خانه
403K

انواع ترشی

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۲/۶/۴
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
     بیاین ترشی های مختلفی رو که بلدیم به هم یاد بدیم .....
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    ترشی قارچ

    ترشی قارچ، اشتها آور و خوشمزه را در کنار غذاهایتان امتحان کنید

    آماده سازی ترشی قارچ : 30 دقیقه

    پخت ترشی قارچ : 30 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه ترشی قارچ :

     قارچ 1 کیلو گرم

    هویج نگینی خرد شده  2 فنجان

    فلفل دلمه نگینی خرد شده 2 فنجان

    نمک 2 قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه 2 قاشق غذاخوری

    سرکه سفید 2 فنجان

     سرکه بالزامیک  1/2 فنجان

    طرز تهیه ترشی قارچ :

    قارچ ها را شسته و دو یا چهار قسمت کنید.

    درون قابلمه نیم لیتر آب ریخته و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و یک قاشق مربا خوری سرکه بریزید.

    قارچها را درون قابلمه بریزید.

    نمک،فلفل سیاه و تخم کرفس را اضافه کنید. بگذارید 20 دقیقه بجوشد.

    در 10 دقیقه اول هویج را اضافه کنید. بعد از 20 دقیقه سرکه سفید را اضافه کنید. سرکه بالزامیک را اضافه کنید. بعد از 5 دقیقه فلفل دلمه ای را اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه دیگر بجوشد.

    در کاسه شیشه ای ریخته و بگذارید کمی سرد شود. درون ظرف شیشه ای بریزید. به مدت 10 دقیقه حمام آب گرم بدهید.

    انواع ترشی

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    ترشی بلال

    مواد لازم:

    بلال 4عدد

    سیر یه بوته

    سرکه قرمز ونمک  به میزان لازم

    بلال را پوست گرفته وبامقداری اب میگذریم تا بپزد بعد بلال ها را بطور مساوی به اندازه یک بند انگشت برش میدهیم از چاقو مناسب استفاده کنید چون برش دادن بلال یه کم به خاطر سفت بودنش سخته و درون شیشه مناسب حلقه های بلال را می چینیم ویه ردیف سیر به همین ترتیب تاشیشه پر شود سرکه ونمک را قاطی می کنیم وروی بلال میریزیم  بعد ازیکهفته درون یخچال میتوان نوش جان کرد.

    انواع ترشی

  • ۰۶:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    انواع ترشی

    طرز تهیه ترشی بادمجان با تمبر هندی

    خور باشید، حتما تا به حال ترشی بادمجان را كه شكمش با سیر و سركه پر شده، امتحان كرده‌اید اما این بار پیشنهاد دیگری برایتان داریم؛

     

    طرز تهیه ترشی بادمجان و تمبرهندی :

    هشت قاشق سبزی معطر را ساطوری كرده و یک بوته كوچک سیر را پوست كنده، رنده كنید. حالا یک عدد فلفل تند را ریز خرد كنید و این مواد را با هم مخلوط كنید.

    سپس حدود 300 گرم بادمجان ریز را شسته، پوست‌كنده و خرد كنید. یک بسته تمبر هندی 150 گرمی را با دو لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک مخلوط كرده و از صافی رد كنید تا هسته‌های آن جدا شود. سبزی و فلفل خردشده، موسیر رنده شده، بادمجان خردشده و موسیر خشک را لا به لای ظرف ترشی ریخته و روی آن را با آب تمبر هندی و دو لیوان سركه پر كنید. 

    در ترشی را بسته و 3 تا 4 هفته در دمای اتاق نگه دارید تا ترشی «بادمجان و تمبرهندی» آماده شود. برخلاف معمول كه بادمجان در همه ترشی‌ها با پوست مصرف می‌شود، اما به توصیه متخصص تغذیه، بهتر است بادمجان پوستش به‌طور كامل گرفته شود یا اصلا به جای آن از میادین میوه و تره بار بادمجان‌های سفید تهیه كنید، چون در پوست سیاه بادمجان ماده‌ای به نام سولانین موجود است و این ماده برای افراد مبتلا به تالاسمی مینور، كم‌خونی همولیتیک یا کسانی که مشكل كلیوی داشته باشند و میزان فیلتراسیون كلیه‌های‌شان كاهش یافته باشد، مضر است. البته بادمجان حاوی هیستامین هم هست و برخی افراد در واكنش به این ماده كهیر می‌زنند، پس مصرف ترشی‌های حاوی بادمجان باید با دقت بیشتری صورت گیرد. 

    درضمن بادمجان طبعی سرد و خشک دارد و ترشی آن هم بالطبع سرد و خشک تر از سایر ترشی‌هاست و به همین خاطر است كه معمولا ترشی بادمجان همراه سیر زیاد و ادویه‌ها و سبزی‌های تند تهیه می‌شود. اما با این حال افرادی كه طبع سرد و خشک دارند، باید در استفاده از این ترشی‌ها تعادل را رعایت كنند. 

    انواع ترشی

  • ۰۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28063 |24368 پست

    ادویه ترشی : 

    ترشی هم ادویه داره و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه .

    این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالی میشه :

    نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه:

    سیب  دو عدد

    پرتقال  دو عدد

    سرکه سفید  نیم کیلو

    کیوی  سه عدد

    نمک  یک قاشق چای خوری 

    انواع ترشی با این مقدار مواد لازم حدوداً به اندازه یک ظرف دو لیتری از ”‌ترشی چند میوه“ خواهیم داشت. 

    یک قاشق چای خوری نمک، دو عدد سیب قرمز یا زرد (حدود 300 گرم)

    دو عدد پرتقال تامسون (حدود 300 گرم)، سه عدد کیوی بزرگ (حدود 300 گرم)

    نیم کیلو گرم سرکه سفید (حدود دو لیوان سرپر، به حدی که ظرف پر شود) برای اینکه ترشی آن کم شود، می‌توان یک لیوان سرکه را با یک لیوان آب مخلوط کرد و یا از سرکه سیب استفاده کرد.

    طرز تهیه ترشی چند میوه:

    دو عدد سیب، دو عدد پرتقال و سه عدد کیوی را شسته، پوست کنده، برش عرضی می‌دهیم و در یک شیشه می‌چینیم. یک قاشق چای خوری نمک روی آن ریخته در آخر سرکه سفید اضافه می‌کنیم تا روی میوه‌ها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.

    ترشی آماده پذیرایی می‌باشد

    انواع ترشی

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    ترشی_چغندر

     مواد لازم : 

    چغندر    1 کيلو

    سرکه    1 کيلو

    گل پر   1 قاشق مربا خوري

    فلفل سياه نيم کوب    1قاشق چايخوري

    موسير و سير   50 گرم 

    طرز تهيه :

     

    چغندر ها را بشوييد و روي آن را از گل و لاي به وسيله برس پاک کنيد. از آنجايي که چغندرها به دو صوت کم رنگ و پر رنگ موجود است،بهتر است براي تهيه ترشي از نوعي که پر رنگ تر است استفاده کنيد. حال اگر آن نوع موجود نبود و يا کم بود مي توانيد چند عدد چغندر پخته پررنگ و يا خام رنده کرده،تا رنگ چغندرها تعادل پيدا کند.

    چغندر را مي توانيد با آب سرد و يا سرکه بپزيد اگر با آب پخته شود، رنگ آن خوش رنگ تر و شفاف تر مي شود،اما دوام آن کمتر شده و سريعتر کپک خواهد زد. اگر چغندر ها با سرکه پخته شود ،رنگ آن تيره تر و زمان نگهداري آن بيشتر شده و احتمال کپک زدن آن کمتر مي شود.

    وقتي چغندر ها کامل پختند،مي توانيد آنها را به صورت دلخواه برش زده و با اشکال مختلف در آوريد. براي زيباتر شدن برش ها مي توانيد از قالب هاي شيريني نيز استفاده کنيد.

    بعد از شکل دادن چغندرها را درون شيشه اي ريخته،به اندازه اي که به طور کامل سرکه روي چغندرها را بپوشاند،سرکه اضافه مي کنيم. به ازاي هر يک کيلو سرکه، يک قاشق غذا خوري نمک به آن اضافه کنيد. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان سرکه،مي توانيد کم يا زياد کنيد. لابه لاي چغندر ها مقداري گلپر، موسير،سير و فلفل قرار دهيد. درب شيشه را محکم بسته و در يخچال نگهداري کنيد.

    از آنجايي که اين ترشي نسبت به ترشي هاي ديگر حساس تر است. زود خراب مي شود و طعم ورنگ خود را از دست مي دهد،بهتر است هميشه در جاي خنک نگهداري شود

    انواع ترشی

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    ترشی_گوجه

    یاسالاد مشهدی ترشی گوجه

    ترشی های خوش طعم با گوجه فرنگی درست کنید

    ترشی یکی از چاشنی های مورد علاقه ایرانیان است که زمان خوردن آن فصل زمستان است. گوجه فرنگی یکی از سبزیجاتی است که خواص فراوانی دارد و با آن می توانید دو ترشی خوش طعم برای زمستان درست کنید.

     

    ترشی‌ گوجه فرنگی

    مواد لازم برای ترشی گوجه فرنگی :

    ‌گوجه ریز سفت و تازه  یک کیلو

    نمک و نعنا خشک به میزان لازم

     سرکه  یک لیوان

    آب جوشیده و سرد شده  2.5 لیوان

    طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی :

    گوجه را حتما از نوع سفت و قرمز و ریز انتخاب کنید و بشویید و در یک ظرف مناسب شیشه‌ای بریزید.

    آب را با نمک و سرکه بجوشانید.

    پس از سرد شدن روی گوجه بریزید و نعنا خشک را هم اضافه کرده در شیشه را ببندید و در یخچال یا جای خنک بگذارید.

    گوجه ترشی شما پس از 10 روز آماده می‌شود.

    دقت کنید برای تهیه این ترشی از سرکه خالص استفاده نکنید و نمک آن را هم کمی بیشتر بریزید تا گوجه‌ها له نشو‌د و شکل ظاهر آنها حفظ شود.

    ترشی با آب گوجه فرنگی یا سالاد مشهدی

    مواد لازم برای ترشی با آب گوجه فرنگی :

     گل کلم یک بوته متوسط و ریز خرد شده

     گوجه  2 کیلو رنده شده

    فلفل تند سبز 10 عدد

    سیر  یک بوته بزرگ

    خیار 5 تا 6 عدد

    کرفس یک بوته کوچک

    موسیر خیس شده 100 گرم

    رب گوجه یک لیوان

    نمک و گلپر، تخم گشنیز، زردچوبه و پودر زیره به میزان لازم

    سرکه یک لیوان

    طرز تهیه ترشی با آب گوجه فرنگی :

    گوجه‌ها را بشویید و در مخلوط کن بریزید و آن را به صورت آب گوجه تبدیل کنید.

    سرکه را به آن اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه آن را بجوشانید و بگذارید سرد شود.

    تمام مواد ترشی را ریز خرد کنید.

    همه مواد خرد شده را در ظرفی بریزید و بعد آب گوجه، سرکه، ادویه‌ها و رب را به آن اضافه و مخلوط کنید و در شیشه‌ای بزرگ بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

    این ترشی مخصوص استان خراسان بوده و به سالاد مشهدی معروف است

  • ۱۳:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19754 |39377 پست

    ترشی  کدو و پیاز  

    مواد لازم 

    سرکه سیب   ۲ پیمانه

    شکر قهوه ای   ۱,۳/۴ پیمانه

    برگ بو   ۳ عدد

    نمک   ۱ قاشق غذا خوری

    آویشن خشک  ۱ قاشق چای خوری

    کدو   ۹۰۰ گرم

    پیاز کوچک خرد شده  ۲ عدد

    طرز تهیه

    ۱- داخل یک قابلمهٔ مناسب سرکه و شکر را می‌ریزیم. برگ بو، نمک و آویشن را داخل آن ریخته و به مدت 3 دقیقه روی حرارت می‌گذاریم تا شکر کامل حل شود

    ۲- کدو و پیازها را به صورت باریک حلقه حلقه کرده و داخل ظرف مناسب می‌ریزیم. 

    ۳- مخلوط سرکه را روی آن ریخته و در آن را می‌گذاریم و به مدت 3 ساعت داخل یخچال گذاشته و سپس سرو می‌کنیم

    ۴- به باور ایرانی ها ترشی باید مدتی در فضای خنک و تاریک باقی بماند تا خوب جا بیفتد. این مسئله در مورد این ترشی هم صادق است. اما اگر بلافاصله هم آن را سرو کنید مسئله ای ندارید و در واقع یک نوع ترشی سالادی به حساب می آید

    سایر نکات

    اگر به دنبال ترشی های متفاوت و جدید هستید، این یکی را از دست ندهید. این ترشی مکمل بسیار عالی برای انواع غذاها به خصوص غذاهای گوشتی است. انواع خوراک های گوشت از سراسر دنیا را ببینید و تنوعی به برنامه غذایی تان بدهید. به جای شکر قهوه ای می توانید از نصف پیمانه شکر سفید استفاده کنید.

    انواع ترشی

  • ۱۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    ترشی بادمجان شكم پر

    مواد لازم
    • یک و نیم کیلوگرم سبزی ترشی
    • يك قاشق سوپخوری ادويه
    • يك قاشق سوپخوری نمک
    • 3 كيلوگرم بادمجان قلمی کوچک
    • سرکه
    دستور تهیه انواع ترشی خوشمزه به روش خانگی
    طرز تهيه
    1. سبزي ترشي شامل جعفري، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمي سبزيهاي معطر محلي است.
    2. سبزي ها را پس از پاك كردن و شستن روي يك پارچه تميز پهن كرده و مي گذاريم يك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد مي كنيم.
    3. براي تهيه اين ترشي از بادمجان هاي كوچك استفاده مي كنيم. اگر بادمجان ها خيلي ريز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمي داريم و به همين ترتيب آنها را در حاليكه يك برش3 سانتيمتري در وسط بادمجان ها ايجاد كرده ايم، در سركه مي جوشانيم. به طوري كه براي هر يك كيلو، يك ليوان سركه لازم است. ظرف را روي حرارت ملايم قرارمي دهيم تا بادمجان ها كمي بپزد، ولي له نشود.
    4. سبزي ترشي خرد شده را در ظرف تقريباً بزرگي مي ريزيم و سير، نمك و ادويه را به آن اضافه مي كنيم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را از اين مخلوط پر مي كنيم و در ظروف مخصوص ترشي مي ريزيم.
    5. سپس روي مواد سركه مي ريزيم تا سركه روي بادمجان ها را بگيرد. در آنها را محكم مي بنديم و در جاي خنك نگه مي داريم.
  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    «ترشی لیته»

    ترشی یکی از مخلفاتی است که اگر در کنار غذا باشد، تقریبا هیچ کسی نمی تواند یه ناخونک به آن نزند! مخصوصا ترشی لیته که خیلی هم میچسبد. در این مطلب طرز تهیه ترشی لیته را به شما آموزش می دهیم.

    مواد اولیه:

    بادمجان بادمجان 1 کیلو
    فلفل دلمه ای قرمز بزرگ 1 عدد
    فلفل دلمه ای سبز بزرگ 1 عدد
    فلفل سبز 70 گرم
    هویج بزرگ 3 عدد
    سیر رنده شده 3 تا 4 حبه
    کلم پیچ سفید نصف عدد
    سرکه 1 کیلو
    مرزه 100 گرم
    نعنا 100 گرم
    ترخون 100 گرم
    گیشنیز 100 گرم
    جعفری 100 گرم
    پونه 100 گرم
    زردچوبه 1 قاشق مرباخوری
    طرز تهیه:

    1- بادمجانها را خوب بشوئید و کلاه آنها را جدا کنید اما آنها را پوست نکنید. یک لیوان آب و یک لیوان سرکه را در قابلمه بریزید و بادمجانها را در آن بجوشانید. سپس آنها را آبکشی کنید و همراه با سیر چرخ کنید.

    2- کلم، هویج و فلفل ها را خوب بشوئید و در مخلوط کن بریزید تا خوب ریز شوند. سپس آنها را به بادمجان و سیر اضافه کنید. سبزیجات را به ترشی اضافه کنید و نمک و زردچوبه را بریزید. سرکه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    3- ترشی را به مدت 1 هفته در یخچال نگهداری کنید تا خوب جا بیفتد.
  • leftPublish
  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    طرز تهیه ترشی تربچه و هویج

    مواد لازم:

    • سه چهارم فنجان برش های باریک تربچه

    • ربع فنجان برش های باریک هویج

    • 1 حبه سیر سبز (یا معمولی) خرد شده

    • نیم تا یک عدد فلفل هالپانو (یا فلفل های دیگر)

    • نیم فنجان سرکه برنج

    • نیم فنجان شکر ارگانیک

    • نیم قاشق چایخوری نمک دریایی
    طرز تهیه:

    1. سرکه، شکر و نمک را در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق بجوشانید. هم بزنید تا شکر حل شود. سپس تربچه ها، هویج و سیر را اضافه کنید و اگر فلفل نیز تهیه کرده اید، آن را نیز اضافه کنید و سپس از روی شعله بردارید.

    2. مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید. شب را بگذارید روی کابینت بماند و سپس در یخچال بگذارید. درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید.
  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    : ترشی پیاز را با هر غذایی که میل کنید اشتهابرانگیز است.

    مواد لازم:

    پیاز قرمز: 2 عدد متوسط (نصف شده و باریک حلقه شده)
    چوب دارچین: 2 عدد
    میخک: 6 عدد (درسته)
    دانه فلفل قرمز: کمی (له شده)
    سرکه سیب: یك فنجان - 240 میلی‌لیتر
    آب لیمو: نصف فنجان - 120 میلی‌لیتر (تازه)
    شکر: 1/4 تا 1/2 فنجان - 50 تا 100 گرم
    نمک: یك قاشق سوپ‌خوری
    این پیاز ترشی‌ها تند و تیز و شیرین هستند و طعم اسیدی سر حال آورنده‌ای دارند. ما از ترکیب آب لیمو و سرکه سیب استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید تنها از یک ماده اسیدی استفاده کنید اما ما متوجه شده‌ایم ترکیب این دو طعم دلپذیرتری دارد.

    در اضافه کردن ادویه‌ها و طعم دهنده ها دستتان آزاد است. ما از چوب دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز استفاده می‌کنیم. شما می‌توانید اصلاً از هیچ کدام استفاده نکنید یا از مواد زیر ترکیب دلخواه را انتخاب کنید: چوب دارچین، میخک درسته، دانه فلفل له شده، سیر درسته، بادیان، برگ بو، دانه خردل؛ زنجبیل تازه ورقه شده، تخم رازیانه، تخم گشنیز یا تخم زیره.

    آنچه باید بدانید:

    با مواد این دستور آشپزی 3 فنجان ترشی درست می‌شود که مقدار زیادی است. ما از این ترشی در کنار همه چیز استفاده می‌کنیم برای همین مقدار زیادی درست می‌کنیم. شما می‌توانید مقدار مواد را نصف کنید.

    طرز تهیه:

    1. پیاز حلقه شده را داخل یک کاسه متوسط بریزید. آنقدر آب جوش روی آنها بریزید که کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند. تا 10 بشمارید سپس آبکش کنید. پیاز‌ها را در بطری شیشه‌ای یا یک کاسه بریزید.

    2. دارچین، میخک و دانه فلفل قرمز را در یک روغن‌دان کوچک روی حرارت متوسط 3 تا 5 دقیقه بو بدهید تا عطر آن‌ها بلند شود.

    3. سرکه، آب لیمو، 1/4 فنجان شکر و نمک را اضافه کنید و هم بزنید. بگذارید آرام به جوش بیاید سپس یك تا 2 دقیقه تا زمانی که شکر و نمک حل شوند بپزید. شیرینی آن را بچشید و در صورت لزوم شکر اضافه کنید. مخلوط را روی پیاز‌ها بریزید.

    4. بگذارید آنقدر در دمای اتاق بمانند که خنک شوند سپس می‌توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    ترشي بندري
    مواد لازم:

    آب گوجه : 3 لیتر یا گوجه فرنگی : 5 کیلوگرم
    بادمجان : یک کیلوگرم
    گل کلم : 500 گرم
    هویج : 500 گرم
    کرفس : 200 گرم
    خیار : 200 گرم
    سیر : 100 گرم
    فلفل تند : 100 گرم
    ادویه کاری : 2 قاشق غذاخوری
    گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
    گلپر : یک قاشق غذاخوری
    سیاه دانه : 2 قاشق غذاخوری
    نمک : به میزان لازم
    سرکه : به میزان لازم
    طرز تهیه:

    1. بادمجان را با پوست به مدت 10 دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید.

    2. بقیه مواد را خرد کنید و در آب گوجه و مقداری سرکه بجوشانید.

    3. حرارت را خاموش کنید و زمان دهید تا مواد سرد شود.

    4. ادویه و بادمجان خرد شده را به این مواد اضافه کنید. اگر لیته خواستید آنرا داخل مخلوط کن می ریزید .

    5. بعد از 10 روز ترشی آماده است و باید در یخچال نگهداری شود.
  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    این ترشی طرز تهیه بسیار آسانی دارد و مزیت آن این است كه در 3 یا 4 روز بعد از درست كردن ترشی ما آماده است.
    مواد لازم :
    بادمجان قلمی متوسط / 2 کیلو
    فلفل سبز تند / 5-7 عدد
    سیر / 1 بته
    نعناع خشك / 1 قاشق غذاخوری
    سیاه دانه / 1 قاشق غذاخوری
    تخم گشنیز(آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
    گلپر (آسیاب شده) / 1 قاشق غذاخوری
    سركه قرمز و نمک / به مقدار لازم
    طرز تهیه:
    پوست اضافه سربادمجانها را جدا میکنیم. بادمجانها را شسته و خشك كنید.سپس آنها را به قطعات ریز خرد کنید و با یک پیمانه سرکه روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید.
    بعد از 5 دقیقه که جوشید ،از روی آتش برمیداریم تا زیاد نرم و له نشوند . بعد می گذارید تا سرد شوند و از داغی بیفتد.
    فلفل ها را نیز با آب جوشانده و تخم های آنها را حارج نموده و خرد میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خرد میکنیم
    بادمجانها،فلفل و سیر را به همراه ادویه ها و سبزی خشک مخلوط کرده و به ظرفهای شیشه ای مناسب منتقل می کنیم و روی آنها سرکه میریزیم تا حدی که روی بادمجانها را بپوشاند.
    نكته ها:
    این ترشی پس از 3-4 روز قابل مصرف می باشد.
    ممکن است بعد از گذشتن 1 تا 2 روز سرکه جذب بادمجانها شده و روی شیشه ترشی شما خالی شود که در اینصورت بهتر است مقداری سرکه به شیشه ترشی اضافه شود.
    پس از باز شدن بهتر است در جای سرد- ترجیحا یخچال - نگهداری شود.
  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    كلم شور
    موادلازم:
    گل کلم 1 عدد متوسط
    هویج تازه 3 عدد
    فلفل (تند) به میزان لازم
    کرفس (قسمت ساقه) 2 ساقه
    آب (نمک زده شده) به میزان لازم
    سرکه 1 لیوان
    سبزی (شور شوید مرزه جعفری و سبزی خود کرفس) 500گرم
    شرح و مراحل پخت:

    آب به اندازه ای که روی ظرفی که مواد می ریزیم بپوشاند در قابلمه ریخته و یک لیوان سرکه و نمک را هم می ریزیم تدر آن به محض اینکه جوش آمد خاموش می کنیم.

    کرفس ، هویج ، گل کلم ، فلفل را شسته.

    کرفس را خرد کرده،هویج را هم خرد می کنیم به هر انداره که دوست داشته باشید یا اینکه بخواهید قالب بزنید .

    گل کلم را به هر اندازه که دوست داشته باشید خرد می کنید.

    سبزی را هم پاک کرده شسته، همه مواد را درون ظرف مورد نظر ریخته و از آب نمکی که درست کرده ایم داخل آن می ریزیم و درش را محکم می بندید که هوا نکشد.
  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست

    مواد لازم برای تهیه ترشی کلم قرمز:

    شکر یک قاشق غذاخوری

    کلم قرمز یک عدد کوچک

    سرکه دو لیوان

    نمک یک قاشق غذاخوری

    با این مقدار مواد لازم حدود یک ظرف یک لیتری از ”‌ترشی کلم قرمز“ خواهیم داشت.

    طرز تهیه ترشی کلم قرمز

    کلم قرمز را شسته، خرد می‌کنیم و در یک ظرف شیشه ای حدوداً یک لیتری می‌ریزیم.

    یک قاشق غذاخوری شکر و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کرده، سرکه روی آن می‌ریزیم تا روی کلم را بگیرد. در آن را بسته تا سه روز بیرون یخچال بماند. بعد از آنترشی آماده استفاده می‌باشد.

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    مواد لازم جهت تهیه ترشی انار با لبو :
    لبو ۵ عدد
    سیب ۳ عدد
    انار ۲ عدد
    سرکه به میزان لازم
    شکر به میزان دلخواه
    طرز تهیه ترشی انار با لبو :
    لبو خام را پوست کنده و رنده کنید. سرکه به میزانی اضافه کنید که روی لبو را بگیرد.
    لبو و سرکه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید بجوشد تا شکلی شبیه حالت مارمالاد حاصل شود.
    سیب را پوست کرده و رنده کنید و به لبو جوشیده شده اضافه کنید. سپس شکر را به میزان دلخواه اضافه کنید شیرینی این ترشی سلیقه ای است برخی آن را خیلی ترش و برخی شیرین تر میل میکنند پس شکر را کم کم اضافه کنید و کمی که جوش خورد مزه کنید اگر طبق مزاج شما هنوز ترش بود می توانید شکر بیشتری اضافه کنید.
    این مخلوط را کنار گذارید تا سرد شود.
    انار را دان کنید بعد از سرد شدن مخلوط بالا، دانه انار را بصورت خام اضافه کنید. ترشی نار حاضر است. بگذارید چند روزی در شیشه در بسته بماند تا مواد ترشی مزه ها را به هم داده و در اصطلاح جا بیفتد.
    این ترشی برای میز مهمانی عصرانه و نهار بسیار زیبا، چشمگیر و خوشرنگ می باشد و به خاطر مزه ملسی که دارد مورد پسند میهمانانتان قرار خواهد گرفت. مواد مورد نیاز این ترشی در اوایل پاییز در دسترس است و به علت مواد اولیه کم و دردسترس همچنین طرز تهیه سریع و آُسان مورد توجه قرار می گیرد.
    نکات تهیه ترشی انار با لبو:
    اناری که برای این ترشی استفاده میکنید ، نباید مغز دانه های آن سفت باشد . در اینصورت در ترشی خوشایند نیست!
    می توانید شکر را کمتر بریزید و به جای آن ترشی انار را با نمک درست کنید.
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    ترشي با اب گوجه
    مواد لازم :
    گل کلم خرد شده 1 پیمانه
    سیر خرد شده 6-8 حبه
    فلفل سبز تند 4-3 عدد
    هویج خرد شده نصف پیمانه
    کرفس خرد شده نصف پیمانه
    آب گوجه فرنگی 4-3 پیمانه
    سرکه نصف پیمانه
    سیب زمینی ترشی نصف پیمانه
    نمک 3 قاشق غذاخوری
    طرز تهیه :
    ابتدا گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش به مدت 5 دقیقه قرار میدهیم تا پوست آن جدا شود سپس داخل میکسر ریخته تا کاملاٌ له شود . تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم . گوجه ها را با 2 قاشق غذاخوری نمک به مدت 10 دقیقه می جوشانیم و پس از خنک شدن مواد را داخل شیشه مورد نظر ریخته و آب گوجه را روی آن می ریزیم و در انتها نصف پیمانه سرکه روی آن می ریزیم و در جای خنک قرار می دهیم وبه مدت یک هفته می گذاریم بماند . تکته : درب ترشی کاملاٌ بسته باشد و قاشق چرب داخل آن زده نشود
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز
    • 1350 گرم لوبیا سبز تازه
    • سه پیمانه آب
    • سه پیمانه سرکه سیب
    • یک قاشق غذاخوری نمک ترشی
    • 3 قاشق غذاخوری شوید تازه
    • نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
    • 6 حبه سیر رنده شده
    طرز تهیه
    1. لوبیاها را بشویید و آبکش کنید. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه قرار دهید و رویشان آب جوشیده بریزید تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
    2. لوبیاها را داخل کاسه بزرگ بریزید.
    3. در یک قابلمه بزرگ، سه پیمانه آب، سرکه، نمک ترشی ، شوید، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس در دمای اتاق خنک کنید. بهتر است پیش از سرو به مدت 4 ساعت آن را سرد کنید و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48269 |46689 پست
    ترشي فوري
    مواد لازم
    • ۸ عدد بادمجان قلمی
    • ۳ عدد متوسط گوجه فرنگی
    • ۲ عدد متوسط هویج
    • ۱ بوته سیر
    • ۲ قاشق غذاخوری ترخان خشک
    • ۱ قاشق غذاخوری شوید خشک
    • سرکه سیب
    • گلپر یا سیاه دانه
    • نمک و فلفل و زردچوبه
    طرز تهیه
    1. پوست بادمجان ها را بگیرید و آنها را حلقه حلقه کرده، در قابلمه لعابی ریخته روی آن سرکه سیب بریزید به حدی که روی بادمجان ها را بگیرد. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا بادمجان ها پخته شده و نرم گردد. پس از آن که بادمجان ها سرد شد آنها را با ته قاشق له کنید.
    2. گوجه فرنگی ها را شسته، کاملاً خشک کنید و آنها را ریز خرد کنید.
    3. فلفل های دلمه ای را بشویید و با دقت آنها را خشک کنید و به صورت نگینی یا خلال خرد کنید.
    4. پوست سیرها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
    5. پوست هویج ها را بگیرید و آنها را از رنده درشت رد کنید.
    6. هویج، گوجه فرنگی، فلفل سبز دلمه ای، سیر، ترخان و شوید را به بادمجان اضافه کنید. به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید و تمام مواد را با هم مخلوط کنید. سپس سرکه سیب را روی مواد بریزید تا حدی که روی مواد را کاملاً بگیرد و آنها را در شیشه های در دار بریزید. (برای آن که ترشی کپک نزند باید سرکه خالص باشد. اگر از خالص بودن سرکه اطمینان ندارید، بهتر است بگذارید سرکه چند جوش بزند، پس از آن که سرد شد آن را به مواد اضافه کنید.) در صورت تمایل مقداری گلپر یا سیاه دانه به ترشی اضافه کنید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان