خانه
383K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۳/۲/۲
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    در اینجا طرز تهیه انواع غذاهای ترکیه ای و دسرهای ترکیه ای رو براتون می زارم


  • leftPublish
  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست


    .
    یه غذای خوشمزه ترکیه ای 


    مواد لازم 
    بادمجان ٢عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد بزرگ
    سیر ۲ حبه
    فلفل دلمه نصف یک عدد
    گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
    ماست (خیلی شیرین نباشه) ۲ الی ۴ قاشق سوپخوری
    سیر ۲ حبه (اضافه)
    روغن مقداری
    خمیر یوفکا مثلثی یک بسته
    فلفل قرمز ۱ ق چ
    نمک و فلفل سیاه

    طرز تهیه : * اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش می دهیم و از قسمت قاعده ی مثلث دور یک نی به سمت راس مثلث رول می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم ،بادمجانها روی آتش کباب میکنیم ، برای کثیف نشدنه اجاق گاز میتونین از شعله پخش کن استفاده کنین* پوست بادمجانها را جدا می کنیم و ساطوری کرده ، کنار میذاریم.* سپس پیاز و سیر و فلفل را ریز خرد میکنیم و در تابه حاوی روغن میریزیم و ۳ الی ۴ دقیقه تفت میدهیم .* بعد گوشت را اضافه میکنیم و تا زمانیکه رنگه گوشت عوض شود تفت میدهیم.* بعد گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم .* صبر میکنیم تا گوجه ها نرم شود بعد از روی حرارت بر میداریم.* فلفل قرمز را در روغن داغ میریزیم و سریع از روی حرارت برمیداریم چون اگر روی شعله بماند سریع میسوزد و تلخ و بد مزه میشود .* بادمجانهای ساطوری را در ظرفی میریزیم و به ظرف ماست و سیر رنده شده و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .* در ظرف سرو اول مخلوط بادمجان و ماست را میریزیم بعد وسطش مخلوط گوشتی را قرار میدهیم و در اخر رویش را فلفل داغ میریزیم .* و در آخر یوفکا های سرخ شده را از کنار داخل مواد می ذاريم

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    کباب ترک با سس مخصوص 

    مواد لازم برای۵ نفر
    گوشت (چرخ کرده و قلوه گاه گوسفندی) ۵۰۰ گرم
    پیاز ۲ عدد
    زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
    دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
    میخک ۱ عدد
    جعفری (ساطوری شده) ۱/۴ پیمانه
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    کره به مقدار لازم
    مواد سس : 0
    روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
    پیاز (نگینی شده) ۱/۳ پیمانه
    گوجه فرنگی (نگینی شده) 1.5 پیمانه
    فلفل دلمه ای (نگینی شده) ۱/۲ پیمانه
    آب ۱/۲ پیمانه
    شکر ۲ قاشق غذا خوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه
    ۱- ابتدا گوشت را دو بار چرخ‌کرده و به همراه نمک و فلفل به خوبی ورز میدهیم پیاز را رنده زده و آب آن را خالی میکنیم و به همراه زردچوبه ،دارچین، میخک پودر شده و جعفری به گوشت افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.
    ۲- مواد گوشتی را به مدت نیم ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.بعد از گذشت زمان آنها را خارج کرده و دوباره ورز میدهیم .
    ۳- مقداری کره درون تابه داغ میکنیم و کباب ها را به شکل کتلت یا شکل دلخواه درون آن سرخ میکنیم. 
    ۴- طرز تهیه سس:
    ۵- روغن زیتون را داخل ماهی‌تابه ریخته و روی حرارت قرار داده، سپس پیازنگینی شده ، گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای را درون آن می‌ریزیم و به مدت پنج دقیقه به خوبی تفت می‌دهیم.
    ۶- نمک، فلفل و شکر را نیز به بقیه مواد سس اضافه کرده و در آخر آب را نیز افزوده و اجازه می‌دهیم تا مواد جوشیده و جا بیفتد.

    سایر نکات
    1)اگر دوست دارید شکر را از مواد سس حذف کرده و به جای آن از آبلیمو استفاده کنید.
    2)این غذا را هم با نان میتوانید سرو کنید هم با پلو ولی سرو آن با پلو نیازمند یی مخصوص نیست.
    3)بهتر است مواد گوشتی را از شب قبل درون یخچال قرار دهید تا به خوبی استراحت کنند و وا نروند.

  • ۱۷:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    نان پیده (ترکیه) 

    مواد لازم برای۲ نفر

    آب گرم یا ( 1/2 شیر+1/2آب)  ۱ فنجان

    روغن زیتون   ۳ قاشق غذا خوری

    خمیر مایه   ۱/۲ قاشق چای خوری

    شکر   ۱ قاشق غذا خوری

    آرد   ۳ فنجان

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    مواد برای رومال:    0

    تخم مرغ (زرده)   ۱ عدد

    سیاه دانه (کنجد)   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- خمیر مایه رو در آب ولرم حل می کنیم.

    ۲- آرد و نمک و شکر و روغن زیتون رو اضافه و مخلوط می کنیم.

    ۳- آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

    ۴- مواد رو به صورت توپی در میاریم روشو می پوشونیم تا 1 ساعت وربیاد.

    ۵- کف یک سینی فر رو کاغذ روغنی می کشیم و خمیر رو به ضخامت 1 سانت پهن می کنیم. بهتره خمیر رو در این حالت هم کمی استراحت بدیم.

    ۶- روی خمیر رو با انگشت کمی شکل میدیم( مثل نون بربری)

    ۷- زرده تخم مرغ رو هم می زنیم و با برس روی نان می مالیم. و سیاه دونه و کنجد روی اون میپاشیم.

    ۸- نان رو 25 تا 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای180 درجه می پزیم.

    سایر نکات

    نان پیده برای سفره افطار بسیار مناسب است.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    دستور غذاهای ترکیه ای

    شیرینی ترکیه ای  دسر کونفه کاداییف

     

    این شیرینی که در زبان ترکی استانبولی “کونفه” و در زبان عربی ” کنافه” نامیده می شود، نوعی شیرینی پنیری متعلق به خاورمیانه است که در شربت خیسانده می شود و در اصل در دوره امپراتوری عثمانی درست می شده است.

    این دسر خوشمزه که دسر مخصوص کشورهای لبنان، اردن، سوریه، فلسطین و مصر است، بسیار شبیه به کاداییفی یونانی و کونفه ترکیه ای و کاداییفی نانی است.  مواد اصلی آن رشته های کاداییف است و داخل آن پنیرهای نیمه نرم مانند موزارلا می ریزند. معمولاً آن را با پسته یا گردو سرو می کنند.

    مواد لازم برای شربت کونفه:

     آب  ۱ فنجان

     شکر  ۱ فنجان

    مواد لازم برای کونفه کاداییف(شیرینی ترکیه ای): خمیر کاداییف  ۱۵۰ گرم

     کره  ۱۰۰ گرم

     کره اضافی برای چرب کردن ظرف  ۱ قاشق غذاخوری

     پنیر، خرد شده  ۱۰۰ گرم

     پسته، آسیاب شده برای تزئین  ۱ قاشق چایخوری

    دستور تهیه کونفه کاداییف شیرینی ترکیه ای:

    ۱ - اول شربت کونفه را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.

    ۲ - شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.

    ۳ - فر را روی دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.

    ۴- خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.

    ۵- کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.

    ۶- قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.

    ۷- نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.

    ۸- پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته ها بریزید.

    ۹ – بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.

    ۱۰- حدود ۴۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

    ۱۱- بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.

    ۱۲ - بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.

     

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۷:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

     پودینگ شیر (شیر برنج ترکیه ای) 

    👈 مواد لازم برای شش نفر:

    🔸 یک ونیم فنجان برنج

    🔸 سه لیوان آب داغ

    🔸 چهار لیوان شیر

    🔸 دو لیوان شکر

    🔸 دو قاشق غذاخوری آرد برنج 🍚

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ برنج ها را به خوبی شسته و در قابلمه ای بریزید و با آب گرم تا نرم شدن و پختنشان کامل بپزید.

    2⃣ شیر، شکر و آرد برنج را در کاسه ای با یک هم زن یا چنگال هم بزنید و تا ذوب شدن شکر و آرد برنج این کار را ادامه دهید.

    3⃣ به برنج های پخته شده؛ مخلوط شیر را آرام آرام و کم کم اضافه کرده و سریع سریع شیر برنج را هم بزنید.

    4⃣ وقتی شیر برنج به قوام مورد نظر رسید؛ در پیاله های دلخواه سرو کنید و با دارچین تزیین کنید.

    5⃣ در صورت تمایل در یخچال بگذارید تا خنک شود و یا داغ میل کنید.

  • leftPublish
  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    پلو چشم بلبلي ترکيه

    مواد لازم:

    ۱ ليوان چشم بلبلى

    ۲ ليوان برنج سبوس دار

    ۱عدد فلفل قرمزتند

    ۱ عدد فلفل دلمه اى قرمز

    ۱ عدد فلفل دلمه اى زرد

    ۲ قاشق غذاخورى کره

    ۳/۵ ليوان آب مرغ

    نمک وفلفل به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    چشم بلبلى را با آب ولرم شسته بگذاريد بپزد

    برنج را شسته نيم ساعت در آب ولرم خيس دهيد

    فلفل ها را ريز خرد کرده با کره سرخ کنيد برنج را ابکش کرده با فلفل تفت دهيد(منظور از آبکش برنج  نيم پز نيست اصول پخت برنج در ترکيه مثل ايران نبوده آنها اول برنج را با کره يا روغن تفت داده بعد مثل برنج کته ميپزند، برنج را از آبى که درونش خيس خورده آبکش کنيد)

    دو دقيقه همراه فلفل ها تفت داده بعد آب مرغ و نمک را اضافه کرده بگذاريد جوش بيايد زير ظرف را بعداز جوشيدن کم کرده بگذاريد برنج بپزد نرم شود نزديک خاموش کردن زير ظرف چشم بلبلى ها  را اضافه کرده بعد از پنج دقيقه ظرف را از روى حرارت برداريد

    ظرف برنج را داخل حوله يا هر پارچه ضخيمى که موجود هست بپيچيد بگذاريد ده دقيقه با گرماى خودش دم بيايد

    بعد از اين زمان در ديس کشيده سرو کنيد

  • ۲۲:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    كباب_لوله_اى_تركيه

    مواد لازم:

    ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: 500 ﮔﺮﻡ

    ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﯾﺰ ﮐﻮﻓﺘﻪ ﺍﯼ: 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﭘﯿﺎﺯ ﻣﺘﻮﺳﻂ: ﺩﻭ ﻋﺪﺩ 100 ﮔرم

    ﺳﯿﺮ: ﺩﻭ ﺣﺒﻪ

    ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ: ﭘﻮﺭﻩ ﺷﺪﻩ ﯾﮏ ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ

    ﺯﯾﺮﻩ ﺳﺒﺰ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻌﻨﺎﻉ: ﺧﺸﮏ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ: ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻧﻤﮏ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ : ﻧﺼﻒ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ

    ﮔﺸﻨﯿﺰ : ﭘﻨﺞ ﺷﺎﺧﻪ

    ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺮﺑﺎﺧﻮﺭﯼ

    ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    طرز تهيه :

    ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐــﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺭﯾﺨﺘﻪ، ﺭﻭﯼ ﺁﻥ 1/4 ﭘﯿﻤﺎﻧﻪ ﺁﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺑﮑﺸﺪ .

    ﺳﯿﺮﻫﺎﯼ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ، ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﻧﻌﻨﺎ ﺧﺸﮏ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ .

    ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﻠﻐﻮﺭ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﮐﺎﻣﻼ ﻭﺭﺯ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﮔﻮﺷﺖﯼ ﭼﺴﺒﻨﺪﮔﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﻨﺪ .

    ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮔﻮﺷﺖﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﭘﻨﺞ ﻗﺴﻤﺖ ﺗﻘﺴﯿﻢ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﻫﺮ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﻭﺭ ﺳﯿﺦ ﻣﯽ ﮐﺸﯿﻢ .

    ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﺣﺎﻟﺖ ﮔﻮﺷﺖ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺳﯿﺦ ﻫﺎ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﺮﺩﻩ، ﺩﺭ ﺳﯿﻨﯽ ﻓﺮ ﭼﺮﺏ ﺷﺪﻩ ﭼﯿﺪﻩ .

    ﺳﯿﻨﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 20-25 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﺎ ﺣﺮﺍﺭﺕ 170 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﮐﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺑﭙﺰﺩ

    طرز تهيه سس كباب لوله اى:

    ﯾﮏ ﻋﺪﺩ ﭘﯿﺎﺯ ﺩﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻧﮕﯿﻨﯽ ﺧﺮﺩ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﺩﺍﺩﻩ ﺗﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﺩ . ﺭﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺗﻔﺖ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ، ﺳﭙﺲ ﭘﻮﺭﻩ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ . ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺁﺏ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺁﻥ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺷﻮﺩ .

    ﮔﺸﻨﯿﺰ ﺳﺎﻃﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ، ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺍﻓﺰﻭﺩﻩ ﻭ ﺳﺲ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﻣﯽ ﺩﺍﺭﯾﻢ .

    ﺑﺮﺍﯼ ﺳﺮﻭ ﺍﯾﻦ ﺧﻮﺭﺍﮎ، ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺲ ﺭﺍ ﮐﻒ ﻇﺮﻑ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﮐﺒﺎﺏ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﺲ ﻣﯽ ﭼﯿﻨﯿﻢ

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

       فلافل ترکی

    👈 مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸 یک لیوان نخود از شب قبل خیس شده

    🔸 نصف لیوان آرد سوخاری

    🔸 یک عدد پیاز متوسط

    🔸 دو شاخه پیاز سبز

    🔸 نصف دسته جعفری ☘

    🔸 نصف دسته ریحان 🍃

    🔸 یک چهارم دسته گشنیز

    🔸 دو عدد فلفل سبز توپول

    🔸 دو قاشق غذاخوری کنجد

    🔸 نصف قاشق چایخوری زیره

    🔸 نصف قاشق چایخوری زرد چوبه

    🔸 نصف قاشق چایخوری ادویه کاری

    🔸 یک قاشق چایخوری نمک

    🔸 نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🔸 یک ونیم لیوان روغن مایع برای سرخ کردن

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ برگ های گشنیز، جعفری، ریحان را جدا کرده و همراه با پیازچه ریز خرد کنید.پوست پیاز را نیز گرفته و تقریبا درشت خرد کنید.

    2⃣ فلفل ها را نیز از وسط نصف کره و هسته هایش را درآورده وریز ریز خرد کنید.

    3⃣ نخود های خیس شده در آب زیاد از شب قبل را به همراه سبزیجات خرد شده و پیازچه، پیاز، فلفل ها، آرد سوخاری، زیره، زردچوبه، کاری، نمک و فلفل سیاه را در کاسه اس بریزید و توسط همزن و یا خرد کن کاملا له کنید تا خمیری شود.

    4⃣ روغن مایع را در قابلمه ای گود داغ کنید و از مواد کمی برداشته و در کف دستتان گرد کنید.

    5⃣ فلافل ها را در روغن تا کمی رنگ بگیرند؛ سرخ کنید.فلافل های با قسمت بیرونی ترد و قسمت داخلی نرم حاضر است.

    6⃣ همراه سالاد یا ماست یا سس های با طعم متفاوت برای عزیزانتون سرو کنید.

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

       موهامّارا ( =Muhammaraغذای ترک)

    👈 مواد لازم:

    🔸 خمیر داخل نان باگت بیات شده 🍞

    🔸 یک ونیم لیوان گردوی درشت خرد شده

    🔸 پنج قاشق غذاخوری رب فلفل تند 🌶

    🔸 پنج قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🍅

    🔸 نصف فنجان آبلیمو 🍋

    🔸 سه قاشق غذاخوری آب

    🔸 سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

    🔸 سه حبه سیر

    🔸 دو قاشق چایخوری نمک

    🔸 دو قاشق چایخوری پول بیبر(فلفل قرمز پودر شده) 🌶

    🔸 یک قاشق چایخوری زیره

    🔸 نصف قاشق چایخوری پودر گشنیز ☘

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ خمیر نان ها را در داخل کاسه ای تا حد ممکن ریز خرد کنید.

    2⃣ بر روی خرده نان ها آبلیمو و آب ریخته و خفیف ورز دهید.

    3⃣ گردو ها را تقریبا درشت خرد کرده و نمک وسیر را اضافه  کرده؛ هم بزنید.

    4⃣ خمیر های خیس شده را با گردو های درشت خرد شده، سیر، رب فلفل، رب گوجه، روغن زیتون، فلفل قرمز، زیره و گشنیز مخلوط کنید.

    5⃣ این سس بسیار خوشمزه حاضر شده را بر روی نان سرخ شده بریزید و نوش جان کنید.

    6⃣ این سس خوشمزه را میتونید در یک شیشه مربا بریزید و چند روز به عنوان صبحانه نیز با نان میل کنید یا برای یک شام سبک و خوشمزه یا عصرانه همراه با عزیزانتون. 😋

  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

      بورک پنیری

    👈 مواد لازم برای 4 عدد:

    🔸 دو عدد یوفکا

    🔸300  گرم پنیر لور

    🔸 نصف لیوان پنیر پیتزای رنده شده 🧀

    🔸 یک عدد گوجه فرنگی متوسط 🍅

    🔸 یک عدد فلفل دلمه زرد متوسط

    🔸 یک عدد تخم مرغ

    🔸 سه قاشق غذاخوری روغن مایع

    🔸 یک قاشق غذاخوری ماست

    🔸 یک چهارم قاشق چایخوری نمک

    🔸 یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🔸 نصف دسته جعفری برای سرو کردن ☘

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ برای تهیه مواد داخلی پنیری، پوست گوجه فرنگی را گرفته و نگینی خرد کنید و فلفل دلمه را از وسط نصف کرده و هسته هایش را برداشته و مانند گوجه فرنگی خرد کنید.

    2⃣ حال پنیر لور و پنیر پیتزا و گوجه فرنگی، فلفل دلمه، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را خوب باهم مخلوط کنید.

    3⃣ یوفکا ها را بر روی اوپن باز کرده و از وسط نصف کنید.

    4⃣ ماست و روغن مایع را در پیاله ای هم بزنید و سپس بر روی یوفکاها بمالید.

    5⃣ از مواد داخلی پنیری در وسط خمیر گذاشته و پخش کنید و از کناره ها به طرف داخل تا کرده و رول کنید.

    6⃣ از مخلوط روغن پیاله کمی بر روی بورک ها بمالید و در تابه ای خیلی کم روغن ریخته و داغ کنید و در شعله متوسط هر دو طرف بورک را کمی سرخ کنید تا مختصر رنگ طلایی به خود بگیرد.

    7⃣ در بشقاب سرو برای اینکه مواد داخلی بورک طبق عکس دیده شود از وسط برش دهید و با جعفری خرد شده تزیین کرده و داغ سرو کنید.

  • leftPublish
  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    💠  منه من (=Menemen: نوعی املت ترک) با پیاز

    👈 مواد لازم برای 4 نفر:

    🔸 پنج عدد گوجه فرنگی

    🔸 دو عدد پیاز 

    🔸 چهار عدد فلفل سبز

    🔸 سه عدد تخم مرغ

    🔸 دو قاشق غذاخوری روغن مایع

    🔸 یک قاشق چایخوری نمک

    🔸 یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🌟  طرز تهیه:

    1⃣ پیاز را پوست گرفته خرد کنید گوجه فرنگی ها را نیز همینطور.

    2⃣ فلفل ها را از طول نصف کرده و  هسته هایش را برداشته و به شکل قرص ماه خرد کنید.

    3⃣ روغن مایع را در تابه ای ریخته ای و داغ  کنید و پیاز ها را ریخته و چهار الی پنج دقیقه سرخ کنید؛ سپس پیاز ها را اضافه کرده وبه سرخ کردن ادامه دهید.

    4⃣ گوجه فرنگی های خرد شده را نیز اضافه کرده و  تا بیشتر آبی را که پس داده بگیرد همراه با دیگر مواد تابه بپزید.

    5⃣ در کاسه ای تخم مرغ ها و نمک وفلفل را هم زده و به گوجه فرنگی ها اضافه کنید و هم زده حدود سه الی چهار دقیقه ی دیگر بپزید.

    6⃣ داغ و خوشمزه برای عزیزانتون سرو کنید.

  • ۲۰:۱۲   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    بقچه شويد/نان شويد ترکيه 

    ۲ عدد تخم مرغ(زرده تخم مرغ يکى جهت ماليدن روى نان)

    نصف ليوان روغن مايع

    نصف ليوان کره ذوب شده 

    ۱ ليوان شير

    ۱ قاشق غذاخورى پودر خمير مايه فورى

    ۱ قاشق غذاخورى بکينگ پودر

    ۱ قاشق مربا خورى نمک

    آرد۳/۵ الى ۴ ليوان 

    شويد تازه  حدودا ۱۰۰ گرم بستگى به ميل ذائقه شما دارد که چه ميزان در نظر بگيريد 

    مواد داخل نان

    پنير خامه اى يا پنير سفيد به ميزان لازم 

    زرده يک عدد تخم مرغ را جدا کرده، بقيه مواد خمير رامخلوط و ورز دهيد خمير به نظر چرب خواهد رسيد که طبيعى است شويد را خرد کرده به خورد خمير دهيد 

    بگذاريد نيم ساعت استراحت کرده ور بيايد 

    از خمير به اندازه نارنگى جدا کرد کف دست گرد و پهن کنيد از پنير وسط خمير گذاشته دو سوى خمير را هم آورده در دست به شکل بيضى در آوريد 

    روى سينى فر با فاصله کنارهم چيده  بگذاريد ده دقيقه ديگر استراحت کند 

    زرده تخم مرغ را بوسيله برس به سطح نان ماليده بفرستيد داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ تا زمانى که سطح نان طلايى شود 

    نوش جان

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۲۱:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28109 |24368 پست

    ازمير كوفته_تركيه اى  

    مواد لازم برای پخت İzmir Köfte

    * ۱ کیلو گرم گوشت چرخ کرده

    * ٤ عدد گوجه فرنگی رنده شده

    * 1.5 پیمانه خمیر داخل نان باگت

    * ۱ عدد تخم مرغ

    * ۲ عدد پیاز

    * ٤ عدد تخم مرغ

    * ۱۰۰ گرم جعفری خورد شده

    * زیره یک قاشق جایخوری

    * نعنا یک قاشق چایخوری

    * نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس

    *نیم کیلو گرم گوجه فرنگی

    * ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع

    * ۱ لیوان آب

    * نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز پخت:پیاز را داخل گوشت چرخ شده رنده کنید کمی ورز دهید سپس خمیر نان باگت را که از قبل خیس کرده اید به همراه جعفری، تخم مرغ ، زیره، نعنا، نمک و فلفل بدان اضافه کنید. سپس از این مواد به شکل گلوله هایی به قطر ٥ سانتی متر جدا کرده و کمی در روغن تفت دهید.

    سیب زمینی ها را به شکل قطعه های بزرگی (تقریبا به اندازه کوفته ها) تقسیم کرده کمی در روغن تفت دهید. سپس سیب زمینی ها را در ته ظرفی چیده و روی آنها کوفته ها را قرار دهید.

    در ظرفی جداگانه گوجه فرنگی رنده شده را با کمی روغن تفت دهید و یک لیوان آب، نمک و فلفل را بدان اضافه کرده و بجوشانید. در مرحله آخر سس آماده شده را بر روی کوفته ها بریزید و تا زمانی که کوفته ها نرم شود به پخت غذا ادامه دهید.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۱:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

      چی کوفته (کوفته خام ترکی)

    👈  مواد لازم برای چهار نفر:

    🔸 250 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی

    🔸 یک و نیم لیوان بلغور

    🔸 یک عدد پیاز

    🔸 چهار حبه سیر

    🔸 چهار شاخه پیازچه

    🔸 دو قاشق غذاخوری رب فلفل 🌶

    🔸 یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 🍅

    🔸 نصف دسته جعفری ☘

    🔸 نصف لیوان روغن زیتون

    🔸 نصف فنجان آب 

    🔸 یک عدد گوجه فرنگی رنده شده 🍅

    🔸 یک عدد فلفل قرمز 🌶

    🔸 یک عدد لیمو ترش 🍋

    🔸 نصف فنجان پول بیبر( فلفل قرمز خرد شده) 

    🔸 یک قاشق مربا خوری نمک

    🔸 یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

    🔸 یک قاشق چایخوری زیره

    🌟 طرز تهیه:

    1⃣سیرها و پیاز را ریز ریز خرد کنید و سپس با پشت چاقویتان فشار دهید. پوست لیمو را به صورت دراز و نازک برش دهید و دقت کنید به قسمت زردش نرسد.

    2⃣ هسته های فلفل قرمز را درآورده و در خرد کن به حالت پوره درآورید؛ پیازچه و جعفری ها را نیز خیلی ریز خرد کنید.

    3⃣ گوشت چرخ کرده را دو بار از چرخ گوشت رد کرده و در یک سینی دندانه دار بگذارید.سیر و پیاز ریز خرد شده، رب فلفل، رب گوجه فرنگی، تکه های پوست لیمو، نمک، فلفل سیاه، زیره و پودر فلفل قرمز را اضافه کنید.

    4⃣ حال شروع کنید به ورز دادن خوب مواد به طوری که خوبه خوب به خورد هم بروند؛ دوستان دقت کنید که این غذای اصیل ترکیه با ورز دادن در فلفل زیاد به درجه پختن میرسد. بعد از ورز دادن با سلفون پوشانده و حدود یک ساعت صبر کنید.

    5⃣ بعد از اتمام یک ساعت، پوست لیمو ها را از مواد بردارید و بلغور ها را بدون اینکه بشویید به مواد اضافه کرده و حسابی به مدت طولانی ورز دهید. 😜

    6⃣ در حین ورز دادن؛ آرام آرام گوجه فرنگی رنده شده و پوره فلفل را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.

    7⃣ پیازچه و جعفری ریز خرد شده را نیز اضافه کرده و آخر سر نیز آب و روغن زیتون را بریزید و ورز دهید.

    8⃣ حال از  مواد کوفته حاضر شده برداشته و در کف دستتان شکل دهید و با سبزجات دلخواه سرو کنید.

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    توخی کباب ترکیه ای

    مواد لازم برای یک نفر

    50 گرم دنبه گوسفند

    1 عدد سینه مرغ

    1 پیمانه برنج

    2 عدد گوجه‌فرنگی

    2 حبه سیر(رنده شده)

    1 ق چ پودرفلفل قرمز

    2/1 ق چ پودر فلفل سفید

     3 ق س اسفناج (خرد شده)

    1 ق س فلفل دلمه‌ای (خردشده)

    2 عدد سیب‌زمینی متوسط

    کمی نمک

    مقداری روغن

    طرز تهیه:

    1. سینه مرغ و دنبه را با ساطور بکوبید. وقتی مواد خوب له و مخلوط شدند  آنها را به کاسه‌ای منتقل کنید. سپس سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل ها به‌ آنها اضافه کنید. مواد له شده را خوب ورز دهید تا به خوبی مخلوط و چسبناک شود. اسفناج و فلفل دلمه‌ای خرد شده را هم اضافه کرده و باز مواد را مخلوط کنید. 

    2. مایه کباب را به دو قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را به دور یک سیخ پهن و کوتاه بپیچانید و فرم دهید. ظرفی را چرب کنید و کباب ها را در آن بگذارید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.  کباب‌ها را در فر گرم شده به مدت 20 دقیقه حرارت دهید. در این فاصله گوجه‌فرنگی‌ها را پوره کنید و  برنج را با  پوره گوجه فرنگی و کمی نمک  به صورت کته بپزید.

    3. سیب‌زمینی‌ها را به صورت حبه‌ای خرد کنیدو تف دهید. 

    4. سیب‌زمینی‌ها را بعد از سرخ شدن از روغن بیرون بیاورید .برنج آماده را هم در قالب دلخواه بریزید و کمی فشرده کنید.

    5. کباب که آماده شد  آن را در ظرف دلخواه بگذارید. سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در کنارش بریزید و قالب برنج را کنار آنها برگردانید. غذا آماده سرو است.

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    کوفته_ایزگارا_ترکی

    مواد لازم برای۱۰ نفر

    سیر رنده شده  ۳ حبه

    پیاز رنده شده  ۲ عدد

    فلفل دلمه ای قرمز رنده شده  ۱ عدد

    فلفل سبز خرد شده  ۱-۲ عدد

    گوشت چرخ کرده   ۱ کیلوگرم

    پودر فلفل قرمز   ۱/۲ قاشق چای خوری

    زیره سبز   ۱/۴ قاشق چای خوری

    سماق   ۱/۴ قاشق چای خوری

    زنجبیل   ۱ قاشق چای خوری

    نمک   ۱ قاشق چای خوری

    گشنیز خرد شده  ۱ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- آب پیازها را گرفته، سپس با گوشت چرخ‌کرده، سیر، گشنیز، فلفل دلمه‌ای، پودر فلفل قرمز، فلفل سبز، زیره، پودر سماق، زنجبیل و نمک مخلوط کرده و ورز می‌دهیم.

    ۲- در صورت دلخواه مغز یک عدد نان باگت را در پیمانه شیر حل کرده و به مواد اضافه می‌کنیم.

    ۳-  از مواد به اندازه نارنگی برداشته، به شکل گرد یا بیضی مثل کتلت در دست شکل می‌دهیم.

    ۴- سپس در سینی فر چرب شده با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-20 دقیقه آن را می‌پزیم.

    سایر نکات

    می‌توانید این کوفته را در ماهی‌تابه و روی گاز با روغن کم و حرارت ملایم نیز سرخ کنید.

    می‌توان کوفته‌ها را در سس گوجه‌فرنگی کمی جوشاند و سپس سرو کرد.

    در صورت دلخواه می‌توانید یک تا دو عدد تخم‌مرغ به مواد اضافه نمایید.

    خمیر نان باگت در این غذا باعث لطیف شدن آن می‌شود.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    آدانا_کباب

    #ترکیه_ای

    مواد لازم

    گوشت چرخ‌كرده  ۱ کیلو گرم

    پیاز متوسط  ۲ عدد

    فلفل دلمه‌ای قرمز  ۳ عدد

    نمك و فلفل  به مقدار لازم

    پیاز بزرگ  ۱ عدد

    جعفری  ۳ قاشق غذاخوری

    گوجه‌فرنگی  ۳ عدد

    سماق  ۱ قاشق غذاخوری

    آب‌ لیموی تازه  ۲ قاشق غذاخوری

    نمك و فلفل  به مقدار لازم

    روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    ۱- گوشت چرخ‌ کرده را به همراه پیاز رنده‌شده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده مخلوط کنید و ورز دهید.

    ۲- آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود.

    ۳- برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. 

    ۴- آن‌گاه می توانید کباب‌ها  را داخل نان مخصوص ترکیه‌ای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمه‌ای میل کنید.

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19756 |39377 پست

    پيتزا_لاماجون_تركيه_اى

    🍕 مواد لازم برای خمیر:

    آرد 5 فنجان

    شیر (یا آب) یک و نیم فنجان

    روغن نباتی یک چهارم فنجان

    نمک 3 قاشق چایخوری

    شکر 1 قاشق چایخوری

    مایه خمیر 10 گرم

    🍕 مواد لازم برای مخلوط گوشت:

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو

    فلفل قرمز 1 عدد

    فلفل سبز نصف فلفل

    گوجه فرنگی 2 عدد

    پیاز بزرگ 1 عدد

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری

    پودر پاپریکا 2 قاشق چایخوری

    زیره آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری

    فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری

    نمک 2 قاشق چایخوری

    جعفری کمی

    روغن زیتون یک و نیم فنجان

    🍕 طرز تهیه خمیر:

    همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود 5 دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. *نکته* مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

    🍕 طرز تهیه مواد:

    1. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.

    2. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    3. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.

    4. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

    5. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.

    6. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

    7. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

    8. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.

    9. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

    👆❤️ 👆

    طرز تهیه غذاهای ترکیه ای
  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48351 |46689 پست

    #اسکندر_کباب_تركيه  

    موادلازم 

    ۲٥۰ گرم گوشت گوساله

    ۱۲۰ گرم کره

    ۱۰۰ گرم ماست

    نصف نان پیده و یا بربری

    یک لیوان آب گوشت

    یک قاشق غذا خوری مخلوط رب گوجه فرنگی و فلفل

    طرز تهیه :گوشت را به نازکی مقوا ببرید . بهتر است قبلا در فریزر گذشته و بگذارید یخ ببند د تا نازکتر بریده بشود . گوشت را در ماهی تابه با مقدار کمی کره تف بدهید .

    در ماهی تابه ائی دیگر یک قاشق کره را آب کرده ، رب اضافه نمود و بهم بزنید . اب گوشت را علاوه نموده ، جوش که آمد از روی اجاق بر دارید .

    نان بربری را بصورت مربع های کوچک برش داده ، یک قاشق کره روی آنها بمالید. سپس در ماهی تابه و یا فر کمی تف بدهید . نباید خشک بشود . ۲ الی ۳ دقیقه کافی خواهد بود .

    قطعات کوچک نان را در بشقابی بگذارید . دو قاشق آب گوشت روی آن بریزید . سپس چند قاشق از سسی که با رب تهیه کرده اید روی نانها بمالید

    گوشتهائی که خیلی نازک بریده بودید و آماده کرده اید را روی نان بگذارید . باقیمانده سس را نیز روی گوشت بریزید .

    کره باقی مانده را نیز آب کرده روی کباب بریزید . همراه با فلفل کبابی و یا همان فلفل ترکی و گوجه کبابی و ماست میل نمائید و یا اینکه ماست را روی کبابها ریخته با هم بصورت مخلوط میل بکنید.نوش جان 

    ------------------------------------

  • ۱۰:۴۴   ۱۳۹۵/۲/۱۵
    avatar
    پرستو ♥
    یک ستاره ⋆|1561 |1828 پست
    چه تنوع غذایی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان