خانه
175K

آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۰۸:۴۱   ۱۳۹۴/۶/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    طرز تهیه خمیر فوندانت برای تزیین کیک

    اول از همه طرز تهیه خمیر فوندانت رو قرار میدم. در این دستور هر دو روشش رو نوشته که من روش آسونه رو که با مارشمالو درست میشه، یه مختصر توضیحی میدم. در مورد اون یکی چون تاحالا درست نکردم هم هیچ نظری نمیدم. شاید یه روزی که درست کردم، مطلبش رو هم قرار بدم.

    تزیین کیک با فوندانت

    تزیین کیک با فوندانت

    مارشمالو چیست؟

    اول از همه یه توضیحی راجع به مارشمالو بدم. مارشمالو رو خیلی ها قبلا خوردیم ولی اسمش رو نمیدونستیم. یه نوع آب نبات یا شکلات خیلی نرمه که خیلی زود هم در دهان آب میشه. اینم عکسشه. معمولا توی سوپر مارکت ها پیدا میشه.

    مارشمالو

    مارشمالو

    مواد لازم برای تهیه خمیر فوندانت با مارشمالو

    • مارشمالو نیم کیلو
    • پودر شکر یک کیلو
    • روغن به مقدار لازم
    • آب دو تا پنج قاشق غذاخوری

    طرز تهیه فوندانت با مارشمالو

    اول از همه اینکه اگه مارشمالو های رنگی رو استفاده کنیم خمیرمون رنگی میشه. مارشمالو ها رو در ظرفی میریزیم و به همراهش دو سه قاشق آب هم میریزیم و در مایکروویو قرار میدیم. اگر هم مایکروویو ندارید میتونید این کار رو به روش بن ماری انجام بدید (با گرمای غیر مستقیم روی بخار آب ذوبش کنید.)

    مارشمالو

    مارشمالو

    مارشمالو

    مارشمالو

    بعد از هر سی ثانیه یه همش میزنیم و باز در مایکرویو میذاریم. تا دو سه دقیقه این کار رو تکرار میکنیم و بعد پودر شکر رو اضافه میکنیم.

    خمیر فوندانت

    خمیر فوندانت

    رنگی کردن خمیر فوندانت

    رنگی کردن خمیر فوندانت

    انقدر هم میزنیم و ورز میدیم تا به شکل خمیر در بیاد. این رو هم یادتون باشه که خیلی چسبنده اس و روغن برای چرب کردن دستتونه. هم سطح کاری رو که روش خمیرتون رو ورز میدید و هم دستتون و هم قاشقی که میخواید باهاش هم بزنید رو کاملا چرب کنید.

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    تزیین کیک

    خمیر فوندانت

    خمیر فوندانت

    این طرز تهیه خمیر فوندانت بود. به همین آسونی. رنگی کردنش هم با رنگهای خوراکی میتونید رنگش کنید.

    تزیین کیک با فوندانت

    برای تزیین کیک با فوندانت، به اندازه تمام سلایق انسانها تنوع وجود داره. اگر بخواید حرفه ای کار کنید نیاز به ابزارهای خاصی هم هست. ولی در حد ساده بخواید، چاقو و وردنه و چند تا قالب به شکلهای مختلف کافیه.

    در این مطلب آموزش چند نوع رز رو قرار میدم.

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک _ فروزن، باترکریم 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک _  باترکریم 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک _ فروزن، باترکریم 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تزئین کیک چوبی به شکل مینیون

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۰:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تزئین زیبای کیک چوبی همراه با آموزش

    یه مدل کیک بسیار خوشمزه و جذاب و مناسب جشن تولد بچه ها  که خودتون میتونید راحت تو خونه درست کنید. سعی میکنم مدل های مختلفش رو آموزش بدم.

    اول از همه باید کیک درست کنید. هر کیکی میتونه باشه ، کیک ساده، کیک شکلاتی ، تکه های اضافه کیک از یه دستور دیگه...

    کیک رو داخل ظرفی با دست یا با چنگال پودر کنید. در مرحله بعد با کرم های مختلفی کیک رو خمیر میکنند. میتونید فقط خامه اضافه کنید یا مثلا برای کیک شکلاتی میتونید سس شکلات آماده اضافه کنید.یا میتونید از باترکریم استفاده کنید. خلاصه باید کرم یا سس بهش اضافه کنید تا کیکتون خمیر بشه. طوری که بشه ازش گلوله درست کرد و بهش شکل داد. عکسها را ببینید بهتر متوجه میشید سیخ چوبی رو به شکلات مذاب آغشته کنید و داخل گلوله ها فرو کنید وبعد از اینکه سیخ به گلوله کیک چسبید کیک ها رو داخل شکلات مذاب سیاه یا سفید فرو کنید. برای رنگی کردن شکلات میتونید به شکلات سفید مذاب رنگ های خوراکی مخصوص شکلات بزنید و در آخر با تکه های خمیر مارزیپان یا فوندانت تزئین کنید. یا تا شکلات سفت نشده داخل پودر پسته یا پودر نارگیل یا ترافل های رنگی بزنید. کلا چیز خوشگلی میشه و کاملا به سلیقه خودتون بستگی داره. مدلهای مختلفش رو به مرور داخل کانال میزارم

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تزئین کیک  هلو کیتی 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک هلو کیتی

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۱:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تزئین کیک مرحله به مرحله سیندرلا

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۲:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    خمیر مارسیپان_برای تزئین کیک و شیرینی

    سفیده تخم مرغ (بزرگ) 1عدد 

    گلاب 2قاشق غذاخوری 

    پودر بادام 400گرم 

    شکر 200گرم 

    پودر قند به میزان لازم

    خمیر مارزیپان که بعضا اون رو با نام های خمیر مارسیپان یا مارسمان یا مارسپان یا مارزپان هم می شناسند یک خمیر هست که از پودر بادام و شکر تهیه میشه، خمیر خوشمزه ای هست و طرفدار های خاص خودش رو داره! از این خمیر میشه استفاده های مختلفی توی کیک و شیرینی داشت.شیرینی این خمیر نسبت به فوندانت کمتره و راحت میشه باهاش کار کرد و به خاطر داشتن بادام طعمشم خوبه

    ✅طرز تهیه:

    اول شروع کنید پوست بادام ها رو جدا کنید و حواستون باشه که این میزان بادام بدون پوست هست یعنی بعد از جدا کردن پوست بادام اون رو وزن کنید و مطمئن بشید 400گرم بادام بدون پوست دارید.برای جدا کردن پوست بادام اول مقداری آب و کمی گلاب رو روی حرارت بذارید و صبر کنید به جوش بیاد.بعد بادام رو بهش اضافه کنید و 3 دقیقه بذارید روی حرارت بجوشه و بعد برش دارید.سعی کنید زمان بیشتر از این نشه چون برای اسیاب کردن مشکل پیش میاد.

    بعد از اینکه بادام ها جوشید اون رو از روی حرارت بردارید و داخل آبکش بریزید و بلافاصله اونها رو با اب خیلی سرد بشورید و بعد صبر کنید تا اب اضافی اونها خارج بشه.

    حالا با یه فشار کوچیک دست پوست بادام رو جدا کنید.دقت کنید اگر آب سرد نباشه پوست بادام راحت جدا نمیشه.

    بادام های پوست کنده شده رو روی یک دستمال بریزین تا اون مقدار کمی آب که دارن هم خشک بشه .بادام باید کامل خشک بشه.میتونید اون رو روی بخاری یا شوفاژ هم بذارید تا زودتر خشک بشه.

    بعد از خشک شدن بادام ها اونها رو آسیاب کرده و از الک رد کنین تا پودر ریزی داشته باشین و خمیر یکدست تری به دست بیارین. در صورتیکه موقع آسیاب کردن بادام هاتون زیادی روغن انداخت و یا کمی خیس بود برای اینکه چسبندگیش رو کمتر کنین مقدار خیلی کمی بهش پودر قند اضافه کنین.البته این حالت بیشتر به خاطر خیس بودن بادام ایجاد میشه پس بهتره بذارید بادام کامل خشک بشه و بعد اسیاب کنید که این مشکلات ایجاد نشه.

    وقتی بادام هاتون به خوبی پودر شدن نوبت به تهیه خود خمیر میرسه . برای تهیه خمیر ابتدا مخلوط آب، شکر و گلاب رو روی حرارت قرار بدین تا بجوشه خیلی نباید شربتتون بجوشه و غلیظ بشه! ما نیاز به یک شربت رقیق داریم پس حدود دقیقه جوشیدن کافیه! حالا شربت رو از روی حرارت بردارین و وقتی کمی سرد شد پودر بادام رو بهش اضافه کنین و خوب هم بزنین. 

    وقتی خوب مخلوط شد سفیده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنین،حالا مجددا ظرف رو روی حرارت قرار بدین و دو سه دقیقه مرتب هم بزنید تا سفیده تخم مرغ بپزه و خام نمونه و در عین حال خمیرتون نسوزه! 

    خمیر توی این مرحله شدیدا چسبنده هست! بذارین کمی خنک بشه در حدی که حرارتش دستتون رو نسوزونه. توی یک سینی پودر قند بریزین و خمیر رو روی پودر قند ها قرار بدین.روش مجددا پودر قند بریزین و دست خودتون رو هم با پودر قند آغشته کنین و شروع به ورز دادن خمیر بکنین همینطور که خمیر رو ورز میدین کم کم پودر قند هم اضافه کنین، پودر قند جذب خمیر میشه و چسبندگی خمیر کم میشه! این کار رو تا جایی ادامه بدین که دیگه خمیر به دستتون نچسبه. خمیرتون آماده هست، اون رو داخل کیسه فریزر قرار بدین و داخل یخچال نگهداری کنین چون در مجاورت هوا خیلی زود خشک میشه. اگر میخواین برای مدت طولانی نگهش دارین می تونین داخل فریزر هم قرار بدین.

    خمیر رو میشه با رنگ های خوراکی رنگ کنین و برای مصارف مختلف استفاده کنین. 

    ✅نکات:

    1)اگر به نظرتون خمیر خیلی شیرینه میزان شکر رو 50 گرم کم کنید.

    2)اگر میخواید خمیرتون رنگی بشه وقتی مواد روی حرارت هستند بهش رنگ خوراکی اضافه کنید یا در حین ورز دادن خمیر با پودر قند این کار رو بکنید.

    3)این خمیر اگر در معرض هوا بمونه در عرض نیم ساعت خشک و بلا استفاده میشه.

    نوش جان

     

     

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک گلدانی با خمیر مارسیپان

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تزئین کیک با برگهای شکلاتی 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک به شکل زنبور

    کیک اسفنجی ساده رو دو لایه کردم و بینش خامه موز و گردو زدم ، آستر کشی کردم و چند ساعت داخل یخچال گذاشتم.طرح زنبور رو اول رو برگه اچار کشیدم و ایرادت و رفع کردم بلد به کاغذ روغنی انتقالش دادم و از پشت کاغذ با بریلو شکلاتی دوباره طرح رو کشیدم و رو کیک بر گردوندم و باانگشت تمام خطوط رو لمس کردم تا کاملا روی کیک بیفته.بعد داخل طرح رو با شکوفه های رنگی ریز پر کردم و اطراف و دیواره ها رو هم شکوفه زدم.

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک با گل رز فوندانت

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    طرز تهیه گاناش یا گنش برای تزئین  کیک 

    ترکیب شکلات و خامه هست که گزینه بسیار مناسبی برای تزئین کیک به حساب میاد. گاناش رو میشه با غلظت های مختلف درست کرد هرچه مقدار خامه بیشتر باشه گنش رقیق تری دارید و هرچه مقدار شکلات بیشتر باشه گنش شما غلیظ تر میشه پس مقدار مواد دست خودتونه.

    طرز تهیه:  اول شکلات رو خورد کنید و کنار بزارید . حالا خامه رو که میتونه از همین خامه های پاکت صورتی صبحانه باشه توی ظرفی مثل شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم بزارید تا گرم بشه باید قبل از اینکه شروع به جوش اومدن کنه از روی حرارت برش دارید و فورا شکلات رو داخلش بریزید و آروم هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب بشه. گاناش شما آمادست. بعد از خنک شدن میتونید ازش برای تزئین کیک استفاده کنید.

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش پاپیون فوندانتی برای تزئین کیک 

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش پاپیون فوندانتی برای تزئین کیک مدل 2

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش پاپیون فوندانتی برای تزئین کیک مدل 3

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    تزئین مرحله به مرحله  کیک با شکوفه های فوندانتی

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۲۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28091 |24368 پست

    آموزش تزئین کیک به شکل قوری

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
  • ۱۵:۵۰   ۱۳۹۵/۸/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    تزئین مرحله به مرحله  کیک با شکوفه های فوندانتی

    آموزش روشهای مختلف تزئین کیک
    زیباکده

    نازنین جون عالی بود

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان