خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۳:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_هلویی

    مواد میانی

    شیر 4 لیوان

    آرد 2 ق س

    شکر 4 ق س

    نشاسته 2 ق س

    وانیل 1 ق چ

    کره 1 ق س

    مواد لازم برای خمیر

    کره 2 و نیم ق سر خالی

    شکر 2 فنجان

    ماست 1 فنجان

    روغن 1فنجان

    تخم مرغ 1 عدد

    بیکینگ پودر 1 ق چ

    جوش شیرین کمی

    نمک کمی

    آرد به اندازه ای که به دست نچسبد

    مواد لازم برای تزیین

    رنگ خوراکی قرمز و زرد

    شکر 1 لیوان

    برگ نعنا

    طرز تهیه

    در قابلمه ای شیر و آرد و نشاسته و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم و میپزیم. بعد از پخت از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم.

    طرز تهیه خمیر

    کره را با حرارت اتاق و شکر و ماست و روغن مایع و تخم مرغ و نمک را داخل ظرف مورد نظر می ریزیم مخلوط می کنیم.

    روی آن بیکینگ پودر و جوش شیرین و به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد آرد میزنیم و ورز میدهیم.

    از خمیر به اندازه گردو برداشته و دور پوست گردوی نصف شده می کشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم می گذاریم.

    فر را از قبل با درجه 180 گرم می کنیم  و شیرینیها را داخل فر قرار داده تا بپزد روی شبرینیها باید سفید بماند و بهد از پخت سریعا از پوست گردوها جدا شود.

    مواد میانی را داخل شیرینی ها پر کرده و داخل آن بادام گذاشته و روی هم قرار می دهیم  و 5 دقیقه اجازه می دهیم تا سرد شود.

    در ظرفهای جداگانه رنگ قرمز و زرد را با آب مخلوط کرده نصف شیرینی ها را مانند عکس قرمز و نصف آن را زرد کرده به کمک فرچه. سپس داخل شکر می غلطلانیم و برگ نعنا را روی شیار آن قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک گریدر 

    خوش طعم و خوشمزه 

    مواد لازم 

    آرد 3 و نیم  پيمانه 

    سن ايچ 1 پيمانه (  یک دوم پيمانه سن ايچ یک دوم پيمانه آب )

    روغن مايع 1 پيمانه

    شكر  1 و نیم پیمانه

    تخم مرغ 5 عدد 

    بيكينگ پودر 2 ق م پر 

    وانيل یک چهارم قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    تخم مرغها را با شكر داخل كاسه همزن بريزيد و به مدت 10 دقيقه بزنيد تا حجم آن دو برابر شود

    روغن مايع و شربت پرتقال را مخلوط كنيد و به تدريج با دور كند همزن به تخم مرغها اضافه كنيد 

    وانیل رو اضافه کنید

    آرد و بيكينگ پودر را الك كرده وبه تدريج و دوراني به مايه كيك بيفزاييد 

    در صورت لزوم با دور كند همزن كمي هم زده تا گلوله هاي آرد باز شود 

    ته قالب را چرب كرده و آرد پاشي نموده و مايع كيك را در آن ريخته و در فر از قبل گرم شده با صد وهشتاد درجه به مدت تقریبی پنجاه دقیقه یا تا زمانی که تستر تمیز در بیاد بپزیید

    این کیک رو میتونید با سن ایچ اناناس هم درست کنید

    بسیار بافت نرم و خوشمزه ایی داره.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۰:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه گل رز شکلاتی

    موادلازم:

    شکلات تخته ای 450گرم

    عسل یک پیمانه

    (این مقادیر و میتونید به نسبت کم و زیاد کنید)

    طرز تهیه:

    شکلات و به روش بن ماری آب کنید بعد عسل و بهش اضافه کنید بعد مواد و مخلوط کنید تا خمیر چسبناکی به وجود بیاد بعد تو کیسه فریزر بزارید به مدت 6ساعت تو یخچال بعد سطح میز یا سینی رو با پودر قند بپوشونید خمیر و با وردنه پهن کنید گرد گرد قالب بزنید مثل گلبرگ بعد دونه دونه بپیچید طرز درست کردنش تو عکس براتون گذاشتم میتونید وقتی از شکلات تخته ایه سفید استفاده میکنید چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید تا گلتون رنگی بشه

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گل

    مواد لازم:

    125 گرم کره

    1/2 پیمانه ارد سبوس(برای ویتامین)

    1/2پیمانه روغن مایع 

    1/2پیمانه ماست 

    نصف پاکت پکینگ پودر

    1ق چ وانیل

    مقدار لازم ارد 

    شربت 

    3لیوان اب 

    3لیوان شکر 

    1.2قطره اب لیمو (برای جلو گیری از شکرک زدن...

    شربت:

    ابتدا شربت را اماده کرده اب و شکر را داخل ظرفی بر روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا شکر ذوب شود . سپس بعد از جوش امدن به مدت 15 دقیقه جوش امده و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود

    شیرینی:

    کره حتما باید به دمای محیط برسد. تمامی مواد را با هم ، همزده تا به شکل خمیر در اید. و 15 دقیقه صبر کنید.

    سپس با وردنه خمیر را یک دست کرده و به شکل های (تصویر) ادامه میدهمیم.

     وسط خمیر های برش داده شده(و به دلخواه میتونین  فندق بزارین.)

    وقتی گل ها درست شد در ظرف پیرکس مورد نظر از قسمت وسط چیده و ظرف را پر میکنیم. با دمای 170_180 تا زمانی که طلایی یا صورتی شود داخل فر قرار میدهیم. وقتی از فر خارج کردیم به مدت 2_3 دقیقه صبر کرده و شربت خنک شده را میریزیم . اگه خواستین همشو . اگه نه هم با توجه به میزان شیرینی که میخواین. بعد از 3_4 ساعت امادست چون  شربت باید  کاملا جذب بشه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک زبرا   (دو رنگ)

    موادلازم:

    تخم مرغ 5 عدد . شکر 1 لیوان . روغن 1/2 لیوان . ماست 1 لیوان . آرد سفید 2 لیوان

    وانیل 1 قاشق چایخوری . بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری . پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه : 

    درون کاسه تخم مرغ را با وانیل و شکر مخلوط کنید و با همزن بزنید سپس روغن و ماست را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید تا مخلوط یکدست و نرمی داشته باشید.

    ارد را چند بار الک کنید تا سبک شود سپس با بکینگ پودر مخلوط نموده و قاشق قاشق به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید و با قاشق آرام و یکنواخت مخلوط نمائید.

    کف قالب کیک را کاغذ روغنی بیندازید یا با روغن چرب کنید ، نصف مایه کیک را پودر کاکائو مخلوط نمائید ؛ نصف دیگر مایه کیک را بصورت ساده داخل قالب بریزید و نصف مایه کاکائویی را بصورت دایره ای روی ان اضافه کنید ( میتوانید بصورت نامنظم هم بریزید تا شکل های جالبی پس از پخت داشته باشید ).

    قالب کیک را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، کیک را پس از اماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و بصورت ساده یا تزئین شده سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۵:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کیک گوشت :

    یک قاشق س خمیرمایه روبایک ق غ شکرودوسوم پیمانه آب ،ده دقیقه گذاشتم تا عمل بیاد

    یک عددتخم مرغ وسه ق س ماست غلیظ وکمی نمک ویک سوم پیمانه روغن مایع وخمیرمایع عمل اومده روباهم مخلوط کردم

    س ق غ سیب زمینی آبپزروبه مواد اضافه کردم وحدودسه پیمانه آردالک شده راکم کم اضافه کردم بعد خمیرو یک ساعت استراحت دادم تا حجمش دو برابرشد

    برای مواد میانی من ازمواد ماکارونی به همراه کمی هویج آبپز نگینی استفاده کردم

    بعد ازاستراحت من خمیرو به شش قسمت تقسیم کردم،بعد هرقسمت رو بادست بازکردم،کمی ازمواد رو گذاشته وکمی پنیر پیتزا و بعدکامل خمیرو بستم ودرقالب چرب شده کنار هم قرار دادم نیم ساعت دیگه استراحت دادم،بعدبایک عددزرده وکمی زعفران رومال کردم ویکی درمیان با کنجدو سیاه دانه تزیین کردم

    درفر بادمای صدوهشتاد درجه برای حدود نیم ساعت

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسفناج با ماست

    آرد 2پ

    شکر 1پ

    تخم مرغ 2 عدد

    روغن مایع دو سوم پ

    ماست نصف پ

    بگینک پودر 1 ق غ

    وانیل مقداری

    پودر هل 1 ق چ

    اسفناج خام پوره شده 1پ

    نیم کیلو اسفناج خریده بودم که پاک کردم و فقط برگها رو جدا کرده و شسته و خرد کردم بعد با روغن مایع داخل غذاساز ریختم تا کامل پوره بشه. تخم مرغ و شکر و وانیل و هل و ماست رو با دور تند همزن خوب مخلوط کردم بعد مخلوط پوره اسفناج و روغن رو اضافه نموده و دوباره هم زدم ودر آخر آرد و بگینک پودر رو که سه بار الک کرده بودم کم کم به مایه کیک اضافه کرده و با دور کند همزن مخلوط کردم و مواد رو در قالب چرب شده ریختم و در فر از قبل گرم شده اول ده دقیقه با 200 درجه سانتیگراد و بعد به مدت نیم ساعت با 180 درجه سانتیگراد پختم.

    خیلی خوشمزه شده بود و اصلا طعم و بوی اسفناج نمی داد و به خاطر رنگ خوشگلش کیک متفاوتی بود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شیرینی نخودچی
    ارد نخودچی. 250 گرم
    روغن قنادی 125 گرم
    پودر قند. 125 گرم
    پودر پسته و خرفه و زعفرون برای تزیین
    زرده تخم مرغ یک عدد برای رومال
    پودر هل نصف قاشق چای خوری
    روغن و پودر قند باهمزن بزنین تا یکدست بشه،بادور کند همزن بزنین که روغن اب نشه،
    ارد نخودچی الک کنین و پودر هل بهش اضافه کنین

    بعد به روغن و پودر قند مخلوط شده اضافه کرده و با نوک انگشت خوب مخلوط میکنیم و ورز میدیم کاملا تا خوب خمیر تشکیل بشه حتی میتونین دوبار از چرخ گوشت هم رد کنین و خمیر حداقل دو ساعت تا سه ساعت یا حتی یک روز تو یخچال میزاریم و بعد درمیاریم از یخچال و وسط کاغذ روغنی یا نایلون میزاریم و با وردنه بازش میکنیم و قالب میزنیم،
    زرده تخم مرغ و زعفرون با هم مخلوط کرده و روی شیرینی اروم با قلمو میزنیم و پودر پسته میزنیم،
    رو سینی کاغذ روغنی میزاریم و شیرینیا میچینیم و میزاریم تو فر 170 درجه به مدت 25 دقیقه ،فقط در حدی که شیرینیا مغز پخت بشن رنگ زیر شیرینی نباید تغییر کنه انچنان،
    وقتی که تایمش تموم شده میزاریم تا کاملا سرد بشه و بعد از سینی جداش میکنیم،



  • ۱۵:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    شيرينى شكرپاره ويژه نوروز
    موادلازم كره ١٠٠ گرم
    اردسمولينا ٢ ق غ
    پودرشكر١/٢ پيمانه
    پودرنارگيل ٢ ق غ
    تخم مرغ ١ عدد
    روغن مايع ١/٣ پيمانه
    بكين پادر١/٢ ق چ
    ارد٢/٥ پيمانه
    كره روبا شكرميزنيم تا كرم شود بعدروغن مايع اضافه ومخلوط وتخم مرغ اضافه شودميزنيم تا يكدست بشه
    سمولينا ونارگيل وب پ اضافه شود
    اردرواول دوپيمانه اضافه ميكنيم اگرخميرچسبنده بوددوباره اضافه ميكنيم
    ازخميرگلوله برميداريم وداخل دست شكل ميديم به اندازه گردو هرمدلي خواستيم داخل سيني ميذاريم روشورومال ميزنيم وبا چنگال خط ميندازيم داخل فر١٦٠ درجه به مدت ٤٥ دقيقه تا روي شيريني طلايي بشه
    اين شيريني واقعا تردوخوشمزس وعلتشم اردسموليناس پس لطفا حذفش نكنين ممنون



  • ۱۷:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کاپ کیک موکا با تم ولنتاینی

     آرد 200گرم

    کره همدمای محیط 90گرم

    تخم مرغ2عدد درشت

    شکر 170گرم

    ماست شیرین 65 میلی لیتر

    پودر کاکائو 1قاشق غذاخوری سر پر

    نسکافه 1قاشق مربا خوری همراه با 5قاشق شیر گرم

    وانیل 6قطره

    بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری

    طرز تهیه:

    اول شکر وکره رو 5دقیقه بزنید تا کاملا پف کرده وسفید بشن.بعد تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید وهر تخم مرغ رو 1دقیقه بزنید بعد از تخم مرغ دوم وانیل وماست رو اضافه کنید ودوباره 2دقیقه بزنید وحالا نسکافه وشیر رو که با هم قاطی کردید اضافه کنید وبازم در حد مخلوط شدن بزنید .آرد وبیکینگ پودر وپودر کاکائو رو با هم مخلوط وسه بار الک کنید ودر دو مرحله با همزن به خورد مواد بدید زیاد نزنید فقط در حد مخلوط شدن.بعد داخل قالب کپسول بزارید ومواد رو با قیف داخل کپسول بریزید وداخل فر 180 درجه به مدت 30دقیقه بپزید .بعد از پخت بزارید تا سرد بشه وبعد با شکلات آب شده که طرحشو روی کاغذ روغنی کشیدید وکاملا سرد شده از روی کاغذ روغنی آروم جدا کنید تا نشکنه بعد روی کاپ کیک بزارید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی ملكه بادام

    دستور این شیرینیو نفیسه بانو از اعضای خوب کانال ارسال کردن

    مواد لازم:

    آرد                                 2پيمانه

    تخم مرغ                           1عدد

    کره                                  100گرم

    پودر هل                  يك دوم قاشق چايخوري

    شکر                                  2قاشق سوپخوري

    خامه                    1قاشق غذاخوري

    بکینگ پودر      يك هشتم قاشق چايخوري

    مواد لازم برای رویه شیرینی

    عسل                               يك دوم پيمانه

    بادام                                  يك پيمانه

    خامه                          يك هشتم پيمانه

    کره                                   40گرم

    زعفران دم كرده            2قاشق سوپخوري

     طرز تهیه:

    ۱.كره نرم شده +شكر رو خوب هم ميزنيم تا با هم مخلوط و يكدست بشه.

    2.پودر هل+تخم مرغ+خامه رو اضافه و هم ميزنيم تا با هم مخلوط بشن.

    3.آرد+بكينگ پودر رو با هم مخلوط و به مواد كم كم اضافه ميكنيم تا به صورت خمير دربياد.

    4.با دست كمي خمير رو ورز ميديم بعد به مدت نيم ساعت به خمير استراحت ميديم.

    5.خمير رو در قالب مورد نظر به طور يكنواخت پهن و با چنگال سوراخ میکنیم حالا قالب رو در طبقه وسط فر قرار ميديم با دماي170درجه سانتي گراد به مدت 10دقيقه تا زمانيكه دور خمير طلايي بشه. 

    6.براي رويه شيريني تموم مواد رو با هم مخلوط ميكنيم بعد ميذاريم روي حرارت به مدت 5تا۶دقيقه بجوشه. 

    7.بعد مواد رو روي خمير ميريزيم و دوباره در فر قرار ميديم اينبار در طبقه بالاي فر يا دماي 150درجه سانتي گراد به مدت 20تا25دقيقه تا روي شيريني طلايي بشه.

    8.بعد از سرد شدن به شكل مربع برش ميزنيم...

    .نکته:

    ۱.آرد رو الک کنید.*

    ۲.یکربع قبل فر رو روشن کنید.*

    ۳.اگه بعد از پخت  روی شیرینی رو خواستین تیره تر بشه گریل رو روشن کنید.*

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی کرم لیمویی

    کره 1 پیمانه

    شکر نصف پیمانه

    آرد 2 پیمانه

    مواد لازم برای کرم

    تخم مرغ 4 عدد

    شکر یک و نیم پیمانه

    آرد یک چهارم پیمانه

    آب لیموی تازه 2 عدد لیمو

    * دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت و یا 175 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

    * برای تهیه نان شیرینی، کره نرم شده و آرد و شکر را با هم مخلوط کنید و خوب به هم بزنید.

    * ترکیب آن‌ها را ته ظرف نسبتاً کوچکی، پهن کنید. با انگشت روی خمیر شیرینی، فشار دهید. دقت کنید که نباید ته ظرف به روغن آغشته شده باشد.

    * سپس ظرف را به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا نان شیرینی، طلایی رنگ شود و خودش را بگیرد.

    * برای تهیه کرم لیمو، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ‌ها و آب لیمو را به آن‌ها بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. مایه آماده شده را، روی نان شیرینی بریزید.

    * سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه داخل فر که از پیش گرم نموده‌اید، قرار دهید.

    * شیرینی‌ها بعد از اینکه سرد شوند، کمی سفت‌تر خواهند شد. آن‌ها را به شکل‌های متفاوت از جمله مثلث یا مکعب برش بزنید و داخل ظرف بچینید.

    * می‌توانید یک ظرف کرم لیمویی دیگر هم آماده کنید و با افزودن چند قطره رنگ خوراکی لیمویی، رنگ آن را تغییر دهید.

  • ۱۹:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    برشتوک فندق
    روغن 350 گرم
    پودر قند 500 گرم
    مغز فندق 400 گرم
    آرد سفید 500 گرم
    هل یک ق م

    روغن را روی حرارت داغ کرده آرد سفید الک شده را در روغن می‌ریزیم تا رنگ آرد، خرمایی شود.

    * مغز فندق تفت داده شده را به صورت پوره در آورده و به مخلوط روغن و آرد افزوده و کمی هم می‌زنیم.

    * سپس از روی حرارت برداشته پس از این که سرد شد پودر قند و هل را اضافه می‌کنیم.

    * ظرف مناسبی را چرب کرده و مایه آماده شده را روی آن پهن می‌کنیم تا کاملاً سرد شود.

    * پس از آن به صورت لوزی برش داده و با پودر قند، پسته یا شکلات رنده شده تزیین می‌نماییم.
  • ۱۹:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی میکادو

    آرد سفید 200 گرم

    شکر نرم 250 گرم

    روغن جامد 250 گرم

    پودر نارگیل 50 گرم

    دارچین 1 ق م

    کاکائو 2 ق م

    اسانس 2 قطره یا 1 ق م هل

    نان میکادو 4 تا 5 عدد

    آرد را روی حرارت تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود ولی رنگش زیاد قهوه ای نشود. روغن جامد را آب کرده می گذاریم تا کاملا سرد شود.

    همه مواد خشک را به غیر از آرد مخلوط کرده و روغن را به آرد اضافه می کنیم و بعد همه را مخلوط می کنیم. و روی حرارت گذاشته و هم می زنیم بعد که خوب روی حرارت مخلوط شد روی نانها به صورت لایه لایه میمالیم و وزنه ای سنگین روی آن میگذاریم و به مدت نیم ساعت میگذاریم بماند. سپس آن را بریده و پس از یک ربع آنها را در ظرف مورد نظر میچینیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    نان برنجی

    گلاب نصف پیمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    پودر شکر 175 گرم

    کره 250 گرم

    آرد برنج نیم کیلو

    تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزیین

    اول پودر شکر رو با کره نرم شده مخلوط کنید تا کمی یکنواخت شود. تخم مرغ را نیم ساعت در دمای اتاق قرار میدهیم و بعد به مواد اضافه میکنیم و مواد را هم بزنید. گلاب را داخل مواد بریزید و با قاشق مواد را خوب به هم بزنید. آرد برنج را که سه بار الک کرده نیمی از آن را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم سپس خمیر را با دست ورز میدهیم و کم کم بقیه آرد را به مواد اضافه میکنیم. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 24 ساعت در یخچال میگذاریم. فر را از قبل با دمای 150 درجه گرم میکنیم. سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه دلخواه گلوله هایی برداشته و بعد با مهر روی آن طرح میزنیم. روی شیرینی ها تخم خرفه یا سیاه دانه پاشیده و سینی را 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار میدهیم. به جای کره از روغن جامد هم میتوان استفاده کرد. طرح زدن روی خمیر را سریع انجام دهید اگر صبر کنید بعد از چیدن خمیرها روی همه مهر بزنید شیرینی ها ترک میخورند. میتوان داخل خمیر 2 تا 5 قطره زعفران آبکرده غلیظ اضافه کنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی با سفیده تخم مرغ

    سفیده تخم مرغ 2 عدد کوچک

    فندق پوست گرفته 80 گرم پودر شده

    پودر بادام 95 گرم

    آرد ساده 2 قاشق سوپخوری

    پودر قند 80 گرم

    مواد برای تزیین روی شیرینی

    شکلات سفید به میزان لازم

    شکلات تیره به میزان لازم

    پسته به میزان لازم خرد شده

    فندق به میزان لازم خرد شده

    سفیده های تخم مرغ را با درجه تند همزن برقی و به حالت دورانی بزنید تا فرم بگیرد. سپس به تدریج پودر قند را اضافه و حدود 6 دقیقه دیگربزنید. در ظرف دیگری پودر بادام و پودر فندق و آرد را با هم مخلوط کرده و به سفیده ها اضافه کنید و با قاشق هم بزنید. سپس مایه را در قیف ریخته و با ماسوره ساده به قطر یک ونیم سانت به صورت دایره های تو خالی روی سینی چرب شده قرار دهید و در فر که از قبل گرم کرده اید با حرارت 160 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید. 

    برای تزیین روی شیرینی شکلات سفید و تیره را جداگانه ذوب کرده و روی نیمی از شیرینی ها را با شکلات سفید پوشش داده سپس پسته خرد شده را روی آن بپاشید و روی نیم دیگر شیرینی ها را با شکلات تیره پوشش دهید و روی آن فندق خرد شده بریزید. این شیرینی بسیار ترد و خوشمزه است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    توپ های ترایفلی

    مواد لازم برای 25 قطعه:

    کیک خرد شده دو سوم پیمانه 

    بادام زمینی خرد شده یک سوم پیمانه 

    شکلات تخته*ای نیمه تلخ 50 گرم 

    خامه 3 قاشق غذاخوری 

    گلاب 2 قاشق غذاخوری 

    ترایفل به میزان لازم 

    روش تهیه:

    خامه و گلاب را مخلوط کنید.

    کیک و بادام*زمینی خرد شده را به آن اضافه نمایید.

    شکلات تخته*ای را به طریق بن*ماری ذوب کرده و به مواد بالا اضافه کنید.

    به اندازه یک توپ گرد و کوچک از مواد بردارید و به شکل گردو درآورید.

    سپس در ترایفل*های رنگی بغلتانید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید و در ظرف بچینید. شکلات*ها را می*توانید به جای ترایفل در پودر پسته و پودر نارگیل بغلتانید.

    * نکته:

    روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی مرمری رنگی

    کره یک فنجان نرم شده

    پودر شکر دوسوم پیمانه

    پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

    آرد دو فنجان

    رنگهای مختلف خوراکی به میزان دلخواه

    شکر 4 قاشق غذا خوری

    فر را با دمای 180 درجه گرم کنید. در کاسه بزرگی کره و پودر شکر و وانیل را با درجه متوسط همزن یا با قاشق بزنید تا مواد مخلوط شوند. آرد را اضافه کرده و مواد را خوب به هم بزنید. خمیر را به تعداد رنگهای مورد نظرتان به قسمتهای مساوی تقسیم کنید و هر تکه خمیر را در کاسه ای با یکی از رنگهامخلوط و به رنگ مورد نظرتان در آورید. مجددا هر خمیر رنگی را به دو قسمت تقسیم کرده و هر یک از قسمت ها را بر روی سطح آرد پاشی شده لوله کنید تا خمیر به صورت طناب هایی به بلندی 30 سانتی متر در آیند. به این ترتیب دو سری خمیر لوله ای شکل از همه رنگها خواهیم داشت. حالا همه خمیرها ی لوله شده را مانند طناب به هم بپیچانید و این کار را برای هر سری از خمیرها به صورت جداگانه انجام دهید. به این ترتیب دو عدد طناب رنگارنگ خواهیم داشت. از طنابها با چاقو تکه هایی به ضخامت یک و نیم سانتی متر به صورت حلقه ببرید. و هر کدام از آنها را بدون آنکه ورز دهید به صورت یک توپ در آورید و با فاصله 3 سانتی متر از هم در سینی فر چرب شده بچینید. شکر را در یک پیش دستی ریخته و ته یک لیوان ته صاف را چرب کنید ته لیوان را در شکر زده و بر روی هر یک از شیرینیها فشار دهید تا شیرینی ها پهن شود و به ضخامت نیم سانتی متر برسند. سینی فر را به مدت 7 تا 9 دقیقه یا تا زمانی که شیرینی ها سفت شوند در فر قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر شیرینی ها را در سینی خنک کرده و بعد از سینی خارج کنید. با این مقدار مواد 48 عدد شیرینی تهیه میشود. پس از بریدن تکه های یک و نیم سانتی متری از خمیر رنگارنگ آنرا به هیچ وجه آنها را ورز ندهید چون رنگهای آن ترکیب شده و حالت مرمری خود را از دست میدهد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی چرخ و فلک (ترکیه)

    دارچین 1 ق چ

    پودر کاکائو 1 ق م

    شکر 125 گرم

    کره 250 گرم

    تخم مرغ 2 عدد

    آرد 400 تا 500 گرم

    نشاسته ذرت 60 گرم

    کره و شکر را خوب هم بزنید تا شکر حل شود. سپس نشاسته و تخم مرغ و زنجبیل و دارچین و کاکائو و آرد را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیری شود که به دست نچسبد و مقداری از آن را برداشته گرد می کنیم  داخل کف دست فشار می دهیم با کمک چاقو روی آن را برشهای سطحی می دهیم و به شکل چرخ و فلک می شود. روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته و شیرینی ها را روی آن می چینیم و در فر با دمای 150 درجه از قبل گرم شده به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار می دهیم.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    اندازه گیری مواد
    روزانه تعداد زیادی از من در مورد اندازه گیری مواد سوال میپرسند.
    این لیست رچ جایی ذخیره کنید داشته باشید بسیار کاربردیه.
    هر پیمانه شیرینی پزی معادل یک لیوان 250 میلی لیتری است.
    ===================
    جدول اندازه گیری
    —---------------—
    کسانی که ترازو ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند :
    یک لیوان آرد 150 گرم
    یک لیوان شکر 230 گرم
    یک لیوان کشمش 180 گرم
    یک لیوان پودر قند 160 گرم
    یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم
    یک لیوان روغن مایع 220 گرم
    یک لیوان ماست 200 گرم
    یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم
    یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم
    یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم
    1 پیمانه آرد 150 گرم
    1 پیمانه شکر 200 گرم
    1 پیمانه روغن 200 گرم
    1 پیمانه شیر 250 گرم
    1 قاشق سوپخوری روغن
    20 گرم
    1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم
    1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم
    1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم
    1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم
    1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری
    1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری
    1 لیوان آرد 150 گرم
    1 لیوان شکر 230 گرم
    1 لیوان کشمش 180 گرم

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان