خانه
696K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    انواع دسر

    یک خوشه انگور رو گوشه قالب گذاشته و ژله آلوئه ورا رو که به روش معمول تهیه میشه رو روش میریزیم بصورت کج داخل یخچال میگذاریم تا ببنده. برای لایه دوم ژله آلوئه ورا رو آماده میکنیم کمی شیر یا بستنی بهش اضافه میکنیم تا سفید رنگ بشه بعد از خنک شدن روی لایه اول ریخته دوباره کج در یخچال میگذاریم. لایه سوم ژله انگور قرمز هست که ساده تهیه میکنیم و در ظرف میریزیم تا کل کار رو بپوشونه و اینبار صاف تو یخچال میگذاریم تا ببنده بعد از چند ساعت که آماده شد در ظرف سرو برمیگردونیم. میوه استفاده شده و طعم ژله ها به دلخواه هست. میتونید از میوه فصل استفاده کنیید

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۶:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    دسر_بانوفی_پای

    مواد لازم:

    بیسکوییت خرد شده       70 گرم

    موز حلقه شده             2 عدد

    پودر شکر                  4 قاشق غذاخوری

    خامه پر چرب               235 گرم

    کارامل                      300 گرم

     طرز تهیه:

    ۱⇦ ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید.

    ۲⇦ سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم (موز) کنار بگذارید.

    ۳⇦ حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).

    ۴⇦ خامه با پودر شکر را بزنید تا فرم بگیرد. 

    روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید.

    ۵‌‌‌⇦ تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی بستنی قرار دهید.بعد روی موز کارامل بریزید.

    برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    چیز کیک يخچالىِ ليمو و كيوى:

    مواد لازم : 

    برای کف قالب دو بسته بیسکویت پتی بور ؛ 75 گرم کره ، برای لایه پنیری : دو بسته پنیر خامه ای کاله 100 گرمی بی نمک . یک عدد خامه صورتی پگاه 200گرمی . 1/2 پیمانه شکر ، یک بسته پودر ژله لیمو یا آلوورا . در صورت تمایل پوره لیمو و کیوی 100 گرم. کمی وانیل شکری

    طرز تهیه : 

    دو بسته بیسکویت پتی بور و 75 گرم کره میکس کنید و توی قالب کمربندی پرس کنید و اطراف آن برش نازک کیوی بچینید و به مدت یک ربع در یخچال استراحت دهید .پودر ژله آلوورا یا لیمو را در نیم لیوان آب گرم حل کرده.همه مواد فوق را میکس کرده و بر روی لایه بیسکویتی بریزید و حدود 2-3 ساعت در یخچال بگذارید تا ببندد .لایه پنیر را روی کیک بریزید. وقتی کامل خودش را گرفت ؛ لایه ژله آلوورا را بعد از خنک شدن بر روی لایه پنیر بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید . نکات : میزان شکر بستگی به ذائقه دارد.با زیاد شدن مواد به نسبت پودر ژله یا ژلاتین هم باید زیاد شود. برش های نازک لیمو را روی کیک مونتاژ کرده و با برگ نعنا تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    پاناكوتاي شكلاتي

    مواد لازم:

    شیر 2 پیمانه

    خامه صبحانه 1/4 پیمانه

    پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری

    شکر 6 قاشق سوپخوری

    پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات 20 گرم

    طرز تهیه:

    پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک مي ريزيم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماري حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.

    خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل كه شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

    این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و يا به صورت تک نفره آماده كنيد. .

    بعد به مدت چهار ساعت داخل يخچال قرار بدين، براي خارج كردن دسر از ظرف لبه هاي دسر رو به با چاقو از ظرف جدا كنيد بعد راحت خارج ميشه. 

    براي تزيين ميتونيد از شكلات تخته اي كه روي حرارت غير مستقيم كاملا ذوب و روان شده استفاده كنيد. البته نبايد داغ روي پاناكوتا بريزيد كه پاناكوتا از حالت خارج نشه. نيم ساعت هم براي سفت شدن شكلات داخل يخچال بزارید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    مسقطی انار

    مواد لازم:

    آب انار 4 لیوان .  نشاسته 8 قاشق غذاخوری .  شکر 2 لیوان .  گلاب 1/2 لیوان .  کره 50 گرم

    طرز تهیه : نشاسته را  با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید.

    پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود سپس کره را اضافه کنید.

    مسقطی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ، قالب در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با پودر شکر ، خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.

    نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

     پاناکوتای وانیلی با سس انبه

    مواد لازم:

    خامه صبحانه 400 گرم 

    شیر 1 لیوان 

    پودر ژلاتین 3 قاشق چایخوری 

    شکر 1/2 لیوان

    انبه 2 عدد 

    پودر هل 1/2 قاشق چایخوری 

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    انبه ها را پوست بکنید و گوشت انبه را جدا کنید و همراه با پودر هل داخل قابلمه ای بریزید ، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا انبه گرم شود ، انبه را با پشت چنگال خوب له کنید سپس ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.

    پوره انبه را به ارتفاع 1 بند انگشت داخل لیوان های سرو بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود.

    2 قاشق چایخوری باقی مانده پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و روی آن چند قاشق آب بپاشید ، کاسه را روی حرارت بخار اب قرار دهید و پس از 10 دقیقه هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    برای تهیه پاناکوتا خامه ، شیر ، شکر و اسانس وانیل را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، هم بزنید تا مواد داغ شوند ( دقت کنید داغ شود اما نجوشد ) سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید ، لیوان ها را از یخچال خارج کنید و پاناکوتا را کم کم روی لایه قبلی که بسته شده است بریزید.

    پاناکوتاها را در یخچال قرار دهید تا خوب سرد و سفت شود سپس روی آنها را با تکه های انبه تزئین کنید.

    نکته: 1 قاشق چایخوری پودر ژلاتین برابر با 1 ورقه ژلاتینی بزرگ یا 2 ورقه ژلاتینی کوچک است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

     دسر موس لیمو 

    مواد لازم :

    ▪️آب لیموترش  یک عدد بزرگ

    ▪️آب لیموترش  یک عدد کوچک

    ▪️شکر  ۷۰ گرم

    ▪️ زرده تخم‌مرغ  ۵ عدد

    ▪️پنیرخامه‌ای      ۲۵۰ گرم

    ▪️ورقه ژلاتین  یک و نیم عدد

    ▪️خامه زده شده  ۲۰۰ میلی لیتر

    طرز تهیه :

    در یک کاسه بزرگ آب لیموترش‌ها را با یکدیگر مخلوط کنید. شکر و زرده‌های تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید.

    یک سوم قابلمه‌ای را از آب پر کنید و بگذارید روی حرارت کم جوش بیاید. کاسه همزن را به صورتی روی قابلمه قرار دهید که کف آن با آب در تماس نباشد و فقط حرارت آن را گرم کند. مخلوط را به طور مداوم به مدت ۵- ۳ دقیقه هم بزنید تا غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید. ژلاتین را در آب خیس کنید.

     وقتی مخلوط هنوز گرم است ورقه‌های ژلاتین را درون کاسه‌ای قرار دهید و روی آن‌ها مقداری آب سرد بریزید. چند دقیقه وقت می‌گیرد تا ورقه‌های ژلاتین نرم شوند. ورقه‌های ژلاتین را به مخلوط اضافه کنید.

    ورقه‌های ژلاتین را از آب خارج کنید و کمی آن‌ها را فشار دهید تا هرگونه آب اضافی آن‌ها خارج شود سپس آن‌ها را به مخلوط که هنوز گرم است اضافه کنید و کمی هم بزنید تا کاملا درون مخلوط حل شوند. مخلوط را در دمای اتاق قرار دهید تا خنک شوند.

    خامه وپنیررا اضافه کنید.

     وقتی مخلوط خنک شد ابتدا خامه سپس پنیر را به آن اضافه و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    مخلوط را درون یخچال قرار دهید.

     مخلوط را درون لیوان‌هایی که از قبل آماده کرده‌اید بریزید سپس آن‌ها را به  مدت ۴- ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب خنک و کمی سفت شوند.

     موس لیمو‌ها را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر کدام از آن‌ها را با پوست رنده شده لیمو و برگ نعنا تزئین و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    ژله کیک پرتقالی

    مواد لازم:

    ژله پرتقالی 1 بسته

    کیک پرتقالی  1 عدد در قالب 23 سانتی متری

    آب داغ 1 لیوان

    شیر سرد  نصف لیوان

    پرتقال 1 عدد  حلقه حلقه شده

    📝طرز تهیه:

    اول از همه پودر ژله را با 1 لیوان آب داغ مخلوط کردم و روی بخار آب گذاشتم تا تمام ذرات خوب حل بشه و ژله شفاف بشه .بعد شیر سرد را به مواد ژله اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا توی قالب های مافین با دیواره بلند یک عدد پرتقال حلقه شده گذاشتم. ( قالب من سلیکونی است و نیازی به چرب کردنش نیست اگه از قالبهای فلزی استفاده می کنید برای اطمینان حتما با کمی دستمال روغنی آنرا چرب کنید.)

    بعد از ژله آماده شده به اندازه 1 قاشق غذا خوری روی پرتقالها ریختم و گذاشتم تو یخچال تا ژله نیم بند بشه یا به اندازه غلظت سفیده تخم مرغ برسه . دلیل اینکه اول یک قاشق ژله می ریزم واسه اینه که پرتقال سر جای خودش بمونه و از جاش تکان نخوره . ( یادتون باشه نباید ژله ببنده وگرنه وقتی بقیه مواد  ژله را توی قالب می ریزید  لایه ها از هم جدا خواهد شد. )

    بعد ژله را از یخچال درآورده و به اندازه نصف قالب را با ژله پر کنید و دوباره بگذارید توی یخچال تا نیم بند بشه .

    در این فاصله که ژله نیم بند میشه  کیکتان که سرد است را یه برش طولی به ارتفاع 2 تا 3 سانتی متر بدید و بعد با قالبی که اندازه قالب مافین است برشهای دایره ایی بزنید .

    بعد دایره های کیک را روی ژله نیم بند شده بگذارید و روی کیک را با بقیه ژله بپوشانید. و بگذارید توی یخچال تا کاملا ژله خودشو بگیره و سفت بشه.

    اگه قالبتون سلیکونی است که دور تا دور ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و بعد با فشار دست از قالب خارج کنید.

    اگه هم قالبتون فلزی است سینک ظرفشویی را با آب گرم پر کنید و ظرف را به مدت 5 ثانیه توی آب بگذارید و از توی آب خارج کنید و توی ظرف سرو برگردانید.

    حالا یه برش زیبا بزنید ونوش جان کنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    شیر عسلی خانگی

    شير 2 ليوان

    شكر نصف ليوان

    كره 25 گرم

     

    از بزرگ ترين تابه يا قابلمه اي كه توي خونه داريد استفاده كنيد. كار رو به مراتب ساده تر ميكنه و همچنين زمان پخت رو بسيار كم ميكنه

    شكر و شير رو توي تابه بريزيد

    هر شيري ميتونه باشه, ميزان چربيش اصلا مهم نيست

     

    روي حرارت بذاريد و هم بزنيد تا شكرش حل شه

    همين كه ديديد تصميم گرفته قل بزنه زيرش رو كم كنيد

    حرارت بايد اينقدر ملايم باشه كه شما قل زدن رو توي شير ملاحظه نكنيد. در غير اينصورت مطمئن باشيد ته ميگيره.

    و اگر ته بگيره هنگام هم زدن ته ديگش وارد خود شير عسلي ميشه و هم رنگش رو تيره ميكنه هم بافتش دون دون ميشه هم اينكه طعمش دودي ميشه!

    هر 5 دقيقه يا ده دقيقه يا اصلا مرتب (بسته به جنس تابه) همش بزنيد كه خيالتون راحت باشه ته نگرفته

     

    اگر سطح تابه خيلي بزرگ باشه و با همين دو ليوان شير داريد كار ميكنيد بعد از نيم ساعت شير عسلي آماده است

    ولي اگر تابه يا ديگ شما كوچيكه و يا رسپي رو دو برابر كرديد زمان هم ممكنه دو برابر يا چهار برابر شه. پس نتيجه ميگيريم كه اندازه شير و تابه تاثير مستقيم روي زمان پخت داره

    وقتي آماده است كه حجم شير نصف شه و به غلظت قابل ملاحظه اي برسه

    با اين رسپي يك ليوان شير عسلي خواهيد داشت

    حالا كره رو اضافه ميكنيم و مرتب هم ميزنيم تا كره ذوب شه

    زيرش رو خاموش ميكنيم و باز هم ميزنيم تا يكدست شه

     

    اگر بچه هاي خوبي بوده باشيد و مرتب همش زده باشيد و حرارتش هم كم بوده باشه كه الان يه شير عسلي بسيار غليظ و يكدست و خوشرنگ داريد ولي خب... آدميه ديگه ممكنه از دستتون در بره .... پس در اون صورت چي؟

     

    اولا كه اگر احساس كرديد ته گرفته سعي نكنيد ته ديگش رو هم بزنيد چون نبايد وارد شير عسلي بشه.

    اگر اواسط كار هستيد حتما به يه تابه ديگه منتقلش كرده و به پختن ادامه بديد. اگر در اواخر كار هستيد فقط دقت كنيد موقع هم زدن به ته ديگه نزديك نشيد. (بعدا ميتونيد بشينيد ته ديگش رو تنهايي بخوريد خيلي خوشمزه است البته اگه طلايي رنگ باشه. اگه سوخته كه ديگه فقط بذاريد تابه خيس بخوره و بعد از چند ساعت بشوريدش)

    دوما ... سعي نكنيد اطراف تابه رو كه شكرك بسته هم بزنيد و وارد شير عسلي كنيد. شير عسلي هم -همون نكاتي كه در مورد كارامل گفتم- واسه اش صدق ميكنه و ممكنه بعدا توي يخچال شكرك بزنه. پس واسه خاطر خودتون هم كه شده جلوي خودتون رو بگيريد و اطرافش رو زيادي هم نزنيد. البته اگر از اول مواظب بوده باشيد اصلا اطرافش هم شكرك ايجاد نميشه

    سوما... فرض رو بر اين ميگيريم كه حواستون نبوده و "سر شير" بسته. سعي نكنيد تند تند هم بزنيد كه حل شه. اجازه بديد باشه واسه خودش بعد كه كار تموم شد از صافي ردش كنيد اون ناخالصيها جدا خواهند شد.

    در آخر... اگر با وجود رعايت تمامي تدابير امنيتي باز احساس ميكنيد بافتش دون دونه و يكدست نيست با گوشتكوب برقي همش بزنيد يا اينكه بريزيدش توي مخلوط كن. كاملا يكدست ميشه

     

    كااااااااملا كشدار و غليظ و خوشرنگ. چون شكر با حرارت ملايم كاراملايز شده طعمش كارامليه. كره هم كمك بيشتري براي كاراملي شدن مزه اش ميكنه منتها اگر مشكل كلسترل داريد ميتونيد كره اش رو حذف كنيد. ولي.... البته كه با كره يه چيييييز ديگه است.

     دوست داشتيد آخر سر توش وانيل هم بريزيد ولي همينجوري هم عطر شير عسلي رو داره

     

    اين شير عسلي هم مثل شير عسليهاي بازاري وقتي توي يخچال ميمونه سفت تر ميشه پس بايد قبل از مصرف مدتي بذاريد بيرون از يخچال بمونه

    به دليل غلظت شير و درصد بالاي شكر اين شير عسلي خانگي حتي بدون مواد افزودني هم طول عمر زيادي داره. منتها توي شيشه هايي كه درش كيپ ميشه نگهداري كنيد كه بوي يخچال رو جذب نكنه. اگر درست تهيه شده باشه شكرك هم نخواهد زد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

     طرز تهیه حلوای هویج  

    🌺 مواد لازم:

    هویج 500 گرم 

    شکر 2 لیوان 

    آرد سفید 1 لیوان

    گلاب نصف لیوان 

    روغن مایع نصف لیوان 

    زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری

    🌺 طرز تهیه:

    آرد را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و حدود 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و آرد کمی سبک شود سپس روغن و زعفران دم کرده را به آرد اضافه و مخلوط کنید.

     هویج ها را پوست بکنید و بپزید ، هویج های پخته شده را خوب پوره کنید سپس به آرد اضافه و مخلوط کنید.

    شکر مخلوط با گلاب را نیز اضافه کنید و دورانی و در یک جهت تفت دهید تا حلوا جمع شود سپس از روی حرارت بردارید.

    پس از آماده شدن حلوای هویج را در ظرف مناسب ببیزید و با خلال پسته تزیین و سرو کنید، همچنین میتوانید حلوا را پهن کنید و قالب بزنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۹:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    پودینگ موز 

    🌺 مواد لازم: 

    موز 4 عدد

    زرده تخم مرغ 4 عدد 

    خامه 1/3 لیوان

    شیر 1/3 لیوان 

    شکر 1/2 لیوان

    نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری  

    پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

    نمک 1/3 قاشق چایخوری

    کره 3 قاشق غذاخوری

    خامه فرم گرفته 1 لیوان

    پودر قند 1 لیوان

    بیسکوییت نرم مقداری

    🌺 طرز تهیه: 

    3 عدد از موزها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید ، شیر و خامه را به موز اضافه کنید و بزنید سپس زرده های تخم مرغ ، نمک ، شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.

    مواد میکس شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود ( در تمام مدت هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد ).

    پودر ژلاتین را با چند قاشق آب مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری بگذارید ، پس از غلیظ شدن پودینگ پودر ژلاتین حل شده و کره را به آن اضافه کنید سپس پودینگ را داخل کاسه ای بریزید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    خامه فرم گرفته را داخل کاسه ای بریزید ، 1 عدد موز باقی مانده را خرد کنید و همراه با پودر قند به خامه اضافه و خوب مخلوط کنید ( برای این دسر پیشنهاد می شود از موزهای رسیده یا له شده استفاده کنید ).

    پس از سرد شدن پودینگ داخل لیوان های دسر را لایه لایه با بیسکوییت خرد شده ، پودینگ و موز خامه ای پر کنید ، در انتها میتوانید روی دسر را با مقداری خامه ، موز حلقه شده و … تزیین کنید ( میتوانید به جای بیسکوییت از کیک هم استفاده کنید ).

    🌺 نکته: برای جلوگیری از بریدن پودینگ ابتدا کمی از پودینگ داغ را داخل مخلوط کن بریزید و به آن پودر ژلاتین حل شده و کره اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه پودینگ اضافه کنید ، همچنین میتوانید به جای پودر ژلاتین از 2 قاشق غذاخوری دیگر نشاسته ذرت استفاده کنید.

    میتوانید به مایه پودینگ رنگ خوراکی اضافه کنید ، در دسر بالا کمی رنگ خوراکی زرد همزمان با کره به مایه پودینگ اضافه شده است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

     تکنیک های برش زدن و جدا کردن ژله از انواع قالب

    🍥 قبل از خارج کردن ژله چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید

    اگر شما هم با جدا کردن ژله از قالب مشکل دارید ، نکات زیر را بخوانید .

    🌺 روش تهیه ژله:

    به ازای هر بسته پودر ژله یک لیوان آب را در ظرفی ریخته و بگذارید تا جوش بیاید. سپس پودر ژله را داخل آن ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. اجازه دهید تا حدود یک دقیقه روی حرارت بماند و حتما تمام وقت آن را هم بزنید. بعد نصف لیوان آب یرد را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و به قالب مورد نظر منتقل کنید .

    🌺 آماده سازی قالب:

    برای اینکه ژله و یا هر نوع دسر به راحتی از ظرف جدا شود باید قالب پلاستیکی و یا سیلیکونی را با برس روغن مالی کنید و سپس شکر بپاشید و نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد مایع ژله را داخل ان بریزید .

    اگر قالب فلزی دارید فقط آنرا خیس کنید و در فریزر گذاشته تا یک لایه نازک یخ ببندد و بعد مایه ژله را بریزید.

    🌺 نحوه خارج کردن ژله از قالب: 

    ابتدا مطمئن شوید که ژله کاملا بسته است.

    قبل از خارج کردن چند لحظه در آب ولرم قراردهید و با نوک انگشت خیس و یا یک کارد ژله را از دیواره ژله جدا کنید.

    قالب را کمی تکان می دهیم تا کف ژله هم از قالب جدا شود.

    این کار را چند بار تکرار می کنیم.

    نکته ۱: ظرف مورد نظر را کمی مرطوب کنید تا اگر ژله موقع برگشتن در جایی که می خواهیم قرار بگیرد قرار نگرفت بتوانیم راحت جابجایش کنیم.

    نکته ۲:  همانطور که گفتیم ممکن است لازم باشد این کار را ۳-۲ بار انجام دهید.

    نکته ۳: توصیه میکنم یک ساعت قبل از زمان پذیرایی ژله را از قالب خارج کنید، زیرا ممکن است در اثر حرارت ظرف آب گرم سطح روی ژله کمی شل شده و لازم باشد مدتی دیگر در قرار بماند تا فرم اولیه خود را به دست آورد.

    🌺 جدا کردن ژله از قالب های پیرکس:

    صد البته روش استفاده از آب گرم برای زمانی که از ظروف پیرکس به عنوان قالب ژله استفاده میکنید مناسب نیست(چون در اثر تغییر ناگهانی دما ظرف پیرکس خواهد شکست).وقتی میخواهید در ظرف پیرکس ژله درست کنید،قبل از اینکه مواد ژله را در ظرف بریزید مقداری آب به دیواره های ظرف بپاشید.وقتی هم که خواستید ژله را از قالب در بیاروید، اجازه دهید تا چند دقیقه بیرون از یخچال بماند و بعد ظرف سرو را روی دهنه قالب پیرکس خود گذاشته و قالب را در حال تکان تکان دادن برگردانید .

    🌺 تذکرات مهم:

    ♣️ برای قالبی در آوردن ژله میزان آب را کمتر بریزید.

    ♣️ بهترین قالب برای ژله ، قالب های پلاستیکی و سخت ترین نوع قالب سیلیکونی هست.

    ♣️ قالبهای فلزی زودتر گرما رو جذب خودشون میکنن و ژله زودتر از دیواره های قالب جدا میشه و قالب پلاستیکی و سیلیکونی دیرتر.

    🍥 همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتب خیس کنید

    🌺 نکات مهم برای برش ژله :

    ♣️ همیشه یک لیوان آب دم دستتان باشد تا کاردی که با آن ژله هایتان را برش میزنید را مرتبا خیس کنید.

    ♣️ کف ظرف سرو ژله را قبل از منتقل کردن ژله به آن کمی خیس کنید تا ژله ها به راحتی از کف ظرف جدا شوند.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۳۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    تر حلواى شيرازى

    تر حلوا یکی حلواهای سنتی شهر شیراز هست که در ماه مبارک رمضان درست می شه. قدیم بین خانواده های شیرازی خیلی مرسوم بوده و در مهمانی ها و عزاداری ها و مخصوصاً ایام رمضان سرو می شده. فرق این حلوا با بقیه حلواها در استفاده از نشاسته هست که باعث می شه به صورت قالبی در بیاد و راحت برش بخوره و معمولاً در دو رنگ سفید و زرد (زعفرانی) پخته می شه .

    مواد لازم :

    شیر سه پیمانه= ۷۵۰ میلی لیتر

    آب ۲ پیمانه = ۵۰۰ میلی لیتر

    نشاسته گل نصف پیمانه = ۵۰ گرم

    آرد برنج یک چهارم پیمانه = ۴۰ گرم

    گلاب نصف پیمانه = ۱۲۵ میلی لیتر

    شکر یک و نیم پیمانه = ۳۵۰ گرم

    زعفران به میزان لازم

    پودر هل نصف ق م

    خلال پسته برای تزئین

    طررتهيه:

    آب را داخل یک کاسه ریخته و نشاسته را داخل آن حل کنید .

    شیر را داخل ظرف دیگری بریزید و آرد برنج را در آن حل کنید.

    روی یک قابلمه نچسب صافی قرار داده و هر دو مخلوط را از صافی رد کنید و داقل قابلمه بریزید.

    شعله باید خیلی ملایم باشه وگرنه مخلوطمون ته می گیره. پس با شعله ملایم مرتب هم می زنیم. بعد ۱۰ دقیقه شکر و گلاب و پودر هل رو اضافه می کنیم.

    بعد از ۲۰ دقیقه هم زدن مداوم ، مخلوط کم کم غلیظ می شه.

    به هم زدن ادامه بدید. بعد از ۴۵ دقیقه مخلوط شروع به غل زدن می کنه.

    نکته : خیلی مهمه که حرارت کم باشه.

    بعد از یک ساعت مخلوط به غلظت مورد نظر می رسه. نشونه اش هم اینه که موقع هم زدن قاشق یک رد از خودش روی مواد جا می ذاره که البته بعدش محو می شه. وقتی به این مرحله رسیدید ۲ تا ظرف پیرکس آماده کنید. هر دو رو با کمی آب سرد خیس کنید بعد نصف حلوا رو داخل یکی از پیرکس ها بریزید.

    نصف دیگه مواد رو دوباره رو حرارت ملایم بگذارید و بهش به مقدار دلخواه زعفران آب کرده اضافه کنید

    دو الی سه دقیقه هم بزنید تا آب زعفران گرفته بشه و دوباره حلوا غلیظ شه. داخل ظرف دوم بریزید.

    هر دو ظرف رو به مدت ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال قرار بدید. بعد می تونید راحت برش بزنید.

    با خلال پسته تزئین کنید و سرو کنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    #پاناکوتا خرما یک دسر سالم وخوشمزه

    خرما                             بدون پوست وهسته ۱۰ عدد

     خامه صبحانه               ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم

     شیر                              ۲ لیوان

     پودر کاکائو                  ۲ قاشق غذاخوری

     پودر ژلاتین                  ۲ قاشق غذاخوری

     طرز تهیه: پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید . پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقیه شیر کاملا میکس کنید. بعد پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید. مایه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. و در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا ببندد. نوش جان …

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    ژله به شکل توت فرنگی

     ژله توت فرنگی یا آلبالو …………….یک بسته آب ………………………………………. ۲ لیوان سر خالی پوست خیار یا برگ مو ……………. به مقدار لازم برای تزیین چیپس شکلاتی ……………………… به مقدار لازم برای تزیین پلاستیک فریزر ……………………… یک عدد   طرز تهیه : پودر ژله را در یک لیوان سر خالی آب جوش حل کرده و در صورت تمایل برای یکی دو دقیقه روی شعله کم قرار داده و هم بزنید تا کاملا حل شود . سپس یک لیوان سر خالی آب سرد به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا کمی از دما بیفتد. سپس مایه را داخل پلاستیک فریزر ریخته و سر آنرا محکم گره بزنید و در  یخچال بگذارید تا ببندد. ژله به شکل توت فرنگی وقتی کاملا بست آنرا از یخچال خارج کرده و پلاستیک را به آرامی بریده  و در آورید . ژله را در ظرف دلخواه قرار داده و روی آنرا با چیپس شکلاتی تزیین کنید و برای برگ بالای توت فرنگی از یک برگ موی کوچک یا پوست خیار برش زده استفاده کنید. اگر میخواهید این ژله را با استفاده از پوودر ژلاتین تهیه کنید یک لیوان آب آلبالو و … + یک قاشق پودر ژلاتین + مقداری شکر (  بسته به ذائقه ) را با هم مخلوط کرده  و یکی دو دقیقه روی شعله کم یا روی بخار کتری قرار دهید تا حل شوند ، سپس بقیه مراحل را انجام دهید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

    پودینگ_موز 🍌

    🌺 مواد لازم: 

    موز 4 عدد

    زرده تخم مرغ 4 عدد 

    خامه 1/3 لیوان

    شیر 1/3 لیوان 

    شکر 1/2 لیوان

    نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری  

    پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری

    نمک 1/3 قاشق چایخوری

    کره 3 قاشق غذاخوری

    خامه فرم گرفته 1 لیوان

    پودر قند 1 لیوان

    بیسکوییت نرم مقداری

    🌺 طرز تهیه: 

    3 عدد از موزها را پوست بکنید و خرد کنید و داخل مخلوط کن بریزید ، شیر و خامه را به موز اضافه کنید و بزنید سپس زرده های تخم مرغ ، نمک ، شکر و نشاسته ذرت را اضافه کنید و بزنید تا مواد یکدست شوند.

    مواد میکس شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا پودینگ غلیظ شود ( در تمام مدت هم بزنید تا پودینگ ته نگیرد ).

    پودر ژلاتین را با چند قاشق آب مخلوط کنید و 5 دقیقه کناری بگذارید ، پس از غلیظ شدن پودینگ پودر ژلاتین حل شده و کره را به آن اضافه کنید سپس پودینگ را داخل کاسه ای بریزید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال بگذارید.

    خامه فرم گرفته را داخل کاسه ای بریزید ، 1 عدد موز باقی مانده را خرد کنید و همراه با پودر قند به خامه اضافه و خوب مخلوط کنید ( برای این دسر پیشنهاد می شود از موزهای رسیده یا له شده استفاده کنید ).

    پس از سرد شدن پودینگ داخل لیوان های دسر را لایه لایه با بیسکوییت خرد شده ، پودینگ و موز خامه ای پر کنید ، در انتها میتوانید روی دسر را با مقداری خامه ، موز حلقه شده و … تزیین کنید ( میتوانید به جای بیسکوییت از کیک هم استفاده کنید ).

    🌺 نکته: برای جلوگیری از بریدن پودینگ ابتدا کمی از پودینگ داغ را داخل مخلوط کن بریزید و به آن پودر ژلاتین حل شده و کره اضافه کنید و بزنید تا یکدست شود سپس این مخلوط را به بقیه پودینگ اضافه کنید ، همچنین میتوانید به جای پودر ژلاتین از 2 قاشق غذاخوری دیگر نشاسته ذرت استفاده کنید.

    میتوانید به مایه پودینگ رنگ خوراکی اضافه کنید ، در دسر بالا کمی رنگ خوراکی زرد همزمان با کره به مایه پودینگ اضافه شده است.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    پاپ کورن مرغی

    مواد لازم ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان ۶ قاشق غذاخوری سس تند دو پیمانه مخلوط پنکک یک پیمانه آب نصف قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری سس تند و ادویه‌دار دو قاشق چایخوری سرکه سفید یک قاشق چایخوری نمک سس تَبَسکو روغن گیاهی سس بلوچیز ساقه کرفس   طرز تهیه ۱. سینه‌های مرغ را به تکه های کوچک برش دهید. ۲. سپس آنها را درون کاسه بریزید. دو قاشق غذاخوری سس تند روی آنها بریزید و هم بزنید. ۳. نصف پیمانه از پودر پنکک را درون کاسه متوسطی بریزید و کنار بگذارید. دو پیمانه باقی مانده را در کاسه بزرگ دیگری بریزید. روی آن آب بریزید و هم بزنید. ۴ قاشق غذاخوری سس فلفلی، پودر سیر، سس گوجه‌فرنگی ادویه‌دار، سرکه سفید، نمک و سس تبسکو را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد کاملا یکدست شوند. ۴. روغن گیاهی را درون تابه بریزید تا کاملا داغ شود. تکه های مرغ را ابتدا درون کاسه آرد بیندازید و بغلتانید تا همه سطح مرغ را بپوشاند. سپس آن را درون مایه خمیر بیندازید. در آخر در روغن قرار دهید تا کاملا پخته و سطح خمیر طلایی شود. ۵. هر طرف را دو دقیقه سرخ کنید کافی است. ۶. آنها را روی دستمال کاغذی حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. ۷. مرغ ها را درون قیف پاپ‌کرن بریزید و با سس بلوچیز، ساقه کرفس و سس تبسکو سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28150 |24368 پست

    پودینگ خامه ای شکلاتی,دسر خوشمزه

    مواد لازم برای چهار نفر:

    چیپس های شکلاتی نصف پیمانه

    شیر کم چرب  یک پیمانه

    پنیر خامه ای ۱۰۰گرم

    پودر قند یک سوم پیمانه

    پودر دارچین یک چهارم قاشق چای خوری

    وانیل کمی

    ویفر شکلاتی ۴عدد

     

    طرز تهیه :

    چیپس شکلات را در شیر ذوب کنید و سپس هم بزنید تا نرم و یک دست شود.

    پنیر خامه ای، پودر قند، دارچین و وانیل را در مخلوط کن هم بزنید تا نرم و یک دست شود. مخلوط شکلات را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    مواد را در ۴ ظرف یک نفره بریزید و با ویفر یا کمی شکلات تزیین و سرو کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۲۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

    ژله مغزدار

     بستنی با طعم دلخواه………………………..۱ پیمانه آب جوش ………………………………………. ۲ لیوان سر خالی دنت با طعم دلخواه ………………………… یک عدد آب هلو ………………………………………… یک لیوان پودر ژلاتین ………………………………….. ۲ قاشق غذاخوری قالب تک نفره طرز تهیه : پودر ژلاتین را با یک لیوان سر خالی آب جوش خوب مخلوط کنید . بعد بستنی را به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی کاملا آب شود. بعد بمدت ۳ – ۲ دقیقه با همزن هم بزنید . نکته ۱: دقت کنید که اگر کم هم بزنید خط جدایی بستنی و ژله کاملا مشخص خواهد شد . سپس ژله بستنی را تا نصف قالب پر کنید و در یخچال قرار دهید تا ببندد. نکته ۲:  به جای پودر ژلاتین در این مرحله میتوانید از یک بسته ژله آلوئه ورا + یک لیوان سر خالی آب جوش + یک پیمانه بستنی استفاده کنید نکته ۳ : برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا شود می توانید کف قالب را اندکی چرب کنید. بعد از اینکه ژله کمی بست با قاشق مرکز ژله را کمی خالی کنید نکته ۴ : ژله بستنی باید به اندازه ای سفت شود که بتوانید با قاشق قسمت مرکزی آنرا جدا کنید.دقت کنید که اگر ژله زیاد سفت شودزمان خالی کردن ترک میخورد. قسمت خالی شده رو با دنت پر کنید . حالا یک لیوان سر خالی آب جوش را با یک قاشق پودر ژلاتین مخلوط کرده و آب یا کمپوت هلو را به آن اضافه کنید و به مدت یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. اجازه دهید تا مایه کاملا خنک شود و سپس به آرامی به ژله بستنی اضافه کنید و مجددا در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد. سپس ژله را از قالب جدا کرده و نوش جان کنید. نکته ۵ : به جای پودر ژلاتین در این مرحله میتوانید از یک بسته ژله آلوئه ورا + یک لیوان سر خالی آب جوش + یک لیوان سرخالی آب هلو استفاده کنید نکته ۶:  میتوانید از هر رنگ ژله و دنتی که تمایل دارید برای این کار استفاده کنید. فقط بهتر است که رنگ ها را متضاد در نظر بگیرید تا زیباتر شود.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19803 |39377 پست

     لایه زیرین : ژله توت فرنگی یا آلبالو برای تهیه لایه وسط: یک بسته ژله قرمز را در یک لیوان آب گرم می کنیم و وقتی خنک شد یک لیوان شیر به آن اضافه می کنیم. به همین ترتیب برای تهیه لایه صورتی کمرنگ تر از مقدار آب کم کرده و به مقدار شیر اضافه کنید. روی ژله را نیز می توانید با خامه فرم گرفته تزیین کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان