خانه
1.89M

شام چی درست کنیم؟ | ناهار چی بپزم؟ | شام چی بپزم؟

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۲/۳/۱
    avatar
    دو ستاره ⋆⋆|482 |2288 پست

    شام چی بپزم؟! یه لیست کامل از انواع غذاهای مناسب برای شام و ناهار با دستور پخت آسان.



    یکی سخت ترین سوال ها برای هر خانمی اینه که امروز دیگه شام چی بپزم؟! وای خدا امروز ناهار چی درست کنم؟


    منم تصمیم گرفتم آموزش پختن انواع غذا رو براتون بذارم. چه آموزش غذاهای فرنگی، چه آموزش غذاهای ایرانی و سنتی و همینطور غذاهایی که سریع آماده بشن. پس بگرد و انتخاب کن و سریع شام امشب رو بپز! راستی از الان برای ناهار فردا هم از توی لیست و صفحات مختلف یه غذای مناسب انتخاب کن!

    شام چی بپزم | ناهار چی درست کنم | شام چی درست کنم | آموزش انواع غذا

    ویرایش شده توسط زیباکده در تاریخ ۱۰/۴/۱۳۹۸   ۱۷:۱۱
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت_سینه_بوقلمون_و_سبزیجات

    سینه بوقلمون 1 عدد  

    تخم مرغ 2 عدد  

    نعنا خشک 2 قاشق چایخوری  

    سیر 5 حبه

    گشنیز خرد شده 1 لیوان  

    جعفری خرد شده 1 لیوان  

    ترخون 1/4 لیوان  

    هویج 2 عدد

    رب گوجه فرنگی یا سس قرمز 4 قاشق غذاخوری  

    لوبیا سبز 20 عدد  

    زرشک 1/4 لیوان

    کالباس 10 ورقه  

    کدو حلوایی مقداری  

    روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

     

    طرز تهیه : 

    تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با مقداری نمک و فلفل بزنید تا کف کند سپس زرشک ، گشنیز ، جعفری ، نعنا خشک و ترخون را اضافه و مخلوط کنید.

     

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و مایه ای که اماده کرده اید را داخل روغن داغ بریزید و با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ کنید ( روش تهیه مانند کوکو سبزی است اما نیازی به سرخ شدن بیش از اندازه نیست ).

     

    سینه بوقلمون را 1 شب در یخچال استراحت دهید تا خوب سرد شود سپس سینه بوقلمون را از پشت ( بخش چربی پوست زیر کار باشد ) ، روی سطح کار قرار دهید و بکوبید تا پهن شود ( روی ان کیسه فریزر قرار میدهید و آرام میکوبید تا پهن شود ).

    پس از اینکه سینه بوقلمون پهن شد سیرها را از وسط نصف کنید و روی سطح گوشت قرار دهید سپس سبزی آماده را در مرکز آن قرار دهید و روی آن را با چند لایه کالباس پر کنید.

     

    هویج ها را پوست بکنید و به صورت نوارهایی بلند و باریک برش بزنید ، کدو حلوایی را نیز به شکل و اندازه هویج ببرید و کنار برش های هویج قرار دهید و در انتها نیز لوبیاها را روی مواد بگذارید.

     

    سینه بوقلمون را از دو طرف با دقت جمع کنید به صورتی که مواد در مرکز سینه بوقلمون قرار بگیرد ( همانند رولت جمع کنید ) ، با استفاده از نخ یا سیم اطراف بوقلمون را خوب ببندید و روی سطح پوست و همچنین لایه بین گوشت و پوست را با مقداری روغن زیتون ماساز دهید و در انتها نمک و فلفل بپاشید.

     

    داخل ظرف فر چند عدد سیب زمینی ، پیاز ، هویج ، سیر یا موسیر و … بریزید و گوشت بوقلمون را روی این مواد قرار دهید سپس روی ظرف را کامل با آلمینیوم بپوشانید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید.

     

    پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج کنید و پوشش المینیومی را بردارید و مجدد به مدت 30 – 40 دقیقه داخل فر قرار دهید تا گوشت بوقلمون طلایی شود ( در این مرحله 1 لیوان اب داخل ظرف بریزید تا رطوبت در ته ظرف موجب سوختن سبزیجات نشود ).

     

    پس از پخت بوقلمون را از فر خارج کنید و پوشش آلمینیومی را مجدد روی گوشت قرار دهید ( برای حفظ رطوبت گوشت ) ، 15 دقیقه صبر کنید تا گوشت کمی خنک شود سپس پوشش را بردارید و گوشت را به صورت رولت برش بزنید و همراه با سس دلخواه سرو  کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پاستا_با_سس_قرمز 

    موادلازم 

    *پاستا لینگویینی   یک بسته ۵۰۰ گرمی

    * نمک         به میزان لازم

    * گوجه‌فرنگی بزرگ    سه عدد

    * سیر له شده   یک قاشق مرباخوری

    * روغن زیتون   به میزان لازم

    طرز تهیه:پاستا را با توجه به دستورالعمل روی بسته جوشانده و آبکش می‌کنیم. پوست گوجه‌فرنگی‌ها را گرفته و آنها را پوره می‌کنیم. تابه را گرم کرده، روغن و سیر را افزوده و صبر می‌کنیم تا سیر کمی سبک شود. سپس پوره را ریخته و با نمک کمی تفت می‌دهیم. گوجه‌فرنگی باید آنقدر حرارت ببیند تا غلیظ و شفاف شود. وقتی به این مرحله رسید حرارت را خاموش کرده، برگ‌های ریحان را افزوده و با پاستا سرو می‌کنیم.نوش جان

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #پولنتا_با_کلم_بروکولی

    پولنتا یا همان آرد ذرت یک استکان  

    کلم بروکولی سبز‌و سفید  یک پیاله کوچک

    کره ۱۰ گرم

    آب دو‌استکان‌همان استکان‌که آرد را پیمانه‌کردید 

    و‌یک‌استکان شیر باز همان‌استکان پیمانه

    بعد مقدار آب‌و‌شیر را داخل ظرف میریزیم تا جوش بیاد ( چون شیر داره مواظب باشید سر نره😉😢) بعد که‌جوش اومد آرد را آروم‌ آروم داخلش بریزید و‌مرتب حدود ده دقیقه هم میزنیم ‌چون‌زود سفت میشه و گلوله‌میشه باید مرتب هم زد در این میان میتونید هر ادویه‌یا سبزی خشک که‌دوست دارید با کمی نمک و فلفل داخلش بریزید که طعم دار بشه من  قارچ‌خشک و‌نمک و فلفل و پودر سیر زدم بعد که‌کمی سفت شد 

    کره را داخلش‌میریزیم تا خوب مخلوط بشه‌مثل پوره سیب زمینی‌بشه ولی خیلی‌هم سفت نشه‌چون‌بعد از پخت سفت تر هم میشه 

    بعد داخل قالب کمربندی کف طرف کاغذ میگذاریم کلم های پخته و تفت داده را میریزیم‌و‌ روی اون‌هم آرد ذرت که آماده کردیم میریزیم تا شکل بگیره و‌در ظرف سرو‌بر میگردونیم.

    شما میتونید به جای پولنتا  پوره سیب  زمینی هم  بریزید روی‌بروکولی ها عین همین میشه‌فقط طعمش کمی فرق میکنه.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۱۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اسنک_ذرت

    از ســري غذاهاي ســــاده و ســـريع

    اگر از خوردن گوشت و مرغ خسته شده‌اید، این مدل اسنک را امتحان کنید. غذایی سبک و آسان که با موادی در دسترس و در زمانی کوتاه، به راحتی یک شام سبک  را می‌سازد. 

    مواد لازم:

    1 پیمانه دانه ذرت پخته شده

    1 پیمانه پنیر پیتزای رنده شده

    1 ق س گردوی پودر شده

    2 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی

    6 عدد نان تست

    طرز تهیه:

    1-‌ می‌توانید ذرت را خودتان آماده کنید؛ به این صورت که دو عدد بلال را دان کرده و دانه‌های آنها را بخارپز کنید، دانه‌ها را در توری فلزی ریخته در قابلمه‌ای مقدار کمی آب ریخته، توری را در آن بگذارید و در قابلمه را بپوشانید و بگذارید دانه‌ها بپزند.

    2-‌ فلفل دلمه‌ای‌ را شسته، تخم‌های آنها را جدا کرده و به صورت نگینی خرد کنید. حالا به اندازه دو قاشق سوپخوری از فلفل‌های رنگی خرد شده را برداشته در یک کاسه با گردوی پودر شده مخلوط کنید.

    3-‌ ذرت‌های بخارپز شده را از درون قابلمه درآورید، صبر کنید تا کمی خنک شوند. حالا آنها را در کاسه‌ای ریخته با فلفل‌های رنگی و گردوی پودر شده مخلوط کنید. پنیر پیتزای رنده شده را هم افزوده، مواد را خوب هم بزنید.

    4-‌ دستگاه ساندویچ‌ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا لایه‌های نان تست را درون دستگاه بگذارید، سپس از مایه‌ای که آماده کرده‌اید با قاشق به دقت روی نان گذاشته و لایه‌های دوم نان تست را روی مواد قرار دهید.

    در دستگاه را ببندید و صبر کنید تا ساندویچ‌هایتان برشته شده و پنیر لابه‌لای نان‌ها آب شود.

    این ساندویچ‌ها را می‌توانید با سس گوجه‌فرنگی یا سس خردل به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۲۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    فنوني براي آشپزي آســـان



    روش عالي سرخ کردن غذا براي جلوگيري از چاقي


    از آن جايي که دو سوم افراد جامعه به چاقي دچار هستند، سرخ کردن غذا باعث مي‌شود اين چاقي تشديد شده و غذاها از سمت سالم بودن به سمت ناسالم بودن برود. در ادامه با 5 روش عالي غذاهاي تان را سالم تر سرخ کنيد. _ در صورتي که نياز به سرخ کردن غذا است توصيه مي کنيم از روغن کلزا و کانولا که حاوي امگا 3هستند و چربي‌هاي مفيد را به ما مي‌رسانند، استفاده شود. _ استفاده از روغن‌هاي جامد بخاطر فرآيندهاي هيدروژن اسيد چربي ترانس بالايي دارند که دشمن قلب محسوب مي‌شود. _ کره به دليل داشتن چربي‌هاي اشباع گزينه‌ مناسبي براي سرخ کردن محسوب نمي‌شود. _ بهتر است، براي سرخ کردن از تابه هاي دوطرفه که حداقل روغن را جذب مي کند استفاده شود يا اين که ته سيني فر را چرب کنيم و از آن براي سرخ کردن استفاده کنيم. _ براي غذاهايي که روغن زيادي به خود مي گيرد مثل بادمجان بهتر است آن را سرخ نکنيم و به صورت آبپز مصرف کنيم و همچنين سبزي را يا سرخ نکنيم يا اگر مجبور به سرخ کردن هستيم آن را يک تفت مختصر بدهيم.

  • leftPublish
  • ۰۱:۵۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکوی_پیازچه_غذای_پیشنهادی_کرمانشاهی

    🌺 کوکوی پیازچه غذای پیشنهادی کرمانشاهی، خیلی خوشمزه و پرطرفدار است

    🌺 کوکو پیازچه همه مدلش خوشمزه است و طرفدار دارد. اگر از خانواده کوکوها فقط کوکو سبزی و کوکو سیب زمینی را می‌شناسید، این کوکوی پیازچه می‌تواند تنوعی به منوی غذایی شما بدهد.

    🌿 مواد لازم برای 2 نفر :

    سیب زمینی آب پز   2 عدد

     پیاز  1 عدد

    پیازچه   200 گرم

    تخم مرغ  1 عدد

    نمک، زردچوبه و فلفل سیاه  به میزان لازم

    🌿 طرز تهیه کوکو پیازچه:

    سیب زمینی‌های آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.

    حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.

    پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.

    تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.

    در تابه‌ای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.

    🍀 نکته :

    اگر می‌خواهید کوکویتان خوشرنگ شود، می‌توانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۰۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    سیب زمینی و تره فرنگی پنیری

    برای پخت سیب رمینی و تره فرنگی پنیری، پنیر را در مرحله آخر روی مواد بریزید

    مواد لازم برای سیب زمینی و تره فرنگی پنیری :

     کره یا مارگارین  ۲ قاشق غذاخوری

    آرد همه کاره   ۳ قاشق غذاخوری

     آویشن تازه خرد شده  ۲ قاشق چایخوری

     نمک  ۱ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه تازه  نصف قاشق چایخوری

    خامه زده شده  ۳ فنجان

    سیب زمینی  ۶ عدد (حدود ۱٫۳۰۰ کیلوگرم)

    سیر خرد شده  ۳ حبه

    تره فرنگی خرد شده  ۱ عدد

    پنیر چدار  ۱۷۰ گرم

    طرز تهیه سیب زمینی و تره فرنگی پنیری :

    فر را با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و آن را با کره چرب کنید.

    در یک کاسه بزرگ، آرد، آویشن، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به آرامی خامه را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یک دست شوند.

    سیب زمینی را پوست کنده و به تکه های ۶ سانتیمتری خرد کرده و بعد این تکه ها را به چهار قسمت تقسیم کنید. سیب زمینی، سیر و تره فرنگی را به مخلوط خامه اضافه کرده و هم بزنید. حالا این سیب زمینی ها را داخل ظرف مخصوص فر بریزید.

    روی ظرف را با فویل پوشانده و برای سه دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان فویل را برداشته و ۲۵ دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا روی آن طلایی رنگ و سیب زمینی ها نرم شوند. بعد روی آن پنیر ریخته و ۵ دقیقه دیگر صبر کنید تا پنیر ذوب شود.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت_ته_چین_مرغ 

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.

    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای 5 نفر :

     مرغ متوسط  1 عدد

    ماست چکیده ( ترجیحا ترش )  نیم کیلو گرم

     خلال بادام  50 گرم

     زعفران دم کرده غلیظ  به میزان لازم

    برنج پلوپز  4 پیمانه

    روغن و کره  به میزان لازم

    طرز تهیه :

    مرغ را با یک و نیم لیتر آب می جوشانیم و کف آن را مرتب می گیریم، بعد به آن زردچوبه، پیاز یک عدد بزرگ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم به مدت 10 دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم بعد حرارت را ملایم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم می پزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را می گیریم تکه های مرغ را خیلی ریز نکنید.

    به نیمی از ماستمان کمی نمک، زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری و فلفل قرمز و کمی پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم. (این کار را می توانیم حتی از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود) حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم برای برنج.

    برنج را با یک قاشق زردچوبه می جوشانیم و آن را زنده برمی داریم. حتما اول کمی با آب ولرم شستشو می دهیم بعد کمی آب سرد. و برنج را با ماستمان مخلوط می کنیم + کمی روغن مایع.

    حالا کف قالبمان یا در ماهیتابه گود نصف پیمانه روغن ریخته و نیمی از برنج را ریخته و صاف می کنیم و روی آن زعفران می ریزیم.

    بعد مرغ ها را روی برنج می چینیم و خلال بادام ها را هم ، همه جای ظرف می پاشیم و بعد بقیه برنج را و دوباره زعفران.

    با قاشق چند سوراخ روی برنج می دهیم. روی قالب را فویل کشیده و داخل فر گذاشته روی حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد با حرارت متوسط برای یک ساعت دیگر.

    و یا اگر روی حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد و بعد حرارت را کم می کنیم . به مدت یک ساعت و نیم .

    رولت ته چین مرغ را من روی فویل رول کردم و در فر قرار دادم.

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مرغ_پِستو

    مواد لازم:

    ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

    ۲ حبه سیر (خرد شده)

    ۴ عدد سینه مرغ (به صورت نواری بریده بشه)

    ۲ فنجان برگ اسفناج

    ۱۲۰ گرم سس آلفردو

    ۲ قاشق غذاخوری پستو

    ۲۲۵ گرم پاستای پنه

    ۱ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده رومانو

    طرز تهیه:یه ماهیتابه برداشته و روغن رو داخلش گرم کنین، سیر رو بهش اضافه کرده و برای یه دقیقه بذارین توی روغن سرخ بشه. سپس مرغ رو اضافه کرده و بذارین هر طرفش برای ۷ تا ۸ سرخ بشه. وقتی که مرغ طلایی رنگ شد و پخت، اسفناج رو اضافه کرده و سه تا چهار دقیقه بهش زمان بدین.

    -در همین حال، سس آلفردو رو آماده کرده و پستو رو بهش اضافه کرده و هم بزنین. این مخلوط رو کنار بذارین.

    -پاستا رو در یه قابلمه آبجوش و نمک طبخ بدین تا اینکه نرم بشه. آبکشیش کنین.

    -مخلوط مرغ و اسفناج رو با پاستا مخلوط کرده و با سس آلفردو و پستو خوب هم بزنین. بعد از اینکه خوب ترکیب شدن روش رو با پنیر تزیین کرده و سرو کنید . نوش جان 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    لازانیا_بقچه_ای

    مواد لازم

    8 ورق لازانیا

    2 عدد سینه مرغ

    1 پیمانه اسفناج خرد و پخته شده

    1 عدد پیاز خرد شده

    2 عدد سیر رنده شده

    1 پیمانه پنیر موزارلای رنده شده

    به میزان لازم نمک، فلفل و روغن

    1 عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

    2/1 پیمانه سس قرمز

    1 قابلمه ای را پر از آب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. حالا ورق های لازانیا را همراه با مقداری نمک و روغن داخل آن بریزید و صبر کنید تا لازانیا کمی نرم شوند، سپس آنها را با آب سرد آبکشی کنید و روی یک حوله تمیز قرار دهید. دریک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیاز را داخل آن بریزید و کمی تفت دهید تا نرم و طلایی شود. در این زمان سیرها را به پیاز اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید. حالا اسفناج را به همراه کمی نمک و فلفل داخل تابه بریزید و آنها را تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

    2 مرغ را پخته، آن را ریش ریش کرده ، کنار بگذارید. در یک تابه روغن بریزید، سپس فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و تفت دهید. اکنون مرغ را به فلفل دلمه ای اضافه کنید و مواد را با هم کمی تفت دهید، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

    3 فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر را با کمی روغن چرب کنید. حالا لازانیا را آماده کنید. به این صورت که هر کدام از ورقه های لازانیا را به سه قسمت تقسیم کنید. روی هر کدام از برش ها ابتدا مقداری سس قرمز بریزید، سپس به ترتیب مقداری از مخلوط مرغ، مقداری اسفناج و سپس کمی پنیر بریزید. حالا گوشه های هر کدام از برش ها را روی مواد قرار دهید تا شبیه بقچه  های کوچک شوند. هر تعداد که می شود از این بقچه های لازانیا درست کنید. در صورت نیاز گوشه های لازانیا را با مقداری آب به هم بچسبانید. حالا بقچه ها را داخل سینی فر قرار داده و سینی را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید تا لازانیا آماده شود.

    شام چی درست کنیم؟

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    برنج چهار رنگ

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    خوراک مکزیکی بوقلمون و قارچ 

    طرز تهیه یک نوع خوراک به همراه بوقلمون را به شما آموزش می دهیم. در این نوع خوراک از نوعی سس خوش عطر استفاده کرده ایم. طعم قارچ با بوقلمون به اضافه پنیر روی آنها، حتما ناهار خوبی می شود.

    مواد لازم برای تهیه سس

    3 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی

    1 پیمانه آب مرغ

    2 حبه سیر خرد شده

    1 عدد پیاز خرد شده

    2 ق س گشنیز خرد شده

    به میزان لازم نمک و فلفل

    3 ق س کره نرم شده

    2 ق س آرد

    1 پیمانه شیر

    2 /1 پیمانه خامه

    مواد لازم برای خوراک

    3 ق س کره نرم شده

    2 پیمانه قارچ خرد شده

    2 پیمانه ذرت پخته

    2 عدد پیازچه خرد شده

    4 پیمانه بوقلمون پخته و خرد شده

    1 پیمانه آب مرغ

    2 پیمانه پنیر چدار رنده شده

    6 عدد نان ترتیلا

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه سس فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کنید و آنها را همراه با آب مرغ، سیر، پیاز، گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل غذا ساز یا مخلوط‌کن بریزید تا پوره نرمی حاصل شود. در یک تابه کره را بریزید و آرد را داخل آن کمی تفت دهید. شیر و خامه را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا سس کمی غلیظ شود، سپس پوره را داخل آن بریزید و مواد را باهم مخلوط‌کنید. تابه را حدود 20-15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس غلیظی حاصل شود.

    2. در یک تابه کره بریزید و روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ‌ها را داخل آن حدود 5 دقیقه سرخ کنید. ذرت و پیازچه را اضافه کرده و همراه با قارچ تفت دهید. حالا بوقلمون خرد شده را همراه با آب مرغ داخل تابه بریزید. صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید.

    3. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. نیمی از مخلوط قارچ را داخل ظرف بریزید، روی آن نیمی از سس را بریزید. روی سس نیمی از پنیر و روی پنیر 3 عدد نان ترتیلا قرار دهید. لایه بعدی را هم به همین ترتیب آماده کنید. در انتها روی نان‌های ترتیلا کمی پنیر بریزید. ظرف را 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوراک آماده شود.

  • ۱۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سوفله مرغ و قارچ

    مواد لازم

    • سینه مرغ ۴۰۰ گرم

    • قارچ ۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم

    • فلفل دلمه ای ۱ عدد

    • تخم مرغ ۴ عدد

    • آرد ۲ قاشق مربا خوری

    • شیر ۱ لیوان

    • پیاز ۲ عدد

    • کره ۵۰ گرم

    • نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه

    • پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

    • روغن ۱ قاشق

    طرز تهیه

    1. مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز کنید. قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.

    2. یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.

    3. فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی ۳۵۰ بگذارید.

    4. سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.

    5. پنیر پیتزا را رنده کنید .

    6. در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .

    7. زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.

    8. ته ظرف پیرکسی را چرب کنید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کرده و بقیه پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از نیم الی سه ربع ساعت از فر درآورید تا سپری شدن این زمان نباید در فر باز شود از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر زمان روی سوفله طلایی شد فر را خاموش کنید.

  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه کال کباب شمالی

     

    کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می شود. کال کباب را با کته و ماهى شور سرو می کنند. بعضی ها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر غذاها استفاده می کنند. اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست کنید؛ باید به شرح زیر عمل کنید :

     

    مواد لازم کال کباب شمالی :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    بادنجان درشت

    4 عدد

    100 گرم / 17 کالری

    آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار

    نیم فنجان

    100 گرم / 44 کالری

    سبزى

    1 قاشق غذاخورى

    نامشخص

    سیر

    نیم بوته

    100 گرم / 120 کالری

    نمک و فلفل

    به اندازه کافى

    100 گرم / 0 کالری

    مغز گردوى ساییده شده

    75 گرم

    100 گرم / 688 کالری

     

    طرز تهیه کال کباب شمالی :

     بادمجان ها را از وسط چاک دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن ها را بچرخانید.بعد باید پوست بادنجان ها را بگیرید. برای این کار اگر آن ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می توانید به راحتی جدا کنید.

    *. اگر بادنجان ها تخم دارند آن ها را جدا کنید. سپس گوشت بادنجان ها را با گوشت کوب له کنید. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید. بروید سراغ سبزى هایی که شسته اید و  آبش رفته است. سبزی ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو  را با هم مخلوط کنید.

    *. نکته : سبزی نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک , سبزی های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می توانید به جای آن ها از نعناع استفاده کنید.

     

    خواص انار :

    *. از انار ترش در مواردی نظیر سکسکه - قند خون - -تب صفراوی وغیره استفاده میشود.از انار سیرین نیز میتوان در مواردی مانند : سرماخوردگی - تقویت نیروی جنسی - گرفتگی صدا - تقویت روده ها - تقویت معده - تقویت ریه - حساسیت - وجود خون در ادرار - مسمومیت - استسقاء - درد گوش - التهاب معده - اسکوربیت - آب ریزش چشم - خون ریزی رحم - خارش پوست - تقویت لثه - تصفیه خون - کم خونی - اسهال خونی استفراغ و کم اشتهایی استفاده نمود.

  • ۱۵:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ‌ پلوى_مكزيكى

    اول از همه ٤ پيمانه برنج را به صورت كته اماده ميكنيم .

    ١ عدد فلفل دلمه اى قرمز و زرد را ريز خرد ميكنيم هميطور ١٥٠ گرم قارچ و٤ عدد پيازچه را خرد ميكنيم .

    در تابه اى كمى روغن ريخته تمام مواد خرد شده را كمى سرخ ميكنيم ودو حبه سير ريز شده اضافه ميكنيم وكمى تفت ميدهيم حدود ١ فنجان هم نخود فرنگى ميريزيم و نمك و فلفل و فلفل قرمز تند و ١ ق م سس فلفل تند و ١ فنجان كتچاپ ميريزم و همه مواد را خوب مخلوط ميكنيم بعد از ١٠ دقيقه كه همه مواد باهم پختن از رو اجاق برميداريم .

    دقت كنيد اين غذا بايد تند باشد هر كس دوست نداشت ميتونه فلفلشو كمتر بريزه .

    بعد از اماده شدن برنج را داخل سسى كه در ست كرديم ميريزيم وخوب مخلوط ميكنيم و بعد سرو ميكنيم كنارش هم ميتونيم از سينه مرغ استفاده کنیم

    شام چی درست کنیم؟
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    ‌ #تاس_کباب_فرانسوی

    این غذا را باید در فر درست کنید و با تاس کباب ما ایرانی‌ها بسیار فرق دارد اما واقعا خوش‌طعم است و مطمئنا طرفدار این غذا خواهید شد.

    مواد لازم

    روغن
    ¼ پیمانه کره
    1.5 پیمانه هویج خرد شده
    1.5 پیمانه کرفس خرد شده
    یک پیمانه پیاز خرد شده
    نصف قاشق چایخوری فلفل‌سیاه
    سه پیمانه قارچ خرد شده
    دو پیمانه آب گوشت
    یک قاشق غذاخوری پودر خردل
    4 حبه سیر رنده شده
    دو قاشق چایخوری رزماری تازه
    دو قاشق چایخوری آویشن تازه
    480 گرم گوشت پخته شده
    5 عدد نان تست

    طرز تهیه

    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید.
    در یک تابه بزرگ، سه قاشق غذاخوری کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. هویج، کرفس، پیاز و فلفل را اضافه کنید و آنها را 7 تا 9 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. سپس تابه را از روی حرارت بردارید. قارچ‌ها، یک پیمانه آب گوشت، خردل، سیر، رزماری و آویشن را اضافه کنید. دوباره تابه را روی حرارت بگذارید و اجازه دهید مواد بجوشند. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه هم نیم‌جوش شوند.
    گوشت و باقی‌مانده آب گوشت را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا گرم بمانند.
    در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری کره را به مدت 30 ثانیه در مایکروفر آب کنید. آن را روی نان‌ها بمالید و آنها را به مکعب‌های کوچک تقسیم کنید. مخلوط گوشت را داخل پیرکس بریزید. روی آنها را با مکعب‌های نان بپوشانید. پیرکس را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا نان ها طلایی و برشته شوند
  • ۱۵:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ‌ تارت_اسفناج /شامى خوشمزه و سبک

    مواد لازم تارت

    ۲ عدد تخم مرغ

    نصف ليوان روغن مايع

    نصف ليوان شير

    ۱ بسته بکينگ پودر

    ۱ قاشق چايخورى نمک

    ۱ ليوان پوره اسفناج/اسفناج را چند دقيقه بپزيد آبکش کرده در غذاساز پوره کنيد.

    ۱/۵ ليوان آرد

    مواد لازم تزئين روى تارت

    ماست چکيده

    پنير خامه اى

    سس فلفل يا سس گوجه فرنگى معمولى

    تخم مرغ، روغن مايع، شير را مخلوط کنيد اسفناج را اضافه کرده به هم زدن ادامه دهيد

    آرد، نمک و بکينگ پودر را الک کرده به مواد اسفناج اضافه کنيد در حد يکدست شدن مايه تارت را مخلوط کنيد.

    قالب را با کره يا روغن جامد چرب کرده  مايه تارت را در قالب ريخته بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۱۰ الى ۱۵ دقيقه بپزد.

    بعد از پخت تارت را بگذاريد سرد شود.

    ۴ قاشق ماست را با پنير خامه اى مخلوط کنيد اگر پنير خامه اى موجود نبود از مايونز يا روغن زيتون استفاده کنيد بسته به ذائقه خود ميتوانيد يک حبه سير رنده کرده روى ماست بريزيد.نمک فلفل فراموش نشود خيلى کم نمک و فلفل افزوده خوب مخلوط کنيد.

    روى سطح تارت را بطورى که از اطرافش سر ريز نکند از مخلوط ماست و پنير بپوشانيد چند قطره سس فلفل دور تا دور تارت ريخته بوسيله نوک چاقو شيار هاى ايجاد کنيد.

    شام چی درست کنیم؟
  • ۲۲:۳۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آموزش تهیه #نان و پنیر و سبزی مجلسی

    مواد اولیه برای تهیه نان:

    آرد: 350 گرم (مقدار آرد تقریبی است)

    خمیرمایه: یک قاشق مرباخوری (7 گرم)

    شکر: یک قاشق چای‌خوری

    نمک: یک قاشق چای‌خوری

    تخم‌مرغ: یک عدد

    شیر گرم: سه‌چهارم پیمانه

    روغن‌مایع: یک‌چهارم پیمانه

     

    برای رومال کردن نان:

    زرده تخم‌مرغ: یک عدد

    شیر: یک قاشق غذاخوری

    مواد لازم برای داخل نان‌ها:

    سبزی خوردن:100 گرم

    پنیر لیقوان: 200 گرم

    نحوه تهیه:

    1-خمیر مایه خشک و شکر را داخل شیر گرم (دمای شیر باید به اندازه‌ای باشد که وقتی انگشت‌تان را داخل شیر می‌کنید، دست‌تان را نسوزاند) بریزید و سر ظرف را ببندید و 10 دقیقه در یک جای گرم بگذارید تا خمیر مایه فعال شود.

     

    2- داخل یک کاسه بزرگ خمیر مایه فعال شده و تخم‌مرغ و نمک و روغن مایع را خوب با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. حالا آرد را کم‌کم به ‌مواد اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به‌دست نچسبد (به خمیرتان بیش از اندازه آرد اضافه نکنید، چون خمیرتان سفت می‌شود).

    3- این خمیر را 10 دقیقه خوب ورز بدهید تا سطحش صاف و کاملا نرم شود. یک کاسه بزرگ را چرب کرده و خمیر را داخل آن بگذارید و روی کاسه را با پلاستیک فریزر یا پارچه تمیز بپوشانید و در یک جای گرم حدود یک ساعت‌ونیم استراحت بدهید.

     

    4- فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. الان خمیرتان استراحت لازم را انجام داده و حجم آن دو برابر شده است. با مشت حجمش را بخوابانید و به اندازه سه دقیقه خوب ورز دهید.

    5- برای قالب زدن این خمیر به دو قالب گرد 6 و 9 سانتی‌متری احتیاج دارید. خمیرتان را به ضخامت یک سانتی‌متر با وردنه روی سطح کار پهن کنید (برای این خمیر نیازی نیست سطح کار آرد پاشی شود). اول با قالب 9 سانتی‌متری قالب بزنید بعد قالب 6 سانتی‌متری را داخل قالب 9 سانتی‌متری بگذارید و یک دایره از خمیر درست کنید. با این تفاسیر شما الان یک دایره به قطر 6سانتی‌متر دارید و یک حلقه تو خالی 9سانتی‌متری.

     6- حالا حلقه 9 سانتی‌متری را به‌صورت مارپیچ بپیچانید و بعد دور دایره 6سانتی‌متری بگذارید؛ درست مانند یک دیوار. همه خمیرها را به همین صورت درست کنید و داخل سینی فر با فاصله بچینید. روی نان‌ ها را با پارچه تمیز بپوشانید تا 15 دقیقه دیگر استراحت کند. به این صورت حجم خمیر دوباره دوبرابر می‌شود.

    7-حالا برای رومال کردن نان، زرده را با شیر مخلوط کرده و با برس روی نان ‌ها را به زرده آغشته کنید و اگر تمایل دارید تخم خرفه یا کنجد روی نان‌ها بپاشید.

     

    8- نان‌ها را داخل فر بگذارید تا به مدت 25 تا 30 دقیقه خوب برشته شوند. برای خوشرنگ شدن آنها می‌توانید گریل بالای فر را هم روشن کنید. همین که نان‌ ها طلایی شد گریل را خاموش کنید، از فر درآورده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در این فاصله که نان‌ها خنک می‌شوند، می‌توانید مواد داخل آنها را آماده کنید.

    9- برای این کار سبزی خوردن را حسابی ساطوری کنید. پنیر را اضافه کنید و با چنگال این دو را به خورد هم بدهید. داخل نان ‌ها را با مخلوط پنیر و سبزی پر کنید و در ظرف سرو بچینید.

    🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞🍞

    شام چی درست کنیم؟
  • ۰۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه #ناردونه با بلدرچین

     ذائقه هر آدمی با دیگری فرق می کند. من خودم اصلا غذای ترش دوست ندارم اما کسانی را می شناسم که عاشق غذای ترش هستند و لب به غذاهای شیرین نمی زنند. معمولا غذاهایی که در آنها از دانه های انار استفاده می شود بستگی به ذائقه فرد می تواند ترش و یا ملس باشد. در این مطلب غذایی باب میل آنها که غذاهای ترش دوست دارند را آموزش داده ایم.

    مواد لازم برای 2 نفر

        2 عدد بلدرچین

        2 ق س رب انار ترش

        1/2 پیمانه دانه انار خشک

        1  لیتر آب

        1 عدد پیاز

        1 ق چ ادویه دلخواه

        به میزان لازم کره

    طرز تهیه:

    1.  ابتدا بلدرچین‌ها را بعد از پاک کردن و شستن، کاملا خشک کرده و سپس آنها را در یک تابه با مقداری کره سرخ کنید.

    2. در این میان در یک ظرف جداگانه پیاز را رنده کرده و آن را با ادویه دلخواهتان مخلوط کنید. رب انار را با آب رقیق کنید، سپس آن را به مواد اضافه کنید.

    3. مواد را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. بعدازآنکه بلدرچین‌ها سرخ شدند، آنها را داخل قابلمه قرار دهید. دانه‌های انار را هم به مواد اضافه کنید.

    4. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا سس غذا کاملا غلیظ شود، سپس آن را با کته زعفرانی سرو کنید.

    فوت‌وفن

    سس این غذا معمولا ترش است و از دانه‌های انار ترش برای تهیه آن استفاده می‌شود.

    🍗🍗🍗🍗🍗🍗🍗

  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۲/۲۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ‌ پاستا میگو چیلی

    مواد لازم

    برای دو نفر

    پاستا 200 گرم

    کره1 قاشق سوپخوری

    روغن زیتون1 قاشق سوپخوری

    سیر خرد شده 4 حبه

    پودر چیلی 1 قاشق چایخوری

    میگو کوچک 10 الی 15 عدد

    آبلیمو 1 قاشق سوپخوری

    پوره یا رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    پاستا میگو چیلی

    پاستا میگو چیل

    طرز تهیه

    پاستا  را به همراه کمی نمک و روغن 8 تا 10 دقیقه در آب جوش ریخته تا پخته و نرم شود. تا زمانی که پاستا آماده شود، تابه‌ای را روی حرارت متوسط قرار داده، کره و روغن زیتون را درون آن ریخته و اجازه می‌دهیم تا کره ذوب شود. سپس سیر و پودر چیلی را افزوده و دو دقیقه با ترکیب روغن و کره تفت می‌دهیم. حالا میگوها را به مواد افزوده و می‌گذاریم تا سه دقیقه با مواد ترکیب شود تا بپزد. بعد پوره گوجه‌فرنگی، آبلیمو ، نمک و فلفل را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می‌کنیم. پاستا را آبکش نموده و به همراه سس میگو گرم سرو کنید

    شام چی درست کنیم؟
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان