خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    فراستینگ_کرم_شکلاتی

    مناسب برای تزیین کاپ کیک ،

    کره 60گرم

    پودر قند 125گرم

    شکلات تخته ای ذوب شده 25گرم

    طرز تهیه: کره و پودر قند را با همزن برقی می زنیم تا کرمی و سبک بشه،بعد شکلات ذوب شده خنک شده را اضافه می کنیم و با همزن میزنیم، بعد می تونید برای تزیین انواع کاپ کیک ها استفاده کنید و عصرونه خوشمزه ای کنار عزیزانتان داشته باشد.

  • ۰۷:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت_شکلات_

    ویژه مبتدی ها :

    طرز تهیه

    1. دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید. برای تهیه لایه زیرین، کره و شکر را در ظرف مناسبی با دور کند همزن حدود یک دقیقه مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را اضافه کرده و حدود 30 ثانیه مخلوط کنید. سپس آرد و نمک را اضافه کرده و آنقدر مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.

    2. خمیر را در وسط قالب تارت قرار داده و با کف دست خود به آن فشار وارد کنید. خمیر را با انگشتان خود به کناره های قالب بکشید. قسمت های اضافی را با چاقو برش دهید. (دقت کنید که کناره ها ضخیم نباشد)

    3. تارت را حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس آن را از فریزر درآورده و با چنگال حفره هایی در آن ایجاد کنید و به مدت 7 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند. آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا به رنگ طلایی درآمده و برشته شود.

    4. برای تهیه لایه شکلاتی ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس شکلات خرد شده و خامه پر چرب را در ظرف مناسبی قرار داده و این ظرف را روی ظرفهای حاوی آب در حال بخار بگذارید.

    5. گه گاه مواد را هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود (روش بن ماری) و مخلوطی صاف و یکدست حاصل شود.

    6. ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم برداشته و به مدت یک الی دو دقیقه مواد را هم بزنید تا کمی خنک شود. سپس تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید.

    7. لایه زیرین (کراست) پخته شده را در یک سینی فر قرار دهید.

    8. مخلوط شکلات را به طور یکنواخت درآن بریزید. تارت را حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید تا مخلوط شکلات سفت شود. (مراقب باشید که بیش از اندازه تارت را نپزید.) آن را از فر درآورید و پس از اینکه کاملاً خنک شد از قالب جدا نموده و سرو نمایید.

    نکته:

    1. کراست (لایه زیرین) تارت را می توان به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد.

    2. بهتر است تارت را در همان روزی که آن را تهیه می کنید، سرو نمایید.

    3. می توانید در صورت تمایل بستنی یا مقداری خامه فرم گرفته روی تارت قرار دهید.

    مواد لازم برای کراست یا لایه زیرین:

    کره به دمای اتاق رسیده: 6 قاشق سوپ خوری یا 85 گرم

    شکر: یک چهارم پیمانه یا 50 گرم

    زرده تخم مرغ درشت : یک عدد

    آرد: یک پیمانه یا 140 گرم

    نمک: یک هشتم قاشق چای خوری

    مواد لازم برای لایه شکلاتی:

    شکلات تلخ و شیرین یا نیمه شیرین به صورت خرد شده: 300 گرم

    خامه پرچرب: یک پیمانه

    تخم مرغ درشت: یک عدد

    اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری

    زرده تخم مرغ درشت: یک عدد

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیز_کیک_شکلاتی 

    مواد لازم:

    بیسکویت سبوس دار: 200 گرم

    کره نرم: 125 گرم

    ورق ژلاتین: 3 عدد

    خامه: 200 میلی لیتر

    شکلات تلخ: 130 گرم

    پنیر خامه ای: 220 گرم

    پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

    پودر شکر: نصف پیمانه

    پنیر خامه ای را چند ساعت در آب بگذارید تا مزه نمک آن از بین برود. بیسکویت سبوس دار، کره نرم و پودر کاکائو یا دارچین را مخلوط کرده به صورت پودر درآورده. کف قالب یا ظرف مورد نظر را چرب کنید و یا با کاغذ روغنی یا پلاستیک بپوشانید تا زمان برگرداندن کیک به راحتی از قالب خارج شود. خمیر بیسکویتی را کف قالب پهن کنید. و با انگشتان یا ته لیوان بهم فشرده کنید و در یخچال قراردهید . پنیر خامه ای و پودر شکر را با دور کند همزن، هم زنید. خامه را روی حرارت ملایم قرارداده سپس تکه های شکلات را در آن بریزید. شکلات که در خامه حل شد کمی صبر کنید تا از گرمای آن کاسته شود سپس به پنیر اضافه کنید. ورق ژلاتین یا پودر ژلاتین را به روش بن ماری ذوب کنید و به آن اضافه کرده و خوب هم زنید تا ژلاتین کاملا با مواد مخلوط شود. سپس روی بیسکویت بریزید به مدت چند ساعت در یخچال قرارداده تا سفت شود.سپس از قالب درآورید.  نکته

    بیسکویت را کاملا پودر کرده کف قالب بهم فشرده کنید تا زمان برش کیک بیسکویت منسجم و تمیز برش بخورد.

    پنیر و کره را قبل از شروع کار بیرون از یخچال قرارداده تا به دمای محیط رسیده و نرم شود.

    شکر را پودر کرده تا به راحتی با پنیر مخلوط شود.

    میزان شیرینی دسر را می توانید تغییر دهید. اگر از شکلات شیری استفاده می کنید به پودر شکر کمتری نیاز دارد چون شکلات شیری، شیرین است. اگر از شکلات تلخ استفاده می کنید، شکر بیشتری نیاز دارد. کمی از آن بچشید و شیرینی آن را به دلخواه تنظیم کنید.

    من بعد از تهيه دسر رو قالب گرد زدم و با پودر قند صورتك كشيدم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    tavata
    کاربر جديد|5 |8 پست
    سلام خیلی زیبا هستن وخیلی خوب توضیح دادی من ک خیلی استفاده کردم موفق باشی دوست خوبم
  • ۱۵:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك چند لايه با ژله 

    لایه اول کیک ساده با هر طعمی که دوست دارید

    بعد هم اگار اگار اناناس

    بعد هم ژله بستنی

    در اخر میوه و ژله ی دلخواه

    نکتار اناناس زدم،به ازای هر لیوان یه قاشق چایخوری سر خالی اگار اگار زدم

    ،البته فقط یه لایه ی نازک میریزم روی کیک ،در حد دو سه میلیمتر تا لایه ای بشه مانع از نفوذ ژله بستنی تو کیک بشه آگار آگار با آب آناناس اونقد سفت میشه که اینجوری وایسه نیازی به پودر ژلاتین نیست                                                                                                                                                            

                                                                                                                                                        قالبای مونو پورشن بسیاررر گرون هستند

    یعنی هر مدلش ۱۸۰ هزار تومان که برای استفاده در منزل اصلا به صرفه نیست

    لذا من خودم با ابتکار قالب مونو پورشن درست میکنم

    اولین بار گردو حالا مربعی درست کردم

    ظرفای پلاستیکی نیم کیلویی رو برداشتم,سر و تهشو بریدم و بعد هم یه برش عمودی وسطش زدم و بعد با چسب ضد اب دوباره چسبوندم و یه جورایی قالب کمربندی درست کردم

    کیک ساده درست کردم و به همون اندازه قالب زدم

    و ادامه ی کار

    با اگار اگار تمام منافذشو بستم.

     اگار اگار پودر ژلاتین گیاهی هست وسط ژله بستنی دنت گذاشتم  یه لایه آگار آگار با طعم اناناس درست کردم و وقتی یه مقدار سرد شد روی کیک دادم تا ژله بستنی به خورد کیک نره و خرابش کنه

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۵:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آموزش شیرینی گره ای

    آب 2 لیوان

    شکر به میزان لازم برای شربت

    وانیل نصف ق م

    آرد به مقداری که خمیر به دست نچسبد

    روغن مایع یک چهارم پیمانه

    بیکینگ پودر 1 ق س

    نمک 1 پنسه

    تخم مرغ 2 عدد

    ماست نصف پیمانه

    گلاب به میزان دلخواه

    ماست و نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها و روغن مایع را اضافه کرده  و مخلوط می کنیم. سپس آرد را اضافه میکنیم تا مقداری که به دست نچسبد یک ساعت خمیر را استراحت دهید سپس خمیر را روی سطح آرد پاشی شده پهن کرده و نوارهای باریکی به طول 10 سانت و عرض 1 سانت برش می زنیم. و خمیرهای برش زده را گره می زنیم و در روغن داغ سرخ می کینیم. بعد شیرینی های داغ را داخل شربت ولرم ریخته تا شربت به خورد آن رفته و بعد از زمان کمی آنها را روی صافی قرار می دهیم تا شربتی اضافی آن خارج شود.

    برای شربت آب و گلاب و شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا غلیظ شود یه کم از عسل رقیق تر.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اموزش کیک جواهر نشان

    برای 6 – 8 نفر

    برای تهیه این کیک نیاز به یک قالب کمربندی 17 سانتی و یک سینی 27 * 42 سانتی دارید . به یک دستمال تمیز که رویش پودر شکر پاشیده اید هم نیاز خواهید داشت .

    برای مکعب های ژلاتینی داخل کیک میتوانید از ژله های آماده در بازار استفاده کنید یا خودتان در منزل ژله با رنگهای متفاوت تهیه کرده به صورت مکعبی برش بزنید . من 84 گرم پودر ژلاتین از 3 رنگ و طعم متفاوت استفاده کردم . بهتر است ژله را از شب قبل آماده کنید و به جای 2 لیوان آب 1 و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید . و یک شب بگذارید در یخچال بماند و کاملا سفت شود سپس به صورت مکعبی برش بزنید .

    مواد لازم کیک بادام

    آرد بادام

    1 فنجان

    پودر شکر

    سه چهارم فنجان

    آرد

    یک سوم فنجان

    تخم مرغ

    3 عدد بزرگ

    زرده تخم مرغ

    1 عدد

    شکر

    یک چهارم فنجان

    کره ذوب شده سرد

    2 ق غ

    رنگ ژله ای مخلوط صورتی و قرمز گل رزی

    نصف ق غ

     

    طرز تهیه :

    فر را با دمای 230 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . روی یک دستمال تمیز آشپزخانه یک چهارم فنجان پودر شکر بپاشید .  سینی فر ربا چرب کنید و رویش کاغذ روغنی بیندازید و روی کاغذ روغنی را هم چرب کنید .

    آرد بادام ، پودر شکر ، آرد و تخم مرغ را با هم مخلوط نمایید تا یکدست شود . زرده تخم مرغ و رنگ خوراکی را اضافه کرده دوباره مخلوط نمایید 

    در یک ظرف جداگانه و تمیز سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا فرم گرفته شکر را کم کم اضافه کره به همزدن ادامه دهید تا مثل مرنگ براق شود .

    سفیده ها را با کمک یک لیسک به خمیر اضافه کرده و به حالت دورانی مخلوط نمایید سپس کره را به آرامی با خمیر مخلوط کنید .

    خمیر را در سینی فر ریخته رویش را صاف کنید و به مدت 5 – 8 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد مراقب باشید و چشم از کیک برندارید چون این کیک ضخامت کمی داشته و زود میپزد و اگر حواستان نباشد میسوزد .

    بعد از پخت کیک را از فر خارج نموده روی پارچه که پودر شکر پاشیده بودید برگردانده کاغذ روغنی اش را جدا کنید . و یک نوار به اندازه ی دور قالب و یک دایره برای کف قالب برش بزنید ممکن است بخواهید مطابق تصویر از چند تکه کیک برای اطراف قاول تکه های کیک را دور قالب بچینید و اضافه ها  را برش بزنید سپس تکه ی کف کیک را داخلش پرس کنید و اضافه هایی اطرافش را با فشار انگشت صاف کنید .

    ✅مواد لازم برای خامه ژله ای میانی

    پودر ژلاتین

    1 ق غ

    آب آناناس

    1 فنجان

    آب سرد

    یک چهارم فنجان

    خامه قنادی

    1 و نیم فنجان

    وانیل

    نصف ق چ

    مکعب های ژله ای رنگی                             

    1 – 1 و نیم فنجان

     

    پودر ژلاتین را روی آب آناناس پاشیده و 5 دقیقه بگذارید تا نرم شود . سپس روی حرارت ملایم بگذارید تا ژلاتین کاملا ذوب شود .

    سپس از روی حرارت برداشته آب را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا سرد شود . سپس 5 دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شود ولی نباید از حالت مایع خارج شده باشد .

    خامه را با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس ژله را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شود . مکعب های ژله ای را اضافه کرده مخلوط نمایید . یا این کار را با لیسک انجام  دهید یا این که چند ضربه به کف ظرف بزنید تا مکعب ها داخل خامه فرو بروند چون اگر بخواهید با قاشق مخلوطشان کنید از هم میپاشند .

    ترکیب خامه ی ژله ای را داخل قالب ریخته و حداقل 6 ساعت و ترجیحا یک شب در یخچال بگذارید بماند . سپس روی کیک را با خامه فرم گرفته و مروارید های خوراکی تزئین نمایید .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک املت :/

    😋یــــک صبحانه مدرن و خوشمـــــزه😋

    مواد لازم جهت 4 نفر

    🍩گل کلم ریز خرد شده 1 عدد کوچک

    🍩تخم مرغ 6 عدد

    🍩گوجه فرنگی ریز خرد شده 1 عدد

    🍩فلفل دلمه سبز ریز خرد شده 1 عدد 

    🍩پیاز رنده شده 1 عدد کوچک

    🍩سیب زمینی 1 عدد 

    🍩هویج کوچک رنده شده 1 عدد

    🍩زیره سیاه 1 قاشق مربا خوری

    🍩نمک و فلفل به میزان لازم

    🍩بکینگ پودر 1/2 قاشق مربا خوری

    🍩پنیر پیتزا رنده شده 1/2 پیمانه

    🍩آرد 4-6 قاشق غذا خوری

    🍩شیر 1/2 پیمانه

    🍽طرز تهیه🍽

    1⃣در یک ماهیتابه ابتدا سیب زمینی را سرخ کرده سپس پیاز ، هویج ، فلفل دلمه ای ، گل کلم را تفت می دهیم.

    2⃣بعد از  مدت 5 دقیقه در ماهیتابه را می گذاریم تا بوسیله بخار گل کلم ما خوب بپزد، سپس آرد را در آب حل می کنیم.

    3⃣سپس تخم مرغ ، بیکینگ پودر ، نمک و فلفل و همچنین سایر مواد را اضافه کرده و خوب هم می زنیم.

    4⃣مقداری از پنیر را برای روی کیک سبزیجات کنار می گذاریم.

    5⃣بعد می توانید در قالب کاپ کیک یا هر قالب دیگری که دوست دارید و حتما چرب شده بریزید و با حرارت 180 به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.

    🔵سایر نکات🔵

    سیب زمینی را رنده کرده و کاملا بشویید تا نشاسته اش از بین برود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى ماكارون(فرانسوى)

    مواد لازم

    90 گرم پودر بادام 

    2عدد سفیده تخم مرغ 

    150 گرم پودر شکر 

    2 قاشق غذاخوری شکر

    رنگ خوراکی به مقدار لازم

    1. پودر بادام و پودر شکر را با هم مخلوط می کنیم و آسیاب می کنبم تا کاملا پودر بشود، مراقب باشید تا به واسطه ی چرب بودن بادام به روغن نیوفتد، همین که پودر و با هم مخلوط بشود کافیه است.

    2. در ظرفی جداگانه سفیده های تخم مرغ را با همزن برقی تا زمانی که حجمش دو برابر بشود بزنید، در همین حین شکر را آرام آرام به سفیده اضافه می کنیم.

    3. مخلوط پودر بادام و پودر شکر رو 3 بار الک می کنیم و در 3 مرحله به تخم مرغ اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم. توجه کنید که خیلی هم نزنید و حتما به صورت دورانی باشد تا هنگامی که یک مایه کشدار و یکدست بدست بیاد. در آخر این مرحله رنگ خوراکی را هم اضافه می کنیم.

    4. کف سینی فر را کاغذ روغنی پهن می کنیم و مواد را با قیف و ماسوره ی ساده توی سینی به صورت دایره هایی به قطر 3 الی 4 سانت می ریزیم. توجه کنید که فضای خالی بین شیرینی ها رعایت بشود چون مایه پهن می شود، همچنین اگه ماسوره ی ساده نداشتید میتوانید نوک قیف یک بار مصرف را ببرید و با آن مواد را بریزید. سعی کنید موقع خالی کردن مواد دستتان حالت چرخشی نداشته باشد که موقع پخت شیرینی روی شیرینی برجسته نشود. مواد در یک جهت از بالا به پایین باید خالی بشود.

    5. حالا سینی شیرینی رو چند بار به روی زمین می کوبیم و سی دقیقه در دمای محیط استراحت می دهیم تا روی شیرینی حالت چسبندگی نداشته باشد. بعد در طبقه ی وسط فر با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا زمانی که زیر شیرینی بپزد ولی نباید قهوه ای پر رنگ بشود. همین که تغییر رنگ داد پخته است. این شیرینی رویه پوک و زیر نرم و کشداری دارد ( زیرش مثل شیرینی گردویی است).

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى_ميوه اى (مناسب برای پذیزایی عید)

    پودر نارگيل ١ و نيم ليوان

    پودر قند ١/٢ ليوان

    خمير مارسيپان ٥٠ گرم

    گلاب كمى (درحدى كه كار خمير شود)

    پودر نارگيل و پودر قند رو آسياب مى كنيم درحدى كه زبرى ش حس نشه؛خمير مارسيپان رو اضافه مى كنيم بعد گلاب رو به مواد اضافه مى كنيم تا خمير بشه

    به تعداد رنگ هاى ميوه ها خمير رو تقسيم مى كنيم و رنگ خوراكى ميزنيم و با دست پخش مى كنيم و بعد به شكل ميوه درمياريم

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۷:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_بهشتی

    مواد لازم

    پودر شکر  ۲۰۰ گرم

    روغن جامد  ۲۰۰ گرم

    ارد سفید  ۴۰۰ گرم

    روغن مایع  ۵۰ گرم

    وانیل ..پودر کاکائو .زعفران به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- روغن رو اب کرده داخل یخچال میزاریم تا سفت و صاف بشه.بعد با شکر با درو تند همزن میزنیم تا  سفید رنگ بشه.وانیل رو اضافه کرده باز حدود یک دقیقه هم میزنیم.ارد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم به ارومی به هم میزنیم.

    ۲- در اخر روغن مایع رو اضافه میکنیم .خمیر رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم .به یکی پودر کاکائو میزنیم به یه قسمت دیگه کمی زعفران رو با اب کمی حل کرده اضافه میکنیم.کمی رنگ لبو هم به یکی دیگه و اخری رو هم سفید نگه میداریم.

    ۳- یه قسمتو داخل قیف ریخته بقیه رو تو یخچال میزاریم .

    ۴- داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله از قیف رد کنید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.

    ۵- تا خنک شدن شیرینیها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید.

    Image result for ‫شیرینی بهشتی‬‎Image result for ‫شیرینی بهشتی‬‎

  • ۰۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    موز_شكلاتي_چوبی

    مواد لازم: 

    موز

    شکلات تخته‌ای

    روغن مایع

    پودر قند

    طرزتهيه:

    شکلات را تکه تکه میکنیم و در ظرف گود میریزیم، روغن مایع و پودر قند را به شکلات اضافه کرده و در صورت تمایل کمی هم گلاب یا پودر هل میریزیم و میگذاریم تا به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم آب شود.

    وقتی کاکائوها آب شد همه ی مواد درون ظرف را باهم مخلوط میکنیم.

    موز را به قطعات مساوی و دلخواه تقسیم کرده و درون یک سیخ چوبی کرده و داخل مواد کاکائویی میکنیم.

    سپس با ترافل های رنگی و پودر نشاسته و پودر نارگیل و پودر پسته و بادام و گردو و… روی موزهای شکلاتی را تزئین میکنیم.

    پیشنهاد به شما تزئین این موزها با مارمالاد و عسل و مربا است

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تکنیک #نقاشی #شکلات  برای دکور کیک و دسر 

     

    برای کیک

    ابتدا کیک مورد نظر را تهیه و با خامه.باتر کرم یا گاناش آسترکشی کنید. ارتفاع و محیط کیک را اندازه بگیرید و آن را در یخچال قرار دهید. 

    اندازه هارا روی طلق جزوه یا کاغذ روغنی چندلا بکشید و اضافات آن را کات کنید.

    حال با قلم مو و رنگ خوراکی ژله ای طرح مورد نظر را روی طلق بکشید و اجازه دهید رنگ کاملا خشک شود.

    شکلات تخته ای یا سکه ای ذوب شده را که به روش بن ماری ذوب کرده اید را با ماله روی طلق بکشید طوری که ضخیم نباشد و تقریبا طرح از زیر آن مشخص باشد.توجه کنید زیاد ماله را روی طرح محکم نکشید که طرح پخش نشود.

    اجازه دهید شکلات کمی خودش را بگیرد انقد که مات بشود و شره نکند. حال طلق را دور کیک بپیچید و آرام فشار دهید تا به بیس زیرش بچسبد.دستش نزنید و آن رادر یخچال قرار دهید.

    بعد از حدود1 ساعت آن را خارج کرده و آرام طلق را جدا کنید.

    برای دیزاین روی کار از انواع گل خوراکی یا تزئینی میتوان استفاده کرد.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی برنجی

    😋😋😋😋😋

    آرد برنج 500 گرم

    پودر شکر 200 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    گلاب 100 گرم

    کره یا روغن جامد 200 گرم

    پودر هل نصف ق چ

    خرفه برای تزیین

    طرزتهیه

    سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا سفت و سفید شود بعد دو قاشق پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا سفیده کش‌دار شود.

    روغن جامد حیوانی، پودر هل و بقیه پودر شکر را با همزن برقی می‌زنیم تا نرم و لطیف شود. 

    سپس یک عدد زرده تخم‌مرغ را اضافه کرده و هم می‌زنیم 

     بعد صد گرم گلاب را اضافه کرده و با همزن دستی یا قاشق مخلوط می‌کنیم.

    سفیده زده‌شده را اضافه کرده، هم می‌زنیم 

    بعد آرد برنج را کم‌کم اضافه کرده، هم می‌زنیم تا خمیر شیرینی آماده شود.

     این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر کمی شل‌تر است ولی بعد از 24 ساعت سفت‌تر می‌شود.

    خمیر را در یک کیسه نایلونی ریخته تا 24 ساعت بیرون از یخچال می‌گذاریم بماند تا آماده طبخ شود.

     این خمیر را تا چند روز می‌توان در یخچال نگهداری کرد.

    یک کاغذ روغنی روی سینی فر پهن کرده و از خمیر شیرینی به اندازه یک فندق درست کرده، با کمی فاصله روی کاغذ می‌گذاریم.

     روی خمیر را مدل داده و کمی خرفه روی آن‌ها می‌پاشیم. 

    سینی را در طبقه بالای فر با حرارت 140 درجه سانتی‌گراد (کمتر از متوسط) برای مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم. فر را خاموش کرده،

     شیرینی‌ها ده دقیقه دیگر در فر بماند. بعد آن را از فر درآورده تا سرد شود.

    شیرینی‌های سرد شده را از کاغذ جدا کرده، در ظرف می‌چینیم  

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی نوروزی

    با این دستور ساده میتونید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید فقط یه ربع وقت میبره و نیاز به قالب و استراحت نداره و خیلی خوشمزه ست و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب میمونه 

    بیسکویت وانیلی،گردویی،کاکائویی،شکلات چیپسی و لیمویی

     بیسکویت وانیلی

    مواد لازم :

    کره نرم                125 گرم

    شکر دانه ریز         110 گرم یا 1/2 پیمانه

    وانیل مایع              1 ق چ

    شیر                     60 میلی لیتر یا 1/4 پیمانه

    آرد سفید               150 گرم یا 1 پیمانه

    آرد سلف ریزینگ   110 گرم یا 3/4 پیمانه

    فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت روشن کنید.

    کف دو عدد سینی فر کاغذ مخصوص شیرینی پزی بندازید.

    با همزن برقی کره که قبلا در دمای محیط بوده و نرم شده به همراه شکر بزنید به مدت 2-3 دقیقه تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کنه و بعد وانیل را اضافه کنید 

     بعد شیر را و هم بزنید تا مواد مخلوط بشه.

    آرد ساده و آرد سلف ریزینگ را با هم الک کنید و به مخلوط کره اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید.

    مواد که مخلوط میشه اولش شاید بنظر برسه نیاز به آرد اضافی داره ولی وقتی با لیسک یا قاشق مواد مخلوط شده را یکجا جمع کنید میبینید که یه خمیرخوبی درست شده.

    به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط درست شده را بردارید و در دست گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم کف سینی فر بچینید. برای اینکه تمام بیسکویتها یک اندازه در بیاد میتونید از پیمانه های پلاستیکی مخصوص اندازه گیری کمک بگیرید و هر بار به اندازه یکسان از مخلوط را بردارید.

    با انگشت روی خمیر گردشده فشار بدید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی بیسکویت بزنید.

    بیسکویتها را به مدت 15 تا 18 دقیقه تا زمانیکه طلایی رنگ بشه بپزید. و بعد از پخت به مدت 3 دقیقه بذارید داخل سینی بمونه و بعد روی رک سیمی منتقل کنید تا خنک بشه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی توت

    مواد لازم

     بادام : ۲ لیوان

    پودر قند :  ۲ لیوان

     گلاب : ۸ الی ۱۰ قاشق

     شکر :  به میزان لازم

     خلال پسته : به میزان لازم

     تخم خرفه :  به میزان لازم

    طرز تهیه

    بادام را در آب به مدت دو ساعت خیس کنید و بعد پوست بادام ها را بگیریدو مولینکس کنید .سپس با پودر قند و گلاب مخلوط کنید و مایه را با دست مالش دهید و از آن گلوله هایی به اندازه فندق بر دارید و مانند تصویر شکل دهید و در شکر و تخم خرفه بغلتانید و یک خلال پسته در سر آن فرو کنید..

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی بژی(کرمانشاه)

    روغن حیوانی یک سوم پیمانه

    شیر یک پیمانه

    رازیانه آسیاب شده 2 ق غ

    شکر نصف پیمانه

    آرد(آرد مخصوص نان سنگک) 4 پیمانه

    بیکینگ پودر 1 ق م

    زعفران دم کشیده 1 ق غ

    روغن برای سرخ کردن

    ابتدا رازیانه را آسیاب نموده و با شیر و شکر و روغن حیوانی و زعفران مخلوط کرده.

    بیکینگ پودر و آرد را در طرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد. خمیر را در کیسه نایلون قرار داده و به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید. سپس از خمیر به اندازه گردو برداشته و با وردنه صاف کنید. خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی پفکی با لایه شکلات

    شکر نصف لیوان

    سفیده تخم مرغ 2 عدد

    نمک کمی

    دارچین کمی

    قهوه ترک 1 ق چ

    شکلات تلخ 80 گرم

    در کاسه ای سفیده های تخم مرغ و نمک را ریخته و هم بزنید تا سفیده از ظرف نریزد سپس شکر ریخته و به هم زدن ادامه دهید. حالا دارچین و قهوه را ریخته و 1 تا 2 دقیقه دیگر مخلوط کنید. حالا مواد را در قیف ریخته و به فاصله 3 سانت ار هم در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم قیف میزنیم.

    در فر 150 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا طلایی شوند. وقتی پخت از فر در آورده و میگذاریم سرد شوند. حالا شکلات را در یک ظرف به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب می کنیم. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کمی سرد شود و سپس دو عدد از شیرینی ها را به وسیله شکلات به هم می چسبانیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رزت دارچینی

    آرد 150 گرم

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 100 گرم 

    پنیر خامه ای 50 گرم

    شکر 90 گرم

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    شکلات چیپسی به مقدار لازم

    کره و پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا به شکل کرم در آید. زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. آرد و دارچین را با هم مخلوط و به مواد فوق اضافه کنید.

    مواد آماده شده را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله 2 سانت از هم روی سینی چرب شده ریخته و روی آنها را با شکلات چیپسی تزیین کرده و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد و زیر شیرینیها کمی طلایی شود.

    رزت به معنای گل سرخ کوچک میباشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان شيرمال خوشمزه و سبك 

     مواد لازم: 🌟🌟

    آرد گندم 3 لیوان سرخالی .  شیر 1 لیوان .  شکر 1/2 لیوان .  کشمش 1/2 لیوان تخم مرغ 1 عدد .  پودر خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری .  کره 100 گرم .  نمک مقداری 

     طرز تهیه : 🌟🌟

    پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و 5 دقیقه بگذارید بماند. درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید سپس آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.  خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز دهید ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد. خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت دهید ( برای استراحت دان خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی ان را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.  سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت ببافید ، میتوانید انواع مدل ها  ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید. برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی ان بپاشید ، خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و 20 دقیقه به خمیرها استراحت دهید ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ). پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید ، در پایان پخت میتوانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید. نکته ها : خمیر را تا حدی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب شوند ، ورز دادن بیش از حد موجب خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد شد. در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را 2 برابر کنید ، استفاده از کشمش اختیاری میباشد و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان