خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گل رز تزیینی

     این خمیر کیک رز از نوع خمیر هزار لایه هست که از قنادبا میشه تهیه کرد

    و لایه های بریده شده سیب قرمز و یه لایه زرده تخم مرغ

    عکسها کاملا گویا هستند فقط در آخر چندین قطره عسل یا شربت روش بریزید که لذیذ میشه.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    توری_شکلاتی

    با متر دور کیک و ارتفاعش رو اندازه بزنید. یک کاغذ روغنی به این ابعاد تهیه کنید بهتره طولش رو چند سانت بزرگتر بگیرید. 

    شکلات رو روی بخار آب ذوب کنید یا 30 ثانیه داخل مایکروفر بزارید و درش بیارید و هم بزنید تا با حرارت قسمت های ذوب شده بقیه شکلات هم آب بشه. دقت کنید ذوب کردن شکلات کمی تجربه میخواد مراقب باشید شکلات رو نسوزونید.

    شکلات رو داخل قیف بریزید و سرش یه سوراخ ریز قیچی کنید. با شکلات آب شده روی کاغذ روغنی طرح بزنید. میتونید طرحتون رو از قبل روی کاغذ روغنی بکشید یا حتی میتونید مثل عکسها دایره های تو هم تو هم بکشید در هر صورت چیز خوشگلی میشه. صبر کنید تا شکلات سفت بشه. نیازی نیست تو یخچال بزارید چند دقیقه صبر کنید سفت میشه. حالا کاغذ روغنی رو با احتیاط بلند کنید مراقب باشید شکلات خراب نشه. کاغذ روغنی رو دور کیک بزارید و آروم با انگشت روی شکلات بکشید تا طرح به کیک منتقل بشه. حالا کاغذ روغنی رو به آرومی بردارید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_مارمالادی طرح قلب

    کره نرم و خورد شده 185 گرم

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    شکر 165 گرم

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    پودر بادام 60 گرم یا نصف پیمانه

    آرد 225 گرم یا یک و نیم پیمانه

    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

    مارمالاد تمشک یا آلبالو 4 قاشق غذاخوری

    رنده پوست لیمو ترش 1 قاشق چایخوری

    فر را با حرارت 160 درجه گرم کنید. کره و وانیل و شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک هم زن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط کنید. از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از هم در سینی قرار دهید. با دسته یک قاشق یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتی متر و پهنای یک و نیم سانتی متر روی شیرینی ها ایجاد کنید. مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و داخل حفره را با آن پر کنید. شیرینی ها را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف در دار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۴   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان_برنجی

    گلاب نصف پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر شکر 175 گرم

    کره 250 گرم

    آرد برنج نیم کیلو

    تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین

    اول پودر شکر رو با کره نرم شده مخلوط کنید تا کمی یکنواخت شود. تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و مواد را هم بزنید. گلاب را داخل مواد بریزید و با قاشق مواد را خوب به هم بزنید. آرد برنج را که سه بار الک کرده نیمی از آن را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس خمیر را با دست ورز میدهیم و کم کم بقیه آرد را به مواد اضافه میکنیم. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال میگذاریم. فر را از قبل با دمای 150 درجه گرم میکنیم. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه دلخواه گلوله هایی برداشته و بعد با مهر روی آن طرح میزنیم. روی شیرینی ها تخم خرفه یا سیاه دانه پاشیده و سینی را 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار میدهیم. به جای کره از روغن جامد هم میتوان استفاده کرد. طرح زدن روی خمیر را سریع انجام دهید اگر صبر کنید بعد از چیدن خمیرها روی همه مهر بزنید شیرینی ها ترک میخورند. میتوان داخل خمیر 2 تا 5 قطره زعفران آبکرده غلیظ اضافه کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۵   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان پنجره ایی سه رنگ

    مواد لازم:

    تخم مرغ 6 عدد- گلاب یک استکان- آرد سفید 100 گرم- نشاسته پودر شده 50 گرم - رنگ خوراکی 1 تا 2 قطره- پودر قند 100 گرم

    طرز تهیه:

    ابتدا نشاسته و گلاب را باهم مخلوط کرده و آنقدر هم میزنیم تا به صورت یکدست دربیاید . تخم مرغها را در ظرف دیگری شکسته و آنقدر بزنید تا پف کند . بعد مخلوط نشاسته را به تخم مرغها اضافه می کنیم . آرد را چند بار الک کرده و در مرحله بعد به تخم مرغها اضافه کنید . مخلوط حاصله را از صافی رد کرده تا کاملا صاف و یکدست شود . خمیر حاصله را در 3 تا لیوان ریخته به اندازه یکسان و به هرکدام رنگ خوراکی اضافه نمایید . سعی شود یکی را قرمز ، دیگری را زرد و آخری را سبز کنید .

    هم بزنید تا کاملا رنگ مخلوط شود . سپس یک ظرف گرد بیاورید و به کمک نفر دومی مواد لیوان ها را به صورت همزمان از سه نقطه کاسه بریزید . سرعت ریختن هر سه باید یکسان باشد تا اندازه هر کدام در ظرف برابر شود .سپس روغن سرخ کردنی را در قبلمه کوچکی ریخته و می گذاریم تا روی اجاق کمی داغ شود در همین حین باید قالب مخصوص نان پنجره هم داخل روغن باشد تا آن هم داغ شود . بعد قالب را در داخل خمير كرده مايه به آن مي چسبد و ان را وارد روغن مي كنيم و بعد از چند ثانيه در مي اوريم 

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان شیرمال

    شکر 1 پیمانه

    روغن مایه 1 پیمانه

    شیر داغ 1 پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    خمیر مایه 3 ق غ

    آب ولرم 1 پیمانه

    آرد به اندازه لازم

    نمک نصف ق م

    خمیر مایه و آب ولرم و دو قاشق شکر را با هم مخلوط می کنیم تا خمیرمایه به عمل بیاد حدود 15 دقیقه ، بعد شیر داغ و شکر رو اضافه میکنیم و سپس روغن مایع و تخم مرغ پس از مخلوط شدن آرد رو کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا حدی که خمیر بدست نچسبه ، دقت کنید خمیر زیاد سفت نشه، حالا خمیر رو بصورت یه گلوله بزرگ در میاریم و روش یه کیسه نایلونی و یه پارچه میندازیم حدود 2 ساعت استراحت کنه 

    بعد از دوساعت یه مقدار خمیر رو ورز میدیم و تکه های کوچک از خمیر برمیداریم و شکل میدیم و اون رو روی سینی فر که از قبل چرب کردیم با فاصله می چینیم 

    یه پارچه روش میندازیم و 20 دقیقه استراحت میدیم دوباره ، بعد زرده تخم مرغ رو میزنیم و با فرچه رو نان ها میمالیم و کنجد 

    سینی را داخل فر که از قبل گرم کردیم بر روی درجه 180 حدود 20 دقیقه میزاریم تا حدی که روش طلایی بشه

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چيزكيك فوري 

    مواد لازم: 

    بيسكويت ساده: 200 گرم 

    كره: 100 گرم 

    پنير خامه‌اي: 200 گرم 

    خامه: 200 گرم 

    وانيل: يك قاشق چاي‌خوري 

    ژله آناناس: يك بسته 

    ژله توت فرنگي: يك بسته 

    شكر: نصف ليوان (اگر دوست داريد شيرين باشد) 

    يخ: چهار حبه 

    طرز تهیه چیز کیک فوری: 

    1. بيسكويت را با دست خرد و با كره آب شده خوب مخلوط كنيد تا شكل خميري به خودش بگيرد، بعد كف يك ظرف سلفون بكشيد و بيسكويت را در قالب ريخته و با ته ليوان صاف كنيد و داخل فريزر بگذاريد. 

    2. حالا پنير خامه‌اي، وانيل و شكر را خوب هم بزنيد و خامه را به آن اضافه كنيد. در يك ظرف ديگر ژله آناناس را با نصف ليوان آب جوش مخلوط كنيد و خوب هم بزنيد تا ژله كاملا حل شود، چهار حبه يخ را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد تا سرد شود، بعد ژله را به پنير اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد تا كاملا يكدست شود. 

    3. پنير را به بيسكويت اضافه كرده و روي آن را كاملا صاف كنيد و داخل يخچال بگذارید تا خوب ببندد. ژله توت فرنگي را با يك ليوان آب جوش و چند تكه يخ مخلوط مي‌كنيد و وقتي چيزكيك كاملا سفت شد، ژله را به آرامي روي آن بريزيد و دوباره داخل يخچال بگذاريد تا كاملا سفت شود. پس از آماده شدن، لبه‌هاي سلفون را بكشيد و به آرامي چيزكيك را از ظرف جدا كنيد. به همين راحتي. 

    فوت كوزه‌گري: 

    براي اضافه كردن ژله به پنير حتما صبر كنيد تا ژله خنك شود، در غير اين صورت پنير حالت يكدستي خود را از دست مي‌دهد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۳۰
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    شیرینی گل رز تزیینی

     این خمیر کیک رز از نوع خمیر هزار لایه هست که از قنادبا میشه تهیه کرد

    و لایه های بریده شده سیب قرمز و یه لایه زرده تخم مرغ

    عکسها کاملا گویا هستند فقط در آخر چندین قطره عسل یا شربت روش بریزید که لذیذ میشه.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

    زیباکده

    نازنین جون من این شیرینی رو با خمیر معرکه درست کردم، البته خمیر رو کمی شیرینتر کردم، خوب شد، اما بهتر از طعمش قیافه اشه، خیلی جذابه 😘

  • ۰۷:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    آفرین آسمان جون
    کاش بازم عکس دستپختتو برامون تاپیک "ببین چی پختم" بزاری
    http://www.zibakade.com/Topics/ببین-چی-پختم-TP15084-PI461910/
  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر مشكوفي

    مواد لازم:

    نشاسته سفید 1 پیمانه

    شکر    1/2 و1 پیمانه

    آب سرد 7 پیمانه

    خلال  نصف  پیمانه

    هل درسته 1 ق.س

    زعفران  1/2  ق.چ

    کره  50 گرم

    گلاب  نصف  پیمانه

    خلال بادام و پسته مقداری برای تزیین

    طرز تهیه:

    ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده تا کم کم غلیظ شود . اگه نشاسته با آب داغ مخلوط شود گلوله می شودپس حتما با آب سرد مخلوط کنید. وقتی مواد جوش و قوام آمد گلاب ،خلال بادام و هل را اضافه می کنیم. برای اینکه خلال بادام نرم باشد و راحت خلال و پوست گرفته شود آنرا نیم ساعت در آب گرم خیس کنیدو بعد خلال کنید .

    از هل پودر شده استفاده نمی کنیم چون مسقطی را سیاه می کند از هل درسته استفاده می کنیم. مواد را خوب هم می زنیم وقتی کناره های ظرف شروع به حباب زدن کردو کمی غلیظ تر شد کره را اضافه می کنیم. و در آخر وقتی از روی حرارت برداشته زعفران را اضافه می کنم و مخلوط می کنیم و در ظرف مورد نظر ریخته و تزیین می کنیم .

    تفاوت این مسقطی با بقیه مسقطی ها در این است که این مسقطی کمی شل تر از بقیه مسقطی ها می باشد. می توان این دسر را به صورت تک نفره نیز سرو کرد. نکته:به جای کره نباید از روغن مایع استفاده کرد . نکته: زعفران در این دسر دل به خواه است و می توان آن را حذف کردو به صورت سفید تهیه کنید ولی زعفرانیش قشنگتره

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مراحل تهیه فالوده بصورت کامل

    مراحل تهيه فالوده بارشته برنج،ابتدااب را جوش اورده رشته راريز كرده دراب ميريزيد درست مثل پخت ماكاروني ابكش ميكنيد زیر اب سرد ميشوريدوبعد

    شهدي كه باشكرقوام امده وگلاب وزعفران درست كرديد ودرفریزر بصورت يخ زده شده بریزید ودرروی يخ با قاشق ماساژ بديد تا بصورت رشته هاي سفيد داريد درست مانند تصوير

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۰۸:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک بالرین 

    ١بسته بیسکوییت پتی بور

    ١لیتر شیر

    ٢قاشق غذاخوری سر پر آرد

    ٢قاشق غذاخوری سر پر نشاسته

    ١لیوان شکر

    نصف قاشق چای خوری وانیل

    ٣قاشق غذاخوری کاکائو

    ١قاشق غذاخوری کره

     تمامی مواد بجز بیسکوییت ها را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم گذاشته و هم میزنیم تا بجوشد سپس از روی حرارت برداشته ومیگذاریم تا سرد شود سپس مطابق تصویرروی لایه ر بیسکوییت ١ قاشق از پودینگ را ریخته و تا آخر این کار را ادامه میدهیم سپس باقی مانده ی پودینگ را روی بیسکوییت ها ریخته و آن را داخل یخچال میگذاریم پس از ٢ساعت از یخچال خارج کرده و وبا تزیین دلخواه آماده ی سرو میکنیم

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۸:۳۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    وای این تاپیییک واقعااااااااااا خوشمزه ستتتتتتتتتتتت
  • ۱۵:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کیک شکلاتی گوله برفی

    برای 8 – 10 نفر

    مواد لازم

    کاکائو 6 ق غ

    آب داغ 6 ق غ

    آرد 1 و نیم فنجان

    جوش شیرین نصف ق چ

    بکینگ پودر نصف ق چ

    نمک نصف ق چ

    کره 12 ق غ

    شکر 1 فنجان + 1 ق غ

    تخم مرغ بزرگ 1 عدد

    وانیل 2 ق چ

    خامه ترش نصف فنجان

     

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک شکلاتی گوله برفی آشنا میکنیم .

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .

    دو کاسه استیل یا پیرکس را چرب کرده کناری بگذارید .

    کاکائو و آب داغ را با هم مخلوط نمایید . در ظرفی دیگر آرد ، بکینگ پودر ، جوش شیرین و نمک را مخلوط نمایید .

    کره و شکر را مخلوط نموده روی حرارت متوسط به پایین بگذارید و هم بزنید تا کره ذوب شد . تابه را از روی حرارت برداشته و با همزن بزنید تا به اندازه ی کافی خنک شود .

    تخم مرغ ، وانیل و کاکائوی حل شده را اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . سرعت همزن را کم کرده مخلوط آرد را در دو مرحله به صورت متناوب با خامه ترش اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود.

    خمیر را داخل کاسه ریخته به مدت 60 – 70 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج کنید . کمی که از حرارات افتاد با یک چاقو دور کیک را از ظرف جدا کنید و روی توری سیمی برگردانید .

    بعد ازین که کیک کاملا خنک شد از قسمت یک سوم پایینی کیک را برش بزنید و تکه گنبدی را در دست گرفته و با انگشتانتان وسطش را فشرده کنید تا به حالت یک کاسه تو خالی در آید .

    موادد لازم میانی و فراستینگ

    کره نرم 450 گرم

    کرم مارشمالمو 450 گرم

    پودر شکر 1 فنجان

    پرک نارگیل شیرین 1 فنجان

    رنگ خوراکی صورتی

     

     کره را با همزن بزنید تا کرمی و پوک شود . کرم مارشمالو را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود . یک فنجان ازین ترکیب را برداشته و داخل کیک را با آن پر کنید .

    یک فنجان پودر شکر را به بقیه ی مواد اضافه کرده هم بزنید تا یکدست شود . در صورت تمایل رنگ خوراکی هم به کرمتان اضافه نمایید .

    دو تکه ی کیک را به هم چسبانده و رویش را با کرمی که آماده کرده اید بپوشانید

    پرک های نارگیل را در صورت تمایل با رنگ خوراکی ژله ای صورتی با کمک چنگال یا انگشتانتان مخلوط نمایید . به نظر من با انگشت کارتان راحت تر میشود .  سطح کیک را با نارگیل های صورتی بپوشنید .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    حلوای شیر 

    آرد 1 پیمانه ، شکر 3/4 پیمانه ، آب 1 پیمانه ، روغن مایع نصف پیمانه ، شیر 1 پیمانه پرچرب ، زعفران دم کرده ، دارچین ، پودر هل ، گلاب 1/2 پیمانه 

    طرز تهیه شهد : آب و شکر رو گذاشتم رو حرارت تا شکر حل بشه بعد که یه جوش زد خاموش کردم داخلش پودر هل و گلاب ریختم همراه با زعفران 

    طرز تهیه حلوا : اول روغن مایع رو تو قابلمه ریختم بعد آرد  رو اضافه کردم . یه کم با هم مخلوطشون کردم یه کم که گرم شد بلافاصله شیر رو اضافه میکنیم .

    از این مرحله به بعد فقط باید به هم بزنید ، حدود 40 دقیقه هم زدم  کم کم خمیرمون شل میشه و روغن پس میده رنگ حلوا هم رفته رفته تیره میشه ،  بعد دارچین رو اضافه کردم و  خاموش کردم یه کم که از حرارت افتاد ، شربت ولرم رو بهش اضافه کردم ، روی حرارت ملایم  همش زدم تا شهد جذب حلوا بشه و تزیینش کردم ... 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر همه کاره

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر برای هر نوع پیراشکی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر جادویی

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خمیر نان جادویی

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان