خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورش_قیمه_بادمجان

     خورش بادمجان یکی از خورش های پر طرفدار ما ایرانی هاست که معمولا با گوشت قرمز درست می شود. اگر دنبال خورش های گیاهی هستید، این خورش را می توانید گیاهی درست کنید. 

    مواد لازم براي4 نفر

    1 عدد پیاز خرد شده

    1 پیمانه لپه

    2 عدد بادمجان

    3 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

    4 عدد گوجه فرنگی

    1 ق س رب گوجه فرنگی

    2 ق چ پودر کاری

    1 ق چ فلفل پاپریکا

    1 ق چ زیره

    1 ق س زنجبیل رنده شده

    2 خبه سیر خرد شده

    2 ق س گشنیز خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. لپه را بشویید و آن را خیس کنید. بادمجان ها را خوب بشویید، سپس آنها را به صورت تکه های 2 سانتی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از شست و شو پوست بگیرید، سپس خردشان کنید.

    2. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا پیاز خرد شده را داخل آن تفت دهید. بعد از آنکه پیاز نرم و طلایی شد، سیر را هم اضافه کرده و تفت دهید. حالا رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و آن را تفت دهید تا رنگ باز کند.

    3. در این زمان گوجه فرنگی خرد شده را همراه با لپه، بادمجان های خرد شده، زنجبیل رنده شده، فلفل دلمه ای خرد شده، ادویه جات و گشنیز خرد شده بریزید. مواد را کمی با هم تفت دهید. مقداری آب هم اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مواد بپزند و خورش شما آماده شود.

    4. وقتی خورش آماده شد، آن را بچشید و در صورت نیاز نمک بیشتری اضافه کنید، سپس آن را همراه با برنج یا نان سرو کنید.

    یه جور دیگه

    در صورت تمایل مقداری آب لیمو یا پودر لیمو امانی به خورش اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۱:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوفته_مرغ_با_قارچ

    مواد لازم

    سینه مرغ (بدون استخوان) 500 گرم

    نمک و دانه فلفل سیاه به مقدار لازم

    جعفری (پاک و ریز خردشده) 30 گرم

    آرد گندم 6 قاشق سوپ‌خوری

    تخم مرغ 1 عدد

    قارچ (ورقه‌ای خردشده) 10 تا 12 عدد

    آب لیموترش تازه 1 قاشق سوپ‌خوری

    کره (ذوب‌شده) 3 قاشق سوپ‌خوری

    روغن مایع به مقدار لازم

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ‌خوری

    استاک مرغ  2 پیمانه

    طرز تهیه

    1. سینه مرغ را با کمی نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید سپس در قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد، قرار دهید تا به مدت 45 دقیقه بپزد. پس از این مدت، آن را در آبکش بریزید و به صورت ریز خرد کنید؛

    2. در ظرفی، مرغ، جعفری و نیمی از آرد را بریزید و کمی ورز دهید. تخم مرغ را به آن بیافزایید و با دست کاملاً ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مایه کوفته آماده شود؛

    3. در این فاصله، قارچ را به آب لیموترش تازه آغشته کنید سپس در تابه ای حاوی مقداری کره و روغنِ داغ، قارچ را تفت دهید تا آبِ قارچ کاملاً کشیده شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید؛

    4. در قابلمه ای حاوی روغن داغ، روی حرارت ملایم، رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا خوش رنگ شود سپس استاک را به آن بیافزایید و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید؛

    5. کفِ دستتان را کمی با روغن مایع چرب کنید. از مایه آماده شده به اندازه گردو بردارید و در دست به شکل گرد فُرم دهید. کوفته ها را به بقیه آرد آغشته کنید و یکی یکی، به قابلمه حاوی استاکِ در حال جوش اضافه کنید. پس از 10 دقیقه، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوفته ها بهمدت 30 دقیقه بپزند؛

    6. پس از این مدت، قارچ را به قابلمه بیافزایید سپس کوفته ها را به همراه آبِ آن در ظرف مورد نظر بریزید و سرو کنید.

    نکته

    در صورت عدم دسترسی به استاک مرغ، می‌توانید از همان مقدار آب، به‌همراه 1/2 قرص عصاره مرغ استفاده کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک_بلغور خوش آب و رنگ با لبوی قرمز 🎀

    مواد لازم:

    بلغور ریز 1 لیوان

    آب ترشی لبو1 لیوان سرخالی

    ترشی لبو نصف لیوان

    خیار 1 عدد

    جعفری نصف دسته

    شوید نصف دسته

    روغن زیتون 5 قاشق

    آب لیموی تازه نصف عدد

    رب انار 1 قاشق (  اختیاری)

    نمک و پاپریکا

    طرز تهیه:

    ابتدا در یک قابلمه  آب ترشی لبو ریخته  در حرارت گذاشته و میگذاریم بجوشد حالا دریک ظرف بلغور ریخته رویش  آب ترشی لبو می ریزیم رویش را می بندیم و  20 دقیقه بماند. حالا جعفری و شوید را ریز خرد میکنیم   خیار و  ترشی لبو ی  مکعبی خرد شده را می ریزیم  اگر خواستید پیازچه و پیاز را هم اضافه کنید حالا روی بلغوری که استراحت داده بودیم جعفری خرد شده, شوید, ترشی لبو و  خیار می ریزیم  سپس روغن زیتون , آب لیموی تازه , رب انار, نمک و پاپریکا می ریزیم و مخلوط میکنیم  رویش را به دلخواه تزیین کرده و سرو میکنیم

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۶:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چلو گوشت و پلو ماهیچه در منزل

    در آخرین مرحله عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود.

    یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای اصیل ایرانی چلو گوشت و پلو ماهیچه است که این غذای خوشمزه با گوشت گوسفندی بسیار خوشمزه و لذیذ می شود. در ادامه سماتک طرز تهیه چلو گوشت و پلو ماهیچه در منزل را با هم مرور خواهیم کرد.

     

    مواد لازم چلو گوشت:

    گوشت گوسفند بدون چربی 500 گرم

    کدو تنبل رنده شده 150 گرم

    هویج     2 عدد

    عصاره سبزیجات ½1 پیمانه

    برنج 1 پیمانه (200 گرم)

    کشمش ¼ پیمانه

    دارچین آسیاب شده 2 قاشق غذاخوری

    سیر 2 حبه

    پیاز 1 عدد

    رنده پوست پرتقال 2 قاشق غذاخوری

    هل آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری

    روغن مایع گیاهی 4 قاشق غذاخوری

    زیره آسیاب شده 2 قاشق مرباخوری

    عسل 1 قاشق مرباخوری

    لیموترش  1 عدد

    پرک بادام بو داده مقداری

    پرک فلفل قرمز  مقداری

    زعفران مقداری

    ماست غلیظ برای سرو غذا

    برگ نعناع برای سرو غذا

     

    طرز تهیه چلو گوشت

    • گوشت گوسفند بدون چربی را خورشتی خرد کنید.

    • روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی شعله متوسط مایل به زیاد قرار دهید.

    • گوشت گوسفند را همراه با ادویه جات داخل تابه ریخته و به مدت 8 دقیقه سرخ کنید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.

    • در آخرین مرحله عسل را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا با گوشت مخلوط شود.

    _________

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كباب بلدرچين

    **************
    بلدرچين رو مي تونيد مثل مرغ با هر ادويه و سسي كه مي خواهيد و با ذائقه شما جور هست مزه دار كنيد. فقط از يك شب قبل باشه .من از پياز + جعفري +نمك و فلفل و زردچوبه+ ابليموي تازه استفاده مي كنم .و بلدرچين ها را داخل اين مواد گذاشته و روز بعد روي منقل يا باربيكو كباب مي كنم . به همين راحتي .هر سسي كه با جوجه كباب مصرف مي كنيد براي بلدرچين هم كاربرد داره .
    خان گلي هم كه بلدرچين سرخ شده رو خواسته بودي :
    مثل مرغ بلدرچين رو با اب و نمك و كمي زردچوبه و پياز و اگر داشتي چند شاخه جعفري بگذار بپزه . بعد از پخت بلدرچين ها را داخل يك آبكش بذار تا آب اضافه اون بچكه كه موقع سرخ كردن به ظرف نچسبه .گوشت بلدرچين را به قطعات دلخواه تقسيم كرده و در روغن سرخ كن. بعد هم سيب زميني رو سرخ كن. وقت داشتي گوجه فرنگي سرخ شده باشه كه عالي ميشه. درست مثل مرغ هيچ فرقي نداره .حالا اگه مي خواي غذا خشك نباشه در حين آماه و سرخ كردن بلدرچين و بقيه مواد اب بلدرچين رو توش كمي رب گوجه فرنگي كه بهتره اون رو قبلا در تابه كمي با روغن سرخ كرده باشي بريز + نعنا خشك تفت داده شده در روغن كه البته نبايد زياد باشه حدود 1 ق غذاخوري اگر دوست داشتي كمي هم ابليموي تازه و فلفل و بعد بذار اين آب جا بيفته و غليظ بشه . بسيار خوشمزه است.
    خامه هاي پاكت صورتي را من تا 5 روز هم در يخچال نگه ميدارم .البته توصيه مي كنم وقتي درش رو باز كردي اون رو داخل يك ظرف درب دار خالي كرده و در يخچال بزاري .اين طوري راحت تر هم ميشه براي مصرف استفاده كرد .
  • leftPublish
  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پيراشكي با خمير آماده

    گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت مي‌‌دهيم و سپس نمك، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم.

    پيراشكي با خمير آماده

    مواد لازم براي 30 عدد پيراشكي:

    گوشت چرخ كرده: 250 گرم

    قارچ: نيم كيلو 

    زرشك: 2 قاشق غذاخوري

    پياز داغ:‌ 3 قاشق غذاخوري 

    رب: 2 قاشق غذاخوري 

    خمير آماده پيراشكي: 2 بسته 

    نمك و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم 

    آويشن و جعفري خشك: به مقدار لازم

    طرز تهيه: 

    گوشت را با پيازداغ مخلوط كرده و تفت مي‌‌دهيم و سپس نمك، زردچوبه، فلفل و رب را به آن اضافه كرده و هم مي‌زنيم. مواد كه كمي تفت داده شد، نصف استكان آب روي گوشت چرخ كرده مي‌ريزيم و حرارت را تنظيم مي‌كنيم و مي‌‌گذاريم تا گوشت پخته شود. سپس قارچ را شسته و خرد كرده و در ظرف ديگري مي‌ريزيم و به آن نمك و روغن و چند قطره آبليمو اضافه كرده و روي حرارت زياد مي‌پزيم. 

    سپس قارچ، زرشك، جعفري و آويشن را هم به مخلوط گوشت‌چرخ‌كرده اضافه مي‌كنيم. بعد از اين ‌كه آب گوشت چرخ كرده كاملا كشيده شد، از مايه گوشتي يك قاشق غذاخوري پُر وسط خمير مي‌‌گذاريم و دو طرف خمير را روي هم مي‌‌آوريم و كناره‌هاي آن را با انگشت چين مي‌‌دهيم. حالا پيراشكي‌ها براي سرخ شدن آماده‌اند اما اگرخميرآماده در دسترس نداريد به روش زير آن را تهيه كنيد.

    مواد لازم براي خمير پيراشكي: 

    آرد: 2 ليوان

    پودر خميرمايه: يك قاشق غذاخوري

    روغن جامد: 2 قاشق غذاخوري 

    تخم‌مرغ: 2 عدد

    نمك: يك قاشق چايخوري

    طرز تهيه خمير پيراشكي: پودر خميرمايه را در نصف استكان آب‌ولرم خوب حل مي‌‌كنيم و مي‌‌گذاريم نيم ‌ساعت بماند. سپس در ظرفي آرد را ريخته و تخم‌مرغ‌‌ها و خمير مايه و نمك را مخلوط كرده و هم مي‌زنيم. بعد روغن را به آن اضافه و خوب مخلوط مي‌‌كنيم تا خمير لطيفي تهيه شود و به دست نچسبد. اگر خمير كمي شل بود و به دست مي‌چسبيد كمي آرد به آن اضافه مي‌‌كنيم ولي آرد نبايد آنقدر زياد باشد كه خمير خشك و شكننده شود. خمير را مدت يك‌ ساعت در جاي گرمي مي‌‌گذاريم تا ور بيايد (خمير بعد از ور آمدن كاملا پُف مي‌كند و پوك مي‌شود).

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    رولت تن ماهي






    خمير را روي ورقه آلومينيومي(فويل) پهن مي‌كنيم و تخم‌مرغ‌هاي پخته شده را روي آن مي‌گذاريم و به صورت رُل مي‌پيچيم و دو سر كاغذ آلومينيومي را محكم مي‌بنديم


    مواد لازم: 
    كنسرو ماهي تن: 400 گرم 
    تخم مرغ: 2 عدد
    پنير پيتزاي رنده شده: 100 گرم 
    آرد: 50 گرم 
    سركه: يك قاشق غذا خوري 
    جعفري خرد شده: به مقدار لازم 
    تخم مرغ پخته: 2 عدد 
    نمك و فلفل: به مقدار لازم


    طرز تهيه: 
    كنسرو ماهي تن را كه از روغن جدا شده است، داخل ظرفي مي‌ريزيم، سپس آن را با چنگال كمي خرد كرده و تخم مرغ، پنير رنده شده، آرد، سركه، جعفري خرد شده و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و خوب مخلوط مي‌كنيم تا به صورت خمير در آيد. سپس خمير را روي ورقه آلومينيومي(فويل) پهن مي‌كنيم و تخم‌مرغ‌هاي پخته شده را روي آن مي‌گذاريم و به صورت رُل مي‌پيچيم و دو سر كاغذ آلومينيومي را محكم مي‌بنديم. حالا رولت پيچيده شده را در‌تنظيف مي‌پيچيم و آن را داخل ظرف آبي كه در حال جوش است به مدت 20 دقيقه قرار مي‌دهيم. بعد از اين مدت شعله را خاموش كرده و صبر مي‌كنيم فويل درون آب سرد شود. پس از سرد شدن رولت آن را برش مي‌دهيم و با سبزيجات تزيين مي‌كنيم.

  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه بلدرچين


    اول بلدرچين رو تمير كنيد و با اب بشوريد. خيلي نياز به شستن زياد نيست. بعد با يه دستمال اشپزخانه خشك كنيد روشو نمك و فلفل بزنيدو توي تابه داغ با كره خوب سرخ كنيد( اگر دوست داشتيئ كنارش از بيكن هم ميتونيد استفاده كنيد) هنگام سرخ كردم چند تا برگ بود و اويشن تازه كنارش بزاريدو كمي سبزيجات كنارش بزاريد و يا اينكه از قرص سبزيجان استفاده كنيد. 2 ليوان اب بريزيد و بزاريد 1 ساعت بپزد(من ديدم كه هنگام پخت بعضي ها از شربا سفيد هم استفاده ميكنن). بعد از 1 ساعت بلدرچين اماده است

    دستور دوم

    مواد لازم
    بلدرچين 1200 گرم
    آب ليمو ترش 5/2 فنجان
    پياز خام خلال شده 3عدد
    زغفران مقداري
    روغن زيتون نصف فنجان
    كرفس خرد شده مقداري
    فلفل نمك مقداري

    بلدرچين را بعد از تميز كردن با 2 تا 3 ليوان آب ، يكي دو عدد پياز خرد كرده و يكي دو برگ ساق كرفس و چند ساق جعفري ميگذاريم نيم پذ شود

    و آب آن به خودش برود و سسي از روغن زيتون با كره آب كرده و آب ليمو نمك فلفل را آماده ميكنيم و بلدرچين را در سس ميخوابانيم و بعد مثل

    كباب جوجه به سيخ ميكشيم و روي حرارت ملايم كباب ميكنيم.

    بايد زمان طبخ آن از جوجه طولاني تر و حرارت ملايم تر باشد و مرتب به آن سس كره با آب ليمو بدهيد تا كاملا كباب پخته و برشته شود.
  • ۱۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    غذاي فوق العاده خوشمزه اي هست كه تهيه اون هم خيلي راحته
    طرز تهيه دمي مرغ:



    ابتدا يك پياز را خرد كرده و كمي تفت ميدهيم قبل از اينكه پيازها كاملا سرخ شود زردچوبه زده و تكه هاي مرغ را كه من براي هر نفر يك هشتم مرغ در نظر ميگيرم روي پيازهاي نيمه سرخ شده قرار داده تا كمي سرخ شود بعد طرف ديگر مرغ را هم كمي سرخ كرده و آب به اندازه اي كه برنج را در آن كته كنيم روي آن ريخته و مقداري هم زعفران دم كرده در آن ريخته و ميگذاريم مرغها خوب بپزد بعد برنج را روي آن ريخته و با همان آب مرغ و تكه هاي مرع برنج را بصورت كته ميپزيم و بعد از دم كشيدن برنج غذا آماده است براي نوش جان كردن
  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كتلت عدس قرمز با سس ماست و نعنا 
    ( غذاي بدون گوشت ) 


    مواد لازم : 

    عدس قرمز 100 گرم يا نصف ليوان 
    كرفس 35گرم يا نصف ساقه متوسط 
    هويج 1 عدد متوسط 
    آب 2 ليوان 
    گشنيز خشك نصف قاشق مرباخوري 
    پودر زيره نصف قاشق مرباخوري 
    خرده هاي وسط نان باگت 2 ليوان 
    آرد ساده 2 قاشق سوپ خوري 
    سفيده تخم مرغ 1 عدد 
    جعفري تازه 1 قاشق سوپ خوري 




    مواد لازم جهت تهيه سس: 

    ماست كم چربي 125 ميلي ليتر يا نصف ليوان 
    نعناي تازه ساطوري شده 1 قاشق سوپ خوري 
    سير( له شده ) 1 حبه كوچك 
    آب ليموي تازه يك قاشق مرباخوري 




    طرز تهيه: 
    جعفري ، كرفس و هويج را به طور كامل خرد مي كنيم. عدس ، كرفس و هويج را با آب داخل قابلمه كوچكي مي ريزيم و مي گذاريم تا با حرارت كم بپزد( در ظرف بسته باشد). مخلوط كه به طور كامل غليظ شد، از روي حرارت برمي داريم تا سرد شود. 

    براي تهيه اين كتلت از نان باگت كه يك روز بيرون يخچال مانده استفاده شود. در اين صورت خرده هاي وسط نان با فشار دست به راحتي پودر مي شود.نيمي از خرده هاي نان باگت را اضافه مي كنيم و گشنيز و پودر زيره را به آن مي افزاييم. مواد را به طور كامل با هم مخلوط مي كنيم. سپس از مخلوط برمي داريم و به صورت گرد در مي آوريم و در آرد مي غلتانيم. بعد در سفيده تخم مرغ و در نهايت در مخلوط خرده هاي وسط نان باگت و جعفري خرد شده مي غلتانيم. 

    روغن را روي حرارت مي گذاريم تا داغ شود، سپس كتلت ها را سرخ مي كنيم و در كنار سس ماست و سبزي سرو مي كنيم. 

    براي تهيه سس ماست و نعنا، تمام مواد لازم آن را، به طور كامل با هم مخلوط مي كنيم

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    نون سير دار 
    مواد لازم: 
    سير رنده شده 
    نون باگت 
    سس مايونز 
    پنير پيتزا 
    كره 
    اندازه مواد لازم به ميزان لازم مي باشد. يعني اينكه هر اندازه كه دوست داشتين مي تو نين مواد لازم رو بسته به سليقه غذايي تون كم و زياد كنين. 
    طرز تهيه: 
    نون باگت ها رو از وسط نصف كنين و يه مقدار كره و سس مايونز روش بماليد بعد سير رنده شده و يه عالم پنير رنده شده روش بريزين.حالا گريل فر رو با در جه زياد رو شن كنين . نون ها رو تو سيني بچينيد و تو فربذارين و وقتي كه پنير پيتزا آب و به رنگ طلايي شد از تو فر بردارين.خوب حالا بسته به سليقه تون با سس گوجه يا سس مايونز ميل كنين.

  • ۱۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    تبولى 
    بلغور گندم ريز= 3/2 پيمانه 
    جعفري –ريز خرد شده=6 پيمانه 
    نعنا تازه- ريز خرد شده =2/1پيمانه 
    گوجه فرنگي- خرد شده= 5عدد 
    پيازكوچك- خرد شده 2عدد(200گرم) 
    پيازچه- خرد شده= 2عدد 
    روغن زيتون-تصفيه نشده= 4/1پيمانه(60ميل) 
    آب ليموي تازه =2/1پيمانه(125ميل) 
    نمك و فلفل سياه= به ميزان لازم 
    طرز تهيه: 
    بلغور را با آب ولرم به مدت15 دقيقه خيس و سپس آبكش مي كنيم به طوري كه آب آن كاملاٌ گرفته شود آن را در يك ظرف بزرگ مي ريزيم، جعفري، نعنا، گوجه فرنگي، پياز و پيازچه را به آرامي با بلغور مخلوط مي كنيم، نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. 
    چند دقيقه قبل از سفرو، روغن زيتون و آب ليمو را اضافه مي كنيم. 
    نكته:1-اين خوراك را بلافاصله پس از تهيه مصرف كنيد.

  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهيه لازانيا با نان تست 

    مواد لازم: 
    نان تست=به مقدار لازم 
    پنير ورقه اي=به مقدار لازم 
    گوشت چرخ شده=300 گرم 
    پياز رنده شده=1 عدد 
    گوجه فرنگي=2 عدد 
    فلفل دلمه سبز=1 عدد 
    رب گوجه فرنگي=2 قاشق غذاخوري 
    نمك و فلفل و ادويه=به مقدار لازم 
    پنير پيتزا رنده شده=به مقدار لازم 
    سس بشامل 
    مواد لازم براي سس بشامل: 
    آرد سفيد=2 قاشق غذاخوري 
    كره=2 قاشق غذاخوري 
    پياز سفيد نرم شده=1 عدد 
    شير=2 ليوان 
    طرز تهيه سس بشامل: 
    1. كره را در ماهيتابه ريخته روي حرارت ملايم قرار دهيد سپس پياز سفيد نرم شده را به كره اضافه كرده كمي تفت دهيد تا زمانيكه طلايي رنگ شود سپس آرد را به كره اضافه كرده كمي تفت داده سپس شير را مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مايه نرمي حاصل شود. 
    طرز تهيه مايه گوشتي لازانيا: 
    1. پياز را در روغن تفت داده سپس گوشت را به همراه ادويه به پياز اضافه كرده همراه پياز به مدت 20 دقيقه تفت دهيد سپس گوجه فرنگي و فلفل دلمه ريز شده را به مواد اضافه كرده هم بزنيد. روي گوشت كمي آبجوش همراه رب گوجه فرنگي ريخته بگذاريد به مدت 30 دقيقه بپزد و آب آن تمام شود. 
    طرز تهيه لازانيا: 
    1. در ظرف پيركسي كمي سس بشامل ريخته و با قاشق روي آن را صاف كرده طوريكه تمام سطح ظرف را بپوشاند سپس نانهاي تست را به ترتيب كنار هم در ظرف بچينيد. 

    2. روي نانهاي تست را با پنير ورقه اي پوشانده سپس روي پنير را با مايه گوشتي بپوشانيد. 

    3. روي گوشت را با نانهاي تست پوشانده سپس روي تمام سطح نان سس بشامل ريخته و روي سس بشامل پنير رنده شده بپاشيد. 

    4. ظرف را به مدت نيم ساعت در فري كه از قبل گرم كرده ايد با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا زمانيكه روي پنير طلايي رنگ شود.

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراك سبزيجات 

    مواد لازم براي 2 الي 3 نفر 
    سيب زميني استامبولي متوسط 5 عدد 
    بادمجان دلمه اي متوسط 1 عدد 
    فلفل دلمه اي از هر رنگ 4/1 
    پياز متوسط 1 عدد 
    كدو نسبتاً بزرگ 1 عدد 
    پودر نان ، پودر سير يا موسير ، 
    شويد خشك يا جعفري تازه ، به ميزان لازم 
    نمك و فلفل 
    روغن زيتون براي سرخ كردن 
    پنير پيتزا رنده شده به دلخواه 

    طرز تهيه 
    ابتدا سيب زميني هارا خوب شسته و مي گذاريم تا بپزد. در اين فاصله بادمجان را ابتدا به صورت راه راه پوست ميكنيم و بعد با يك چاقوي تيز آن را به صورت ورقه هاي خيلي نازك مي بريم و به نمك آغشته مي كنيم و كنار مي گذاريم .كدو را هم با پوست به حلقه هاي بسيار نازك برش مي زنيم و در نمك مي زنيم و كنار ميگذاريم . فلفل دلمه اي و پياز را به صورت نگيني ريز مي كنيم . سيب زميني ها را هم بعد از پختن حلقه حلقه مي كنيم ولي نبايد خيلي باريك باشد. 
    بعد از حدود نيم ساعت كه نمك آب كدو و بادمجان را كشيد آن ها مي شوئيم و خشك مي كنيم و بعد جدا جدا در روغن زيتون با حرارت ملايم سرخ مي كنيم تا شبيه چيپس شود بعد در سبد ميريزيم يا روي دستمال مي گذاريم تا روغن اضافه آن گرفته شود . پياز و فلفل دلمه ها را هم جدا گانه سرخ مي كنيم و در آخر نوبت به سيب زميني مي رسد . 
    سيب زميني را با حرارت بالا در روغن كم سرخ مي كنيم و هم زمان روي آن كمي پودر نان و پودر موسير و نمك و فلفل و شويد مي ريزيم بعد از اينكه سرخ شد در سبد ميريزيم تا روغن اضافه آن گرفته شود و سپس داخل ديس به صورت رديف رديف از هر كدام مي چينيم و به همراه ماست و موسير سرو ميكنيم مي توانيد در آخر كمي پنير پيتزا روي همه مواد داخل ديس بپاشيد و داخل فر يا مايكروفر بگذاريد همچنين مي توانيد از سس سفيد روي اين غذا استفاده كنيد. 
    در صورت استفاده از جعفري تازه بعد از اينكه سيب زميني را از روغن خارج كرديد تا هنوز داغ است با جعفري ريز شده مخلوط كنيد ولي زياد به هم نزنيد كه سيب زميني له نشود.

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سوفله مرغ و قارچ 

    مواد لازم : 
    مرغ پخته ريش شده : يك سينه مرغ (سينه بهتر است چون بهتر ريش ريش مي شود.) 
    كالباس : 100 گرم 
    خيارشور:100 گرم 
    قارچ: 100 گرم 
    فلفل دلمه : (در صورت علاقه به طعمش مي توانيد از يك عدد كوچك استفاده كنيد.) 
    سس مايونز : به اندازه كافي 
    چيپس خلالي : يك بسته 
    پنير پيتزا : به اندازه كافي 
    طرز تهيه : 
    كالباس و خيارشور و قارچ و فلفل دلمه را نگيني خرد مي كنيم و به همراه مرغ ريش شده در كاسه اي با سس مخلوط مي كنيم. ميزان سس بستگي به ذائقه شما دارد. دقت داشته باشيد كه مقدار اين مواد بايد با هم تناسب داشته باشد. فر را روي حرارت 210 به مدت يك ربع تا بيست دقيقه گرم مي كنيم. در اين فاصله بقيه مراحل را انجام مي دهيم: 
    ظرف مورد نظر را مي توانيم پيركس در نظر بگيريم. البته من خودم از ظرفي استفاده مي كنم كه تقريباً نچسب است. (در تهيه لازانيا نيز از آن استفاده شد.) كف و اطراف ظرف را كمي چرب مي كنيم. سپس نيمي از چيپس خلالي را كف ظرف مي ريزيم و پخش مي كنيم. سپس مواد را روي چيپس ها به طور يكنواخت پخش مي كنيم. و بقيه چيپس را نيز روي مواد مي ريزيم : 

    به اين ترتيب زير و روي موادمان را چيپس در برگرفته است. سپس يك لايه پنير پيتزاي رنده شده روي موادمان مي ريزيم : 

    فر گرم شده كه يادتان است؟! حالا ظرفمان را حدود ده دقيقه طبقه بالاي فر روي حرارت 210 درجه مي گذاريم . مواد احتياج به پختن ندارند و از طرفي نيز درون موادمان خيارشور داريم كه نبايد زياد حرارت ببيند. اين مدت زمان فقط جهت آب شدن پنير پيتزا و انسجام مواد است. بعد از اين مدت كه پنيز پيتزا آب شد، گريل را روشن مي كنيم و سه چهار دقيقه نيز اجازه مي دهيم مواد از بالا حرارت ببينند : 

    نكته1 : اگر مايل بوديد از فلفل دلمه استفاده نماييد، مي توانيد از نوع رنگي آن در غذا بريزيد تا غذا شكيل تر شود. 
    نكته 2 : اين غذا را با همان ظرف بايد سر ميز ببريد. و همانجا آن را تقسيم كرده و نوش جان نماييد. پس اگر ميهمان داشتيد، بهتر است غذا را در پيركس درست كنيد.

  • ۱۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوكوي مرغ : مرغ پخته ريش ريش شده پياز داغ خلالي طلايي شده زياد سيب زميني نگيني بسيار ريز شده و در صورت تمايا تفت داده شده فيله گوجه فرنگي بسيار ريز فلفل دلمه اي ريز خورد شده در صورت تمايل ارد سوخاري ارد سفيد كمي تخم مرغ ادويه دلخواه همه رو با هم مخلوط كزده توي ماهيتابه پهن ميكنيم

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    پاستا با مرغ ....

    اول سينه مرغ رو با اب كم كمي پياز اگر دوست داريد فلفل دلمه و هويج ونمك و فلفل و يه حبه سير مي پزيم بعد تكه تكه اش مي كنيم بعد قارچ رو كه شستيم و يه مدت تو ابليمو بوده كه سياه نشه يه تفت كوچيك ميديم تا حدي كه اب نندازه بعد سس سفيد(بشامل ) رو درست ميكنيم مرغ و قارچ رو توش ميريزيم تا خوب مزه اش به هم بره در همين حين ماكاروني ترجيحا فرمي رو مي ذاريم 10 دقيقه بپزه ( و نرم شه تقريبا چون نمي خوايم دم كنيم) ابكش مي كنيم تو يه ظرف پيركس يه لايه ماكاروني يه لايه از مخلوط سس و مرغ روشم كمي پنير پارمسان ياگودا يا مخلوط ميريزيم و همينطوري ادامه ميديم تا مواد تموم بشه بعد روش از همون پنيرا مي ريزيم مي ذاريم تو فر درجه حدود 180 تا پنير اب شده و مزه ها تو هم دراد بعد گريل رو روشن ميكنيم تا پنير طلايي بشه فقط موقع گريل بالا سرش وايميستيم تا پنير نسوزه...... نوش جان 

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كباب ماهيتابه اي براي دو نفر 
    يك بسته گوشت چرخكرده (حدود 250 گرم) را داخل تابه بگذاريد و با دستتون انقدر ورز بديد تا چربي گوشت دربياد. اينطوري كبابتون خوشمزه تر ميشه. يك عدد پياز متوسط رو رنده كنيد و به گوشت اضافه كنيد. كمي نمك، زردچوبه و سماق به مخلوطتون اضافه كنيد. 
    كل گوشت رو كف تابه پهن كنيد و بعد با قاشق به صورت كبابهاي باريك باريك برش بديد. به اندازه يك قاشق چايخوري روغن اضافه كنيد و تابه رو روي حرارت خيلي كم بگذاريد تا گوشت كم كم بپزه. 
    زمان پخت لازم براي اين غذا حدودا نيم ساعته. 
    ميتونيد سيب زميني و گوجه رو ورقه ورقه ببريد و روي كبابتون بگذاريد. 
    همينطور ميتونيد بعد از اينكه گوشت آب انداخت نصف قاشق رب رو توي آب جوش حل كرده و به غذاتون اضافه كنيد

  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #ماهی_کبابی_با_سس_تِریاکی 

    مواد لازم براي 4 نفر

       200 گرم ماهی شیر 

    مواد لازم براي سس تریاکی

    2 /1 پیمانه سس سویا 

    4 /1 پیمانه آب 

    4 /1 پیمانه شکر 

    3 ق س شکر قهوه ای

    4 /1 ق چ زنجبیل تازه خرد شده

    1 ابتدا سس تریاکی را آماده کنید. همه مواد سس را در قابلمه‌ای مناسب ریخته روی حرارت ملایم بگذارید. 

    2 سس آنقدر باید روی حرارت بجوشد تا کمی غلیظ شود وسسی با طعم ترش و شیرین بدست بیاید.

    3 ماهی را با نمک و فلفل طعم‌دار کنید و به روش دلخواه روی منقل، دستگاه گریل یا فر کبابی کنید.

    4 ماهی کبابی را در ظرف مورد نظر گذاشته ودر کنار آن سبزیجات دلخواه برای تزیین بچینید. سس را هم میتوانید روی ماهی بریزید وهم در کنار ماهی سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ته_دیگ_مرغ 

    مواد لازم:

    سینه مرغ  یک عدد 

    برنج    3  پیمانه 

    گوجه فرنگی   3 عدد 

    زعفران آب کرده  

    فلفل و زرد چوبه  

    گرد غوره 

    آبلیمو 

    نمک دریا 

    روغن ارده کنجد 

    طرز تهيه:

    برنج را 2 ساعت قبل میشوییم و نمک دریا اضافه میکنیم 

    سینه مرغ را لایه ای برش زده و با نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو مزه دار میکنیم .

    برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم .

    کمی روغن داخل قابلمه ریخته و مرغها را کمی با بیفتک کوب کوبیده  و کمی تفت میدهیم و ته قابلمه میچینیم و کمی گرد غوره روی مرغها میپاشیم .یک قاشق هم زعفران آب کرده میریزیم . 

    گوجه فرنگی های حلقه شده را روی مرغها چیده و کمی نمک میپاشیم .

    برنج آبکش شده را به قابلمه اضافه کرده و رویش را صاف میکنیم و می گذاریم دم بکشد . 

    بعد از دم کشیدن پلو در ظرف مناسب سرو میکنیم و تزیین میکنیم .

    البته میتوان برنج را داخل دیس هم برگرداند .

    شام چی درست کنیم؟

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان