خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    دسر برفى☆♥️☆

    مواد لازم:

    1 لیتر شیر + 125 میلی لیتر شیر

    1 پیمانه آرد

    1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت

    1 لیوان شکر دانه ریز

    125 گرم کره

    1 بسته کرم شانتی(میتونین بجای کرم شانتی و 125 میلی لیتر شر از خامه فرم گرفته استفاده کنین)

    1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

    پودر نارگیل

    دسر رویایی زمستان(دسر برفی) ویژه شب یلدا!+عکس 

    روش تهیه:

    برای تهیه دسر برفی ابتدا آرد، نشاسته ذرت و کره رو در ماهی تابه روی حرارت متوسط قرار بدین و هم بزنین تا کره آب بشه و کمی تفت بدین تا آرد از خامی در بیاد. یک لیتر شیر و شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین در حدود 10-15 دقیقه تا قوام بیاد و کامل غلیظ بشه

    در آخر وانیل رو هم اضافه کنین و از روی حرارت وردارین. پودر کرم شانتی رو با 125 لیتر شیر سرد بزنین تا خامه ای بشه... کف یه ظرف پیرکس مستطیلی بزرگ رو با پودر نارگیل کاملا بپوشونین به طوریکه یه لایه ضخیم از پودر نارگیل سطح ظرف رو بپوشونه و مواد دسر ازش به ظرف نفوذ نکنه نصف مواد رو روی پودر نارگیل ریخته و پهن کنین و روش رو با کرم شامتی کاملا بپوشونین و بقیه مواد رو روش بریزین و با قاشق صاف کنین روی سطح ظرف دسر رو هم با پودر نارگیل بپوشونین و بذارین تو یخچال برای 8 9 ساعت بمونه.

    بعد از این مدت دسر رو به شکل مربعهای کوچک برش زده و با احتیاط از ظرف خارج کنین تا لایه ها از هم جدا نشن

    با پودر پسته تزیین و سرو کنین.ツ

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    انواع کیک و شیرینی

    پای نارگیل

    پای نا رگیلمواد لازمخمیر پای پخته شده خنک شده 1 عدد – پودر نارگیل 2/1و2 پیمانه- شکر 1 پیمانه ( 200 ) – آرد ذرت 4 قاشق سوپخوری – خامه 100 گرم ( 2/1 پیمانه )- شیر 2/1 و1 پیمانه – زرده تخم مرغ 2 عدد – کره 50 گرم – نمک 8/1 قاشق چایخوری - وانیل 4/1 قاشق چایخوری – در صورت دلخواه 2/1 از پودر نارگیل فوق را بو بدهید و برای روی پای استفاده نمائید0 

    مواد لازم جهت تهیه خمیر پای : آرد 2 پیمانه – کره سرد 100 گرم – روغن جامد 2 قاشق غذاخوری ( در صورتیکه روغن جامد در دسترس نبود به جای آن 75 گرم کره اضافه نمایید ) – شکر 2 قاشق سوپخوری – آب سرد 2 قاشق سوپخوری - 

    چگونگی تهیهتمام مواد را با هم مخلوط کرده تا خمیر مورد نظر بدست بیاید ( آب را در مرحله آخر به خمیر اضافه نمایید و همینطور خمیر را با نوک انگشت ورز دهید ) سپس خمیر را نیم ساعت استراحت داده و بعد در قالب مخصوص پای که چرب کرده اید پهن می کنیم با چنگال چند سوراخ کف آن ایجاد کرده سپس یک ورق کاغذ روغنی روی آن انداخته مقداری حبوبات روی آن می ریزیم و به مدت 15 دقیقه در فر 200 درجه سانتی گراد قرار داده و بعد کاغذ محتوای حبوبات را برداشته و درجه فر را به 180 درجه سانتی گراد تغییر داده و به مدت 20 دقیقه دیگر بپزد و بگذارید کاملا خنک شود 0 برای تهیه مواد داخل پای شیر ، آرد ذرت ، زرده تخم مرغ ، شکر و نمک را با هم روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تابه غلظت برسد سپس خامه و کره و وانیل را اضافه نمایید و مجددا روی حرارت قرار دهید و سپس وقتی به غلظت کافی رسید از روی حرارت برداشته و پودر نارگیل را به آن اضافه نموده و بعد بگذارید خنک شود و بعد داخل خمیر آماده ریخته و سرد نمایید ( کمی پودر نارگیل بو داده روی آن بریزید )

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت_میوه ای

    مواد لازم ( 35 عدد) :

    آرد :  2 پیمانه ( 250 گرم )

     کره سرد :  150 گرم

     پودر قند : 1 ق س

     زرده تخم مرغ : 1 عدد

     نمک :  یک پنس

    وانیل شکری : نصف ق م یا وانیل خالص یک چهارم ق م

    ژله : مغزی کیوی

    ژله : مغزی پرتقال

    کیوی : 2 عدد

    پرتقال : 2 عدد

    شکلات تخته ای قهوه ای : به مقدار لازم

    قالب تارت

    طرز تهیه :

    ابتدا کره سرد را خرد کرده و با آرد مخلوط کنید تا مثل خرده نون بشه .

    بعد پودر قند و زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مخلوط کنید .

    نکته : نباید زیاد ورز بدین فقط در حد مخلوط شدن و تشکیل یه خمیر نرم کافیه .

    نکته : در صورتیکه خمیر خشک باشه می تونید کمی آب سرد بهش اضافه کنید .

    خمیر رو نیم ساعت در یخچال استراحت بدین .

    بعد داخل قالب تارت باز کنید  .

    و با چنگال ته خمیر رو سوراخ کنید .

    در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا بپزن .

    نکته : مدت زمان بستگی به دمای فر شما داره ممکنه کمتر یا بیشتر بشه . دقت کنید که هر وقت نانها طلایی شدن یعنی لازمه که از فر خارج بشن .

    بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید .

    تا اینجای قضیه رو مثل همه تارت ها انجام می دید و اجازه می دین تا تارت ها حسابی سرد بشن . حالا اگه بخواید این تارتها رو برای مناسبت خاصی مثل تولد ، عید و مهمانیها استفاده کنید می شه تا این مرحله رو سرفرصت انجام داده و در ظرف بچینید بعد داخل فریزر بذارید و هر موقع لازم دارید برداشته و روش مواد لازم رو ریخته و نوش جان کنید . قسمتی که زمانبر هست تا این مرحله هستش و بقیه خیلی راحته.

    برای فریزر کردن تارتها رو در ظرف بچینید و بین هر ردیف کاغذ روغنی بذارید . فقط با ملایمت برخورد کنید چون این خمیر جز یکی از تردترین و خوشمزه ترین خمیرهای تارت هست.

    خوب حالا وقتشه که دوباره با یه سری مواد جدید آشنا بشید . این ژله مغزی ها  هم جز مواردی هستن که در انواع شیرینی و کیک و دسر استفاده می شه و جدیدا حسابی جای خودشون رو باز کردن .

    ژله مغزی مورد نظر رو داخل قیف ریخته و روی تارتمون می ریزیم .

    بعد روی هر کدوم از تارتها یه تیکه کیوی می ذاریم.

    به همین روش می توانید از انواع دیگه اون در تارت استفاده کنید .

    برای اینکه میوه تون براق شده و پلاسیده نشه می تونید از براق کننده ساده استفاده کنید بدین ترتیب که مقداری آب بهش اضافه کنید تا کمی رقیق بشه بعد روی میوه ها بریزید .

    و در آخر شکلات رو به روش بن ماری آب کرده و طرحهای مورد نظرتون رو روی یه کاغذ روغنی بکشید .

    بعد بمدت 5 دقیقه داخل فریزر بذارید تا خودشون رو بگیرند.

    نکته : همیجا لازمه که یه نکته اساسی رو خدمتتون عرض کنم حتما و حتما چند تا دونه قیف یکبار مصرف اضافه توی خونه داشته باشید چرا ؟ چون ممکنه یه وقت مثل من ساعت یک نصفه شب نیاز به قیف داشته باشید و دستتون از همه جا کوتاه باشه . باز خدا خیر بده به کاغذ روغنی که بموقع بدادم رسید ( لطفا نپرسید که چه جوری می شه کاغذ روغنی رو مثل قیف درست کرد چون روشی که بلدم متاسفانه نمی شه مثل این آموزشها عکس انداخت و توی سایت گذاشت بعضی از این موارد رو باید بصورت حضوری ببینید) .

    و از روی کاغذ روغنی بسرعت جدا کنید . مواظب باشید که حرارت دست خیل سریع اینا رو آب می کنه .

    سپس روی تارتها می چینیم .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک شکلات و گردو

    200 گرم شکلات تخته ای با 100 گرم کره رو به روش بن ماری آب میکنیم

    از رو حرارت برمیداریم نصف پیمانه شکر اضافه میکنیم وهم میزنیم بعد 4تا تخم مرغ اضافه میکنیم هم میزنیم،

    یک پیمانه آرد اضافه میکنیم.

    یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر و یک قاشق چایخوری وانیل اضافه میکنیم

    نصف پیمانه هم مغز گردو اضافه میکنیم وتوى قالب مورد نظر ريخته و با حرارت 180 درجه به مدت 35 دقیقه تو فر میذاریم.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    #کیک_درخت_سیب

    تزئین کیک و دسر یکی از لذت بخش ترین بخش های آشپزی و شیرینی پز
    ی برای کسایی هست که عاشق این کار هستن .. آموزش امروز صرفا برای دادن ایده به شما برای تزئین یه کیک ساده و خوشمزه هست .
    در این آموزش فرض شده شما یه کیک ساده درست کردید و حالا میخواید تزئینش کنید . برای درست کردن کیک میتونید از پودر آماده کیک هم که توی بازار فراوون یافت میشه استفاده کنید .
    ابتدا مطابق تصویر زیر روی کیک رو با خامه رنگ شده با رنگ غذا روکش کنید و سپس با استفاده از قیف شکوفه هایی رو روی سطح کار چسبیده به هم قرار بدید تا سطح کیک شبیه چمن های سبز رنگ بشه !
    بعد از این مرحله کیک رو برای چند ساعت در یخچال قرار بدید .

    در مرحله بعد مارشمالو .. کمی شکلات و کورن فلکس قهوه ای رو در مخلوط کن بریزید تا یه خمیر قهوه ای رنگ برای درست کردن تنه درخت درست بشه .. این مرحله به دقت و حوصله زیادی نیاز داره .
    مانند تصویر از دو تا شیشه یا یه چیز مشابه برای نگه داشتن تنه درخت استفاده کنید .. حتما برای درخت ریشه در نظر بگیرید تا از سرنگون شدنش جلوگیری کرده باشید . با دست شاخه ها و تنه رو شکل بدید و اصلا عجله نکنید .

    در حین کار از شکلات آب شده برای محکم کردن و ثبات کار استفاده کنید . شاخه ها رو کم کم زیاد کنید .. ما به شاخه های زیاد برای نگهداشتن پاپ کورن روی اون نیاز داریم ..
    به این نکته هم دقت کنید که کار رو روی یه سطح پلاستیکی انجام بدید تا بعد برداشتن تنه درخت راحت باشه ..

    کمی شکلات سفید رو آب کرده و با رنگ غذای سبز اون رو رنگ کنید و سپس شکلات ها رو روی پاپ کورن ها بریزید تا پاپ کورن ها کاملا رنگ بگیره ..

    کم کم پاپ کورن ها رو روی شاخه های درخت اضافه کرده و درخت رو شکل بدید .. در آخر روی پاپ کورن ها رو با شکلات های توپی قرمز رنگ بپوشونید .

    درخت آماده شده رو روی کیک قرار بدید .. برای دور کیک از خمیر فوندانت کمک بگیرید و به صورتی که در تصویر میبینید نرده هایی رو برای دور کیک آماده کنید . از چند تا شکلات قرمز برای روی چمن ها ! هم استفاده کنید .



  • leftPublish
  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک درخت سیب

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلوچه خرمایی :

    تخم مرغ 1 عدد. آرد 1و یک دوم پیمانه. کره 1 چهارم پیمانه. پکین پودر یک قاشق چایخوری. زعفران دم کرده غلیظ کمی. وانيل کمی. شیر 3 قاشق غذاخوری. 

    مواد میانی: 

    خرما بدون هسته یک پیمانه. پودر نارگیل نصف پیمانه. هل و دارچین با توجه به ذایقه خودتون کمی (میتونید حذف کنید یا ادویه دیگه ای جایگزین کنید)

    کره را بزنید تا کرمی شود 

    تخم را با زعفران و وانيل اضافه کنید ومخلوط کنید با همزن 

    شیر و آرد را اضافه کرده دوباره بزنید و بعد با سر انگشت ورز دهید 

    خمیر لطیفی بدست میاد بزارید یخچال به مدت نیم ساعت تو نایلون بزارید 

    خرما ها را با پنج قاشق غذاخوری آب بزارید حرارت تا له بشه و ادویه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید و نارگیل را اضافه کنید بزارید کنار خنک بشه 

    خمیر را پهن کنید و مواد را بریزید روش و رول کنید یا اینکه کمی بردارید و از مواد خرما بزارید روی خمیر دوباره خمیر بزارید و با کاتر مثلا مثل من مربع برش دهید میتونید روشم آجیل بزارید اختیاری

    در فر گرم شده با درجه 180به مدت 20 _25 دقیقه یا زمانیکه طلایی بشه 

     توجه :برای براق کردن روش میتونیم از عسل که کمی حرارت دادیم روش با فرچه بمالیم

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شيرينى شیرینی هدیه.   ويژه نوروز

    ارد  ۶۵۰گرم یا۴ویک سوم پیمانه

    کره  ۲۵۰گرم.      البته من۲۰۰زدم

    پودر شکر.   ۱پیمانه

    خامه صبحانه.     ۱۰۰گرم

    زرده تخم مرغ    ۳عدد

    وانیل.    ۱/۴ق م

    کره،پودرشکرباهم مخلوط کرده وهم میزنیم تانرم ولطیف شودبعد زرده هاراهمراه وانیل به موادبالا اضافه میکنیم حدود ۵دقیقه زده بعد خامه را اضافه کرده ودر نهایت ارد راکه قبلا الک کردیم به مواد اضافه میکنیم تاخمیر نرمی بدست اید خمیر را باز کرده قالب میزنیم فر بادرجه ۱۸۰به مدت۲۰دقیقه بعد نوش جان کنید البته میتوانید ازکرم ایسینگ برای تزیین هم استفاده کرد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک ماربلد براونیز

    کیک ماربلد براونیز با دستور راحله عزيز

    من هر قدر از خوشمزگی و زیبایی ظاهر این کیک بگم کم گفتم...شکلاتش که حرف نداره وقتی طعم پنیر خامه ای بهش اضافه بشه بد جوری با روح و روان  اول خود آدم بعد شکم آدم بازی میکنه....هر کس ی بار درستش کنه عاشقش میشه

    کره 150 گرم

    شکلات 100 گرم

    پودر کاکائو 2 ق س

    تخم مرغ4عدد

    شکر ریز 150 گرم

    وانیل 1/4ق م

    آرد 150 گرم 

    بکینگ پودر 1 ق چ

    نمک ی نوک قاشق

    گردو 60 گرم

    مواد میانی:

    کره 50 گرم

    شکر90 گرم

    پنیر خامه ای 300 گرم

    تخم مرغ 2 عدد 

    آرد 4 ق س 

    وانیل

    ابتدا فر در دمای 180 روشن کنید.قالب  مربع25 سانتی را چرب کنید.کره شکلات و پودر کاکائو را بن ماری کنید. تخم مرغ شکر و وانیل را با همزن بزنید. سپس مواد خشک را اضافه کنید حالا مایه ی شکلاتی و گردو را اضافه کنید. اکنون 6 ق از مایه را بردارید و باقی را در ظرف ریخته رویش مواد میانی ریخته صاف کرده باقی مواد را دوباره ریخته بصورت مرمری با چاقو طرح میندازیم.در  فر تقریبا 45 دقیقه

    مواد میانی:کره و شکر را خوب میزنیم.بعد پنیر خامه ای بعد یکی یکی تخم مرغ و بعد 4 ق آردمونو و وانیل کاملا هم میزنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت_لقمه_اي_حلوا

    مواد لازم 

    250 گرم آرد سفيد

    60گرم كره

    1 عدد زرده تخم‌مرغ

    3 ق س ماست

    كمي نمك

    1 ‌ كره را مدتي پيش از شروع كار از يخچال بيرون بگذاريد تا كمي نرم شود. آرد را به همراه نمك و كره تكه تكه شده نرم  در كاسه‌اي ريخته و با نوك انگشت مخلوط كنيد. نبايد خمير را ورز دهيد چون به روغن مي‌افتد.

    2 ‌ ماست و زرده تخم مرغ را هم كم‌كم اضافه كرده و به مخلوط كردن با دست ادامه دهيد؛ در حدي كه خمير به دست نچسبد.

    خمير آماده را نيم ساعت در ظرف در بسته در يخچال قرار دهيد تا استراحت كند.

    3  بعد از اين مدت، خمير را از يخچال درآورده، روي سطح صاف و آردپاشي شده‌اي با وردنه باز كنيد تا به قطر نيم سانتي‌متر برسد، بعد خمير را قالب زده و در ظرف مخصوص تارت‌هاي يك نفره قرار دهيد و با نوك چنگال خمير را سوراخ سوراخ كنيد تا خمير در حين پخت پف نكند.

    4 ‌ فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد. قالب ها را روي پنجره فر، طبقه وسط بگذاريد و به مدت 20 دقيقه صبر كنيد تا نان تارت آماده شود. بعد از اين مدت فر را خاموش كرده و قالب‌ها را دربياوريد و بگذاريد خنك شوند. نان‌ها بعد از خنك شدن به راحتي از قالب  جدا مي‌شوند. حلواي آماده شده را با قيف درون نان‌ها پر كرده و با خلال‌هاي پسته و بادام تزئين كنيد.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گاناش

    یا گنش ترکیب شکلات و خامه هست که گزینه بسیار مناسبی برای تزئین کیک به حساب میاد. گاناش رو میشه با غلظت های مختلف درست کرد هرچه مقدار خامه بیشتر باشه گنش رقیق تری دارید و هرچه مقدار شکلات بیشتر باشه گنش شما غلیظ تر میشه پس مقدار مواد دست خودتونه.

    طرز تهیه:  اول شکلات رو خورد کنید و کنار بزارید . حالا خامه رو که میتونه از همین خامه های پاکت صورتی صبحانه باشه توی ظرفی مثل شیرجوش ریخته روی حرارت ملایم بزارید تا گرم بشه باید قبل از اینکه شروع به جوش اومدن کنه از روی حرارت برش دارید و فورا شکلات رو داخلش بریزید و آروم هم بزنید تا شکلات با حرارت خامه ذوب بشه. گاناش شما آمادست. بعد از خنک شدن میتونید ازش برای تزئین کیک استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک هویج و دارچین

    مواد لازم:

    آرد                  1  و 3/4 پیمانه سرخالی

    شکر                1 پیمانه

    تخم مرغ           4 عدد

    هویج رنده شده   2 پیمانه

    روغن مایع          3/4  پیمانه

    وانیل                1/8  قاشق چایخوری

    دارچین              2 قاشق چایخوری

    نمک                 1/8 قاشق چایخوری

    بکینگ پودر         1 و 1/2 قاشق چایخوری

    مغز گردو           1/2 پیمانه

    روش تهیه: 

    🔅ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.

    🔅آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.

    🔅در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

    🔅کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت  ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

    🔅بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب  جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شکلات اسنیکـِرز (Snickers)

    مواد لازم برای پایه:

    آرد                       250 گرم

    کره در دمای اتاق     175 گرم

    شکر                     75 گرم 

    به ما بپیوندید

    مواد لازم برای قسمت کارامل:

    شکر                     1.5 پیمانه

    آب                       نصف پیمانه

    خامه                     نصف پیمانه

    کره                       70 گرم

    بادام زمینی بدون نمک  دو فنجان 

    مواد لازم برای روی شکلات:

    شکلات تلخ یا شیری   150 تا 200 گرم

    روش تهیه:

    🔅تمام موادی که برای پایه گفته شده رو با هم مخلوط کرده، خمیر نرمی بدست ‌میاد که بین دوتا کاغذ روغنی باز میکنیم (حدود نیم سانتی متر) و قالب گرد کوچک میزنیم یا با کاتر یا سر فنجان ‌و در سینی فر کاغذ روغنی گذاشته میچینیم، بعد هر کدوم رو با چنگال سوراخ میکنیم و در فر 180 درجه میپزیم.

    حالا کارامل رو آماده میکنیم:

    🔅شکر و آب رو توی یه ظرف ریخته روی حرارت میگذاریم و تا وقتی که کاراملی رنگ بشه میذاریم بجوشه. حالا کره و خامه رو اضافه میکنیم و یک دقیقه میذاریم روی حرارت بمونه، بعد از روی حرارت برداشته و میذاریم کنار تا یه کم سردشه و بادام زمینی رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    🔅کوکی‌‌ هایی که از فر در اومده و سردشده ‌رو روش مایه ی کاراملی میریزیم . یه تایم کمی میذاریمشون تو یخچال تا خودشو‌ بگیره، بعد میاریم از یخچال بیرون و روش شکلات بن ماری شده میدیم

    بعد اینکه شکلاتو ریختیم دیگه تو یخچال نمیذاریم، تو دمای اتاق بمونه تا شکلات خودشو بگیره کافیه، سپس آماده ی سروه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک شکلاتی بدون آرد

    یکی از اعضای کانال به دلیل اینکه منع مصرف آرد گندم داشتن درخواست کیک های بدون آرد کردن. و البته لازم نیست حتما منع مصرف آرد داشته باشید تا این کیک ها رو درست کنید. هرکسی به کیک پزی علاقه منده و دوست داره دستورات مختلف رو امتحان کنه میتونه این کیک رو درست کنه.

    دستور از نایجلا:

    مواد لازم:

    شکلات تیره بالای 70 درصد 250 گرم

    کره 125 گرم

    تخم مرغ درشت 6 عدد

    پودر قند 175 گرم

    رنده پوست یک عدد پرتقال

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید.

    شکلات را روی بخار آب یا داخل مایکروفر ذوب کنید و تا گرم است کره را داخل شکلات بریزید تا با حرارت شکلات ذوب شود. 

    زرده و سفیده چهار عدد از تخم مرغ ها را جدا کنید. چهار عدد زرده جدا شده را به دو تخم مرغ کامل اضافه کنید. ¼ پیمانه از پودر قند را به زرده ها اضافه کرده با همزن بزنید شکلات را به تدریج به این مایه اضافه کنید. رنده پوست پرتقال راهم اضافه کنید. 

    سفیده ها را در ظرفی جداگانه بزنید و پودر قند باقیمانده را قاشق قاشق به آن اضافه کنید تا جایی که سفیده کاملا فرم بگیرد. سفیده ها را کم کم و با قاشق اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه نون خامه ای

    مواد لازم:

    آرد 250 گرم

    آب 400 ميلي ليتر

    تخم مرغ 7 عدد

    كره 100 گرم

    وانيل يك چهارم قاشق چايخوري 

    بيكينگ پودر يك چهارم قاشق چايخوري 

    طرز تهيه:

    آب و كره را روي حرارات قرار دهيد تا كره داخل آب كاملا ذوب شده و مواد بجوش آيد.سپس آرد را در يكجا اضافه كرده هم بزنيد تا آرد جذب آن شده و مواد خمير شود. خمير را از ظرف جدا كرده روي ميز قرار دهيد تا نسبتا خنك شود. بعد از خنك شدن نسبي خمير را داخل كاسه همزن ريخته و در ظرفي ديگر تخم مرغ ها را با همزن بزنيد تا زرده و سفيده با هم مخلوط شود.تخم مرغ هاي مخلوط شده را به تدريج به خمير اضافه كنيد.بعد از هر بار اضافه كردن خمير را خوب هم بزنيد تا تخم مرغ كاملا جذب خمير شود در انتها وانيل و بيكينگ پودر را اضافه كنيد. داخل سيني فر كاغذ انداخته خمير آماده را داخل قيف با ماسوره بزرگ ريخته و به شكل دايره و يا شكل دلخواه داخل سيني فر منتقل كنيد.(براي آماده كردن شكل قو خمير را با ماسوره كنگره دار به شكل اشك براي بدن قو و با ماسوره ساده به شكل سر قو فرم دهيد. اين آموزش به صورت تصويري بود) سيني را داخل فر 190 درجه سانتي گراد قرار داده تا نان ها پف كرده و كاملا طلايي شود. سپس از فر خارج كرده و بعد از خنك شدن داخل نان ها را با خامه فرم گرفته پر كنيد.

    نكته: چناچه از فرهاي گازي استفاده مي كنيد قبل از قرار دادن سيني محتوي خمير داخل فر را با آب اسپري كنيد تا محيط مرطوب باعث پف بهتر نان ها شده و در حين پخت خشك و شكننده نشود. نان ها بعد از پخت بايد طلايي شده و در عين حال كاملا پف كرده و تو خالي باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شوکوبیس

    بيسكويت پتي بور 1 بسته

    كره 200 گرم

    تخم مرغ دو عدد

    پودر كاكائو 2 ق غ

    پودر قند 6 ق غ

    شكلات تلخ 100 گرم

    وانيل يك هشتم ق چ

    رنده پوست پرتقال يك چهارم ق چ

    نياز به تكرار نسيت كه بگم اگر ميخوايد شيريني خوشمزه اي داشته باشيد حتما حتما از شكلات و كاكائوي خوشمزه استفاده كنيد

    كره و شكلات رو روي بخار آب قرار ميديم تا ذوب شن

    دقت كنيد آب جوش به كف ظرف شكلات نخوره

    رنده پوست پرتقال رو اضافه ميكنيم (تركيب پرتقال و شكلات خوشمزه است اما ميتونيد حذفش كنيد)

    بعد پودر كاكائو رو اضافه ميكنيم و كماكان ويسك ميكنيم

    تخم مرغها رو اضافه كرده ويسك ميكنيم

    پودر قند رو هم اضافه ميكنيم (اگر نميخوايد زيادي شيرين شه حتما از شكلات خيلي خيلي تلخ استفاده كنيد. وگرنه ميتونيد مقداري از پودر قند رو با پودر بيسكويت جايگزين كنيد. ولي من پيشنهاد ميكنم با شكلات تلخ شيرينيش رو بگيريد)

    بعد از سه چهار دقيقه از روي حرارت برداشته وانيل رو اضافه ميكنيم

    حالا اجازه ميديم كمي سرد شه

    من بسته بيسكويت رو كوبيدمش به ميز تا خورد شه . بعد بسته رو باز كردم و ريختم توي مخلوط. هدف اينه كه تيكه هاي بزرگ بيسكويت داشته باشيم

    صبر ميكنيم تا سفت شه و خودش رو بگيره (اگه عجله داريد روي ظرف حاوي يخ بذاريد و هم بزنيد)

    روي سلفون ميذاريم

    و به قطر حدودي 7 سانت ميپيچيمش

    ميذاريم توي يخچال تا كاملا سفت بشه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک شکلاتی بدون آرد

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رولت گردو

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    انواع کیک و شیرینی

    رولت خرما

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    انواع کیک و شیرینی

    رولت موز

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان