خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۰۰:۲۹   ۱۳۹۴/۴/۱۱
    avatar
    مامان ملیکا خانم
    کاربر جديد|71 |96 پست
    ممنون روناک عزیزم
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۴/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

     سوپ ورمیشل

    آب مرغ ١ پیمانه 

    پاستا فرفری ١ پیمانه 

    آب ٣-٢ پیمانه 

    لیمو عمانی ٢ عدد 

    سس گوجه فرنگی ٢ ق غ یا به مقدار دلخواه 

    پیاز کوچک ١ عدد 

    سبزیجات خشک ایتالیایی ١ ق چ (ترکیبی از سبزیجات معطر )

    فلفل تند کوچک ١-٢ عدد

    نمک به مقدا رلازم 

    زرشک حدودا ١ ق یا به مقدار لازم 

    پودر زعفران به مقدار لازم 

    جعفری و پیاز چه خورد شده برای تزیین 

    آبلیمو در صورت نیاز و به دلخواه 

    در قابلمه بزرگ پاستا را با آب مرغ و آب ، پیاز ، نمک ، لیمو عمانی مخلوط کرده و به جوش آورید سپس حرارت را کمی کم کرده و بگذارید آرام آرام پاستا پخت کند و حجمش زیاد شود . در صورت نیاز آب آن را به تدریج زیاد کنید. سپس سبزیجا ت خشک و فلفل را افزوده. بعد از چند جوش سس گوجه فرنگی ، زرشک، و زعفران را افزوده و خوب هم زنید و بعد از چند جوش سوپ آماده هست.

    در آخر میتونید در صورت تمایل بعد از آن که در ظرف کشید روی آن را با جعفری و پیازچه تزیین کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۴/۵/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ سيب زميني

    مواد لازم:

    ٤ سيب زميني

    ٢ عدد پياز

    ١ ق غ خ كره

    ١٠٠ ميلي ليتر خامه

    نمك و فلفل به مقدار لازم

    آب به مقدار لازم

    مواد لازم براي تزئين سوپ:

    فلفل قرمز تركيه (بنام پول بيبر، البته اگه در دسترس نبود از فلفل قرمز خودمون استفاده كنيد)

    كره

    طرز تهيه:

    پيازهارو نگيني خرد كرده با كره تفت دهيد. بعد اينكه كمي پياز تفت داده و نرم شد سيب زميني هارو نگيني خرد كرده و اضافه ميكنيم. تا زماني كه سيب زميني ها نرم شوند ميگذاريم بپزند.بعد از پختن به وسيله گوشت كوب برقي خوب له ميكنيم. يا اگر در دسترس نبود توي مخلوط كن ميريزيم تا خوب حل و له شود. بعد خامه و نمك رو اضافه ميكنيم. بعد از ريختن خامه ٤-٥ دقيقه ديگر زمان لازم هست براي پختن. 

    زماني كه ميخوايم اجاق رو خاموش كنيم فلفل سياه رو اضافه ميكنيم. در ماهي ديگري كره رو آب ميكنيم فلفل قرمز رو اضافه ميكنيم و روي سوپمون ميريزيم. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۶:۳۰   ۱۳۹۴/۵/۱۴
    avatar
    meli
    کاربر فعال|159 |365 پست

    آش رشته با آب گوجه فرنگی

    مواد لازم:

     

    گوشت چرخ كرده
    0/5 کیلو
    پیاز رنده شده
    1 فنجان
    پیاز داغ
    1 فنجان
    سبزی آش(تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)
    1 کیلو
    رشته آشی 350 گرم
    آرد 2 قاشق سوپخوری
    حبوبات(نخود، لوبیاچیتی و عدس) از هر كدام 1 فنجان
    گوجه فرنگی 3 کیلو
    سیر داغ و نعناع داغ 2 تا 3 قاشق سوپخوری
    سركه به مقدار دلخواه
    نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    طرزتهیه:

     

    حبوبات را كه قبلاً شسته و خیس كرده اید بگذارید بپزد. گوشت چرخ كرده را با پیاز رنده شده ، نمك ، فلفل و زردچوبه مخلوط كرده و گوشت را به شكل كوفته ریزه درست كنید و با پیاز داغ به حبوبات در حال پخت اضافه كنید. سپس سبزی شسته شده و خرد شده را هم اضافه كنید. گوجه فرنگی ها را پس از شستن از وسط نصف كرده، هسته آنها را بگیرید و در صافی بریزید. بعد گوجه فرنگی ها را رنده كرده و پوست آن را كنار بگذارید . گوجه فرنگی رنده شده را با آرد مخلوط كرده و به حبوبات پخته شده اضافه كنید. رشته را هم بریزید تا با شعله ملایم بپزد و آش جا بیفتد. سعی كنید آش را به ملایمت هم بزنید تا رشته ها له نشده و آش ته نگیرد. پس از آماده شدن آش آن را در ظرف بزرگی ریخته و سطح آن را با سیر داغ و نعناع داغ تزئین كنید. موقع سرو آش می توانید آن را با كمی سركه میل كنید كه خوشمزه تر می شود.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۵/۱۴
    avatar
    نازی62
    کاربر فعال|16 |17 پست
    من شنیدم سوپ کدو تنبل خیلی خوشمزه هست.
    کسی طرز تهیه سوپ کدو تنبل رو بلده؟
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۴/۷/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش ترخینه دوغ

    طرز  تهیه

    مرحله 1

    قرص ترخینه را حدود 2 ساعت در آب خیس کنید. سپس با حبوبات که از قبل خیس کرده‌اید به همراه یک لیتر آب روی حرارت قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

    مرحله 2

    بعد سبزی را اضافه کرده و پس از چند جوش، نیمی از پیاز داغ و سیر داغ را اضافه کرده و نمک آش را اندازه کنید.

    مرحله 3

    بعد از آن که آش جا افتاده شد آن در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ و پیاز داغ، تزیین کنید.

    مواد لازم

    کشک: یک پیمانه ترخینه دوغ: 3 قرص لوبیا چیتی، نخود، عدس: 200 گرمسبزی آش: 500 گرمنمک، زردچوبه، فلفل ‏سیاه: یک قاشق‏ غذاخورینعنا داغ، سیر داغ، پیاز داغ: 3 قاشق غذاخوری

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۴:۵۱   ۱۳۹۴/۸/۵
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ دال عدس 

    سوپ دال عدس سوپى بسيار لذيذ است كه براى افراد ديابتى هم پيشنهاد ميشود .

    مواد لازم :

    دال عدس.    ٣٠٠ گرم 

    هويج.    ٢ عدد درشت 

    پياز.     يك عدد متوسط 

    نمك وفلفل قرمز وپودر اويشن.     مقدارى 

    روغن زيتون.    ٣ ق غ 

    سير.   ٢ حبه 

    رب گوجه فرنگى.    دو ق غ 

    طرز تهيه :

    روغن زيتون را در قابلمه بريزيد پياز را نگينى خرد كرده وبا روغن زيتون كمى تفت دهيد سير خرد شده را هم اضافه كنيد وفقط اجازه دهيد پيازها كمى سبك شود .

    هويج ها را نگينى ريز خرد كنيد وبه قابلمه اضافه كنيد . 

    پودر اويشن را هم اضافه كنيد وهم بزنيد سپس دال عدس شسته شده را بيفزاييد رب گوجه فرنگى ونمك وفلفل ومقدارى اب مرغ اضافه كنيد واجازه دهيد تاسوپ بجوشد وجا بيفتد 

    نوش جان

    @ashpazima

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۹/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ_تره_فرنگى

    اگه از سوپهاى لعاب دار و كرمى خوشتون مياد حتما اين سوپ را درست كنيد و از خوردنش لذت ببريد.

    مواد لازم : 

    تره فرنگى.          ٣ يا ٤ بوته 

    پياز متوسط.        ١ عدد

    سيب زمينى متوسط.    ١ عدد

    شير.            ١ ليتر 

    خامه.       ٤ ق غ 

    آب مرغ         ١ ليوان و يا ٢ عدد عصاره مرغ 

    كره.        ٣ ق غ 

    آرد.       ٣ ق غ 

    نمك وفلفل.   

    طرز تهيه :

    تره فرنگى را از طول برش بزنيد و بعد حلقه اى برش بزنيد در آب سرد خيس كنيد و خوب بشوييد 

    پياز را نگينى خرد كنيد و با كره كمى تفت دهيد ، تره فرنگى را هم به آن اضافه كرده و با هم تفت دهيد ، آرد را اضافه كرده و سپس آب مرغ را اضافه كنيد و اجازه دهيد تره فرنگى پخته شود . سيب زمينى را نگينى خرد كنيد و همراه با شير و نمك و فلفل به سوپ اضافه كنيد ، سوپ را هم بزنيد تا جابيفتد خامه را هم اضافه كنيد و در نهايت سوپ را در ظرف كشيده و روى آنرا با جعفرى خرد شده تزئين كنيد .

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۵:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۲۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش جو

    جايگاه ويژه انواع آش در برنامه غذايى ما ايرانيان بر هيچ كس پوشيده نيست تا جايى كه محل طبخ غذا را آشپزخانه و كسى كه در پخت غذا تبحر دارد آشپز ميناميم . هر اقليم و بوم زيستى آشهاى مخصوص و منحصر به فرد خود را دارد و نيز انواعى از آش در سراسر ايران به يكسان طبخ ميشود . در اينجا با طريقه طبخ آش جو آشنا ميشويد .

    مواد لازم :

    سبزى آش شامل تره ، جعفرى، گشنيز ، شويد و اسفناج جمعا به تساوى.          ١ كيلو 

    حبوبات شامل نخود، لوبيا و عدس.      مجموعا نيم كيلو 

    جو پوست كنده.         ٢٠٠ گرم 

    برنج نيم دانه.        ١٠٠ گرم 

    پياز داغ و نعنا داغ.     مقدارى براى تزئين 

    كشك ساييده.         نيم كيلو 

    نمك وفلفل و زردچوبه.       به ميزان لازم 

    استاك گوشت و يا آب قلم.       ٢ پيمانه 

    طرز تهيه : 

    حبوبات را از شب قبل خيس كنيد و طى اين مدت چند بار آب آنرا عوض كنيد تا نفخ آن گرفته شود .

    در يك قابلمه بزرگ مقدارى پياز داغ درست كنيد و زردچوبه را با پياز ها تفت دهيد سپس حبوبات خيس خورده را با مقدار لازم آب اضافه كنيد و بگذاريد بپزد. وقتى حبوبات نيم پز شد جو را كه از قبل خيس كرده بوديد اضافه كنيد و اجازه دهيد تا خوب پخته شود برنج را نيز اضافه كرده و گاهى آش را هم بزنيد تا ته نگيرد .

    سبزى را كه خرد كرده ايد داخل آش بريزيد و بعد از پخت سبزى كشك و آب قلم را بريزيد نمك و فلفل آش را اندازه كنيد و اجازه دهيد آش كاملا جا بيفتد .

    آش را در ظرف سرو بكشيد و روى آنرا با پياز داغ و نعنا داغ و كشك تزئين كنيد .

    براى تهيه نعنا داغ در يك تابه كوچك چند قاشق غذاخورى روغن بريزيد و روى حرارت قرار دهيد تا داغ شود نعناى خشك ساييده شده را در روغن بريزيد تا كمى تغيير رنگ دهد خيلى زود از روى حرارت برداريد تا رنگ نعنا زياد تيره نشود.

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۴
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ جو فوری

    اينروزها كه هوا رو به سردى ميره خوردن يه كاسه سوپ داغ ميتونه خيلى لذت بخش باشه. حتما براتون پيش اومده كه هوس سوپ كرديد ولى به خاطر زمان بر بودنش از خير درست كردنش گذشتين . در اينجا يك نوع سوپ جو خوشمزه رو بهتون اموزش ميدم كه هميشه بتونيد فورى سوپ درست كنيد.

    مواد لازم :

    بلغور جو ويا جو پرك ٢ پيمانه

    هويج ٢ عدد متوسط

    قارچ. ١٠٠ گرم

    شير. ٧٥٠ ميلى ليتر

    گشنيز وجعفرى خرد شده. يك پيمانه

    نمك وفلفل وزردچوبه. به ميزان لازم

    اب مرغ. ٣ پيمانه

    كره. ٥٠ گرم

    طرز تهيه:

    بلغور جو را خوب شسته وبا اب مرغ روى حرارت قرا دهيد در صورتى كه اب مرغ در دسترس نبود از اب معمولى استفاده كنيد .

    بعد از نيم ساعت قارچ خرد شده وهويج رنده شده را اضافه كنيد نمك وفلفل وزردچوبه را به سوپ اضافه كنيد وسپس شير را بريزيد وهم بزنيد تا كاملا جابيفتد در اخر كره وسبزى خرد شده را اضافه كنيد وبعد از چند جوش برداريد

    سوپ را در ظرف سرو ريخته ودر صورت تمايل با مقدارى خامه روى انرا تزئين كنيد .

    نوش جان

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش گوجه‌فرنگی و بادنجان 

    مواد لازم

    لوبيا چشم بلبلي 80 گرم

    نمک به مقدار لازم

    بادنجان (نگيني خرد و تلخي گرفته شده) 4 عدد

    روغن مايع به مقدار لازم

    گوشتِ چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)  250 گرم

    پياز (رنده و آب گرفته شده)  1 عدد

    زردچوبه (پودرشده)  1 قاشق چايخوري

    برنج (نيم دانه) 100 گرم

    سبزي آش (پاک و خردشده)  300 گرم

    گوجه فرنگي (پوره شده)  800 گرم

    استاک گوشت دو پیمانه

    پيازداغ  50 گرم

    پودر آويشن یک دوم قاشق چايخوري

    آبغوره 60 ميليليتر

    نعناع داغ مقداري براي تزيين

    * سبزي آش شامل تره (50 گرم)، جعفري (200 گرم) و اسفناج (250 گرم) است.

    1. لوبيا چشم بلبلي خيس و آبکش شده را در قابلمه اي حاوي مقداري آبِ جوش، روي حرارت ملايم قرار دهيد تا نيم پز شود. در اواخرِ پخت، کمي نمک به آن بيفزاييد، سپس آن را آبکش کنيد.

    2. بادنجان هاي تلخي گرفته شده را در تابه اي حاوي روغن داغ سرخ کنيد، سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغنِ اضافي آنها گرفته شود.

    3. در ظرفي، گوشتِ چرخ کرده، پياز، زردچوبه و نمک را با يکديگر مخلوط کرده و با دست ورز دهيد تا کاملاً حالت چسبندگي پيدا کند.

    4. کفِ دستتان را با مقداري روغن مايع چرب کنيد. از مايه آماده شده به اندازه ‏هاي کوچک برداشته و به شکل کوفته‏ ريزه درآوريد. کوفته ريزه ها را در قابلمه اي کوچک حاوي روغن داغِ فراوان سرخ کنيد سپس روي حوله کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي آن‏ها گرفته شود.

    5. لوبيا چشم بلبلي نيم پز و آبکش شده را به همراه برنج شسته شده، سبزي آش، بادنجان سرخ شده، کوفته ريزه ها، پوره گوجه فرنگي، استاک گوشت، نيمي از پيازداغ، آويشن و نمک در قابلمه اي ريخته و روي حرارت زياد قرار دهيد تا جوش آيد، سپس حرارت را ملايم کنيد تا آش به مدت یک ساعت بپزد و کاملاً جابيفتد. پس از جاافتادن، آش گوجه فرنگي و بادنجان را در ظرف موردنظر ريخته، آبغوره را به آن افزوده و با بقيه پيازداغ و نعناع داغ تزيين و سرو کنيد.

    نکته

    1.در صورت عدم دسترسي به استاک گوشت، ميتوانيد از همان مقدار آب به همراه يک عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنيد.

    2.در زمانِ تفت دادن پيازداغ، کمي زردچوبه به آن بيفزاييد.

    3.در صورتی که از قرص عصاره گوشت استفاده میکنید،نمک رو حذف کنید،چون قرص عصاره حاوی نمک هست.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ ایتالیایی ..مینسترون

    🌹🌹🌹اجازه ندهید که فهرست طولانی مواد لازم این غذا شما را نگران کند. درست کردن این سوپ خیلی ساده است.

    مواد لازم برای 8 نفر:

    کدو خیاری                2 عدد

    سیب زمینی             2  عدد بزرگ

    پیازچه                      3 عدد

    هوج خرد شده            6 عدد

    تره فرنگی                3  عدد

    ساقه کرفس خرد شده  4 عدد

    کلم بروکلی متوسط    نصف یک گل

    سیر ریز خرد شده       دوحبه

    گوجه فرنگی خرد شده  4 عدد

    برگ بو                     1 عدد

    آب مرغ                   1 لیتر

    روغن زیتون               1 قاشق غذا خوری

    پنیر پارمزان رنده شده 1 پیمانه

    سرکه سفید              یک چهارم پیمانه

    دانه ذرت                 1پیمانه

    آب                        یک و نیم پیمانه

    کنسرو لوبیا سفید پخته  35 گرم

    جعفری تازه خرد شده  نصف پیمانه

    نمک و فلفل سیاه تازه خرد شده  به میزان لازم

    @ashpaziyemodrn

    روش تهیه:

    🔅در یک قابلمه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط داغ می‌کنیم.

    🔅تره فرنگی (ترجیحاً از قسمت‌های سفید استفاده می‎کنیم که لطیف تر و تازه تر است) را اضافه کرده (به جای تره فرنگی از یک عدد پیاز هم می‌توانید استفاده کنید) و حدود 4 دقیقه آن را سرخ می‌کنیم تا زمانی که نرم شود اما قهوه‌ای نشود.

    🔅سیر، هویج، کرفس و سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و به مکعب‌های 2 سانتی خرد کرده و اضافه می‌کنیم و 3 دقیقه دیگر سرخ می‌کنیم.

    🔅کدو خیاری را مکعبی خرد می‌کنیم، کلم بروکلی، پیازچه و نیمی از جعفری را اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

    🔅گوجه‌فرنگی‌ها، نمک و فلفل، برگ بو ، آب مرغ (آب مرغ خانگی یا کنسرو شده)، آب و در صورت تمایل سرکه را اضافه می‌کنیم و شعله را زیاد می‌کنیم. آن را به نقطه جوش رسانده و سپس حرارت را کم می‌کنیم، روی حرارت نسبتاً پایین، در آن را نیمه باز قرار داده و می‌گذاریم 30 تا 45 دقیقه آهسته بجوشد، یا تا زمانی که سیب‌زمینی‌ها و سبزیجات نرم شوند.

    🔅برگ بو را از سوپ جدا می‌کنیم و طعم آن را می‌چشیم. اگر طعم ضعیفی دارد، می‌گذاریم 5 تا 10 دقیقه دیگر با قوت بجوشد و کم کم آن را کم می‌کنیم.

    🔅در صورت تمایل ذرت و لوبیای پخته و آب گرفته را اضافه کرده و 2 دقیقه دیگر می‌گذاریم بجوشد.

    🔅باقی جعفری را درست قبل از سرو کردن آن روی سوپ می‌پاشیم و پنیر رنده شده را کنار آن سرو می‌کنیم.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۸:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ گندم

    ابتدا2لیوان بلغور گندم رابااب سرد روی حرارت میگذاریم سپس 1پیاز درشت رارنده کرده وچوب دارچین هم یک تکه می اندازیم بعد از نیم ساعت 2عددهویج رانگینی خرد کرده وهمراه باکمی سینه مرغ  وبه  مقدار لازم گشنیز و جعفری خرد شده به سوپمون اضافه میکنیم بعد از نیم ساعت 3تا4قاشق  غذاخوری  ذرت مکزیکی اضافه کرده ودر یه ربع اخر یک لیوان شیرویک عدد گالینابلانکا مرغ وباحرارت کم میگذاریم سوپ جا بیفتد در ضمن کلا درب قابلمه را نمیبندیم چون گندم رود سرریز میشود 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ گیاهی رژیمی

    مواد لازم برای۶ نفر

    نخود   ۱/۳ پیمانه

    کلم برگ خرد شده   ۲ پیمانه

    گوجه فرنگی   ۴ عدد

    جو   ۱/۲ پیمانه

    هویج متوسط  ۲ عدد

    کرفس (ساقه)   ۱ پیمانه

    کدو   ۲ پیمانه

    سیب زمینی متوسط         ۲ عدد

    جعفری خرد شده  ۲ قاشق غذا خوری

    نمک و فلفل (ادویه جات)   به مقدار لازم

    روغن زیتون    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- مواد را آماده کرده، کلم برگ را در قابلمه ریخته و چند دقیقه با ادویه جات بدون روغن تفت می دهیم. 

    ۲- نخود و جو را که از شب قبل خیس کرده ایم را به مدت یک ساعت جداگانه می پزیم و سپس هویج، کرفس، کدو و سیب زمینی نگینی شده را به همراه آب گوجه فرنگی به این مواد اضافه می کنیم و می گذاریم  به مدت یک ساعت بپزد تا خوب جا بیفتد

    ۳- در آخر جعفریهای خورد شده را به این سوپ اضافه می کنیم و به همراه روغن زیتون سرو می کنیم.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ پرتقال

    مواد لازم برای۷ نفر

    آب پرتقال   ۲ لیوان

    آرد   ۱/۲ پیمانه

    گوجه فرنگی   ۵۰۰ گرم

    مرغ   ۱ کیلوگرم

    سیر   ۲ حبه

    پیاز   ۱ عدد

    کره   ۵۰ گرم

    شکر   ۱ قاشق چای خوری

    نمک    به مقدار لازم

    فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا مرغ را با افزودنی های دلخواه بپزید و پس از آن استخوانهای مرغ را جدا كرده و آن را چرخ كنید. درون ظرفی مناسب روغن یا كره را داغ كرده و پیاز را در آن سرخ كنید و پس از آن سیر را هم اضافه كرده و تفت دهید

    ۲- به ترتیب آرد و گوجه فرنگی رنده شده را به غذا اضافه كرده و پس از چند دقیقه نمك و ادویه را هم اضافه كنید.

    ۳- مواد را خوب مخلوط كرده و سپس آب پرتقال ، مرغ و شكر را به سوپ اضافه كرده و اجازه دهید 20 دقیقه با هم بجوشند. سوپ را پس از این مدت آماده سرو كنید. 

    سایر نکات 

    تهیه این سوپ به خصوص در فصل زمستان مفید و دلچسب خواهد بود. این سوپ در شمال كشور زیاد طبخ میشود

    میتوانید برای تزیین از جعفری خرد كرده استفاده كنید

    اگر دوست دارید مواد را پس از پختن داخل مخلوط كن میكس كنید تا سوپ شما یكنواخت شود

    حواستان باشد آرد را كم كم به سوپ اضافه كنید تا گلوله نشود و پس از اضافه كردن آرد مدام هم بزنید

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ عدس قرمز

     مواد اولیه : 

    پیاز 1عدد

    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

    نمك به میزان لازم 

    فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری

    زیره 1 قاشق چایخوری

    عدس قرمز 1 پیمانه

    رب گوجه فرنگی 1ونیم قاشق غذاخوری

    آب 6 پیمانه

    نعنا 1 و نیم قاشق غذاخوری

    سماق 1قاشق غذاخوری 

    فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری (نساییده و پرك)

     طرزتهیه:

    روغن یا کره را در قابلمه گرم می کنیم و پیازرا داخل آن تفت می دهیم تا طلایی شودفلفل قرمز، زیره و رب گوجه و فلفل قرمز پرک را اضافه می کنیم و تفت می دهیم..درب ظرف را می گذاریم وحدود 5 دقیقه صبر میكنیم.

    عدس قرمز را اضافه می کنیم. و مخلوط می کنیم تا عدس با رب و ادویه ها مخلوط یكدست شود.

    حالا آب یا آب گوشت را اضافه می کنیم و اجازه میدهیم عدس بپزد تا کاملاً باز شود .این كار حدودا یک ساعت زمان میبرد. 

    حالا با گوشکوب برقی یا مخلوط كن سوپ را میکس می کنیم. نعنا داغ كرده و آن را به سوپ اضافه میكنیم.

    سوپ رو از روی حرارت برمی داریم سماق را اضافه می کنیم و به هم می زنیم و سرو می کنیم

    اگه حالت میکس رو دوست ندارید میتونید نکنید 

    یک صبحانه مقوی و مناسب آماده هس نوش جان. 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19755 |39377 پست

    سوپ اسفناج

    مواد اولیه :

    اسفناج 500

     گرم

    آرد دو قاشق سوپخوري

    كره 50 گرم

    شير نصف پيمانه

    آب نصف پيمانه

    خامه 20 گرم

    نمك و فلفل به ميزان لازم

    پياز داغ دو قاشق سوپخوري

    طرز تهيه: 

    اسفناج را با نصف پيمانه آب مي‌‌پزيم بعد از پخته شدن داخل آبكش مي‌‌ريزيم و با دست كمي فشار مي‌‌دهيم تا آب اسفناج كاملا گرفته شود. آرد را كمي تفت مي‌‌دهيم تا بوي خامي آن از بين برود. سپس شير را به آرد اضافه كرده و هم مي‌‌زنيم تا جوش بيايد. كره را آب كرده و اسفناج را در كره سرخ مي‌‌كنيم بعد نمك، فلفل و دو قاشق پياز داغ را به آن مي‌‌افزاييم. در آخر مخلوط شير و آرد را داخل آن مي‌‌ريزيم و خوب هم مي‌‌زنيم و روي آن را با خامه تزئين مي‌‌كنيم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    سوپ مرغ و شیرنارگیل

    هنگام سرو، سوپ را در کاسه بکشید و بقیه ادویه تایلندی را اضافه کنید.

    مواد لازم:

    یک کیلوگرم مرغ پخته شده

    425 گرم شیر نارگیل

    دو پیمانه آب

    ¼ پیمانه آب لیموترش

    3 عدد هویج متوسط خرد شده

    یک قاشق غذاخوری سس سویا

    دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی

    ¼ قاشق چایخوری نمک

    گشنیز تازه

     

    طرز تهیه:

    پوست و استخوان مرغ را جدا کنید و آنها را به قطعات ریز تقسیم کنید. می‌توانید آنها را ریش‌ریش کنید تا راحت‌تر خورده شوند.

     

    در یک قابلمه بزرگ، مرغ و شیر نارگیل، آب، لیموترش، هویج، سس سویا و دو قاشق چایخوری ادویه تایلندی را با یکدیگر مخلوط کنید. در آخر نمک را اضافه کنید و روی حرارت زیاد بگذارید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید حدود 8 تا 10 دقیقه نیم‌جوش بمانند تا هویج‌ها نرم شوند.

     

    هنگام سرو، سوپ را در کاسه بکشید و بقیه ادویه تایلندی را اضافه کنید. روی آن قاچ‌های لیموترش بگذارید و سرو کنید

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    سوپ سبزیجات با ورمیشل 

    مواد لازم

    عصاره مرغ  ۳ بسته

    آب  ۱۰ پیمانه

    هویج  ۲ عدد

    سیب زمینی  ۳ عدد

    ذرت  ۱ لیوان

    رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری

    ورمیشل   به مقدار لازم

    جعفری  ۲ قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل و زردچوبه   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا ذرت را با مقداری آب و نمك بپزید.هویج و 2عدد سیب زمینی را پوست كنده و بشویید و به صورت نگینی خرد كنید.سپس 10 لیوان آب جوش و عصاره مرغ را مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید.

    ۲- هویج را به آن افزوده و اجازه دهید كمی بپزد.شعله را ملایم كنید.وقتی هویج كمی پخت سیب زمینی و جعفری ساطوری شده را اضافه كنید.

    ۳- سیب زمینی باقی مانده را پوست كنده و با رنده ریز رنده كنید.در تابه ای مقداری روغن ریخته و رب گوجه فرنگی و ادویه را كمی تفت دهید و سیب زمینی را اضافه كرده و كمی سرخ كنید و به سوپ بیفزایید.

    ۴- وقتی هویج و سیب زمینی پختند ذرت پخته شده را بیفزایید و مقداری رشته ورمیشل را داخل سوپ ریخته و هم بزنید و درب آن را چند دقیقه ببندید تا رشته دم بكشد.البته حواستان باشد رشته خمیر نشود

    سایر نکات

    1)در صورت تمایل به سوپ، مرغ یا گوشت پخته شده و ریش ریش شده اضافه کنید ، همچنین میتوانید ذرت را از دستور بالا حذف کنید و قارچ را جایگزین ذرت نمائید.

    2)اگر دوست دارید 2عدد لیمو عمانی شسته شده و سوراخ كرده را داخل سوپ بیندازید تا عطر خوبی به غذا بدهد.

    3)این سوپ را با آبلیمو یا آب نارنج سرو کنید 

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28102 |24368 پست

    آش_انار

    مواد لازم : 🍲

    برنج :    200 گرم

    سبزی آش: تره، جعفری، گشنیز، نعناع :    1000 گرم

    لپه :    2 تا 3 قاشق سوپخوری

    پیاز سرخ کرده :    3 تا 4 قاشق سوپخوری

    گوشت چرخ کرده :    500 گرم

    انار :    2000 گرم

    گلپر :    1 تا 2 قاشق سوپخوری

    روغن :    2 تا 3 قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل :    به مقدار لازم

    دستور تهیه : 🍜

    1-    لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می ریزیم روی آتش ملایم می گذاریم کمی نمک و فلفل می ریزیم تا لپه کمی بپزد

    2-    بعد برنج را بدقت می شوییم و داخل لپه می ریزیم می گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم

    3-    ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته ها را داخل آش می ریزیم

    4-    سبزی را نیز تمیز می نماییم و می شوییم و خرد می کنیم،به مایه آش اضافه می کنیم و می گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد

    5-    آب انار را می گیریم و داخل آش می ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می کنیم و آش را در ظرف می ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می دهیم .با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می کنیم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان