
آهو :
چه کیکهای خوشگلی درستیدی خانوم هنرمند
این کیک کریستالیو من خیلی دوست دارم درست کنم ولی احساس میکنم مزه ی کیک و ژله با هم زیاد جالب نمیشه . شما که خوردی به نظرت ترکیب این دو تا چه مزه ایه؟

من هم زیاد طعم ژله و کیک دوست ندارم.اما با این روش که درست کردم خوب شد.
1-از دستور کیک موج دار استفاده کردم برای کیک که هم خوشرنگ هم طعم خوبی داره
2- برای کریستال ار ژله استفاده نکردم.از پودر اگار و رنگ خوراکی قرمز استفاده کردم.
پودر اگار نه بو و نه طعم داره و برای روی کیک و تزیین مناسب.خیلی سریع تر از پودر ژله میبنده و انسجام بیشتری داره