تارت_شکلات_
ویژه مبتدی ها :
طرز تهیه
1. دمای فر را روی 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارنهایت) قرار دهید. برای تهیه لایه زیرین، کره و شکر را در ظرف مناسبی با دور کند همزن حدود یک دقیقه مخلوط کنید. زرده تخم مرغ را اضافه کرده و حدود 30 ثانیه مخلوط کنید. سپس آرد و نمک را اضافه کرده و آنقدر مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
2. خمیر را در وسط قالب تارت قرار داده و با کف دست خود به آن فشار وارد کنید. خمیر را با انگشتان خود به کناره های قالب بکشید. قسمت های اضافی را با چاقو برش دهید. (دقت کنید که کناره ها ضخیم نباشد)
3. تارت را حداقل یک ساعت در فریزر قرار دهید. سپس آن را از فریزر درآورده و با چنگال حفره هایی در آن ایجاد کنید و به مدت 7 دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند. آن را به مدت 15 الی 20 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا به رنگ طلایی درآمده و برشته شود.
4. برای تهیه لایه شکلاتی ابتدا دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید. سپس شکلات خرد شده و خامه پر چرب را در ظرف مناسبی قرار داده و این ظرف را روی ظرفهای حاوی آب در حال بخار بگذارید.
5. گه گاه مواد را هم بزنید تا شکلات کاملاً ذوب شود (روش بن ماری) و مخلوطی صاف و یکدست حاصل شود.
6. ظرف را از روی حرارت غیر مستقیم برداشته و به مدت یک الی دو دقیقه مواد را هم بزنید تا کمی خنک شود. سپس تخم مرغ، زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه نموده و کاملاً مخلوط کنید.
7. لایه زیرین (کراست) پخته شده را در یک سینی فر قرار دهید.
8. مخلوط شکلات را به طور یکنواخت درآن بریزید. تارت را حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید تا مخلوط شکلات سفت شود. (مراقب باشید که بیش از اندازه تارت را نپزید.) آن را از فر درآورید و پس از اینکه کاملاً خنک شد از قالب جدا نموده و سرو نمایید.
نکته:
1. کراست (لایه زیرین) تارت را می توان به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد.
2. بهتر است تارت را در همان روزی که آن را تهیه می کنید، سرو نمایید.
3. می توانید در صورت تمایل بستنی یا مقداری خامه فرم گرفته روی تارت قرار دهید.
مواد لازم برای کراست یا لایه زیرین:
کره به دمای اتاق رسیده: 6 قاشق سوپ خوری یا 85 گرم
شکر: یک چهارم پیمانه یا 50 گرم
زرده تخم مرغ درشت : یک عدد
آرد: یک پیمانه یا 140 گرم
نمک: یک هشتم قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه شکلاتی:
شکلات تلخ و شیرین یا نیمه شیرین به صورت خرد شده: 300 گرم
خامه پرچرب: یک پیمانه
تخم مرغ درشت: یک عدد
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
زرده تخم مرغ درشت: یک عدد