خانه
688K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۲:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک ولنتاین و تولد

    کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)

  • ۰۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک ولنتاین و تولد

    کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)

  • ۰۲:۱۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک ولنتاین و تولد

    کیک سورپرایز ولنتاین و تولد (surprise inside)

  • ۰۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک سوپرایز ولنتاین

    مواد مورد نیاز برای تهیه کیک سورپرایز ولنتاین :

    چهار لایه کیک اسفنجی به شکل گرد با رنگ سفید
    مقداری کیک اسفنجی با رنگ قرمز
    خامه فرم گرفته

    6a00e551040fb788340120a8675be1970b-500wi

    طرز تهیه کیک سورپرایز ولنتاین :

    کیک ها رو به اندازه مورد نظر برش میزنیم و روی اونها رو صاف میکنیم.مقداری از خامه رو روی کیک می مالیم تا بتونیم دو لایه از کیک رو به هم بچسبونیم.
    این کار رو برای دو لایه بعدی هم انجام میدیم.بدین ترتیب دو تا کیک دو لایه ای خواهیم داشت
    6a00e551040fb7883401287769be79970c-500wi

    کیک قرمز رنگ رو با چنگال خراش میدیم تا خورد بشه و نصف پیمانه تا یک پیمانه از خامه رو بهش اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم
    6a00e551040fb7883401287769c150970c-500wi

    بهتره که کیک های گرد رو برای حد اقل دو ساعت فریز کنین تا مراحل بعدی کار براتون راحت تر بشه!
    برای اینکه مطمئن بشیم کیک با ظاهر خوبی داریم مطابق شکل از دو تا خلال دندان استفاده میکنیم و اونها رو با یک نکه نخ به هم می بندیم (طول نخ بسته به اابعاد کیک شما داره)

    6a00e551040fb7883401287769c2c6970c-500wi

    یکی از خلال دندان ها رو در مرکز کیک قرار میدیم  و خلال دندان دیگر رو هم به صورت عمود در کیک فرو میکنیم

    6a00e551040fb788340120a8676bb9970b-500wi

    خلال دندان وسطی رو محکم نگه داشته و سر دیگر رو دور تا دور کیک حرکت میدیم تا یک دایره داشته باشیم.این کار رو برای هر دو کیک انجام میدیم

    6a00e551040fb788340120a8676cb5970b-500wi

    داخل یکی از کیک ها رو به صورت یک مخروط خالی میکنیم که سطح مقطع وی شکلی به ما بده

    6a00e551040fb7883401287769c5cd970c-500wi

    برای کیک بعدی مثل شکل زیر عمل میکنیم و طوری داخل اون رو خالی میکنیم که یک برجستگی قله مانند داخل اون باقی بمونه

    6a00e551040fb788340120a8677145970b-500wi

    به خاطر اینکه قسمت بالایی قلب تیز نیست و حالت گرد داره با استفاده از یک قاشق کمی داخل کیک رو می تراشیم تا حالت تیزی از بین بره

    6a00e551040fb7883401287769cce2970c-500wi

    دو قسمت کیک ما آماده هست و تقریبا قسمت سخت کار ما تموم شده

    6a00e551040fb788340120a8677596970b-500wi

    حالا می تونیم پر کردن کیک ها با کیک قرمز رو شروع کنیم

    6a00e551040fb7883401287769cf2b970c-500wi

    وقتی کیک ها کاملا پر شد اون ها رو برای حدود ۱۵ دقیقه داخل فریزر میذاریم تا کمی خودش رو بگیره! دقت کنین که با علامت گذاری مشخص کنین کدوم کیک برای زیر هست و کدوم یکی برای قسمت رویی کار.اینجا با اضافه کردن کمی خامه به لبه کیک پایینی اون ها رو نشونه گذاری کردیم!

    6a00e551040fb788340120a867796e970b-500wi

    در مرحله بعد با کمک دست ها، قسمت بالایی کیک رو بلند کرده و به راحتی روی قسمت زیرین قرار میدیم

    6a00e551040fb7883401287769d324970c

    با استفاده از خامه کیک رو کاملا پوشش میدیم

    6a00e551040fb788340120a8677c8a970b-500wi

    روی کیک رو با استفاده از خامه تزیین میکنیم و داخل یخچال قرار میدیم تا زمان سرو کردن

    6a00e551040fb7883401287769dabe970c-500wi

    با برش زدن کیک می تونین دوستان خودتون رو سورپرایز کنید.

    6a00e551040fb788340120a8679162970b-500wi

  • ۰۲:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین

    کیک شکلاتی ولنتاین

    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین

    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین

     

    برای شروع مثل همیشه به کیک نیاز داریم که همینطور که قبلا گفتم اصلا مهم نیست چه کیکی باشه حتی میتونید کیک آماده بخرید. بهتره از کیک شکلاتی استفاده کنید. کافیه کیک رو با چنگال خورد کنید.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین

    برای ساده شدن کار اینبار از سس شکلات هرشیز استفاده کردم ولی شما میتونید از هرکدوم از گزینه های قبلی که ذکر شد ( مثلا پودینگ شکلاتی ) استفاده کنید. یک نکته رو لازمه تذکر بدم … این کیک شکلاتی از یه ته مزه تلخی برخورداره که چون این سس شکلاتی هرشیز هم ته مزه تلخی داره حتما حواستون باشه که دارید واسه کی سروش میکنید. هرکسی این طعم شکلاتی تلخ رو نمیپسنده (مخصوصا بچه ها)، پس بهتره این رو مد نظر داشته باشید.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    من برای این سه لیوان خورده کیک دو قاشق غذاخوری سس هرشیز استفاده کردم. خواهید دید که این کیک شکلاتی من بسیار مرطوبه و بافت خاصی داره پس حتما میزان سس رو با میزان رطوبت کیکتون تنظیم کنید. زیاد هم سس استفاده نکنید (هرچی کمتر بهتر) همین که خمیری شد کفایت میکنه مهم نیست که روی سطح کار ترک ببینید. اگه خمیر کیک شل شه بعدا کیکها از چوبها جدا خواهند شد.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    از مخلوط کیک به میزان دلخواه برداشته و به شکل توپ درشون میاریم. سایز توپها دست خودتونه. با این میزان من ۲۰ تا توپ کیک-شکلاتی درست کردم. حالا واسه چند دقیقه ای توی فریزر میذاریمشون (حتما روی کاغذ روغنی باشن)
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    به دلیل اینکه کیک و سس هر دو کم شیرین هستن من واسه کاور دیگه شکلات تلخ کار نکردم ( البته اگه قرار بود واسه خودم درستش کنم حتما کاورش رو هم شکلات تلخ میزدم که دزش بره بالاتر!) و از شکلات نیمه تلخ استفاده کردم. اگه دارید واسه بچه ها درستش میکنید شکلات شیری گزینه خوبیه
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    شکلات رو خورد کرده ، توی ظرف کوچیک و عمیق ریخته و میذاریمش توی مایکروفر و هر ۱۰ ثانیه همش میزنیم تا زمانی که کاملا ذوب شه. از کنارش تکون نخورید که نسوزونیدش. من مخصوصا به خاطر اینکه خیلی هاتون توی رقیق کردن شکلات با کره یا روغن مشکل دارید، اینبار شکلات رو رقیق هم نکردم که ببینید بدونش هم میشه سطح کیک چوبی رو تمیز و صیقلی از آب درآورد.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    من واسه چوبهاش از سیخ کباب سایز بزرگ استفاده کرده و هر سیخ رو نصف کردم که کوتاه شه
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    چوب رو یک سانت توی شکلات مذاب فرو میبریم
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    و تا وسط توپ کیکیمون فرو میبریم
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    به همین ترتیب همه رو درست میکنیم
    به دلیل خنک بودن توپها، شکلات سریع میبنده و چوبها به توپها میچسبن و دیگه جدا نخواهند شد
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    حالا نوبت به کاور کردن میرسه… کیک چوبی رو برداشته و آروم توی ظرف شکلات فرو میبریم تا کامل کاور شه
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    بدون چرخوندن بیرونش میاریم و … حالا یک کیک چوبی با کاور شکلاتی صاف و صیقلی و یکنواخت و تمیز داریم. چند نکته رو مجددا تکرار میکنم چون دیدم باهاش مشکل داشتید… اول اینکه کیکتون باید سرد باشه. بعد اینکه ظرف شکلاتتون عمیق باشه. شکلات خیلی داغ نباشه. سرد هم نشده باشه. کیک چوبی رو توی شکلات نچرخونید وگرنه سطحش بد فرم میشه. اگه کیکتون بیش از اندازه سرد باشه بعد از مدتی که کاورش سفت شد، روی شکلات ترک میخوره. اینا همه با تجربه کم کم حل خواهد شد. اگه نتیجه کاراتون اوایلش زیاد خوب نشد زیاد خودتون رو ناراحت نکنید. کم کم درست میشه. و نکته آخر اینکه دمای کیکهای چوبی بعد از مدتی باعث میشه شکلات زیادی سرد شه و کمی ببنده ، پس وقتی اینطور شد یه ۵ ثانیه ای بذاریدش توی مایکروفر تا گرم شه و به کارتون ادامه بدید
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    کیک ها رو اینقدر روی سطح ظرف شکلات نگه میداریم تا شکلات اضافی ازش بچکه… سریع یه دونه “جامبو هارت ویلتون” روش میذاریم که تا شکلات نبسته، بهش بچسبه. اگه نتونستید با سرعت عمل کار کنید… کافیه با نوک خلال دندون کمی شکلات به پشت قلب بزنید و به کیک بچسبونیدش.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    کیکها رو روی کاغذ روغنی میذاریم تا سفت شن. اون میزان شکلاتی که پایین کیک جمع میشه باعث خواهد شد که کیک سر جاش بایسته.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    اگر از این ترافلها ندارید از اسمارتیز قلبی استفاده کنید یا اینکه با فوندانت قلب درست کنید یا با رویال آیسینگ قرمز روی کاغذ روغنی قلب بکشید و بذارید خشک شه و تبدیل به همین ترافلها شه. یا با شکلات قرمز روش قلب بکشید. یا با شکلات توت فرنگی قلب درست کنید. یا توپهای ترافلی کوچولو رو به شکل قلب روی کیک ها بچینید. خلاصه گزینه زیاده … و یا اینکه اصلا ساده سروش کنید. کافیه روی چوبها ، سه-چهار سانتی کیک ها ، روبان قرمز بپیچید و پاپیون بزنید و حسابی خوشگلش میکنه.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    شکلات به دلیل سرد بودن کیکها در عرض ۵ ثانیه سفت میشه و سطح کار کاملا صاف و تمیز از آب درمیاد.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    وقتی که گازش میزنیم یه کاور سفت ولی نازک شکلاتی داریم با یه بافت کیکی که همینطور که گفتم نباید زیادی سس استفاده کنیم که خمیری نشه. اینطوری هم خوشگلتره هم خوشمزه تر… هم کیکتون از چوب جدا نمیشه.

    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    این مدل کیکهای چوبی واسه سرو توی مهمونی ها بسیار مناسبن و میز رو شیک میکنه.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    هنگام چیدن توی ظرف بهتره کف ظرف رو کاغذ روغنی ساده یا رنگی بندازیم. اگه دارید از کاغذ کادوی رنگی ساده استفاده میکنید حواستون باشه که ممکنه بهش کمی بچسبه یا روغن پس بده پس بهتره از نوع روغنیش استفاده کنید یا اینکه روی کاغذ کادو رو با پلاستیک بپوشونید.
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
    من از زر ورق قرمز استفاده کردم که به راحتی توی همه نوشت افزاری ها میتونید پیداش کنید
    طرز تهیه کیک شکلاتی ولنتاین
  • leftPublish
  • ۰۲:۱۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک ولنتاین 

    آموزش طرز تهیه کیک مخصوص ولنتاین

    اگر دوست دارید برای روز عشق یا روز ولنتاین خودتان آشپزی کنید و کیک خوشمزه و زیبایی مناسب این روز تهیه کنید ما به شما کمک میکنیم. شما با آموزش هایی که در این پست داده ایم میتوانید یک کیک ساده خوشمزه و شیک برای روز عشق تهیه کنید و از خوردن آن کنار عشق زندگیتان لذت ببرید.

    cacke

    ۳ عدد تخم مرغ
    ۳/۴ فنجان کره
    ۳ فنجان سرپر آرد

    ۲ قاشق چایی خوری پودرکاکائو
    ۲ و ۴/۱ فنجان شکر
    ۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری وانیل
    ۱ اسانس رنگ قرمز
    ۱ و ۲/۱ بکینگ پودر
    ۱ و ۲/۱ قاشق چایی خوری سرکه
    تکه های شکلات به صورت قلب
    خاک قند
    ۳/۴ قاشق چایی خوری نمک

    ۱- تخم مرغ و کره را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا ۳۰ دقیقه به حال خود باشند. فر را با درجه ۳۵۰ درجه فارنهایت آماده کنید. سینی را برای پختن کیک آماده کنید و کنار بگذارید.

    ۲- در یک کاسه متوسط آرد ، پودر کاکائو ، ۴/۳  نمک را با هم مخلوط کنید. کاسه را کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگتر کره را برای ۳۰ ثانیه ای بگذارید تا آب شود. سپس وانیل و شکر را به آن اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شوند. سپس اسانس رنگ را به مایه تان اضافه کنید.

    ۳- حالا مخلوط آرد و کره را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید. بعد از اینکه آنها را هم زدید و مایه ای کاملا یکدست بدست آمد ،‌در یک ظرف حرارت بدهید. در این قسمت سرکه و بکینگ پودر را هم اضافه کنید . و آن را به خمیر آماده شده تان اضافه کنید. آنقدر آنها را بزنید تا کاملا یکدست شود.

    ۴- خمیر را روی سینی که آماده کردید پهن کنید و به شکلی که می خواهید برش دهید ، دو سوم سینی را با شیرینی ها پر کنید. ۱۵ تا ۱۷ دقیقه ای بگذارید تا بپزد. بعد از اینکه سینی را از فر درآوردید بگذارید به مدت ۵ دقیقه تا سرد شود. سپس شیرینی را از سینی دربیاورید. بگذارید کاملا سرد شوند. تکه های شیرینی را با تکه های کوچک شکلات تزیین کنید. و بعد از آن روی آن را با خاک قند بپوشانید.

    زمان آماده سازی: ۱ ساعت و ربع
    زمان پخت : ۱۵ تا ۱۷ دقیقه
    و ۱۰ دقیقه برای سرد شدن کیک

  • ۰۲:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۱۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    آموزش تصویری تزیین زیبای کیک ولنتاین

    در این آموزش به نحوه ی پختن کیک اشاره نمی کنم و فقط به تزیین کیک می پردازیم. این کیک رو ساده ولی زیبا و با رنگ هایی که با مناسبت ولنتاین هماهنگ باشد تزیین می کنیم. از رنگ های صورتی و قرمز استفاده کردیم. با تزئین همراه باشید تا این آموزش را ببینید.

    مواد لازم :

    • کیک ( آماده یا دست پخت خودتان )
    • برای رنگ صورتی اسانس توت فرنگی
    • رنگ غذای قرمز
    • ماسوره شیرینی پزی و تزیین کیک
    • قالب شیرینی به شکل قلب

    کیک ولنتاینh

    ابتدا کیک خود را با لایه ی صورتی رنگ و مانند شکل بالا کاملا بپوشانید . سپس با استفاده از قالب قلب وسط کیک یک طرح قلب ایجاد کنید.

    تزیین تصویریh

    با استفاده از ماسوره و خامه ی قرمز رنگ شروع به تزیین روی قلب ایجاد شده روی کیک بکنید.

    آموزش پخت کیکh

    valentinecakedecoration-tazeen.ir-4httی کیک ایجاد کنید.

    تزیین کیکh

    پس از اتمام تزیین روی کیک به تزیین دور آن مانند شکل زیر می پردازیم.

    کادوی خوراکیh

    خب اینم از کیک ولنتاین ما :

    ولنتاینht

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۱۸/۱۰/۱۳۹۴   ۰۲:۲۳
  • ۰۹:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    جدول اندازه گیری مواد کیک و شیرینی

    کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :

    یک لیوان آرد 150 گرم 

    یک لیوان شکر 230 گرم 

    یک لیوان کشمش 180 گرم 

    یک لیوان پودر قند 160 گرم 

    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم 

    یک لیوان روغن مایع 220 گرم 

    یک لیوان ماست 200 گرم 

    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم 

    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم 

    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم 

    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 

    1 پیمانه آرد 150 گرم

    1 پیمانه شکر 200 گرم

    1 پیمانه روغن 200 گرم

    1 پیمانه شیر 250 گرم

    1 قاشق سوپخوری روغن

    20 گرم

    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم

    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم

    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم

    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم

    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم

    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم

    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری

    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری

    1 لیوان آرد 150 گرم

    1 لیوان شکر 230 گرم

    1 لیوان کشمش 180 گرم

    1 لیوان پودر قند 60 گرم

    1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو

    100 گرم

    1 لیوان روغن مایع

    انداره هایی ک مطمئنا ب درد هممون میخوره!

    یک لیتر برابر است با 1000 میلی لیتر , 100 سانتی لیتر و 10 دسی لیتر 

    هر میلی گرم = یک هزارم گرم است.

    هر دسی لیتر = یک دهم لیتر

    میلی لیتر به پیمانه (میلی لیترcc = ml سی سی)

    ۱۰۰ میلی لیتر = ۳/۱ پیمانه = یک دسی لیتر

    ۲۰۰ میلی لیتر = ۴/۳ پیمانه 

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۱ پیمانه 

    ۳۰۰ میلی لیتر = ۱و ۴/۱ پیمانه 

    ۴۰۰ میلی لیتر = ۱ و ۲/۱ پیمانه 

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲ پیمانه

    ۶۰۰ میلی لیتر = ۲و۴/۱ پیمانه 

    ۷۰۰ میلی لیتر = ۲ و ۴/۳ پیمانه 

    ۸۰۰ میلی لیتر = ۳ پیمانه 

    منبع : کاسه مدرج ترازوی آشپزخانه 

    میلی لیتر به لیتر

    ۲۵۰ میلی لیتر = ۴/۱ لیتر

    ۵۰۰ میلی لیتر = ۲/۱ لیتر

    ۷۵۰ میلی لیتر = ۴/۳ لیتر 

    ۱۰۰۰ میلی لیتر = ۱ لیتر

     

    لیوان به گرم

    يك ليوان منظور يك ليوان معمولي است.

     

    يك ليوان آرد برابر است با 150 گرم 

    يك ليوان شكر برابر است با 230 گرم 

    يك ليوان كشمش برابر است با 180 گرم 

    يك ليوان پودر قند برابر است با 160 گرم 

    يك ليوان پودر نارگيل برابر است با 90 گرم 

    يك ليوان روغن مايع برابر است با 220 گرم 

    يك ليوان ماست برابر است با 200 گرم 

    پیمانه به گرم (گنجایش مواد در یک پیمانه 250 میلی لیتری استاندارد)

    80 تا 90 گرم = بادام پرک - پودر نارگیل

    100 گرم = پودر کاکائو - گردوی خرد شده 

    110 گرم = فندق خرد شده یا پودر شده - بادام زمینی (پسته شامی)

    125 گرم = بادام خرد شده یا پودر شده - نشاسته گل

    150 گرم = آرد - آرد ذرت - نشاسته ذرت - شکلات رنده شده - شکلات گرانول - کشمش سیاه درشت - پودر سوخاری - پودر نان خشک 

    160 گرم = پودر قند (پودر شکر) - کشمش سبز

    170 گرم = خلال پوست مرکبات - کشمش بی دانه پلویی

    210 تا 220 گرم = میوه شکری - رنده کدو یا هویج (کمی فشرده) - روغن مایع

    230 گرم = شکر - شکر قهوه ای (بسته به اندازه دانه ها و رطوت جذب شده امکان دارد تا 20 گرم تفاوت وزن داشته باشد، بهتر است از ترازو استفاده شود) روغن جامد - خامه پاستوریزه

    250 گرم = کره نرم شده در دمای محیط - ماسکارپونه - پنیر خامه ای - پنیر فتا (صبحانه) - آب میوه جات - کمپوت میوه جات با آب - ماست ساده - شیر - سس مایونز - پوره میوه جات و سبزیجات تازه یا پخته

    330 گرم = شکلات صبحانه (بدون حباب و فضای خالی)

    350 تا 360 گرم = عسل - مربا - مارمالاد - شربت غلیظ قند - گلوگز مایع - 

    قاشق سوپخوری (غذاخوری)به گرم

    يك قاشق سوپ خوري آرد برابر است با 10 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري شكر برابر است با 12 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري پودر قند برابر است با 10 گرم 

    يك قاشق سوپ خوري نشاسته ذرت برابر است با 7 گرم

    شير پاستوريزه 120 ميلي ليتر ( سي سي )‌ معادل نصف ليوان معمولي

    ژلاتین 

    • یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین 4 گرم و یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین معادل 5/7 گرم می باشد.

    • هر ورق ژلاتین بزرگ معدل یک قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است.(از نظر وزنی هر دو 4 گرم هستند)

    • هر دو ورق ژلاتین بزرگ را می توان معادل یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین در نظر گرفت (حدود 8 گرم).

    • هر دو ورق ژلاتین کوچک معادل یک قاشق مربا خوری پودر ژلاتین است (4 گرم)

    • 4 ورق ژلاتین کوچک معادل یک  غذاخوری پودر ژلاتین است (8 گرم)

    • 6 ورق ژلاتین کوچک معادل 3 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین است (12 گرم ) 

    پیمانه ها

    قاشق سوپ خوری = قاشق غذاخوری و قاشق چای خوری = قاشق مرباخوری 

    قاشق های اندازه گیری که برای شیرینی پزی مورد استفاده قرارمی گیرند و در بازار به صورت 4 تایی وجود دارند به این صورت

  • ۰۹:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر نان جادویی

    آرد 3 لیوان  .  خمیر مایه 3 قاشق چایخوری  .  تخم مرغ 1 عدد  .  شیر یا آب 1 لیوان

    روغن 6 قاشق غذاخوری  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  شکر 4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

     

    تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

    پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

    داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

    این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

    این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

  • ۰۹:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک در تابه جادویی(چدنی دوطرفه)(

     

    موارد لازم برای 10 نفر:

    آرد سفید گندم  2 پیمانه

    شیر 1/3 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    روغن مایع 1 پیمانه

    شکر 1 پیمانه

    پکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری سرپر

    وانیل کمی

    طرز تهیه :

    ۱-تخم مرغها رو باشکر و وانیل خوب بزنین تا کرم رنگ شود.

    ۲- بعد روغن و بعد شیر را اضافه کرده با قاشق هم بزنید.

    ۳-در آخر آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده 3 بار الک کنید و به مخلوط اضافه کنید.

    ۴-يكي از شعله هاي پهن گاز را انتخاب کنید و روشن ميكنم و تنظيمش ميكنم روي كمترين حد يعني تا جايي كه امكان داره شعله گازو كم ميكنم.

    ۵-اول واشر دور درب تابه رو در ميارم که کیک خمیر نشه و جای بیرون آمدن بخار وجود داشته باشه .

     (برای کوکو و پنکیک و ته چین و ته دیگ هم دربیارید و گرنه خمیر میشه . )

    ۶-هر دو طرف تابه رو چرب ميكنم و ميزارمش روي همون شعله كم گاز و درب تابه رو هم ميبندم كه كل تابه داغ بشه .

    ۷-تقريبا 1 ربع تا 20 دقيقه طول ميكشه كه تابه كاملا داغ بشه . 

    ۸- بعد از اینکه  مواد كيكم آماده شد و تابه هم كاملا داغ شد مواد كيك و ميريزم توي تابه.

    (اما دقت كن : از مواد بايد تقريبا تا نيمه تابه يا حتي كمي هم كمتر درون تابه بريزي چون بايد پف كيك هم در نظر بگيري يك بار كه درست كني دستت مياد  و درب تابه رو ببنديد .)

    ۹-اصلا به شعله گاز دست نزنيد همونطور حرارت خيلي خيلي ملايم باشه . 

    (دقت كنيد كه تا 30 دقيقه به هيچ عنوان درب تابه رو بلند نكنيد . چون پف كيك ميخوابه)

     (از زماني كه درب تابه رو ميبندیم بين 45 تا 50 دقيقه طول ميكشه كه كاملا آماده بشه . )

    ۱۱-براي اينكه روي كيكتون هم كمي رنگ بگيره يا به اصطلاح كمي طلايي بشه 5 تا 7 دقيقه آخر تابه رو برگردونيد تا طرف ديگه كيك هم پخته و طلايي بشه .

    ★ من خودم كيكي رو كه تو اين تابه درست ميكنم و بيشتر از كيكي كه توي فر ميپزم دوست دارم چون تو فر كمي حالت خشكي داره اما توي اين تابه كيك لطيف و نرمه و حالت خشكي هم نداره .

    نکته : 

    بهتره در آخر کمی درب تابه باز باشه و هنوز کیک یا ته دیگ یا ته چین یا کوکو روی حرارت بمونه تا کاملا بخار موجود تبخیر بشه .

  • leftPublish
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گلهای خمیری 

    این گل های خمیری واقعا آدم و به وجد میاره . و خیلی مناسبه تا کنار انواع سوپ سرو بشه. به میز غذا جلوه ی بی نظیری

    میده. از همه مهمتر درست کردنش خیلی راحته

    مواد لازم :

    آرد ۳ پیمانه

    تخم مرغ ۱ عدد

     ماست ۱ پیمانه

    آب گرم ۱/۲ پیمانه

    نمک ۱ قاشق چایخوری

    بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

    جعفری ۲ قاشق سوپخوری

    از آردی استفاده میکنیم که واسه پخت نون استفاده میشه.

    آرد ، بکینگ پودر و نمک رو داخل ظرف میریزیم و مخلوط می کنیم. وسط ارد رو گود می کنیم تخم مرغ ، ماست ، جعفری و

    خیلی کم آب می ریزیم. دقت کنید ماست نباید خیلی سفت باشه باید حالت آبکی داشته باشه.

    از کناره ها آرد رو وسط ظرف میاریم و با دست مخلوط می کنیم . بعد از مخلوط کردن خمیر رو ورز می دیم. کم کم آب رو اضافه

    می کنیم تا خمیر نرمی به دست بیاد و به دست نچسبه.

    روی سطح صافی آرد می پاشیم خمیر رو با وردنه به ضخامت ۱ سانت پهن می کنیم و قالب می زنیم

    داخل ظرفی روغن می ریزیم و میزاریم تا داغ بشه. بعد از اینکه گل های خمیری رو قالب زدیم میندازیم تو روغن. حرارت باید

    خیلی ملایم باشه. وقتی داخل روغن میره پف میکنه. وقتی یه سمتش طلایی شد سمت دیگه اش روبر میگردونیم تا بپزه

    بعد از پخت روی دستمال کاغذی میزاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه

    گل های خمیری رو داخل ظرف مناسب می چینیم

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی روح سرگردان3 

    مواد اولیه :

    سیخ چوبی یا چوب بستنی به تعداد نفرات 

    شکلات .تخته ای سیاه یا شکلات عدسی به میزان لازم 

    موز نصف شده به تعداد نفرات 

    پودر نارگیل به میزان لازم 

    شکلات تخته ای سفید یا ماست شیرین غلیظ به میزان لازم 

    با دقت در عکس های زیر به راحتی می توانید این دسر خوشمزه را درست کنید. 

    1:موز ها رو از وسط نصف می کنیدشکلات تخته ای سفید رو به روش بن ماری یا داخل ماکروفر ذوب میکنید.هر موز رو به چوب بستنی با سیخ چوبی متصل میکنید بعد بهش آغشته میکنید(میتونید از ماست غلیظ شیرین بجای شکلات هم استفاده کنید موز هارو به پودر نارگیل آغشته میکنیمشکلات سیاه رو به روشهایی که در بالا گفته شد ذوب میکنیدو داخل قیف میریزید و براش چشم و دهان میذارید.(البته میتونید از شکلات های عدسی هم برای چشم استفاده کنید که راحت تره) 

    میگذارید یخچال بعد به کوچو لوهای نازتون میدین تا میل کنن.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک شکلاتی مخصوص 

    مواد لازم:

    ﺁﺭﺩ 2 ﻟﯿﻮﺍﻥ 

    . ﺷﮑﺮ 1 ﻟﯿﻮﺍﻥ 

    . ﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ 10 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    . ﮐﺮﻩ 100 ﮔﺮﻡ .

     ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ 1/2 ﻟﯿﻮﺍﻥ

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ 4 ﻋﺪﺩ .

     ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ 100 ﮔﺮﻡ .

     ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ 1ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ .

     ﻧﻤﮏ 1/4 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ : 

    ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﻭ ﮐﺮﻩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺨﺎﺭ ﺁﺏ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺁﺏ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﺷﮑﺮ ﻭﭘﻮﺩﺭ ﮐﺎﮐﺎﺋﻮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻭ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ، ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﺮﺩﻥ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎﯾﺪ ﺷﯿﺮ ﻭﻟﺮﻡ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ، ﮐﻤﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕﺑﺨﺎﺭ ﺁﺏ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﺧﻨﮏﺷﻮﺩ .

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺸﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﻒ ﮐﻨﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺎﯾﻪ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎﯼ ﺯﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺰﻥ ﮐﻤﯽ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺷﺪﻧﺪ ﺑﮑﯿﻨﮓ ﭘﻮﺩﺭ ﻭ ﻧﻤﮏ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺠﺪﺩ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﻮﺩ.

    ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﯾﮑﺪﺳﺖ ﺷﺪ ﺁﺭﺩ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﺁﺭﺍﻣﯽ ﺑﺎ ﻗﺎﺷﻖ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ‏( ﮐﻢ ﮐﻢ ﺍﺭﺩ ﺭﺍ ﺍﻟﮏ ﮐﻨﯿﺪﻭ ﺩﻭﺭﺍﻧﯽ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻬﺖ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﻮﺩ ‏) ،

    ﭘﺲ ﺍﺯ ﺍﺗﻤﺎﻡ ﮐﺎﺭ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﮐﺎﺳﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﻼﺳﺘﯿﮏ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 2 ﺳﺎﻋﺖ ﺩﺭ ﺟﺎﯼ ﮔﺮﻣﯽﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺍﺳﺘﺮﺍﺣﺖ ﮐﻨﺪ .

    ﺗﻪ ﻗﺎﻟﺐ ﮐﯿﮏ ﮐﺎﻏﺬ ﺭﻭﻏﻨﯽ ﺑﯿﻨﺪﺍﺯﯾﺪ ﻭ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﻫﺎﯼ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﺍ ﻧﯿﺰﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ ﺳﭙﺲ ﻣﺎﯾﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻗﺎﻟﺐ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺍﺧﻞ ﻓﺮﯼﮐﻪ ﺍﺯ ﻗﺒﻞ ﺑﺎ ﺩﻣﺎﯼ 180 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ ﺭﻭﺷﻦ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﺪ ﻭﮔﺮﻡ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﻣﺪﺕ 45 ﺗﺎ 60 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ‏( ﺩﻣﺎﯼﻓﺮﻫﺎ ﻣﺘﻔﺎﻭﺕ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ ﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﭘﺲ ﺍﺯ 45 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺮﺭﺳﯽﮐﻨﯿﺪ، ﺧﻼﻝ ﭼﻮﺑﯽ ﯾﺎ ﭼﺎﻗﻮﯾﯽ ﺭﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﮐﯿﮏ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﮔﺮ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪ ﯾﻌﻨﯽ ﮐﯿﮏ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﭘﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ ‏).

    ﭘﺲ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﮐﻤﯽ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﯿﮏﺧﻨﮏ ﺷﻮﺩ ﺳﭙﺲ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ 2 ﯾﺎ 3 ﻻﯾﻪﺑﺮﺵ ﺑﺰﻧﯿﺪ ، ﻣﯿﺎﻥ ﻻﯾﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﯿﮏ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻓﺮﻡ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﯾﺎ ﺳﺲ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﯾﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﺷﮑﻼﺗﯽ ﻭ … ﺗﺰﯾﯿﻦ ﮐﻨﯿﺪ ، ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﯼﮐﯿﮏ ﻧﯿﺰ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﺷﮑﻼﺕ ﺗﺨﺘﻪ ﺍﯼ ﺧﺮﺩ ﺷﺪﻩ ﻭ … ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فرنی بستنی:

    شیر 2 لیوان

    نشاسته 2 ق و نصفی غ 

    شکر 5 ق غ

    گلاب 5 ق غ

    بستنی وانیلی 100 گرم

    زرده ی تخم مرغ 1 عدد 

    خامه ی صبحانه 2 ق غ

    پودر ژلاتین 1ق غ 

    وانیل کمی 

    تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و روی گاز میزاریم و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود بعد ژلاتین رو با کمی اب سرد مخلوط کرده روی بخار کتری میذاریم تا روان بشه وبه مواد اضافه میکنیم (ژلاتین برای قالبی بودنه اگر نخواین قالبی ژلاتین رو حذف کنید)بعد اگر خواستیم سه رنگ میکنیم مواد رو من اینجا زعفرونی و سفید وکاکائویی درست کردم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی_گردو 

     ارد 400 گرم 

    نشاسته ذرت 2 ق غ سرصاف

    پودر قند 220 گرم

     کره 150گرم

    روغن مایع 50گرم

    تخم مرغ 3عدد

    وانیل یک هشتم ق چ

    بکینگ پودر یک ق چ

    شیر120میلی ليتر

    کشمش پلوی 170گرم 

    گرود تكه اي خرد شده 170 گرم 

    پودر کاکائو 2 ق غ سرصاف

    ابتدا ارد ونشاسته ذرت و بکینگ پودر و كاكائو را الک کرده و کنار میذاریم

    كره و پودر قند رو با هم زن میزنیم تا رنگش روشن شود وبعد روغن مایع را اضافه کرده و سه دقیقه‌ دیگ میزنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنید و هر کدوم را یک دقیقه هم میزنیم و وانیل وشیر را اضافه کرده وهم زده تا مخلوط شود و بعد ارد و بکینگ پودر و نشاسته ذرت و پودر کاکائو الک شده را اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم, و در اخر گردو و کشمش را اضافه کرده و هم ميزنيم تا مخلوط شود. داخل سینی فر کاغذ انداخته و با فاصله بوسیله یک قیف بدون ماسوره داخل سینی ميريزيم  و يا ميتوانيد  بوسیله دوتا قاشق مواد را تو سینی بگذاريد دمای فر 170 درجه سانتیگراد, زمان به مدت -45 30دقیقه ، بستگی به دمای فر خودتان داره! وقتی ته شیرینی تغییر رنگ داد از فر در بیارین! اگر خواستین که روی شیرینی خوشرنگتر شود چند لحظه شعله بالا ی فر روشن کرده. این مقدار مواد تقریبا 50 تا كوكي متوسط بهتون ميده و بسيار خوشمزه است ... من روي چند تا شون رو هم پودر پسته پاشيدم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     جایگزین کردن مواد بجای یکدیگر

    خیلی وقت ها خیلی از ما یه عکس یا دستور خوب رو تو اینترنت میبینیم و دلمون میخواد درستش کنیم

    با کلی ذوق وشوق صفحه رو باز میکنیم و میخونیم و یهو میبینیم..ای داد بی داد, یکی دو تا از موادی که واقعا لازم داریم رو نداریم!

    من از سایت joyofbaking براتون جایگزین مواد(اون هایی که احساس کردم لازمه) رو ترجمه کردم که خیلی کامله. خودم امتحان کردم و با جایگزین کردن موادی که نمیتونیم این جا پیدا کنیم, میتونیم کیک و شیرینی ای که دوست داریم رو درست کنیم.

    -جوش شیرین:نصف ق چ

    دو ق چ بیکینگ پودر

    ------------------------------

    باتر میلک(buttermilk):یک لیوان

    جایگزین: یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای 5 تا 10 دقیقه استراحت کند)

    یک لیوان ماست ساده

    ------------------------------

    شکلات شیرین نشده(unsweetened chocolate):سی گرم

    جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو + 14 گرم کره یا روغن مایع

    -----------------------------

    پودر کاکائو Dutch-Processed::سه ق غ (بیست گرم)

    جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین

    ----------------------------

    شربت ذرت(corn syrup):یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان عسل

    جایگزین:یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)

    ----------------------------

    Cornstarch یا آرد ذرت:یک ق غ(15 گرم)

    جایگزین:دو ق غ آرد معمولی

    --------------------------

    کرم تار تار: نصف ق چ

    جایگزین:نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو

    ----------------------------

    خامه Half & Half:یک لیوان(240 میل)

    جایگزین:هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده

    ---------------------------

    Heavy cream:یک لیوان(240 میل)

    جایگزین:دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده

    ------------------------

    خامه ترش(Sour cream): یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان ماست ساده

    جایگزین:سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده

    -------------------------------

    تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ

    جایگزین:دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)

    جایگزین:دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)

    -------------------------------

    آرد self-rising:یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک

    -----------------------------

    شربت maple: یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان عسل

    --------------------------

    شربت طلایی: یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان شربت ذرت

    -------------------------

    پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان

    جایگزین:سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه

    --------------------------------

    Molasses: یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان عسل

    جایگزین:سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب

    --------------------------------

    شکر قهوه ای: یک لیوان

    جایگزین:یک لیوان شکر سفید

    جایگزین:یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل

    ……………………………………………………………

    • پنير محلي را ميتوان با پنير ريكوتا جايگزين كرد

    • كراكر نرم شده يا كفمال را ميتوان با نان خشك نرم شده يا كفمال جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه خامه را ميتوان با 8/7 پيمانه شير + 1 ق.غ كره جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه دوغ را با 1 پيمانه ماست يا 1 ق.غ آبليمو يا سركه + 1 پيمانه شير ميتوان جايگزين كرد.

    • ۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ گرم ) نشاسته ذرت یا آرد زرت برای سفت کردن corn starch or corn flour را ميتوان با ۲ قاشق غذا خوری ( ۲۵ گرم ) آرد یا ۱ قاشق غذا خوری ( ۱۵ گرم ) نشاسته سیب زمینی‌ یا نشاسته برنج جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه شيره ذرت را ميتوان با 1 و 4/1 پيمانه شكر + 3/1 پيمانه آب يا 1 پيمانه عسل جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه شير غليظ شده را ميتوان با 1 پيمانه خامه جايگزين كرد.

    • 1 ق.م پودر زنجبيل را ميتوان با 2 ق.م زنجبيل تازه نرم شده جايگزين كرد.

    • 1 ق.م زنجبيل تازه را ميتوان با 2/1 ق.م پودر زنجبيل جايگزين كرد.

    • 2/1 پيمانه پيازچه خرد شده را ميتوان با 2/1 پيمانه پياز خرد شده يا تره فرنگي يا موسير جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه سس مايونز را ميتوان با 1 پيمانه خامه ترش يا 1 پيمانه ماست جايگزين كرد.

    يا شيره انگور را ميتوان با 4/3 پيمانه شكر قهوه اي + 1 ق.م كرم تارتار يا عسل جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه شير ترش را ميتوان با 1 ق.غ سركه يا آبليمو + 1 پيمانه شير جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه روغن جامد را ميتوان با 1 پيمانه كره ( 225 گرم) جاينگزين كرد.

    • 1 ق.م بيكينگ پودر را ميتوان با 2/1 ق.م كرم تار تار + 4/1 ق.م جوش شيرين جايگزين كرد.

    • 1 ق.غ سركه بالزاميك ( بالساميك ) را ميتوان با 1 ق.غ سركه سيب يا سركه قرمز + 2/1 ق.م شكر جايگزين كرد.

    • 1 پيمانه كره ( 225 گرم ) ميتوان با 1 پيمانه روغن جامد + 4/1 ق.م نمك جايگزين كرد.

  • ۱۶:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رنگینک_رولتی

    موارد لازم: 

    خرماي سياه : يك كيلو 

    آرد گندم: حدود 1 پيمانه 

    دارچين: يك قاشق سوپخوري 

    روغن جامد : 2/1 پيمانه 

    گردوي خرد شده :200 گرم 

    پودر پسته يا نارگيل: مقداري براي تزئين

     

    طرز تهیه:

    ابتدا هسته خرما رو در مياريم و خرما رو چرخ مي كنيم. من با دست خرما رو له كردم . هم با هر وسيله اي مي تونيد خرما رو له كنيد .

    اگه بخواهيد نرم تر شه و كار باهاش راحت تر شه مي تونيد يكم توي يه ظرف روي حرارت بذاريدش واگه بخواهيد خوشمزه تر شه روي حرارت يكم كره بهش اضافه كنيد . بعد خرما رو روي نايلوني كه يكم با روغن مايع چرب كرديم قرار مي ديم و با وردنه چرب شده به شكل مربع يا مستطيل بازش مي كنيم .

     

    حالا آرد رو توي يه ظرف مي ريزيم و تفت مي ديم تا رنگش برگرده و كمي قهوهاي بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه مي كنيم و مي ذاريم با روغن كمي بو بخوره و بوي خامي آرد از بين بره.بعد از روي حرارت بر مي داريم .و به دلخواه دارچين رو اضافه مي كنيم.كمي كه سرد شد اون رو روي خرما مي ريزيم و پهن مي كنيم .

    بعد گردوي خرد شده رو روي حرارت كمي تفت مي ديم(مواظب باشيد نسوزه)و اون رو روي آرد مي پاشيم .

    حالا به كمك نايلون خرما رو لوله مي كنيم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بديد تا مواد به هم بچسبه، بعد نايلون رو دور خرما مي پيچيم و بافشار دست حالتش مي ديم.

    بعد اون رو 2-3 ساعت توي يخچال مي ذاريم.تا سفت شه.از يخچال در مياريم و به قطر 2 سانت برش مي زنيم.

    مي تونيم در پودر نارگيل يا پسته بغلتونيم .

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی مداد رنگی

    این کوکی ها که خیلی خلاقانه به شکل مداد رنگی درست شدن، مثل مداد رنگی های واقعی به نظر می رسن، این طور نیست؟ به نظر من این کوکی های جالب برای مهمونی بچه ها خیلی مناسبه و می تونه جلوه ای رنگی و جالب و سرگرم کننده به میز پذیرایی تون بده! امیدوارم که خوشتون بیاد

    مواد لازم برای درست کردن کوکی :

    - 100 گرم کره

    - 200 – 250 گرم آرد همه منظوره

    - 1 قاشق غذاخوری خامه ترش

    - 1/3 قاشق چایخوری نمک

    - 100 گرم شکر آسیاب شده

    - 1 عدد زرده ی تخم مرغ

    - 1/2 قاشق چایخوری وانیل

    - رنگ خوراکی به مقدار لازم

    برای درست کردن خمیر کوکی، شکر آسیاب شده رو با کره – که به دمای اتاق رسیده و نرم شده - مخلوط کنید.

    بعد خامه ترش، زرده ی تخم مرغ، وانیل و نمک رو اضافه کنید.

    بعد از اون، آرد رو – که الک کردید – به مواد اضافه کنید تا خمیر تون آماده بشه.

    حالا خمیر رو به 2 قسمت تقسیم کنید : 1/3 و 2/3.

    2/3 خمیر رو با وردنه پهن کنید و اون رو به صورت نوار های مستطیل شکل ( با حدود 15 سانتی متر طول و 2/5 – 3 سانتی متر عرض ) برش بزنید.

    قسمت کمتر خمیر ( 1/3 ) که کنار گذاشته بودید رو هم به صورت نوار های یه اندازه برش بزنید و به اون ها رنگ های خوراکی اضافه کنید و بعد اون ها رو رول کنید تا به قطر حدود 0.5 سانت برسن.

    ًعد رول های رنگی رو داخل نوار های خمیری قرار بدید و اون ها رو با دقت رول کنید

    با برس مخصوص شیرینی پزی، روی هر کدوم از رول ها، تخم مرغ زده شده بمالید.

    بعد رول های خمیری رو روی کاغذ روغنی قرار بدید و اون ها رو به مدت 15 – 20 دقیقه، داخل فر – که از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد  گرم کردید – قرار بدید تا بپزن.

    بعد از این زمان، کوکی ها رو از داخل فر خارج کنید و اجازه بدید تا کاملاً سرد بشن

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۲۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺷﮑﻼ‌تی

    ﻣﻮﺍﺩ ﺍﻭﻟﯿﻪ :

    ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺳﯿﺎﻩ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ

    ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺧﺎﻟﯽ ﺷﺪﻩ ﺑﻪ ﺗﻌﺪﺍﺩ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ

    ﻣﻐﺰ ﻓﻨﺪﻕ ﺑﻪ ﻣﯿﺰﺍﻥ ﻻ‌ﺯﻡ

    ﺳﺲ ﺷﮑﻼ‌ﺕ (ﯾﺎ ﻣﺎﺭﻣﺎﻻ‌ﺩ ﻣﯿﻮﻩ ﻫﺎﯼ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ) ﺑﻪ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ

    ﺭﻭﺵ ﺍﻭﻝ:

    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺳﯿﺎﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﺫﻭﺏ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﺩﺭ ﯾﮏ ﻃﺮﻑ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺳﻮﺭﺍﺥ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ. ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺁﺏ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺑﻮﯼ ﺯﺧﻤﺸﻮﻥ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﺸﻪ.

    ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺳﯿﺎﻩ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺩﺭﻭﻥ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﻧﺪ. ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﭘﻮﺳﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﭼﻮﺏ ﺑﺴﺘﻨﯽ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﻫﻢ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺗﺮ ﺷﺪﻥ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﺯ ﻣﻐﺰ ﻓﻨﺪﻕ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﺪﺍﻟﺒﺘﻪ ﻋﺎﺷﻘﺎﻥ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺧﻮﺏ ﻣﯿﺪﻭﻧﻦ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺑﺎ ﻓﻨﺪﻕ ﺑﯿﻨﻈﯿﺮ ﻣﯿﺸﻪ.

    ﺭﻭﺵ ﺩﻭﻡ:

    ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﻮﺳﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﺮﺩﯾﺪ. ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺳﯿﺎﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺭﻭﺵ ﺑﻦ ﻣﺎﺭﯼ ﺫﻭﺏ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﮐﻤﯽ ﺍﺯ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺩﺍﺧﻞ ﭘﻮﺳﺖ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺧﺎﻟﯽ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﯼ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﭙﻮﺷﺎﻧﺪ. 

    ﭼﻨﺪ ﻣﺮﺗﺒﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺩﯾﻮﺍﺭﻩ ﺷﮑﻼ‌ﺗﯽ ﺿﺨﯿﻢ ﺷﻮﺩ.

    ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻣﺮﺣﻠﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺳﻔﯿﺪ ﺫﻭﺏ ﺷﺪﻩ ﯾﺎ ﻣﺎﺭﻣﺎﻻ‌ﺩ ﻭ ﯾﺎ ﺍﺯ ﻫﺮﻧﻮﻉ ﺳﺲ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﭘﺮ ﮐﻨﯿﺪ.

    ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻏﻬﺎ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭﯼ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﺷﮑﻼ‌ﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻣﺪﺗﯽ ﺩﺭ ﻓﺮﯾﺰﺭ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ ﺗﺎ ﮐﺎﻣﻼ‌ ﺳﻔﺖ ﺷﻮﺩ.

    ﺩﺭ ﺁﺧﺮﻫﻢ ﭘﻮﺳﺘﻪ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺟﺪﺍ ﮐﻨﯿﺪ.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پای کره بادام زمینی

    مواد لازم : برای 5 نفر

    بیسکویت (بیسکویت کرم دار کاکائویی) 16 عدد

    کره (آب شده) 56 گرم

    خامه (پر چرب) 235 گرم

    پودر شکر 225 گرم

    پنیر خامه ای (له شده) 240 گرم

    کره بادام زمینی 250 گرم

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    ابتدا بیسکویت ها را آماده کنید.

    به این صورت که در دستگاه غذاساز ریخته و یا با آسیاب کاملا خرد کنید.

    سپس کره آب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید.

    بیسکویت ها و کره را مخلوط کنید تا ترکیب یکدستی داشته باشید.

    سپس مخلوط بدست آمده را بین 5 ظرف دلخواه برای سرو تقسیم کنید.

    خامه را بزنید تا فرم بگیرد. بعد تا آماده شدن سایر مواد، در یخچال بگذارید.

    حالا وقت اضافه کردن کره بادام زمینی است.

    پنیر خامه ای و کره بادام زمینی را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شوند.

    سپس وانیل و پودر شکر را اضافه کرده، مخلوط کنید تا کاملا ترکیب شوند.

    خامه را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

    سپس مواد را بین 5 ظرف تقسیم کرده و روی هر ظرف را با پلاستیک پوشانده، حداقل 3 ساعت قبل از سرو در یخچال بگذارید.

    در صورت تمایل روی پای را با خامه فرم گرفته و شکلات رنده شده تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان