خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    غذای سبزیجات هندی 

    🔴مواد لازم🔴 🌶

    1 عدد گل کلم بزرگ

    3 عدد سیب زمینی متوسط

    0.5 پیاز متوسط (قاچ شده)

    1 قاشق چایخوری دانه خردل

    1 قاشق چایخوری گشنیز

    1 قاشق چایخوری زیره

    3 عدد هل

    0.5 قاشق چایخوری زردچوبه

    1 عدد برگ بو

    3 عدد میخک

    3 قاشق سوپخوری روغن گیاهی 

    🔴طرز تهیه🔴 🍲

    سیب زمینی ها را به مدت پانزده دقیقه در آب جوش بپزید . سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید سیب زمینی ها در آب بمانند . گل کلم ها را خرد کرده و بیشتر ساقه آن را دور بریزید . آنها را شسته و در یک آبکش قرار دهید . در همان حالی که سیب زمینی ها پخته می شوند روغن را در یک ظرف نسبتا گشاد ریخته و داغ کنید .

    دانه های خردل را در روغن بریزید تا پف کنند سپس میخک ، هل و برگبو را نیز به آن بیفزایید . آنها را هم زده و سپس پیاز را به آنها اضافه کنید . کمی قبل از آنکه پیازها تغییر رنگ دهند بقیه چاشنی ها را بجز زردچوبه به آن اضافه کنید . گل کلم را به مخلوط اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با روغن و ادویه ها آن را تفت دهید . در حالیکه گل کلم ها سرخ می شوند ، سیب زمینی ها را خرد کرده و به آن اضافه کنید .

    آنگاه روی آن زردچوبه ریخته و هم بزنید . چند دقیقه دیگر به سرخ کردن و هم زدن سبزیجات ادامه دهید . نصف فنجان آب روی آنها ریخته و حرارت زیر آن را کم کنید . درب قابلمه را بسته و به مدت 5 دقیقه آن را بپزید . اگر هنوز سبزیها سفت بودند نصف فنجان آب دوباره به آن اضافه کرده و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #نان_قندی  

    🔴مواد لازم🔴 🍞

    200 گرم آرد سفید

    200 گرم آرد برنج

    200 گرم روغن جامد

    150 گرم پودر قند

    1 عدد سفیده تخم مرغ

    2 عدد زرده تخم مرغ 

    هل و گلاب : به مقدار لازم 

    🔴طرز تهیه🔴 🍪

    روغن را با پودر قند کاملا بزنید تا حجم آن دو برابر شود. بعد سفیده تخم مرغ و سپس زرده ها را اضافه کنید. سپس هل را اضافه کنید و آرد سفید و آرد برنج را به هم آمیخته و به مخلوط اضافه کنید.

    در صورتیکه خمیر خشک شد از شیر یا گلاب استفاده کنید. به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکنواختی بدست آید. سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و به شکل چشم درآورید و روی آن مهر بزنید تا شکل بگیرد. برای تزئین می توان از خلال پسته استفاده کرد.

    بعد آن را به مدت 7 تا 8 دقیقه با درجه حرارت 175 در فر بگذارید تا طلایی شود. این شیرینی را می توان به مدت سه ماه در جای خشک و درون ظرف درب دار نگهداری کرد. نگهداری در یخچال ضروری نیست.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #آبگوشت_بامیه (ایلام) 

    مواد لازم

    400 گرم گوشت گوسفند

    2 عدد پیاز متوسط (خرد شده)

    400 گرم بامیه

    3 عدد گوجه فرنگی (رنده شده)

    2 قاشق غذاخوری رب گوجه 

    نمک و فلفل و ادویه : مقداری 

    زردچوبه : به مقدار لازم 

    طرز تهیه

    گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از نیم پز شدن گوشت گوجه‌های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه‌ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد.

    نکته‌ها

    ۱. آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

    ۲. این غذا با مزه تند آماده می‌شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می‌توانید تنظیم نمایید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    هویج پلو  

    مواد لازم

     برنج 3 پیمانه، 

    هویج نیم کیلو، 

    گوشت بدون استخوان 400 گرم 

    ،پیاز 2 عدد

    ، رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری،

     نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین به میزان لازم، 

    شکر 2 قاشق غذاخوری، 

    روغن به میزان لازم،

    سیب زمینی یا نان برای ته دیگ

    طرز تهیه

    1. روغن در قابلمه بریزید و پیاز را تفت بدید. در اواخر سرخ شدن فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و کمی با پیاز تفت بدید. سپس گوشت ریز خرد شده و دارچین را به پیاز اضافه کنید و همراه با پیاز با حرارت بالا تفت بدید تا آب گوشت کشیده بشه. سپس رب را اضافه کنید و همراه با گوشت کمی تفت بدید تا بوی خامی رب از بین بره.

    2. گوشت را همراه با کمی آب بپزید تا کاملا مغز پخت بشه. در انتها زعفران آب کرده و نمک را به گوشت اضافه کنید.

    3. هویج خلال شده را با کمی روغن و 2 قاشق شکر در ماهیتابه ریخته و آنقدر تفت بدهید تا شکر کاملا آب بشه. سپس تا یک استکان آب در آن ریخته و با حرارت کاملا آرام کمی بپزد دقت کنید که هویج ها نسوزه و یا له نشه و شکل و بافتش رو حفظ کنه.

    برنج را جداگانه آبکش کنید.

    4. کف قابلمه سیب زمینی یا نان برای ته دیگ بذارید. روی سیب زمینی ها کمی برنج بریزید و روی برنج مقداری گوشت قیمه و روی آن دوباره برنج و کمی آب زعفران و مقداری هویج خلال و همینطور به ترتیب ادامه دهید. در پایان دوباره کمی زعفران حل شده را روی برنج بریزید.

    5. برنج را روی حرارت بذارید و زمانی که بخار برنج بالا اومد دم کنی بذارید و حرارت را ملایم کنید. قبل از کشیدن پلو مقداری روغن داغ کنید و روی برنج بریزید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    وا این آخریه چه خوبه
  • leftPublish
  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فسنجان شمالي

    مواد لازم:

    مرغ یک عدد مرغ کامل کوچک یا نصف یک مرغ درشت.

    گردو نیم کیلوچرخ نشده (که چرخ شده آن حدود 4لیوان در می آید).

    پیاز یک عدد تقریبا"بزرگ 

    آب  حدود 8لیوان 

    رب انار ترش(غلیظ) پنج قاشق غذاخوری 

    رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری 

    زعفران آب کرده نصف یک استکان 

    نمک.فلفل.زردچوبه به مقدار لازم 

    طرز تهیه: 

    ابتدا مرغ را درقابلمه مناسبی قرار داده و درون قابلمه هشت لیوان آب و کمی نمک می ریزیم و ظرف مورد نظر را روی اجاق قرار می دهیم (حدود 20 دقیقه) تا اندازه ای که مرغ کمی از حالت خامی در آید.

    سپس گردو چرخ شده را که حدود 4لیوان می باشد به قابلمه محتوی مرغ اضافه می کنیم .و در ظرف را می گذاریم و شعله اجاق را کم میکنیم و میگذاریم حدود نیم ساعت روی اجاق بجوشد.

    حال در ظرفی جداگانه یک عدد پیاز را رنده میزنیم و 5قاشق هم رب انار ترش ویک قاشق رب گوجه فرنگی را به ظرف محتوی پیاز می افزائیم.

    کمی نمک و فلفل و زرد چوبه هم به مواد ذکر شده اضافه می کنیم.بعد از گذشت نیم ساعت مواد آماده شده (یعنی همان پیاز و رب انار و رب گوجه و ادویه لازم )را به قابلمه محتوی مرغ و گردو اضافه می کنیم و میگذاریم با شعله کم درست شود.

    10 -دقیقه که گذشت زعفران آب کرده را که حدود نصف استکان می باشد درون قابلمه می ریزیم.

    حال فسنجان باید خیلی آرام بجوشد و با شعله کم جا بیفتد .حدود 1-2 ساعت.

    زمانی که حس شد خورشت در حال آماده شدن است یک لیوان آب سرد روی خورشت می ریزیم و در آن را میگذاریم تا روغن حاصل از گردو روی خورشت قرار بگیرد و طعم و زیبایئ فسنجان را دو چندان کند.

    توجه:رب انار ترش:معمولا"به صورت صنعتی در بازار وجود ندارد .و باید آن را از مغاره هائی که زیتون و ترشی و ماهی شور شمالی می فروشند جستجو و خریداری نمود .

    در شمال کشورمان این رب را اکثرا"خانواده ها خودشان در خانه تهیه می کنند.ودیگر اینکه به جای مرغ از مرغابی یا اردک استفاده می کنند که طعم خاصی به غذا می دهد و به لذت این خورشت می افزاید.

    نکته دیگر اینکه به جای رب انار ترش گاهی از رب آلوچه(آلو ترش) یا رب غوره(انگور نا رس)نیز در تهیه این خورشت استفاده می کنند.

    فسنجان باید مدت زمان زیادی روی حرارت کم بماند تا جا بیفتد و روغن پس بدهد.

    در شمال کشورمان ظرفهائی به شکل گرد و سفالی وجود دارد که عموما"خورشت ها را درون آن می پزند (مانند خورشت باقلا قاتوق و فسنجان) که به این ظرف جالب )gamachگمچ) گفته می شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ انچيلادا

    مواد لازم برای 8 نفر: سینه مرغ نصف شده بدون پوست و استخوان 4 عدد

    پیاز خرد شده 1 عدد

    خامه ترش 1/2 پیمانه

    پنیر چدار خرد شده 1 پیمانه

    جعفری خرد شده 1 قاشق غذا خوری

    سبزی معطر 1/2 قاشق چای خوری

    فلفل سیاه و فلفل سفید 1/2 قاشق چای خوری

    نمک 1/2 قاشق چای خوری

    سس گوجه فرنگی 400 گرم

    آب 1/2 پیمانه

    پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق غذا خوری

    فلفل سبز خرد شده 1/3 قاشق غذا خوری

    سیر خرد شده یک حبه

    نان تورتيلا مكزيكى آماده یا نان ذرت 8 عدد

    سس تاکو 1 عدد

    طرز تهیه :

    1- فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد) گرم کنید

    2- مرغ ها را در محیط یک دیگ نچسب با حرارت متوسط تا زمانی که دیگر آب مرغ تمام شود و گوشت صورتی نباشد بپزید ، سپس چربی های اضافی را خالی کنید بعد از آن مرغ ها را به شکل مکعب دربیاورید و دوباره در دیگ قرار دهید . سپس پیاز ، خامه ترش ، پنیر چدار ، جعفری ، پونه کوهی و فلفل سیاه سفید را اضافه کنید و تا زمانی که پنیر ذوب شود حرارت بدید . نمک، سس گوجه، آب، پودر چیلی و فلفل سبز و سیر را هم بزنید.

    3- مقداری از مخلوط را در نان ذرت مکزیکی (یا هر نان ذرتی که در دسترس دارید) رول کنید و آنها را در ظرف پختی به اندازه بزرگ بچینید سپس روی آنها را با سس تاکو و 4/3 فنجان پنیر چدار پوشش بدید . بعد از این کار اون ها رو در فر از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بدون روکش و پوششی بپزید . قبل از سرو کردن اجازه دهید غذا 10 دقیقه خنک شود.

    نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ به روش کره ای 

     برنج سوخاری ۲ فنجان

     روغن کنجد  ۱ قاشق غذاخوری

    عسل ۱ قاشق غذاخوری

    سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه

    مواد لازم برای سالاد:

    خیار با پوست ۲ فنجان

    هویج ۲ فنجان

     مخلوط سالاد کلم ۲ فنجان

     شکر ۱ قاشق غذاخوری

    نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    سرکه برنج نصف فنجان

    روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای سس:

    عسل ۱ قاشق غذاخوری

    سرکه برنج  ۱ قاشق غذاخوری

     سس سویا  ۱ قاشق غذاخوری

     ریشه زنجبیل خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

    نحوه طبخ مرغ کره ای :

    فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با فویل بپوشانید. یک توری فلزی مخصوص پخت برداشته و روی فویل قرار بدهید و روی آن اسپری پخت بزنید.

    برنج ها را داخل غذاساز ریخته و دکمه استارت را بزنید تا خوب پودر شوند. بعد روغن کنجد و عسل را داخل یک کاسه متوسط ریخته و مخلوط کنید، بعد مرغ را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

     برنج پودر شده را کم کم اضافه کرده تا مرغ ها به آن آغشته شوند. در آخر مرغ ها را روی توری فلزی چیده و داخل فر بگذارید.

    بگذارید برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه داخل فر بماند تا آب مرغ ها گرفته شده و قسمت ضخیم تر مرغ بپزد.

    در حالی که مرغ ها دارند می پزند، خیار، هویج، مخلوط سالاد کلم، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. درب ظرف را گذاشته و بگذارید برای ۱۰ دقیقه در دمای اتاق به همان حالت بماند. بعد مخلوط را فشار بدهید و دوباره به کاسه برگردانید، حالا نصف فنجان سرکه و یک قاشق روغن کنجد را اضافه کرده و هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و بگذارید داخل یخچال تا زمانی که آماده سرو شود.

    یک ماهیتابه برداشته و مواد لازم سس را با هم داخل آن مخلوط کنید. حرارت را زیاد کرده تا جوش بیاید، بعد از جوش آمدن حرارت را کم کرده و ۴ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا سس غلیظ شود.

    مخلوط سالاد کلم را از یخچال درآورده و فشار بدهید تا آب اضافه ی آن خارج شود، بعد بین بشقاب ها آن را تقسیم کنید و روی هر کدام یک سینه مرغ بگذارید. سس را روی آن پخش کرده و فورا سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پای گوشت ایتالیایی

    برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.

    مواد لازم:

        روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری

        پیاز ۱ عدد متوسط

        هویج ۲ عدد

        نمک به میزان لازم

        فلفل به میزان لازم

        گوشت ۴۵۰ گرم

        سس گوجه ۲ پیمانه

        آرد ۱ پیمانه

        پنیر پارمزان ۱/۴ پیمانه

       بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری

        رزماری ۱/۴ پیمانه

         کره ۴ قاشق غذاخوری

        شیر پرچرب  ۱/۲ پیمانه

    نکاتی در رابطه با تهیه ی این غذا:

    ۱- برای تهیه این دستور، پیاز را ریز خرد کنید.

    ۲- برای تهیه این دستور، هویج را ریز خرد کنید.

    ۳-در این دستور، از گوشت راسته چرخ کرده، استفاده کنید.

    ۴- در این دستور، از سس گوجه فرنگی خانگی، استفاده کنید.

    ۵- برای اندازه گیری دقیقتر آرد آن را با قاشق در پیمانه بریزید و سر پیمانه را صاف کنید.

    ۶- برای این دستور، از پنیر پارمزان رنده شده ، استفاده کنید.

    ۷- برای این دستور،از رز ماری خشک و خرد شده، استفاده کنید.

    ۸- در این دستور، از کره آب شده، استفاده کنید.

    طرز تهیه:

    1.    از قبل، فر را با دمای 230 درجه سانتی گراد، گرم کنید. در ماهیتابه ای بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط، گرم کنید.پیاز و هویج را در آن بریزید، بر روی آنها نمک و فلفل بپاشید.برای 6 تا 8 دقیقه، تا نرم شوند، بپزید(مدام مواد را هم بزنید). گوشت را به مواد اضافه کنید و برای 3 تا 5 دقیقه، تا دیگر صورتی نباشد، بپزید (گوشت را با قاشق چوبی از هم باز کنید). سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید. وقتی مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد برای 8 تا 10 دقیقه، تا غلیظ شود، قل بزند(هر ازگاهی مواد را هم بزنید). مواد را کنار بگذارید.

    2.    در ظرفی، آرد، رنده پنیر پارمزان، بیکینگ پودر، رز ماری و یک دوم قاشق چای خوری نمک را با هم ترکیب کنید. میان آن را گود کنید و کره و شیر را به آن اضافه کنید. مواد را با هم ترکیب کنید تا به شکل خمیر درآید.

    3.    از قالب های تک نفره (با گنجایش حدود 220 گرم)،استفاده کنید. با قاشق از مواد گوشتی در قالب ها بریزید و روی آن مقداری خمیر بگذارید. قالب ها را در سینی فر قرار دهید و سینی را در طبقه پایین فر قرار دهید، به مدت 10 تا 12 دقیقه تا روی آن طلایی شود و خلال دندانی که در خمیر فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺑﺮﻧﺞ 

    ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻓﺮﺍﺩ ﻣﺴﻦ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺍﺳﺖ ﺯﯾﺮﺍ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎﯼ A , C ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﯾﻦ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦ ﻫﺎ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﺯﺧﻢ ﻫﺎ ﻭ ﻋﻤﻠﮑﺮﺩ ﺑﯿﻨﺎﯾﯽ ﮐﺎﺭﺑﺮﺩ ﺩﺍﺭﻧﺪ.

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

     ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﯾﺎ ﺳﺒﺰ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ : 2 ﻋﺪﺩ

     ﭘﯿﺎﺯ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ : 1 ﻋﺪﺩ

     ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ : 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

     ﺑﺮﻧﺞ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﯾﺎ ﺳﻔﯿﺪ : 350 ﮔﺮﻡ

     ﻋﺼﺎﺭﻩ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ : 1 ﻋﺪﺩ

     ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ : 600 ﺳﯽ ﺳﯽ

     ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ : 225 ﮔﺮﻡ

     ﻧﻤﮏ : 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

     ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

     ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ : 2 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

     ﺳﯿﺮ : 1 ﺣﺒﻪ

     ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

     ﭘﻨﯿﺮ ﮐﻢ ﭼﺮﺏ ﻭ ﮐﻢ ﻧﻤﮏ : 50 ﮔﺮﻡ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺑﺮﻧﺞ :

    1. ﻓﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﯾﺎ 350 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ ﺭﻭﺷﻦ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ . ﺩﺭﯾﮏ ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺭﻭﻏﻦ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﭘﯿﺎﺯ ﻭ ﺳﯿﺮ ﻭ ﺯﻧﺠﺒﯿﻞ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺩﺭﻭﻥ ﺁﻥ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺳﺮﺥ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﻫﺎ ﻃﻼﯾﯽ ﻭ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﻧﺪ .

    2. ﺳﭙﺲ ﺯﺭﺩ ﭼﻮﺑﻪ ﻭ ﺑﺮﻧﺞ ﺷﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ 1 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﻧﺪ .

    3. ﻋﺼﺎﺭﻩ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺭﺍ ﺩﺭ 600 ﺳﯽ ﺳﯽ ﺁﺏ ﻭﻟﺮﻡ ﺣﻞ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺑﺮﻧﺞ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﻥ ﺷﻌﻠﻪ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﯿﺪ ﺑﺮﺍﯼ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﭙﺰﻧﺪ . ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﺣﺪﯼ ﺑﭙﺰﺩ ﮐﻪ ﺁﺏ ﺁﻥ ﮐﺎﻣﻼ ﺟﺬﺏ ﺷﻮﺩ .

    4. ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺍﺳﻔﻨﺎﺝ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﻧﯿﻤﯽ ﺍﺯ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ . ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﻣﺎﺑﻘﯽ ﭘﻨﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﭘﺨﺶ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 15 ﺍﻟﯽ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ .

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کله پاچه

    مواد لازم

    کله گوسفند دو نصف شده و تمیز

    پاچه گوسفند تمیز شده

    برگ بو

    چند دانه هل

    سیر دو تا سه حبه

    2 عدد پیاز درشت

    زردچوبه و کمی ادویه مخلوط خورشی ( سفره خونه ای )

    نمک به مقدار دلخواه

    فلفل قرمز تند یا پاپریکا یا فلفل قرمز ( غیر تند )

     

    فلفل سیاه

    یک پیمانه نخود خیس کرده

    به جای مواد بالا میتوانید از کله و پاچه گوساله که به زینگ معروف است استفاده کنید 

    طرز تهیه:

    معمولا در سوپرمارکت های کله , پاچه تمیز و خرد شده عرضه میشود ولی به هرحال مراقب باشید و اگر تمیز نیست مجددا آنهارا تمیز کنید وسپس داخل قابلمه با کمی آب سرد بار کنید تا کف کن و تمام کف آنرا بگیرید . سپس با آب سرد زیاد و پیاز خرد شده و سیر و زردچوبه و برگ بو و ادویه مخلوطو فلفل ها بار کنید . کله پاچه باید با حرارت ملایم در مدتی طولانی پخته شود . آب کله پاچه با نان به مصرف ترید میرسد . پاشیدن دارچین را فراموش نکنید زیرا چربی خون را پاین میاره و همراه غذا لیموترش هم حتما سرو کنید . سعی کنید کله پاچه را قبل از بردن سر سفره تمیز کنید و تنها گوشت های قابل خوردن را در ظرف بریزد و استخوان و ضایعات آنرا قبل از سرو کردن از آن جدا کنید.

    برخی هم فقط زبان و مغز یا حتی پاچه را جداگانه طبخ میکنند . برخی مغز را پس از پختن در انتهای پخت جدا میکنند و هنگام تهیه ترید له میکنند و داخل آبگوشت ریخته و با ترید میل میکنند . به هرحال پودر دارچین و فلفل طبیعت سرد غذا را خنثی میکند . 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    گردو و آلوچه در مرغ شکم پر گیلانی‌ها

    در صورت تمایل می‌توانید از سبزی معطر مانند گشنیز و جعفری خرد شده استفاده کنید.

     باز هم با یک نوع غذای گیلانی دیگر در خدمت شما هستیم. مرغ شکم پر یکی از محبوب ترین غذاهای شمالی است که هم در آن از رب آلوچه استفاده می شود و هم از گردو. به این ترتیب تعادل رعایت می شود.

     

    مواد لازم:

     

    1 عدد مرغ یک کیلویی

    300 گرم مغز گردوی آسیاب شده

    3 تا 4 ق سس رب آلوچه یا ازگیل

    سبزي معطر به صورت لازم

     1 عدد پیاز رنده شده

    2 عدد لیموترش

     به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه

    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1.   در یک کاسه کوچک 2/1 و 1 قاشق سوپ‌خوری رب آلوچه یا ازگیل را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کنید، سپس با مخلوط حاصل داخل و بیرون مرغ را مزه دار کنید و  مرغ را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید.

    2. بعد از زمان ذکر شده، در یک کاسه مناسب گردوی آسیاب شده را همراه با باقیمانده رب، آب لیموترش و در صورت تمایل سبزی معطر خرد شده بریزید و خوب مخلوط کنید. حال شکم مرغ را با این مواد پرکنید.

    3.  فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد  روشن کنید. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس مرغ را داخل آن کمی تفت دهید تا طلایی شود، سپس آن را از روی حرارت بردارید و  روغن داخل تابه را کنار بگذارید.

    4. یک ظرف مناسب برای گذاشتن داخل فر انتخاب کنید. حالا مرغ را داخل آن قرار دهید. ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 1 ساعت آن را داخل فر قرار دهید. بعد از 1 ساعت فویل را از روی ظرف بردارید، سپس آن را دوباره به مدت 30 دقیقه داخل فر برگردانید. روغنی  را که کنار گذاشته بودید هم روی مرغ بریزید و صبر کنید تا برشته و طلایی شود.

    5.  بعدازآنکه مرغ آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان قرار داده ، سرو کنید.

    فوت‌وفن

    در صورت تمایل می‌توانید از سبزی معطر مانند گشنیز و جعفری خرد شده استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه مرغ با کلم چینی

    نودل برنجی را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بخیسانید , یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید.

    مواد لازم  :

     

     نودل برنجی نواری : 200 گرم

     روغن آفتابگردان : 1 قاشق غذاخوری

     سیر , ریز خرد شده : 1 حبه

     ریشه زنجبیل تازه , ریز خرد شده : 2 سانتی متر

     پیازچه , خرد شده : 4 عدد

     فلفل چیلی قرمز تند , دانه گرفته و خرد شده : 1 عدد

     مرغ , بدون پوست و استخوان : 300 گرم

     جگر مرغ , ریز خرد شده : 2 عدد

     ساقه کرفس , ریز ورقه شده : 1 عدد

     هویج , خلال شده : 1 عدد

     کلم چینی , رشته شده : 300 گرم

     آب لیمو : 4 قاشق غذاخوری

     سس ماهی تایلندی : 2 قاشق غذاخوری

     سویا سس : 1 قاشق غذاخوری

    مواد لازم جهت تزیین :

     

     نعناع , رشته شده : 2 قاشق غذاخوری

     سیر ترشی : چند برش

     ساقه ریز و تازه نعناع : مقداری

     

    طرز تهیه مرغ با کلم چینی :

    1. نودل برنجی را به مدت 15 دقیقه در آب گرم بخیسانید , یا طبق دستورالعمل پشت بسته آن عمل نمایید . سپس آن را خوب آبکش نمایید .

    2. روغن را در یک ماهیتابه بزرگ یا وک حرارت داده , سیر , زنجبیل , پیازچه و فلفل چیلی را به مدت 1 دقیقه در آن تفت دهید . مرغ و جگر را با مواد مخلوط نموده و به مدت 2 تا 3 دقیقه دیگر با حرارت زیاد تفت دهید تا شروع به طلایی شدن نمایند .

    3. کرفس و هویج را به مخلوط اضافه نموده و به مدت 2 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند . کلم چینی را بیافزایید , سپس آب لیمو , سویا سس و سس ماهی را اضافه نموده و هم بزنید .

    4. نودل را داخل ماهیتابه ریخته و با بقیه مواد خوب هم بزنید تا کاملا گرم شود . سیر ترشی را به همراه رشته های نعناع تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

    برترین نکته در روش تفت دادنی ها و طرز تهیه به سبک شرقی , این است که با کمترین چربی بهترین طعم را دارید درست مانند غذای سالم و سبک مرغ با کلم چینی .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رتتویی_غذای_فرانسوی 

    ⭕️ این خوراک که مواد تشکیل دهنده اش سبزیجات هستند، یکی از خوراک های محبوب کشور فرانسه است. همچنین این خوراک می تواند مورد توجه گیاه خواران هم باشد که در رژیم خوراک شان گوشت وجود ندارد.

    🌿 مواد لازم رتتویی:

        نصف پیاز ریز خرد شده

        دو حبه سیر ریز شده

        گوجه ی رنده شده یک پیمانه

        روغن زیتون دو قاشق خوراک خوری

        بادمجان یک عدد ورقه شده

        کدوی سبز یک عدد ورقه شده

        کدوی زرد یک عدد ورقه شده

        فلفل ایتالیایی قرمز یک عدد

        چند برگ آویشن تازه

        نمک و فلفل

    🌿 دستور پخت رتتویی:

    ابتدا دمای فر را تا 190 درجه ی سانتی گراد بالا ببرید و بگذارید گرم شود. گوجه فرنگی رنده شده را کمی داخل تابه حرارت دهید تا آبش کشیده شود. سپس سیر و پیاز رنده شده را به این سس اضافه کنید. آن را با یک قاشق از روغن زیتون بهم بزنید و با فلفل و نمک کافی سس را آماده کنید. سر و ته کدوها و بادمجان را ببرید و نازک ورقه کنید. سر فلفل را هم جدا کنید و داخلش را خالی کنید و آن را هم ورقه کنید. برای ورقه کردن تمام مواد رتتویی می توانید از رنده ی ورقه ای استفاده کنید که البته باید بسیار تیز باشد تا همه را با یک ضخامت ورقه کند.

    سس آماده شده را کف ظرف نسوز بریزید طوری که کف ظرف را بپوشاند. حالا به ترتیب سبزیجات ورقه شده را مانند تصویر به نوبت و از لبه ی ظرف به سمت داخل ظرف به صورت مورب و تا حدی روی هم بچینید تا ظرف پر شود. روغن زیتون باقی را روی سبزیجات بریزید و نمک و فلفل بپاشید. ساقه های آویشن را جدا کنید و ریز خورد کنید و روی خوراک بپاشید. روی خوراک را با یک ورق کاغذ روغنی بپوشانید.

    حدود 45 تا 55 دقیقه زمان بدهید تا خوراک خوب بپزد و سبزیجات آب شان را پس بدهند و خوب پخته شوند. اما نه به اندازه ای که له شوند. نباید بگذارید خوراک لبه ی ظرف قهوه ای رنگ شود (یعنی بسوزد) باید ببینید که سس گوجه فرنگی دارد قُل می زند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته ماهی 

     مواد لازم:

    ماهی بدون تیغ 700 گرم 

    تخم مرغ 1 عدد

    جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

    نان تست 4 عدد  

    پیاز 3 عدد

    سیر 2 حبه

    آرد سوخاری و نمک و فلفل مقدار لازم

     طرز تهیه:

    پوست، تیغ و استخوان ماهی را جدا کنید سپس فیله های ماهی را همراه با پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست شود.

    نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس دهید تا نرم شوند سپس با فشار دست رطوبت اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته های به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.

    کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید، داخل ماهیتابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس همراه با برنج ، نان، سس جعفری و … تزیین و سرو کنید.

     نکته: میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پلو قالبی با خورشت اسفناج

    اسفناج رو قبلش بخارپز میکنم میزارم کنار، گوشت قلقلی رو با پیاز و نمک به شکل قلقلی در میارم و تفت میدم میکشم یه سمت تابه یه سمت هم اسفناج رو یکم تفت میدم یک سمت تابه هم الو رو تفت میدم بعد با  رب و اب و ادویه سس درست میکنم میریزم رو موادم زیرش کم میکنم جا افتاده بشه من موادمو مخلوط نمیکنم جدا کنارهم می چینم و خورشت جا افتاده ایی میشه به خاطر اون ابش زیاد نمیشه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ماهی قزل آلا در فر

    شکم ماهی را باز کنید و داخلش را تمیز کنید بعد بذارید برای 1 تا 2 ساعت داخل آب لیمو یا آب نارنج، نمک، فلفل و کمی روغن مایع ( میتونین حذف کنید ) و سیر رنده شده و کمی زردچوبه بمونه تا حسابی مزه دار بشه.

    برای مزه دار کردن از خیلی ادویه های دیگه میشه استفاده کنید مثل تخم گشنیز - دارچین - پودر سیر - زنجبیل - زعفران ( من فعلا از ادویه خیلی کم استفاده میکنم)

    بعد ته ظرف مورد نظر را که مال من تفلون بود را چرب کنید نمک بزنید بذارید روی حرارت داغ بشه و ماهی را بندارین توش و بعد بذارید توی فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد برای مدت یک ساعت بمونه بهش هم سر بزنید مدام که یک وقت نسوزه. اگه ماهی بزرگ باشه برای امتحان پختش یک خلال دندون بکنید نوش اگه از توی ماهی آب زد بیرون یعنی بازم لازمه که توی فر بمونه . اگه ظرف مورد نظرتون را داغ نکنید و همینطوری بذارید توی فر ماهیتون میچسبه و نمیتونین درست حسابی درش بیارین.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بین الملل  جوجه به سبک ایتالیایی

    مواد لازم:

    سس مایونز : سه چهارم پیمانه

    پنیر پارمزان رنده شده : یک دوم پیمانه

    پودر سیر : سه چهارم قاشق چای‌خوری

    آرد سوخاری ایتالیایی :  سه چهارم پیمانه

    سینه مرغ، نصف شده : دو عدد (چهار تکه)

    طرز تهیه:

    دمای فر را روی 425 درجه فارنهایت تنظیم نمایید.سس مایونز و پنیر پارمزان و پودر سیر را با هم مخلوط نمایید.آرد سوخاری را در ظرف جداگانه ای بریزید. تکه‌های مرغ را ابتدا به ترکیب سس مایونز و سپس به آرد سوخاری آغشته نمایید. طوری که سس مایونز و سپس آرد، کاملاً اطراف مرغ را بپوشانند. آن‌ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً سرخ و برشته و طلایی رنگ شوند.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۶:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اسکرامبلد

     صبحانه ساده سنتی انگلستان 

    مواد لازم:

    تخم مرغ : 4 عدد

    کره : 15 تا 30 گرم

    نمک : به مقدار لازم

    فلفل سیاه (پودرشده) : به مقدار لازم

    خامه : 4 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه:

    در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را با همزن دستی هم بزنید تا زرده و سفیده آن ها کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.

    کره را در تابه ای نچسب، روی حرارت ملایم ذوب کنید و تخم مرغ های زده شده را به همراه نمک و فلفل در آن بریزید.

    با یک قاشق چوبی، مواد را به صورت دایره ای (دورانی) از کناره های تابه به طرف وسط آن هم بزنید. حدود دو دقیقه به آرامی با همین روش، هم زدن را ادامه دهید.

    زمانی که میزان پخت تخم مرغ کافی بود، تابه را از روی حرارت بردارید؛ سپس خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود؛ اسکرامبلد اِگ را در ظرفی مناسب ریخته و سرو کنید.

    ⚜برای به دست آوردن بافت درشت تر، اجازه دهید تکه های تخم مرغ، بسته شده و کاملاً شکل بگیرند و برای تشکیل شدنِ بافت نرم و خامه ای، مخلوط را بیشتر هم بزنید.نوش جونتون 

    شام چی درست کنیم؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان