خانه
22.1K

کیک اسفنجی

  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۲/۷/۳
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
     بفرمایید کیک .....
  • ۰۰:۱۵   ۱۳۹۲/۷/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    نانای جون ببین این نکاتی که الان مینویسم رو رعایت میکنی یا نه:

    یعنی نانای از دیشب تا حالا دارم فقط به ریزه کاری های کیک فکر میکنم....قیافه ام شد مثل قالب کیک هههههههه




    1- توی پخت کیک حتــــــــــــــــما باید فرت رو از قبل روشن کنی و مواد رو تو فر داغ بذاری نه فر سرد

    2-موادت با اندازه قالبت باید هم خوانی داشته باشن ..اگه قالبت کوچیک باشه و موادت زیاد معمولا وسط کیک پف میکنه و بالا میاد به صورتیکه کیک از کناره های قالب شروع به پختن میکنه کناره ها عادی پخته میشن و دیگه جایی برای قسمتهای مایع وجود نداره بنابراین قسمتهای سفت شده نمیتونن قسمتهای اضافی مایع رو جذب کنند و مایع وسط روی هم انباشته میشه و وسط کیک به دلیل نبودن فضای کافی بالا میاد سعی کنید از قالب هایی استفاده کنید که مایع کیک حداکثر 2/3 قالب رو پر کنه.

    3-معمولا توی ظرف پیرکس کناره ها خوب پخته میشن و وسط خام میمونه..اینم از خوبی قالب تفلونه دیگه

    4- موادت باید وقتی آماده شد سریع توی فر بره و بیرون نمونه

    5-از سالم بودن بیکینگ پودرت اطمینان داری ؟ منظورم اینه تاریخش مال ده سال پیش نیست؟؟

    6- توی بعضی از کیکها همزدن بیش از حد مواد هم باعث خوابیدن پف کیک میشه

    7- دمای فرت تنظیم هست؟؟؟ ممکنه ایراد از تنظیم نبودن فرت باشه

    8-وقتی کیک رو تو فر گذاشتی نباید تا حداقل یک ربع در فرت رو باز کنی...ببین اینم رعایت کردی؟؟؟

    9-قالب رو در همون طبقه فرت میذاری که تو دستور هست؟؟؟

    10- توی میزان موادت دست نمیبری؟ منظورم کم یا زیاد کردن آرد و مایعات کیک و بیکینگ پودره؟؟؟؟
  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۲/۷/۱۵
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    الهه جون میشه یه تزیین قشنگ برای روی کیک بگی.میخوام برای مامانم درست کنم ممنون عزیزم
  • ۰۶:۳۴   ۱۳۹۲/۷/۱۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    اگه شکلات خورید میتونی از گاناش استفاده کنی ...شکلات قهوه ای ای که من تو دو عکس کیک شیر گذاشتم گاناشه
    برای گاناش من یه بسته خامه صد گرمی صبحانه رو میذارم روی حرارت کم تا گرم شه اما نجوشه ..صد گرم هم شکلات تخته ای تلخ رو خورد میکنم (نترس اون قدر تلخ نیستا) بعد که خامه گرم شد شکلات خورد شده رو توش میریزم و سریع هم میزنم تا با گرمای خامه شکلات آب بشه .یه قاشق کوچولو کره (برا براق شدن )و یک قاشق سوپخوری عسل و کمی هم نسکافه ساییده شده توش میریزم و همونطور که گرمه میریزم روی کیک
    بهتره کیکت رو روی پایه توری بذاری که شکلات اضافی از دورش بریزه ..من همیشه روی پایه توری ماکروفرم میذارم
  • ۰۶:۳۸   ۱۳۹۲/۷/۱۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    ساده ترینش هم تزیین کیک با پودر شکره که تو کیکی هویج دستورش رو گذاشتم ...
    البته برا کیک اسفنجی باید از خامه استفاده کنی ....
  • ۰۶:۴۰   ۱۳۹۲/۷/۱۶
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    راستی من خودم چون زیاد خامه خور نیستم همیشه رو کیکم رو گاناش میدم و بعد کمی شکلات تخته ای سفید رو تو ماکروفر حرارت میدم و آبش میکنم و با یه قیف کاغذ روغنی که خودم میسازم روی گاناش رو تزیین میکنم
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۲/۷/۱۷
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    ممنون الهه جون.یه تریین با میوه هم میگید
  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۲/۷/۱۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    برای میوه باید از ژله آگار آگار یا همون ژله نرم استفاده بشه تا رنگ میوه حفظ بشه در غیر اینصورت میوه ای مثل موز سیاه میشه
  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۲/۷/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26879 |15841 پست
    آقا قبول نیست !
    من فکر کنم این کیک رو دوست دارم، اما عکسش رو ندارم که !
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۲/۷/۱۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    چه کیکی رو میگی؟
    میوه دار یا اسفنجی؟؟؟
  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۲/۷/۱۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26879 |15841 پست
    من منظورم کیک اسفنجی بود، اما حالا فک میکنم هر دوش !
  • ۰۰:۳۶   ۱۳۹۲/۷/۱۸
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    تموم کیکهای تولد با کیک اسفنجی درست میشن
    کیک با میوه هم اونایی هست که تموم کیک خامه کشی شده و روش میوه و یه ژله بی رنگ نرمه
  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۲/۷/۱۸
    avatar
    محیا
    کاربر فعال|223 |279 پست
    اگار اگار چیه
  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۲/۷/۱۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7035 پست
    یه پودر سفید رنگه که تو شیرینی پزی به کار میره و باهاش ژله نرم درست میکنن
    همون ژله بیرنگی که روی میوه توی کیک و شیرینی تر میبینین با آگار آگار درست میشه
    پارسال صد گرمش ده تومن بود.امسال نمیدونم چند شده
  • ۰۵:۵۴   ۱۳۹۲/۱۱/۲۲
    avatar
    zahra
    کاربر جديد|2 |17 پست
    سلام دوست عزیز خسته نباشید و ممنونم بابت اینهه حوصله که به خرج دادین برای توضیحات عالی بود
    من کار بر جدید هستم و یه سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
    میخواستم بپرسم ایا میشه تو پلو پز کیک پخت مثلا همین کیک اسفنجی رو ..
    ممنون میشم جواب منو بدین
    ویرایش شده توسط zahra در تاریخ ۲۲/۱۱/۱۳۹۲   ۰۵:۵۵
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2021 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان