خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
692K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    دسر كدو حلوايي 
    يه دسر راحت ، مقوي و فوق العاده خوشمزه س
    كدو حلوايي : ٤ برش
    شكر: ١/٢ پيمانه 
    گردو: ١/٢ پيمانه
    دارچين : يك قاشق غذاخوري
    كدوهارو برش دادم ، پوست كندم و بعد كمي تفت دادم...
    روشون شكر پاشيدم ، در ظرف رو بستم تا كدوها با حرارت كم و بخار ، نرم بشن...
    در انتها موقع سرو ، با گردو و دارچين تزيين كردم 


    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    يستني سرخ شده 

    بستني وانيلي : ١ ليتر 
    كورن فلكس : ٥ پيمانه 
    پودر نارگيل : ١ پيمانه 
    دارچين : ١ قاشق غذاخوري 
    تخم مرغ : ٢ عدد
    شير : ١ قاشق غذاخوري 
    با قاشق مخصوص بستني ، بستني رو به صورت گلوله درمياريم ، و روي كاغذ روغني مي چينيم و يك ساعت توي فريزر ميذاريم ....
    در اين فاصله ، در يك كاسه ، كورن فلكس خرد شده ، پودر نارگيل و دارچين رو مخلوط مي كنيم ....
    در يك كاسه ديگه هم شير و تخم مرغ رو مخلوط مي كنيم ....
    گلوله هاي بستني رو اول داخل مخلوط كورن فلكس ، بعد داخل مخلوط تخم مرغ و مجددا داخل مخلوط كورن فلكس مي غلتونيم ....
    دوباره يك ساعت ميذاريم تو فريزر .....
    بعد از يك ساعت توي يك ظرف كوچك و گود روغن رو داغ مي كنيم و هر گلوله بستني آماده شده رو فقط ٥ ثانيه سرخ مي كنيم ...

    دوستان عزيزم ، مسئله اي كه هست چون اين دسر بايد فوري سرو بشه و هينطور براي اينكه بار اولي بود كه درست مي كردم ، مواد اوليه رو تقريبا به يك سوم رسوندم چون نمي دونستم چي از آب در مياد

     
    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    روناک جان دسر که یه تالار جدا داره چرا اینجا تو بخش آشپزی تاپیک باز کردی عزیزم؟؟؟
  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    زیباکده

    ronak n : 
     

    دسر كدو حلوايي 
    يه دسر راحت ، مقوي و فوق العاده خوشمزه س
    كدو حلوايي : ٤ برش
    شكر: ١/٢ پيمانه 
    گردو: ١/٢ پيمانه
    دارچين : يك قاشق غذاخوري
    كدوهارو برش دادم ، پوست كندم و بعد كمي تفت دادم...
    روشون شكر پاشيدم ، در ظرف رو بستم تا كدوها با حرارت كم و بخار ، نرم بشن...
    در انتها موقع سرو ، با گردو و دارچين تزيين كردم 


    انواع دسر | انواع ژله
    زیباکده
    این دسر فوق العاده س به همتون پیشنهاد میکنم درست کنید البته من وقتی درست میکنم تفتش نمیدم از همون اول کدوها رو ورقه ورقه میکنم یعد یه لایه کدو میذارم روش دارچین و شکر میریزم دوباره لایه بعدی و با کمی آب میزارم بپزه .
  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    دسر كاستارد با بيسكويت ليدي فينگر


    بيسكويت هارو از طول نصف كردم و به طور عمودي در قالب كمربندي چيدم....
    و داخلش رو با دسر كاستارد پر كردم ....

    براي دسر : 
    نشاسته ذرت : ٤ قاشق غذاخوري
    شير : ٤ پيمانه
    شكر : ٥ قاشق غذاخوري
    زرده تخم مرغ : ١ عدد
    وانيل : كمي
    محلول زعفران : ١ قاشق غذاخوري
    تمام مواد رو داخل ظرفي ، با همزن دستي خوب مخلوط مي كنيم و بعد روي حرارت ميذاريم و انقدر هم مي زنيم تا به غلظت فرني برسه....بعد توي قالب مي ريزيم و صبر مي كنيم تا كمي خنك بشه و داخل يخچال ميذاريم...من با شكلات رنده شده و گردو تزيين كردم


    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۴:۳۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     
    دسرهلو و پشمک 
    دستور:

    برای پخت ۳ عدد هلو:

    شکر ۱ پیمانه، آب ۱ پیمانه. گلاب ۱/۲ پیمانه

    در قابلمه گودی مواد فوق را مخلوط کرده و هلو‌ها را داخل آن قرار داده و روی حرارت کم به آرامی می‌گذاریم تا هلو‌ها کمی‌ پخته شوند تا حدی که پوست آنهارا به راحتی‌ بتوانید در بیارید.


    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۳۹   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    دسر قيسي

    اين دسر خيلي راحت ، خوشمزه و مقويه ....
    هسته قيسي هاي خشك رو در مياريم ، با پنير ماسكارپونه كه كاملا بي نمكه پر مي كنيم و داخل هركدوم يك تكه گردو ميذاريم ....
    شما مي تونين به جاي پنير از خامه شيرين شده استفاده كنين ، من خواستم يك كمي كم كالري تر بشه



    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده

    الهه(مامان النا) : 
    روناک جان دسر که یه تالار جدا داره چرا اینجا تو بخش آشپزی تاپیک باز کردی عزیزم؟؟؟

    زیباکده
    وای راست میگی ، دقت نکرده بودم 

    الان به ادمین زیباکده پیام میدم ببینم میتونند ببرنش اونجا


  • ۱۵:۱۲   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    با تشکر از زیبا کده که درخواست امنقال رو انجام داد


  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     كرپ موز و شكلات


    تخم مرغ : ٢عدد
    شير : ١ پيمانه 
    آ‹د : ١/٢ پيمانه
    شكر : ٢ قاشق غذاخوري
    موز : ١ عدد
    وانيل : كمي
    روغن مايع : ا قاشق غذاخوري
    شكلات خرد شده يا چيپسي: مقداري
    موز رو له مي كنيم و با بقيه مواد خوب مخلوط مي كنيم ، يك تابه كوچك رو با يك قطره روغن چرب مي كنيم و كمي از مايه كرپ رو توش مي ريزيم و هر دو طرفشو سرخ مي كنيم ....
    در صورت تمايل مي تونين با سس شكلات تزيينش كنين ، نوش جان


    انواع دسر | انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۵:۱۹   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     يك دسر خوشمزه با انجير 

    انجيرهاي بزرگ و سياه رو با چاقو برش مي زنيم و كمي گردوي خرد شده روشون مي ريزيم و حدود ٧ دقيقه توي فر ١٧٠ درجه ميذاريم ....بعد از خنك شدن موقع سرو روي انجيرها رو با كمي عسل مي ريزيم و تزيين مي كنيم



    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
      دسر موز

    يه دسر ساده و خوشمزه ،
    موز : ٢عدد
    شير : ٢ پيمانه
    خامه : ١/٢ پيمانه
    شكر : ١/٢ پيمانه
    پودر ژلاتين : ٤ قاشق جاي خوري
    وانيل : ١/٤ قاشق چاي خوري
    ژلاتين رو با كمي آب روي حرارت غير مستقيم باز مي كنيم ...
    موزها ، يك پيمانه از شير و وانيل رو توي مخلوط كن مي ريزيم ...
    ١ پيمانه باقيمانده از شير رو با شكر روي حرارت ميذاريم تا شكر حل بشه ، بعد از اينكه از روي حرارت برداشتيم ، ژلاتين رو اضافه مي كنيم و هم مي زنيم ، با چند قاشق از اين مايه خامه رو رقيق مي كنيم و به مخلوط اضافه مي كنيم و در انتها شير موز رو به همه مواد قبلي اضافه مي كنيم و هم مي زنيم و داخل قالب مي ريزيم ....
    دسر بايد حدود ٣ ساعت توي يخچال بمونه تا آماده بشه


    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۵:۲۱   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    saba biology
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6343 |4258 پست
    واییی روناک جون
    عکس این کرپ شکلاتی دیـــــــــــــــــــــوانــــــــــــــــــــــه کنندست!!!!
  • ۱۵:۲۵   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دسر توت فرنگي با پنير


    پنير لبنه : ٢٠٠ گرم
    شير : ٣ پيمانه 
    شكر: ٣/٤ پيمانه 
    نشاسته ذرت : ٤ قاشق غذاخوري
    گلاب : ١ قاشق مرباخوري ( در صورت تمايل ) 
    وانيل : كمي

    براي سس توت فرنگي : 
    توت فرنگي : ٢٥٠ گرم 
    پودر قند : ١ پيمانه 

    تمام مواد دسرو غير از وانيل و گلاب با هم خوب مخلوط مي كنيم و روي حرارت هم مي زنيم تا بپزه و غليظ بشه، در انتها گلاب و وانيل رو اضافه مي كنيم و مواد رو در ظرف هاي مورد نظر مي ريزيم ....
    توت فرنگي رو هم به صورت پوره درمياريم و با پودر قند مخلوط مي كنيم و روي دسر مي ريزيم و توي يخچال مي ذاريم .... اين دسر خيلي لطيف و خوشمزه ست ،


    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۶:۱۱   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    ستاره
    یک ستاره ⋆|314 |1473 پست
    ووووووووووووووووووووای دلم میخواهد از همش امتحان کنم
  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51231 |36302 پست
    من از دسر موز خوشم اومده باید درست کنم ببینم چی چیه
  • ۲۲:۰۷   ۱۳۹۲/۹/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دسر ساده شکلاتی

     
    ۴ عدد ژلاتین 
    ۱/۸ لیتر شیر 
    ۳۰۰ گرم خامه 
    ۲ قاشقه چای خوری وانیل شکری
    ۵۰ گرم پودره کاکائو
    ۴۰ گرم شکر 
    ژلاتین را در ابه سرد خیس کنید ، شیر را ولرم کرده و به ان شکر و وانیل را افزوده ، برگهای ژلاتین را اضافه کنید و خوب مخلوطه را هم بزنید ،
    پودره کاکائو را نیز افزوده و بگذارد تا مخلوطه شما سرد شود ،* دقت کنید به خاطره ژلاتین ، نبندد 
    خامه را زده تا سفت شود ، مخلوطه قبل را بعد از سرد شدن به خامه اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یک دست شود ،سپس در ظرفهای مورده علاقتون میریزیم و به مدته ۲ ساعت در یخچال میگذاریم ،


    انواع دسر | انواع ژله
  • ۲۳:۱۰   ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    تيراميسو:
    بيسكويت ليدي فينگر : ١٨ عدد
    قهوه فوري : يك قاشق غذا خوري
    آب جوش :يك ليوان
    پنير لبنه يا خامه اي:١٥٠ گرم
    خامه شيرين شده : ١٥٠ گرم ( خامه پاستوريزه + ٢ قاشق شكر)
    پودر كاكائو: ٢ قاشق غذاخوري
    براي تهيه خامه زده شده ، خامه و شكر رو مخلوط مي كنيم و يك شب در فريزر ميذاريم، روز بعد خامه رو ساعتي توي يخچال ميذاريم تا آب نندازه..بعد با همزن ( ابتدا با دور كند ، بعد با دور تند ) هم مي زنيم تا جايي كه خامه از ظرف نريزه و جاي تيغه همزن روي خامه بمونه....
    يك لايه از بيسكويت هارو توي ظرف مي چينيم , مخلوط آبجوش و قهوه رو روي بيسكويت ها مي ريزيم و با مقداري از مخلوط خامه شيرين و پنير روي اونارو مي پوشونيم ..دو رديف ديگه به همين ترتيب مي چينيم ....
    پودر كاكائورو ، روي تيراميسو مي پاشيم



    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۶:۴۶   ۱۳۹۲/۱۰/۲۱
    avatar
    Nanayi joon
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|4285 |6357 پست
    چ تاپیک خوبی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان