خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک_گوشت_دنده

    گوشت دنده گاو مکعبی خرد شده1.350 کیلو گرم

    نمک دریا و فلفل سیاه تازه پودر شده به میزان لازم

    روغن زیتون تصفیه نشده به میزان لازم

    پیاز شیرین خرد شده1 عدد بزرگ

    سیر نصف شده 5 حبه

    فلفل چیلی خرد شده3 عدد

    پودر چیلی

    نصف فنجان یا کمتر مناسب با ذائقه خودتان

    رب گوجه فرنگی 2 ق غ

    پوره گوجه فرنگی 700 گرم

    شکلات تلخ رنده شده1 ق غ

     طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه خوراک گوشت دنده با فلفل چیلی آشنا میکنیم .

    گوشت گاو را با نمک و فلفل سیاه آغشته کنید تا مزه دار شود .

    تابه را روی حرارت متوسط به بالا بگذارید روغن زیتون را اضافه کرده داغ که شد گوشت را اضافه کرده هم بزنید تا قهوه ای شوند .

    پیاز ، سیر و فلفل را اضافه کنید . پودر چیلی را با مواد مخلوط نمایید . رب و پوره گوجه را اضافه کرده هم بزنید و در آخر شکلت رنده شده را اضافه کنید .

    به اندازه ی کافی آب به مواد بیفزایید تا رویشان را بگیرد وقتی به جش آمد شعله را کم کرده بدون این که در ظرف ر بگذارید اجازه دهید به مدت 2 ساعت به آرامی بجوشد و طبخ شود تا زمانی کهگوشت گاو به راحتی با چنگال گرفته شود .

    گوشت ها را از آب خوراک جدا کرده و با دو عدد چنگال ریش ریش کنید و دوباره به ظرف برگردانید . مزه ی خوراک را مطابق دائقه ی خودتان تنظیم کنید و 30 دقیقه دیگر بگذارید به آرامی بجوشد و هر از چند گاهی هم بزنید که ته نگیرد .

    روی خوراک را با گشنیز تازه تزئین نمایید

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مک اند چیز خانگی

    مواد لازم:

    پاستا خام 250 گرم 

    پنیر چدار رنده شده 2 پیمانه 

    پنیر پارمزان رنده شده 2/1 پیمانه 

    شیر 3 پیمانه 

    کره 4/1 پیمانه 

    آرد 2و 2/1 قاشق غذاخوری 

    پاپریکا 1 قاشق چایخوری 

    آرد سوخاری 2/1 پیمانه 

    طرزتهیه:

    پاستا را درون آب جوش و نمک بریزید تا پخته شود بعد آن را آبکش کنید . در یک تابه کره را ذوب کنید حالا آرد را به کره اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس شیر ولرم را بریزید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود. پنیر پارمزان و موزارلا را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند و سس غلیظ شود.

    پاستا را درون ظرف مناسب بریزید و سس را روی آن ریخته کاملا مخلوط کنید.در یک تابه دیگر کره را ذوب کنید سپس آرد سوخاری را در تابه ریخته و تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای طلایی شود. حالا آرد سوخاری را روی سطح پاستا پخش کنید و روی آن مقداری پاپریکا بپاشید . فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و ظرف را به مدت 30 دقیقه درون فر قرار دهید .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نرگسی اسفناج

    نرگسی اسفناج از غذاخای خوشمزه شمالی و شهر رشت است ک یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه است.

     

    مواد لازم :

    آب يك پيمانه

    گشنيز ساطورشده یک چهارم پيمانه

    نمك، زردچوبه و فلفل سياه و آب نارنج به اندازه نیاز

    قارچ دویست و پنجاه گرم

    گوشت چرخ‌كرده دویست و پنجاه گرم

    كره پنجاه گرم

    سير ۴ حبه

    تخم‌مرغ ۱ عدد

    سير سبز ۴ ساقه

    پياز داغ نیم پيمانه

    اسفناج ۱ و نيم كيلوگرم

     

    طرز تهیه :

    اسفناج را خرد کنید با يك پيمانه آب مي‌‌پزيم. سيرها را خرد کنیم و به همراه گشنيز مي‌‌گذاريم تا بپزد. گوشت چرخ‌كرده را با کمی پياز داغ تفت مي‌‌دهيم. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه مي‌‌كنيم و بعد قارچ را با كره تفت مي‌‌دهيم. قبل از تفت دادن يك قاشق مرباخوري آب‌ليمو به قارچ‌ اضافه مي‌‌كنيم تا تيره نشود.سپس اسفناج آب‌پز شده را نيز با باقي‌مانده پيازداغ تفت مي‌‌دهيم و به آن گوشت و قارچ را افزوده و مقداري آب نارنج روي آن مي‌‌ريزيم. با توجه به ذائقه مي‌‌توان تخم‌مرغ را نيز در اين مرحله اضافه كرد.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سماق_پلو


    مواد لازم سماق پلو برای 2 نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    2 پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    گوشت چرخ کرده

    300 گرم

    100 گرم / 240 کالری

    پیاز رنده شده

    1 عدد

    100 گرم / 5 کالری

    زعفران دم کرده

    3 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 310 کالری

    سماق

    2 قاشق غذاخوری

    نامشخص

    روغن

    به میزان کافی

    100 گرم / 900 کالری

    نمک، فلفل و زردچوبه

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

     

    طرز تهیه سماق پلو :

    ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می نماییم.

     

    ته قابلمه کمی روغن می ریزیم. به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم. مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم.

    تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد.سماق هم در همه لایه ها باید بپاشیم.غذا را حدود 30 دقیقه روی حرارت می گذاریم.

     

     تا جایی که برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کاملا بپزد. در انتها نیز به صورت دلخواه غذا تزئین می نماییم. برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می توانید، کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    گراتن به نوعی غذا در آشپزی به سبک فرانسوی گفته می‌شود که در آن معمولا ترکیبی از سبزیجات یا گوشت به همراه سیب‌زمینی، پاستا،  نان یا به تنهایی با سس غلیظ مانند سس سفید مخلوط شده و لایه‌ای ته‌دیگ مانند پنیر، پودر سوخاری و کره روی آن را می‌پوشاند. به دلیل قابلیت ترکیب شامل انواع مواد غذایی با یکدیگر، گراتن به صورت‌های بی‌شماری وجود دارد اما باید توجه داشته باشید فصل مشترک تمام گراتن‌ها رویه ته‌دیگی و استفاده از فر یا تنور برای پخت آنهاست.

    مواد لازم برای 4 نفر

      کره: 4 قاشق غذاخوری

      پیاز درشت: یک عدد، ساطوری

      آرد: 3 قاشق غذاخوری

      جوز هندی: یک‌‌چهارم قاشق چای‌خوری

      خامه سفت: نصف پیمانه، 145 میلی‌لیتر

      اسفناج خرد شده: 750 گرم

      روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

      شیر: نیم لیتر

      پودر پنیر پارمزان: 100 گرم

      پنیر گودا: 75 گرم، رنده شده

      نمک و فلفل: به میزان لازم

    روش تهیه:

    1. روغن را در یک قابلمه داغ کرده و اسفناج را 5-4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

    2. کره را در یک تابه گود روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6،5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود. شعله را کم کرده، آرد را اضافه کنید و آن را یک دقیقه تفت دهید.

    3. شیر و خامه را اضافه کرده و روی شعله ملایم سس را دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی را بپوشاند. اسفناج و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

    4. یک ظرف نسوز دیواره‌دار را کمی چرب کنید. مایه گراتن را داخل آن ریخته و پارمزان باقی‌مانده و گودای رنده شده را روی آن بریزید. فر را چند دقیقه با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید، سپس ظرف گراتن را 15 دقیقه یا تا زمانی که روی آن برشته و طلایی شود داخل آن قرار دهید.

    نکات:

    1. به جای پنیر گودا از هر پنیر سفت یا نیمه‌سفت دیگری مثل موتزارلا و چدار می‌توانید استفاده کنید.

    2. می‌توانید پنیر گودا را با یک‌‌چهارم پیمانه نان خشک خرد شده جایگزین کنید و قبل از گذاشتن داخل فر 3-2 قاشق غذاخوری کره آب کرده روی گراتن بریزید.

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ کتلت تن ماهی با طعم جعفری :

    مواد لازم کتلت تن ماهی با طعم جعفری :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    سیب‌زمینی

    ۳۰۰ گرم

    100 گرم / 75 کالری

    دانه ذرت کنسروی

    ۱۲۰ گرم

    100 گرم / 80 کالری

    کنسرو تن‌ماهی

    یک عدد

    100 گرم / 315 کالری

    جعفری خرد شده

    ۲ قاشق سوپ‌خوری سرپر

    100 گرم / 25 کالری

    آرد سوخاری

    یک پیمانه یا ۵۰ گرم

    100 گرم / 35 کالری

    نمک و فلفل سیاه

    به مقدار کافی

    100 گرم / 0 کالری

    روش پخت کتلت تن ماهی با طعم جعفری :

    ابتدا سیب‌زمینی‌ها را آب‌پز کرده، پس از پوست کندن، با چنگال خوب له کنید. حالا کاسه‌ای آماده کنید.

     سیب‌‌زمینی‌های له شده، تن‌ماهی، ذرت و جعفری خرد شده را در آن بریزید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

    در صورت نیاز، مایه کتلت را با نمک و فلفل سیاه طعم‌دار کرده، شروع به آماده کردن کتلت ‌ها کنید.

     با این مقدار مواد، می‌توانید ۸ عدد کتلت درست کنید.

     برای این منظور مقداری از مخلوط مایه کتلت را روی کف دست‌تان به شکل دایره کوچک درآورده.

     پس از آغشته کردن به آرد‌سوخاری، در تابه‌ای حاوی روغن سرخ کنید؛ البته روغن را از پیش داغ کنید.

     وقتی یک‌طرف کتلت‌ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان هم سرخ شود.

    در پایان ، کتلت‌ها را با لیموترش و در صورت دلخواه با سبزیجات تازه سرو کنید.

     

    خواص جعفری :

    جعفری گیاهی است علفی ، دوساله و معطر که ارتفاع آن تا 70 سانتیمتر می رسد . برگهای آن برنگ سبز تیره و دارای بریدگیهای لوزی یا مثلث شکل با تقسیمات رفعی است.گلهای جعفری کوچک برنگ مایل به سبز و بصورت چتر یم باشد میوه آن کوچک به درازای 2 میلیمتر و به قطر یک میلیمتر و دارای بوئی معطر است.

      

  • ۱۰:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     استیک مرغ زعفرانی و نان سنگک :

    مواد لازم استیک مرغ زعفرانی 2 نفر:

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    سینه مرغ

    2 عدد

    100 گرم / 200 کالری

    پیاز متوسط

    یک عدد رنده شده

    100 گرم / 5 کالری

    زعفران دم کرده

    6 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 310 کالری

    روغن مایع

    قاشق غذاخوری

    100 گرم / 900 کالری

    آبلیمو

    4قاشق غذاخوری

    100 گرم / 5 کالری

    نمک و فلفل سیاه

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

     

    مواد لازم برای سس ماست :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    ماست خامه ای

    نیم پیمانه

    100 گرم / 79 کالری

    خیارشور متوسط

    یک عدد، نگینی

    100 گرم / 17 کالری

    سس خردل

    یک قاشق غذاخوری

    100 گرم / 182 کالری

    آبلیمو

    4قاشق غذاخوری

    100 گرم / 5 کالری

    نعناع ساطوری

    2 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 43 کالری

    نان سنگک

    نصف خرد شده

    100 گرم / 250 کالری

     

    طرز تهیه استیک مرغ زعفرانی :

    هر نصف سینه مرغ را کمی بکوبید تا ضخامتش یکنواخت شود.

     آب پیاز رنده شده را با آبلیمو، روغن مایع، زعفران و نمک و فلفل مخلوط کنید.

     سینه مرغ را با چاقو چند سوراخ کرده و حداقل 2 ساعت در مایه زعفران بخوابانید.

     روغن را در تابه روی شعله متوسط داغ کرده و سینه های مرغ را 15 دقیقه در آن سرخ کنید.

     

    تا روی آن برشته و مغز آن پخته شود. مرغ را از تابه درآورده و کنار بگذارید.

     تکه های نان را در تابه سرخ کنید تا برشته شوند.

     ماست، خیارشور، سس خردل و آبلیمو را با نعناع ساطوری شده مخلوط کرده و نمک و فلفل بپاشید.

     مرغ و تکه های نان را در ظرف کشیده و سس را روی آن داده و سرو کنید. 

    نکات :

    به جای مرغ از راسته گوساله بیات شده هم می توانید استفاده کنید.

     اما به جای خواباندن در مایه آن را کباب کرده و 2 دقیقه قبل از برداشتن از روی آتش دوباره گوشت را در مایه زعفران بغلتانید.

     می توانید به جای نعناع ساطوری شده از نعناع خشک استفاده کنید.

     می توانید به سس ماست پیازچه یا خیار ساطوری شده اضافه کنید.

     

    خواص زعفران :

    مصرف زعفران در پیشگیری از بروز افسردگی موثر است. بر اساس تحقیقات امروزی نیز نتیجه گرفته شده است که زعفران دارای خواص ضد افسردگی است و این در حالی است که بر اساس تب سنتی به زعفران خواص فرح بخشی و خنده آوری نیز نسبت داده اند. بر طبق نتایج این تحقیقات استفاده از زعفران در غذا و نوشیدن حداقل یک فنجان چای زعفران برای تمدد اعصاب توصیه می شود.

  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     تاکو استیک مکزیکی با سبزیجات :

    این غذا مکزیکی است و با گوشت استیکی تهیه می‌شود. درون تاکو نیز پنیر و انواع سبزیجات به همراه گوشت وجود دارد که طعم بسیار بهتری به تاکو می‌دهند.  

    •    تعداد: 12 عدد

    •    زمان تهیه: 25 دقیقه

    •    زمان خنک شدن: 2 ساعت

    •    زمان گریل: 14 دقیقه

    مواد لازم

    •    450 گرم استیک لخم و بدون استخوان

    •    دو قاشق غذاخوری مرزنجوش تازه خرد شده یا دو قاشق چایخوری پودر آویشن

    •    یک قاشق غذاخوری پودر چیلی

    •    دو قاشق چایخوری پودر سیر

    •    ¼ قاشق چایخوری نمک

    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

    •    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    •    12 عدد نان تورتیلا

    •    دو عدد گوجه‌فرنگی خرد شده

    •    یک عدد پیاز خرد شده

    •    4 عدد پیازچه با برگ

    •    نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده

    •    225 گرم پنیر مونتری رنده شده

    •    قاچ‌های لیموترش برای تزئین

    روش تهیه

    1.     چربی‌های اضافه گوشت را از آنها جدا کنید. آنها را درون بشقاب گود بزرگی قرار دهید. در یک کاسه، مزرنجوش، پودر چیلی، پودر سیر، نمک، فلفل هندی و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را روی دو طرف استیک‌ها بمالید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید. 

    2.    برای کباب کردن، استیک‌ها را روی توری کباب‌پز بچینید و شعله آن را متوسط کنید و به مدت 14 تا 18 دقیقه بپزید تا نیم‌پز یا 18 تا 22 دقیقه تا کاملا مغزپخت بشود. بهتر است برای پخت بهتر، در کباب‌پز را ببندید. 

    3.    در حالی که بیف در حال پختن است، تورتیلاها را درون فویل بپیچید. آنها را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم گریل کنید تا پخته و نرم شوند. 

    4.    استیک‌ها را از عرض برش دهید. روی نان تورتیلا یک لایه گوت، گوجه‌فرنگی، پیاز خرد شده، تربچه و گشنیز قرار دهید. در آخر پنیر رنده شده اضافه کنید و گرم سرو کنید. 

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     ته چین سبزی پلو ترش :

    مواد لازم :

     مرغ   750 گرم

    سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید)  یک کیلوگرم

     برنج   پنج پیمانه

    گرده غوره   نصف پیمانه

    نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم

    پیاز  دو عدد

    رب گوجه فرنگی  یک قاشق غذاخوری

    زعفران  به میزان لازم

    گوجه فرنگی  یک عدد

    کرفس  یک شاخه

    طرز تهیه :

    برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌‌گذاریم،  برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. 

    گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌کنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌کنیم.

    نکته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

     ته چین سبزی پلو ترش :

    مواد لازم :

     مرغ   750 گرم

    سبزی پلو (تره، جعفری، گشنیز و شوید)  یک کیلوگرم

     برنج   پنج پیمانه

    گرده غوره   نصف پیمانه

    نمک و فلفل سیاه   به میزان لازم

    پیاز  دو عدد

    رب گوجه فرنگی  یک قاشق غذاخوری

    زعفران  به میزان لازم

    گوجه فرنگی  یک عدد

    کرفس  یک شاخه

    طرز تهیه :

    برنج را خیس، سبزی را خرد کرده و کنار می‌‌گذاریم، بعد مرغ را به همراه پیاز،کرفس، نمک و فلفل پخته تا نیم‌پز شود. برنج را آبکش کرده و سبزی را لابه‌لای آن اضافه می‌‌کنیم. سپس به مرغ نیم‌پز کمی رب تفت داده شده و زعفران زده، کنار می‌‌گذاریم،  برنج آبکش‌شده را در قابلمه ریخته و مرغ‌ها را روی آن می‌‌چینیم و روی مرغ‌ها را پیاز خام خلال شده می‌‌ریزیم. 

    گوجه را هم حلقه کرده و روی آنها می‌‌گذاریم و روی همه این مواد را گرد غوره می‌پاشیم و بقیه برنج را اضافه می‌‌کنیم، اجازه می‌‌دهیم تا دم بکشد. در انتهای پخت روی برنج روغن یا کره داغ ریخته، برنج را درون ظرف کشیده و مرغ‌ها را روی برنج قرار می‌‌دهیم و آن را سرو می‌‌کنیم.

    نکته: این پلو باید با حرارت ملایم و در زمان طولانی‌تری پخته شود تا مرغ کاملا مزه‌دار و ترش شود.

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه چلو ترکی :

    مواد لازم چلو ترکی :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    یک فنجان و نیم

    100 گرم / 360 کالری

    کره

    50 گرم

    100 گرم / 737 کالری

    نمک

    به مقدار دلخواه

    100 گرم / 0 کالری

    جعفری خرد کرده

    چند شاخه

    100 گرم / 34 کالری

    پیاز خرد کرده

    یک عدد

    100 گرم / 36 کالری

    سیر کوبیده

    دو پر

    100 گرم / 120 کالری

    مایه گوشت و یا آب گوشت

    به اندازه لازم

    نامشخص

    روش تهیه چلو ترکی :

    برنج را در آب سرد چند بار بشوئید و هر بار که که شستید دانه های برنج را با دست بمالید تا مواد نشاسته ای زیادی آن خارج شود . پس از اینکه برنج را چند بار به ترتیب فوق شستید ، آن را از صافی بگذرانید تا تمام آبش خارج شود.

    سپس پیاز خرد کرده را در کره سرخ کنید تا طلائی رنگ شود . برنج را با پیاز مخلوط کرده و هم بزنید و باز سه دقیقه دیگر ، برنج مخلوط با پیاز را سرخ کنید . در صورت دلخواه سیر کوبیده را به آن اضافه کنید.

    سپس آبگوشت را روی برنج به اندازه ای بریزید که یک و نیم سانتیمتر روی برنج قرار گیرد . به آن نمک و قدری جعفری خرد کرده افزوده و بمدت 30 دقیقه روی آتش ملایم بگذارید تا بپزد.

     

    خواص جعفری :

    *. ضد نفخ شکم است.

    *. شریان ها و رگ ها را تمیز می کند.

    *. ادرار آور و قاعده آرو است.

    *. برای درمان تب نوبه بکارمی رود.

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر

     دلمه فلفل دلمه,طرز تهیه دلمه فلفل دلمه ای

    این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر درست کنید

    مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

     برنج سفید نپخته ۱ فنجان

     آب  ۲ فنجان

    مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

    پیاز خرد شده  ۱ عدد

     روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    سس مارینا ۲ فنجان

     عصاره گوشت  ۱ فنجان

    سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری

    مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

    گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم

    سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم

     گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم

     جعفری خرد شده یک چهارم فنجان

    سیر له شده ۴ حبه

    نمک ۲ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری

    فلفل هندی چند عدد

    * فلفل دلمه سبز ۴ عدد

    پنیر پارمیسان ۱ فنجان

    * فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه شامی نارنجی :

    این شیوه سرخ کردن غذاها با کنجد ، مخصوص ژاپنی هاست.

    مواد لازم برای تهیه شامی نارنجی :

     عدس قرمز  125 گرم

     پیاز   1 عدد

    هویچ ریز رنده شده   250 گرم

     پنیر چدار رنده شده  100 گرم

    آرد سوخاری  150 گرم

    * کنجد  35 گرم

    تخم مرغ  2 عدد

     

    * کنجد ( ولی من خیلی بیشتر ریختم. تقریبا نصفی آرد نصفی کنجد )

    طرز تهیه شامی نارنجی :

    عدس را با دو لیوان آب بگذارید بپزد تا نرم شود. هر از گاهی هم بزنید که ته نگیرد. اگر آب آن کم شد به آن آب اضافه کنید. ولی در نهایت نباید آب داشته باشد بگذارید سرد شود. حالا با پیاز رنده شده و هویج رنده شده و چدار رنده شده و 40 گرم از آرد سوخاری و نمک و فلفل آن را میکس کنید.

    مخلوط کاملا نرمی بدست می آید ولی آنقدر خمیری نیست که بتواند به تنهایی فرم خودش را حفظ کند.

     

    کنجد و آرد سوخاری را مخلوط کنید و تخم مرغها را هم با 2 قاشق غذاخوری آب داخل یک کاسه بزنید تا یکنواخت شود.

     

    با یک قاشق غذاخوری، یک قاشق از مخلوط کف دستتان بریزید و گلوله اش کنید ( اگر دستتان را مرتب خیس کنید ، به دستتان نمی چسبد) و بعد داخل تخم مرغ بغلطانید و بعد هم داخل کنجد. کمی با کف دست به آن فشار بدهید که پهن شود. همه را داخل یک سینی که کاغذ روغنی کف آن گذاشتید بچینید و برای نیم ساعت داخل فریزر بگذارید. می توانید در همین مرحله چند تا چند تا داخل زیپ لاک بسته بندی کنید و فریز کنید برای هر موقع که عجله داشتید و وقت غذا پختن ندارید. خیلی راحت از فریزر در بیاورید و مستقیما داخل روغن داغ سرخ کنید و نوش جان کنید)

     

    حالا با روغنی که حسابی داغ شده، روی حرارت متوسط سرخشان کنید. هر طرف 3 دقیقه. تا زمانی که طلایی شوند.

     

    نارنجی شدن این کلوچه های نارنجی به خاطر نارنجی بودن هویج، نارنجی بودن عدس قرمز، نارنجی بودن پنیر چدار و بالاخره نارنجی بودن کنجد تست شده است.

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ذرت مکزیکی

    کنسرو ذرت 1 قوطی

    کره 2 قاشق

    آویشن 2 قاشق

    قارچ 1 پیمانه

    سس سفید 3 قاشق

    پنیر پیتزا 2 قاشق

    نمک. فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : 

    درون قابلمه ای تا نصفه اب بریزید و بگذارید به جوش بیاید ، کاسه ای را روی اب در حال جوشیدن قرار دهید تا گرم شود ، کره یا روغن را درون کاسه بریزید سپس ذرت های کنسروی را اضافه کنید. قارچ ها را خرد کنید و کمی تفت دهید یا بپزید و به ذرت ها اضافه نمائید ، روی کاسه را بپوشانید و چند دقیقه اجازه دهید ذرت ها و قارچ ها داغ شوند سپس آویشن ، سس سفید ، فلفل و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط نمائید ، در انتها نیز پنیر پیتزا را بریزید تا با حرارت مواد پنیر اب شود. ذرت مکزیکی را درون ظرف مناسب بریزید و با سس سفید سرو نمائید ، در صورت تمایل از پودر سیر نیز بعنوان چاشنی استفاده کنید.

  • ۱۱:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :

    شامی مرغ کنجدی نوعی شامی یا کتلت است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در آن از کنجد استفاده می شود. کنجد نوعی از دانه های روغنی است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. کنجد دارای پروتئین، ویتامین های E , F , B , D و لسیتین می باشد . ویتامین F که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلولهای پوستی محافظت می کند.

    کنجد بسیار مغذی و از نظر طب قدیم جز مواد غذایی گرم محسوب می شود و روغن آن بسیار مناسب برای رشد قدی و ذهنی کودکان است. در شامی مرغ کنجدی برای مغذی و مقوی شدن مرغ از کنجد استفاده می کنیم.

    مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی : برای ۴ نفر

    سینه مرغ   ۱ عدد متوسط

     سیب زمینی  ۴ عدد متوسط

     پیاز  ۱ عدد درشت

    خامه یا شیر خشک   ۱ قاشق

    جعفری خرد شده  نصف لیوان

    کنجد  ۴ قاشق

    آرد سوخاری  نصف لیوان

    نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا  به مقدار لازم

    طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :

    سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود.

    پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود.

    سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

    نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

    این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.

    از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

    برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم.

    استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    ♨️ کباب سبزیجات یونانی رژیمی :

    کباب سبزیجات یکی از بهترین ایده ها برای یک شام خوش طعم گیاهی است. این سیخ های کبابی، راهی مناسب و جالب برای خوردن سبزیجات هستند.

    مواد لازم برای کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران :

     پنیر کبابی   ۱۲۰ گرم

    فلفل دلمه ای زرد   ۱ عدد

     کدو سبز  ۱ عدد

    گوجه گیلاسی  ۱۴۰ گرم

    نعناع  ۱ مشت

    فلفل چیلی قرمز  ۱/۲ عدد

    لیموترش  ۱ عدد

    روغن زیتون  به میزان لازم

    فلفل سیاه  به میزان لازم

    طرز تهیه کباب سبزیجات یونانی مخصوص گیاهخواران :

    سیخ های چوبی را در آب سرد قرار دهید تا خیس بخورند و هنگام پخت، نسوزند.

    برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را در ظرفی بریزید.

    برگ نعناع خرد شده، رنده پوست لیمو، فلفل چیلی خرد شده (در صورت تمایل) و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را به مواد در ظرف اضافه کنید.

    بر روی آن ها اندکی فلفل سیاه بپاشید و خوب با هم ترکیب کنید.

    گریل را از قبل با درجه بالا گرم کنید.

    سینی فری را اندکی با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

    برش های پنیر کبابی، فلفل دلمه ای زرد، کدو سبز و گوجه گیلاسی ها را به میزان مساوی در سیخ بزنید و در سینی آماده شده قرار دهید و برای 10 تا 12 دقیقه تا پنیر طلایی شود و سبزیجات نرم شوند، از بالا گریل کنید ( سیخ ها را در میانه پخت پشت و رو کنید تا نیمه زیرین آن ها هم گریل شوند ).

    می توانید کباب سبزیجات یونانی را با سالاد سبزیجات تازه و یا نان هایی مانند لواش و پیتا، سرو میکنیم

  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد پاستا و کاهو

    پاستا (ماکارونی شکلدار) آبکش شده +پیازچه +کاهو+گوجه گیلاسی 

    برای سس:ترکیب ماست چکیده و مایونز یا فقط ماست +آبلیموی تازه +نمک،فلفل سیاه،آویشن،پودر سیر یا سیر رنده شده (میتونید حذف کنید). سس این سالاد باید سفت باشه پس زیاد آبلیمو نریزید.

    موقع سرو روی سالاد کمی پنیر پارمزان رنده شده و نون سالاد بریزید.نون سالاد رو از نون فانتزی فروشیها بخرید.

    اگه خواستید خودتون درست کنید :نون تست رو مکعبی برش بزنید،کمی روغن زیتون یا مایع روش اسپری کنید و نمک و فلفل سیاه و آویشن بزنید و در فر چند دقیقه گریل کنید تا برشته بشه یا روی گاز در تابه بدون روغن برشته کنید

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    تاس‌کباب

    مواد لازم (برای 4 نفر):

    گوشت راسته گوسفند (درشت خردشده) / 500 گرم

    روغن (مخصوص سرخ کردن)  به مقدار لازم

    پیاز متوسط (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد

    فلفل سیاه (پودرشده) و نمک  به مقدار لازم

    زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری 

    گرد لیموعمانی یا سماق  1 قاشق سوپ‌خوری

    گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد

    سیب‌زمینی (حلقه‌ای خردشده)  3 عدد

    آلو خورشی  12 عدد

    هویج متوسط (حلقه‌ای خردشده)  2 عدد

    رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپ‌خوری 

    آب گوجه‌فرنگی 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)

    روش تهیه: 

    1.گوشت راسته را در قابلمه‌ای مناسب، حاوی روغن داغ چیده، روی آن یک ردیف پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق و یک پیمانه از اب گوجه فرنگی و نصف پیمانه اب بریزید و بزارید روی شعله متوسط تا نیم ساعت بپزه.

    2.بعد نیم ساعت گوجه‌فرنگی و سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت ردیفی روی آن قرار دهید.

    3.در آخر هویج و الو را اضافه کرده، مجدداً نمک، فلفل، زردچوبه و گرد لیمو یا سماق ریخته، سپس رب گوجه‌فرنگی را در تابه‌ای حاوی روغن داغ تفت داده، به‌همراه بقیه اب گوجه‌فرنگی (در صورت نیاز مقداری آب) به قابلمه اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید تا جوش آید، سپس درِ قابلمه را گذاشته و روی حرارت ملایم قرار داده تا به‌مدت یک و نیم ساعت بپزد.

    4.سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید.

    تاس‌کباب در فر: 

    فر را روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد (350درجه فارنهایت) از 15 دقیقه قبل تنظیم کرده، مواد را در ظرف نسوز چرب‌شده به‌صورت لایه‌ای قرار دهید، روی آن را بپوشانید تا به‌مدت یک ساعت و سی دقیقه تا دو ساعت در فر بپزد.

    پیشنهاد:

    چنانچه پیاز تاس‌کباب زیاد باشد، تاس‌کباب خوشمزه‌تر می‌شود.

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کراکت برنج با مغز میگو 

    مواد لازم برای 3  نفر

     250 گرم برنج     

    5 پیمانه آب گرم 

    1عدد عصاره سبزیجات 

    1عدد  عصاره مرغ 

    50 گرم کره 

    1عدد زرده تخم مرغ 

    200 گرم پنیر پار مسان 

    1 ق س  زعفران دم کرده 

    200 گرم میگو   

    2 عدد تخم مرغ 

    1 ق س  پاپریکا  

    2 ق س  روغن زیتون 

    150 گرم پودر سوخاری 

    به مقدار لازم روغن مایع  

    نمک و فلفل به میزان لازم

    1 برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود. 

    2  در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2  تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید . 

    3 دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان‌تان آن را  باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل  قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #رتتوئی (راتاتویی :خوراک فرانسوی Ratatouille ) 

    مواد لازم

    نصف پیاز ریز خرد شده

    دو حبه سیر ریز شده

    گوجه ی رنده شده یک پیمانه

    روغن زیتون دو قاشق خوراک خوری

    بادمجان یک عدد ورقه شده

    هویج یک عدد ورقه شده

    کدوی زرد یک عدد ورقه شده

    گوجه دو عدد ورقه شده

    چند برگ آویشن تازه

    عصاره مرغ و نمک و فلفل 

    دستور پخت

    ابتدا دمای فر را تا 190 درجه ی سانتی گراد بالا ببرید و بگذارید گرم شود. گوجه فرنگی رنده شده را کمی داخل تابه حرارت دهید تا آبش کشیده شود. سپس سیر و پیاز رنده شده را به این سس اضافه کنید. آن را با یک قاشق از روغن زیتون بهم بزنید و با فلفل و نمک کافی سس را آماده کنید. سر و ته کدوها و بادمجان را ببرید و نازک ورقه کنید. برای ورقه کردن تمام مواد رتتویی می توانید از رنده ی ورقه ای استفاده کنید که البته باید بسیار تیز باشد تا همه را با یک ضخامت ورقه کند.

    سس آماده شده را کف ظرف بریزید طوری که کف ظرف را بپوشاند. حالا به ترتیب سبزیجات ورقه شده را مانند تصویر به نوبت و از لبه ی ظرف به سمت داخل ظرف به صورت مورب و تا حدی روی هم بچینید تا ظرف پر شود. روغن زیتون باقی را روی سبزیجات بریزید و عصاره مرعتون را  بپاشید. ساقه های آویشن را جدا کنید و ریز خورد کنید و روی خوراک بپاشید. 

    حدود 1 ساعت زمان بدهید تا خوراک خوب بپزد و سبزیجات آب شان را پس بدهند و خوب پخته شوند خوب خوب . اما نه به اندازه ای که له شوند. نباید بگذارید خوراک لبه ی ظرف قهوه ای رنگ شود (یعنی بسوزد) باید ببینید که سس گوجه فرنگی دارد قُل می زند. در اخر وقتی کاملا پخته شد روش پنیر ریختم و مجددا در فر قرار دادم.

     

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان