خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ تابه ای با طعم سیر و لیمو

    مرغ با طعم لیمو و سیر دستوری ساده و خوش طعم است و همچنین تجربه یک طعم متفاوت برای یک شام کم کالری و همینطور برای کودکان شما. نویسنده دستور این روش پخت را برای کودکان توصیه کرده است.

    مواد اولیه :

    فلفل قرمز (خرد شده) 1 /2 قاشق چای خوری
    پاپریکا 1 قاشق چای خوری
    گشنیز (خرد شده) 1/4 پیمانه
    آب مرغ 1 پیمانه
    لیمو ترش (آب و رنده پوست آن) 1 عدد
    فلفل هالوپینو (رنده شده / اختیاری) 1 عدد کوچک
    سیر (خرد شده) 3 حبه
    پیاز (خرد شده) 1/4 پیمانه
    روغن زیتون 1 قاشق غذا خوری
    سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) 4 تکه متوسط
    خامه (پرچرب/ جایگزین : 3 ق غ شیر کامل) 3 ق غ
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    طرز تهیه:

    1- ابتدا در ظرف مورد نظر یک قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و اجازه می دهیم کمی گرم شود (با حرارت متوسط)

    2- تکه های مرغ را به نمک و فلفل آغشته کرده وحدود 5 دقیقه در ظرف روی حرارت قرار می دهیم برای هر دو طرف این کار را تکرار میکنیم.
    3- پیاز،سیر و فلفل هالوپینوی رنده شده را اضافه میکنیم. 2تا3 دقیقه مجددا مرغ را حرارت می دهیم(برای نرم شدن مرغ)

    4- سپس آب مرغ را اضافه کرده ، 1 قاشق غذاخوری آبلیموی تازه و 1 قاشق چایخوری رنده پوست لیموترش ،گشنیز خرد شده ، پاپریکا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه میکنیم.

    5- سپس کمی مرغ را زیرو رو کرده تا مواد کاملا به خورد مرغ رفته و سس غلیظ شود 7 الی 8 دقیقه زمان لازم داریم و در طی این مدت 1 الی 2 بار مرغ ها زیرو رو میکنیم.
    6- نمک و فلفل(برحسب ذائقه) اضافه کنید. 2 دقیقه دیگر مجددا زمان می دهیم تا جذب سس و مرغ شود.
    مرغ ما با طعم متفاوت لیمو وسیر حاضره نوش جان


    نکته:
    تکه های مرغ از قبل نیم پز شوند

     

  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    البالو پلو با مرغ🍒

    برنج 4 لیوان  .  آلبالو 500 گرم  .  شکر 250 گرم  .  مرغ 1 عدد  .  پیاز 1 عدد .  روغن و زعفران  به مقدار لازم

    طرز تهیه : برنج را قبل از پخت به مدت 30 دقیقه در مقداری اب و نمک خیس دهید ، برنج را با چند لیوان اب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد سپس با اب ولرم آبکشی کنید ( زمانی برنج را ابکشی کنید که  وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف برنج نرم و مغز ان کمی خام باشد ).

    هسته آلبالوها را بگیرید و البالوها را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، شکر را روی آلبالوها بریزید و اجازه دهید 10 دقیقه باهم بجوشند سپس از روی حرارت بردارید تا رنگ البالوها تیره نشود ، آلبالوهای پخته را از صافی رد کنید سپس شربت آن را مجدد روی حرارت بگذارید  تا بجوشد و کمی غلیظ شود.

    مرغ ها را با مقداری آب ، چند قاشق روغن ، پیاز ، نمک و فلفل داخل قابلمه  بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد و اب مرغ تمام شود.

    ته دیگ مقداری روغن بریزید و مقداری نان لواش ته قابلمه بچینید ، برنج ابکش شده و آلبالوهای پخته را لایه لایه روی هم بریزید ، حرارت را زیاد کنید تا برنج  شروع به بخار کردن کند سپس دم کنی را بگذارید و حرارت را کم کنید و اجازه دهید برنج دم بکشد ، در اواسط پخت برنج1 لیوان اب آلبالو را روی برنج بدهید.

    برای سرو البالو پلو را در ظرف بکشید و روی آن را با مرغ و آلبالویی که برای تزئین کنارگذاشته بودید و برنج زعفرانی تزئین کنید.

    نکته ها : یک کاسه کوچک از آلبالو ها را کناری بگذارید تا در زمان سرو غذا روی برنج را با ان تزئین کنید ، برای برنج زعفرانی  مقداری برنج سفید را با کمی زعفران دم شده و مقداری کره مخلوط کنید.

    لذت آشپزی
  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پنیر بی نمک

    مواد اولیه :

    شير يك ليتر

    قرص مايه پنير دو عدد

    طرز تهيه:

     شير پاستوريزه را گرم كنيد. (به حدي كه دست را نسوزاند) براي يك ليتر شير دو عدد قرص مايه پنير را با كمي آب گرم حل كرده، به شير اضافه و آن را هم بزنيد. روي سطح مايه آماده شده به مدت 10 ساعت پارچه اي قرار دهيد تا خود را بگيرد. سپس پنير را در كيسه متقال ريخته، در آن را محكم بسته و روي آن يك وزنه سنگين به مدت 17 ساعت قرار داده تا آب اضافي پنير خارج شود. پنير آماده شده را از كيسه خارج كرده و در ظرف مناسب قرار دهيد.

     نكته:

    براي تهيه پنير بايد از مايه پنير كه به صورت قرص يا پودر در داروخانه ها موجود مي باشد استفاده كرد.

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب میکس

    گوشت کبابی گوسفندی و گوساله از هر کدوم نصف(یک کیلو ).

    پیاز رنده شده(یک عدد بزرگ ) و آبش رو بگیرید.

    فلفل رنگی و سبز رنده شده

    .و نمک .واسه ی گوشت یک قاشق آرد  بزنید و خوب ورز بدید

    آرد واسه اینه که کبابها منسجم بشن چون من جوش شیرین نمیریزم.و یک  سینه مرغ (واسه همین تعداد )رو چرخ کنید و فلفل رنگی و نمک بزنید.  گوشتهارو یکساعت تو یخچال بزارید بعد به سیخ بکشید اول گوشت رو خوب شکل بدید و بعد کمی مرغ بردارید و دوباره روی کبابها بکشیدوشکل بدید سعی کنید فقط روی کبابها باشن و روی آتیش منقل اول با شعله زیاد و خیلی سریع برگردونید و وقتی خودشونو گرفتن پنکه رو خاموش کنید و اجازه بدید آروم کباب بشن . نوش جان

    پ.ن. من فلفلهای رنگی رو تو گوشت قرمز هم ریختم

    اگه کبابهاتون میخواید نیوفته از شب درست کنید به سیخ بکشید بزارید تو یخچال واسه فردا ظهر.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب میگو 

    میگوها را به این صورت پاک کنید که پوست و سر آنها جدا شده و دم آنها روی بدن باقی بماند سپس رگ کمر آنها را گرفته ، آنها را با نصف پیاز رنده شده، سویاسس، ‌5 ادویه و سیر در یک ظرف بریزید، خوب مخلوط کنید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید. 

    مواد لازم

    6 عدد میگو سایز متوسط برای هر نفر
    1 عدد فلفل دلمه ای
    1 عدد پیاز
    1 ق س سویا سس
    به میزان لازم ادویه میگوی آسیایی ملقب به 5 ادویه
    1 حبه سیر خرد شده
    2 عدد سیخ باریک چوبی

  • leftPublish
  • ۰۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب مخلوط مرواریدی با بادمجان 

    مواد لازم برای 2-3 نفر

    250 گرم گوشت چرخ‌کرده
    1 عدد تخم‌مرغ
    2 /1 پیمانه جعفری
    2 حبه سیر
    1 عدد پیاز متوسط
    1 ق چ فلفل سفید
    2 /1 ق چ فلفل سیاه
    3 ق س پودر نان
    1 ق م نمک
    به تعداد لازم سیخ چوبی
    به میزان لازم قارچ
    به میزان لازم گوجه‌فرنگی گیلاسی
    2 عدد بادمجان قلمی
    به میزان لازم فلفل قلمی تند
    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. سیخ‌های چوبی را به مدت 15 دقیقه داخل آب قرار دهید تا وقتی گوشت می‌پزد، به سیخ نچسبد. گوشت چرخ‌کرده،سیر، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ، جعفری، نمک، فلفل ها وپودرنان را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آنها را خوب ورز دهید.

    2. بادمجان‌ها را بعد از شست‌وشو به‌صورت راه‌راه پوست بگیرید. قارچ، فلفل قلمی قرمز و گوجه‌فرنگی‌ها را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی آنها گرفته شود.

    3. یک تکه از بادمجان را به سیخ بکشید. مقداری از مخلوط گوشت را بردارید. آن را هم بعد از بادمجان به سیخ بکشید، سپس گوجه، قارچ و فلفل قلمی را هم بعد از گوشت به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود به همین شکل کباب‌ها را آماده کنید. کباب‌ها را می‌توانید داخل فر یا داخل تابه سرخ کنید. بعد از پخت، آنها را سرو کنید.

  • ۰۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ شکم پر ارزان و اعیانی 

    نکته:

    قارچ را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم خودرا از کف خواهدداد.به صورت کلی قارچ بیشتراز 5 دقیقه احتیاج به حرارت نداردضمن اینکه
    اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.

    مواد لازم:

    قارچ درشت 200 گرم
    گرد نان 50 گرم
    پنیر موتزارلا 75 گرم
    جعفری ساطوری 3 قاشق غذاخوری
    روغن مایع: 3قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    روش تهیه:

    1. ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.

    2. ساقه قارچ ها را ساطوری کرده و با سایر مواد در یک کاسه مخلوط کنید. قارچ هارا در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر کریل کنید تا پنیر برشته شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
    ساده تر از ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری، را با هم پر کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تماممزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.

  • ۰۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس مخصوص پارمزان برای سالاد 

     می توانید این سس را تا دوهفته در کیسه های پلاستیکی زیپ دار نگهداری کنید. برای نمونه کم چرب آن می توانید از ماست کم چرب بجای خامه ترش استفاده کنید.
    مواد لازم:

    ۱ لیوان شیر پرچرب

    ۱/۲ لیوان خامه ترش

    ۱/۴ لیوان سس مایونز 50 گرم

    1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده 

    فلفل و نمک به میزان لازم 

    طرزتهیه:

    در یک کاسه متوسط شیر پرچرب و خامه ترش و مایونز را هم بزنید تا کاملاً ترکیب و یکدست شود.فلفل درشت و پارمزان را داخل آن بریزید و هم بزنید. در پایان به میزان لازم نمک و فلفل اضافه کنید.

  • ۱۱:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست
    چقدر عالي ممنون نازي جان
  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاستا با سس آلفردو و مرغ

    3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم و خوشمزه

    مواد لازم برای سس آلفردو

    کره یک چهارم پیمانه
    خامه یک پیمانه
    سیر یک حبه (خرد شده) یا پودر سیر 
    پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
    جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)

    طرز تهیه سس آلفردو

    کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر  و پنیر  را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

    مواد لازم برای پاستا

    پاستا 500 گرم
    کره نیم پیمانه
    سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)

    قارچ  یک بسته کوچک
    جعفری اندکی برای تزئین
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه پاستا

    در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستارا اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفلم قارچ  و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
    پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

    نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

    پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد 
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت
    پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد 

     پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

    _ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

    _ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

    _ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    املت انار گیلانی 

    مواد لازم برای۲ نفر

    انار (درشت و ترش)  ۳ عدد

    پیاز   ۲ عدد

    سیر   ۴ حبه

    پودر سیر   ۱ قاشق مربا خوری

    تخم مرغ   ۳ عدد

    شاتوت (برای تزیین)   به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    روغن    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا سیر و پیاز را رنده كرده و با كمی نمك مخلوط كنید و پودر سیر را نیز به آنها اضافه نمایید.در تابه مقداری روغن بریزید و سیر و پیاز را كاملا تفت دهید تا طلایی شوند.

    ۲- انار را شسته و دان كنید و مقداری نمك به آن بیفزایید و به پیاز و سیر اضافه كنید و كمی تفت دهید و اگر روغن كم بود قدری روغن به آن اضافه كنید.تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و 1 دقیقه باچنگال مخلوط نمائید و بعد ادویه و زعفران را به آن بیفزایید.

    ۳- در تابه ای مسطح مقداری روغن بریزید و اجازه دهید كاملا داغ شود سپس تخم مرغ زده شده را داخل آن ریخته و سریع بچرخانید تا همه سطح تابه را بپوشاند.

    ۴- وقتی تخم مرغ پخت مایه انار را داخل آن ریخته و تخم مرغ را از یك طرف روی آن تا كنید و بعد با انار و تمشك و سس انار آن را تزیین كنید.

    ۵- مایه انار را کمی تفت دهید تا انارها نرم شودن سپس تخم مرغ ها را درون تابه بریزید و به ارامی بهم بزنید تا خودشان را بگیرند ، برای سرو کردن میتوانید پس از کشیدن در ظرف روی املت را با کمی مایه انار سرخ شده تزئین کنید.

    سایر نکات

    1)این غذا را هم با نان و هم با كته میتوان سرو كرد.

    2)بهتر است مقدار بیشتری پودر سیر استفاده كنید تا املت شما خوشمزه تر شود.

    3)انار استفاده شده در غذا باید ترش باشد.

    4)در صورت تمایل مقداری رب انار ترش هم به مایه انار اضافه كنید

    لذت آشپزی
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    گراتن سیب زمینی
    سیب زمینی
    پنیر پیتزا
    قیمه فلفل دلمه ای پیاز سیر جعفری وقارچ
    نمک وزردچوبه و فلفل سیاه و پودر آویشن ورب گوجه
    چند عدد سیب زمینی رو ابپز کنید به تعدادی که برای دو ردیف از سیب زمینی ها را بعد از پختن حلقه حلقه کنید و تعدادی از اونها رو هم با له و کوبیده کنید.
    مواد سرخ کردنی رو مثل مواد لازانیا درست کنید.
    کف ظرف مورد استفاده در فرتون رو چرب کنید ویک لایه سیب زمینی آبپز حلقه شده رو بچینید و روش از مواد گوشتی بریزید وپنیر پیتزا بزنید و دوباره یک لایه سیب زمینی حلقه شده ،،و به ترتیب قبل ودر انتها چند تا از سیب زمینیها رو له کنید به صورت پوره در بیارید وبا دست گلوله کنید و روی کارتون بگزارید و در فر گرم با حرارت 180 درجه وبه مدت 30 دقیقه قراربدید تا روی کارتون برشته و طلایی بشه. البته میزانش به خودتون بستگی داره ودر حین پخت خودتون نظارت کنید و زمانشو کم یا زیاد کنید .
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کروکت برنج 

    برنج پخته ی بشقاب پر ......

    نمک فلفل زرد چوبه به میزان ......

    تخم مرغ 2عدد......

    مواد ماکرونی به میزان ......

    مواد ماکرونی شامل (پیاز گوشت دلمه قارچ سویا رب گوجه نمک فلفل همه روسرخ میکنیم )

     برنج دم کشیده شده رو اسیاب میکنیم وتخم مرغ ها رو اضاف کرده نمک فلفل به میزان خوب مواد رو ورز میدیم .بعد به اندازه توپ کوچک بر میداریم داخلش مواد ماکرونی میزاریم وبعد میبندیمش .

    کنار دستتون پیاله اب باشه تا برنج بدستتون نچسبه .

    میتونید توش پنیر پیتزا هم بریزید .

    وبعد در روغن همه اطرافشو سرخ میکنیم .

    این مواد برای 3 نفر کافی هستش .هم بانون میشه خورد وهم به تنهای . 

    لذت آشپزی
  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت کوکو سبزی

    رولت کوکو سبزی..

    برای این پیش غذای خوشمزه اول کوکو سبزی رو داخل یه تابه مستطیل شکل خیلی نازک اماده میکنیم بعد میریم سراغ نونش 

    مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    شیر 1/3 لیوان

    روغن مایع 5 ق غ

    ارد 2/3 لیوان 

    نمک به میزان لازم

    همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب میزنیم تا مایه صاف و یکدستی درست بشه بعد کف همون تابه ای که کوکو سبزی درست کردیم رو چرب میکنیم و کمی از مواد رو داخلش میریزیم و میزاریم روی حرارت تا خودش رو بگیره یک طرفش که پخته شد برش میگردونیم تا طرف دیگه هم پخته بشه . این مواد دو تا نون بهمون میده. حالا کوکو سبزی رو روی نون میگذاریم و به کمک نایلون یا فویل رول میکنیم و دو طرفش رو محکم میبندیم بعد از تقریبا یکساعت از داخل فویل درمیاریم و برش میدیم ⓡⓤⓨⓐ

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خورشت مرغ پرتقالی

    فوق العاده خوشمزه 

    بي نظير 😋😋😋

    روش هاي مختلفي براي درست كردن اين خورش هست

    خيليا به صورت خوراك درست ميكنن و با نان ميل ميكنن 

    و خيليا به صورت خورش و با پلو

    دو تا سينه مرغ

    يه پياز 

    دو ليوان آب پرتقال

    نمك و فلفل و دارچين و زعفران

    مرغ رو سرخ كرده و بعد پيازداغ اضافه ميكنيم و دارچين و دو ليوان اب پرتقال. حرارت رو زياد ميكنيم تا به جوش بياد و بعد كم ميكنيم تا مرغ پخته شه و غلظت اب پرتقال كم بشه . اواسط پخت زعفرون رو اضافه ميكنيم . و ميذاريم جا بيفته . 

    بسيار بسيار خوش طعم و لذيذه

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاستا با سس آلفردو و مرغ

    3 راز تهیه یک پاستای خوش طعم و خوشمزه

    مواد لازم برای سس آلفردو

    کره یک چهارم پیمانه
    خامه یک پیمانه
    سیر یک حبه (خرد شده) یا پودر سیر 
    پنیر پارمزان رنده شده یک پیمانه و نیم
    جعفری تازه یک چهارم پیمانه (ریز شده)

    طرز تهیه سس آلفردو

    کره را در تابه متوسط آب کنید. یادتان باشد حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید مخلوط برای پنج دقیقه قل بخورد. بعد جعفری، سیر  و پنیر  را اضافه کنید و مرتب و سریع مخلوط را به هم بزنید و از روی حرارت آن را بردارید.

    مواد لازم برای پاستا

    پاستا 500 گرم
    کره نیم پیمانه
    سینه مرغ 300 گرم (پخته و تکه تکه شده)

    قارچ  یک بسته کوچک
    جعفری اندکی برای تزئین
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه پاستا

    در یک ظرف آب 5 پیمانه آب بریزید و بگذارید جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد به آن نمک اضافه کنید. به آب در حال قل خوردن پاستارا اضافه کنید.در ظرف را باز بگذارید وگرنه پاستاها خمیر می شوند. بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یکی دو بار مخلوط را هم بزنید.همزمان با ریختن پاستاها درون آب، در تابه ای دیگر کره را آب کنید و مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس نمک و فلفلم قارچ  و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ ها طعم بگیرند.
    پاستاها که پخت؛ آنها را آبکشی کنید و در ظرفی که از قبل کمی گرم کرده اید بکشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه کنید.

    نکات تکمیلی در مورد پاستا با سس آلفردو و مرغ

    پاستا با سس آلفردو و مرغ جزو ماکارونی میباشد 
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت
    پاستا با سس آلفردو و مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد 

     پاستا غذای ایتالیایی هست که تهیه اون فوت و فن خاص خودش رو داره.

    _ خیلی ها برای این که پاستا به هم نچسبه، به آب جوش روغن اضافه می کنن، اما تنها کاری که روغن میکنه اینه که مانع از کف کردن آب میشه و نقشی در نچسبیدن پاستا نداره. برای نچسبیدن پاستا، باید آب در حال جوشیدن باشه و هرازگاهی هنگام پخت پاستا رو هم بزنین و بلافاصله پس از آب کشیدن با سسی که تهیه کردین، مخلوط کنین.

    _ در مرحله آبکشی روی پاستا رو آب نگیرین تا طعم اون باقی بمونه و نشاسته اون هم کمک می کنه تا سس جذب پاستا بشه.

    _ به آب پاستا به ازای هر نیم کیلوگرم حداقل یک قاشق غذاخوری نمک اضافه کنین.

  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دلمه تره فرنگی

    مواد لازم : برای 5 نفر

    برنج 1چهارم پیمانه

    لپه 1چهارم پیمانه

    بلغور گندم 1چهارم پیمانه

    سبزی (دلمه ای) نیم كیلو

    تره فرنگی (بسیار درشت) 6عدد

    گوشت (چرخكرده) 250گرم

    كاری 1قاشق مرباخوری

    نمك به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    رب گوجه فرنگی 1قاشق سوپخوری

    روغن (مایع) 2قاشق غذاخخوری

    آب 1پیمانه

    پیاز 1عدد

    طرز تهیه:ابتدا برنج، لپه و بلغور را پاك كرده و بشویید و جداگانه با مقداری آب و نمك و روغن نیم پز كنید. پیاز را ریز كرده و سرخ كنید.سبزی دلمه را شسته و ریز كنید. برای تهیه دلمه شما از دو روش میتوانید استفاده كنید یكی آنكه قسمت سفید تره فرنگی ها را به طول 10 تا 12 سانتیمتر برش بزنید و در مخلوط آب و نمك یكی دو جوش بدهید تا نرم شود؛ با این روش به راحتی می توانید ورقه های آن را از هم جدا كنید. سپس به صورت ورقه دلمه كنید كه شكل آن مربعی میشود.دوم انكه به صورت ستونی دلمه را تهیه كنید به این شكل كه با استفاده از روش قبل برگها را نرم كنید ولی آنها را به صورت لوله جدا كنید.

    داخل ظرفی برنج، لپه و بلغور نیم پز، سبزی دلمه خرد شده، گوشت چرخ كرده خام، پیاز سرخ كرده، ادویه، نمك و فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط كنید.بعد داخل ورقه های تره فرنگی را با آن پر كنید و در قابلمه بچینید.بعد از اینكه همه دلمه ها را آماده كردید و در قابلمه چیدید، روی آن آب و دو قاشق روغن بریزید و بگذارید تا دلمه ها بپزند و آب آن كشیده شود.

    نكات:1)اضافه كردن پیاز اختیاری است.

    2)اگر دلمه ها را به شكل لوله ای آماده میكنید انتها و ابتدای آن را گوشت چرخكرده خالی قرار داده و كمی آن را سرخ كنید و بعد بپزید.

    3)بهتر است در آب دلمه ها مقداری رب گوجه فرنگی بریزید

    لذت آشپزی
  • ۱۹:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کتلت آلمانی

    این کتلت(frikadellen) یکی از غذاهای محبوب آلمانی است و بسیار بین خودشان طرفدار دارد. معمولا با نان باگت و سیب زمینی سرو میشود.

    مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده : 500 گرم

    باگت : حدود 10 سانت ( منظور از طول یه باگت هست، حتما باگت باید بیات باشه، مثلا روز قبل خریده شده باشه )

    خردل : 1 قاشق چایخوری

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    تخم مرغ : 1 عدد

    پیاز : 1 عدد بزرگ ( ریز خرد شده )

    پودر پاپریکا : 1 قاشق چایخوری

    سیر : 1 حبه ( در صورت تمایل )

    روش پخت :

    ابتدا باگت را با 1 لیوان آب، حدود نیم ساعت خیس کنید. ( اینقدر باید آب بریزید که روی باگتها رو بگیره )

    بعد با دست فشار دهید تا آب اضافی نان خارج شود، اما نه آنقدر که خیلی سفت و خشک شود.

    پیاز و سیر را با 1 قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا کمی نرم شود. ( میتونید خام هم بریزید )

    باقی مواد را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن بریزد.

    به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد بردارید، داخل دست گرد کنید و در تابه با حرارت متوسط سرخ کنید.

    حرارت زیاد نباشد. نباید بسوزد. به روغن زیاد هم برای سرخ کردن کتلت ها نیاز ندارید.

    میتوانید داخل مایه کتلت از جعغری ساطوری شده هم استفاده کنید.

    می توانید در کنار این کتلت هم از سیب زمینی های مخصوص آلمانی هم استفاده کنید

    توضیح در مورد سیب زمینی دورچین این غذا :

    این سیب زمینی سرخ شده آلمانی bratkartoffeln است و کنار غذاهای گوشتی سرو میشود. ( پودر مخصوصی برای مزه دار کردن آن که مخلوطی از ادویه هاست استفاده میکنند، اما بدون پودر مخصوص هم میتوان آن را تهیه کرد ) 

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آلو مسما غذايی گيلاني و بسيار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصيه مي كنیم.

    مواد لازم براي تهيه آلو مسما:

    مرغ: برای هر نفر یک تکه

    آلو قیسی : لبرای هر نفر 2 تا 3 عدد

    آلو سیاه : برای هر نفر 2 تا 3 عدد

    پیاز : 2 عدد

    شکر : 2 قاشق غذاخوری

    زردچوبه : به مقدار لازم

    طرز تهيه:

    مرغ رو با كمي آب و زرد چوبه به روی آتش می گذاریم,و پس از آنکه نیم پز شد آلوها را که در روغن سرخ کرده ایم بدان اضافه می کنیم.

    هر وقت كه مرغ و آلو كاملا پخت پياز  را که قبلا سرخ کرده ایم بهمراه شکر به مقدار گفته شده به آن اضافه می  کنیم.بعد از کمی جوشیدن ( 3 تا 5 دقيقه ) غذای ما آماده است.

    نكته:

    اين خورش بايد آب كمي داشته باشد.

    اگر در حین طبخ متوجه شده اید که مرغ کاملا پخته شده ولی آلوها هنوز نپخته  اند مرغها را از قابلمه خارج کنید تا الوها حسابی پخته و مرغها له نشوند.

    نگذارید پس از اضافه کردن پياز نگذارید که غذا زیاد بجوشد چون اصطلاحا غذا وا خواهد رفت.

    ميزان شكر اين غذا بسته به ميل شما قابل تغييراست.

    طعم اين غذا با وجود شكر و آلو سياه, ملس می باشد.

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهی_شکم_پر️

    مواد لازم :

    گردوی سابیده شده 100 تا 150 گرم

    رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری پر

    زرشک 1 قاشق غذاخوری پر

    رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

    جعفری خورد شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط 1 عدد

    نمک و فلفل و زردچوبه و یک عدد ماهی سفید

    طرز تهیه:

    البته شما با هر نوع ماهی میتونین درست کنین ولی ما شمالی ها بیاد نداریم این مواد رو به غیر از شکم ماهی سفید ، تو شکم ماهی دیگه ای ریخته باشیم ..

    اول از همه پیاز رو با رنده ی ریز رنده میکنیم ، گردوی سابیده شده و رب آلوچه و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و زرشک و جعفری رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . بعد با یکی دو قاشق روغن تو تابه تفتش میدیم . ( سه چهار دقیقه کافیه )

    ماهی رو که تمیز کردیم و خوب شستیمش و بهش نمک زدیم ، داخلش رو با این مواد پر کرده و ترجیحا شیکمشو با یه نخ و سوزن تمیز میدوزیم .

    کف یه ظرف مناسب رو چرب کرده و ماهی رو داخلش میذاریم ، روی ظرف رو فویل کشیده و به مدت یک الی یک و نیم ساعت داخل فر قرار میدیم تا کاملا بپزه و بعد فویل رو برداشته تا روی ماهی هم طلایی بشه .️

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان