خانه
26.6K

کیک اسفنجی

  • ۰۶:۳۴   ۱۳۹۲/۷/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اگه شکلات خورید میتونی از گاناش استفاده کنی ...شکلات قهوه ای ای که من تو دو عکس کیک شیر گذاشتم گاناشه
    برای گاناش من یه بسته خامه صد گرمی صبحانه رو میذارم روی حرارت کم تا گرم شه اما نجوشه ..صد گرم هم شکلات تخته ای تلخ رو خورد میکنم (نترس اون قدر تلخ نیستا) بعد که خامه گرم شد شکلات خورد شده رو توش میریزم و سریع هم میزنم تا با گرمای خامه شکلات آب بشه .یه قاشق کوچولو کره (برا براق شدن )و یک قاشق سوپخوری عسل و کمی هم نسکافه ساییده شده توش میریزم و همونطور که گرمه میریزم روی کیک
    بهتره کیکت رو روی پایه توری بذاری که شکلات اضافی از دورش بریزه ..من همیشه روی پایه توری ماکروفرم میذارم
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان