خانه
204K

لذت آشپزی

  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28100 |24368 پست

    بادمجان شکم پر :

    شیک و خوشمزه . یه پیش غذا و برای خیلی ها مثل من یه غذای کامل . 

    ابتدا بادمجان ها را پوست کنده سپس بخش میانی بادمجان ها را با چاقو شکاف دهید، روی بادمجان ها مقداری نمک بپاشید 20 دقیقه استراحت دهید تا تلخی آن گرفته شود .آن ها را آبکشی کنید و روی دستمال اجازه دهید خشک شوند. سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی شوند ، بادمجان های سرخ شده را روی دستمال کاغذی یا توری قرار دهید تا روغن اضافی شان برود..

    پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود سپس گوشت چرخ شده و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و خوب سرخ میکنیم. نمک، فلفل، زردچوبه را اضافه و مخلوط کنید. سپس داخل بادمجان ها را با مواد پر کنید.

    نصف لیوان آب را با 1 قاشق غذاخوری رب انار مخلوط کنید و داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس بادمجان های شکم پر را داخل ماهیتابه و در کنار هم قرار دهید ، در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید آب اضافی تبخیر شده و سس جذب بادمجان ها شود سپس میتوانید روی آن را با دانه انار تازه و یا زرشک تزئین و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان