خانه
233K

انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۲/۹/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان براتون تعدادی دستور پخت آش و سوپ رو میزارم 

    شما هم همکاری کنید


  • leftPublish
  • ۱۶:۴۵   ۱۳۹۴/۳/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    يه سوپ سبك و خوشمزه تركيه اي ....Yayla Çorbası 

    برنج : ١ پيمانه 

    ماست : ١ پيمانه 

    آرد : ٢ قاشق غذاخوري

    تخم مرغ : ١ عدد 

    نمك ، فلفل ، نعناي خشك 

    كره : ١ فاشق غذاخوري

    برنج رو توي ٥ پيمانه آب مي پزيم ، بعد در ظرفي جداگانه ماست ، آرد و تخم مرغ رو خوب به هم مي زنيم و به آرام آرام به برنج اضافه مي كنيم و تا زماني كه مخلوط بجوشه ( حدود ١٠ دقيقه ) هم مي زنيم ....

    سپس با نعنا و كره ، نعنا داغ درست مي كنيم و به همراه نمك و فلفل به سوپ اضافه مي كنيم




    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    آش رشته



    من آش رشته رو با آب قلم و يا آب گوشت درست مي كنم ، حبوبات روكه از ٢٤ ساعت قبل خيس و چند بار آبشو عوض كردم ، پختم ، بعد بهش سبزي آش ، پياز داغ ، كمي سير ، نمك ، فلفل ، زرد چوبه رو اضافه كردم ، بعد از حدود نيم ساعت ، رشته رو ريختم و گذاشتم تا جا بيفته ....

    بعد هم با كشك و نعنا داغ و سير و پياز سرخ كرده تزيين 


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    سوپ كشك

    آب مرغ : ٢ ليتر

    مرغ پخته و ريش ريش شده: يك پيمانه

    رشته فرنگي : ١٥٠ گرم

    كشك : ١٠٠ گرم

    نمك و فلفل

    نعنا داغ و سير سرخ كرده براي تزيين

    مرغ پخته شده ، رشته فرنگي ، نمك و فلفل رو به آب مرغ اضافه مي كنيم ...

    حدود نيم ساعت كه با حرارت ملايم بجوشه ، رشته ها حسابي مي پزن ، فقط گاهي سوپ رو هم مي زنيم تا ته نگيره

    بعد كشك رو اضافه مي كنيم ، ١٥ دقيقه ديگه مي ذاريم بجوشه

    اگه دوست داشتين سوپ صاف و يك دست باشه از بلندر ( گوشت كوب برقي ) استفاده مي كنيم

    موقع سرو سوپ رو با نعنا و سير تزيين مي كنيم


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۰۷   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    آش بادمجان 



    مواد لازم :

    بادمجان متوسط : ٢ عدد 

    نخود . لوبيا چيتي ، عدس : مجموعا ١و ١/٢ پيمانه 

    پیاز بزرگ : ١ عدد

    آرد : ٢ قاشق غذاخوري 

    کشک ، سير سرخ كرده ، نعنا داغ 

    آب قلم : ١ ليتر 

    نمک ، فلفل، زردچوبه 

    حبوبات رو بعد از اينكه ٢٤ ساعت خيس كرديم و چند بار آبشو عوض كرديم مي پزيم ....

    بادمجان هارو پوست كنده ،تلخيشو مي گيريم، ريز خرد مي كنيم و بعد سرخ مي كنيم ....پيازهار هم سرخ مي كنيم و با هم مخلوط مي كنيم ، آرد رو به اين مخلوط اضافه مي كنيم ، تفت ميديم وقتي خامي آرد گرفته شد ، حبوبات ، آب قلم ، نمك ، فلفل ، زردچوبه رو اضافه مي كنيم و ميذاريم تا آش جا بيفته ، گاهي هم مي زنيم تا ته نگيره ...اواخر پخت كمي كشك اضافه مي كنيم ، موقع سرو هم با كشك و سير و نعنا داغ تزيينش مي كنيم ، نوش جونتون ....زري

    * براي تهيه آب قلم ، قلم هارو به همراه پياز ، سير و برگ بو حدود يك ساعت و نيم جوشوندم ، صاف كردم ، گذاشتم تا سرد شد و لايه چربي روش رو جدا كردم ...بعد از آب قلم براي پخت آش استفاده كردم


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۰۸   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ سبزيجات

    براي اين سوپ از يك پياز ، دو حبه سير ، يك تكه كوچك زنجبيل تازه ، دو عدد شلغم ، دو عدد هويج ، يك عدد سيب زميني ، يك شاخه كرفس ، جعفري ، كمي گل كلم سفيد و كلم بروكلي ، كمي گوشت سينه مرغ ، نمك ، فلفل و زردچوبه استفاده كردم ....

    مرغ رو باسير و پياز كمي توي قابلمه بدون روغن تفت دادم ، بعد سبزيجات خرد شده رو اضافه كردم باز هم تفت دادم و سپس آب مرغ نمك ، فلفل و زردچوبه رو ريختم و گذاشتم تا بپزه .....

    من در نهايت سوپ را با بلندر برقي له كردم ، شما اگر دوست نداشتين مي تونين از ابتدا سبزيجات رو به اشكال منظم و دلخواه خردكنين 


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • leftPublish
  • ۱۷:۰۹   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ نودل مرغ برای ۴ نفر



    مواد لازم و طرز تهیه:



    ۲ تیکه کوچک سینه‌ی مرغ بدون استخوان به اندازهای باریک و کوچیک بریده شده رو با یک پیاز کوچک و مقداری نمک پخته. ۱ ق غ زنجفیل تازه خورد شده، حدوداً ۵ ۱/۲ پیمانه آب مرغ، ۳ ۱/۲ اونز قارچ (در صورت دسترسی قارچ شیتاکی) خورد شده، ۹ اونز نودل Oudon, نصف آب لیموی سبز تازه، ۱ ق غ سٔس سوی، ۲ ساقهٔ پییازچه خورد شده، ۱ عدد فلفل تند در صورت دلخواه، ۷-۸ برگ ریحان تیکه شده، ۱ هویج معمولی به صورت کبریتی خورد شده، ۱/۲ پیمانه برگ‌های گشنیز تازه و مقدار کمی‌ نمک.



    بعد از آن که مرغ مقداری پخت آن‌ها را با چنگال ریش ریش کرده آب مرغ را افزوده و بعد از آنکه به جوش آوردیم حرارت را کم کرده و قارچ‌ها را به آن اضافه می‌کنیم و حدوداً ۷ دقیقه میگذاریم بپزد. جداگانه نودل‌ها را در آبجوش نمک دار میپزیم تا نودل‌ها نرم و پخته شوند سپس آن هارا آبکش کرده و آنهارا به سوپ اضافه کرده و میگذاریم چند دقیقه ی دیگر جوش بخورد. در آخر فلفل، ریحان تکه تکه شده، آبلیمو، سٔس سوی را به آن اضافه می‌کنیم. موقع سرو کردن با مقداری پیازچه، هویج و گشنیز روی آنها میریزیم.


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۱۱   ۱۳۹۴/۳/۱۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    آش ترخينه 

    همونطور كه مي دونين ترخينه ، بلغوريه كه توي دوغ خيس مي كنن و می جوشونن بعد ميذارن تا خشك بشه و ازش در پخت سوپ و آش استفاده مي كنن...



    آش ترخينه :

    لوبيا چيتي، نخود ، عدس : مجموعا ٢٠٠ گرم

    ترخينه : ٣ قرص 

    سبزي آش : ٥٠٠ گرم

    كشك : ١ پيمانه

    نمك ، فلفل ، زردچوبه ...

    نعنا داغ ، پياز داغ ، سير داغ 

    ترخينه هارو دو ساعت در آب خيس مي كنيم و با حبوباتي كه از ٢٤ ساعت قبل خيس كرديم و دوبار آبشو عوض كرديم مي پزيم ....

    بعد از پخت حبوبات ، نمك ، فلفل و زردچوبه رو مي ريزيم .....

    بعد هم سبزي رو اضافه مي كنيم و بعد از چند جوش ، نيمي از پياز داغ و سير داغ رو اضافه مي كنيم ....

    در انتها آش كه جا افتاد ، موقع سرو با كشك ، پياز داغ ، سير داغ تزيينش مي كنيم ..فوق العاده بود


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۳/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ عدس قرمز ( تركيه ) : mercimek corbasi



    عدس قرمز : ١ پيمانه 

    برنج : ١/٤ پيمانه 

    آب مرغ 

    نعناي خشك

    نمك

    فلفل قرمز ، من از فلفل قرمز تركيه اي ( pul biber) استفاده كردم 

    عدس و برنج رو به همراه نمك و فلفل توي آب مرغ مي پزيم ، اگه دوست داشتين مي تونين با گوشت كوب برقي سوپ رو صاف و يكدست كنين ....

    نعنا داغ درست مي كنيم و موقع سرو سوپ رو با نعنا و فلفل قرمز تزيين مي كنيم ، من تند درست مي كنم چون خيلي خوشمزه تره


    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۴/۳/۳۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    آش غوره





    مواد لازم و طرز تهیه برای ۴-۶ نفر:



    جعفری پاک کرده و خرد شده ۲۵۰ گرم، تره یا پیازچه پاک کرده و خورد شده نیم کیلو، پیاز کوچک نگینی خرد شده، ۱-۲ ق غ رب گوجه فرنگی، ۴-۵ عدد گوجه فرنگی پخته، پوست گرفته شده و از صافی رد شده، غوره ۲ پیمانه یا ابغوره غلیظ ۱ پیمانه، برنج آشی ۱/۲ پیمانه، لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه، ۱/۲ پیمانه لپه، زرد چوبه ۲ ق چ، نمک به مقدار دلخواه.



    برنج آش، لپه و لوبیا رو جداگانه با مقداری آب و نمک پخته. سبزی‌های و بقیه مواد را به برنج اضافه کرده و مقداری بیشتر آب به آن اضافه کرده و میگذاریم در حرارت معمولی بپزد و گاهی‌ بهم می‌زنیم تا آش جا بیفتد.سپس لوبیا و لپه را آبکش کرده و به آش می‌‌افزایم و میگذاریم تا آش چند جوش دیگر بزند. در آخر اگر دوست داشتین میتونین ۱-۲ عدد گوجه فرنگی به صورت نگینی خرد کرده و به آش اضافه کنین و بذارین چند جوش بزنه.

    اگر دوست داشتین میتونین مقداری کوفته قلقلی یا مقداری گوشت چرخ کرده هم به این آش بزنین.



    نکات لازم:

    غلظت آش سلیقه ی است و میتونین با کم و زیاد کردن آب آن غلظتی که دوست دارین آش تان را بپزین. و همینطور سبزی، برنج و طعم ترشی و نمک آن به خودتان بستگی دارد. میتونین برنجش را زیاد تر بریزین و همینطور ابغوره یا غوره آن را کمتر یا زیادتر بریزین.




    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۴:۵۸   ۱۳۹۴/۴/۲
    avatar
    مامان ملیکا خانم
    کاربر جديد|71 |96 پست
    روناک جون ممنون عزیزم من آش بادمجون رو درست کردم مزه اش عالی بود گلم
  • leftPublish
  • ۱۵:۰۲   ۱۳۹۴/۴/۲
    avatar
    مامان ملیکا خانم
    کاربر جديد|71 |96 پست
    روناک جون یه سوال ترخینه به صورت آماده هم هست؟
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    مامان ملیکا خانم : 
    روناک جون یه سوال ترخینه به صورت آماده هم هست؟
    زیباکده

    آره عزیزم ، اکثر فروشگاهها دارند

  • ۱۵:۱۳   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ گوجه فرنگی برشته شده و ذرت

    گوجه فرنگی ۲ عدد رسیده و کمی سفت 
    دانه های ذرت ۳ پیمانه
    فلفل دلمه ی قرمز ۲ عدد 
    پیاز سفید ۱ عدد نگینی خرد شده
    حبه سیر ۳ عدد ریز خورد شده
    آب مرغ حدودا ۱/۲-۲ پیمانه 
    پودر فلفل چیلی ۲ ق چ
    خامه ۱ پیمانه
    آواکادو حلقه شده برای گارنیش کنار بگذارید 
    روغن زیتون بکر مقداری برای روی سوپ 
    فلفل پاپریکا برای گارنیش کنار بگذارید 

    فر را از قبل روی حرارت ۳۷۵ فارنهایت یا حدودا ۱۹۰ سانتیگراد روشن کنید
    گوجه فرنگی ها را در ظرفچرب شده مخصوص فر گذاشته به مدت ۳۰ دقیقه آنها را سرخ کرده. آنقدر سرخ شوند که پوست آنها سیاه شده و گوجه فرنگی ها کاراملیزه شوند. سپس بعد از سرخ شدن بیرون گذاشته تا خنک شوند.
    سپس به همین ترتیپ دانه های ذرت را در سینی فر پخش کرده و حدودا ۱۵-۱۰ بگذارید تا کمی سرخ شوند.
    در این فاصله پوست گوجه فرنگی ها که خنک شده ند را گرفته و آنها را بیرون بیندازید. گوشت گوجه و آب آنها را کنار بگذارد.
    فلفل ها را روی اجاق گازی یا برویلر در حالی که گاهی میچرخانیم روی بالاترین شعله گذاشته حدودا ۱۵-۱۰ دقیقه تا کمی پخته و پوست آنها سرخ و زغالی شوند . سپس بلافاصله آنها را داخل پاکت کاغذی در بسته به مدت ۱۵ دقیقه گذاشته. بعد پوست و تخم آن ها را جدا کنید.
    مقداری ذرت برای گارنیش کنار گذاشته و سبزیجات فوق را در قابلمه ی همه را با هم مخلوط کرده و آنقدر آب مرغ روی سبزیجات ریخته که روی آنها پوشیده شود ، در آن را گذاشته و روی حرارت بالا بجوش میاوریم سپس بلافاصله حرارت را کم کرده و حدودا ۱۰ دقیقه میگذاریم تا سبزیجات پخته و لطیف شوند . بعد پودر چیلی و نمک را به سوپ مخلوط کرده. در بلندر بزرگی سوپ را پوره کرده و در همان حال خامه را کم کم داخل آن بریزید. سوپ را در کاسه ها کشیده و روی آنها را با یکی دو تا آواکادو، به مقدار دلخواه ذرت سرخ شده، پاپریکا و مقداری روغن زیتون و نمک گارنیش کنید و سرو کنید.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


    سوپ سيب زميني
    ٣ عدد سيب زميني متوسط ، ٢ عدد پياز متوسط رو بعد از پوست گرفتن ، خرد مي كنيم و توي مقداري آب مرغ ميريزيم تا بپزن ....نمك و فلفل سفيد هم اضافه مي كنيم ...وقتي خوب پختن ، با بلندر يا گوشت كوب برقي پوره شون مي كنيم و موقع سرو ، بهش خامه اضافه مي كنيم

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ سبزيجات
    براي اين سوپ از يك پياز ، دو حبه سير ، يك تكه كوچك زنجبيل تازه ، دو عدد شلغم ، دو عدد هويج ، يك عدد سيب زميني ، يك شاخه كرفس ، جعفري ، كمي گل كلم سفيد و كلم بروكلي ، كمي گوشت سينه مرغ ، نمك ، فلفل و زردچوبه استفاده كردم ....
    مرغ رو باسير و پياز كمي توي قابلمه بدون روغن تفت دادم ، بعد سبزيجات خرد شده رو اضافه كردم باز هم تفت دادم و سپس آب مرغ نمك ، فلفل و زردچوبه رو ريختم و گذاشتم تا بپزه .....
    من در نهايت سوپ را با بلندر برقي له كردم ، شما اگر دوست نداشتين مي تونين از ابتدا سبزيجات رو به اشكال منظم و دلخواه خردكنين

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۵:۲۲   ۱۳۹۴/۴/۶
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    آش جو

    من این دفعه آش جو را بدون برنج، نخود و لوبیا درست کردم. تنها حبوبات این آش عدس هستش.

    مواد لازم و طرز تهیه:

    جو ۲۵۰ گرم، ۲۵۰ گرم عدس، سبزی آش خورد شده نیم کیلو به تساوی که شامل پییازچه، جعفری، اسفناج، و گشنیز. پیاز سرخ کرده حدوداً ۴-۵ ق غ، نمک و فلفل به مقدار دلخواه.

    جو رو با مقداری آب و آب مرغ در آرام پز گذاشتم و آهسته پخت. عدس رو جداگونه با کمی‌ نمک و مقداری آب نیم پز و آبکش کردم. سپس سبزیها رو داخل جو ریختم و در حرارت معمولی همهٔ مواد رو باهم گذاشتم آرام آرام پخت. هر از گاهی‌ بهم می‌زنیم و اگر آب آن کم شده بود به تدریج مقداری آب اضافه می‌کنیم. بعد که آش کاملا غلیظ و جا افتاد در ظرف ریخته و با کشک، پیاز داغ و نعنا سرو می‌کنیم.

    جو و حبوبات رو میتونین با مقداری کم گوشت سر دست بدون استخوان و کمی‌ زردچوبه پخت کنین. در این صورت بعد از پخت گوشت آن‌ها را بیرون آورده و سبزی آش را به آن اضافه می‌کنیم و گوشت را اگر دوست داشتین میتونین بکوبین یا به صورت رشته رشته بریده و دوباره به آش اضافه کنین.

     آش بهتر هست که با تره درست شود.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۴/۴/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست


     آش جو

    دوستان مي دونين كه آش جو به شكل هاي مختلفي درست ميشه 

    نخود ، لوبيا ، عدس و جوي درسته ، از هر كدوم : ١ پيمانه 
    آب قلم : ٣ ليتر ( اگه آب قلم نداشتين ، مي تونين از آب گوشت يا قرص عصاره گوشت استفاده كنين)
    (براي تهيه آب قلم ، چند تكه قلم رو با يك شاخه كرفس ، چند برگ بو و سير و پياز توي مقداري آب مي جوشونيم ، بعد از خنك شدن لايه چربي رو از روي آب قلم جدا مي كنيم )
    پياز سرخ كرده : ١ پيمانه 
    نعناي خشك : ١/٢ پيمانه
    نمك ، فلفل و زرد جوبه 
    كشك و سير سرخ شده براي تزيين
    من هميشه حبوبات رو ٢٤ ساعت خيس مي كنم و در اين مدت چند بار آبشو عوض مي كنم ...
    همه حبوبات رو با هم مي پزيم ( عدس رو هم از اول با بقيه ميريزيم تا بپزه ، جون يه مقداري از مواد اگه خوب له بشن بهتره ) ....
    بعد آب قلم ، پياز داغ ، نمك ، فلفل . زردچوبه رو اضافه مي كنيم 
    نعنا رو توي روغن داغ ميريزيم و بلافاصله از روي حرارت برمي داريم تا تلخ نشه و به آش اضافه مي كنيم ، همونطور كه متوجه شدين سبزي اين آش فقط نعنا داغه...
    من يه مفدار خيلي كمي هم كشك اضافه مي كنم تا با آش بجوشه ، به نظرم اينطوري خوشمزه تر ميشه ، بعد ميذاريم تا با حرارت ملايم يه كمي ديگه بپزه و جا بيفته ...
    در انتها با سير و كشك و پياز تزيين مي كنيم
    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۱۷:۳۳   ۱۳۹۴/۴/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    سوپ جو و قارچ

    دوستان من اين سوپ جو رو با جوي پرك ، هويج ،قارچ و آب مرغ درست كردم ....

    جوي پرك و هويج نگيني شده رو با نمك و فلفل سفيد پختم ، در ظرفي جداگانه قارچ رو با كمي كره و آرد سفيد تفت دادم و آب مرغ رو بهشون اضافه كردم ، انقدر هم زدم تا سس غليظ بشه ، سپس اين سس رو روي مواد سوپ ريختم و گذاشتم تا سوپ جا بيفته ....

    در انتها هم خامه اضافه كردم ، يكي دوتا جوش كه زد از روي حرارت برداشتم و سرو كردم.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه

  • ۱۷:۳۶   ۱۳۹۴/۴/۸
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده
    مامان ملیکا خانم : 
    روناک جون یه سوال ترخینه به صورت آماده هم هست؟
    زیباکده


    ترخينه

    ترخینه تشکیل شده از بلغور و دوغ. گوله های خشک شده ان را میتونید از عطاری ها یا بازار تجریش تهیه کنید. یا میتونید خودتون مقداری بلغور را در دوغ خیسانده ، بجوشانید و بعد از این که آب ان کاملا تبخیر شد برای مصرف بعد ها ، از آن گوله های درست کنید و در هوای آزاد بگذارید تا خشک شود.

    انواع آش | انواع سوپ | دستور پخت و طرز تهیه
  • ۲۰:۴۹   ۱۳۹۴/۴/۸
    avatar
    nina1182
    کاربر فعال|379 |519 پست
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان