف ظرف بچینید و مرغ رو به پشت روی اون بذارید. کمی آب روی مرغ بریزید و حرارت رو کم کنید. 

    2) بعد از یکی دو ساعت که مرغ نیم پز شد, کمی روغن در ظرف بریزید و اجازه بدید تا یک طرف مرغ سرخ بشه و بعد برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه و بعد سرو کنید.

    3) میزان رب انار به ذائقه شما بستگی داره, میتونید کم و زیاد کنی

    گر دوست دارید که مواد شکم مرغ ملس باشه, میتونید چند قاشق شکر هم اضافه کنید.

     

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بروك پنيري 

    مواد لازم:

    ١ كيلوگرم ارد(اگر نياز باشد دوباره اضافه ميكنيم)

    ٢ ليوان شير ولرم

    ٢ عدد تخم مرغ(زرده براي رويش و سفيده براي خميرش)

    ١ ليوان روغن مايع

    ٢ قاشق غذاخوري ماست

    ١ قاشق غذاخوري نمك

    ١ قاشق مرباخوري شكر

    ١ قاشق غذاخوري پيكين پودر

    ١ قاشق غذاخوري خميرمايع

    مواد داخل بروك:

    پنير سفيد و مقداري جعفري

    طرز تهيه:

    با شير ولرم همه مواد را قاطي كرده و ورز ميدهيم سپس نيم ساعت در جاي گرم قرار ميدهيم.روي تخته روغن زده سپس خمير را به بزرگي تخم مرغ جدا ميكنيم.با وردنه خمير را باز ميكنيم،در قسمت بالايي خمير با چاقو برش ميدهيم و در پايين خمير پنير سفيد و جعفري را كه قاطي كرديم ميگذاريم و مثل رول مي پيچيم و شبيه هلال ماه كمي خم ميكنيم و در سيني فر ميگذاريم.براي اينكه خمير پف كند ٢٠ دقيقه در جاي ولرم ميگذاريم.در اين مدت فر گرم ميشود.روي بورك ها زرده تخم مرغ ميزنيم و به دلخواه ميتوانيم كنجد نيز اضافه كنيم و در فر با درجه حرارت ٢٠٠ گذاشته و تا زماني كه روي بروك ها سرخ شود مي پزيم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پیراشکی_گوشت_و_قارچ

     مواد لازم خمیر:

    آرد : 3 لیوان

    مایه خمیر فوری : 2 قاشق مربا خوری

    روغن مایع : یک دوم لیوان

    نمک : 1 قاشق مربا خوری

    شکر : 1 قاشق غذا خوری

    شیر : مقداری که خمیریک دست شده و به دست نچسبد

     مواد لازم (داخل پیراشکی):

    گوشت چرخ كرده

    پیاز

    فلفل دلمه ای

    کنسرو نخود فرنگی

    کنسرو ذرت

    قارچ خرد شده

    جعفری خرد شده

    رب

    ادویه  و نمک 

    طرز تهیه مواد داخل پیراشکی:

    همه مواد داخل پیراشکی را مانند آماده کردن مایه ماکارونی در روغن خیلی کم تفت میدهیم و کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد.

    طرز تهیه خمیر پیراشکی:

    ۱- همه مواد به جز شیر را با هم مخلوط می کنیم.

    ۲- شیر را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر یکدست شده و به دست نچسبد.

    ۳-خمیر را کمی ورز داده و 2 ساعت به خمیر استراحت می دهیم تا حجم ان دو برابرشود.

    ۶- پیراشکی ها را در روغن داغ شده با حرارت ملایم سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روی دستمال قرار می دهیم تا روغن اضافی آن برود.

    بعد در ظرف سرو چیده و با انواع سس آن را تزیین می کنیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته تبریزی 

    👈مواد لازم:يك پيمانه برنج آبكش شده، پياز چرخ شده بدون اب يك متوسط، لپه نيم پز سه قاشق غ، نيم كيلو گوشت چرخ كرده، سبزى معطر مخصوص كوفته، آلو بخارا، زرشك و گردو، رب و پياز داغ،نمك و فلفل و زردچوبه .

    .

    👈پياز رو با گوشت حسابى ورز ميديم بعد برنج  و لپه رو اضافه و ورز ميديم(حساااابي ورز ميديماا)  و سبزى معطر رو هم داخل مواد ميريزيم و همينطور نمك و ادويه رو و مواد رو نيم ساعت داخل يخچال ميذاريم بمونه. از مواد گلوله هايي درست ميكنيم و وسطش رو ب دلخواه الو و گردو و زرشك خيس خورده قرار ميديم و تو قابلمه با سس كه شامل پياز داغ و رب و آلو بخارا و نمك و فلفل هست و در حال جوشه قرار ميديم حدود ٤٥ دقيقه با حرارت معمولي.

    👈🏼ميشه لپه رو هم چرخ كرد و اضافه كرد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    [In reply to 🍴🍸جور دیگر باید چید🍸🍴]

    حلقه مرغ و ریحان 

    خمیر پیتزا به میزان لازم. مرغ پخته و خرد شده یک ویک دوم پیمانه. پنیر پیتزا یک دوم پیمانه، ریحان تازه خردشده دوقاشق غذا خوری، فلفل دلمه خرد شده مقداری، قارچ سرخ شده  مقداری .سیر یکحبه، نمک فلفل به مقدار لازم . 

    مواد میانی را با هم مخلوط کرده وکنار بگذارید .خمیر را گرد باز کنیدرابه هشت قسمت مساوی تقسیم کنید.

     برش های مثلثی خمیر را در قالب گرد چرب شده می چینیم. طوریکه نوک تیز کمی از دور قالب به طرفه بیرون باشه وقاعده مثلث داخل قالب .

    کمی از گوشه ها داخل قالب روی هم می افتد. بعد از اینکه تمام برش های مثلثی خمیر را دور تا دور قالب چیدید مواد میانی را روی خمیر داخل قالب می گذاریم و نوک خمیر که کمی بیرون از قالب بود روی مواد بر می گردانیم بدین طریق حلقه خمیری گرد داخل قالب خواهیم داشت.

    روی خمیر زرده تخم مرغ زعفران مالیده کمی کنجد می پاشیم.

    در طبقه وسط فر 180 درجه سانتی گراد به مدت 25 دقیقه البته بستگی به دمای فرتون داره اگه دیدید روش طلایی می شه زمانش کافیه وسط خمیر چون حلقه ایه خالی می ماند که بعد از پخت می تونید باریحان  وگوجه فرنگی یا سالاد کاهو یابه دلخواه تزیین کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک مرغ پنیری 

    مواد لازم برای۸ نفر

    پنیر چدار یا پنیر پیتزا   ۱ پیمانه

    پیازچه   ۱/۳ پیمانه

    سینه‌ مرغ   ۲ قطعه

    کره   ۱ پیمانه

    خامه‏   ۳/۴ پیمانه

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    بیکینگ پودر   ۳ قاشق چای خوری

    شکر   ۲ قاشق غذا خوری

    آرد   ۲ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را با دمای 240درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود. 

    ۲- آرد ،نمک و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 3بار الک کنید تا هوا خورده و سبک شود. 

    ۳- کره را برش داده و به مواد خشک اضافه کنید و با دست خود آن را هم بزنید تا کره و آرد مخلوط شوند.شکر را نیز به مواد بیفزایید و هم یزنید . نیازی نیست تکه های کره آب شوند.فقط مخلوط کردن کافیست. 

    ۴- مرغ (یا ژامبون مرغ)را به صورت نوارهای باریک ببرید و با بیفتک به خوبی بکوبید تا له شود.سپس آن را مقداری کره سرخ کنید و نمک و فلفل زده و به صورت ریز خرد کنید.پیازچه را نیز ریز خرد کنید. 

    ۵- حال مرغ و پیازچه را به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. 

    ۶- پنیر را رنده زده و به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.حال خامه را کم کم به آن اضافه کرده و مخلوط کنید و در صورت نیاز خامه بیشتری را به مواد اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. 

    ۷- داخل ظرف فر کاغذ روغنی قرار داده و خمیر را روی آن بریزید خمیر را با چاقو به چند قسمت تقسیم کرده و روی همه قسمتها کمی خامه بزنید. 

    ۸- حال کیک را به مدت 20تا 30دقیقه داخل فر بپزید. 

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل کیک را با مرغ طبخ کنید. 

    2)ممکن است کیک شما تا 2یا 3بربر میزان مطرح شده خامه نیاز داشته باشد. 

    3)در صورت تمایل به مرغ بعد از سرخ شدن کمی زعفران هم بزنید. 

    4)این کیک را با گوشت هم میتوان پخت. 

    به جای خامه می توان از ماست یا خامه ترش یا دوغ و یا از آب غلیظ مرغ هم استفاده  کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب_با_مخلفات_پیتزا و یا اصطلاحا بار پیتزا دیده بودید ؟

    کوبیده ی سفید که قرمز  است یعنی کباب کوبیده یکطرف با گوشت چرخکرده مرغ و مواد روی پیتزا مثل پیاز و فلفل و ...و طرف دیگر گوشت چرخکرده قرمز ..... !!! نخوردم اما جالبه .... میشه تست کرد .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه چباب (جنوبی) 

    مواد لازم برای۷ نفر

    پیاز   ۱ عدد

    تره   ۲۰۰ گرم

    گوشت (چرخکرده)   ۲۰۰ گرم

    برنج   ۳ لیوان

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    سس چُباب

    شکر   ۲ قاشق غذا خوری

    تمر هندی (آب کرده)   ۴ لیوان

    پیاز   ۲ عدد

    روغن    به مقدار لازم

    فلفل و کاری   به مقدار لازم

    مواد داخل چُباب

    خلال بادام   ۱/۲ لیوان

    پیاز   ۴ عدد

    کشمش   ۱ لیوان

    گوشت (چرخکرده)   ۳۰۰ گرم

    نمک و کاری   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- طرز تهیه خمیر چباب 

    ۲- ابتدا برنج را با مقداری آب و نمك خیس كنید.تره و پیاز را ریز كرده و به همراه برنج خیس خورده و 200گرم گوشت چرخكرده مخلوط كرده و مواد را با هم چرخ می كنیم و زردچوبه، ادویه كاری و نمك را به آن اضافه می كنیم. سپس همه مواد را به خوبی ورز می دهیم. 

    ۳- طرز تهیه مواد داخل چباب

    ۴- 4عدد پیاز را سرخ كرده و 300 گرم گوشت چرخكرده را به آن اضافه می كنیم. سپس ادویه، نمك و فلفل را افزوده و خلال بادام را هم شسته و اضافه می كنیم. در آخر كشمش شسته شده را می ریزیم. همه مواد را با هم به آرامی تفت می دهیم. سپس بعد از آماده شدن می گذاریم سرد شود

    ۵- طرز تهیه چباب

    ۶- كمی از خمیر را برداشته و روی دست پهن می كنیم. مقداری مواد میان خمیر اضافه كرده و آن را به صورت گلوله در می آوریم. برای اینكه گلوله ها به دستمان نچسبد كمی آب به دستمان می زنیم. گلوله ها را به همین ترتیب درست می كنیم تا ملات و خمیر تمام شود. 

    ۷- برای تهیه سس چباب 

    ۸- ابتدا 2عدد پیاز ریز شده را سرخ می كنیم و 4 لیوان آب تمرهندی را به آن اضافه می كنیم. چون آب تمرهندی شور است نیازی به نمك نیست. شكر را ریخته و ادویه كاری و فلفل قرمز را اضافه می كنیم.

    ۹- زمانی كه سس را آماده كردیم روی حرارت گذاشته و به محض اینكه اولین جوش را زد گلوله ها را با احتیاط، طوری كه به هم نچسبد در سس می چینیم و سپس با حرارت بسیار ملایم 45 دقیقه می گذاریم جا بیفتد. 

    سایر نکات

    1) این خوراك را در جنوب ایران به خصوص اقوام عرب در ماه رمضان مصرف می كنند. 

    2)در صورت تمایل 2عدد زرده تخم مرغ به مواد خمیر بزنید تا احتمال باز شدنشان كمتر شود. 

    3)اگر دوست دارید اول كوفته ها را سرخ كنید و بعد در سس قرار دهید. 

    4)برای تهیه آب تمر هندی ابتدا آن را با مقداری آب جوش چند ساعت قرار دهید و بعد با استفاده از یك آبكش شروع به عصاره گیری كنید تا در نهایت گوشت تمر به خوبی از هسته جدا شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه سیب زمینی تنوری

    🌺 مواد لازم:

    سیب زمینی ورقه ورقه شده 4 عدد

    کره 3 قاشق غذاخوری

    آرد 3 قاشق غذاخوری

    شیر 1 و 1/2 فنجان

    نمک 1 قاشق چای خوری

    فلفل قرمز به دلخواه

    پنیر چدار رنده شده (یا هر پنیر دیگر به دلخواه) 1/5 فنجان

    🌺 طرز تهیه:

    ابتدا کره ذوب شده را با آرد مخلوط میکنیم. سپس شیر سرد را به آن اضافه کرده و با اضافه کردن نمک، آن را روی شعله کم گذاشته و به آرامی هم میزنیم. سپس حرارت را کمتر کرده و حدود 1 فنجان از پنیر را به آن اضافه و بعد شعله را خاموش میکنیم. در ظرف مورد نظر سس و سیب زمینی ها را لایه به لایه همراه با فلفل (در صورت دلخواه) میریزیم و بقیه پنیر هارا رویش میپاشیم. حدود 1 ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     زرشک پلو با مرغ مجلسی 

    مواد لازم برای 6 نفر:

    ▪️آبلیمو (تازه) 4قاشق غذاخوری

    ▪️برنج 6پیمانه

    ▪️زرشک 1ونیم تا 3پیمانه

    ▪️گلاب به میزان لازم

    ▪️شکر (بستگی به ذائقه) 1تا5قاشق غذاخوری

    ▪️خلال بادام به میزان لازم

    ▪️زردچوبه 2قاشق چایخوری

    ▪️برگ بو 5عدد

    ▪️پوست پرتقال 1عدد

    ▪️خلال پسته به میزان لازم

    ▪️زعفران (هر چه بیشتر بهتر) به میزان لازم(حدودا 1پیمانه)

    ▪️مرغ 1عدد

    ▪️چوب دارچین (بزرگ) 1قطعه

    ▪️هل 3عدد

    ▪️کره به میزان لازم

    ▪️آب پیاز 1لیوان

    ▪️کرفس 3ساقه

    ▪️زنجبیل (متوسط) 1قطعه

    ▪️هویج 2عدد

    ▪️رب گوجه فرنگی 2قاشق سوپ خوری

    ▪️لیمو ترش 2عدد

    ▪️فلفل دلمه ای 2عدد

    ▪️پوست نارنج 1عدد

    این دستور پخت زرشک پلو واقعا فوق العاده است. مزش حتی از نوع رستورانی هم بهتره و مطمئن باشید بعد از پختش همه از مزه و عطر اون تعریف میکنن! 

    طرز تهیه:

    در ابتدا پوست پرتقال و نارنج رو کاملا از قسمت سفید جدا کنید چون باعث تلخ شدن پوست همون قسمت سفید هست. بعد اونها رو 3مرتبه با آب بجوشونید و آبکش کنید و بعد داخل آب سرد بریزید و 24ساعت داخل یخچال یا جای خنک قرار بدید و چند بار هم آبش رو عوض کنید و بار آخر 2قاشق شکر و کمی گلاب هم داخل آب بریزید تا خوشمزه تر بشه. 

    مرغ رو پاک کنید و بشورید و اجازه بدید کامل خشک بشه یک ظرف در دار انتخاب کنید و داخلش کمی کره آب کنید و زردچوبه رو اضافه کنید تا کمی از خامی بیوفته و بعد شعله رو خاموش کنید. توجه داشته باشید نیازی به سرخ کردن زردچوبه نیست چون ممکنه تلخ بشه. حالا فلفل دلمه ای،هویج و کرفس رو درشت خرد کنید. مرغ های تکه شده رو روی زردچوبه قرار بدید طوری که فقط یک لایه باشن و روی هم چیده نشن!این نکته بسیار مهمه!حالا همه مواد رو لا به لای مرغ قرار بدید طوری که همه جا پخش بشن مثلا چوب دارچین رو ریز کنید تا همه جا باشه و لیمو ترش رو هم حلقه کنید و لا به لای مرغ ها قرار بدید و در انتها یک لیوان آب پیاز و زعفران آب کرده و آبلیمو رو داخل مواد بریزید و در ظرف رو کاملا چفت کنید و بعد بذاریدش توی یخچال. زعفران هرچه بیشتر باشه بهتره برای یک عدد مرغ به نظرم حتی تا 1پیمانه زعفران آب شده هم بریزید خوبه! 

    مواد شما میتونه از حداقل 4ساعت تا 24ساعت داخل یخچال بمونه و به نظر من اگر از شب قبل بذاریدش داخل یخچال خیلی خوشمزه تر میشه. بعد از مدت زمان استراحت مرغ اون رو روی شعله بسیار ملایم قرار بدید و حواستون باشه نیازی به ریختن آب اضافه نیست. مرغ های رستورانی هیچ وقت آبدار نیستن و سس اونها جدا طبخ میشه. برای تهیه سس مرغ رب گوجه فرنگی رو با کره داخل ظرف کاملا تفت بدید و به اون مقداری آبلیمو و زعفران اضافه کنید. وقتی مرغ شما بعد از 1ونیم تا 2ساعت پخته شد مواد اضافی رو ازش جدا کنید و آبش رو بگیرید و اون رو با سس مخلوط کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کباب مرغ و کرفس 

    کرفس منبعی فوق العاده از ویتامین ث است. این ویتامین به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند. مصرف سبزیجات و میوه های غنی از ویتامین ث می تواند علایم سرماخوردگی را کاهش دهد یا از شدت این بیماری بکاهد.

    مواد لازم

    سینه مرغ چرخ شده 2 عدد

    هویج 1 عددبرگ

     کرفس خرد شده: به میزان دلخواه 

    پیاز متوسط : 1 عدد

    نمک، زردچوبه: به میزان دلخواه   

    فلفل،

     آب زعفران:  به میزان دلخواه 

    ساقه کرفس : ۸عدد

    طرز تهیه

    1. پیاز را رنده کنید و با مرغ چرخ شده، هویج رنده شده و برگ کرفس خرد شده مخلوط کنید.

    2. سپس نمک و ادویه ها و زعفران را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم .

    3. سپس مقداری از مواد را مثل کباب سیخ دور کرفس ها قرار می دهیم مواد را در مقداری روغن سرخ می کنیم. این غذا را می توانید با سس سفید میل کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    كوفته انار و گردو

    گوشت چرخ شده را با يك پياز رنده شده ، گردو آسياب شده ، نمك ، فلفل ، زردچوبه ، كمي نعناي خشك شده ، يك عدد تخم مرغ و يكي دو قاشق آرد سوخاري مخلوط ميكنيم و حسابي ورز ميديم ، بعد به اندازه گردو (و يا بزرگتر ) از مواد برداشته و كوفته ها را درست ميكنيم .بعد كوفته ها را در روغن تفت ميديم.براي تهيه سس ، كمي پياز داغ درست ميكنيم ، نمك ، زرد چوبه و رب را اضافه كرده و تفت ميديم .بعد رب انار ،يك ليوان آب و يك ليوان آب انار را اضافه ميكنيم و ميزاريم روي حرارت .بعد كوفته ها رو اضافه ميكنيم و ميزاريم بپزه تا غلظت سس به حد دلخواهمون برسه.(من از آب انار استفاده نكردم اما فوق العاده بود)😊

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان