خانه
404K

انواع ترشی

  • ۱۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱۷
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48310 |46689 پست
    مواد لازم برای تهیه ترشی لوبیا سبز
    • 1350 گرم لوبیا سبز تازه
    • سه پیمانه آب
    • سه پیمانه سرکه سیب
    • یک قاشق غذاخوری نمک ترشی
    • 3 قاشق غذاخوری شوید تازه
    • نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
    • 6 حبه سیر رنده شده
    طرز تهیه
    1. لوبیاها را بشویید و آبکش کنید. سر و ته و نخ اضافه آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه قرار دهید و رویشان آب جوشیده بریزید تا همه سطح آنها را بپوشاند. دوباره به مدت 3 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.
    2. لوبیاها را داخل کاسه بزرگ بریزید.
    3. در یک قابلمه بزرگ، سه پیمانه آب، سرکه، نمک ترشی ، شوید، فلفل قرمز و سیر را با هم مخلوط کنید. روی حرارت قرار دهید تا بجوشند. سپس در دمای اتاق خنک کنید. بهتر است پیش از سرو به مدت 4 ساعت آن را سرد کنید و دو هفته داخل یخچال نگهداری کنید.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان