خانه
742K

انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۲/۹/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    دوستان دستور تهیه انواع دسر و انواع ژله رو توی این تاپیک در چندین صفحه براتون گذاشتم.


    آموزش انواع دسر شکلاتی، ژله های میوه ای و طرح های متنوع، فرنی، ترافل و کلی خوراکی های خوشمزه همگی توی این تاپیک.



    انواع دسر و انواع ژله
  • leftPublish
  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر ایتالیایی پاناکوتا شکلاتی با توت فرنگی

    مواد لازم :

    شیر

    ½2 پیمانه

    خامه غلیظ

    ⅔پیمانه

    وانیل خالص

    1 قاشق چایخوری

    ورق ژلاتین

    ½1 پیمانه

    شکر

    ⅓پیمانه

    مواد لازم برای روی دسر:

    توت‌فرنگی یا هر میوه دلخواه دیگر

    ½1 پیمانه

    شکر

    ¾ پیمانه

    طرز تهیه:

    در یک قابلمه مناسب دو پیمانه شیر را به همراه خامه و شکر می‌ریزیم و آن را روی حرارت می‌گذاریم تا به آرامی شروع به جوش زدن کند. ورق ژلاتین را داخل نیم پیمانه شیر باقیمانده می‌اندازیم. مخلوط شیر و خامه را از روی حرارت بر می‌داریم و وانیل و ژلاتین حل شده را داخل آن می‌ریزیم. سپس مخلوط مواد را داخل 6 ظرف کوچک مناسب فر می‌ریزیم و آن را حداقل به مدت 2 ساعت داخل یخچال می گذاریم.توت فرنگی و شکر را داخل دستگاه غذاساز می‌ریزیم و آنها را مخلوط می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و می گذاریم تا جوش آید. سپس آن را از روی حرارت بر می‌داریم و 5 دقیقه می‌گذاریم تا خنک شود.پس از اینکه دسرها آماده شدند، آنها را داخل بشقاب مناسب سرو بر می‌‍گردانیم و از سس آماده شده و سرد شده روی آن می‌ریزیم و سرو می‌کنیم. 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کسرول٨لایه

    مواد لازم برای۸ نفر

    نمک و فلفل از هر کدام   ۱/۴ قاشق چای خوری

    پنیر چدار رنده شده  ۱ پیمانه

    اسفناج   ۲۲۵ گرم

    پیاز خرد شده  ۱/۳ پیمانه

    شیر   ۱/۲ پیمانه

    پنیر خامه ای   ۲۲۵ گرم

    خامه ترش (طرز تهیه موجود است)  ۱ بسته

    پودر سیر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    شکر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    ریحان   ۱ قاشق چای خوری

    کنسرو گوجه فرنگی   ۲ قوطی

    گوشت چرخ کرده   ۴۵۰ گرم

    نودل   ۳ پیمانه

    طرز تهیه

    ۱- کف ظرف مستطیل را چرب کنید و کنار بگذارید. نودل‌ها را بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.

    ۲- در یک تابه بزرگ، گوشت چرخ‌کرده را تفت دهید تا رنگش عوض شود. چربی آن را بگیرید.

    ۳- گوجه‌فرنگی‌ها، ریحان، شکر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه بجوشد. سپس حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه نیم‌جوش شود.  

    ۴- در یک کاسه متوسط، خامه ترش و پنیر خامه‌ای را با هم‌زن برقی مخلوط کنید. شیر و پیاز را اضافه کنید. یک لایه نودل کف ظرف پیرکس قرار دهید. 

    ۵- نیمی از مایه گوشت را روی آنها بریزید، روی آن نیمی از مخلوط پنیر و همه اسفناج‌ها را بریزید.

    ۶- همین مراحل را دوباره تکرار کنید تا همه مواد تمام شوند. پنیر خامه‌ای باقی مانده را در یخچال نگهدارید.

    ۷- روی ظرف را با فویل بپوشانید. در فری که با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کرده‌اید و گرم شده است، مواد را 45 دقیقه بپزید.

    ۸- فویل را بردارید، یک لایه پنیر خامه‌ای بریزید. سپس یک لایه پنیر چدار بریزید و دوباره 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیرها آب شوند.

    سایر نکات

    این کسرول با پنیر، اسفناج و گوشت‌ چرخ‌کرده تهیه می‌شود. زمان تهیه و پخت آن حدود دو ساعت زمان می‌برد اما ارزشش را دارد.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تارت میوه

    مواد لازم ( 35 عدد) :

    آرد  2 پیمانه ( 250 گرم )

     کره سرد  150 گرم

     پودر قند 1 ق س

     زرده تخم مرغ 1 عدد

     نمک  یک پنس

    وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

    ژله مغزی کیوی

    ژله مغزی پرتقال

    کیوی 2 عدد

    پرتقال 2 عدد

    شکلات تخته ای قهوه ای به مقدار لازم

    قالب تارت

    طرز تهیه :

     ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .

    بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

    نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .

    نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .

    خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .

    بعد داخل قالب تارت باز کنید  .

    و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .

    در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .

    نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .

    بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .

    تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

    برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

    خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها  هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

    ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .

    بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.

    به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

    برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۳:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پای آناناس

     

    1 - آرد سفید  300 گرم

    2 - پودر قند  50 گرم

    3 - روغن صاف  100 گرم

    4 - روغن مایع  80 گرم

    5 - شهد  45 گرم

    6 - شیر  100 میلی لیتر

    7 - بیکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری

    8 - آناناس (حلقه شده - یک قوطی کوچک)  1 عدد متوسط

    9 - پودر قند (برای تزئین)  به میزان لازم

    10 - تخم مرغ  4 عدد

    11_ شکر  150 گرم

     

    شرح و مراحل پخت:

    1 - روغن را با پودر قند (50 گرم ) و شکر میزنیم تا صاف و یک دست و کرمی رنگ شود تخم مرغ ها را یکی یکی به مواد اضافه میکنیم تا حدی که کاملا با مواد مخطوط شود میزنیم ( 1 دقیقه ) 

    2 - سپس شیر را اضافه کرده و بعداز ان شهد را اضافه میکنیم

    3 - آرد را با بیکینک پودر مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل قالب کپسول گذاشته 

    4 - سپس مواد را در داخل کپسول ریخته و روی ان یک برش اناناس کامل یا نیمه قرار میدهیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کرده ایم به مدت 30 الی 35 دقیقه قرار میدهیم.

    نکات کلیدی:

    میتوانیم سیب را با شکر پخته و بعد استفاده کنیم یا سیب  را رنده کرده با شکر بپزیم. و بعد میتوان از پودر دارچین هم استفاده کرد یا سیب خام را در پودر دارچین و شکر غلطانده و بعد استغاده کرد.

    پیشنهاد سرآشپز:

    میتوانیم این مواد را در یک قالب گرد 24 سانتی متری درست کنیم که به صورت کیک در میاید

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر هویج

    هویج یک سبزی مفید و کم کالری است . این دسر کم چرب است طعم و مزه خوبی دارد

    مواد لازم

    3 فنجان هویج رنده شده

    2/1 فنجان شکر

    ۵ قاشق غذاخوری  شیر کم چرب

    پودرهل

    1 قاشق غذاخوری بادام

    1 قاشق غذاخوری روغن

    طرز تهیه

    هویج  را در آب جوش به مدت 3 تا 5 دقیقه می جوشانیم

    روغن را در ماهی تابه  ریخته  هویج را حرارت داده ، و به مدت 2 دقیقه سرخ کنید شکر را ریخته ۲-۳ دقیقه تفت می دهیم سپس شیر را می ریزیم  و مرتب هم میزنیم در آخر پودر هل و بادام را ریخته مخلوط میکنید

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ﺩﺳﺮ ﺭﺍﺣﺖ ﻭ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﻩ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ :

    ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ۱ ﺑﺴﺘﻪ

    ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﻭﺍﻧﯿﻠﯽ ۱ ﺑﺴﺘﻪ

    ﺷﯿﺮ ۱ ﻟﯿﺘﺮ

    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﭘﺘﯽ ﺑﻮﺭ ﺳﺎﺩﻩ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ :

    * ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺭﻭ ﺑﺎ ۵۰۰ ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ ﺷﯿﺮ ﺳﺮﺩ ﻫﻢ ﺯﺩﻩ

    ﺑﻌﺪ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻫﻤﺎﻧﻨﺪ ﻓﺮﻧﯽ ﻏﻠﯿﻆ ﺑﺸﻪ ، ﺩﺭ ﻃﯽ ﺍﯾﻦ

    ﻣﺪﺕ ﺑﺎﯾﺴﺘﯽ ﻣﺮﺗﺐ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ .

    ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﻣﻮﺭﺩ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺑﺪﯾﺪ ﮐﻤﯽ ﺧﻨﮏ ﺑﺸﻪ

    .

    ﺑﻌﺪ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ .

    ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﻭﺍﻧﯿﻠﯽ ﺭﻭ ﻫﻢ ﻣﺜﻞ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﻨﯿﺪ .

    ﺳﭙﺲ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ .

    ﻧﮑﺘﻪ : ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﺭﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﺁﺭﻭﻡ ﻭ ﺗﺮﺟﺒﺤﺎ " ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ

    ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﻧﺸﻦ .

    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﮐﻤﯽ ﺳﺮﺩ ﺷﺪ ، ﺗﻮﺕ ﻓﺮﻧﮕﯽ ﻫﺎ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ

    ﺑﭽﯿﻨﯿﺪ،ﺳﭙﺲ ﺑﻤﺪﺕ ۲۴ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺍﺧﻞ ﯾﺨﭽﺎﻝ ﺑﺬﺍﺭﯾﺪ ‏( ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ

    ﺍﻭﻥ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻭﺳﻄﺸﻢ ﮐﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ۲۴ ﺳﺎﻋﺖ ﻣﺰﻩ ﮐﯿﮏ ﻣﯽ ﺩﻩ ﻭ

    ﺍﻧﮕﺎﺭ ﯾﻪ ﻻﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺑﺎ ﺍﺭﺗﻔﺎﻉ ﺧﯿﻠﯽ ﮐﻢ ﻭﺳﻂ ﺩﺳﺮ ﮔﺬﺍﺷﺘﯽ ‏) .

    ﻧﮑﺘﻪ : ﺭﻭﯼ ﺍﯾﻦ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﻫﺎ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺮ ﺑﺴﺘﻪ ﺑﻪ ۷۵۰ ﻣﯿﻠﯽ

    ﻟﯿﺘﺮ ﺷﯿﺮ ﻧﯿﺎﺯ ﻫﺴﺖ . ﺑﻬﺘﺮﻩ۵۰۰ ﻣﯿﻠﯽ ﻟﯿﺘﺮ ﺷﯿﺮ ﺩﺭﺳﺖ ﮐﺮﺩ ﺗﺎ

    ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ ﻏﻠﯿﻆ ﺗﺮ ﺑﺸﻪ . ﭼﺮﺍ ؟ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﯾﻢ ﭘﻮﺩﯾﻨﮓ

    ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﻢ ﻏﻠﻈﺖ ﻭ ﺳﻨﮕﯿﻨﯽ ﺍﻭﻧﺎ ﺑﺎﻋﺚ ﺑﺸﻪ ﮐﻪ

    ﺑﯿﺴﮑﻮﯾﺖ ﻫﺎ ﺑﺎﻻ ﻧﯿﺎﻥ ﻭ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﯾﻊ ﺷﻨﺎﻭﺭ ﻧﺸﻦ

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۴:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسرموزی 

    اگر موز يکي از ميوه اي محبوبتان است، از اين به بعد مي توانيد با آن خوراکي هاي خوشمزه اي در برنامه هاي طبيعتگردي درست کنيد. لازم نيست مواد اوليه زيادي همراه با خود ببريد. درست کردن يک دسر موزي ساده را با کمترين امکانات ياد بگيريم.

    مواد لازم:

    ۱ موز بزرگ

    ۱قاشق مرباخوري شکر قهوه اي(يا سفيد)

    نصف قاشق مرباخوري دارچين

    نحوه ي آماده کردن: 

    يک موز پوست نکنده را برش طولي بدهيد. حواستان باشد تمام آنرا نبريد. آنرا مثل يک قايق باز کنيد.

    داخل موز را با دارچين و شکر پر کنيد و با فويل به محکمي آنرا ببنديد.

    اين بسته را داخل زغال هاي آتش بگذاريد و ۱۰ دقيقه صبر کنيد. بعد از اين مدت يک دسر گرم خوشمزه داريد.

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه تارت بيسكويت و خامه

    مواد لازم :

    بيسكويت شكلاتي 15 عدد

    سفيد تخم مرغ 3 عدد

    بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري

    خامه فرم گرفته 2 ليوان

    ميوه فصل جهت تزئين

     طرز تهیه:

    سفيده تخم مرغ را با همزن برقي كاملا" هم مي زنيم تا پف كرده و از ظرف جدا نشود سپس بيكينگ پودر را به آن اضافه مي كنيم و مجددا" هم مي زنيم تا كاملا" صدفي شود. بيسكويتها را كاملا" پودر مي كنيم و به مخلوط سفيده و شكر اضافه مي كنيم و هم مي زنيم تا خمير كاملا" يكدست شود.

    قالبي به قطر 24 سانتيمتر انتخاب كرده و كف آن را كمي چرب مي كنيم و خمير را كف قالب مي ريزيم و درون فر با حرارت 350 درجه فارنهايت و به مدت 25 الي 30 دقيقه مي پزيم. لايه كيكي حاصل را از قالب خارج مي كنيم تا كاملا" خنك شود.

    خامه فرم گرفته را روي ابن لايه مي ريزيم و با ميوه هاي فصل به سليقه خودمان تزئين مي كنيم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۶:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه تیرامیسو

    تیرامیسو یک دسر ایتالیایی میباشد که به تازگی در ایران طرفداران زیادی پیدا کرده بهتون پیشنهاد میکنم این دسر را همراه هیچ ماده غذایی دیگری نخورید تا مزه واقعی این دسر را به طور واقعی احساس کنید

    مواد لازم تیرامیسو:

    برای شش نفر

    زرده تخم مرغ:چهار عدد

    ماسکارپونه یا پنیر خامه ای:یک پیمانه

    پودر شکر:یک چهارم پیمانه

    خامه زده شده یا فرم گرفته:یک و یک چهارم پیمانه

    قهوه سرد:دو سوم پیمانه (می توانید نسکافه فوری یا شیر کاکائو را جایگزین کنید)

    بیسکویت لیدی فینگر: ۱۵ عدد (نان شیرین لطیفه یا کیک اسفنجی را هم می توانید به جای بیسکویت استفاده کنید)

    شکلات رنده شده یا پودر کاکائو برای تزیین

    طرز تهیه تیرامیسو :

    ابتدا زرده تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط میکنیم سپس طرف را روی حرارت بخار آب به مدت ۱۰ دقیقه مدام هم میزنیم تا مواد به رنگ لیمویی روشن در بیاد در این هنگام از روی بخار برداشته و تا زمان سرد شدم به هم زدن ادامه میدهیم

    سپس پنیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم در اخر خامه زده شده را اضافه میکنیم اینقدر بهم میزنیم تا کرم یکدستی شود

    حتما قبل از تهیه کرم قهوه را دم کنید و بگذارید تا خنک شود من خودم از نسکافه استفاده کردم

    بیسکویت های فینگر لیدی (طرز تهیه بیسکوییت لیدی فینگر )را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر می داریم چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند

    یک لایه ازکرمی که درست کرده ایم را روی آنها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند

    یک لایه دیگه ار بیسکویتهای که در مایع قهوه خیسانده ایم را می چینیم وبا یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم در آخر روی آن را با پودر کاکائو ، قهوه یا نسکافه می پوشانیم و به مدت ۴ ساعت در یخچال می گذاریم بماند

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

     فروماژ پرتقال

     

    فروماژ نوعی دسره که مشخصه بارز اون داشتن تخم مرغ زیاد به همراه خامه پرچربه ،فروماژ دسرسنگینیه و حالت پنیری داره برا همین بهش میگن فروماژ (درزبان فرانسه fromage به معنی پنیر هست و به صورت "fghomazh " تلفظ میشه)

    مواد لازم

    آب پرتقال : یک ونیم پیمانه

    زرده تخم مرغ : ۲ عدد

    شکر: نصف پیمانه

    پودر ژلاتین : یک ونیم قاشق غذا خوری

    خامه: نصف پیمانه

    آب : نصف پیمانه

    رنده پوست پرتقال: نصف قاشق چایخوری

    طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال :

    زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن می زنید تا کرم رنگ و غلیظ شود.

    سپس ژلاتین را در آب سرد نرم ریخته و بصورت بن ماری حل کنید کنار بگذارید.

    حالا نوبت اینکه که آب پرتقال اضافه کنید.

    سپس ژلاتین حل شده را اضافه کرده و مجددا مخلوط کنید و هم بزنید.

    در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه کنید.

    مایه کاملاً صاف و یکدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال بگذارید  برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا کافی است.

    میتونید مواد رو به دو قسمت تقسیم کرده یا در دو مرحله آماده کنید و به قسمتیش رنگ خوراکی زرد اضافه کنید تا دسر دو رنگ داشته باشید 

    انواع دسر | انواع ژله

  • leftPublish
  • ۱۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر کدو حلوایی در ماهیتابه    (رژیمی )

    مواد لازم

    _ کدو حلوایی

    _ ماست چکیده میوه ای  یا معمولی 

    _ شیره خرما

    _ انواعی از مغزها (گردو ،بادام ،پسته و...

    طرز تهیه

    کدو حلوایی را خوب شسته و به قطعات درشت مربعی به اضلاع تقریبا 6 الی 8 سانتی متر برش زده و تخمه ها را از قسمت داخلی  بوسیله کارد یا قاشق جدا کنید ولی پوست کدو را جدا نکنید ( این پوست بعد از پخت از ولو شدن کدو جلوگیری کرده و نقش یک ظرف ، برای دسر دارد  ) .

    برای پخت از فر یا از ماهی تابه رژیمی و یا بخار پز استفاده کنید . چند قاشق آب زیر کدو ها بریزید و بعد روی حرارت ملایم در ماهیتابه گذاشته و صبر کنید تا پخته شود 20 الی 30 دقیقه برای پخت کافیست و بستگی به سفت بودن کدو دارد . از کدوی خام کمی بچشید اگر شیرین بود نیازی به اضافه کردن مواد شیرین نیست . اما اگر دوست دارید شیرین تر باشد کمی شکر روی کدو بپاشید . در فر هم به همین روش عمل کنید . کدو خیلی سریع پخته میشود . موقع خرید کدو هایی که پوست تیره تر و ضخیمتری دارند را انتخاب کنید . این کدو ها شیرین و خوشمزه ترند و دیرتر در غذا له میشوند و بافت محکمتری دارند .

    بعد از پخته شدن کدو را در ظرف چیده و روی آن را با ماست چکیده و شیره خرما و گردو و ... تزیین کنید . این هم نوعی دیگر از پخت ، برای کدوی حلوایی است که برای صبحانه ،دسر و میان وعده مناسب است 

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر_موزی_با_رایحه_گلاب

    مواد لازم:

    بیسکوئیت پتی بور         1 بسته

    شیر                          1 لیتر

    خامه صبحانه                1 عدد

    کرم کارامل                 1 بسته

    موز                          1 عدد

    شکر                         1 قاشق غذاخوری

    گلاب                         3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا شیر و کرم کارامل و خامه و بیسکوئیت خرد شده را مخلوط میکنیم و روی گاز با شعله ملایم میگذاریم. وقتی شروع به جوشیدن کرد گاز را خاموش کرده و میگذاریم مواد خنک شود.سپس مواد را داخل مخلوط کن ریخته و موز خرد شده و شکر و گلاب را به آن اضافه میکنیم و مخلوط کن را روشن کرده تا مواد صاف و یکدست شود.سپس داخل ظرف سرومون میریزیم و ۳ ساعت داخل یخچال میگذاریم و سپس به دلخواه تزئین میکنیم.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    موس_شكلاتى_دو_رنگ 

    مواد لازم:

    کیک شکلاتی

    مواد لازم برای موس شکلات تیره

    1 قاشق چای خوری ( 3 گرم ) ژلاتین پودر

    2 قاشق غذا خوری آب

    2/1 فنجان ( 105 گرم) شیر

    175 گرم شکلات تیره مرغوب ریز خرد شده

    1 4/1 پیمانه ( 280 گرم) خامه زده شده

    مواد لازم برای موس شکلات سفید

    2/1 فنجان ( 105 گرم) شیر کامل

    175 گرم شکلات سفید

    1 قاشق چای خوری ( 3 گرم ) ژلاتین پودر

    2 قاشق غذا خوری آب

    4/3 فنجان ( 180 گرم ) خامه زده شده

    مواد لازم برای سس شکلات

    112 گرم شکلات تیره ، ریز خرد شده

    2/1 فنجان ( 80 گرم )خامه

    3 قاشق غذاخوری شربت ذرت یا عسل

    1 قاشق غذا خوری روغن نباتی

    1/2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

    طرز تهیه :اولین لایه دسر ما کیک شکلاتی هست که قبلا آموزش داده شده .مایع کیک را داخل یک قالب مستطیلی به ابعاد 50 در 35 می ریزیم و داخل فر قرار می دهیم تا بپزد بر اساس دستور پختی که قبلا آموزش داده شده

    بعد از آماده شدن ، کیک که خنک شد با استفاده از قالبهای مخصوص که به شکل لوله است کیک را قالب می زنیم و کنار می گذاریم

    برای تهیه موس شکلاتی تیره ابتدا شکلات تیره را ریز خردکرده در یک کاسه بزرگ بریزید

    پودر ژلاتین را در یک ظرف کوچک با دو قاشق آب مخلوط می کنیم و 5 دقیقه به آن استراحت می دهیم

    شیر را روی حرارت گذاشته و می گذاریم بجوش بیاید ، وقتی بجوش آمد آن را از روی حرارت برمی داریم و ژلاتین که سفت شده را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا کاملا در شیر حل شود

    مخلوط شیر و ژلاتین را به شکلات ریز خرد شده اضافه می کنیم و آن را به مدت 2 دقیقه استراحت می دهیم تا گرمای شیر شکلاتها را ذوب کند .سپس با همزن خوب هم می زنیم تا یک دست شود و اجازه می دهیم در دمای اتاق خنک شود

    در این فاصله خامه را خوب با 1 قاشق شکر هم می زنیم تا سفت شود و به آرامی با حرکت دورانی خامه و شکلات را با هم مخلوط می کنیم تا یک دست شود

    موس شکلاتی تیره را داخل قالبی که کف آن را از قبل کیک شکلاتی قرار داده ایم می ریزیم تقریبا یک سوم قالب را پر کند

    روش تهیه موس شکلاتی سفید به ترتیب موس شکلاتی تیره است با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید استفاده می کنیم و بعد از اضافه کردن خامه آن را داخل قالب روی موس شکلاتی می ریزیم و به انداره چند میل بالای قالب را خالی می گذاریم برای ریختن سس شکلات

    برای تهیه سس شکلات ابتدا خامه ، شربت ذرت یا عسل و روغن را در با هم مخلوط کنید و روی حرارت قراردهید تا بجوش بیاید بعد شکلاتهای خرد شده را اضافه کنید ودر انتها عصاره وانیل را اضافه می کنیم ، با همزن هم بزنید تا شکلات ها کاملا حل شود. کمی که از خنک شد آن داخل قالب می ریزیم . قالب ها به مدت 4 ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شوند

    برای تزئین روی دسر ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم . شیرین گندمک ها را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ، سپس آن را روی کاغد روغنی قرار می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا سفت شود

    برای خارج کردن آن ها از قالب، ابتدا قالب ها را در بین دو دست نگهدارید و آن را بچرخانید تا با گرمای دست شما موس از قالب جدا شود .سپس با یک فشار به آرامی از انتهای قالب موس را خارج کنید

    روی آنها را با شیرین گندمک شکلاتی تزئین می کنیم و مقداری از سس شکلات را گرم می کنیم و داخل ظرفی که می خواهیم موس ها را سرو کنیم می ریزیم و موس سه رنگ را داخل آن قرار می دهیم .....نوش جان

    انواع دسر | انواع ژله
  • ۰۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر فنجانی

    مواد لازم:

    1 لیتر شیر(5 لیوان)

    2،5 فنجان قهوه خوری آرد

    2،5 فنجان قهوه خوری شکر

    1 ق.غ کره

    نوک 1 ق.چ وانیل

    پودر نارگیل به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    شیر، شکر و آرد را داخل ظرفی ریخته مخلوط کنید اونقدر هم بزنید تا مواد حل شوند سپس ظرف را روی حرارت قرار دهید و تا زمانیکه جوش بیاید مدام هم بزنید تا پخته شود. حرارتش را کم کرده کره را اضافه کنید و هم بزنید. بعد 5 دقیقه هم زدن از روی حرارت بردارید. وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. 12 عدد فنجان قهوه خوری آماده کنید. ابتدا فنجانها را بشویید چون اگر خشک باشند جدا کردن مواد از فنجان سخت خواهد بود! مواد آماده شده را داخل فنجانهای خیس شده بریزید سپس 2 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از 2 ساعت فنجانها را از یخچال خارج کرده و دسر داخلشان را به آرامی در ظرفی تکان دهید تا خارج شود. پودر نارگیل زیاد روی دسرها بریزید سپس در ظرف مورد نظر با تزیین دلخواه سرو نمایید. میتونید بجای فنجان از قالب دلخواه استفاده کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۱۴   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مواد لازم برای پخت شیربرنج:

    - شیر 3 پیمانه

    - برنج یک پیمانه - گلاب ١/٣پيمانه

     هل ١/٢قاشق چايخوري

    طرز تهیه:

    برنج را از پیش به مدت چند ساعت خیس کنید، سپس آب برنج را خالی کرده و به همراه 2 پیمانه آب یا یک پیمانه آب و یک پیمانه شیر داخل قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا کمی پخته و نرم شود، سپس شیر را به آن اضافه کنید و همچنان روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کاملا پخته و غلیظ شود.

    حالا گلاب را به آن اضافه کنید.

    بعد از گذشت یکی دو دقیقه، قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و شیربرنج را در ظرف مورد نظر بکشید و پس از تزئین روی آن را، با مربا یا عسل، میل کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۱:۱۸   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دسر زعفرانى 

    شير سه ليوان🍶

    شكر يك ليوان🍚

    زعفران دمكرده غليظ ٢ ق م خ🍺

    پودر ژلاتين ٢ ق غ خ🍮

    خامه صد گرم🍵

    گلاب ١.٥ ق غ خ🍾

    آب سرد نصف ليوان🍺 

    طرز تهیه: 

    شير و شكر و زعفران رو روى شعله بزاريد تا شكر كاملا حل بشه

    نيازى به جوشش بشه ولى شكر حل بشه

    پودر ژلاتين رو توى اب سرد بريزيد و روى بخار كترى كاملا حل كنيد تا كاملا شفاف بشه

    گلاب و ژلاتين رو به مايع قبلى اضافه كنيد وقتى خنك شد خامه رو با چند قاشق از مايع رقيق كنيد و بعد به مواد اضافه كنيد ,كرم زعفرانى رو توى قالب هاى يكنفره سرو کنید .

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۰۲:۱۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه برانیز شکلاتی

    مواد لازم: 

    آرد:150 گرم 

    شكلات تخته اي:150 گ 

    پودر كاكايو:2 ق س 

    كره:10 گ 

    تخم مرغ: 4 تا

    شكر: 200 گ

    بیکینگ پودر : 1 ق چ

    وانيل: 4/1 ق چ

    گردوي خرد شده : 50 گ 

    مواد لازم براي تهيه كرم پنير:

    كره نرم شده: 50 گرم 

    پنير خامه اي: 250 گرم

    پودر قند 100 گرم

    تخم مرغ : 2 عدد

    آرد : 50 گرم 

    وانيل: 4/1 ق چ 

    طرز تهيه: 

    ابتدا فر روشن 175 درجه سانتي يا 350 درجه فارنهايت يا شماره 4 

    كف وديواره قالب 25 در 35 چرب كرده كاغذ روغني بندازيد 

    100 گرم كره +پ كاكايو + شكلات تخته اي روي حرارت ملايم يا بن ماري تا آب شن 

    تخم مرغ +شكر + وانيل 5 دقيقه با همزن و سپس مواد خشك (آرد+پ پ ) كم كم به مخلوط تخم مرغ اضافه كرده و سپس مايه شكلات خنك شده را اضافه و هم بزنيد 

    مقدار كمي از مواد را برداشته و بقيه را در قالب بريزيد و گردوي خرد شده را روي آن پخش كنيد سپس كرم پنير آماده شده را روي مواد بريزيد 

    باقي مانده مواد را كه كنار گذاشته بوديد در جاهاي مختلف قالب بريزيد و با يك وسيله نوك تيز خطوط نامنظم روي كيك ايجاد كنيد و سپس قالب را 45 دقيقه در فر قرار دهيد. 

    طرز تهيه كرم پنير: 

    ابتدا كره و شكر را با همزن بزنيد. 

    بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كنيد 

    سپس پنير را اضافه (يكجا)كنيد و خوب با همزن بزنيد. 

    در آخر آرد و وانيل را به مواد اضافه كنيد

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    تیرامیسوی کلاسیک 

    مواد لازم برای۶ نفر

    تخم مرغ (زرده)   ۶ عدد

    شکر   ۱ فنجان

    پنیر ماسکارپونه   ۱,۱/۴ فنجان

    خامه زده شده   ۱,۳/۴ فنجان

    بیسکویت لیدی فینگر یا کیک اسفنجی   به مقدار لازم

    پودر کاکائو   ۱/۴ قاشق غذا خوری

    آب   ۷۵۰ میلی لیتر

    شکر   1.5 فنجان

    دانه قهوه   ۴ قاشق غذا خوری

    عصاره وانیل   ۱ قاشق چای خوری

    چوب دارچین   ۱ عدد

    پوست  پرتقال (اختیاری)  ۱ تکه

    طرز تهیه

    ۱- زرده تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط می کنیم ظرف را روی بخار آب قرار می دهیم و مدام هم می زنیم به مدت 10 دقیقه تا به رنگ لیموی روشن تبدیل شود و از روی بخار آب بر می داریم تا سرد شدن کامل همچنان با هم زن آن را هم می زنیم

    ۲- خامه ای شیرین شده را اضافه می کنیم و به آرامی با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریمپنیر ماسکار پونه را به تخم مرغها اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم

    ۳- دانه های قهوه را همراه با چوب دارچین ، وانیل ، شکر، پوست پرتقال و آب با هم خوب مخلوط می کنیم و می گذاریم دم بکشد .سپس آنها را داخل صافی ریخته و مایع بدست آمده را برای خیساندن لیدی فینگر کنار می گذاریم تا سرد شود

    ۴- بیسکویت های فینگر لیدی را داخل مایع قهوه قرار می دهیم و سریع بر می داریم چون نباید نرم شود و به ترتیب ته ظرف مورد نظر می چینیم تا کف آن را بپوشاند

    ۵- یک لایه ازکرمی که درست کرده ایم را روی آنها می ریزیم تا کاملا روی آنها را بپوشاند

    ۶- یک لایه دیگه ار بیسکویتهای که در مایع قهوه خیسانده ایم را می چینیم وبا یک لایه ضخیم از کرم روی آنها را می پوشانیم در آخر روی آن را با پودر کاکائو ، قهوه یا نسکافه می پوشانیم و به مدت 4 ساعت در یخچال می گذاریم بماند.

    سایر نکات

    در صورتی که پنیر ماسکارپونه نداشتید  میتونید از پنیرخامه ای استفاده کنید با مخلوطی کمی از شیر یا خامه و یه مقدار پودر شکر(یا ۳۵۰ گرم پنیر خامه ای کم نمک  که با ۳ قاشق غذاخوری خامه یا شیر باضافه ۱ قاشق مرباخوری پودر شکر قاطی کردید)

    برای تهیه تیرامیسو در ایران چنانچه موفق به یافتن ساوویاردی یا بیسکویت لیدی فینگر نشدید می توانید از کیک اسفنجی  برش خورده یا نان  شیرینی لطیفه استفاده نمایید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مسقطی انار

    مواد لازم:

    آب انار 4 لیوان .  نشاسته 8 قاشق غذاخوری .  شکر 2 لیوان .  گلاب 1/2 لیوان .  کره 50 گرم

    طرز تهیه : نشاسته را  با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید.

    پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود سپس کره را اضافه کنید.

    مسقطی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ، قالب در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با پودر شکر ، خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.

    نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

    انواع دسر | انواع ژله

  • ۱۲:۰۰   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پای سیب لقمه ای

    سیب پوست کرده و خرد شده

    4 عدد متوسط

    کره

    2 ق غ

    شکر قهوه ای

    نصف فنجان

    پودر دارچین

    1 ق چ

    نشاسته ذرت

    2 ق چ

    خمیر فیلو

    به میزان لازم

    تخم مرغ

    1 عدد + 1 ق چ آب

     

    طرز تهیه :

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید .

    کره ، سیب ، شکر قهوه ای ، دارچین و نشاسته ذرت را  مخلوط کرده روی حرارت متوسط به بالا بگذارید و گاهی هم بزنید تا به جوش آید . شعله را کم کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا غلیظ شده و سیب ها نرم شوند سپس کناری بگذارید تا کمی از حرارت بیوفتد .

    روی سطح کار را کمی آرد پاشی کنید و خمیر را به اندازه ی یک مربع  38 سانتی باز کنید و به 4 قسمت مساوی برش بزنید .

    تخم مرغ را با 1 ق چ آب هم بزنید تا از لختگی درآید سپس با قلم مو روی سطح خمیرها را تخم مرغ بکشید . مخلوط سیب را وسط خمیر ها بگذارید و دو گوشه روبروی هم خمیر را به هم بچسبانید تا حالت مثلثی بگیرد و دور تا دورش را با فشار انگشت به هم بچسبانید  و سپس با فشار چنگال تمام لبه هایش را به هم پرس کنید و فرم دهید و روی سینی فر منتقل کرده رویشان را تخم مرغ بکشید و با چاقویی تیز چند برش روی سطحشن ایجاد کنید که موقع پخت جایی برای خروج بخار داشته باشد .

    پای سیب را به مدت 25 – 30 دقیقه در فر بپزید تا رویشان کاملا طلایی شود .

    انواع دسر | انواع ژله

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان