اینم یه روش دیگه ی دوخت این شلواره که تو این روش شما به یه مربع به طول و عرض نصف دور کمر منهای یک سانت + قد شلوار+ نصف دور دمپای شلوار نیاز دارید.
روی مربع رو طبق شکل زیر علامت گذاری کنید و قسمتهایی که هاشور خورده برش خورده و دور ریز میشه.
در مرحله ی بعد پارچه از خط آبی تا میشه قسمتهایی که با خط زرد مشخص کردم به هم دوخته میشه و قسمتهایی که با خط سبز مشخص کردم نیز به همین صورت به هم دوخته میشه.
تو این روش برای قسمت کمر شلوار یه پارچه مستطیل به طول دور تا دور کمر شلوار و به عرض 20 سانت یا بیشتر در نظر بگیرید اونو به صورت یک لا به شلوار وصل کنید و به وسیله ی کش ماسوره به فاصله ی 5 سانت از هم دوخت صاف روش برید و به اصطلاح کش دوزی کنید . کش ماسوره کش های باریکی هست که شما اونو در حالی که کشیدین دور ماسوره میپیچید و ماسوره رو داخل ماکو قرار میدید . نخ بالایی باید نخ معمولی باشه وقتی دوخت انجام میشه زیر دوخت کش قرار میگیره و روی دوخت نخ معمولی .


