ماهيچه ۴ عدد
پياز ۱ عدد متوسط
روغن مايع
كره جامد ۱ قاشق غذاخوري
رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری
زرد چوبه
فلفل سیاه
زعفران
نمك
۱- ۴عدد ماهیچه را تمیز كرده و پوسته نازك روي ماهيچه را با چاقو ميگريم و سر استخوان ماهیچه ها را با ساطورمي شكنيم تا داخلش ( مغزش) خوب بپزد و سپس ماهیچه ها را تمیز با آب مي شوييم.
۲- پیاز را خورد كرده و در روغن مایع و كره تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود و به پياز زرد چوبه – فلفل سیاه – زعفران را اضافه مي كنيم و تفت مي دهیم . حرارت را ملایم کرده و ماهیچه ها را اضافه می کنیم و زير و روي آنرا با ادویه و پیاز داخل ظرف مان تفت ميدهيم و بعد رب گوجه و اب لیمو را اضافه كرده و ۳ لیوان آب ميريزيم و حرارت را زیاد میکنیم تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را مي گزاريم تا ۳ ساعت . در انتها بعد از پخت ماهیچه ۱۰ دقیقه آخر نمک را هم اضافه مي كنيم.