خانه
383K

طرز تهیه غذاهای ترکیه ای

  • ۱۶:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48380 |46689 پست


    .
    یه غذای خوشمزه ترکیه ای 


    مواد لازم 
    بادمجان ٢عدد
    گوشت چرخ کرده ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم
    پیاز ۱ عدد بزرگ
    سیر ۲ حبه
    فلفل دلمه نصف یک عدد
    گوجه فرنگی بزرگ ۱ عدد
    ماست (خیلی شیرین نباشه) ۲ الی ۴ قاشق سوپخوری
    سیر ۲ حبه (اضافه)
    روغن مقداری
    خمیر یوفکا مثلثی یک بسته
    فلفل قرمز ۱ ق چ
    نمک و فلفل سیاه

    طرز تهیه : * اول خمیر های یوفکا را به صورت مثلث های باریک برش می دهیم و از قسمت قاعده ی مثلث دور یک نی به سمت راس مثلث رول می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم ،بادمجانها روی آتش کباب میکنیم ، برای کثیف نشدنه اجاق گاز میتونین از شعله پخش کن استفاده کنین* پوست بادمجانها را جدا می کنیم و ساطوری کرده ، کنار میذاریم.* سپس پیاز و سیر و فلفل را ریز خرد میکنیم و در تابه حاوی روغن میریزیم و ۳ الی ۴ دقیقه تفت میدهیم .* بعد گوشت را اضافه میکنیم و تا زمانیکه رنگه گوشت عوض شود تفت میدهیم.* بعد گوجه و نمک و فلفل سیاه اضافه میکنیم .* صبر میکنیم تا گوجه ها نرم شود بعد از روی حرارت بر میداریم.* فلفل قرمز را در روغن داغ میریزیم و سریع از روی حرارت برمیداریم چون اگر روی شعله بماند سریع میسوزد و تلخ و بد مزه میشود .* بادمجانهای ساطوری را در ظرفی میریزیم و به ظرف ماست و سیر رنده شده و نمک را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم .* در ظرف سرو اول مخلوط بادمجان و ماست را میریزیم بعد وسطش مخلوط گوشتی را قرار میدهیم و در اخر رویش را فلفل داغ میریزیم .* و در آخر یوفکا های سرخ شده را از کنار داخل مواد می ذاريم

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان