خانه
228K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۸:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گراتن وپاستا

     

    سینه مرغ ریش ریش شده نصف سینه 

    فلفل دلمه یک عدد 

    گوجه یک عدد

    پیاز سرخ شده یک عدد

    پاستا نصف بسته 

    ادویه به میزان لازم 

    پنیر پیتزا به میزان لازم 

    پاستا رو ریختم تو آب جوش و گذاشتم نرم بشه که برا بهتر ترم شدنش روغن و نمک زدم و بعد مرغ رو آب پز کردم و فلفل دلمه و پیاز و گوجه رو هم سرخ کردم و پاستا رو آبکش کردم و بعد داخل ظرف مورد نظرم رو کمی روغن زدم و لایه لایه پاستا و مواد رو ریختم و پنیر پیتزا زدم و برای 1ساعت و با درجه 180 در فر گذاشتم.

    لذت آشپزی
  • ۰۸:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ در قفس

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :

    ﺯﺭﺩﻩ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ : ۱ ﻋﺪﺩ

    ﻣﺮﻍ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﯾﺎ ﺗﮑﻪ ﺷﺪﻩ : ۱ ﻋﺪﺩ

    ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺁﺑﮕﺮﻓﺘﻪ : ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ

    ﺭﻭﻏﻦ : ۲۵ ﮔﺮﻡ

    ﺁﺭﺩ : ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

    ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺭﯾﺰ ﺷﺪﻩ : ﻣﻘﺪﺍﺭﯼ

    ﻧﻤﮏ ؛ ﻓﻠﻔﻞ ﻭ ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ : ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻﺯﻡ

    ﭘﯿﺎﺯ : ۱ ﻋﺪﺩ

    ﻧﻤﮏ : ۱ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

    ﺁﺏ ﺑﻪ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﺑﺪﺳﺖ ﻧﭽﺴﺒﺪ

     

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :

    ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺎ ﺭﻭﻏﻦ ﻭ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ ﻧﻤﮏ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﮐﻢ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺑﻪ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﻪ ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﭽﺴﺒﺪ. ﺭﻭﯼ ﯾﮏ ﻣﯿﺰ ﺁﺭﺩ ﻣﯽ ﭘﺎﺷﯿﻢ ﻭ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻭﺭﺩﻧﻪ ﺻﺎﻑ ﺑﺎﺯ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ. ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺧﻤﯿﺮ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﺑﺎﺷﺪ. ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻧﻮﺍﺭﻫﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﻋﺮﺽ ﯾﮏ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﻭ ﻃﻮﻝ ۳۰ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﻣﺘﺮ ﺑﺮﺵ ﻣﯽ ﺯﻧﯿﻢ .

     

    ﭘﺸﺖ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﮐﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﻗﻔﺲ ﺭﺍ ﺗﺸﮑﯿﻞ ﻣﯽﺩﻫﺪ ﭼﺮﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎﯼ ﻧﻮﺍﺭ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﺸﺒﮏ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﯽ ﺍﻧﺪﺍﺯﯾﻢ . ﻧﻮﺍﺭﻫﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﮐﻪ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﺭﺍ ﻗﻄﻊ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻧﺪ ﻓﺸﺎﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺑﭽﺴﺒﺪ .

    ﺳﭙﺲ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺑﺮﺱ ﺯﺭﺩﻩ ﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻧﻮﺍﺭﻫﺎ ﻣﯽﻣﺎﻟﯿﻢ . ﺍﮔﺮ ﺑﺨﻮﺍﻫﯿﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﻔﺲ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﯾﮏ ﻗﺴﻤﺖ ﺍﺯ ﻗﻔﺲ ﺧﻤﯿﺮﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﯾﮏ ﺩﺭﯾﭽﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻣﯿﺎﻭﺭﯾﻢ.

    ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ ۲۰ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺗﺎ ﻧﯿﻢ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭﻃﺒﻘﻪ ﻭﺳﻂ ﻓﺮ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﺗﺎ ﺧﻤﯿﺮ ﭘﺨﺘﻪ ﻭ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﺩ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻥ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺟﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﻄﻮﺭﯾﮑﻪ ﻧﺸﮑﻨﺪ.

     

    ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺼﻮﺭﺕ ﺩﺭﺳﺘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮﮐﺒﺎﺏ ﮐﻨﯿﻢ ﺑﺎ ﯾﮏ ﺳﯿﻢ ﻣﺴﯽ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ﺩﻫﺎﻥ ﻭ ﮔﻠﻮﯼ ﻣﺮﻍ ﺑﻪ ﺳﯿﻨﻪ ﺁﻥ ﻭﺍﺭﺩ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺷﮑﻞ ﻃﺒﯿﻌﯽ ﺑﻪ ﮔﺮﺩﻥ ﻣﺮﻍ ﻣﯽ ﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻓﺮ ﮐﺒﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺩﺭ ﻗﻔﺴﯽ ﮐﻪ ﯾﮑﻄﺮﻑ ﺁﻥ ﺑﺎﺯ ﺍﺳﺖ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﺩﻫﯿﻢ ﻭ ﺩﻭﺭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺟﻌﻔﺮﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ؛ ﮔﻮﺟﻪ ﻭﺧﯿﺎﺭ ﺷﻮﺭ ﺗﺰﯾﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﻢ.

    لذت آشپزی
  • ۲۳:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه لیمو عمانی در خانه.

    لیمو ترش رادر آب جوش ریخته بعدازچند دقیقه آبکش می کنیم،بعداز یک هفته لیموها اماده میشود

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رول استیک ژاپنی

    مواد لازم: برای 4 نفر

    گوشت استیک فیله گوساله : 6 تکه

    مارچوبه : 12 ساقه

    پیازچه : 12 ساقه

    هویج : یک عدد

    قارچ دکمه ای : 100 گرم

    کره : 2 قاشق غذاخوری

    سس سویا : ¼ پیمانه

    سرکه انگور قرمز : 2 قاشق غذاخوری

    روغن مایع گیاهی : 2 قاشق غذاخوری

    شکر : 2 قاشق مرباخوری

    برنج پخته شده : به میزان لازم برای سرو

    طرز تهيه:

    در یک ظرف متوسط آب بریزید و روی شعله بگذارید تا به‌جوش بیاید. در همین زمان تکه های استیک گوشت‌ را از عرض نصف کنید و بکوبید تا ضخامت آن ها به 4 میلی‌متر برسد.

    پیازچه‌ها و مارچوبه‌ها را به قطعات 8 سانتی‌متری ببرید. هویج را به 12 تکه 8 سانتی‌متری قسمت کنید. مارچوبه‌ها و هویج را به مدت 30 ثانیه در آب بپزید.

    سپس مخلوط را با آب سرد آبکشی کرده، روی دستمال حوله‌ای بگذارید تا خشک شوند.

    برای این که رول‌ها را درست کنید، هر یک از قطعات گوشت را روی تخته آشپزی قرار دهید. سپس به موازات عرض گوشت یک تکه مارچوبه، یک تکه هویج و یک تکه پیازچه را کنار هم قرار دهید. گوشت را دور آنها رول کنید. این رول را با یک خلال دندان محکم نمایید.

    سویا سس، سرکه انگور قرمز و شکر را با هم در ظرفی مخلوط کنید و رول‌ها را در آن بغلتانید.

    1 قاشق غذاخوری روغن را در یک تابه که روی حرارت ملایم است، بریزید و نیمی از رول ها را در آن قرار دهید و پس از 5 دقیقه یا زمانی که کاملاً بپزند یا طلایی شوند آنها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز به همین ترتیب سرخ شود.

    رول‌های سرخ شده را در ظرفی در بسته قرار دهید. سپس 1 قاشق دیگر از روغن گیاهی را اضافه و بقیه رول‌ها را سرخ کنید. تابه را تمیز کنید و بقیه مواد مزه دار کردن گوشت را نگه دارید.

    دوباره تابه را روی شعله قرار دهید و کره را در آن آب کنید. سپس قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 3 دقیقه آنها را تفت دهید.

    مواد مزه دار کننده را اضافه و صبر کنید تا به جوش آید و تابه را از روی شعله بردارید.

    در کاسه‌ها برنج بریزید و روی هر کدام از آنها یک رول استیک قرار دهید و قارچ را روی آنها بریزید. 

    نوش جان

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب_لبنانی_با_سس_مخصوص

    یه غذای آسیایی با دست پخت لبنانی. و بسیار خوشمزه

    مواد لازم :

    بلغور گندم : نصف پیمانه

    گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم

    پیاز خرد شده : نصف پیاز

    زیره : نصف قاشق مرباخوری

    ماست چکیده : یک قاشق غذاخوری

    روغن برای سرخ کردن

    مواد داخل کباب :

    روغن زیتون : یک قاشق غذاخوری

    پیاز ریز خرد شده : یک عدد کوچک

    دانه کاج خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

    سیر له شده : یک عدد (حبه)

    فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین : از هر یک مقدار کمی

    کشمش پلویی خرد شده : یک قاشق غذاخوری

    گوشت چرخ کرده : یک کیلوگرم

    نمک: به اندازه کافی

    برگ گشنیز خرد شده یک قاشق غذاخوری

    مواد سس تاهینی :

    تاهینی( ارده ) : ۴ قاشق مرباخوری

    ماست چکیده : ۴ قاشق مرباخوری

    آبلیمو: کمی

    روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

    آب : ۳ قاشق غذاخوری

    سیر له شده : یک حبه بزرگ

    طرز تهیه :

    بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.

    برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.

    بلغور گندمرا آبکش کنید و کنار بگذارید.

    در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.

    مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید،ماست چکیدهرا اضافه کنید.

    مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید وکبابرا ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

    کبابها را سرخ کنید.

    تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خوراک گل بادمجان 

    بادمجانهای صاف ویک دست رو باید یرای این کار انتخاب کنیم به صورت ورقه ای از طول برش میدیم وسرخ میکنیم میزاریم کنار. سینه یا فیله مرغ رو خرد میکنیم داخل روغن تفت میدیم فلفل دلمه ای قرمز رو هم خردمیکنیم داخلش میریزیم وتفت میدیم تا مرغ پخته وفلفل هم نرم بشه بعد زعفران نمک وفلفل میزنیم وزیرشو خاموش میکنیم بعد یه بادمجون بر میداریم یه مرغ وفلفل داخلش میزاریم ورول میکنیم به صورتی که یه مقدار ازشون بیرون بمونه حالا یه سس به این صورت رب رو تو روغن کم تفت میدیم یه مقدار ابجوش میریزیم عصاره مرغ یه کم نمک وفلفل میزنیم واین سس رو از بقل پیرکس میریزیم روی بادمجانها نریزید ومیزاریم تو فر درحدی که این سس به خرد بادمجانه بره خیلی نزارید بپزه چون نیاز به پخت نیست فقط بادمجانها با سس مزه دار بشه

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کباب کوبیده زعفرانی

    برای ۴ نفر.

    گوشت سردست گوسفند 300گرم میتوانید از گردن هم استفاده کنید ..

    گوشت قلوه گاه گوساله300گرم.

    پیاز 3عددمتوسط.

    نمک فلفل سماق

    زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق سوپخوری..

    گوشت را بانمک و فلفل 2بار چرخ کنید.بهتر است گوشت را در کاسه فلزی بریزید.پیاز هارا رنده کنید و داخل یک صافی بگذارید تا آب آن خارج شود.آب پیاز را دور نریزید.  پیازهارا خوب فشار دهید و با زعفران خوب مخلوط کنید.

    سس زعفران را روی گوشت بریزید و با دست ورز دهید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا کاملا چسبنده شود و چربی گوشت دربیاد و به انگشتاتون بچسبه. .

    حالا 1ساعت گوشت را در یخچال بگذارید تا استراحت کند.گوشتها را از یخچال بیرون بیاورید و با دو دست کاملا گوله کنید و بلند کنید ومحکم بکوبید ته کاسه. دوباره گوشتها رو جمع کنید وبکوبید20 بار تکرار کنید. .

    حالا گوشت شما آماده ست.سیخ ها را آماده کنید.دستتان را در آب پیاز خیس کنید.به اندازه یک پرتقال برداشته و وسط سیخ را در گوشت فرو کنید.

    .

     دوباره دستتان را خیس کنید و گوشت را کاملا روی سطح سیخ پهن کنید. ابتدا و انتهای کباب را خوب روی سیخ محکم کنید.با انگشت شست و سبابه به کباب فرم دهید. دقت کنید که کباب زیاد نازک نباشد چون خشک میشود. تعادل وزن آن رانیزحفظ کنید تا یک طرف سیخ سنگین نباشدو نریزد. .

    حداقل 2 ساعت سیخ های آماده شده را در فضای آشپزخانه روی یک سینی استراحت دهید. به این ترتیب کبابها کمی خشک میشوند و احتمال ریزششان کم میشود. .

    بعد از 1ساعت سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر هم کاملا هوا بخورد. منقل یا کباب پز برقی یا گازی ویا فر را آماده کنید. حرارت پخت کباب باید بالا باشد. سیخ هارا روی حرارت تند بگذارید و هر 10 ثانیه برگردانید تا هردو طرف آن به یک اندازه بپزد و نریزید.

     وقتی کبابها خودشان را گرفتند نیاز به برگرداندن ندارند. .

     سعی کنید کباب را آبدار بردارید وزیادنپزید چون خشک میشود. .

     روی کباب های پخته سماق بپاشید. میتوانید کمی گشنیز و جعفری خرد شده هم به مایه کباب اضافه کنید. .

     هیچوقت از جوش شیرین و تخم مرغ درمایه کباب استفاده نکنید چون خشک وبدمزه میشود .

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت گوشت

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مرغ با سرکه بالزامیک

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت مرغ

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شامی لپه یا شامی پوک 

    مواد لازم شامی لپه یا شامی پوکه :

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    گوشت ران گوسفند (بدون چربی)

    یک کیلوگرم

    100 گرم / 320 کالری

    لپه

    یک کیلوگرم

    100 گرم / 359 کالری

    تخم‌مرغ

    7 عدد

    100 گرم / 147 کالری

    زعفران ساییده شده

    یک قاشق چای‌خوری

    100 گرم / 310 کالری

    پیاز

    2 عدد متوسط

    یک عدد / 5 کالری

    نمک و فلفل

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

     

    طرز تهیه شامی لپه یا شامی پوکه :

    *. ابتدا گوشت را پاک کرده، بعد از تکه‌تکه کردن بشویید و در یک قابلمه متوسط بریزید. سپس پیاز را پوست کنده، به‌صورت درشت خرد کنید.حالا پیاز را همراه مقداری آب و کمی نمک داخل گوشت بریزید و بگذارید گوشت پخته و آب آن تمام شود.در این فاصله، لپه‌ها را پاک کرده، بعد از شست‌شو در قابلمه دیگری بریزید و مقداری آب و نمک و زرد‌چوبه به آن اضافه کنید. سپس قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و صبر کنید تا لپه بپزد.فقط توجه داشته باشید آب لپه نباید خیلی زیاد باشد؛ ضمنا حرارت‌دادن را تا زمانی ادامه دهید که علاوه‌بر پختن لپه، آب آن نیز جذب لپه شود.

    *. بعد از آنکه گوشت پخته شده و آب آن هم کشیده شد، آن را چرخ کنید. در این مرحله فقط یک‌بار چرخ کردن کافی است.حالا این بار گوشت چرخ شده را به همراه لپه دوباره داخل چرخ گوشت بریزید و باز هم آنها را چرخ کنید. مخلوط گوشت و لپه را کنار بگذارید و اجازه دهید سرد شود.یک کاسه گود آماده کرده، تخم‌مرغ‌ها را در آن بشکنید، سپس زعفران را نیز در یک یا 2 قاشق سوپ‌خوری آب جوش حل کرده، ‌همراه مقداری نمک و فلفل به تخم‌مرغ اضافه کنید و کمی با قاشق هم بزنید.نکته: در صورتی که می‌خواهید شامی شما پوک شود، می‌توانید مقدار یک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین را در کمی آب سرد حل کنید و در این مرحله به مخلوط تخم‌مرغی بیفزایید.مخلوط تخم‌مرغی را به مایه گوشت و لپه چرخ شده افزوده، با دست مواد را خوب ورز دهید.

    *. حالا در یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. در این فاصله، مقداری به اندازه کمی بزرگ‌تر از یک تخم‌مرغ از مخلوط گوشتی را بردارید و بعد از گلوله کردن، با فشار روی یک دست به‌صورت گرد پهن کنید، سپس با انگشت دست مقابل، سوراخی درست در میان این دایره گوشتی ایجاد کنید.شامی را با احتیاط داخل روغن داغ شده قرار دهید و بقیه مواد را هم به‌همین صورت آماده کنید.وقتی یک طرف شامی‌ها سرخ شدند آنها را با کفگیر برگردانده، طرف دیگر را نیز سرخ کنید.بعد از آنکه هر یک از شامی‌ها سرخ شدند، آنها را در سبدی فلزی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود.

     

    نکته 1: در صورتی که مشکل چربی خون دارید و می‌خواهید مقدار بیشتری از روغن شامی‌ها گرفته شود، از دستمال کاغذی حوله‌ای آشپزخانه استفاده کنید، به این ترتیب که کف سبد را با دستمال بپوشانید، سپس شامی‌ها را روی دستمال قرار دهید.

    نکته 2: اگر شامی‌ها در روغن وا برود، به این معناست که مایه آن به تخم‌مرغ بیشتری نیاز دارد و برعکس اگر احساس می‌کنید مایه شامی شل شده است با اضافه کردن یک قاشق آرد نخودچی، آن را سفت‌تر کنید.

    نکته 3 : با توجه به اینکه قرار است لپه‌ها را پس از این چرخ کنید، خیلی نگران له شدن لپه‌ها نباشید

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کوکوی مرغ مغزدار

    یه نوع کوکوی مرغ مغزدار که هم میشه به عنوان یه وعده غذایی کامل باشه و یا به عنوان کنار غذا برای مهمونیا استفاده بشه 

    یک عدد سینه مرغ ؛ دو عدد سیب زمینی بزرگ ؛ نمک؛ زعفران؛ تخم مرغ دو تا سه عدد؛گردو درشت خرد کرده سه قاشق؛زرشک یک قاشق

    اول مرغ را حبه قندی ریز کنید کمی نمک ؛فلفل سیاه؛ یک عدد پیاز  کوچیک خلالی خرد شده ؛دو قاشق روغن مایع با هم مخلوط کرده و دوساعت استراحت میدیم تا مرغ مزه دار بشه بعد تکه های مرغ را در تابه ریخته با یکی دو قاشق روغن تفت میدیم تا پخته و کمی طلایی بشن بعد گردو و زرشک رو به مرغ اضافه میکنیم اگه دوست دارین کمی هم پودر سیر بریزین؛ حالا سیب زمینی ها رو بصورت خلالی ریز خرد کنید مثل زمانی که میخواهید سیب زمینی سرخ کرده درست کنید کاملا سرخشون کنید و از روغن بیرون بیارید حالا کف یه قالب دلخواه دو سه قاشق روغن بریزین قالب من تفلون مستطیلی مثل قالب لوف کیک بود ؛ تخم مرغها رو حسابی با چنگال هم بزنید بعد یک قاشق مرباخوری آردو کمی زرد چوبه و نمک و زعفران بزنید نیمی از این تخم مرغ زده شده را روی سیب زمینیهایی که سرخ کردین و خنک شدن ریخته و نیم بقیه تخم مرغ رو روی مرغهای تفت داده شده بریزین و  کمی هم بزنیدتا همه آغشته بشن به مواد تخم مرغ کف قالبی که روغن ریختین نیمی از سیب زمینی ها رو ریخته بعد مواد مرغ و گردو رو ریخته وباز در آخر نیمه بقیه سیب زمینی رو ریخته کمی با قاشق روی موادفشار بیارید تا سطحش صاف بشه روی ظرف فویل بکشید و چند جای اونو  بزنید فر رو از قبل روی دویست درجه گرم کنید و نیم ساعت در فر بگذارید ده دقیقه هم بدون فویل شعله بالایی رو بزنید بعد از کمی خنک شدن دیواره قالب رو از مواد بوسیله چاقو جدا کنید و در ظرف برگردونید و برش بزنید بسیار خوشمزه است حتما امتحان کنید من سیب زمینی کم داشتم لایه سیب زمینیم نازک شد اگر فر ندارید داخل تابه روی گاز هم میشه تهیه کرد شعله پخش کن بذارین و مثل کوکو معمولی بپزین

    لذت آشپزی
  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ماهی_قزل_آلا

    مواد لازم

    ماهی قزل آلا : یک عدد (به تعداد نفرات)

    گوجه فرنگی حلقه شده : 2 عدد

    لیمو ترش تازه حلقه شده : یک عدد

    نمک و فلفل : به مقدار لازم

    پودر زنجبیل :  به مقدار لازم

    سیر و شوید تازه : به مقدار لازم

    طرز تهیه ماهی قزل آلا ، طرز تهیه غذای رژیمی خوشمزه ، ماهی رژیمی

    دستور تهیه ماهی قزل آلا:

    بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند . بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.

    و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است

    لذت آشپزی
  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    كوكوي چند لايه اى

    سيب زميني متوسط دو عدد آب پز 

    تخم مرغ سه تاچهار عدد

    پياز داغ نگيني يك فنجان 

    زعفران كمي 

    نمك كمي 

    سيب زميني رو رنده كنيد وبا تخم مرغ و پياز داغ  ونمك وكمي زعفران و مخلوط كنيد و در سيني پهن كه زيرش كاغذ روغني انداختين پهن كنيد تو فر بذاريد بمدت بيست با درجه صدو هشتاد تا پخت دربياريد

    سبزي كوكو نيم كيلو 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    گردو آسياب شده كمي  

    نمك كمي 

    همرو خوب مخلوط ميكنيد و باز تو سيني فر بذاريدبمدت يكربع با همون دما مثل بالا تا تخم مرغ پخت برداريد

    لوبيا سفيد صدو پنجاه گرم 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    نمك كمي 

    خامه پنجاه گرم  

    لوبيا سفيد رو خوب بپزيد و ميكس كنيد با خامه و تخم خرغ و نمك خوب بزنيد و مثل بالا تو فر بپزيد 

    ژامبون قرمز رنگ دويست گرم 

    تخم مرغ سه تا چهار عدد

    جوز هندي نصف چايخوري

    نمك كمي 

    ژامبون رو به مربع هاي كوچك ببريد و با مواد بالا مخلوط كنيد و مثل بالا تو سيني فر بپزيد 

    حالا مابين چهار كوكو پنير پيتزا ورقه اي بذاريد و كو كوي ژامبون رو رو قرار بدهيد و ده دقيقه تو فر بذاريد تا پنير آب بشه 

    دورشو ببريد و به برش هاي دلخواه ببريد 

    و تزيين كنيد

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • ۰۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    اسنک قلب، ویژه ولنتاین

    لذت آشپزی
  • ۰۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خاگینه پوفی

    لذت آشپزی
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قارچ سوخاری پفکی 

    مواد لازم

    500 گرم قارچ1/2 قاشق چایخوری پودر سیر ریز شده1/2 قاشق چایخوری پودر پیاز1.5 فنجان آرد1 قاشق سوپخوری آرد ذرت1.5 فنجان آب1/2 قاشق چایخوری نمک1 قاشق چایخوری فلفل1/2 قاشق چایخوری پودر کاری1/2 قاشق چایخوری پکینگ‌ پودردستورالعمل

    آرد ،  ذرت ، نمک ، فلفل ، بیکینگ‌پودر و پودر کاری را با هم مخلوط کنید .

    آب را به مخلوط افزوده و خوب هم بزنید و سپس به مدت ده دقیقه آن را کنار بگذارید.

    سیر و پیاز را نیز به مخلوط اضافه کرده و بعد از آن قارچ‌ها را داخل مخلوط بریزید و خوب هم بزنید تا قارچ‌ها کاملا با خمیر پوشانده شوند.

    در همان حال ، روغن را داخل ماهی‌تابه داغ کنید . قارچ‌ها را درون ماهی‌تابه بریزید و آن را حدود پنج دقیقه سرخ کنید تا طلایی - قهوه‌ای شوند.

    قبل از سرو کردن ، قارچ‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن آن خارج شود سپس آن‌ها را با لیمو و جعفری خرد شده سرو کنید.

    ____________________

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیپس ترد خانگی :

    معمولا وقتی تو خونه میخوایم چیپس درست کنیم ، هر چقدرم که سیب زمینی رو نازک ورقه میکنیم ، بازمد چیپسای سرد شده نرم میشن و به هم میچسبن

    راهکارش چیه برای ترد شدن و شبیه چیپس حاضری بشه؟

    🌀سیب زمینی رو ورقه کنید و بعد داخل مخلوط اب نمک و بیکینگ پودر بخوابونید. حداقل یکی دو ساعت

    بعد اون ها رو در سبد بریزید و صبر کنید ابش بره ، یا خشکشون کنید ، حالا در روغن زیاد سرخشون کنید. خواهید دید که چقدر ترد و پفکی هستن

  • ۱۴:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    لازانیا_قیفی

    مواد لازم 

    سینه مرغ پخته شده  ۱ عدد(نصف سینه)

    زردچوبه  ۱قاشق چایخوری برای مرغ 

    ۱ قاشق غذا خوری هم برای خمیر لازانیا

    نمک به میزان لازم

    پیاز متوسط ۱ عدد

    روغن مایع / 2 قاشق غذاخوری

    خمیر لازانیای گرد / 1 بسته

    فلفل دلمه ای / 1 عدد كوچك

    قارچ / 250 گرم

    كنسرو ذرت / 3 قاشق غذاخوری

    پنیر موتزارلا / 1 بسته

    سس مایونز / 1 قاشق غذاخوری

    كره / برای چرب كردن كف ظرف

    شیر / یك لیوان

    طرز تهیه : 

    پیاز را با یك قاشق چایخوری زردچوبه و  2 قاشق غذاخوری روغن مایع كمی تفت دهید و سپس مرغ را اضافه كنید و بعد كمی تفت داده در قابلمه را بگذارید تا بپزد ( 45 دقیقه ) در انتهای پخت نمك را به آن بیافزایید - پس از پخت مرغ را ریش ریش كرده - قارچ و فلفل دلمه را خرد كرده و با كنسرو ذرت مخلوط میكنیم - یعنی مخلوطی از (مرغ ریش شده - فلفل دلمه نگینی خرد شده - قارچ نگینی خردشده - ذرت و كمی پنیر پارمزان ) داریم. 

    یك بسته لازانیای گرد نیاز داریم . 

    قابلمه بزرگتری را پر از آب كرده و كمی نمك، روغن و یك قاشق غذاخوری زردچوبه به آن اضافه میكنیم و منتظر میشویم تا جوش آید. 

    سپس لازانیاها را تك تك به آب اضافه میكنیم و به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط می پزیم (‌در قابلمه را نگذارید ) 

    سپس قابلمه حاوی لازانیا را داخل سینك ظرفشوئی گذاشته و آب سرد را با فشار كم درون آن باز میكنیم ، تا زمانی كه آب داخل ظرف كاملاً سرد شود. 

    سپس خمیرها را یكی یكی بیرون آورده و روی دستمال تمیزی پهن میكنیم و بعد خمیر را از وسط برش میزنیم.

    روی خمیر برش خورده كمی مایونز می مالیم و سپس خمیر را با دست حالت قیف درست میكنیم.

    داخل قیف را  با مخلوط گوشت و سبزیجاتی كه قبلا آماده كرده ایم پر میكنیم.

    روی مواد را كمی پنیر رنده شده و پودر آویشن می پاشیم.

    و قیف ها را داخل ظرفی كه با كره سرد چرب كرده ایم می چینیم . ( بهتر است ظرف گرد باشد ). 

    یك لیوان شیر را روی تمام قیف ها می ریزیم و سپس پنیر موتزارلا را به شكل دلخواه روی آن می پاشیم ( بهتر است پنیر تمام سطح قیف ها را نپوشاند تا شكل اصلی نمایان تر باشد )  

    لازانیا را به مدت 40 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.  ( فر باید از قبل گرم شده باشد )

    میتوانید پس از پخت روی لازانیا را با سس كچاب ( گوجه فرنگی ) تزیین كنید. 

    همانطور كه می بینید با وجود اینكه روی تمام لازانیا با پنیر پوشانده نشده ولی كاملاً لطیف و خوشمزه است و دلیل استفاده از شیر در این لازانیا برای  جلوگیری از خشك شدن آن است.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • ۱۶:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رول_صبحانه

    رول صبحانه ی فرانسوی خوشمزه و مقوی برای بچه ها،به صبحانه تنوع بدید و از خوردنش لذت ببرید😋

    مواد لازم: 

    🌼8 برش نان تست که باید لبه های دور آن را جدا کنید 

    🌼پنیر خامه ای یا خامه ، توت فرنگی به میزان لازم و ریز خرد شده ، و در صورت تمایل شکلا ت Nutella 

    🌼2 عدد تخم مرغ 

    🌼3 قاشق غذاخوری شیر 

    🌼1/3 فنجان شکر دانه ریز یا پودر قند 

    🌼2 قاشق چای خوری دارچین 

    کره، برای چرب کردن کف تابه 

    🌰طرز تهیه🌰

    پس از اینکه لبه های نان تست را برش زدید با وردنه نان را صاف کنید اینکار باعث می شود کمی نان نازک تر شود .

    توت فرنگی خرد شده را با خامه و یا شکلات نوتلا مخلوط کنید و از بر روی لبه نان قرار دهید حدود 1 سانت و سپس شروع کنید به آرامی نان را به شکل رولت لوله کنید.

    در کاسه ای تخم مرغ ها و شیر را با هم خوب مخلوط کنید . رولت های آماده شده را در آن به آرامی فرو برید.

    ماهیتابه را با کره چرب کنید پس از گرم شدن رولت ها را یکی یکی در آن سرخ کنید. 

    در ظرفی دیگر پودرقند یا شکر نرمتان را با دارچین مخلوط کنید و رول های سرخ شده را داغ در آن بغلطانید داغ بودن باعث میشود شکر و دارچین به رول ها بچسبد.

    به جای خامه و توت فرنگی می توانید از خرمای نرم شده بدون هسته و گردو خرد شده استفاده کنید

    لذت آشپزی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان