خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی فاج 

    مواد لازم

    🍥شش عددزرده تخم مرغ

    🍥دو پیمانه سرخالی پودرقند

    🍥یک دوم پیمانه گردوخورد شده

    🍥وانیل  یا هل برای عطروطعم به مقدار لازم .

    طرزتهیه :

    زرده های تخم مرغ رو میذاریم تویخچال پنج دقیقه خنک بشه 

    بعد به تنهایی هم میزنیم  ودودقیقه بعد پودرقند وهل یا وانیل رااضافه میکنیم و15 دقیقه باهمزن میزنیم تا کشداربشهدرآخر گردو رو اضافه میکنیم ومیریزیم توی قیف..وروی کاغذروغنی توی فر میذاریم...

    درجه حرارت ملایم و10 دقیقه زمان پخت.. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    پودینگ میوه

    مواد لازم

     کیک کوچک : یک عدد

     کنسرو میوه های مخلوط : یک قوطی

     خامه تازه : دو پیمانه

     شیر : چهار پیمانه

    پودر کاسترد : چهار قاشق غذاخوری

     شکر : یک پیمانه

    ژله توت فرنگی :  نصف پاکت

     سیب :  یک عدد

    پرتقال : یک عدد

    طرز تهیه

    کیک را از وسط ببرید.

    ژله را طبق دستور آماده کنید.

    خامه را هم بزنید تا غلیظ شود.

    میوه ها را پوست کنده و تکه کنید.

    ابتدا پودر کاسترد را با کمی شیر مخلوط کنید.

    بقیه شیر را به جوش بیاورید، شکر و کاسترد حل شده را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.

    روی اولین لایه کیک مقداری کاسترد بریزید؛ سپس روی آن میوه تازه بچینید. کمی ژله روی آن قرار دهید، سپس لایه دوم کیک را روی مواد قرار دهید.

    روی لایه دوم نیز کاسترد و بقیه میوه را بریزید، سپس خامه را بریزید و در یخچال  قرار دهید تا خود را بگیرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مسقطی زعفرانی

    مواد لازم: 

     

    نشاسته یک پیمانه 

    شكر٢پیمانه 

    آب ٥پیمانه 

    هل ؛زعفران؛ گلاب؛خلال بادام و پسته به ميزان دلخواه 

    كره یک ق غ(جهت شفافيت) 

     

    نشاسته و آب را مخلوط كرده و روي حرارت متوسط گذاشته و مرتب هم مي زنيد وقتي كمي غلظتش از فرني بيشتر شد شكر را به ان اضافه مي كنيد (مواد كمي شل ميشود) و دوباره به هم زدن ادامه مي دهيد و زعفران و هل و بادام و گلاب و مغزها را اضافه مي كنيد و خوب هم مي زنيد تا به غلظت دلخواه برسيد سعي كنيد با حرارت ملايم و با حوصله هم بزنيد تا بوي خامي نشاسته از بين برود و مسقطي خوش عطري داشته باشيد در اخز كره را اضافه كنيد و پنج دقيقه هم زده و خاموش كنيد توجه كنيد كه بعد از سرد شدن غلظتش بيشتر مي شود  

    در قالب مورد نظر ريخته و در يخچال قرار دهيد به راحتي از قالب جدا ميشود 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت سيب به شكل  گل رز

     خمیر مخصوص تارت

    آرد 2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . شکر ٢ قاشق چایخوری . کره سرد 200 گرم . آب سرد مقدار لازم و وانيل هم نصف قاشق چايخوري 

     طرز تهیه : آرد ، نمک و شکر و وانيل  را داخل میکسر بریزید و مخلوط کنید سپس کره سرد را از یخچال خارج کنید و به تکه های کوچک خرد کنید و به مواد دیگر اضافه نمایید ( در صورتی که میکسر ندارید میتوانید از انگشتان دست برای مخلوط کردن مواد استفاده کنید ).

    کمی مخلوط کنید تا آرد و کره به خورد هم بروند ، پس از اینکه تکه های کره کمی با آرد مخلوط شد چند قاشق آب سرد اضافه و مخلوط کنید تا مواد ترکیب شوند و حالت خرده نان به خود بگیرند.

    خرده های خمیر را روی نایلون منتقل کنید و با نوک انگشتان دست کمی مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود ( خمیر را ورز ندهید تا به روغن نیفتد ، در حدی که خمیر یکدست شود کافی است ) ؛ خمیر اماده را حداقل به مدت 1 – 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد و سفت شود سپس برای تهیه تارت استفاده کنید 

    قالب رو چرب كردم خمير رو تو قالب تارت پهن كردم و لبه هاش رو با چنگال كمي خط انداختم و 

    گذاشتم تو فر كه از قبل روشن كرده بودم خيلي نون تردي هست و زود ميشه تا سفت شد و احساس كرديد شده از فر درش بياريد تا نسوزه

    گذاشتم سرد شه تا از قالب دربيارم تو اين فاصله  كرمم رو اماده كردم

    مرحله ي كرم :يك سوم خامه زده شده بن سا و يه خامه صورتي و دو سوم پنيرماسكارپونه و شكر به ميزان لازم بچشيد كه خيلي شيرين نشه چون خامه زده شده خودش شبرين هست باهمزن برقي دور تندزدم بعد يه قاشق سرخالي پودر ژلاتين كه به روش بن ماري اب كرده بودم ريختم و هم زدم اگر دوستان احساس كردن كمي موادشون سفت شده ميتونن خيلي كم شير(دوقاشق شير) بهش اضافه كنن بايد مثل فرني بشه نه سفت بشه نه شل 

    مواد رو ريختم داخل تارت 

    مرحله گل كردن سيب و تزيين:

    سيب ها رو با نايس دايسر اسلايس كردم و از وسط به صورت افقي نصف كردم من از دور شروع كردم و چيدم و به وسط رسيدم دوستان ميتونن از وسط هم شروع كنن و سه تا مركز قرار بدن و بچينن و حدود سه تا سيب درشت قرمز برد بعد ژله بريلو كه از لوازم قنادي تهيه كرده بودم با كمي ابجوش رقيقش كردم و ريختم روش كه رنگ سيب ها تغيير نكنه اگه  بريلو بي رنگ باشه بهتر هست كه من نداشتم بعد ريختم روي سيب ها و گذاشتم يخچال تا خودش رو كمي بگيره

    به همين راحتي به همين خوشمزگي

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تارت خرما

    مواد لازم خمیر

    •    آرد:  175 گرم

    •    كره سرد: 75 گرم

    •    تخم مرغ: یك عدد

    •    آب یخ: یك قاشق سوپ‌خوری

    موادلازم میانی

    •    كره نرم:90 گرم

    •    شكر: 90 گرم

    •    تخم‌مرغ زده شده: یك عدد

    •    بادام پودر شده: 90 گرم

    •    آرد: گرم

    •    آب: یك قاشق سوپ‌خوری

    •    اسانس پرتقال: یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

    •    خرمای نصف شده و هسته گرفته: 15 عدد درشت

    •    مارمالاد زردآلو: 4 قاشق سوپ‌خوری

    طرز تهیه انواع تارت (1)

    روش تهیه

    1.    فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم كنید. آرد الك كرده و كره سرد را داخل دستگاه غذاساز بریزید.

    2.    تخم مرغ و آب یخ را داخل مواد بریزید و با نوک انگشتان مواد را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.

    3.    خمیر را به‌مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

    4.    سطحی را آردپاشی كنید و خمیر را روی آن با وردنه باز كنید و داخل قالب تارت 20 سانتی‌متری قرار دهید به‌طوری كه كف و دیواره آن را بپوشاند.

    5.    سطح خمیر را چنگال بزنید و به‌مدت 20 دقیقه بپزید.

    6.    مواد آماده شده را روی تارت آماده شده پهن كنید و به‌مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید. پس از آن تارت را از فر بیرون بیاورید و خرمای نیمه شده را به طور مرتب روی مواد بادامی دور تا دور قالب بچینید و به‌مدت 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

    7.    حین پخت، تارت را از فر خارج كرده و مارمالاد گرم شده را با برس روی تارت بمالید و پس از خنك شدن از قالب خارج كرده و سرو كنید.

    طرز تهیه مواد میانی

    1.    كره و شكر را با قاشق چوبی هم بزنید تا مخلوط شود.

    2.    تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

    3.    پس از مخلوط شدن پودر بادام، آب مخلوط شده با اسانس پرتقال و آرد را اضافه كنید تا كاملا مخلوط شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    قندون عسلی

    مواد لازم:

    شیر: یک لیوان

    آرد: سه لیوان

    شکر: سه ق غ

    خمیر مایع: یک ق غ

    بکینگ پودر: یک ق غ

    تخم مرغ: دو عدد

    روغن مایع: نصف لیوان

    هل: نصف ق چ

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ را با شکر و هل مخلوط کرده و بعد روغن مایع هم به آن اضافه میکنیم و خوب به هم می زنیم و بعد شیر را به مایع مان اضافه می کنیم.

    آرد و مایع خمیر و بکینگ پودر را در ظرفی جدا با هم مخلوط میکنیم و یواش یواش به مایع مان اضافه میکنیم و خمیرمان را می گذاریم تا ور بیاید ( 45 دقیقه تا یک ساعت )

    بعد خمیر را به اندازه یک گردو گلوله کرده و در وسط آن پنیر یا کاکائو تخته ای ریخته و دوباره آن را گرد میکنیم و بعد از آن که خمیرمان را گلوله کردیم یک زرده تخم مرغ را به مقدار خیلی کم روی خمیر میزنیم و بعد از آن مغز پسته و کنجد را روی آن ریخته و به مدت 20 دقیقه و حرارت 140  در فر میگذاریم و بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم شیر عسلی یا شربت قندون عسلی روی آن میریزیم.

    دستور شربت قندون عسلی

    مواد لازم:

    زعفران: نصف ق چ

    شکر: نصف لیوان

    آب: یک و نیم لیوان

    گلاب: ربع استکان

    طرز تهیه:

    ابتدا شکر و آب را در ظرف ریخته روی اجاق میگذاریم تا طلایی رنگ شود و گلاب و زعفران را به آن اضافه میکنیم.

  • ۱۸:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    چیز کیک رنگین کمان

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    مامان آقا مهدی یار
    کاربر فعال|418 |409 پست

    .دیروز برا تولدم پختم خیلی خوب شد.فقط خامه ام خوب فرم نگرفته بود نزدیک پانزده دقیقه هم زدم تمام مدت هم ظرفم تو کاسه یخ بود اما بازم فرم نگرفت ترسیدم کره بشه همینجوری استفاده کردم.مخلوط خامه و پودر قند هم حدود7ساعت تو فریزر بود.

    نازنین جون ایراد کارم کجا بوده؟

    ویرایش شده توسط مامان آقا مهدی یار در تاریخ ۷/۱۱/۱۳۹۴   ۱۰:۴۴
  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    مامان آقا مهدی یار
    کاربر فعال|418 |409 پست

    اینم دستور پختش که از نرم افزار آشپزی ام برداشتم واقعا نرم افزار خوبی هس تا حالا هرچی از توش درست کردم عالی شده.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    مامان آقا مهدی یار
    کاربر فعال|418 |409 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    مامان آقا مهدی یار
    کاربر فعال|418 |409 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    مامان آقا مهدی یار
    کاربر فعال|418 |409 پست
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    رولت خامه ای

    مواد لازم:

    آرد کاملا سفید 100 گرم 

    تخم مرغ 5 عدد

    شکر 100 گرم

    آب گرم 3 قاشق سوپخوری

    وانیل یک دوم قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر یک سوم قاشق چایخوری

    پودر شکر یک فنجان برای تزئین روی رولت

    مواد داخل رولت :

    خامه 150  گرم

    پودر شکر یک دوم فنجان

    وانیل یک سوم قاشق چایخوری  

    طرز تهیه

    سفیده تخم مرغ را جداگانه خوب به هم می زنیم تا سفت شود. 

    یک دوم شکر را به آن اضافه کرده، خوب به هم می زنیم و بعد از سفت شدن کامل، آن را کنار می گذاریم.

    زرده ها را با وانیل و آب گرم به هم می زنیم تا کف کند. 

    بقیه شکر را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنیم تا مایع، کرم رنگ شود.

     آرد و بیکینگ پادر را یک بار الک کرده و به تدریج به زرده اضافه می کنیم.

    سفیده را در سه مرحله داخل مایع می ریزیم و آرام و به صورت دورانی و در یک جهت آن را به هم می زنیم. 

    کاغذ روغنی را در کف سینی فر قرار داده و مایع را روی آن می ریزیم و با کاردک سطح آن را صاف می کنیم.

     سینی را در فر350 درجه فانهايت يا ١٨٠ درجه سانتيگراد به مدت20- 15  دقیقه روی پنجره وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد، ولی خشک نشود.

    برای تهیه مواد داخل رولت، خامه و پودر شکر و وانیل را با هم مخلوط می کنیم. 

    #خامه_فرم_گرفته

    سپس نان پخته شده را روی دستمال تمیزی برمی گردانیم و با برس روی کاغذ روغنی چسبیده به نان ، کمی آب می مالیم و آن را از نان جدا کرده و بلافاصله نان را لوله می کنیم و می گذاریم سرد شود.

     نان سرد شده را باز کرده و خامه آماده شده را با کاردک به طور یکنواخت روی آن می مالیم. 

    مجدداً نان را لوله کرده و روی آن را با پودر شکر یا خامه آماده شده تزئین می کنیم و آن را در یخچال قرار می دهیم.

    امیدوارم با تهیه این رولت خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید و همیشه شیرین کام باشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    #قطاب

    مواد لازم:

    زرده تخم مرغ.          ١ عدد

    كره.                     ٢٠٠ گرم

    آرد.                   ٣ پيمانه 

    نرمه قند.             ١ ق غ 

    آب.            ١/٤ پيمانه 

    ماست.          ١/٤ پيمانه 

    مواد ميانى قطاب:

    پودر بادام.        ١/٤ پيمانه 

    پودر پسته.      ١/٢ پيمانه 

    پودر قند.      ٤ ق غ 

    هل سائيده نرم.       ١ ق چ 

    گلاب.        ١/٤ پيمان

    طرز تهيه : 

    زرده تخم مرغ را با نرمه قند ميزنيم و بعد آب را به آن اضافه ميكنيم سپس كره آب شده و آرد و ماست را اضافه ميكنيم و خمير درست ميكنيم اين خمير را نبايد زياد ورز داد چون به روغن مى افتد . روى خمير را پوشانده و يك ساعت در بخچال قرار دهيد. سپس خمير را با وردنه به ضخامت ٢ ميلى متر پهن كرده و دايره دايره برش ميزنيم 

    ( دايره هايى به قطر ٥ سانتى متر ) 

    مواد ميانى را با هم مخلوط كرده و با قاشق از اين مواد روى هر دايره خمير ميگذاريم دو طرف خمير را روى هم آورده و ميچسبانيم و با چنگال لبه هاى قطاب را شكل ميدهيم .

    قطابها را در روغن فراوان سرخ ميكنيم .

    توجه داشته باشيد كه هربار چند عدد قطاب در روغن بياندازيد زيرا اين روغن هنگام سرخ كردن قطابها بسيار كف ميكند . 

    بعد از سرد شدن مقدارى پودر قند و پودر پسته روى قطابها بريزيد و در ظرف سرو بچينيد . 

    نوش جان

    @ashpazima

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی زبان با خمیر آماده

    با "شیرینی زبان" یک شیرینی پرطرفدار از مهمانان نوروز پذیرایی کنید

     

    خمیر هزار لا آماده 

    شربت غلیظ و کنجد یا شکر درشت

    طرزتهیه 

     

    خمیر رو باز کنید و نزارید از حالت یخ زدگی خارج بشه خیلی فوری قالب بزنید با با چاقو مستطیلی ببرید.

    بعد روی شیرینی یک خط عمیق ایجاد کنید .(مطابق شکل)

    توجه کنید که وسایل شما هم باید سرد باشه تا پف خمیر نخوابه.

    بعد با برس روی شیرینی ها شهد بریزید و یک عدد زرده تخم مرغ رو با مقدار کمی شیر مخلوط کنید و با برس روی شیرینی ها بکشید و کمی کنجد بریزید روش.

    حالا شیرینی ها رو با فاصله داخل سینی فری که روش کاغذ روغنی داره قرار بدید و بذارید ۲۵ دقیقه بپزه.(حرارت ۱۸۰ درجه و از نیم ساعت قبل گرم شده)

    در مورد شیرینی پاپیون هم به بعد از اینکه به صورت مستطیلی با چاقو برش دادید با دستتون یه فر بهش بدید و کمی بپیچونیدش.

    وقتی شیرینی ها از فر خارج شدن بذارید سرد بشن و بعد دوباره روشون شهد بریزید.

    نکات🔴🔴🔴

    ۱)حتما بعد از پهن کردن خمیر به شکل مستطیل دورش رو با چاقو ببرید تا هواگیری بشه.

    ۲)خیلی سریع عمل قالب زدن یا بریدن رو انجام بدید چون اگر خمیر سرد بشه پف نمیکنه.

    ۳)سوالی که برای خیلیا پیش میاد اینه که آیا خمیر خودش لایه لایست؟نه خمیر معمولیه ولی هنگام پخت خودش چند لایه میشه.

    برای درست کردن شهد :یک لیوان آب و نیم لیوان شکر یا با نقداری عسل که همراه کمی وانیل و زعفران در چند قاشق آب ریخته و مخلوط میکنیم 

    نوش جان  ..

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیر برنج

     

    مواد لازم ( برای 4 نفر) :

    200 گرم برنج

    به میزان دلخواه شکر یا مربا

    نصف پیمانه گلاب

    2 لیتر شیر

    150 گرم خامه

    طرز تهیه :

    برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم . بهتر است برنج را با مقداری آب از دو ساعت قبل خیس کنیم تا زودتر بپزد.

     بعد آب برنج را خالی می نماییم و برنج را با دو لیوان آب می گذاریم کمی بپزد و نرم شود. 

    بعد شیر را اضافه کرده و حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج آهسته بجوشد و کاﻤﻸ بپزد و غلیظ شود. 

    بعد گلاب را اضافه می کنیم و بعد از 2 تا 3 جوش، در صورت دلخواه خامه را در شیر برنج می ریزیم و بلا فاصله از روی آتش بر می داریم و در ظرف های یک نفره یا دیس می کشیم و با شکر یا شیره یا انواع مربا مصرف می کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کوکی ابر و بادی

    یه کوکی خوشمزه و راحت ، جون میده برای زمانی که بخواید واسه خودتون یا بچه های عزیزتون وقتی بیرونید ، چیزی تو کیفتون داشته باشید ، و یا برای یه عصرونه ی دلچسب کنار چای

    مواد لازم

    صد گرم کره آب شده در دمای محیط  نصف لیوان و دو ق غ پودرقند 

     نصف لیوان پودر نشاسته ذرت 

     یک لیوان و دو ق غ سرخالی آرد سفید یک ق چ سرخالی وانیل 

     یک ق چ سرخالی بکینگ پودر 

    یک تخم مرغ درشت ،

     همه را با دست مخلوط کنید تا خمیر به دست بیاید(اصلا ورز ندهید) اگر احساس کردید که مواد خیلی خشکه اصلا نگران نباشید کمی بیشتر مخلوط کنید خمیر به دست میاید ،

     خمیر را نصف کرده و به نصف آن یک ق غ پودر کاکائو اضافه کنید و مخلوط کنید با دست ، سپس همه خمیرها را قلقلی ریز کرده اندازه فندق و بعد دوتا قلقلی سفید و دو تا قلقلی کاکائویی کف دست گذاشته و با هم یک قلقلی بزرگتر درست کنید و خوب گرد کنید تا با هم میکس بشن و از هم جدا نشن ، میتونید هر بار به حالت مختلفی گردشون کنید تا شکلهای خوشگلی به دست بیاد ،

     بعد کوکی هارو توی سینی فر چیده و توی فر که از ده دقیقه تا یک ربع قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ربع قرار بدهید . 

    بعد از یک ربع فر رو خاموش کنید و اجازه بدین کوکی ها توی همون فر بمونه و سرد سرد بشه 

    و توی ظرف دربدار بچینید ، خیلی خوشمزست درست کنید و لذت ببرید ، 

    نوش جان

    نکته

     نیازی به چرب کردن سینی فر و کاغذ روغنی نیست . 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک پرتقال

    تخم مرغ سه عدد

    شکر یک و نیم پیمانه

    روغن مایع یک پیمانه

    پوست رنده شده  پرتقال دو قاشق غذا خوري

    آب پرتقال  1/4 پیمانه

    بیکینگ پودر دو قاشق چاي خوري

    شیر نصف پیمانه

    آرد سه پیمانه

    تخم مرغ ها را به همراه شکر حدود پنج دقیقه با همزن هم می زنیم. سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم بعد از مخلوط شدن پوست رنده شده پرتقال و آب  پرتقال را می ریزیم و در نهایت آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم سپس مایه  را درون قالب ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم .البته ممکن است زمان با توجه به فرهای مختلف کمی متفاوت باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک پنیر_مربایی

    کیک پنیر یکی از کیک‌های محبوب در سراسر جهانمی‌باشد اینبار ما یک کیک پنیر با تزئین مربا برای شما آماده کرده‌ایم که طعمی خوشایند برای شما خواهد داشت.

    مواد لازم :

    یک و نیم بسته کراکر گراهام، خرد شدهیک سوم فنجان شکریک فنجان گردو ، خرد شدهنصف فنجان کره ذوب شده900 گرم پنیر خامه‌ای نرم شدهیک فنجان شکریک فنجان خامه ترشسه عدد تخم مرغیک چهارم فنجان آرد همه منظورهدو قاشق غذا خوری وانیل

    طرز تهیه :

    ابتدا فر را روی 400 درجه فارنهایت ( 200 درجه سانتی‌گراد ) قرار می‌دهیم.

    یک و نیم بسته کراکر گراهام ، یک سوم فنجان شکر ، یک فنجان گردو ، نصف فنجان کره ذوب شده را درون یک میکسر ریخته و هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس در ته ظرف پخت پخش کرده و به مدت 10 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم تا تست شود و از اجاق خارج می‌کنیم.

    حال دما را به 175 درجه سانتی گراد کاهش می‌دهیم.

    آرد ، پنیر  و شکر را به وسیله هم زن هم می‌زنیم و سپس خامه ترش و تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم تا کاملا مخلوط شود.

    سپس مواد را درون ظرف پخت ریخته و به مدت 50 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم .

    و در پایان پس از خنک شدن با مربا آلبالو تزئین می‌کنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_بستنی_کاکائویی_با_میوه

    مواد لازم

    بستنی میوه‌ای در سه رنگ           یک و نیم لیتر

    وانیل                                            یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

    تخم‌مرغ                                        چهار عدد

    پودر شکر                                      هفت قاشق غذاخوری

    پودر کاکائو                                     دو قاشق غذاخوری

    آرد گندم                                        هفت قاشق غذاخوری

    شکلات تخته‌ای                             صد گرم

    بیکینگ‌پودر                                   یک قاشق مرباخوری

    کیوی، زردآلو و توت‌فرنگی              یک عدد

     

    با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ ” کیک بستنی کاکائویی با میوه“ خواهیم داشت.

     

    وسایل لازم😋😋

    دو قالب تفلون با لبه‌های دالبر یا گرد به قطر 24 و 27 سانتی‌متر. همزن برقی و فر.

    روش تهیه

    برای تهیه کیک کاکائویی

     چهار عدد تخم‌مرغ را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 7 قاشق غذاخوری پودر شکر مخلوط کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود.

    کیک بستنی 

    هفت قاشق غذاخوری آرد گندم، دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کم‌کم به تخم‌مرغ‌های زده‌شده اضافه می‌کنیم و با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم.

    دو قاشق غذاخوری شیر ولرم یا آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه کیک کاکائویی آماده شود.فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (200 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، ته دو قالب تفلون حدوداً به قطر 24 و 27 سانتیمتر کاغذ روغنی انداخته، چرب می‌کنیم و مایه کیک را در آن‌ها می‌ریزیم و در طبقه وسط فر برای مدت 10 الی 15 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که چنگال به کیک نچسبد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود و کاغذ آن را جدا می‌کنیم.

    بعد از پختن کیک، ته یکی از قالب‌های کیک کیسه فریزر قرار می‌دهیم. سپس با سه رنگ بستنی داخل قالب را پر می‌کنیم – بهتر است بعد از آنکه یک رنگ بستنی را در قالب ریختیم و روی آن را صاف کردیم، قالب را دو ساعت در فریزر بگذاریم تا بستنی سفت شود و بعد رنگ دیگر بستنی را روی آن بریزیم – در نهایت قالب پر شده را حدود 10 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا بستنی سفت شود. سپس بستنی‌ها را از قالب درآورده، کیسه فریزر آن را جدا می‌کنیم.کیک‌ها را در طرفین بستنی قرار داده، در صورت نیاز دور کیک بستنی را صاف می‌کنیم. 50 گرم از شکلات تخته‌ای را در یک ظرفی ریخته، در مایکرو ویو یا روی کتری در حال جوش قرار می‌دهیم تا ذوب شود (در صورت سفت بودن 20 گرم کره به آن اضافه می‌کنیم). سپس آن را روی کیک می‌ریزیم. بقیه شکلات تخته‌ای را روی آن رنده می‌کنیم.برای تزئین، یک عدد کیوی و زردآلو درشت را برش زده، همراه یک عدد توت‌فرنگی روی کیک بستنی قرار می‌دهیم.کیک بستنی را حدود 5 ساعت در فریزر قرار می‌دهیم تا آماده پذیرایی شود.

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان