خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     شیرینی میکادو 

    مواد لازم

    پودر قند : ۱ پیمانه

    روغن جامد : ۱ و ۴/۱ پیمانه

    آرد نخود : ۳/۲ پیمانه

    آرد سفید : ۳/۱ پیمانه

    پودر کاکایو : ۱ قاشق چایخوری

    دارچین : ۱ قاشق چایخوری

    شکلات قهوه ای یا سفید : ۵۰ گرم

    طرز تهیه

    ابتدا آرد سفید و آرد نخود را با یکدیگر ترکیب کرده و با هم روی حرارت بو داده تا رنگ آن شکلاتی شود سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شوند. پودر قند، روغن، کاکایو و دارچین را با همزن برقی خوب می زنیم تا حالت پوکی پیدا کند، آرد را به این مخلوط اضافه کرده و با یکدیگر ترکیب می کنیم. نان میکادو را روی سطح صافی قرار داده و کمی از مواد را به صورت لایه نارکی روی آن پهن می کنیم سپس نان دوم را گذاشته و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا ۵ نان روی هم قرار گیرد، روی لایه آخر را با شکلات آب شده می پوشانیم و در یخچال می گذاریم تا سرد و سفت شود سپس برش داده و سرو میکنیم

    به دلخواه می توان از پودر پسته یا بادام برای تزیین استفاده نمود.

    Image result for ‫شیرینی میکادو‬‎

  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکات کیک پزی

    چرا لایه روی کیک چسبنده است ؟ 

    1. روی کیک وقتی گرم بوده پوشانده شده است. 

    2. مقدار مایعات مورد استفاده زیاد بوده است. 

    3. کیک به اندازه کافی نپخته است. 

    چرا کیک حالت خیس و مرطوب دارد ؟ 

    1. کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است. 

    2. شکر، مایعات و چربی کیک زیاد بوده است. 

    3. کیک داخل قالب مانده و سرد شده است. 

    چرا کیک حالت چروکیده و به هم فشرده دارد ؟ 

    1.قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است. 

    2. قالب بیش از حد چرب شده است. 

    3. مواد بیش از حد مخلوط شده است. 

    4. مقدار مایعات زیاد بوده است. 

    5 کیک بیش از حد پخته است.

  • ۱۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ_کیک_پرتقالی

    مواد لازم

    کره 125 گرم

    روغن مایع 125 گرم

    شکر 250 گرم

    تخم مرغ 4عدد

    پوست پرتقال رنده شده 1 قاشق غذاخوری

    آب پرتقال یک سوم پیمانه

    آرد 250 گرم

    بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری

    همه ی مواد رو میذاریم تا به دمای محیط برسه

    توی قالبای کاپ کیک کپسول میندازیم

    آرد و بیکینگ پودر رو سه بار الک میکنیم

    فر رو روی 180 درجه میذاریم تا گرم بشه

    کره و روغن و شکر رو خوب با همزن میزنیم تا کرمی و کشدار بشه

    تخم مرغ ها رو تک تک اضافه میکنیم و بعد از هر کدوم سه دقیقه میزنیم و به همراه تخم مرغ ها رنده ی پوست پرتقال رو اضافه میکنیم

    نصفی از آرد رو اضافه میکنیم و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم، آب پرتقال رو اضافه میکنیم و باز مخلوط میکنیم و در آخر مابقی آرد رو اضافه میکنیم

    مخلوط رو توی کپسول ها میریزیم تا وسط از مواد میریزیم، تقریبا 18 تا کاپ کیک خواهیم داشت

    قالب را داخل فر گذاشته به مدت 25 تا 30 دقیقه میپزیم تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیز کیک فندقی

    iمواد لازم:

    400 گرم پنیر خامه ای

    250 گرم شکلات تلخ

    100 گرم شکلات فندقی

    100 گرم کره

    ١/٢ لیوان شکر

    10 دانه فندق

    8 عدد بیسکویت شکلاتی

    ٢ عدد تخم مرغ

    قر را با دمای ۵٠ ٣ درجه فارنهایت ویا 175 درجه سانتی گرادروشن کنید.

    طرز تهیه:

    بیسکویت شکلاتی را با یک قالب کره آب شده مخلوط کنید تا به شکل خمیری یکدست دربیاید.قالب کیک مورد نظرتان را چرب کرده و ترکیب را در کف قالب به ارتفاع 2 سانت بریزید.روی آن را صاف کنید. بعد در قالب رابسته و آن را به مدت نیمساعت دریخچال قرار دهید.

    پنیر خامه ای و شکر را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی خوب بزنید. بعدضمن زدن مواد، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید. شکلات تلخ را آب کرده و به همراه شکلات فندقی به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید. در مرحله آخر دانه فندق را از وسط نصف کنید و داخل مایه بریزید و آنها را باهم مخلوط کنید.قالب را از یخچال خارج کرده و مایه شکلات را روی بیسکویت ها بریزید.قالب را درفربه مدت ۴۵ دقیقه قراردهید.بعد آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را برای مدت 45 دقیقه تا یکساعت در یخچال قراردهید.با شکلات رنده شده روی آن را تزیین کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی کشمشی

    iمواد لازم : برای 90 شیرینی

    ۳۰۰ گرم شکر

    ۲۲۶ گرم کره

    ۱۶۵ گرم آرد 1 قاشق چای خوری وانیل 4 تخم مرغ 2 فنجان کشمش فررا با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت ویا۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.توی سینی یک کاغذ پوستی پهن کنید.

    طرز تهیه:

    کره ذوب شده، وانیل و شکر،را باهم در ظرفی ترکیب کنید. سپس تخم مرغها را یکی یکی توی ترکیب بریزید وهم بزنید تا صاف شود.کشمش را اضافه ومخلوط کنید.آرد را اضافه وهم زده تا خمیری نرم وصاف بدست امده خمیر نباید زیاد سفت ویا زیاد شل باشد. با یک قاشق مربا خوری از خمیرشیرینی روی کاغذ پوستی با فاصله ۲ سانتیمتر قراردهید.سینی را در فر به مدت 10 تا 15 دقیقه، یا تا زمانی که کمی طلایی رنگ شود.پس از آماده شدن اجازه دهی تا شیرینی ها سرد شده سپس از کاغذ جدا کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت تخم مرغ

    مواد لازم: برای 6 نفر

    125 گرم آرد همه منظوره

    1/8 قاشق چای خوری نمک

    1/3 فنجان کره، ریز خرد شده

    3 تا4 قاشق غذاخوری آب سرد

    مواد میانی :

    113 گرم پنیر چدار یا پیتزا خرد شده

    1/2 فنجان خامه زده شده

    1/2 فنجان پیازچه قسمت سبزآن ریز خرد شده

    1/2 قاشق چای خوری نمک

    1/2 قاشق چای خوری فلفل 28 گرم برنج پخته شده 4 عدد تخم مرغ 1 فنجان مرغ پخته وخرد شده 1 متوسط ​​ فلفل قرمزنگینی خرد شده فررا با حرارت 400 درجه فارنهایت ویا 205 درجه سانتیگراد روشن کنید.

    طرز تهیه :

    آرد و نمک را در کاسه متوسط​​، بریزید وکره را توی آرد بریزید وبا چنگال هم زده تا آرد بصورت خرده های شیرینی شود. آب را اضافه کرده تا آرد مرطوب شود وکم کم مخلوط کنید.تاخمیری نرم وصاف شود.خمیررا مانند توپ گرد کنید وبه شکل یک دایره 30 سانت پهن کرده وتوی قالب22 سانتی پهن کنید. دور دیواره قالب را با دست فرم دهید ، خمیراضافه را با یکبارکشیدن وردنه روی لبه قالب بردارید. با چنگال چند سوراخ کف خمیر بزنید. سپس درفربه مدت 22 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که به آرامی خمیر طلایی شود قراردهید. درجه حرارت فررا به 375 درجه فارنهایت کم کنید. خامه وتخم مرغ را در کاسه متوسط​​،با هم زده تا مخلوط وصاف شود. سپس نصفی از پنیر رنده شده،ساقه پیازچه ،مرغ خرد شده،برنج ونمک را با فلفل وفلفل خرد شده را توی ترکیب تخم مرغ بریزید و با هم مخلوط بزنید. سپس باقی پنیر را روی خمیر توی قالب پاشیده ومخلوط تخم مرغ را روی آن بریزید وبه مدت 30 تا 35 دقیقه و یا تا زمانی که روی آن طلایی شود در فر قرار دهید. یک خلال دندان یا نوک یک چاقو را درمرکزآن بزنید موقع خارج کردن اگر از ترکیب به آن نچسبیده بود.آماده شده می توانید ازفرخارج و برش زده و برای صبحانه سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاپ_کیک 

    #کیک_چوبی

    قبلا اشاره ای به طرز تهیه پاپ کیک یا کیک چوبی کرده بودم. اینبار مفصل تر توضیح میدم. کیک های چوبی گزینه بسیار مناسبی برای جشن ها و تولدها هستند. کافیه کمی سلیقه به خرج بدید تا پاپ کیک های زیبایی درست کنید. درست کردن این کیک ها خیلی ساده هست و با کمی تمرین قلقش دستتون میاد.

    برای تهیه پاپ کیک از هر کیکی میتونید استفاده کنید. حتی پودر کیک های آماده. میتونید از هر طعمی استفاده کنید ، شکلاتی، ساده، میوه ای، وانیلی....

    کیک رو بپزید و اجازه بدید سرد بشه. بعد کیک رو با دست داخل ظرفی پودر کنید. برای درست کردن گلوله هایی از کیک لازمه کیک رو خمیر کنید. برای خمیر کردن کیک میتونید از مواد مختلفی استفاده کنید. مثلا برای کیک شکلاتی میتونید از شکلات صبحانه فندقی یا همون نوتلا، شکلات مذاب همراه با خامه، یا سس شکلات آماده استفاده کنید. برای کیک های سفید رنگ هم میتونید از خامه، باترکریم، پنیر خامه ای و یا خامه به همراه شکلات سفید مذاب استفاده کنید. 

    بهتره برای خمیر کردن کیک خامه یا هر چیز دیگه ای که استفاده میکنید رو قاشق قاشق اضافه کنید و اگه دیدید کافی نیست قاشق بعدی رو اضافه کنید. 

    بعد از اینکه کیک به اندازه کافی خمیری شد طوری که بشه ازش گلوله هایی درست کرد، گلوله های یک اندازه درست کنید و اقلا به مدت 4 تا 6 ساعت گلوله ها رو داخل یخچال قرار بدید. این کار حتما لازمه. اگه عجله داشتید مدت زمان کمتری داخل فریزر قرار بدید. 

    بعد از اینکه کیک ها رو از یخچال خارج کردید شکلات سفید یا سیاه رو به روش بن ماری ذوب کنید. یعنی شکلات رو خرد کرده داخل ظرفی روی حرارت بخار آب قرار بدید دقت کنید شکلات نباید زیاد حرارت ببینه همین که بیشتر مقدار شکلات ذوب شد از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا تکه های ذوب نشده هم با حرارت قسمت های ذوب شده آب بشن.

    سیخ های چوبی رو توی شکلات بزنید و داخل پاپ کیک فرو کنید. شکلات کار چسب رو انجام میده و چوب رو به کیک میچسبونه. اقلا یک ساعت صبر کنید تا چوب ها خوب به کیک ها بچسبند. بعد پاپ کیک ها رو دونه دونه داخل شکلات مذاب بزنید و تا شکلات سفت نشده داخل ترایفل های رنگی بزنید. یا بعد از سفت شدن شکلات با شکلات رنگ مخالف پاپ کیک رو تزئین کنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاپ کیک قلبی ، ویژه ولنتاین

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات ولنتاین

    طرز تهیه شیرینی روز ولنتاین,شکلات مخصوص روز عشق

    بسیاری از افراد برای خرید هدیه، دچار اضطراب می‌شوند. یکی از هدیه هایی که میتوانید در روزعشق برای دوستانتان یا عزیزانتان شیرینی های خوشمزه و زیبا و بسیار ساده بپزید که در زیر طرز تهیه اش آمده است.

    مواد لازم :

     آرد شیرینی  ۱۲۵ گرم

     کره  ۸۰ گرم

     نمک  یک هشتم قاشق چایخوری

     پودر قند  ۵۰ گرم

     زرده تخم مرغ  ۱ عدد

     وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    شکلات تخته ای به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    ۱- کره را در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود سپس با دور کند همزن ،بزنید.بعد پودر قند به آن اضافه کنید و دو تا سه دقیقه بزنید.کمی که سبک شد زرده تخم مرغ را همراه وانیل بیفزایید و حدود دو تا سه دقیقه بزنید.

    ۲- نمک را با آرد مخلوط کرده و یکی دوبار الک کنید سپس کم کم به مخلوط بیفزایید.حالا خوب با دست ورز دهید تا خمیری یکدست و لطیف به دست آید .خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

    ۳- خمیر را از داخل کیسه در بیاورید و بین دو لایه کیسه گذاشته و با وردنه باز کنید تا قطری به اندازه ی نیم سانتیمتر پیدا کند.حالا با قالب های مورد نظرتان خمیر را قالب بزنید .در فاصله زمانی قالب زدن فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    ۴- سینی را چرب کرده و شیرینی های قالب زده شده را در سینی بچینید و مدت ۱۳ دقیقه حرارت دهید بعد از اینکه شیرینی ها خنک شدند ،آنها را داخل شکلات ذوب شده بزنید و کناری بگذارید تا شکلات خودش را بگیرد.البته یادتان نرود روی سطح شکلات را هم با ترافل رنگی تزئین کنید.

    ** برای مایع کردن شکلات تخته ای به روش بن ماری کافی است کاسه حاوی شکلات را داخل کاسه دیگری حاوی مقداری آب که روی شعله اجاق گاز در حال جوش است قرار دهید و به طور غیر مستفیم شکلات را ذوب کنید.

    * یک پیمانه آرد معــــــادل ۱۵۰ گرم می باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاناکوتای خرما

    مواد لازم ( برای دو قالب)

    خرما                             بدون پوست وهسته ۱۰ عدد

    خامه صبحانه               ۱ بسته یا معادل ۲۰۰ گرم

    شیر                              ۲ لیوان

    پودر کاکائو                  ۲ قاشق غذاخوری

    پودر ژلاتین                  ۲ قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    پودر ژلاتین را با نصف لیوان شیر به صورت بن ماری حل کنید .

    پوست و هسته خرما را جدا کرده و با بقیه شیر کاملا میکس کنید.

    بعد پودر کاکائو و ژلاتین حل شده را به آن اضافه کنید.

    مایه را روی حرارت قرار داده تا یکدست شود، خامه را به خرما اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.

    و در قالب ریخته و در یخچال به مدت ۴ تا ۵ ساعت قرار دهید تا ببندد.

  • leftPublish
  • ۰۱:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_پای_سیب

    این دستور رو خودم بارها درست کردم و همیشه عالی در میاد . اگه دنبال دستور کیک پای سیب هستید این دستور رو امتحان کنید خیلی خوشمزه میشه.

    مواد لازم:

    آرد 150 گرم

    نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری

    تخم مرغ 2 عدد

    کره 125 گرم

    پودر شکر 125 گرم

    وانیل ¼ قاشق چای خوری

    سیب حلقه شده 2 عدد

    دارچین 1 قاشق غذاخوری

    کره را از یخچال خارج کنید تا نرم بشه بعد همراه با پودر شکر بزنید تا پوک بشه وانیل رو اضافه کنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و به کره اضافه کنید بعد از اضافه کردن تخم مرغ ها لازم نیست زیاد هم بزنید.فقط در حدی که خوب با مواد مخلوط شود. آرد را الک کنید و به تدریج به مواد اضافه کرده هم بزنید تا مواد یک دست شود. 

    داخل قالب پای سیب یا قالب کاپ کیک کاغذ بیاندازید. یک سوم حجم قالب مواد بریزید . به حلقه های سیب دارچین زده روی مواد بگذارید و روی آن مواد کیک بریزید. مواد این کیک سفت است و باید با کمک دو قاشق این کار را انجام دهید. 

    قالبها را داخل فر 180 درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت 20 دقیقه قراردهید. برای تزئین میتوانید روی کیک ها پودر قند یا دارچین الک کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_جنگل_سیاه

    یک کیک شکلاتی آلمانی که برای درست کردنش از هر نوع کیک شکلاتی میتونید استفاده کنید. 

    این کیک از لایه های مختلف کیک شکلاتی تشکیل شده که بینشون خامه میزارن و گاهی بین لایه ها همراه خامه گیلاس یا آلبالو هم گذاشته میشه.

    تزئین روی کیک هم خامه و خرده های شکلات هست.

    برای درست کردن خرده های شکلات کافیه شکلات سیاه رو رنده کنید یا به کمک پوست کن ورقه کنید. روی کیک جنگل سیاه هم توسط شکوفه های خامه و گیلاس تزئین میشه. تزئینی ساده و زیبا برای کیک ها شکلاتی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پن_کیک_شکلاتی

    قبلا دستور #پن_کیک رو داشتیم. پن کیک نوعی کیک ساده و فوری هست که توی تابه درست میشه. توی کشورهای غربی بیشتر برای صبحانه یا عصرانه سرو میشه. این هم یک دستور پن کیک شکلاتی امیدوارم برای صبحانه درست کنید و لذت ببرید:

    مواد لازم:

    آرد سفید 1 پیمانه

    شکر 2 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری

    شیر 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    همه مواد خشک را در ظرفی الک کنید. شیر ، تخم مرغ، کره ذوب شده و وانیل را در ظرفی با هم مخلوط کنید. این مواد را کم کم به مواد خشک اضافه کرده با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. نباید مواد را زیاد هم بزنید. تابه نچسب را با چند قطره روغن چرب کرده روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی تابه خوب گرم شده یک قاشق از مواد را داخل تابه ریخته پس از اینکه یک طرف آن پخته شد پن کیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد. پن کیک را میتوان در اندازه های مختلف درست کرد. میتوانید در اندازه یک قاشق یا یک ملاقه یا حتی در ابعاد یک تابه کوچک درست کنید. پن کیک ها را گرم روی هم چیده با عسل یا سس شکلات سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک فوق العاده خوشمزه خامه 

    آرد يك و یک دوم پ

    تخم مرغ ٣عدد

    شكر ١ پ

    روغن مايع 1/2 پ

    خامه صبحانه ٣ ق غ 

    بكينگ پودر ١ق م

    پودر کاکایو 2 ق غ 

    شیر 1/4 پ

    اسانس وانیل 4 قطره 

    تخم مرغ ها تو ظرف ميشكنيد و حدود ٥ دقيقه هم ميزنيد تا حجم بگيره و سفيد بشه 

    شكر، وانيل ، رو بهش اضافه ميكنيد و بازم حدود ٣ دقيقه هم ميزنيد

    خامه و روغن و شیر رو اضافه ميكنيم 

    ارد و بكينگ پودر و پودر کاکائو رو الك ميكنيم و ب مواد اضافه ميكنيم و فقط در حد مخلوط شدن هم ميزنيم و 

    تو قالب ميريزيم و داخل فر ١٧٥ درجه حدود ٢٥ دقيقه بسته به فرتون كم و زياد ميشه و با خلال چك كنيد. برای تزیین هم گاناش درست کردم و روی کیک رو کاور کردم. 

    اگه بخوام وانیلی درست کنم پودر کاکائوشو حذف میکنم

    توی این کیک کاکائویی و وانیلی رو جدا درست کردم و باهم تو قالب ریختم

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_رنگین_کمان

    به درخواست شما عزیزان این هم فیلم آموزش کیک رنگین کمان.

    اول مواد کیک رو آماده کنید. مواد کیک رو به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدوم رو به یک رنگ در بیارید. توی فیلم مواد کیک رو یه باره درست کرده و توی شش قالب ریخته ولی چون امکانش برای بیشتر ما نیست که شش قالب همزمان توی فر بزاریم میتونید هر بار مواد کیک رو به اندازه دو قالب درست کنید و هر بار دو رنگ رو توی دو قالب هم اندازه داخل فر بزارید. یا اگه دو قالب ندارید باید شش بار این کار رو انجام بدید. از هر کیکی میتونید استفاده کنید. کیک توی فیلم کیک کره ای هست. رنگ هایی که توی فیلم استفاده میشه رنگ های امریکن کالر هست که اینجا کمیاب و گرون هست. شما از هر نوع رنگ ژلی که در دسترستون هست استفاده کنید. چون این کیک کمی زمان بر هست توصیه میکنم روز قبل کیک ها رو درست کنید و لای سلفون بیرون از یخچال نگه دارید. روز بعد که سرحال هستید کیک رو تزئین کنید.

    #باتر_کریم رو آماده کنید. از هر نوع باترکریمی میتونید استفاده کنید که تاحالا سه مدل باتر کریم توی این کانال آموزش داده شده. دستور های باتر کریم رو میتونید از فهرست مطالب کانال پیدا کنید. از خامه فرم گرفته هم میشه استفاده کرد.

    یک قسمت از خامه یا باتر کریم رو به رنگ سفید نگه دارید برای لایه بندی کیک . و بقیه خامه رو توی شش ظرف مختلف رنگ کنید. 

    توی فیلم بعد از لایه بندی کیک رو توی فریزر میزاره تا بعدا راحت تر بتونه روی کیک رو باتر کریم بکشه. بعد از اینکه کیک کاملا خنک شد از فریزر خارج کنید و توسط باتر کریم یا خامه فرم گرفته مثل فیلم پوشش بدید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۰:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    حلوای_گل_سرخ

    مواد لازم:

    روغن جامد یا مارگارین 300 گرم

    آرد سفید معمولی 500 گرم

    پودر شکر یا پودر قند 500 گرم

    پودر گل سرخ الک شده 1 پیمانه = 50 گرم

    پودر گردو یا بادام 1 پیمانه

    عسل 150 گرم

    گلاب نصف پیمانه

    هل1 قاشق چایخوری

    پودر پسته به میزان لازم

    طرز تهیه:

    این حلوا از حلواهای سنتی تبریز است و خیلی خوشمزه است.

    روغن یا مارگارین را داخل ظرف میریزیم و روی حرارت میگذاریم تا آب شود.

    وقتی روغن آب شد، آرد را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.

    حدود ده دقیقه تا یک ربع آرد باید روی حرارت به همراه روغن تفت بخورد تا بوی خامی آرد گرفته شود البته حرارت بهتر است ملایم باشد تا آرد نسوزد و رنگ حلوا خیلی تیره نشود.

    بهتر است آرد همیشه داخل روغن تفت داده شود نه جدا. تا عطر بهتری داشته باشد.

    از پودر بادام یا گردو هر کدام که خواستید میتوانید استفاده کنید فقط ممکن است در رنگ حلوا تفاوت داشته باشد.

    گل سرخ حتما باید پودر شده و الک شده باشد.

    کره حلوا را خیلی سفت میکند پس بهتر است از کره استفاده نکنیم و از روغن جامد و یا مارگارین استفاده کنیم.

    تفاوت کره و مارگارین: مارگارین روغن گیاهی است و کره حیوانی. مارگارین نسبت به کره نرم تر است.

    مواد را از روی حرارت برمیداریم و پودر شکر را کم کم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا به خورد مواد برود.

    اگر موقع اضافه کردن پودر شکر، ظرف را از روی حرارت برنداشته باشیم خمیر، لطافت کمتری خواهد داشت.

    پودر گردو، پودر گل سرخ، عسل، هل و گلاب را اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

    وقتی همه مواد را با هم مخلوط کردیم خمیر سفتی به دست می آید برای اینکه خمیر منسجم شود حتما آن را داخل غذاساز میریزیم.

    اگر دستگاه غذاساز در دسترس نباشد مواد را با دست آنقدر ورز میدهیم تا منسجم شوند.

    دقت کنید اگر بخواهیم مواد را با دست ورز دهیم و داخل غذاساز نریزیم باید گلاب را به همراه بقیه مواد اضافه نکنیم و در حین ورز دادن، کم کم اضافه کنیم.

    خمیر را وقتی میخواهیم روی سطح صافی پهن کنیم کناره های آن را با دست مرتب میکنیم و صاف کرده و دوباره مرتب میکنیم تا خمیر منسجمی به دست آید و با ضربه های دست روی خمیر آن را صاف میکنیم و به قطر یک سانتی متر پهن میکنیم.

    این خمیر اصلا نیازی به استراحت ندارد و این حلوا نیازی به یخچال ندارد و وقتی خمیر آماده شد میتوانید به راحتی آن را قالب بزنید.

    میتوانید از انواع قالبها استفاده کنید.

    روی حلوا را با پودر پسته تزئین میکنیم.

    این حلوا ماندگاری خیلی زیادی دارد و میتوان در دمای محیط یا حتی داخل فریزر هم نگهداری کرد اما باید دقت کنیم که داخل ظرف در بسته نگهداری کنیم.

    با اندازه قالبی که در اینجا استفاده کردیم حدود 100 عدد حلوا از این مقدار مواد به دست می آید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پلمبير ‎ ‎ 

    تخم مرغ 3 عدد

    ‎وانيل

    ‎خامه فرم گرفته 300 گرم

    ‎پسته كمپوت اناناس و موز ‎ .

    .

    زرده و سفيده را از هم جدا ميكنيم. زرده را با وانيل  آنقدر ميزنيم تا غليظ و كشدار شود. سفيده را هم جداگانه آنقدر ميزنيم تا از ظرف نريزد. بعد خامه را به سفيده اضافه كرده و كمي ديگر هم ميزنيم. سپس زرده و سفيده را با هم مخلوط كرده و آناناس خورد شده و موز و خلال پسته را هم به آن اضافه ميكنيم. مخلوط را در قالب لوف يا هر قالب ديگه كه كمى چرب كرده و يا كيسه فريزر داخلش انداخته ايم ميريزيم و ميگذاريم تا خودش را بگيرد. يك شب تا صبح ‎داخل فريزر .

    نكته 2:در بعضي از دستورها به مواد لازم پودر ژلاتين هم اضافه مي كنند كه در اين صورت در يحچال هم مي شود آن را درست كرد. ولي با  اين روش طعمش مثل بستنى ميشه

    سفيده و زرده رو ميتونيد كمى روى حرارت بن مارى هم بزنيد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان انجیری با خمیر جادویی

     مواد لازم.

     500 گرم ارد.

    100 گرم کره.

    ا لیوان شیر ولرم.

    ا قاشق مایع خمیر ترش.

    ا عدد تخم مرغ. ا قاشق مربا شکر.

    ا قاشق چایخوری نمک.

       طرز تهیه. شیر ولرم رابا شکر و خمیر مایع قاطی کرده و 10 دقیقه کنار گذاشته تا عمل بیاید بعد همه مواد را با هم قاطی میکنیم و 10 دقیقه ورز میدهیم خمیر نباید به دست بچسبد داخل این خمیر را می توانید مارمالاد زردالو انجیر له شده و یا هر مارمالاد دیگر که دوست داشتید استفاده کنید امیدوارم شما عزیزان من بپزید و لذت ببرید

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بانوفی پای

    مواد لازم:

    بیسکویت دیجستیو یا (ساقه طلایی) ۲۵۰ گرم

    کره ۱۲۰ گرم

    شکر قهوه ایی ۱ قاشق سوپخوری

    شیر عسلی ۱ قوطی

    موز ۳ عدد بزرگ

    خامه فرم گرفته ۲ پیمانه

    پودر نسکافه ۱ قاشق چایخوری

    دستور غذا

    ابتدا بیسکویت را کاملا آسیاب کنید و با ۱۰۰ گرم از کره که ذوب کرده اید مخلوط و در کف قالب پای ریخته و با پشت قاشق صاف کنید و در یخچال قرار دهید.

    شیر عسلی را درون ظرفی بریزید و با ۲۰ گرم کره باقیمانده و شکر قهوه ایی و ۱ فنجان آب ولرم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید شعله را کم کنید .

    چون شیر عسلی کف کرده و بالا می آید مراقب باشید به مدت یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم بگذارید و گاهگاهی هم بزنید سپس شعله را خاموش کرده و بگذارید تا مواد سرد شوند.

    ظرف پای را از یخچال درآورید و مقداری از کاراملی که درست کرده بودید و سرد شده بود روی بیسکویت ها بریزید و صافکنید و موزها را حلقه حلقه کرده روی آن بچینید.

    روی موزها را خامه فرم گرفته قرار دهید و کمی پودر نسکافه روی آن بپاشید به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال قرار داده سپس میل نمایید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک سه دقیقه ای در ساندویچ ساز

    شیر ۳ قاشق غذا خوری

    روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری

    شکر ۴ قاشق غذا خوری

    آرد سفید ۵ قاشق سوپخوری

    تخم مرغ ۱ عدد

    بکینگ پودر نصف ق چ خ 

    وانیل: مقداری

    طرز تهیه:

    در یک کاسه ای همه ی مواد را با یکدیگر ترکیب می کنیم.

    در حین آماده کردن و ترکیب کردن مواد، دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید.

    پس از اینکه حسابی داغ شد، ۱ قاشق از مواد را در هر یک از مثلث ها بریزید.

    اگر تمایل داشتید تا کیک شکلاتی درست کنید، می توانید ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به ترکیب اضافه کنید.

    پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آن بماند تا پخته شود. مراقب باشید تا بیش از یک قاشق غذا خوری مواد دستگاه ساندویچ ساز نریزید. زیرا پس از پف کردن ممکن است از دستگاه سر ریز شود.

    به سلیقه ی خودتان می توانید پودر نارگیل، کنجد یا تکه های میوه را نیز برای تزئین روی آن استفاده کنید. حتی در صورت تمایل می توانید با خامه ی زده شده، این کیک های مثلثی شکل زیبا را تزئین کنید.

    .

    دوتا نکته ی مهم

    اول اینکه برای اینکه نچسبه دستگاه رو با روغن چرب کنید قبلش

    دوم اینکه بزارید دستگاه داغ بشه بعد مواد رو بریزید

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان