خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    سیب زمینی بامیه ای

    اگر دنبال یک پیش غذای خوشمزه با ظاهری جالب و جدید می گردید با پیشنهاد امروز آشپزی خاص همراه باشید.

    مواد لازم

    آرد ۲/۳ پیمانه

    آب ۲/۳ پیمانه

    کره ۱۵ گرم

    تخم مرغ ۱ عدد

    نمک ۱ قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

    سیب زمینی کوچک ۲ عدد

    طرز تهیه

    ۱- سیب زمینی را آب پز کرده و داغ رنده می کنیم.

    ۲- آب و کره را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید.همه آرد را یک مرتبه می ریزیم در قابلمه و کره و آب و هم می زنیم تا خمیر منسجم و مثل توپ وسط ظرف جمع شود ودیگر نشود با قاشق هم زد.

    ۳- خمیر را داخل ظرفی می ریزیم و تخم مرغ را به آن اضافه و ورز میدهیم تا تخم مرغ به خورد خمیر برود.

    ۴- پکینگ پودر ، نمک و سیب زمینی را اضافه خوب ورز میدهیم .

    ۵- مواد را داخل قیف با ماسوره کنگره دار می ریزیم و از مواد به اندازه 3.4 سانت با قیچی چرب شده می بریم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.

    ۶- از مقداری آویشن برای خوش طعم تر شدن هم می توانید استفاده کنید

    ۷- بعد از این که روغن اضافی سیب زمینی بامیه‌ای را گرفتید در ظرف مورد نظر چیده و همراه با سس یا سالاد و نوشیدنی دلخواه سرو نمایید و یا اطراف غذای اصلی خود را با آن تزیین نمایید.

    سایر نکات

    1) این سیب زمینی یک پیش غذا و دورچین هم بشمار میره.

    2) به هیچ عنوان مواد را داخل روغن هم نمیزنیم چون ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند. گهگاهی قابلمه را آرام تکان میدهیم تا مواد به صورت یکنواخت سرخ شوند.

    3) دقیقا شبیه به بامیه پخته می شود و خیلی پوک و خوشمزه می شود.

    4) روغن باید زیاد باشد به طوری که سیب‌زمینی‌ها در آن شناور باشند تا همه قسمت‌های آن سرخ شده و پخته شوند.

    5) اگر آرد نخود در دسترس ندارید می‌توانید در منزل آن را تهیه کنید به این صورت که نخود را یک روز خیس کنید و سپس در غذاساز ریخته یا چرخ کنید و سپس اجازه دهید تا خشک شود.

    6) می‌توانید آرد سفید را نیز جایگزین آرد نخود کنید. 

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۳۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    رولت ته چین مرغ

    طرز پخت رولت ته چین مرغ (تصویری)

    رولت ته چین مرغ غذایی شیک و بسیار لذیذ است.

    آماده سازی : 120 دقیقه  

    پخت : 120 دقیقه 

    مواد لازم جهت تهیه رولت ته چین مرغ برای 5 نفر :

     مرغ متوسط 1 عدد

    ماست چکیده ( ترجیحا ترش ) نیم کیلو گرم

     خلال بادام 50 گرم

     زعفران دم کرده غلیظ به میزان لازم

    برنج پلوپز 4 پیمانه

    روغن و کره به میزان لازم

    طرز تهیه :

    مرغ را با یک و نیم لیتر آب می جوشانیم و کف آن را مرتب می گیریم، بعد به آن زردچوبه، پیاز یک عدد بزرگ، چند حبه سیر خرد شده، ساقه کرفس، یک عدد هویج، چوب دارچین و نمک و فلفل اضافه میکنیم به مدت 10 دقیقه با حرارت زیاد می جوشانیم بعد حرارت را ملایم می کنیم به مدت یک ساعت و نیم می پزیم بعد از پخت باید حدود یک لیوان آب مرغ بماند. مرغ را بیرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را می گیریم تکه های مرغ را خیلی ریز نکنید.

    به نیمی از ماستمان کمی نمک، زعفران دم کرده غلیظ دو قاشق غذاخوری و فلفل قرمز و کمی پودر خردل اضافه می کنیم و مرغ ها را در آن قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم. (این کار را می توانیم حتی از روز قبل انجام دهیم که در این صورت خوشمزه هم می شود) حالا نیم دیگر ماست را هم به همین ترتیب مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم برای برنج.

    برنج را با یک قاشق زردچوبه می جوشانیم و آن را زنده برمی داریم. حتما اول کمی با آب ولرم شستشو می دهیم بعد کمی آب سرد. و برنج را با ماستمان مخلوط می کنیم + کمی روغن مایع.

    حالا کف قالبمان یا در ماهیتابه گود نصف پیمانه روغن ریخته و نیمی از برنج را ریخته و صاف می کنیم و روی آن زعفران می ریزیم.

    بعد مرغ ها را روی برنج می چینیم و خلال بادام ها را هم ، همه جای ظرف می پاشیم و بعد بقیه برنج را و دوباره زعفران.

    با قاشق چند سوراخ روی برنج می دهیم. روی قالب را فویل کشیده و داخل فر گذاشته روی حرارت زیاد به مدت نیم ساعت و بعد با حرارت متوسط برای یک ساعت دیگر.

    و یا اگر روی حرارت مستقیم خواستیم تهیه کنیم 10 دقیقه اول حرارت زیاد باشد و بعد حرارت را کم می کنیم . به مدت یک ساعت و نیم 

    رولت ته چین مرغ را من روی فویل رول کردم و در فر قرار دادم.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۱:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    کوفته سیب زمینی

    مواد لازم:

    گوشت چرخ کرده 300 گرم 

    هویج پخته و خرد شده 3 عدد

    فلفل دلمه ای خرد شده 2 عدد

    زیره به میزان کافی

    نمک و فلفل و دارچین به میزان کافی 

    گوجه فرنگی 4 عدد

    زرشک به میزان کافی 

    سیب زمینی 6 عدد

    روغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

    کره 1 قاشق سوپخوری 

    دستور غذا

    ابتدا کره را در ظرفی می ریزیم و با هویج و فلفل دلمه ای خرد شده تفت می دهیم . بعد گوشت چرخ کرده را به همراه زیره اضافه می کنیم

    سپس پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و رنده می کنیم و با مواد قبلی مخلوط می کنیم . نمک ، فلفل ، دارچین و زرشک را هم اضافه کرده و می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزند

    در مرحله بعد، سیب زمینی ها را رنده کرده و به مواد پخته شده اضافه می کنیم و خوب باهم مخلوط می کنیم

    آن گاه مقداری از مواد را برداشته و به صورت کوفته در می آوریم. کوفته ها را در روغن سرخ می کنیم. حال غذای شما آماده ی سرو است

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    قارچ سوخاری

    قارچ دکمه ای متوسط 

    پنیر خامه ای 200 گرم 

    پودر فلفل قرمز (فلفل هندی) 1/4 قاشق چایخوری 

    فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

    پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری

    نمک 1/4 قاشق چایخوری

    برای سوخاری کردن

    آرد 

    سفیدتخم مرغ 2 عدد

    پودر نان (پودر نان باگت خشک شده یا پودر نان سوخاری)

     طرز تهیه قارچ سوخاری

    دوستای گلم این دستوری که قرار دادم یک سس پنیر خامه ای هم داخل قارچ میریزیم. اگه دوست نداشتین، دقیقا با همین دستور میتونید قارچ رو به طور کامل و بدون پنیر خامه ای سوخاری کنید.

    قبل از هرچیز باید تاکید کنم که قارچ رو با آب شستشو ندید. چرا که قارچ حالت اسفنجی داره و آب رو در خودش فرو میبره و نتیجه اصلا خوبی نداره و هم قارچتون تیره میشه و هم خوب سوخاری نمیشه. من برای تمیز کردن قارچ لایه روییش رو با چاقو جدا میکنم. خیلی راحت مثل سیب زمینی پخته، پوست رویی قارج ازش جدا میشه و دیگه هم نگران آلودگی هاش نخواهید بود. ساقه قارج رو هم ازش جدا میکنیم. بهتره که قارچها متوسط یا بزرگ باشن. ساقه ها رو هم میتونید جداگونه سوخاری کنید.

     پنیر خامه ای رو با پودر سیر و فلفل ها و نمک مخلوط کنید. داخل قارچ رو با این سس پر کنید.

     قارچ رو در آرد سفید بغلتونید تا کاملا آردی بشه. این کار باعث میشه بعد از سرخ کردن قسمت سوخاری از خود قارچ جدا نشه و چسبندگی مناسبی داشته باشه. تخم مرغ ها رو هم در ظرفی بریزید و کاملا هم بزنید. قارچ آردی رو در تخم مرغ هم کاملا بغلتونید تا دور تا دورش رو بگیره. و در آخر هم بعد از مراحل قبلی، قارچ رو در پودر نان بغلتونید. اینکه میگم پودر نان به این دلیل هست که از نظر ظاهری و حتی طعم و مزه بهتر از آرد سوخاری های آماده است. برای تهیه پودر نان هم میتونید نان سوخاری رو پودر کنید و یا مثل من نان باگت رو در هوای آزاد یا فر بذارید تا خشک بشه و بعد پودرش کنید. بعد هم قارچ رو در روغن زیاد و حرارت متوسط رو به زیاد سرخ کنید. بعد از اینکه به رنگ دلخواهتون در اومد در توری یا آبکش بذارید تا روغنش بریزه. بعد هم در ظرف مورد نظرتون با کمک مطلب تزیین غذا تزیینش کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

     سمبوسه پیتزایی :

    مواد لازم

    اندازه

    گوشت چرخ کرده

    ۳۰۰گرم

    سوسیس

    ۳۰۰ گرم

    گوجه فرنگی

    ۱ عدد

    فلفل دلمه متوسط

    ۱ عدد

    پیاز کوچک

    ۲ عدد

    سیب زمینی متوسط

    ۱ عدد

    پنیر پیتزا رنده شده

    ۲۰۰ گرم

    نان لواش

    ۱ بسته

    نمک

    به مقدار لازم

    فلفل

    به مقدار لازم

    زردچوبه

    به مقدار لازم

    آویشن

    به مقدار لازم

    پودر سیر

    به مقدار لازم

    طرز تهیه سمبوسه پیتزایی : *. ابتدا پیازها رو نگینی خرد کنید بعد تو ماهیتابه روغن بریزین و تفت بدین بعدش سیب زمینی ها رو نگینی خرد کنین.

    *. اون رو هم همراه با پیاز تفت بدین تو این مرحله گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه کنین و اون رو هم تفت بدین.

    *. وقتی احساس کردین گوشت چرخ کرده نیمه پخت شده ، سوسیس و گوجه رو رنده کنین.

    *. به موادتون اضافه کنین بعدش فلفل دلمه رو هم خرد کنین و همراه بقیه مواد تفت بدین.

    *. ادویه ها رو بهش اضافه و در آخر رب رو هم به مواد اضافه کنین و بگذارین چند دقیقه تحت حرارت ملایم حسابی پخته بشه.

    *. عد یه نون لواش رو بردارین و به شکل مستطیل برش بدین و مواد رو بگذارین.

    *. یک گوشه و بعد روش پنیر بریزین و لوله اش بکنید و در روغن سرخ نمائید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

     فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها

    نخود ۳۰۰ گرم

    پیاز یک عدد

    جعفری نصف استکان

    سیر ۳ حبه

    آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری

    ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)

    اموزشه  يه فلافل خوشمزه مثل مغازه دارها

    نخود ۳۰۰ گرم

    پیاز یک عدد

    جعفری نصف استکان

    سیر ۳ حبه

    آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری

    ادویه ( فلفل سیاه، زیره سبز و تخم گشنیز هر کدوم یه قاشق چای خوری رو باهم پودرو مخلوط میکنیم)

    تخم مرغ ۱ عدد در صورت تمایل

    نمک به مقدار لازم

    نخود برای تهیه فلافل

    نخود برای تهیه فلافل

    طرز تهیه فلافل

    برای تهیه فلافل نخود رو باید خیس بدیم. خیس خوردن نخود کمی طول میکشه، ولی اگر به نخود در حال خیس خوردن مقداری نمک اضافه کنیم زمان خیس خوردنش نصف میشه و در عرض دو سه ساعت نخود آب رو به خودش جذ میکنه. برای همه حبوبات میشه از این رو استفاده کرد. اینو واسه وقتایی گفتم که عجلع داریم و از قبل فکرشو نکردیم. راحتترین راه اینه که بعد از خیس خوردن نخود، اون رو به همراه پیاز و سیر و ادویه و جعفری داخل میکسر یا همون مخلوط کن بریزیم و خلاص.

    ولی اگر در دسترستون نبود مبتونین نخود رو چرخ کنین و به همراه سیر و پیاز رنده شده و جعفری خرد شده ورز بدین. برای میکس هم لازم نیست خیلی مواد رو له کنیم.  بعد از میکس کردن، آرد رو اضافه میکنیم. تخم مرغ رو هم به مواد اضافه میکنیم و مواد رو خوب ورز میدیم.بعد هم به شکل توپ در میاریم و در روغن سرخ میکنیم.

    فوت و فن های پخت فلافل

    بعضی ها تخم مرغ رو به فلافل اضافه نمیکنن و به تهیه اون تا همین مرحله بسنده میکنن ولی  تخم مرغ باعث شکیل شدن فلافل میشه و به اون زیبایی میده. همچنین از خشک شدنش جلوگیری میکنه. ولی باز انتخاب با خودتونه.

    نکته دیگه در مورد فلافل اینه که متاسفانه فلافل رو باید در روغن زیاد سرخ کرد تا هم زیبا تر بشه و هم یکدست پخته بشه. ولی میتونین در انتها با حوله مخصوص روغنش رو بگیرید.

    ادویه هایی که در بالا گفته شد، ادویه های اصلی فلافل هستن و پیشنهادم اینه که حتما از همشون در فلافلتون استفاده کنین تا طعم عالی رو که شایستش هست بگیره

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۲:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • ۰۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • ۰۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • ۰۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • leftPublish
  • ۰۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • ۰۲:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • ۰۲:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست
  • ۰۲:۳۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    سالاد طبقاتی

    کلم بنفش خرد شده ریز.سیب زمینی پخته نگینی خرد شده.خیارشور ریز خرد شده.هویج رنده شده.نخودفرنگی.شوید خرد شده.سس مایونز.آبلیمو. نمک.

    قالب مورد نظرو خیس میکنیم بعد نایلون فریزرو میزاریم توش مواد به ترتیب میریزم.کلم وباسس وابلیمو ونمک مخلوط توقالب گذاشته فشار میدیم. سیب زمینی وخیارشور وسس... مخلوط روی کلم میریزیم. شوید نیازی به سس نداره میریزیم وهویج ونخود باهم وسس...دراخر نایلون روی مواد کشیده میزاریم یکی دوساعت در یخچال بمونه.بعد برش میگردونیم 

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    زرشک پلو با مرغ

    آموزش طبخ سه نوع زرشک پلو با مرغ خوشمزه و متفاوت  

    زمان آماده سازی: کمتر از ۳۰ دقیقه

    زمان پخت: ۱ تا ۲ ساعت

     مواد اولیه برای ۴ نفر

    برنج .............................. 4 پیمانه

    مرغ(سینه و ران) ............ چند تکه

    پیاز .............................. یک عدد

    زرشک........................... یک پیمانه

    نمک و زردچوبه و زعفران.... به مقدار لازم

    کره................................ 25 گرم

    گلاب ............................. یک قاشق غذاخوری

    شکر ............................. یک قاشق غذاخوری

    √یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی ها زرشک پلو است. با وجود این خوشمزگی اغلب خانم ها بر این باورند که طبخ آن بسیار راحت است در صورتی که برای تهیه و طبخ غذا باید به مواد اولیه آن دقت کنید. هرچه برنج این غذا مرغوب تر باشد، خوشمزه تر خواهد شد.

    √ برای تهیه زرشک پلو حتما از برنج ایرانی استفاده کنید. همچنین بهتر است برنج، آبکش شود. ( البته کته آن هم خوشمزه است.) پلو را مانند همیشه آبکش کرده و دم کنید.

    √یکی دیگر از نکات مهم در طبخ این غذا تهیه زرشک است. وقتی برای خرید زرشک به بازار می روید، دقت کنید که زرشک فاسد و مانده به شما ندهند. زرشک خوب، قرمز روشن و خوشرنگ است، بنابراین از خریدن زرشک هایی که رنگ تیره دارد خودداری کنید. زرشک را​ یک ربع در آب سرد خیس کنید. بعد درون یک آبکش بریزید و داخل یک کاسه بزرگ تر بگذارید و آب سرد روی آن باز کنید، مدتی بگذارید داخل آب باشد تا شن آن ته نشین شده و زرشک ها تمیز شود. بعد فرصت دهید تا زرشک ها خوب خشک شود.

  • ۰۸:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    ■سه راه تفت دادن زرشک

    1.دو عدد پیاز متوسط را ریز رنده کنید و در روغن سرخ کردنی بریزید و بگذارید طلایی شود. پس از طلایی شدن، زرشک های شسته را به پیازها اضافه کنید و کمی تفت دهید و زیر آن را خاموش کنید.

    2.راه دیگر این است که زرشک را در روغن ریخته و به نسبت زرشک یک یا دو عدد هویج را رنده ریز کرده و همراه با زرشک ها تفت دهید.

    3.روش سومی هم هست که طی آن زرشک را درون روغن می ریزید و اندازه یک قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه می کنید و مقداری شکر و زعفران هم روی زرشک ها می ریزید و می گذارید تا یک ربع بماند بعد آن را کمی تفت می دهید. در هر صورت یادتان باشد زرشک نیاز به سرخ شدن زیاد ندارد. همین که زرشک کمی پف کرد آماده شده است.

    مقداری برنج داخل زرشک سرخ شده بریزید و با آن مخلوط کرده و موقع کشیدن برنج از این زرشک و پلو برای تزئین استفاده کنید.

  • ۰۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    سه روش برای پخت مرغ:

    اغلب خانواده ها زرشک پلو را با مرغ میل می کنند. هر کسی برای طبخ مرغ روش خودش را دارد. 

    ما سه روش پخت مرغ را توضیح می دهیم.

    1-اگر می خواهید مرغ رژیمی تهیه کرده و میل کنید، دو عدد پیاز را پوست کنده، حلقه حلقه کرده و در قابلمه بگذارید. چند حبه سیر را هم پوست بکنید و ریز کنید و داخل ظرف بریزید. سپس مقداری آب درون قابلمه ریخته و کمی زعفران هم به آن اضافه کنید و به همراه نمک بگذارید تا آرام بجوشد و مرغ کاملا بپزد. یادتان باشد وقتی مرغ پخت، نباید آب زیادی در قابلمه باشد.

    2-روش دیگر آن است که مرغ را درون روغن سرخ کنید. بعد مرغ را بیرون آورده و مقداری رب گوجه فرنگی و زردچوبه درون روغن ریخته و آنها را تفت دهید تا رنگ رب گوجه عوض شود. حالا مقداری آب، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه درون رب ریخته و پس از مخلوط شدن آنها را روی مرغ بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد تا مرغ بپزد.

    3-در روش سوم مرغ ها را با پوست شسته، برش دهید. ته ظرفی نچسب ( پیرکس ) را مقداری روغن بریزید و برش های مرغ را درون آن بگذارید. دو عدد پیاز متوسط و سه عدد هویج را حلقه حلقه کرده و اطراف مرغ بریزید. دو عدد ساقه کرفس و یک عدد فلفل دلمه را خلالی خرد کنید و روی پیاز و هویج بریزید. دو عدد کدو سبز را هم با پوست خوب بشویید و کنار بقیه سبزیجات حلقه حلقه کنید. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و زنجبیل را هم در نصف لیوان آب حل کرده و روی مرغ ها بریزید. نسبت به اندازه مرغ، حدود یک لیوان آب هم روی مواد ریخته و در ظرف را با فویل بپیچید و ظرف را روی درجه 200 سانتیگراد در پنجره وسط فر قرار دهید. بعد از یک ساعت و نیم ظرف مرغ را بیرون بیاورید. در صورت پخته شدن مرغ، مقداری زعفران داخل نصف استکان آب جوش حل کنید و روی آن بریزید و شعله گریل را روشن کرده و بگذارید تا روی مرغ کمی برشته شود.

  • ۰۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    اسلایس مرغ

        نان تست بزرگ - 2 بسته

        سس مایونز - 200 گرم

        مرغ پخته شده - 200 گرم

        پنیر خامه ای - 100 گرم

        ماست خامه ای - 100 گرم

        هویج ابپز - 1 عدد

        سیب زمینی ابپز کوچک - 2 عدد

        فلفل دلمه نگینی خام - 1 عدد کوچک

        گردو نگینی تست شده - نصف پیمانه

        نمک و فلفل سیاه - مقداری

        آبلیموی تازه - یک قاشق غذا خوری

        خیار شور - 50 گرم

    نکات جانبی

     البته اسلایس مرغ رسیپی های مختلفی داره و شما میتونید به صورتهای مختلفی درستش کنید.

     به شکل کلبه- کیک – و ... و با مواد میانی مختلف. که بیس اصلیش مرغه و باقیش بنا به سلیقه و ذائقه تغییر می کنه.

    وقتی به شکل کلبه یا کیک و بصورت حجمی درستش می کنید بهش کیک مرغ می گند.

    خیلی دستورها توش جعفری یا پیازچه خرد شده داره که انصافا خیلی خوشمزه ترش می کنه اما ایرادی که داره اینه که موندگاریش رو خیلی پایین  می یاره. و فرداش کلا مزه اش بر می گرده. البته شاید بازم خیلی ها با همین شرایط دوست داشته باشند.

    اما این دستوری که امروز براتون میگذارم رو اکثر کسانی که خوردند دوست داشتند و برای کافی شاپ ها یا مراسمها و تولدها و ... هم همینو می زنم.

    امیدوارم شما هم درستش کنید و دوست داشته باشید.

    مرغهای پخته شده رو تکه تکه ریز کنید و سیب زمینی رو روش رنده کنید و بعد هم خیار شور رو رنده کنید و هویج رو نگینی خیلی ریز خرد کنید و اضافه کنید.

    حالا بهش گردو سس و ماست و پنیر رو اضافه کنید و نمک و ادویه و در آخر بهش فلفل دلمه ای خرد شده اضافه کنید

    گردو رو حتما تست کنید تا طعمش عالی بشه و وقتی زیر دندونتون می یاد لذت ببرید

    و ابلیمو. دقت کنید این غذا الویه نیست پس سیب زمینی زیاد و آلبیمو زیاد طعمش رو خراب می کنه و شما انگار دارید الویه میخورید.

    بیس اصلی و طعم قالب باید مرغ باشه و یکی دو تا سیب زمینی کوچولو کمک به چسبندگی و به صرفه شدن این غذاست.

    ابلیمو رو حتما تازه و فقط یک قاشق اضافه کنید نه بیشتر.

    سفتی و شلی مایه تون خیلی مهمه. مثل تصویر سعی کنید مایه کمی رو به سفتی باشه. مواد خیلی شل هنگام برش از لای نونها بیرون می زنه و خیلی سفت هم چون خود نونها کمی رطوبتش رو می گیره بعدا زیادی سفت می شه و به نونها چسبندگی نمیده و همینطور وقت خوردن خشک و سفت می شه.

    پس دقت کنید تا غلظت مواد خوب باشه. ماست باعث می شه که کل رطوبت به خورد نون نره و غذاتون از رطوبت کافی برخوردار باشه.

    پنیر خامه ای طعم خوبی بهش میده که از الویه و .. متمایزش می کنه.

    میزان مواد هم اگه زیاد باشه بین نونها بیرون می زنه و شکل زیبایی نمیده و اگه خیلی کم باشه انگار دارید نون خالی میخورید.

    اینها نکته های ریزی هست که شاید ساده باشه اما رعایت کردنشون بهتون نتیجه خوب و عالی میده.

    اگه خیلی میخواهید لذیذ تر باشه خیلی خیلی کم دو طرف نون رو سس بمالید و بعد مواد بگذارید. بازم اگه سس زیاد باشه مواد لیز میخوره از لای نون وقت گاز زدن یا برش زدن.

    همیشه در همه کار اعتدال رو رعایت کنید.

    بعد از گذاشتن مواد لای نونها کمی اونها رو فشرده کنید و بعد با چاقوی تیز اره ای لبه های نون رو برش بدید تا کارتون تمیز تر و زیبا تر دیده بشه و اسلایسهایی نرم و سفید داشته باشید.

    هویج به زیبایی برش ها و ایجاد رنگ های زیبا در غذا کمک می کنه و باید مقدارش کم باشه تا طعم رو عوض نکنه.

    فلفل دلمه خام طعم خیلی خوب و متفاوتی بهش میده که برای فلفل دوستان عالیه. همینطور ترکیب رنگیه خوبی تو برش ها می ده.

    در آخر تمامی برش ها تون رو دو نیم کنید تا مثلث هایی زیبا و خوشمزه داشته باشید

    و با هر انچه دوست دارید تزیینشون کنید. من با کمی گوجه گیلاسی و سس خردل و مایونز تزیینش کردم.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    نان سوسیس

    من با این دستور که مینویسم خمیر درست کردم شما با هر دستور مشابهی دوست داشتید میتونید خمیر بگیرید یا حتی از پودر خمیر پیراشکی و پیتزای آماده استفاده کنید یا اگر مقداری خمیر پیتزا و پیراشکی زیاد آوردید برای تفنن چند تا از این نونهای آسون درست کنید

    برای خمیر :یک قاشق مخمر داخل نصف لیوان آب ولرم همراه دوقاشق شکر گذاشتم عمل اومد بعد بهش یک تخم مرغ، یک قاشق چای نمک، سه چهارم لیوان ماست ،نصف لیوان روغن مایع و آرد به حدی که به دست نچسبه اضافه کردم و گذاشتم جای گرم ور اومد

    از خمیر با قالب یا دست سکه هایی درست کنید و روش سوسیس بگذارید.روشون رو سفیده تخم مرغ وکنجد میزنیم ودر فر180درجه میزاریم تا طلایی بشه

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۸:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

     شام فوری و خوشمزه 

    فریتاتای پنیر  

        1/2 فنجان فلفل دلمه ای خرد شده   2 ق روغن زیتون 

      1 ق غ کره  

      6 عدد تخم مرغ    

    1/4 فنجان شیر   

     1/3 فنجان پنیر پارمزان رنده شده     1/2 ق چ ریحان      نمک و فلفل  

     1 فنجان فتوچینی یا پاستا پخته آبکش  

          روغن  و کره  را در تابه داغ میکنیم. فلفل دلمه ای را تفت میدهیم.   تخم مرغها را  در یک کاسه شکسته  و شیر  و پنیر پارمزان رنده شده و ریحان  را با نمک وفلفل اضافه و   هم میزنیم.  پاستا را که قبلن در ابجوش پختیم  و کمی خنک شده به تخم مرغها اضافه میکنیم. و خوب مخلوط میکنیم و به فلفل دلمه ای های داخل تابه اضافه میکنیم. حرارت را ملایم و تخم مرغ را از اطراف به داخل جمع میکنیم تا نسوزه. وقتی قسمت زیر تخم مرغ سفت شد و روی تخم مرغ نرم است  بقیه پنیر را اضافه میکنیم. هم میتونیم درب غذا را بگذاریم تا پنیر اب شود و روی غذا بپزد  وهم اینکه داخل فر بگذاریم.  در اخر بهتره کمی از بالا حرارت ببینه تا روی غذا برشته شود.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان