خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سالاد ماكاروني

    مواد لازم براي 4 نفر:

    ماكاراني فرمي رنگي : يك بسته
    كنسرو ذرت: يك بسته ( يا ذرت پخته شده خانگي دو پيمانه)
    سوسيس خرد شده: پنج عدد
    خيار شور نگيني خرد شده: سه پيمانه
    سس مايونز: 300 گرم

    اول ماكاراني فرمي رو پخته و آبكش مي كنيم و ميذاريم سرد بشه بعد داخل ظرفي ميريزيم بعد ذرت و سوسيس و خيارشور خرده شده رو به ماكاراني اضافه مي كنيم و بعد سس مايونز رو و بعد خوب هم ميزنيم و ميذاريم داخل يخچال سرد بشه و استفاده ميكنيم.
    نوش جــان
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    غذاي رژيمي................

    مواد لازم : قارچ - نمك

    قارچ را شسته بعد چهار قاچ كرده ( تكه هاي بزرگ ) بعد داخل يك ظرف درب دار
    ريخته نمك رو روي قارچ ريخته و توي ماكروفر قرارداده در حالت micro به مدت زمان
    دودقيقه و 50 ثانيه بعد از ظرف را بيرون آورده و ميل كنيد ميتونيد با ليموترش هم بخوريد.

    نكته : بعد از پختن قارچ مقدار زيادي آب آورده كه ميتونيد آب را خارج كرده بعد ميل كنيد .
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    برنج داخل مايكروفر
    400 گرم برنج يا 3 پيمانه
    اول ميشوريم بعد نمك و روغن ميريزيم با اب (انگار كته مي خواي بپزي)
    بعد احتياج به خيس كردن نداره و اينش خوبه
    ابتدا با اخرين قدرت مايكروفر100 و زمان 18 تا 15 دقيقه اگر بعد از اتمام هنوز اب داشت بازم همينو تكرار كن با زمان كمتر تا اب برنج تمام بشه تو اين مرحله هم بزنني برنج را بد نيست
    مرحله بعد در ظرف را گذاشته با قدرت 40 (كمترين قدرت مايكروفر ) به مدت 13 تا 15 دقيقه
    اگر هم برنجت مخلوط بود مثل عدس پلو لوبيا پلو و................ مرحله دوم را با يه درجه قدرت بالاتر 60 انجام بده
    يكي از حسناي برنج مايكروفر اينه كه ته ديگ هم نداره البته اگر دوست نداشته باشي اين مسئله حسنه
    راستي كيك مايكروفري به همون نرمي كيك فر است
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    لازانيا

    لازانيا 1 بسته 

    250-200 گرم گوشت چرخ كرده 

    1 عدد كوچك فلفل دلمه اي 

    2 قاشق غذاخوري پياز سرخ كرده 

    1 بسته پنير پيتزا 

    حدود 2 ليتر آب 

    2 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي 

    به قدر كافي نمك و فلفل 

    طرز تهيه مايه گوشت: 

    گوشت چرخ كرده، فلفل دلمه اي خرد شده، قارچ خرد شده، پيازداغ، نمك و فلفل را در ظرف مسطحي با هم مخلوط مي كنيم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقيقه قدرت 100% مايكروويو مي گذاريم تا مواد تفت بخورد. در اين فاصله يك بار مواد را هم مي زنيم. سپس رب گوجه فرنگي را با كمي آب جوش و زعفران مخلوط كرده و به مواد اضافه مي كنيم و در ظرف را مي گذاريم. مجدداً دستگاه را به مدت 5-4 دقيقه قدرت 100% روشن مي كنيم تا مواد پخته شوند. 

    طرز تهيه لازانيا: 

    آب را داخل ظرف كاملاً گودي مي ريزيم، 2 قاشق غذاخوري روغن به آن اضافه مي كنيم و مي گذاريم تا به جوش آيد سپس نمك را به آب اضافه كرده و ورقه هاي لازانيا را داخل آن قرار مي دهيم و مجدداً دستگاه را به مدت 8-6 دقيقه قدرت 100% روشن مي كنيم تا لازانيا مغزپخت شود بعد آنرا آبكش مي كنيم. ظرف مسطحي را انتخاب ته ظرف را چرب مي كنيم يك لايه از ورقه هاي لازانيا داخل آن قرار مي دهيم و روي آنرا از مايه گوشت و يك لايه پنير رنده شده مي ريزيم بدين ترتيب لايه ها دوباره تكرار شود (لايه آخر بدون پنير). 

    ظرف را با درپوش به مدت 6-5 دقيقه قدرت 100% در مايكروويو مي گذاريم بعد از اتمام اين زمان در ظرف را برداشته پنير را روي آن مي پاشيم ظرف را بدون درپوش روي سه پايه فلزي قرار مي دهيم دستگاه را به مدت 6-5 دقيقه با تركيب گريل و قدرت 60% (كليد تركيبي) روشن مي كنيم تا سطح پنير كمي طلايي گردد.

  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    املت ماكاروني 


    مواد لازم 

    براي دو نفر 

    تخم‌مرغ زده شده - دو عدد 
    ماكاروني مدل‌دار ريز - 60 گرم 
    پياز خرد شده - دو قاشق غذاخوري 
    گوجه‌فرنگي ريز خرد شده - نصف پيمانه 
    جعفري خرد شده - دو قاشق غذاخوري 
    روغن سرخ كردني - يك قاشق غذاخوري 
    نمك - ? قاشق چايخوري 
    آب - دو قاشق غذاخوري 
    سس كچاپ - به ميزان لازم 
    نمك و فلفل - به ميزان لازم 

    طرز تهيه 

    ماكاروني را طبق دستور روي بسته‌بندي، در آب جوشانده و آبكشي كنيد. سپس آن را با چنگال هم بزنيد تا ماكاروني‌ها از هم جدا شوند.يك تابه متوسط نچسب را روي حرارت گذاشته و روغن را در آن بريزيد. 

    پياز را در آن تفت دهيد و گوجه‌فرنگي را به آن بيفزاييد تا يك دقيقه سرخ شود.ماكاروني و جعفري را در تابه بريزيد و هم بزنيد تا به مدت دو دقيقه مواد با هم سرخ شوند. در اين مرحله نمك و فلفل لازمه را بريزيد. اين مخلوط را طوري كف ماهيتابه پهن كنيد كه تمام مواد در همه جا به يك اندازه باشند. 

    حال تخم‌مرغ‌ها را به همراه دو قاشق غذاخوري آب و نمك هم زده و با حركتي دوراني روي آن بريزيد تا روي همه مواد را بگيرد. ( مي‌توانيد براي اين كار تابه را بلند كرده و بگردانيد) 

    حرارت را كم كنيد و در تابه را ببنديد تا تخم‌مرغ‌ها سفت و زير آن طلايي شود. املت آماده شده را با سس كچاپ تزئين كنيد.

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    سس مايونز ( 2 كيلو )

    تخم مرغ 3 عدد
    سس خردل 1ق س
    روغن مايع 2 پيمانه
    آب 3 پيمانه
    نشاسته ذرت (پودر نشاسته گل ) 3/2 پيمانه
    سركه 2 پيمانه
    شكر 1 ق س
    نمك 1 ق چ
    فلفل به ميزان لازم

    نشاسته را در آب حل مي كنيم ، شكر ، سركه ، نمك را افزوده ( ميتونيد سركه رو كمتر وآب رو بيشتر بريزيد) و روي حرارت قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا مثل فرني غليظ شده و شفاف شود . از روي حرارت برميداريم . كنار ميگذاريم تا ولرم شود.
    تخم مرغها ، سس خردل ، روغن وفلفل را در مخلوط كن مي ريزيم و 3 دقيقه مخلوط ميكنيم.
    سپس مايه غليظ شده را به مواد داخل مخلوط كن مي افزاييم و هم ميزنيم .در شيشه مي ريزيم و در يخچال قرار ميدهيم . بعد از نيم ساعت سفت ميشه
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    مايونز خردل


    مواد لازم براي تهيه مايونز خردل :
    سس مايونز دوسوم ليوان
    آب 1 قاشق سوپخوري
    پودرخردل 2 قاشق مرباخوري
    پيازچه خردشده يك سوم ليوان




    مواد لازم براي تهيه كتلت :
    پياز متوسط (ساطوري شده) 1 عدد (حدود 150 گرم)
    سير رنده شده 2 حبه
    ماهي 500 گرم
    خرده هاي وسط نان باگت 105 گرم يا 5/1 ليوان معمولي
    تخم مرغ 1 عدد
    رنده پوست ليمو 2-1 قاشق سوپخوري
    آب ليمو يك قاشق سوپخوري
    روغن مايع مخصوص سرخ كردني به اندازه لازم




    طرز تهيه :
    در يك ماهيتابه روغن را داغ كرده، پياز و سير را اضافه مي كنيم . مرتب آن را هم مي زنيم تا پياز نرم شود. سپس مواد را از روي حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان هاي ماهي را گرفته و در داخل غذاساز مي ريزيم تا به طور كامل نرم شود.

    پياز، سير، ماهي ، خرده هاي نان ، تخم مرغ ، رنده پوست ليمو و آب ليمو را در يك كاسه بزرگ ريخته ، مخلوط مي كنيم و ورز مي دهيم.

    مخلوط فوق را به 8 قسمت تقسيم كرده و به صورت گرد درمي آوريم. در ماهيتابه ديگري روغن را داغ كرده و كتلت ها را سرخ مي كنيم و پس از آماده شدن با سس مايونز خردل كه تهيه كرده ايم، سرو مي كنيم.

    براي تهيه مايونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط مي كنيم.

    نكات :

    - از ماهي اي استفاده كنيد كه گوشت آن به راحتي از استخوان جدا شود.

    - براي تهيه اين كتلت از وسط نان باگتي استفاده كنيد كه يك روز بيرون يخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #نیمرو_پفکی

    این نیمرو پفکی هست سفیده رو از زرده جدا کنید اینقد هم بزنید تا کف کنه بعد بریزین تو قالب و زرده رو هم بندازین وسطش در تابه رو ببندین حرارت رو کم کنین هم زرده و هم سفیده ببنده

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كوكوي ماكاروني و سبزيجات


    كوكوي ماكاراني و سبزيچات يه غذاي ابداعي !خيلي خوشمزه بود! 
    مواد لازم: تخم مرغ ماكاراني پخته شده .فلفل دلمه اي - قارچ - پياز داغ - هويج خام رنده شده - خلال بادام و فلفل سياه و آويشن و زردچوبه با هم قاطي مي كنيم و توي ماهيتابه مي ريزيم و سرخ مي كنيم و براي لايه بالا كمي توي طبقه بالاي فر گذاشتيم تا بالايش هم بپزد و طلايي شود

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراك زبون خيلي ساده هست. 
    من خيلي درست ميكنم (معمولاً تو مهموني ها) و خوشمزه هم ميشه 
    من يك مسواك مخصوص شستن زبون كنارگذاشتم .زبون رو خوب مسواك بزن و بشور. 
    چون مدت پختش طولانيه بهتره از زودپز استفاده كني. 
    من يك پياز گنده را چهارتاشش تيكه ميكنم+4-3حبه سير +فلفل +زردچوبه +آب و ميزارم بپزه (نمك نريز چون معمولاً زبون نمك داره ) 
    بعد كه پخت آبش رو صاف ميكنم و سس قارچ باهاش درست ميكني(مثل همون سس سفيد +قارچ +آب زبون ) و اگر نمكش كم بود نمك هم اضافه ميكنم . 
    موقع سرو هم پوست زبون رو جدا ميكنم و با احتياط برشش ميدم (اين سخت ترين كاره )و با سيب زميني سرخ كرده ميزارم سر ميز 
    از سس قزمز هم ميتوني استفاده كني

    يه روش ديگه

    يكي-دو شاخه رزماري 
    يك حبه سير 
    يك دانه پياز درشت درسته پوست گرفته شده 
    نمك، فلفل سياه و قرمز، زردچوبه و دارچين هرچقدر كه مي پسنديد 
    يك قاشق چاي خوري آبليمو 

    زبان ها را آب بكشيد با پياز و حبه سير و چند ساقه رزماري و فلفل ها و زردچوبه بگذاريد با حرارت كم بپزد. زياد قابلمه را آب نكنيد و گاه و بي گاه وقتي ديديد آب قابلمه دارد تمام مي شود فنجاني آب جوشيده به غذا اضافه كنيد. مهم اين است كه زبان ها بايد كاملا پخته و نرم شوند. بهتر است وقتي زبان دارد نرم مي شود نمك را به غذا بزنيم و مراقب آب قابلمه باشيم تا هنگام آماده شدن غذا آب كمي در حد درست كردن سس در قابلمه مانده باشد. 
    بعد زبان ها را از قابلمه دربياوريد و بگذاريد خنك شود. در صورتي كه زبان كاملا پخته باشد پوست رويي آن به سادگي و قلفتي درمي آيد. حالا مي توانيد زبانها را به اندازه اي كه مي خواهيد ببريد. پياز و سير و ساقه هاي رزماري را از سس خوراك دربياوريد، دارچين و آب ليمو را به آن اضافه كنيد و سپس سس را روي خوراك بريزيد. 
    حالا مي توانيد دور زبان را با سبزيجات پخته تزيين كنيد يا اينكه آنها را لاي باگت بگذاريد و با كاهو و پيازچه و خيارشور و گوجه فرنگي نوش جان كنيد

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    خوراك زبان سوخاري
    مواد لازم

    زبان گوساله يك عدد
    نمك يك قاشق سوپخوري
    ساقه كرفس يك عدد
    آرد سوخاري 100 گرم
    روغن‌مايع 200 گرم
    پياز يك عدد
    سير تازه سه حبه
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    سير تازه سه حبه
    زردچوبه يك قاشق چايخوري
    تخم‌مرغ سه عدد
    زعفران آب‌كرده يك قاشق سوپخوري

    طرز تهيه

    ضايعات زبان را گرفته و خوب مي‌شوييم. آن را درون ظرف محتوي آب گذاشته به طوري كه حجم آب بالاتر از زبان قرار بگيرد. وقتي به جوش آمد كف آن را گرفته، پياز، سير ساقه كرفس و مقداري نمك را افزوده و به مدت چهار ساعت روي حرارت قرار مي‌دهيم تا پخته شود پس از طي اين مدت پوست زبان را (با همان حرارت بالا) گرفته، همانند كالباس برش ورقي مي‌دهيم، تخم‌مرغ را با زعفران به وسيله چنگال هم زده و برش‌هاي زبان را يكي‌يكي درون آن فرو برده و به آردسوخاري آغشته مي‌كنيم. در پايان درون تابه و داخل روغن داغ سرخ مي‌كنيم
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كوكوي عدس يا كتلت عدس

    تخم مرغ 4 عدد
    سيب زميني پخته و رنده شده 2 پيمانه حدود 3تا متوسط
    عدس پخته 1 پيمانه
    پياز سرخ شده 1عدد بزرگ
    سير 2تا3 حبه
    نمك فلفل
    جعفري حدود نصف پيمانه (من بدون ان هم درست مي كنم )
    زعفران 1 تا 2 قاشق غذا خوري
    طرز تهيه
    سيب زميني را با عدس و پياز و جعفري و سير و نمك و فلفل و زعفران وزرد چوبه را باهم مخلوط كرده بعد تخم مرغها را اضافه كرده و بعد سرخ كنيد مي توان مثل من تخم مرغ را كمتر زد و مثل كتلت هم سرخ كرد
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه كتلت گوشت و سيب زميني مواد لازم:


    250 گرم گوشت چرخ كرده

    500 گرم سيب زميني

    1 عدد تخم مرغ

    1 عدد پياز به دالخواه

    نيم قاشق چاي خوري زردچوبه

    1 قاشق چاي خوري نمك و فلفل

    روغن به اندازه كافي


    ظروف و وسايل لازم: يك قابلمه، يك ماهي‌تابه، رنده، يك نعلبكي و مقداري پارچه تميز


    طرز تهيه:

    سيب زميني‌ها را بشوييد و سپس آب‌پز كنيد (با مقدار كافي آب در قابلمه قرار بدهيد و بپزيد)، معمولا 25 تا 30 دقيقه زمان براي آب‌پز كردن سيب زميني‌ها كافي است. وقتي سيب زميني‌ها آب‌پز شد آب آنرا تخليه كنيد و بگذاريد سرد شوند. پوست سيب زميني‌ها را بكنيد و با رنده (ريز) آنها را رنده كنيد. اگر مي‌خواهيد پياز هم استفاده كنيد، آنرا هم پوست بكنيد و جداگانه رنده كنيد. بعد از رنده كردن پياز آب آنرا دور بريزيد، اگر آب پياز را داخل خمير كتلت كنيد كتلت‌ها از هم خواهند پاشيد. حالا گوشت، سيب زميني رنده شده و پياز را مخلوط كنيد و تخم مرغ را هم در آن بشكنيد و با افزودن نمك، فلفل و زردچوبه خمير را خوب مخلوط كنيد (براي مخلوط كردن سوسول بازي را كنار بگذاريد و از دستان مبارك استفاده كنيد). بعد از مخلوط كردن، ماهي تابه را روي آتش بگذاريد و روغن داخل آن بريزيد بگذاريد خوب گرم شود. به وسيله يك نعلبكي و يك تيكه پارچه تميز به صورتي كه در تصوير مي‌بينيد وسيله فرم دادن كتلت را درست كنيد. براي راحتي پارچه را كمي خيس كنيد. حالا مقداري (يك قاشق سوپ‌خوري بزرگ) از خمير كتلت را با دست راست برداريد و با نگه داشتن وسيله مربوطه در دست چپ خمير را روي نعلبكي / پارچه به صورت يك گلوله در آوريد و بعد آنرا صاف كنيد تا به صورت دايره يا بيضي‌اي در آيد و با احتياط كتلت خام را داخل ماهي تابه قرار بدهيد. تا پر شدن تمام سطح ماهي تابه اين كار را ادامه دهيد و بعد مراقبت كنيد تا كتلت‌ها سرخ شوند. وقتي طرف اول آنها سرخ شد يكي يكي آنها را برگردانيد و بگذاريد طرف ديگر آن هم سرخ شود. پس از سرخ شدن آنها را برداريد و در ديس بچينيد. وقتي همه كتلت‌ها سرخ شدند با گوجه فرنگي و سبزيجات و اگر دوست داريد خيارشور تزئين كنيد. كتلت را با نان و ماست خيار يا ماست اسفناج و يا حتي ماست موسير سرو كنيد. بعضي هم آنرا با يك سالاد شيرازي سرو مي‌كنند.

    كتلت را در ظرفي قرار مي دهيم، مقداري جعفري كار كتلتها قرار مي دهيم، يك گوجه فرنگي را بصورت گل باز مي كنيم و در وسط ظرف قرار مي دهيم، خيار شورهاي را به شكل لاله در مي آوريم ، فلفل را به حالت ? و ? برش داده ، از هم باز مي كنيم و سس را درون فلفل مي ريزيم . سپس مقداري ذرت را داخل آن مي ريزيم.



    چند عدد كتلت گوشت روي سيني قرار مي دهيم، يك فلفل را برش مي زنيم، بطوريكه برشها بهم پيوسته باشند، وسط و مواد زائد آن را در مي آوريم. البته برشها را از بالا و پائين مي زنيم تا به شكل گل لاله در بيايد، اين فلفل را وسط كتلتها قرار مي دهيم. يك گوجه فرنگي را پوست كنده ، پوستهاي آن را چهار قسمت مي كنيم و روي فلفل مي ريزيم. مقداري ماست داخل فلفل مي ريزيم، چند عدد چيپس كوچك را در وسط ماست تزئين مي كنيم و يك گل كلم پيچيده شده، داخل اين ماست و چيپس قرار مي دهيم. مقداري سيب زميني خلال شده و سرخ شده نيز كنار كتلتها قرار مي دهيم.
  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    كتلت مرغ

    مواد لازم :
    يك عدد
    سينه مرغ متوسط

    2عدد
    پياز متوسط

    3 عدد
    سيب زميني متوسط

    2 عدد
    تخم مرغ

    يك دوم قاشق چايخوري
    زعفران ساييده

    يك فنجان
    پودر سوخاري

    به مقدار دلخواه
    نمك و فلفل


    طرز تهيه :

    سينه مرغ را همراه با يك ليوان آب، يك عدد پياز، كمي نمك و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملايم مي پزيم تا آب آن

    كشيده شود. سيب زميني ها را پخته و گرم گرم آن را رنده و يا چرخ مي كنيم. مرغ و سيب زميني را مجدداً چرخ كرده و پياز را هم

    رنده مي كنيم و با تخم مرغ، زعفران حل كرده، نمك و فلفل آن را خوب ورز مي دهيم و كف دستمان را به پودر سوخاري آغشته

    كرده و از مايه به اندازه يك عدد پرتقال متوسط برمي داريم و آن را به صورت گرد يا بيضي شكل مي دهيم و در روغن سرخ مي كنيم

    و آنها را در ديس مي چينيم.
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    كتلت گرد غوره

    مواد لازم:

    ? گوشت‌ چرخ‌كرده؛ 250 گرم 
    ? پياز رنده شده؛ يك عدد
    ? سيب‌زميني رنده شده؛ يك عدد متوسط 
    ? تخم‌مرغ؛ يك عدد 
    ? نمك‌ و زردچوبه؛به ميزان لازم 
    ? آرد نخودچي؛يك قاشق غذاخوري
    ? پياز سرخ شده؛دو عدد متوسط 
    ? سيب‌زميني ورقه شده؛دو عدد متوسط 
    ? گوجه‌فرنگي؛سه عدد متوسط 
    ? گرد غوره؛ براي روي كتلت
    ? آب؛يك ليوان سرخالي 
    ? رب‌گوجه‌فرنگي؛يك قاشق غذاخوري





    طرز تهيه:

    گوشت چرخ كرده را همراه پياز رنده شده، تخم‌مرغ، سيب‌زميني رنده شده، نمك، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز مي‌دهيم تا حالت چسبندگي‌ پيدا كند. گلوله‌اي به اندازه يك نارنگي برداشته و به صورت بيضي در دست پهن مي‌كنيم و در كف تابه مي‌چينيم. اين نوع كتلت بايد كلفت‌تر از كتلت‌هاي معمولي باشد. حلقه‌هاي سيب‌زميني و گوجه‌فرنگي را روي كتلت‌ها چيده و پياز سرخ شده را با گرد غوره روي كتلت‌ها مي‌ريزيم. يكي دو ليوان آب در آن ريخته و در ظرف را مي‌گذاريم تا با حرارت ملايم پخته شود. آب باقيمانده در تابه بايد نصف ليوان باشد. مقداري رب گوجه‌فرنگي در آب مخلوط مي‌كنيم و در حين پختن اضافه مي‌كنيم

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #ماهی_سوخاری

    مواد لازم برای 4 نفر:

    - یک پیمانه سس مایونز

    - یک حبه سیر (رنده شود)

    - نصف قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز

    - پوست نصف لیموترش (رنده شود)

    - 2 قاشق چای خوری آب لیموترش

    - یک قاشق سوپ خوری گشنیز تازه (خرد شود)

    - 675 گرم فیله ماهی (هر نوع ماهی دلخواه)

    - 2 عدد تخم مرغ (زده شود)

    - 115 گرم یا 2 پیمانه آرد سوخاری

    - مقداری روغن مخصوص سرخ کردنی

    - نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    - تعدادی لیموترش برای سرو

     

    طرز تهیه:

    1 – برای درست کردن سس این ماهی سوخاری، سس مایونز، سیر رنده شده، پودر فلفل قرمز، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعم دار کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه محتوای سس را به یخچال منتقل کنید.

    2 - فیله ماهی ها را شسته و پس از خشک شدن، به صورت تکه های نواری 4 تا 5 سانتی متری خرد کنید.

    سپس هریک از فیله های نواری را در تخم مرغ زده شده فرو ببرید و پس از آن، در آرد سوخاری بغلتانید. وقتی که مقداری از فیله ها را به همین صورت آماده کردید، آنها را سرخ کنید.

    3 – برای سرخ کردن فیله ماهی ها، قابلمه گودی آماده کرده و مقداری روغن در آن بریزید. قابلمه را روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا روغن خوب داغ شود.

    سپس آن تعداد از فیله ماهی ها را که آماده کرده بودید، داخل روغن بریزید و بگذارید سرخ شود. هنگامی که فیله ماهی ها به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآمد، آنها را از روغن خارج کرده و داخل صافی بریزید تا روغن اضافی شان خارج شود.

    4 – در فاصله سرخ شدن فیله ماهی ها، بقیه را آماده کرده و پس از خارج کردن هریک از فیله ها از داخل روغن، یکی دیگر را جایگزین کنید. در پایان، فیله ها را در ظرفی چیده و سس مایونز با طعم لیموترش را به صورت جداگانه همراه چند برش لیموترش سرو کنید.

    نکته: به جای آرد سوخاری می توانید از پودر خمیر داخل نان های فانتزی هم استفاده کنید.

     

    امیدواریم با تهیه این ماهی سوخاری خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سالاد ماكاروني با تن ماهي






    ماكاروني شكل دار رنگي رو حدود 15 دقيقه مي جوشانيم آبكش مي كنيم بعد تن ماهي .كنسرو سبزيجات(هويج ذرت نخود فرنگي). خيار شور خرد شده.شويد يا جعفري خرد شده را به آن اضافه مي كنيم و بعد سس كه شامل سس مايونز نمك فلفل و كمي آبليمو يا سركه مي باشد را به آن اضافه مي كنيم.

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه كتلت قارچ

    قارچ هارا چرخ كنيد يا ريز خرد كنيد. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه كنيد. مقداري آرد الك شده روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد...







    مواد لازم:
    قارچ 500 گرم
    تخم مرغ 4 عدد
    آرد نان سفيد مقداري
    نمك و فلفل به ميزان لازم
    روغن به مقدار كم

    طرز تهيه:
    قارچ هارا چرخ كنيد يا ريز خرد كنيد. تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه كنيد. مقداري آرد الك شده روي آن بريزيد و خوب به هم بزنيد. نمك و فلفل هم به ميزان لازم به آن اضافه كنيد. سپس روغن را در ظرفي روي حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بريزيد. درب ظرف را گذاشته و پس از مدتي كه كتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانيد تا طرف ديگر آنها نيز سرخ شود.
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه شامي كشمشي



    مواد لازم براي 8 تا 10 نفر:
    * گوشت گوسفند يا گوساله بي استخوان: 300 گرم
    * كشمش: 1 ليوان
    * نخود خيس كرده: 2 ليوان
    * برنج: 1 ليوان
    * ترخون خرد شده: 2 قاشق غذاخوري
    * پياز داغ: 2 قاشق غذاخوري
    * تخم مرغ: 2 تا 3 عدد
    * زردچوبه: 1 قاشق چايخوري
    * آرد گندم يا سيب زميني: 2 قاشق غذاخوري
    * پياز متوسط: 1 عدد
    * پودر كاري به دلخواه: 1 قاشق مرباخوري
    * نمك و فلفل: به ميزان لازم
    * روغن: به اندازه كافي براي سرخ كردن



    طرز پخت:
    گوشت، نخود، پياز و برنج را با كمي زردچوبه و فلفل مي پزيم. (گوشت را با پياز درسته و نخود و برنج آب پز مي كنيم) لازم نيست كه گوشت كاملاً پخته شود فقط نيم پز باشد كافي است.
    گوشت و نخود را چرخ مي كنيم. سپس برنج را له كرده يا چرخ مي كنيم (اگر از غذاساز استفاده شد مي توان گوشت و نخود و برنج را با هم چرخ كرد.)
    پياز را كنار مي گذاريم. كشمش را شسته و با آرد مخلوط مي كنيم. مواد چرخ شده، كشمش، آرد، پياز داغ، نمك، فلفل، پودر كاري و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغها مخلوط مي كنيم. اگر لازم بود تخم مرغ سوم را نيز اضافه مي كنيم تا مايع شل نباشد.
    روغن را داغ كرده از مايع به اندازه 1 قاشق غذاخوري در روغن داغ ريخته و سرخ مي كنيم.
    غذا را به دلخواه تزئين كرده و سرو مي كنيم. اگر مايع زيادي شل شد مي توان از كمي آرد سيب زميني استفاده كرد.
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    طرز تهيه شامي با لپه

    گوشت را چند تكه كرده، مي شوييم و با پياز و 2 ليوان آب روي شعله ملايم مي گذاريم تا بپزد. لپه را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي كنيم تا لپه با گوشت بپزد...




    مواد لازم براي 12- 10 نفر:
    يك كيلو گوشت مغز ران بي استخوان
    نيم كيلو لپه
    4عدد متوسط پياز
    3قاشق سوپخوري ماست
    5عدد تخم مرغ
    يك قاشق مرباخوري جوش شيرين
    يك قاشق چايخوري زعفران ساييده
    به مقدار دلخواه نمك،فلفل و ادويه

    طرز تهيه :

    گوشت را چند تكه كرده، مي شوييم و با پياز و 2 ليوان آب روي شعله ملايم مي گذاريم تا بپزد. لپه را به گوشت تقريباً پخته اضافه مي كنيم تا لپه با گوشت بپزد. بعد از اينكه آب گوشت كشيده شد، گوشت و لپه و پياز را دو بار چرخ مي كنيم. بعد زعفران آب كرده، جوش شيرين، ماست، تخم مرغ ها، نمك، فلفل و ادويه را به گوشت سرد شده اضافه مي كنيم. مايه شامي را خوب ورز مي دهيم. سپس از مايه شامي به اندازه يك پرتقال متوسط برداشته و به صورت دايره پهن مي كنيم . آن را آرام در روغن كاملاً داغ شده مي گذاريم، طوريكه روي شامي را روغن بگيرد و سرخ شود. بعد آن را برمي گردانيم تا روي بعدي شامي هم سرخ شود. كليه شامي ها را به اين ترتيب فرم داده و سرخ مي كنيم. سپس آنها را در ديس چيده و اطراف آنها را با سبزيجات، خيارشور و ليموترش تزيين مي كنيم.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان