خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
49.1K

اسم از شما، طرز تهیه از ما

  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    خیلی وقت ها پیش امده غذایی را در رستورانی میخوریم و از آن غذا لذت می بریم و دوست داریم خودمان هم بتوانیم آن غذا را در منزل درست کنیم.یا عکس یک نوشیدنی را داخل مجله می بینیم و با خودمان می گوییم که کاشکی می شد الان این نوشیدنی را درست کنیم و به همین صورت موردی دیگر که دوست داشتیم اطلاعات بیشتری در مورد طرز تهیه خوراکی ها داشته باشیم.
    ما تصمیم گرفتیم با کمک هم این منبع اطلاعاتمان را قوی تر کنیم تا به یک آشپز حرفه ای تبدیل بشیم.
    دوستان عزیز در این تاپیک قرار هست شما هر نوع پیش غذا ، غذای اصلی و دسر و نوشیدنی که دوست دارید طرز تهیه آن را یاد بگیرید ، به ما بگویید تا ما در یک چشم به هم زدن طرز تهیه آن را به بهترین شکل به شما یاد بدهیم و تا زمان آماده شدن غذای شما همراه شما باشیم.


  • leftPublish
  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    سمیرا محمدی
    کاربر جديد|25 |123 پست
    من چند وقت پیش توی یه رستوران سالاد میگو خوردم خیلی خوشم امد.میشه برام طرز تهیه این سالادو بزارین؟توی سالاد پنیر هم داشت ولی نمی دونم چه پنیری بود
  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    سمیرا عزیز این طرز تهیه سالاد میگو با پنیر هستش.امیدوارم مد نظرت همین سالاد بوده باشه.اگه متفاوت بود بگو تا مدل دیگه ای از سالاد میگو برات بزاریم.درست کردی نتیجه اش هم بهمون بگو.اگه تونستی عکسشم بزار

    مواد لازم:
    میگو: ۲۵۰گرم
    پنیر گودا: ۱۵۰گرم
    گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم
    قارچ : ۲۵۰گرم
    آبلیمو: مقداری
    كاهو: ۲برگ
    پیاز: ۲عدد
    تره خرد شده : یك دوم پیمانه
    سركه : ۳ قاشق سوپخوری
    شكر: ۱ قاشق سوپخوری
    روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری
    تخم مرغ: ۶عدد
    نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم

    دستور تهیه:
    میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تكه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف كنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازك برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. كاهو را بشویید وخرد كنید. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنید. برای تهیه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بایكدیگر مخلوط كنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنید.
    ابتدا میگو را به سس اضافه كنید و كمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه كنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید.



  • ۱۴:۴۴   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    دریا
    کاربر جديد|57 |66 پست
    ادمین عزیز مرسی ایده بسیار خوبیه
    اون مطلب لکه بری هم که برام گذاشتی خیلی عالی بود و جواب داد دست گلت درد نکنه
    میشه برام یه لازانیای بسیار نرم رو با یه طعم خوب بگذاری یعنی خیلی تند نباشه .
    ممنونم از مطالبت
  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۱/۶/۲۸
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    مرضیه جون اینم طرز تهیه یه لازانیای خوشمزه امیدوارم همونی باشه که می خوای.سوالی بود حتما بپرس

    مواد لازم:

    یک بسته خمیر لازانیای آماده
    نیم کیلو گوشت چرخ کرده
    ۳ قاشق سوپخوری پیاز سرخ شده
    یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی
    ۲ فنجان سس سفید
    ۲۰۰ گرم پنیر پیتزا
    ۱۰۰گرم روغن

    طرز تهیه:

    گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده و ۲ قاشق سوپخوری روغن تفت می دهیم و می گذاریم با یک لیوان آب بپزد تا به روغن بیفتد . رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را میزان می کنیم. از این مایه گوشتی برای انواع غذاهای ماکارونی و لازانیا استفاده می کنیم.

    برای پخت خمیر لازانیا ( مثل ماکارونی ) ، در یک قابلمه بزرگ آب ریخته، می گذاریم تا آب به جوش آید. نمک و مقداری روغن برای جلوگیری از چسبیدن خمیرها به آب می افزاییم. بعد از آن خمیرها را در آب در حال جوش ریخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمیر آن را در یک آبکش ریخته و بلافاصله روی آن آب سرد می ریزیم تا خمیرها به هم نچسبند. سپس به آرامی خمیرها را بر داشته و روی یک پارچه تمیز می گذاریم تا آب آن مقداری گرفته شود . توجه کنید که موقع برداشتن از آبکش، خمیرها پاره نشوند. حالا خمیر لازانیا آماده است تا مواد گوشتی را روی آن قرار دهیم.

    در ظرف تفلون یا پیرکس مناسب، ۲ قاشق سوپخوری روغن آبکرده و یک ردیف خمیر لازانیا قرار می دهیم و یک ردیف پنیر رنده شده و مقداری از مایه گوشتی و سس سفید را روی آن می ریزیم. سپس روی آن یک ردیف دیگر خمیر لازانیا و سس سفید ومایه گوشتی و پنیر رنده شده ریخته و به همین صورت ادامه می دهیم. ظرف را روی پنجره بالای فر قرار می دهیم تا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت نیم ساعت بماند و پنیر روی آن کمی برشته شود. خمیر لازانیای آماده را می توانید از سوپرها نیز تهیه کنید.

    طرز تهیه سس سفید برای لازانیا:

    مواد لازم:
    ۵۰ گرم کره
    ۲ قاشق سوپخوری آرد سفید
    ۲ فنجان شیر
    به مقدار دلخواه نمک و فلفل

    طرز تهیه:
    کره را آب کرده و آرد را با آن کمی تفت می دهیم. شیر را به تدریج اضافه می کنیم تا سس صاف و یکنواخت و غلیظ شود. سپس نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حالا سس آماده مصرف است.




  • ۱۵:۰۸   ۱۳۹۱/۶/۲۹
    avatar
    نگار اسدی
    یک ستاره ⋆|349 |994 پست
    عزیزم میشه برای من طرز تهیه ترایفل بزاری؟ممنون می شم
  • leftPublish
  • ۱۵:۲۹   ۱۳۹۱/۶/۲۹
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست

    دسر ترایفل یک دسر انگلیسیه که می‌توان گفت از سالم‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای دنیاست.
    مواد لازم برای 20 نفر:

    توت‌فرنگی: 400 گرم

    کیوی: 500 گرم

    شاتوت: 250 گرم

    کمپوت آناناس: 400 گرم

    زردالو: 250 گرم

    کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید.

    خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه


    طرز تهیه:

    • ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.

    • روی لایه کیک، هر نوع میوه‌ای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوه‌ای را که می‌چینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.

    • روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.

    • روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.

    • لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوه‌هایی که دارید بپوشانید.



    توجه:

    • بهتر است این دسر را 6- 5 ساعت قبل از میهمانی تهیه کنید و آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد و عطر میوه‌ها با هم مخلوط شود. توصیه نمی‌شود از یک روز قبل یا شب قبل آن را تهیه کنید چون میوه‌ها آب می‌اندازند.

    • برای زیبایی بیشتر این کیک می‌توانید، از رولت استفاده کنید.

    • به جای لایه خامه می‌توانید از ژله یا مربای توت فرنگی استفاده کنید.




  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۱/۶/۳۱
    avatar
    ساناز افشار
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
    salam lishe tarze tahiye file morghe sokhario vasam bezarin?man harchi dorost mikonam khob dar nemiad
  • ۱۸:۵۱   ۱۳۹۱/۶/۳۱
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    اینم طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

    مواد لازم

    فیله مرغ ۳۰۰ گرم
    تخم‌مرغ یک عدد
    آرد سفید چهار قاشق غذاخوری
    آرد سوخاری سه قاشق غذاخوری
    کورن‌فلکس یک و نیم پیمانه
    نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

    طرز تهیه

    ابتدا فیله مرغ را به اندازه‌های دلخواه در آورده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس آنها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاری غلتانده و در کورن‌فلکس خردشده قرار می‌دهیم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در کمی روغن سرخ می‌نماییم. (با حرارت کم سرخ می‌کنیم تا مغزپخت شود.)


  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۱/۷/۹
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    فوق العاده بود مرسی
    میشه طرز تهیه ترامیسو بگی ؟
    طرز تهیه ماهیچه خوشمزه ؟
  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۱/۷/۱۱
    avatar
    میشه لطفا طرز تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه رو بگی؟؟؟

    ممنون میشم
  • leftPublish
  • ۱۹:۰۳   ۱۳۹۱/۷/۱۱
    avatar
    مریم جون دستور تیرامیسو اصلی رو میخوای یا این تیرامیسو هایی رو که با مواد ساده و دم دست آماده میشن؟ من یه مدل با پتی بور درست میکنم خیلی خوشمزه میشه
    ویرایش شده توسط * جـــــــــــــــــودی ابوت * در تاریخ ۱۱/۷/۱۳۹۱   ۱۹:۰۴
  • ۰۹:۲۹   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    مریم و جودی ابوت عزیزم امروز حتما واستون دستوراشو می زارم
  • ۰۹:۳۷   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست

    تیرامیسو ایتالیایی

    شکر ۱۰۰ گرم
    ماسکاراپونه (چیز کرم) ۲۵۰ گرم
    خامه ۴۰۰ گرم
    قهوه اسپرسو یک فنجان سرد
    لیدی فینگر ۱۲ عدد
    پودر کاکائو کمی
    سیروپ وانیلا ۲ قاشق چای خوری

    ابتدا خامه رو باشکر بزنید تا خوب سفت بشه البته خامه فرم گرفته میخواهیم . فکر کنم باید پودر خامه را هم بهش اضافه کنید
    بعد ماسکاراپونه رو بهش اصافه کنید با همزن دستی بزنید تا قدری که یکدست بشه. یادتان باشه زیاد نزنید چون شل میشه
    بعد لیدی فینگر ها رو توی کافه فرو ببر بعد بزار ته ظرف کنار هم . روش رو با کمی از خامه و ماسکاراپونه اماده بریزید.
    و دوباره این عمل رو تکرار کنید. بعد بزارید توی یخچال که ۳ ساعت بمونه موقع سر با یک الک یا چای صاف کن روش رو کامل پودر کاکائو را بپاشید.




  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    منظور از لیدی فینگر این بیشکوییتاست ولی با پتی بور هم درست می شه کرد



  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    کاله پنیر ماسکارپونه داره ولی اگه نداشتین از پنیر خامه ای استفاده کنید.


  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    ماهيچه ۴ عدد

    پياز ۱ عدد متوسط

    روغن مايع

    كره جامد ۱ قاشق غذاخوري

    رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذاخوری

    آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

    زرد چوبه

    فلفل سیاه

    زعفران

    نمك



    ۱- ۴عدد ماهیچه را تمیز كرده و پوسته نازك روي ماهيچه را با چاقو ميگريم و سر استخوان ماهیچه ها را با ساطورمي شكنيم تا داخلش ( مغزش) خوب بپزد و سپس ماهیچه ها را تمیز با آب مي شوييم.

    ۲- پیاز را خورد كرده و در روغن مایع و كره تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود و به پياز زرد چوبه – فلفل سیاه – زعفران را اضافه مي كنيم و تفت مي دهیم . حرارت را ملایم کرده و ماهیچه ها را اضافه می کنیم و زير و روي آنرا با ادویه و پیاز داخل ظرف مان تفت ميدهيم و بعد رب گوجه و اب لیمو را اضافه كرده و ۳ لیوان آب ميريزيم و حرارت را زیاد میکنیم تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را مي گزاريم تا ۳ ساعت . در انتها بعد از پخت ماهیچه ۱۰ دقیقه آخر نمک را هم اضافه مي كنيم.




  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    طرز تهیه خامه فرم گرفته

    مواد لازم :
    ▪ خامه ۱۰۰ گرم
    ▪ پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
    ▪ وانیل ۸/۱ قاشق غذا خوری


    طرز تهیه :
    فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای مالیدن بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید. در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه را دور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود. نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید



  • ۱۰:۰۰   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    زیباکده
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    اینم تهیه خامه فرم گرفته با پودر خامه

    یک بسته خامه صبحانه

    50 گرم پودر شکر

    50 گرم پودر خامه

    ابتدا همه را با هم مخلوط می کنیم.برای 5 دقیقه بگذارید فریزر بعد با دور تند همزن به صورت دورانی برای 10 دقیقه بزنید تا زمانی که شکل پره های همزن روی آن بماند.
    خامه آماده است
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    مریم
    دو ستاره ⋆⋆|843 |2439 پست
    * جـــــــــــــــــودی ابوت * : مریم جون دستور تیرامیسو اصلی رو میخوای یا این تیرامیسو هایی رو که با مواد ساده و دم دست آماده میشن؟ من یه مدل با پتی بور درست میکنم خیلی خوشمزه میشه


    سلام جودی جون میشه برام بزاری سادشو!!
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان