خانه
49.2K

اسم از شما، طرز تهیه از ما

  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۱/۷/۱۲
    avatar
    مدیر سایت|1064 |654 پست
    ماهيچه ۴ عدد

    پياز ۱ عدد متوسط

    روغن مايع

    كره جامد ۱ قاشق غذاخوري

    رب گوجه فرنگی ۵/۱ قاشق غذاخوری

    آب لیمو ۱ قاشق غذاخوری

    زرد چوبه

    فلفل سیاه

    زعفران

    نمك



    ۱- ۴عدد ماهیچه را تمیز كرده و پوسته نازك روي ماهيچه را با چاقو ميگريم و سر استخوان ماهیچه ها را با ساطورمي شكنيم تا داخلش ( مغزش) خوب بپزد و سپس ماهیچه ها را تمیز با آب مي شوييم.

    ۲- پیاز را خورد كرده و در روغن مایع و كره تفت ميدهيم تا كمي طلايي شود و به پياز زرد چوبه – فلفل سیاه – زعفران را اضافه مي كنيم و تفت مي دهیم . حرارت را ملایم کرده و ماهیچه ها را اضافه می کنیم و زير و روي آنرا با ادویه و پیاز داخل ظرف مان تفت ميدهيم و بعد رب گوجه و اب لیمو را اضافه كرده و ۳ لیوان آب ميريزيم و حرارت را زیاد میکنیم تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را مي گزاريم تا ۳ ساعت . در انتها بعد از پخت ماهیچه ۱۰ دقیقه آخر نمک را هم اضافه مي كنيم.




  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان