خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
203K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    ماكاروني_رنگين_كمان

    ۱ بسته ماکارونی

    رنگ خوراکی در چند رنگ

    دستور پخت ماکارونی هفت رنگ :

    ۱ – ماکارونی را طبق دستورالعمل آن بپزید.

    ۲ – هنگامی که ماکارونی در حال پختن است، ۲ قاشق غذاخوری آب و ۲۰ قطره‌ی رنگ خوراکی را در یک پلاستیک ضخیم مخلوط کنید. این کار را برای همه‌ی رنگ‌ها در پلاستیک‌های جداگانه تکرار کنید. در این جا ما از ۶ رنگ قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش استفاده کرده‌ایم.

    ۳ – وقتی که پخت ماکارونی به پایان رسید، آب آن را در آبکشخالی کرده و بلافاصله در آب سرد قرار دهید تا روند پخت آن متوقف شود.

    ۴ – ماکارونی‌ها را به ۶ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را در یکی از پلاستیک‌های رنگی قرار داده و در آن را محکم ببندید. با دست ماکارونی و رنگ را با هم مخلوط کنید تا رنگ به صورت یکنواخت همه جا پخش شود. سپس حداقل ۱ دقیقه صبر کنید تا ماکارونی در درون پلاستیک رنگ‌ خیس بخورد.

    ۵ – سپس به صورت جداگانه هر یک از پلاستیک‌ها را در آبکش ریخته و با آب سرد شستشو دهید تا رنگ‌های اضافی شسته شود. سپس همه‌ی ماکارونی‌ها را در ظرف اصلی خود بریزید. ماکارونی‌ها را مخلوط کنید تا رنگ‌های مختلف پخش شوند. از میل این غذا لذت ببرید.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    بال شکم پر

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    بال مرغ کامل ۸ عدد

    سوسیس پنیری ۴ عدد

    جعفری خرد شده نصف لیوان

    فلفل دلمه ای خرد شده رنگهای مختلف نصف لیوان

    قارچ خرد شده نصف لیوان

    پنیر پیتزا ۱ لیوان

    کنجد به مقدار لازم

    تخم مرغ ۲ عدد

    پودر سوخاری ۱ لیوان

    آرد ساده ۱ لیوان

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    بال های مرغ رو بشورید و کنار بگذارید.

    مواد میانی رو آماده کنید.

    قارچ و فلفل دلمه های رنگی و سوسیس و جعفری رو خرد کنید. مواد داخل شکم بال رو اگه تمایل دارید میتونید تفت بدید ولی همینطوری خام هم میتونید داخل شکم بال بذارید. البته تو این حالت مواد داخلی خیلی نمی پزن پس اگه فکر میکنید باب میلتون نیست از قبل مواد رو کمی تفت بدید.

    همه ی مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و جلوی دستتون بذارید.

    بال مرغ رو از قسمت بالاش یه برش بدید و یه مقداری با چاقو گوشت رو از استخون جدا کنید.

    دست رو وارد پوست بال بکنید و با چرخش دست به دور استخوان بال، استخون رو از گوشت جدا کنید و دستتون رو همزمان به سمت پایین فشار بدید. در حین کار بال رو بچرخونید تا استخون کاملا جدا بشه.

    استخون بال رو بشکنید و به سمت بیرون بکشید تا هر دو استخوان خارج بشن.

    حالا از مواد میانی توی بالها بریزید تا پر بشن.

    همه ی بالها رو به همین ترتیب آماده کنید.

    پودر سوخاری، آرد معمولی و تخم مرغهای زده شده رو در بشقاب های مجزا جلوی دستتون قرار بدید. توی پودر سوخاری در صورت تمایل نمک و فلفل اضافه کنید. کنجد هم به پودر سوخاری میتونید اضافه کنید.

    بالهای سوخاری آماده شده رو ابتدا در آرد ساده، بعد در تخم مرغ، و سپس در پودر سوخاری بغلتونید تا خوب با پودر سوخاری پوشیده بشن.

    مقداری روغن در تابه بریزید و بذارید گرم بشه.

    بالها رو در روغن داغ بریزید و بذارید هر دو سمتشون خوب طلایی بشه.

    بالهای سرخ شده رو با سبزیجات دلخواه سرو کنید.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۱۴:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    متفاوت ترين مرغ تو فر

    مرغ درسته يك عدد

    زنجبيل يك تيكه

    سير دو حبه

    زعفران دم كرده كمى

    فلفل دلمه اي يك عدد كوچك

    آب پياز يك عدد كوچك

    نمك كمي

    آب ليمو ترش تازه يك چهارم

    روغن به اندازه

    پياز درسته يك عدد

    فلفل دلمه اى درسته يك عدد

     پياز براى ماهيتابه دو عدد بزرگ

    سرنگ بزرگ يك عدد

    سيب زميني سه عدد

    سبزيجات به دلخواه

    طرز تهيه

    سير و پيازو و فلفل دلمه اي و زنجبيل و نمك رو ميكس ميكنيد تا پوره بشه بعد از تنظيف بسيار ريز رد ميكنيد تا آب بي فيبر باشه 

    بعد زعفران رو اضافه ميكنيد و داخل سرنگ ميكنيد و به تمام داخل گوشت مرغ  كل آب طعمدارو تزريق ميكنيد

    تا تمام داخل گوشت رو

    مزه داركنيد 

    پياز هارو خلال ميكنيد

    و ته ماهيتابه ميريزيد

    و پياز درسته رو داخل فلفل دلمه اى

    ميذاريدداخل شكم مرغ 

    حالا مرغ رو روي پيازها ميذاريد توي فر تا اروم بمدت سه تاسه ونيم ساعت بپزه 

     در دماي صدو هشتاد درجه 

    حالا سيب زميني رو آبپز كنيدو پوست بكنيدو با كمي كره باگوشكوب بكوبيد

    و گوله كنيد وداخل سبزيجات ريزنگينى بغلطونيد وتزئين كنيد

    اين غذاكمترين كالرى روداره

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    مرغ بریانی

    طرز تهیه مرغ بریون خونگی بدون فر

    مواد اولیه :برای ۶ نفر

    مرغ……………………………………………۱عدد (متوسط)

    نمک…………………………………………..به میزان لازم

    کره……………………………………………به میزان لازم

    زعفران………………………………………..به میزان لازم 

    آبلیمو…………………………………………۴تا۵قاشق غذاخوری

    پیاز…………………………………………..۱عدد

    فلفل دلمه ای……………………………….۱عدد

    پودر سیر…………………………………….۲قاشق مرباخوری

    سیب زمینی…………………………………به میزان لازم

    پوره گوجه فرنگی…………………………….نصف لیوان

    طرز تهیه:

    در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید.تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.

    زعفران دمکرده،آبلیمو،نمک،فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.

    پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت ۸تا۱۰ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

    قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.

    مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم.چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.

    روی ظرف دمکنی قرار داده و ۱۵دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط میپزیم.

    بعد از پخت فویل رو برمیداریم .مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

    مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران،آبلیمو،کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزید

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    مرغ برشته با پنیر

    مواد لازم

    مرغ (جوجه مخصوص جوجه كباب)   ۱ کیلو گرم

    نان (نان خشك و پودر شده)   ۲ فنجان

    پنیر پارمسان  ۲/۳ فنجان

    نمك  ۱ قاشق چایخوری

    كره  ۳/۴ فنجان

    خردل (پودر)   ۱ قاشق چایخوری

    سیر  ۱ حبه

    جعفری  (ساطوری شده)    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا فر را روشن كنید تا هنگام طبخ غذا كاملا داغ شده باشد.

    ۲- در ظرفی مناسب نان پودر شده،نصف پنیر خرد شده ،جعفری ساطوری شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید .

    ۳- در تابه ای نچسب كره را ذوب كنید و خردل و سیر رنده شده را به آن بیفزایید و تفت دهید وشعله را خاموش كنید

    ۴- مرغها را درون مخلوط كره خوب غلتانده و بعد در مخلوط خرده نان بغلتانید و داخل سینی فر قرار داده و رویش را پنیر بریزید.حال مرغ را حدودا 1ساعت داخل فر قرار دهید تا طلایی و برشته شود.

    سایر نکات

    1)به جای پنیر پارمسان میتوانید از پنیر موزارلا یا پیتزا هم استفاده كنید.

    2)بهتر است مرغها از شب قبل درون مخلوط آب پیاز و زعفران و لیمو قرار گیرند تا خوشمزه تر شوند.

    3)اگر پودر خردل نداشتید پس از طبخ مرغ روی آن سس خردل بریزید و سرو كنید

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۵:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    پاپ کورن مرغی

    مواد لازم

    سس تند  ۶ قاشق غذاخوری

    سینه مرغ  (بدون استخوان)   ۲ عدد

    آب  ۱ لیوان

    آرد  ۲ لیوان

    پودر سیر  ۱/۲ قاشق چایخوری

    سرکه سفید  ۲ قاشق چایخوری

    سس فرانسوی   به مقدار لازم

    نمک  ۱ قاشق چایخوری

    سس قرمز   به مقدار لازم

    بیکینگ پودر  ۳ قاشق چایخوری

    ماست  ۴ قاشق غذاخوری

    آویشن  ۱ قاشق مربا خوری

    روغن   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- فیله های مرغ را به قطعات کوچک خرد کرده و بعد آنها را شسته و اجازه دهید کاملا خشک شودند.

    ۲- فیله ها را با نصف سس تند و مقداری سس قرمز مخلوط کنید.

    ۳- آرد را با بیکینگ پودر و مقداری نمک مخلوط کرده و 3بار الک کنید.2لیوان آرد را با ماست،بقیه سس فلفل،پودر سیر،مقداری سس گوجه فرنگی،آویشن،سرکه،نمک و سس فرانسوی مخلوط کنید و در صورت نیاز مقداری آب به آن اضافه کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

    ۴- روغن را داخل ظرف مناسب کاملا داغ کنید.بقیه آرد را داخل ظرف جداگانه ریخته و هر قطعه مرغ را ابتدا درون ارد بغلتانید و بعد داخل خمیر قرار دهید و بعد داخل روغن بسیار داغ سرخ کنید.

    ۵- بعد از سرخ کردن مرغها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آنها خارج شود.سپس با سس تند یا فرانسوی سرو کنید.

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل از مقداری زعفران هم داخل خمیر استفاده کنید.

    2)توجه داشته باشید غلظت خمیر نبید خیلی زیاد یا خیلی کم باشد باید بعد از قرار گرفتن مرغ داخل خمیر مقدار کمی خمیر از مرغ چکه کند.

    3)اگر روغن داغ نباشد خمیر از مرغ جدامیشود.

    4)به جای اضافه کردن آب به خمیر میتوانید از شیر یا آب مرغ استفاده کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    گراتن گوشت و بادمجان

    گراتن گوشت و بادمجان یک غذای خوشمزه برای علاقمندان به انواع گراتن می باشد که در ادامه دستور کامل پخت آن را مشاهده می فرمائید.

    مواد لازم برای مایه گوشتی

        بادمجان:3 عدد متوسط

        گوشت چرخ کرده:300 گرم

        قارچ:5-6 عدد بزرگ

        سیر:دو حبه

        پنیر پیتزا:7-8 ورق(هر چه بیشتر باشه خوشمزه تر میشه)

        آبلیمو:2 قاشق غذاخوری

        رب گوجه:1/5 قاشق غذاخوری

        پیاز:یک عدد متوسط

        نمک،فلفل،زردجوبه،آویشن

        سس سفید

        مواد لازم برای سس

        آرد:2 قاشق سوپخوری(غذاخوری سر پر)

        کره:20 گرم

        شیر:2 لیوان

        نمک و فلفل

    گراتن گوشت و بادمجان ، گراتن بادمجان و گوشت چرخ کرده ، گراتن گوشت و بادمجون

    طرز تهیه گراتن گوشت و بادمجان

       طرز تهیه مایه گوشتی

        ابتدا بادمجان ها را پوست کنده و به عرض نیم سانتی حلقه حلقه میکنیم.بعد برای رفع تندی بادمجان،روی آن نمک بپاشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد آن را بشویید و خشک کنید و در روغن سرخ کنید.

        پیاز را در روغن کمی تفت می دهیم و بعد گوشت را اضافه کرده و وقتی کمی پخت.قارچ ورقه ورقه شده را اضافه می کنیم و با شعله زیاد،چند دقیقه تفت می دهیم تا قارچ آب بیاندازد.

        شعله را کم کرده و سیر رنده شده،نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و رب را اضافه می کنیم.

       طرز تهیه سس سفید

        کره را آب می کنیم.آرد را اضافه می کنیم و مرتب هم میزنیم تا نسوزد.کره و آرد شروع به حجم گرفتن می کند.

        آن را از روی حرارت برمی داریم و شیر را کم کم به آن اضافه می کنیم.نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم.

        می گذاریم روی حرارت که آرام آرام سس غلیظ شود.

      طرز آماده کردن

        در ظرفی مناسب،بادمجان های حلقه شده را در یک ردیف کنار هم می چینیم.سس را 4 قسمت می کنیم.یک قسمت را روی بادمجان ها می ریزیم.بعد پنیر پیتزا را روی سس میریزیم.

        در لایه بعدی مایه گوشتی را نرتب روی مواد قبلی پهن می کنیم.حالا سس سفید را اضافه می کنیم و پنیرپیتزا را می ریزیم.

        محددا یک لایه بادمجانو روی بادمجان سس گوشتی و سس سفید و در آخر پنیرپیتزا را میریزیم.

        گراتن را در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا طلایی بشود.

        در روش بعدی که خودم استفاده کردم:گراتن را با ظرف مناسب،درون ماکروفر می گذاری

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    بادمجان شکم پر :

    شیک و خوشمزه . یه پیش غذا و برای خیلی ها مثل من یه غذای کامل . 

    ابتدا بادمجان ها را پوست کنده سپس بخش میانی بادمجان ها را با چاقو شکاف دهید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید 20 دقیقه استراحت دهید تا تلخی آن گرفته شود .آن ها را آبکشی کنید و روی دستمال اجازه دهید خشک شوند. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ، بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی شان برود..

    پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت چرخ شده و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم. نمک، فلفل، زردچوبه را اضافه و مخلوط کنید. سپس داخل بادمجان ها را با مواد پر کنید.

    نصف لیوان آب را با 1 قاشق غذاخوری رب انار مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس بادمجان های شکم پر را داخل ماهیتابه و در کنار هم قرار دهید ، در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی تبخیر شده و سس جذب بادمجان ها شود سپس میتوانید روی آن را با دانه انار تازه و یا زرشک تزئین و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

     دلمه کلم برگ مجلسی

    دلمه از اون سری غذاهاست که یک  فوت و فنای مخصوص خودش را  داره .اگر اونها رو بلد باشیم میشه یه غذای فوق العاده خوشمز و اصیل ومجلسی . در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم پیچ رو به صورت مرحله به مرحله قرار دادم که امیدوارم مورد پسندتون قرار بگیره. این دلمه رو هم میتونید به عنوان غذای اصلی میل کنید و هم بسیار مناسب است به  عنوان پیش غذا در کنار غذای اصلی در مهمانی ها و مجالس  میتونه سفرتون رو خیلی شیکتر هم بکنه.

    مواد لازم برای تهیه دلمه کلم پیچ

        کلم پیچ بزرگ / 1 عدد

        برنج /2 پیمانه

        لپه / یک استکان

        گوشت چرخ کرده / 400 گرم

        سبزی دلمه / 1 کیلو شامل /تره /گشنیز /جعفری / ترخون / مرزه / شو ید /نعنا / پیارچه

        پیاز 2 عدد بزرگ

        نمک وفلفل و زردچوبه به میزان لازم

        روغن به میزان لازم

        رب به میزان لازم

        سرکه یک استکان

        شکر دو قاشق

    طرز تهیه دلمه کلم

    اول یک قابلمه بزرگ برمیداریم وبرگهای کلم را که از بند بند ساقه جدا کردیم را روی هم قرار داده داخل قابلمه می گذاریم وآب میریزیم وقتی جوش آمد میبینیم که آبا برگها نرم شدند یا نه وفتی نرم شدند آنها را در سبد ریخته تا خنک شود.

    یا اینکه میتوانیم قسمت چوبی کلم یعنی مغز کلم را بصورت یک مخروطی با کارد تیزی در آوریم و داخل آب جوش قرار دهیم تا برگها کمی نرم شود سپس از آب بیرون آورده و به آرامی برگها را جدا می کنیم.

    پیازها را نگینی خرد کرده وفتی نیم سرخ شد گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم نمک وزردچوبه و رب را هم می افزاییم.

    برنج را شسته در یک قابلمه ریخته با کمی نمک میگذاریم تا نیم پز شوند. لپه را هم شسته ومی پزید. سبزی ها را خوب پاک کرده شسته و خرد کنید.

    حالا مواد تفت داده شده را در کاسه بزرگی ریخته برنج نیم پز و لپه پخته سبزی دلمه خرد شده را هم اضافه میکنیم . همه مواد را هم میزنیم سپس برگهای کلم پیج را از آب خارج کرده و می گذاریم تا خنک شوند .

    قسمت پشت کلم پیچ که دارای یک رگبرگ ضخیمی است با کارد تیزی کمی می گیریم تا بتوانیم از مواد، داخل کلم پیچ ریخته و به راحتی آن را بپیچیم.

    عکس پیچیدن دلمه

    کف قابلمه مناسبی که دلمه ها درآن جا بشوند را مقداری از برگهای کلم می چینیم سپس از مواد بالا به اندازه دوقا شق بیشتر یا کمتر بستگی به اون برگ  کلم داره   برمیداریم وسط کلم گذاشته وآنرا مانند بقچه میپیچیم . یا به دلخواه خودتان دوکی شکل بپیچید طوری که بقچه ها یا دوکها  باز نشوند.

    وقتی مواد مان تمام شد دو ق روغن جامد ونمک  اگر روغن مایع بود 2 سه ق روی دلمه داده با 4 الی 5  لیوان آب میگذاریم تا بپزد  اگر برنج خام بود بیشتر آب لازم داره تا برنج بپزد…

    در انتهای پخت  سس دلمه را آماده میکنیم  سس را به تمام جاهای  دلمه ریخته تا مزه سس بخورد دلمه ها بره

     سس دلمه

    در یک کاسه نصف استکان سرکه و دو ق غذا خوری شکر 4 ق رب و یک مقدار نمک به مواد اضافه کنید سس را هم روی تمام دلمه ها ریخته .اگر ترش دوست دارید میتونید شکر کمتر اضافه کنید اگر هم شیرین باز این بسته به ذائقه شما داره.

    سس را در ربع آخر پخت دلمه اضافه کنید. امیدوارم این آموزش دلمه کلم پیچ خوشمزه مورد پسند تان قرار بگیرد .

    نکات دلمه کلم

     اجازه دهید تا سس خوب به خورد دلمه ها برود . وفتی دلمه ما تنگ آب شد دلمه کلم پیچ ما آماده است.

        شیرینی یا ترشی دلمه بستگی به میل شما داره کم وزیاد سرکه وشکر دست خودتونه خیلی ها هم از سرکه شیره استفاده میکنند . خلاصه سس آزادید هرچی دوست دارید بریزید  در ضمن  وقتی دلمه کلم را آماده کردید حتما مقداری نمک روی دلمه ها پاچیده تا دلمه خوشمزه بشه واگر نه اون طعم خوبی با اینکه در سس نمک هم هست نمیده پس حتما اول پخت که میخواهید آب بریزید بپزه نمک بمقدارلازم بریزید. اینم از دلمه کلم پیچ ما درست کنید وکنارسفره رنگین مجلسی خود قرار دهید و لذتش را ببرید.

    لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۱۵:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    لازانیا

    مواد لازم براي 6 نفر :

     نوار لازانيا   400 گرم

     سوسيس ريز خرد شده   200 گرم

    ژامبون ريز خرد شده   100 گرم

     قارچ خلال شده   5-6 عدد متوسط

     فلفل دلمه اي ريز خرد شده   يك عدد كوچك

    مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده  روی هم 100 گرم

    پياز ريز خرد شده  يك عدد متوسط

    گوجه فرنگي  دو عدد ميكس شده

    اورگانو ، فلفل سياه  به مقدار لازم

    سس گوجه فرنگي  به مقدار لازم

    پنير پيتزاي رنده شده و ورقه اي  به مقدار لازم

    سس سفيد مخصوص  يك استكان

    طرز تهيه :

    در ظرف نسبتا بزرگي تا دو سوم آب ميريزيم همراه با يك قاشق چايخوري نمك و مقداري روغن مايع ميگذاريم بجوشد .  بعد نوار هاي لازانيا را يكي يكي و به دقت داخل آب در حال جوش قرار دهيد  و  بعد از 8-10 دقيقه آب كش كنيد .

    نكته : موقع آبكش كردن حتما كمي آب سرد روي آنها باز كنيد . تا حرارت داخل نوارهاي لازانيا باعث خمير شدن آن در زمان پخت نشود .

    در ظرفي مقداري روغن بريزيد بعد به ترتيب اين مواد را اضافه كنيد :

    پياز ريز خرد شده، 3-5 دقيقه بعد سوسيس ريز خرد شده بعد از 5 دقيقه مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده، بعد از اضافه كردن مخلوط سويا و گوشت چرخ كرده به دليل خاصيت جذب سريع روغن توسط سويا، نياز داريد تا كمي روغن به تابه اضافه كنيد . بعد از تغيير رنگ كامل مواد قارچ را اضافه كنيد و خوب هم بزنيد تا كمي رنگش عوض شود ( زياد هم سرخ نشود بهتر است ) و در آخر ژامبون را همراه فلفل دلمه اي ريز خرد شده به مواد اضافه كنيد . 2-3 دقيقه بعد گوجه فرنگي هاي ميكس شده را به مواد بيفزايد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله ميتوانيد كمي  فلفل سياه و اورگانو نيز به مايع لازانيا اضافه كنيد . وقتي مواد خوب با هم مخلوط شدند شعله را خاموش كنيد و اجازه دهيد كمي سرد شوند .

    كف و ديواره هاي يك ظرف ( ترجيحا ) پيركس را با مقدار خيلي كمي روغن چرب كنيد تا نوارهاي لازانيا در آخر پخت به راحتي از ظرف جدا شوند . بعد كف ظرف را يك لايه نوار لازانيا پچينيد و روي آن را يك لايه خيلي نازك سس گوجه فرنگي بريزيد و با مايع لازانيا كه اكنون كمي سرد شده است ، بپوشانيد ، بعد روي مواد را اورگانو بپاشيد ، يك لايه كامل پنير پيتزا رنده شده بريزيد ( طوري كه تمام سطح مواد را بپوشاند ) و بعد دوباره يك لايه نوار لازانيا بچينيد و  همين مراحل را تكرار كنيد تا نوارتان تمام شود ! يا مايع لازانيا و يا فضاي ظرف !!

     

    در آخر هم با سس سفيد مخصوص كل سطح لازانيا را كامل بپوشانيد و يك لايه پنير پيتزاي رنده شده بپاشيد و در آخر هم سطح ظرف را با پنير پيتزاي ورقه اي بپوشانيد .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۵:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    ناگت مرغ

    مواد لازم 

        مرغ چرخ کرده نیم کیلو فرق نمیکنه سینه مرغ باشه یا ران

        پنیر پیتزا 150گرم

        پیاز 1 عدد

        سیر 3 حبه

        سس تند قرمز به مقدار کافی بستگی به تندی که دوست دارید

        نمک فلفل به مقدار کافی

        پفک یک بسته متوسط

        پودر سوخاری یک استکان

        تخم مرغ دوعدد

        کنجد 5 یا 6 ق غذا خوری

        خردل به دلخواه

    مرغ چرخکرده .پنیر پیتزا رنده شده وسیر وپیاز رنده شده سس تند ونم وفلفل ا یا خوب چنگ بزنید یا در غذا ساز دو دقیقه بزنید تا مواد حسابی مخلوط شوند. مواد چسبناکی بدست میاد سپس برای ده دقیقه در یخچال قرار بدید.

    بعد پفک را خوب له کنید تا تقریبا مثل پودر سوخاری شود. کمی درشت تر هم اشکالی نداره و کنجد را هم مخلوط پفک کنید.

    تخم مرغها را هم خوب بزنید به اندازه نوک قاشق مربا خوری زعفران را در یک مقدار خیلی کمی آب جوش حل کنید به تخم مرغها اضافه کنید .

    مواد ناکت را از یخچال در آورده وبه اندازه یک گردو برداشته (مقداری آب سرد کنار دستتان بگذارید تا وقتی میخواهید از مواد ناگت بردارید دست خودتون را کمی نمناک کنید که مواد زیاد به دستتان نچسبد) بعد با انگشت شستتون کمی ناکت را پهن کنید و بعد در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده وبعد در مخلوط پفک و کنجد میغلطانیم.

    ودر روغن مایع که در ظرف کوچکی ریخته ایم و خوب داغ شده انداخته و خوب سرخ میکنیم. بهتر است زیره شعله متوسط باشه تا ناگت ان خوب ترد و مغر پخت شود. سپس در دیس چیده و هر مخلفاتی که دوست دارید کنارش چیده و با نان باگت که کمی بر حسب ذائقه از خردل به روی نان باگت کشیده و ناکتها را با خیار شور گوجه وکاهو میل کنید بسیار لذیذ وخوشمزه است 

    لذت آشپزی

  • ۱۷:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست
  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    پیراشکی گوشت

    مواد لازم(خمیر پیراشکی):

    آرد:2لیوان

    نمک:نصف قاشق غذاری خوری سرخالی

    شکر:نصف قاشق غذاخوری سر پر

    آب:1/4 پیمانه(میتوانید از شیرهم استفاده کنید)

    فلفل:به میزان دلخواه

    زردچوبه:یک قاشق چایخوری برای رنگ دهی به خمیر(به دلخواه)

    آویشن:نصف قاض چایخوری

    بکینگ پودر:نصف قاشق چایخوری 

    مواد لازم (مواد داخل پیراشکی):

    گوشت چرخ کرده:250 گرم

    جعفری:یک قاشق غذاخوری پر خرد شده

    فلفل و نمک:دلخواه

    زردچوبه:یک قاشق چایخوری سر خالی

    پودر تخم گشنیز:نصف قاشق چایخوری

    پیاز:یک عدد بزرگ خرد شده

    رب گوجه:دلخواه 

    طرز تهیه خمیر:

    ابتدا آرد را الک میکنیم و درون ظرف بزرگ میریزیم سپس ادویه ها و بکینگ پودر را اضافه میکنیم آرد و ادویه هارا خشک هم میزنیم سپس تخم مرغ را اضافه میکنیم و به آرامی مخلوطش میکنیم.

    بعد از اینکه حالت دلمه ای پیدا کرد کم کم آب یا شیر را اضافه میکنیم(در حدی که خمیر شود ولی به دست نچسبد و خیلی شل نشود)سپس شروع میکنیم به ورز دادن پس از اینکه خمیر کاملا منسجم شد داخل ظرف میذاریم و روی ظرف را پارچه خشکی می اندازیم و خمیر را داخل فضای خانه به مدت 30 الهی 40 دقیقه میگذاریم تا استراحت کنند. 

    طرز تهیه مواد داخل پیراشکی:

    پیاز را داخل ماهی تابه بدون روخن میریزیم(ماهی تابه نچسب باشد بهتر است)و روی شعله کم میگذاریم تا کمی آب پیاز تبخیر شود سپس روغن را اضافه میکینیم و شعله را کمی زیاد میکنیم. پیاز را به خوبی تفت میدهیم کمی که رنگ پیاز تغییر کرد زردچوبه را اضافه میکنیم و شعله را کم میکینیم.سپس گوشت چرخ کرده را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم به محض عوض شدن رنگ گوشت رب و ادویه های دیگر را اضافه میکنیم.

    پس از کشیده شدن آب مواد میگذاریم تا مواد سرد شود.

    طرز تهیه پیراشکی ها و پیچیدن آن ها:

    خمیر که استراحت کرد به اندازه ای که میخواهید پیراشکی ها باشد ان هارا یک وزن جدا کنید.به شکل گرد با وردنه بازشان کنید(نباید خیلی ضخیم یا نازم شود حداقل ضخامتش باید نیم سانتی متر باشد.

    یک الی یک و نیم قاشق غذاخوری از مواد پیراشکی را وسط خمیر میریزیم سپس یک طرف خیمر را روی طرف دیگر می اندازیم قبلش لبه ای که روی سطح است را با کمی آب خیس کنید.تا موقع چسبیدن به خوبی روی هم قرار گیرند و جدا نشوند.

    کف ظرف فر را با قلمو آغشته به روغن کنید و تک تک پیراشکی را روی آن قرار دهید و سپس تخم مرغ و کمی زعفران مخلوط شده را روی تک تک آن ها با قلمو بمالید و رویشان کنجد بپاشید و داخل فر به مدت 30 الهی 35 دقیقه قرار دهید دمای فر باید بین 175 الی 180 درجه باشد.به محض پف کردن و طلایی شدن پیراشکی های شما آماده است.

    لذت آشپزی

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    سمبوسه 

        گوشت چرخ کرده    ۲۰۰گرم 

    سیب زمینی نگینی سرخ شده    یک عدد متوسط 

    گشنیز    ۲۰۰گرم

    پیاز     یک عدد 

    پودرزنجبیل     یک قاشق سوپ خوری 

    نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم نان لواش به مقدار لازم 

    پیاز راسرخ کنیدگوشت چرخ کرده رابه ان اضافه کنید تفت دهید تا پخته شود سیب زمینی سرخ شده رابهش اضافه کنید بعد گشنیز ونمک زردچوبه فلفل وزنجبیل راهم اضافه کنید یکم تفت دهید بعد از اینکه اماده شد 

    داخل نان لواشی که به شکل نواری بریدید وبه شکل موردنظر دراورده مواد را ریخته وسرخ میکنیم

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    سیب زمینی سرخ کرده رژیمی

    http://www.zibakade.com/Topics/سیب-زمینی-سرخ-کرده-رژیمی-

    سیب زمینی سرخ کرده رژیمی خوشمزه

    مواد لازم برای تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی



      • سیب زمینی متوسط سه- چهار عدد

      • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

    • نمک نصف قاشق چایخوری

    برای طعم دار کردن

      • پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری

    • جعفری چند پر

    طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده رژیمی با طعم سیر و جعفری


    برای اینکه سیب زمینی های خوب و خوشمزه ای داشته باشید قبل از هرچیز لازمه که خوب خرد بشه. سیب زمینی ها رو خیلی تمیز و حتی با برس یا اسکاج بشورید تا کاملا تمیز بشه. بعد هم به هر روشی که در دسترستون هست اونها رو به یک اندازه و منظم خرد کنید. اگه نازک تر باشن زودتر و بهتر پخته میشن.


    برای اینکه بهتر طبخ بشن و ترد هم باشن سیب زمینی ها رو بعد از خرد کردن مجددا با آب بشورید و بعد درکاسه آب سرد برای حدود نیم ساعت خیس بدید.


    سیب زمینی ها رو بعد از خیس خوردن خشک کنید

    سیب زمینی ها رو بعد از خیس خوردن خشک کنید


    فر رو از قبل روشن کنید تا روی دمای 200-210 درجه سانتی گراد یا 425 درجه فارنهایت کاملا گرم بشه.


    بعد از نیم ساعت سیب زمینی ها رو از آب خارج کنید و با دستمال خشک کنید تا آبش کاملا بره. حالا سیب زمینی ها رو با روغن زیتون و نمک و اگه دوست داشتید فلفل و پودر سیر (یا هر طعم دهنده ای که دوست دارید) کاملا مخلوط کنید. روی توری فر بچینید. طوری که هیچ کدوم از سیب زمینی ها روی هم نباشن.


    بعد هم داخل فر قرار بدید و بذارید برای 20-25 دقیقه کاملا پخته بشه و سرخ بشه. البته مراقب باشید که سیب زمینی ها نسوزه. اگه بعد از این زمان دیدید هنوز پخته نشدن و رنگشون هم خیلی تغییر نکرده مجددا برای 10 دقیقه بذارید در فر بمونه.


    سیب زمینی رو به روغن زیتون آغشته کنید

    سیب زمینی رو به روغن زیتون آغشته کنید


    جعفری ساتوری

    جعفری ساتوری


    در طول اینکه سیب زمینی ها در فر هستند جعفری ها رو هم ساتوری کنید و بلا فاصله بعد از اینکه از فر خارج کردید جعفری های ساتوری شده رو روی سیب زمینی ها بپاشید.


    سیب زمینی سرخ کرده رژیمی
  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    کوبیده مرغ در تابه

    مواد لازم :

    گوشت مرغ البته بدون استخوان :نیم کیلو(حدود یک سینه مرغ بزرگ)

    پیاز متوسط :یک عدد

    سیر :دو حبه

    کره :۱۵ گرم

    ادویه کاری :یک قاشق چایخوری

    پودر تخم گشنیز :نصف قاشق چایخوری

    پودر زنجبیل :یک چهارم قاشق چایخوری

    زعفران و نمک وفلفل :به میزان لازم

    طرز تهیه :

    ابتدا پیاز را رنده می کنیم و اب آن را می گیریم و گوشت مرغ را نیز چرخ می کنیم

    با سیر رنده شده و  همه ادویه ها به گوشت مرغ چرخکرده اضافه می کنیم .وآن را خوب ورز می دهیم .(من تخم گشنیز استفاده نکردم)

    در یک ماهیتابه نچسب ابتدا کره را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم .و سپس مخلوط گوشت چرخکرده را در ماهیتابه کاملا صاف می کنیم (بهتره ضخامت حدود نیم سانتیمتر بشه ).

    صبر می کنیم که کباب روی حرارت ملایم روغن بیندازه و کاملا خودش را بگیره و بعد آن را  برش می زنیم

    بعد به ارامی کباب ها را برمی گردانیم و صبر می کنیم تا طرف دیگر کباب هم کمی برشته بشه البته من گذاشتم تا کباب کمی بسوزه تا بیشتر به کباب روی منقل شبیه بشه

    من کنار کباب مقداری قارچ را تفت دام و چند تا هم گوجه فرنگی را نیز سرخ کردم

     سوال نکات مهم :

    این کباب برای حدود 5 نفر کافی است و یک سینه مرغ بزرگ  اندازه است

    طعم و بوی این کباب آنقدر مطبوع است که کسانی که با گوشت مرغ میانه ای ندارند خیلی زود باز هوس این کباب را می کنند

    از مزیتهای این کباب زود آماده شدن زحمت کم کباب شیک و خوشمزه است

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

     استیک جگر

    مواد لازم :

     جگر  براي هر نفر ۲ تكه

     سيب زميني كوچك  ۱ عدد

     پيازچه  ۱عدد

     سير  ۱ الي۲ عدد

     روغن زيتون و نمك  قدري

    طرز تهيه :

    سيب زميني را پخته و به شكل مكعبهاي ريز خردكنيد.

    تكه هاي جگر رابه قطر يك سانتيمتر ببريد وبا كمي نمك وروغن ويك ليوان آب روي حرارت بسيار ملايم در ماهيتابه رژيمي گذاشته تا آرام آرام بپزد چنانچه جگر خوب پخته نشده بود كمي آب اضافه كنيدتا كاملا" بپزد ودر پايان پخت آب کمي برايش باقي نماند .جگر را در ظرف بكشيد وبا سيب زميني و سير سرخ شده و پياز چه تزيين كنيد.

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    خوراک فیله مرغ و سبزیجات حلزونی

    فیله مرغ را بصورت نواری برش زده به صورت حلزونی در اورده و به سیخ بکشید.. سپس با پودر سیر و نمک و فلفل و اب لیمو ترش تازه مزه دار کنید و نیم ساعت استراحت دهید.. کدو و هویج را با پوست کن به صورت نوارهای باریک برش داده به صورت حلزونی بپیچید و به سیخ بکشید.. از قارچ و گوجه گیلاسی هم لابه لای مواد استفاده کنید..حالا در یه تابه بزرگ که گنجایش طول سیخها را داشته باشد  یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و با  کمی روغن تفت دهید تا سبک شود.. زرد چوبه و فلفل و پودر سیر اضافه کنید.. سیخ های فیله مرغ و سبزیجات را روی پیاز های بچینید و در تابه را بگذارید و شعله را کم کنید..احتیاجی به اضافه کردن اب اضافی نیست.. با اب قارچ و گوجه و کدو همه مواد کاملا پخته و در نهایت کمی سرخ میشوند...

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28076 |24368 پست

    لازانياي  گل سرخ

    لازانیا که همون لازانیاست، فقط چیدمانش قرتیه و یکم هم وقتگیرتر..ولی خوردنش راحتتره به خاطر لقمه ای بودنش

    مواد لازم:

    لازانیا

    سس گوشتی

    پنیر پیتزا

    سس بشامل (سس سفید)

    نمک، فلفل، آویشن

    طرز پخت:

    خب مواد گوشتی (یا غیرگوشتی) مون هر جور که دوست داریم آماده می کنیم..مثل مایه ماکارونی...من پیاز رو توی گوشت رنده می کنم و هم می زنم و درش رو میذارم و وقتی آب انداخت بر میدارم درش رو خیلی کم روغن..نمک، فلفل، رب گوجه می ریزم همراه با اون ادویه داخل بسته لازانیا..قارچ، فلفل دلمه و ... هم می تونین بریزین..من نداشتم

    می ذاریمش کنار وقتی آماده شد..دقت کنین که  نباید روغن داشته باشه و چرب بشه..اگه اینجور بود، کجش کنین تا روغن اضافیش بره...توی یه دیگ بزرگ و جادار آب و روغن و نمک با کمی زرچوبه میریزم و میذارم روی گاز تا جوش بیاد...بعد ورقه های خشک لازانیا رو توش میندازم و میذارم تا بازم به جوش بیاد..این زمان روی بسته بندیش نوشته شده..باید کاملا نرم و پخته بشه ولی پاره نشه...بعد آبکش می کنم و میذارم آبش بره 

    حالا بریم سس سفید رو درس تکنیم..مقداری کره (50 گرم) رو توی یه دیگه کوچک می ریزیم و وقتی آب شد 2 قاشق پر آرد سفید توش می ریزیم و تفتش میدیم...حالا یه لیوان شیر گرم رو آروم آروم توش می ریزیم و روی حرارت ملایم مرتب هم می زنیم..نمک و فلفل هم می زنیم ..این سس باید به غلظت ماست شل باشه...اما من کره نمی ریزم..چون با توجه به پنیر پیتزا دیگه خیلی چرب میشه و دوست نداریم..من آرد و شیر رو خوب مخلوط کردم تا حل بشه و گلوله نداشته باشه..بعد نمک و فلفل می زنم و میذارم روی گاز و هم می زنم مرتب تا پخته بشه..تو این مرحله یه تیکه پنیر گودا هم اگه داشته باشم توش میندازم

    خب همه مواد رو همراه با سس کچاپ و پنیر پیتزا رو کنار دستمون میذاریم..فر رو روی 200 درجه روشن می کنیم...ظرف سرو رو کمی چرب می کنیم و دو سوم سس سفید رو توش می ریزیم...ورقه های لازانیا اگه خیلی آبشون بره و خشک بشن چسبناک میشن و کار باهاشون سخته پس اگه زمان زیادی ولشون کردین به امون خدا و اینجوری شد کافیه یه بار آب بریزین روشون و بذارین آبشون بره..نباید خیلی خشک و نه خیلی خیس باشه..خیس بودنش هم دردسری برای پیچیدنش میشه

    خب روی تخته کار یه ورق لازانیا رو میذاریم..بکم سس کچاپ روش می ریزیم و یه قاشق از مایه گوشتی رو روش می ریزیم..کمی هم پنیر ..مثل شکل دیگه!

    حالا از سمت خودمون شروع می کنیم به رول کردن و دقت می کنیم که خوب محکم بپیچیم که مواد داخلش شل و ول نشه و بیرون نریزه... وقتی رولمون آماده شد با چاقو دو نیم می کنیم

    حالا رولها رو چبیده به هم و از کنار ظرف می چینیم...لازانیای من چون اطرافش پلیسه ایه..از سطح صافش چیدم دیگه..یعنی از محل برش...همه رول ها رو به همین شکل آماده می کنیم و توی ظرف می چینیم..همین کارش زمان بره خیلی

    وقتی همه رولها رو چفت هم چیدیم (این چفت بودن خیلی مهمه ها) بقیه سس رو  اطرافشون می ریزیم و بسته به سلیقه مون مقداری ( یا مقدااری!!) پنیر پیتزا هم روشون میریزیم و می فرستیم توی فر

    نیم ساعت تا 40 دقیقه (کم و زیادش رو چک کنین خودتون) توی فر می مونه

    بعد حرارت بالا رو هم میشه روشن کرد تا روش طلایی بشه

    وقتی از فر خارج کردین بذارین از حرارت بیفته بعد ببرین سر سفره

    به راحتی هم سرو میشه و رولهاش جدا میشه...

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان