خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ساندویچ_کیک_سوئدی

    مواد لازم 
    یک بسته نان تست 
    پنیر خامه ای 
    آوکادو 
    میگو 
    خیار 
    شوید 
    ماهی قزل آلا دودی 

    طرز تهیه 
    می تونید از سالاد ماکارونی، سالاد الویه و یا سالاد مرغ برای تزئین استفاده کنید و برای تزئین لابه لا هم از هویج پخته و خیار و در صورت علاقه روی آن را با میگو تزئین کنید. برای درست کردن کیک کف ظرف مورد نظر رو سلفون بکشید به صورتی که مقداری از سلفون بیرون از ظرف باشد و بعد به ترتیب و بسته به سلیقه مواد رو درون آن بریزد و در آخر سلفون بیرون آمده را روی آن بکشید و در یخچال بگذارید تا خود را بگیرد. برای سرو سالاد سلفون روی مواد را بردارید و در ظرف مورد نظر برگردانید تا به صورت قالبی بیرون آید و به سلیقه خود و یا مثل عکس تزئین کنید.

    لذت آشپزی
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_ماهی_ (رژیمی )

    مواد لازم

    ماهی بخارپز و خرد کرده :    400 گرم
    فلفل چیلی تازه خردکرده :    1 تا 2 عدد
    پیازچه حلقه حلقه کرده :    3 عدد
    نخودفرنگی پخته :    1 پبمانه
    هویج پوست کنده و رنده کرده :    نصف پیمانه
    جوانه گندم :    نصف پیمانه
    گردوی خردکرده :    1 قاشق سوپخوری
    گشنیز تازه خردکرده :    1 قاشق سوپخوری
    آرد ذرت :    2 قاشق سوپخوری
    سفیده تخم مرغ :    2 عدد
    روغن :    مقداری

    مواد لازم برای تهیه سس

    ماست کم چرب :    1 پبمانه
    دانه کنجد :    2 قاشق چایخوری
    برش های لیمو :    به مقدار لازم

    دستور تهیه

    1-    ماهی، فلفل، پیازچه، نخودفرنگی، هویج، جوانه گندم، گردو و گشنیز را با هم مخلوط کنید. سپس آرد ذرت را به آن بیفزایید و خوب مخلوط نمایید

    2-    سفیده های تخم مرغ را در ظرف دیگری خوب هم بزنید و بعد به مخلوط ماهی اضافه نمایید و مخلوط کنید

    3-    تابه ای را گرم کنید و کمی روغن در آن بریزید. از مخلوط ماهی در اندازه های 1 قاشق سوپخوری بردارید و در تابه بریزید. کیک های ماهی را به مدت 3 تا 4 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک طرف آن ها پخته شود. سپس طرف دیگر آن ها را بپزید

    4-    روش تهیه سس :

    5-    ماست و دانه های کنجد را مخلوط کنید
    6-    کیک ماهی را به همراه سس و لیموترش میل نمایید

    لذت آشپزی
  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سس پرتقال(مخصوص رولت های مرغ)

    مواد لازم برای 4 نفر:
    ▪️آب پرتقال 3چهارم لیوان
    ▪️آرد ذرت 1قاشق غذاخوری
    ▪️شکر 1قاشق چایخوری
    ▪️رنده پوست پرتقال 2قاشق سوپخوری
    ▪️کره 2قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:
    ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آآن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. 
    این سس را مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. 
    روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم. 

    ⭐️نکات:
    1)برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.
    2)در صورت تمایل 1قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.
    3)این سس را بعد از آماده شدن مرغ میتوان روی آن ریخت یا مرغ را سرخ کرده و با سس پرتقال سرو کرد.
    4)در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.

    لذت آشپزی
  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب میگو 

    میگوها را به این صورت پاک کنید که پوست و سر آنها جدا شده و دم آنها روی بدن باقی بماند سپس رگ کمر آنها را گرفته ، آنها را با نصف پیاز رنده شده، سویاسس، ‌5 ادویه و سیر در یک ظرف بریزید، خوب مخلوط کنید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید. 
    مجله آشپزی مثبت - فاضل حسینی:
    مواد لازم

    6 عدد میگو سایز متوسط برای هر نفر
    1 عدد فلفل دلمه ای
    1 عدد پیاز
    1 ق س سویا سس
    به میزان لازم ادویه میگوی آسیایی ملقب به 5 ادویه
    1 حبه سیر خرد شده
    2 عدد سیخ باریک چوبی


    طرز تهیه 

    1. میگوها را به این صورت پاک کنید که پوست و سر آنها جدا شده و دم آنها روی بدن باقی بماند سپس رگ کمر آنها را گرفته ، آنها را با نصف پیاز رنده شده، سویاسس، ‌5 ادویه و سیر در یک ظرف بریزید، خوب مخلوط کنید و به مدت یک روز داخل یخچال قرار دهید.

    2. فلفل دلمه ای و مابقی پیاز را به صورت تکه‌های کوچک برش دهید. حالا باید کباب ها را آماده کنید. به این صورت که ابتدا میگوها را از سس خارج کنید سپس آنها را همراه یک تکه پیاز و یک تکه فلفل دلمه ای ساتی (طبخ داخل ظرف چدن) کنید و سپس به سیخ بکشید و این کار را 3بار تکرار کنید. (هر سیخ شامل 3 عدد میگو) ، سپس آنها را ترجیحا در داخل تابه چدنی ساتی کنید. بعد از آنکه کباب ها آماده شدند، آنها را با برنج سفید یا برنج سرخ شده سرو کنید.

  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیر بلال با این چاشنی های معرکه 

    1. مایونز، چیلی و پنیر
    برای اینکه شیربلال را خوشمزه تر و اشتها برانگیزتر کنید می توانید پس از پخت روی آن مخلوطی از مایونز، پنیر فتا، نمک و پودر فلفل چیلی بپاشید و میل کنید.

    2.چاتنی میوه
    پس از کباب کردن بلال، چاتنی میوه را با کره آب شدن مخلوط کنید و آن را روی بریزید و نوش جان کنید.

    چاتنی، ترکیبی از طعم های ترش، شیرین و تند است که با انواع میوه های خشک یا تازه، سرکه، شکر و چیلی تهیه می شود.

    3.گواكامولى‌
    گواكامولى‌ تازه طعم بسیار خوبی به بلال می دهد. می توانید روی آن آب لیمو ترش بچکانید و با یک قاچ لیموترش نیز تزئین کنید.

    گواكامولى‌ سس‌ تهیه شده از آواكادوى له‌ شده‌ و ادویه‌ جات‌ است.

    4. دارچین
    با ترکیب پودر دارچین، شکر و کره آب شده می توانید طعم شیرینی به بلال تازه کبابی بدهید.

    5. پودر کاری و آجیل
    با مخلوط پودر کاری و کره آب شده به بلال طعم دهید. سپس روی آن می توانید پسته خرد شده بپاشید و نوش جان کنید.

    6.چاشنی سالاد
    روش دیگری که می توان شیر بلال تازه را میل کرد مخلوط نمک، فلفل سیاه، زیره سبز و روغن زیتون است. این مواد را با هم مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بریزید.

    7.سبزیجات تازه
    سبزیحات معطر تازه را ریز کنید و با رزماری و کره آب شده مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بریزید.

    8.پستو و پارمسان
    اگر دوست دارید بلال با طعم ایتالیایی امتحان کنید، سس پستو را با پنیر پارمسان رنده شده و کره آب شده مخلوط و نوش جان کنید.

    9.حمص و فلفل
    این طعم نیز مدیترانه ای است. حمص، فلفل قرمز کبابی و زیتون خرد شده را با هم مخلوط کنید و روی بلال کباب شده بمالید.

    10. سس سبزیجات و فلفل
    سس سبزیجات را با کره آب شده مخلوط کنید و آن را روی بلال کباب شده بمالید و طعم تازگی را تجربه کنید.

    طرز تهیه چاتنی میوه

    مواد لازم

    • دو پیمانه شکر قهوه ای

    •دو پیمانه گلابی (نگینی خرد شده)

    • نصف پیمانه زردآلوی خشک

    • یک پیمانه خرمای خرد شده

    • یک پیمانه سیب (نگینی خرد شده)

    • نصف پیمانه کشمش زرد

    • نصف پیمانه آب

    • یک کله سیر خرد شده

    • نصف قاشق چایخوری پودر چیلی

    • نصف قاشق چایخوری زردچوبه

    • نصف قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده

    دستور تهیه

    1. همه مواد را با هم داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم تا زمانی هم بزنید تا شکر کاملا ذوب شود.

    2.حرارت را کم کنید. اجازه دهید 20 دقیقه با شعله کم نیم جوش باشد و میوه ها کاملا پخته شوند. البته به طور مرتب به آن سر بزنید تا به آب نیاز نداشته باشد.

    3. مواد را پس از خنک شدن در ظرف یا شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید تا هوا نکشد و به مدت 6 هفته کنار بگذارید تا حسابی جا بیفتد.

    4. چاشنی  نیز مانند ترشی هر چه بیشتر بماند خوش طعم تر می شود. اما اگر عجله دارید، پس از یکی دو روز هم می توانید آن را مصرف کنید

  • leftPublish
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    خوراک گوشت چینی رژیمی 

    مواد لازم

     گوشت استیک : 150 گرم

     زنجبیل: یک قاشق مربا خوری

     کلم بروکلی یا لوبیا : یک لیوان

     سس سویا : یک قاشق غذا خوری

     روغن زیتون : یک قاشق غذا خوری

    پودر سیر :یک قاشق مربا خوری

    نمک و فلفل : به میزان دلخواه

    طرز تهیه

    گوشت را باریک بصورت خلال در آورده و با پیاز و روغن زیتون و پودر سیر و زنجبیل  ده دقیقه تفت داده و بعد سس سویا و کلم بروکلی یا لوبیا سبز خرد شده را اضافه کرده و 5 دقیقی دیگر تفت می دهید. مقدار کالری این غذا 420 می باشد  

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    جوجه مکزیکی

    مواد لازم:

    فیله مرغ 4 تکه

    سیر خرد شده 6 حبه خرد شده

    نمک به مقدار لازم

    فلفل به اندازه ایی که گوشت راتند کند

    سس سالسا 7 قاشق غذا خوری

    زنجبیل به مقدار قابل توجه برای روی فیله ها

    پنیر چدار رنده شده 250 گرم

    اسپری روغن

    طرز تهیه:

    1. ابتدا کف یک ماهی تابه را با اسپری روغن چرب کنید.

    2. سپس روی فیله هاسیر خرد شده ، نمک ، فلفل و مقدار قابل توجهی زنجبیل بپاشید.

    3. فیله ها را در ماهی تابه بچینید و روی حرارت ملایم قراردهید تا رنگ آن تغییر کند .هر دو طرف فیله ها را کمی سرخ کنید.

    4. سپس آنها را از ماهی تابه بیرون بیاورید و در ظرف مناسب فر بچینید.

    5. روی آنها را سس سالسا بدهید و پنیر چدار را روی آنها بپاشید.

    6. ظرف را 20 تا 25 دقیقه در فر با دمای 375 درجه قرار دهید تا پنیر روی غذا ذوب شده و طلایی شود.

    7. بعد از بیرون آوردن از فر آنها را گرم با سالاد فصل میل کنید و لذت ببرید

    لذت آشپزی
  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ژیگو فرانسوی

    گوشت ران گوسفند یا گوساله 1 عدد  .  سیر 10 حبه  .  سیب زمینی 3 عدد

    پیاز 2 عدد  .  رب گوجه فرنگی 3 قاشق غذاخوری  .  ترخون و نمک و فلفل مقدار لازم

    استخوان ران را خارج کنید و چربی های اضافی روی گوشت را با چاقو جدا کنید و دور بیندازید سپس داخل گوشت را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و داخل هر کدام 1 عدد سیر و مقداری ترخون وارد نمایید.

    طرز تهیه 1 : داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود سپس گوشت را در روغن داغ تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند ؛ پیاز خلالی خرد شده ، رب گوجه فرنگی و 4 لیوان آب را به گوشت اضافه نمایید و حرارت را کم کنید تا ژیگو بپزد و آب غذا تمام شود ( در پایان پخت نمک و فلفل اضافه کنید ). 

    پس از پخت ژیگو را به صورت رولتی برش بزنید و سس باقی مانده را روی گوشت بریزید و سرو کنید ( میتوانید سیب زمینی را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و با مقداری سیر خرد شده سرخ کنید و دور ژیگو بچینید ).

     

    طزر تهیه 2 : برای تهیه ژیگو در فر ابتدا فر را با دمای 160درجه سانتیگراد روشن کنید ؛ سیب زمینی ها را به صورت مکعب های درشت خرد کنید ، ته سینی فر را چرب کنید و سیب زمینی و چند سیر با پوست را داخل سییی بریزید و پخش کنید سپس گوشت را روی سیب زمینی ها قرار دهید.

    روی گوشت را با کره یا روغن مایع خوب چرب کنید و نمک و فلفل بپاشید سپس 2 لیوان آب اضافه کنید و به مدت 2 – 3 ساعت داخل فر قرار دهید تا گوشت بپزد ( برای تست گوشت چاقویی را داخل گوشت فرو ببرید و اگر پس از بیرون کشیدن خون دیدید یعنی گوشت نپخته است ).

    پس ازپخت  سیب زمینی های کباب شده را داخل ظرف بریزید ، ژیگو را با چاقو به صورت رولت های باریکی برش بزنید و روی سیب زمینی ها قرار دهید و در انتها عصاره ای را که ته سینی باقی مانده است روی گوشت بریزیدو سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پیراشکی قالبی

    خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد

    مرغ پخته خرد شده  1.5 پیمانه

    سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه

    پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا  2/1 پیمانه

    ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه ای خرد شده  مقداری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.

    خمیر را مطابق شکل به 6  یا 8 قسمت تقسیم کنید

    قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.

    چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.

    مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید

    لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.

    قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.

    روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به  جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..

    حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اردور مرغ و قارچ 

    مواد لازم برای 5 نفر:

    ▪️نان تست به میزان لازم

    ▪️آبلیمو به میزان لازم

    ▪️کره به میزان لازم

    ▪️پودر سیر 1قاشق مرباخوری

    ▪️برگ بو 3عدد

    ▪️پیاز 1عدد

    ▪️مرغ (سینه) 1قطعه

    ▪️قارچ (متوسط) 15عدد

    ▪️فلفل دلمه ای (نگینی شده و رنگی) نصف پیمانه

    ▪️پیازچه 1.5عدد

    ▪️سس مایونز 3قاشق سوپخوری سرپر

    ▪️خیارشور 12عدد

    ▪️جعفری (ساطوری شده) 1.5قاشق سوپخوری

    ▪️ذرت نصف پیمانه

    💢 طرز تهیه : 

    ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با کره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و کمی نمک و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا کرده و ریش ریش کنید. داخل تابه مقداری کره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ کنید. قارچ را ریز کرده و به فلفل دلمه ای اضافه کرده و سرخ کنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد). 

    روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط کنید. 

    کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری کره آب کرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود. پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید. 

    ⭐️ نکات:

    1)اردور پیش غذایی است که با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار میگیرد. 

    2)در صورت تمایل مقداری سس قرمز روی اردورها بریزید. 

    3)میتوانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده کنید. 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۲۲:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ته چین مرغ

    مواد لازم: 

    برنج  1000 گرم

    گوشت مرغ  1 عدد

    ماست ساده کم چرب  1000 گرم

    زعفران  2 گرم

    روغن  250 گرم 

    تخم مرغ  6 عدد

    نمک  قدری

    روش تهیه :

    گوشت مرغ را میپزیم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت مرغ را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم ماست را بهم میزنیم نصف از زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت مرغ را در ماست می خوابانیم ( بهتر است گوشت مرغ را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم )پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت مرغ در آن خوابانده ایم در آن میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم مقداری گوشت مرغ روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن می ریزیم و بقیه گوشت مرغ را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت مرغ را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار میدهیم که به هم بچسبد آب گوشت مرغ را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و ظرف را در فر یا روی آتش قرار میدهیم بمدت یک ساعت میگذاریم دم بکشد ( حرارت فر 350 درجه فارنهایت )

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سیب پلو کرمانشاهی

    مواد اولیه:

    برنج                             یک کیلوگرم

    شوید                          ۳۵۰ گرم

    سیب‌زمینی                 متوسط چهار عدد

    پیاز داغ                 دو قاشق سوپ‌خوری

    دارچین                   یک قاشق چای‌خوری

    کره آب کرده                 بە میزان لازم

    مرغ پخته شده            پنج تکه

    نمک و روغن               به میزان لازم

    طرز تهیه:

    @occado

    * سیب‌زمینی‌های پوست گرفته را بە صورت حبه‌ای خرد کرده، داخل آب نمک می‌گذاریم تا نشاسته آن‌ها برود.

    * برنج را داخل آب جوش ریخته و نزدیک بە پخت آن کە شد، سیب‌زمینی‌ها را بە آن اضافه کرده و پس از این کە یک جوش زد، آن‌ها را آبکش می‌کنیم.

    * داخل قابلمه کمی روغن ریخته، بعد از آن کمی برنج روی آن می‌ریزیم، روی برنج نیز شوید خرد شده و کمی دارچین اضافه می‌کنیم، این کار را بە صورت لایه‌لایه تا انتها تکرار کرده و در لایه رویی پس از این کە شوید و دارچین ریختیم، پیاز داغ را نیز اضافه کرده، دم‌کش قابلمه را گذاشته و بە مدت ۴۵-۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا پلو دم بکشد.

    * پس از دم کشیدن پلو نیز کره را روی آن ریخته و همراه مرغ سرو می‌کنیم.

    نکات:

    * می‌توانید این پلو را همراه گوشت یا مرغ میل کنید.

    * اگر خواستید در این غذا از شوید خشک استفاده کنید، آن را در آب زده و در بیاورید.

    * این پلو را بە صورت کته هم می‌توانید درست کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماست موسیر خانگی

    مواد لازم:

    ماست کم چرب یک فنجان

    موسیر خشک نصف فنجان

    پودر موسیر سه چهارم قاشق چایخوری

    فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری

    نمک یک چهارم قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    1. ابتدا موسیرها را در ظرفی با آب جوش به مدت یک ساعت خیس کنید.

    2. سپس آنها را ریز ریز کنید و یا رنده کنید.

    3. بعد تمام مواد را در ظرف مورد نظر خود به خوبی مخلوط کنید.

    4. سپس در ظرف را پوشانده و برای چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    نکته: موسیر خشک را می توانید از عطاری ها یا لوازم قنادی فروش ها تهیه نمایید.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فلافل خونگی

    مواد لازم: دو لیوان نخود ؛ یک ليوان جعفري؛ یک عدد پیاز و چهارحبه سير ؛ نمك و ادويه به ميزان لازم . نخود رو دو روز قبل خیس کرده و مرتب آبش رو عوض کنید .

     طرز تهیه : نخودها و و پیاز و جعفري ها را چرخ ميكنيم. سيرها را هم ميتوانيم چرخ كرده ويا ريز كنيم. نمك و ادويه به ان اضافه كرده و مواد را خوب ورز مي دهيم و به شكل دلخواه(معمولا گرد)در مي اوريم. در ماهيتابه سرخ مي كنيم. اين فلافل ها به خاطر جعفري كه توش ريخته شده به رنگ سبز ميزنه.

     نكته: معمولا در خود فلافل جعفري نمي ريزند و اين كاملا دلخواه است ولي خوشمزه ميشه. برای فلافل قالب مخصوص هست که فروشگاه های لوازم آشپزی دارند .

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ته چین کباب کوبیده- شیک و مجلسی

    موادلازم برای 4 نفر: 

    ▪️برنج 3پیمانه

    ▪️گوشت (گوشت آماده برای کباب) 200گرم

    ▪️ماست 2قاشق غذاخوری

    ▪️روغن مایع 2قاشق غذاخوری

    ▪️زعفران یک قاشق غذاخوری

    ▪️گلاب 1قاشق غذاخوری

    ▪️هل (پودر) به میزان لازم

    ▪️گوجه فرنگی به میزان لازم

    ▪️آب 1چهارم پیمانه

    ▪️کره 50گرم

    طرز تهیه:

    برنج رو حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب(جدای از مواد اولیه)خیس کنید.

    برنج رو با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسونید و آبکش کنید.

    200گرم گوشت رو برای کباب آماده کنید(با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران و ... مخلوط کنید و خوب ورز بدید)

    قالب مناسبی رو انتخاب کنید و خوب چربش کنید.

    اول گوجه رو پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد اون رو ته قالب قرار بدید.

    گوشت رو به شکل دلخواه دربیارید و روی گوجه ها بذارید.

    حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز رو با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و اون رو روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید. برنج سفید آبکش شده رو هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.

    1چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم(یک قالب کوچک)کره مخلوط کنید و اون رو روی همه قسمتهای برنج بریزید.

    روی قالب فویل بکشید و یک ساعت اون رو داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید.

    ⭐️ نکات:

    1)زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتونید استفاده کنید.

    2)اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این کار استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.

    3)سعی کنید اول گوجه و گوشت رو داخل قالب بذارید و بعد برنج رو آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشه برنج به خوبی دم نمیکشه.

    4)اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج رو به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کنتاکی 

    ● مواد لازم:

    ▪️ سینه و ران مرغ (از هر کدام ۳ قطعه)،

    ▪️ یک لیوان آرد سفید،

    ▪️ نصف لیوان شیرخشک،

    ▪️ ۲عدد تخم مرغ زده شده،

    ▪️ آرد سوخاری به مقدار لازم، 

    ▪️ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم.

    ● طرز تهیه: 

    ۱) ابتدا سینه و ران مرغ را به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید و در حین پخته به آن کمی نمک، فلفل و سیر خرد شده اضافه کنید.

    ۲) آرد سفید را با پودر شیرخشک مخلوط کرده قطعات مرغ را در آن بغلتانید تا تمام سطح مرغ به آرد آغشته شود.(باید مرغ شما کمی مرطوب باشد تا آرد به آن بچسبد)

    ۳) قطعات مرغ را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا تمام سطح آن به آرد آغشته شود.

    ۴) قطعات مرغ را در روغنی که از قبل داغ شده ریخته و با حرارت متوسط سرخ کنید.

    ۵) مرغ کنتاکی را در ظرف کشیده و اطراف آن را با سیب زمینی سرخ شده و سبزیجات تزئین کنید.

    نکته: برای اینکه مرغ شما طعم بهتری داشته باشد پیشنهاد می کنیم از آرد سوخاری استفاده کنید که طعم بی نظیری به مرغ شما می دهد.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکوی مرغ سه رنگ 

    کوکو مرغ سه رنگ مواد لازم : برای ۴ نفر 

    سینه مرغ ……………….. ۱ عدد

    تخم مرغ ………………… ۳ عدد

    زعفران …………………… یک چهارم قاشق چایخوری

    آب هویج ……………….. یک چهارم لیوان

    آب اسفناج و جعفری … یک چهارم لیوان

    آبلیمو ……………………. یک چهارم قاشق چایخوری

    نمک و فلفل …………… به میزان لازم

    پیاز ……………………… ۱ عدد

    طرز تهیه : سینه مرغ را با پیاز، نمک و فلفل بپزید . سپس آن را ریش ریش کنید و تخم مرغ ، زعفران و آبلیمو  را به آن اضافه کنید. حالا مایه را به ۳ قسمت تقسیم کنید یک قسمت را کنار بگذارید، به قسمت دوم آب هویج و به قسمت سوم آب اسفناج را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید ظرف ها را کج بگذارید تا آب اضافی جدا شود. اکنون تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و روغن را در آن داغ کنید. حالا قسمت اول را در آن بریزید و در تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم نیم پز شود. آنگاه قسمت دوم را به آرامی روی کوکوی مرغ بریزید و صاف کنید. تابه را در فر گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا لایه‌ی دوم کوکو هم نیم پز شود. اکنون قسمت سوم را روی کوکو بریزید و صاف کنید.  دوباره کوکو را در فر بگذارید تا بپزد و طلایی رنگ شود. بعد آن را در دیس مناسبی برگردانید و با چاقوی تیزی، به قطعات دلخواه ببرید. نکته : به جای آب سبزیجات می توانید از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید . همچنین اگر تمایل به استفاده از آب هویج در کوکو ندارید می توانید یک قسمت را بدون زعفران ، قسمت دوم را با زعفران  و قسمت آخر را با آب اسفناج و جعفری تهیه کنید . این غذا برای مهمانی ها عالی است

    لذت آشپزی
  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ لایه ای شکم پر

    این غذای خوشمزه را هم می توانید به عنوان پیش غذا و هم برای غذای اصلی سرو کنید. مرغ لایه ای شکم پر  

    مواد لازم : سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۱ کیلو

    هویج نیم کیلو

    پیاز پیاز ۱عدد

    پنیر پیتزا ۲۰۰گرم

    خامه ۱/۳ فنجان

    آب لیموترش ۱ عدد

    شوید یک دسته

    نشاسته سیب زمینی یا آرد ۴ق غ

    فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی

    نمک و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه سینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم مرغ لایه ای شکم پر تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم. آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم. مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم. پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم. وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم. قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم. خامه رو اضافه می کنیم. شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و ۲ دقیقه می پزیم. نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه، سپس از روی حرارت بر می داریم. یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. ۲/۳ مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه. نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم. مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم. هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم. باقیمانده مرغ رو روی هویج ها پهن می کنیم. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشونیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شن. فر رو با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم می کنیم. وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف رو ۳۰ دقیقه در فر میذاریم. وقتی از فر در آوردیم آب خوراک رو از ظرف خارج می کنیم. باقیمونده پنیر رو روی مرغ می ریزیم. ظرف رو دوباره در فر میذاریم تا پنیر آب بشه و سطحش برشته بشه. بعد ار فر درمیاریم.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مارکوئیس یا فینگرفود سیب زمینی

    موادلازم:

    سیب زمینی نیم کیلو 

    پیازنگینی خردشده یک عدد

    کره 50گرم

     گوجه فرنگی 2عدد

    قارچ ریز خردشده 200گرم

    زرده تخم مرغ2عدد

    جعفری  ساطوری شده 2ق غ

    نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    سیب زمینی رابا پوست  ابپزکرده وتا گرم هست پوستش گرفته له کرده وپوره میکنیم ونصف کره نمک جعفری ساطوری شده  وفلفل وزرده تخم مرغ مخلوط کرده وهم میزنیم تا داغی سیب زمینی باعث اب شدن کره بشه  کبعد پوره رو داخل قیف ماسوره دار ریخته وکف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته وبه شکل دایره تو خالی( تقریبا شبیه لانه پرنده)ازپوره توی سینی فر که کاغذروغنی انداختیم میزاریم 

     فررا ازده دقیقه قبل با درجه حرارت 180درجه گرم کردیم سینی را داخل فرمیزاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببینه و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود  بشه پیاز وبا باقی مانده کره توی ماهیتابه تفت میدیم .مرغ ابپز وریش ریش کرده به پیازداغ اضافه میکنیم گوجه روپوستش گرفته وفیله میکنیم وتوی پیازداغ ریخته هم میزنیم .وقارچ ها راریز خرد کرده ووقتی اب گوجه ها کشید به ماهیتابه افزوده نمک وفلفل واویشن میزنیم وهم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم ووقتی پوره ها اماده شد وسط پوره ها را پر میکنیم .

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان