خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ایده نوروزی: ماکارون آلبالویی

    از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند. 

    •    تعداد: 22 عدد
    •    زمان تهیه: 35 دقیقه
    •    زمان خنک شدن: 30 دقیقه
    •    زمان پخت: 11 دقیقه

    مواد لازم

    •    1.5 پیمانه بادام خرد شده
    •    1 1/4 پیمانه شکر
    •    ¼ قاشق چایخوری نمک
    •    3 عدد سفیده تخم‌مرغ درشت 
    •    ¼ پیمانه شکر
    •    4 قطره رنگ غذای قرمز
    •    آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*

    
 وسوسه شیرینی‌ها ,طرز تهیه وسوسه شیرینی‌ها ,روش تهیه وسوسه شیرینی‌ها ,[categoriy]

    وسوسه شیرینی‌ها ,طرز تهیه وسوسه شیرینی‌ها ,روش تهیه وسوسه شیرینی‌ها ,طرز پخت وسوسه شیرینی‌ها ,آموزش پخت وسوسه شیرینی‌ها ,مواد لازم برای وسوسه شیرینی‌ها ,وسوسه شیرینی‌ها خوشمزه ,دستور پخت وسوسه شیرینی‌ها ,زمان پخت وسوسه شیرینی‌ها ,آموزش آشپزی ,آشپزی ,طرز تهیه انواع شیرینی خشک


    طرز تهیه

    1.    کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و آن را کنار بگذارید. 

    2.    در یک کاسه متوسط، بادام و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. در یک کاسه بزرگ دیگر، سفیده تخم مرغ، وانیل و نمک را با هم‌زن برقی با یکدیگر مخلوط کنید. سپس به تدریج شکر را اضافه کنید و با سرعت بالای هم‌زن هم بزنید. در این مرحله باید رنگ غذا را اضافه کنید و در آخر نیز بادام ها را بریزید. 

    3.    مخلوط سفیده تخم مرغ را درون کیسه شیرینیپزی بریزید. آنها را به صورت دایره در سینی فر با فاصله از هم بریزید. پیش از پخت، 30 دقیقه آنها را کنار بگذارید تا کمی خودشان را بگیرند. 

    4.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت روشن کنید. آنها را 11 تا 12 دقیقه بپزید. کوکی ها را روd توری قرار دهید تا خنک شوند. 

    5.    سپس روی سطح صاف نیمی از آنها از آیسینگ بادام زمینی بریزید و روی آنها یک لایه دیگر کوکی بگذارید تا ماکارون ها درست شوند. 
  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    آیسینگ کره بادام زمینی و آلبالو*

    مواد لازم

    • 3 قاشق غذاخوری کره آب شده

    • دو پیمانه پودر قند

    • یک قاشق غذاخوری شیر

    • نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

    • نصف پیمانه آلبالو خرد شده

    طرز تهیه

    1. در یک کاسه متوسط، کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. یک پیمانه پودر قند و عصاره بادام را اضافه کنید. آنها را با هم‌زن خوب هم بزنید. سپس یک پیمانه پودر شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید. در آخر بادام را اضافه کنید.
  • ۱۸:۵۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی های شکلاتی

    •    تعداد: 12 عدد

    •    زمان تهیه و پخت: 15 دقیقه

    مواد لازم
    •    ¾ پیمانه مربای آلبالو
    •    یک قاشق غذاخوری آب آلبالو
    •    10 عدد کوکی بزرگ شکلاتی
    •    450 گرم خامه شکلاتی 
    •    یک قاشق غذاخوری آب آلبالو
    •    10 عدد آلبالوی شیرین شده 


    طرز تهیه

    1.    در یک کاسه کوچک، مربای آلبالو و آب آلبالو را با یکدیگر مخلوط کنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط را روی کوکی هایشکلاتی قرار دهید. 
    2.    در یک کاسه متوسط، خامه شکلاتی را با یک قاشق غذاخوری آب آلبالو مخلوط کنید. شکلات را درون کیسه شیرینی پزیبریزید و سر آن قالب گرد بگذارید. آنها را روی کوکی ها بریزید و در آخر، یک عدد آلبالو روی هر کدام قرار دهید. کوکی شکری 

  • ۱۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی نوروزی پادرازی

    ,شیرینی, شیرینی نوروزی, شیرینی نوروزی پادرازی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    شیرینی, شیرینی نوروزی, شیرینی نوروزی پادرازی, شیرینی پادرازی, طرز تهیه شیرینی پادرازی, طرز تهیه شیرینی نوروزی, شیرینی برای عید, شیرینی برای سال نو

    برای پذیرایی از میهمانان تان در عید امسال شیرینی نوروزی پادرازی درست کنید.

    این شیرینی نوروزی مشهدی هست و طرفدارای خاص خودش رو داره و معمولا برای عید استفاده میشه.

    مواد لازم برای شیرینی نوروزی پادرازی :

    تخم مرغ : 2 عدد
    آرد برنج : 125 گرم
    پودر شکر : 150 گرم
    آرد گندم : 125 گرم
    پودر هل :1 چهارم قاشق چایخوری
    آرد نخودچی : 150 گرم
    کره : 250 گرم
    تخم مرغ اضافی ،کنجد،پودر پسته ،آب زعفران و روغن مایع برای تزیین.

     

    طرز تهیه شیرینی نوروزی پادرازی :

    کره نرم شده و پودر شکر رو با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید.تقریبا 5 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا شکر داخل کره حل بشه.
    تخم مرغها رو که نیم ساعت داخل دمای اتاق بودن رو یکی یکی به مواد اضافه کنید و با همزن خوب یکنواخت کنید.
    پودر هل رو هم به مواد اضافه کنید .
    هر 3 آرد رو داخل ظرف جداگانه با هم مخلوط کنید و 3بار اونها رو الک کنید این کار خیلی در کیفیت شیرینی نوروزی موثره پس لطفا کمتر از 3بار الک نکنید.
    آرد الک شده رو کم کم به مواد اضافه کنید و خوب با دست مواد رو ورز بدید.
    خمیر اماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و 1ساعت اجازه بدید داخل یخچال استراحت کنه.
    بعد از زمان همون نایلون رو روی سطح باز کنید و خمیر رو روی اون باز کنید.
    یه نایلون دیگه روی خمیر قرار بدید و با وردنه خمیر رو باز کنید.حالا نایلون رویی رو بردارید و خمیر رو به شکل دراز تقریبا مثل شیرینی زبان قالب بزنید.
    حالا دوباره نایلون رو روی شیرینی ها بندازید و باکفگیر کمی روی اونها رو فشار بدید تا پهن بشن.
    خمیر های آماده شده رو روی کاغذ روغنی یا سینی چرب شده فر بچینید و در ظرف جدا گانه ای 1عدد تخم مرغ(اضافه) و مقداری زعفران رو با هم مخلوط کنید وبهش کمی روغن مایع اضافه کنید و سطح شیرینی ها رو با اون برس بزنید.
    حالا با چنگال روی شیرینی ها خطوط عمودی ایجاد کنید و مثداری کنجد روش بپاشید و بذارید شیرینی ها داخل فری که از قبل با دمای 350درجه فارنهایت گرم شده قرار بگیره تا طلایی بشه.

  • ۲۲:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    گرانولای عسلی و دارچینی

    جو پرک 150 گرم 

    بادام شیرین 100 گرم 

    تخمه کدو 50 گرم 

    تخمه آفتابگردان 50 گرم

    روغن 2 قاشق غذاخوری 

    عسل 1/2 لیوان 

    کشمش 1/4 لیوان 

    دارچین 1 قاشق چایخوری

    گرانولا یا سریل میان وعده ای کم کالری و خوشمزه است که همراه با شیر صبحانه یا میان وعده ای عالی برای افرادیست که در رژیم غذایی هستند ، این میان وعده بدلیل دارا بودن مواد مغذی برای تمام افراد مفید است.

    طرز تهیه : 

    تمام مواد را داخل کاسه ای بریزید ، عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خوبی باهم ترکیب شوند ( اگر مخلوط کردن با قاشق مشکل بود از دست هایتان کمک بگیرید ).

    ته سینی را چرب کنید یا کاغذ روغنی قرار دهید ، مواد را داخل قالب یا سینی بریزید و با دست خوب فشرده کنید سپس در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 30 – 40 دقیقه قرار دهید ( میتوانید مدت پخت را بیشتر کنید ).

    پس از پخت اجازه دهید گرانولا خوب سرد شود سپس برش بزنید و داخل سلفون یا ظرف در دار بسته بندی کنید ( این گرانولا تا 1 ماه در یخچال قابل نگهداری است ) ؛ در صورتی که فر ندارید میتوانید این مواد را داخل قابلمه و روی حرارت تُست کنید.

    نکته ها : میتوانید به جای عسل از شکر قهوه ای یا سفید استفاده کنید ، میتوانید داخل گرانولا از انواع میوه های خشک استفاده کنید ، گرانولا به تنهایی یا برای تزیین و سرو دسر عالی است.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۲۲:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک چوبی شکلاتی(محبوب بچه ها)

    نام این دسر Cake Pops است و ظاهری شبیه به آبنبات چوبی دارد و جالب به نظر میرسد. 

    1.کیک اسفنجی رو کامل خورد میکنید و بعد با خامه مخصوص شیرینی داخل میکسر کاملا مخلوط میکنید (هر پوششی که دوست دارید روبرای مخلوط کردن انتخاب کنید.تا حدی باید اضافه کنید که کیک حالت خمیری پیداکنه تا حدی که هیچ بخشی از کیک خرده بدون پوشش نباشه. 

    2.با کمک دستتون با اسکوپ توپ درست میکنید.میتونید بذارید فریزر تا زودتر ببنده. 

    3.چوب هارو با شکلات سفید ذوب شده میزنید و فرو میکنید به توپهاتون 

    4.بعد کل توپ هارو آغشته میکنید(اینجا سلیقه ای میتونید با هرچیزی که دوست دارین مثل شکلات سیاه و ... آغشته کنید) 

    5.در آخر هر جوری که دوست دارین تزیین کنید.این توپ ها بسیار خوشمزه و ایده ی عالی برای تولد بچه هاست.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات مغزدار فندقی 

     این شکلات های خوشمزه با قالب های سیلیکونی درست شده اند. برای تهیه این شکلات از قالب های سیلیکونی یا قالب شکلات طلقی یا حتی طلق های کف جعبه های شکلات می توانید استفاده کنید.

    برای تهیه این شکلات ها ابتدا گاناش تهیه کنید.

    گاناش را بگذارید سرد و سفت شود.

    فندق ها را هم می توانید برشته کنید. برای این کار فندق ها رابا پوست در سینی فلزی بگذارید و درفر گرم قرار دهید. فندق ها که برشته شوند پوستشان به راحتی کنده می شود.

    سپس شکلات را آب کنید.

    قالب هارا با قلم مو به شکلات ذوب شده آغشته کنید:
    گاناش را سفت تهیه کنید و آماده کنار بگذارید. قالب هایی که با شکلات آغشته شده اند را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند:
    یک فندق بو داده را داخل حفره قالب بگذارید وروی آن گاناش بریزید. قالب را آرام به سطح کابینت بکوبید تا جاهای خالی با گاناش پرشوند:
    شکلات مذاب را در قیف بریزید و قالب را با شکلات مذاب پر کنید:
    قالب را در یخچال بگذارید تا کامل ببندد و سفت شود. شکلات ها را ازقالب جدا کنید:
    می توانید شکلات ها را با فویل های مخصوص شکلات بسته بندی کنید.

  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    موس شكلات كلاسیك 

    مواد لازم :

    شكلات خردشده: 180 گرم

    كره خردشده: یك‌چهارم فنجان 

    زرده تخم‌مرغ: 4 عدد

    وانیل: 3 قاشق غذاخوری

    خامه زده شده: یك فنجان

    روش تهیه :

    1.شكلات و كره را گرم كرده و با هم مخلوط كنید.
    2.زرده‌های تخم‌مرغ را با شكر مخلوط كنید و حدود 5 دقیقه به هم بزنید.
    3.مواد شكلاتی را به موارد بالا اضافه كرده و وانیل را اضافه كنید.
    4.خامه زده شده را آرام آرام به مواد اضافه كنید.
    5.مواد را در كاسه‌های آماده‌شده بریزید و در یخچال به مدت 4 ساعت نگهداری كنید.
    6.موس را با توت فرنگی تازه یا پودر قند سرو كنید.

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    موس شكلات


    مواد لازم

    شكلات تلخ و شیرین: 4 اونس (120 گرم)
    كره: 2 قاشق غذاخوری (28گرم)
    قهوه اسپرسو (اختیاری): 2 قاشق غذاخوری
    تخم‌مرغ: 2 عدد
    پودر تارتار: یك‌هشتم قاشق چای‌خوری
    شكر: 4 قاشق غذاخوری (60 گرم)
    وانیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
    خامه پرچرب: یك‌دوم پیمانه (120 میلی‌لیتر)

    تزئین:

    خامه فرم گرفته، نعنای تازه، شكلات رنده شده

    روش تهیه:

    1- در یك كاسه متوسط شكلات‌ها، كره‌ه و وانیل را ریخته و روی بخار آب گذاشته و هم می‌زنیم تا شكلات و كره كاملا آب و با هم مخلوط و یكدست شوند.

    2- پس از سرد شدن مایه شكلاتی، زرده تخم‌مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم و با همزن دستی با هم مخلوط می‌كنیم و درون یخچال قرار می‌دهیم.

    3- سفیده تخم‌مرغ‌ها را درون مخلوط‌كن ریخته، پودر تارتار را به آن افزوده و هم می‌زنیم تا سفیده‌ها كف كنند. در همین حال كه مخلوط‌كن در حال زدن سفیده‌های تخم‌مرغ است، كم‌كم شكر را به آن می‌افزاییم.

    4- خامه را درون ظرف ریخته و با مخلوط‌كن می‌زنیم تا زمانی‌كه كاملا سفت شود.

    5- سفیده تخم‌مرغ‌های زده شده را كم‌كم به مواد شكلاتی افزوده، سپس خامه را كم‌كم به آن‌ها افزوده و هم می‌زنیم.

    6- محصول به دست آمده را درون ظرف مخصوص خود بریزید و برای 2 الی 3 ساعت درون یخچال قرار دهید تا فرم بگیرد، پس از درآوردن از یخچال می‌توانید با خامه زده شده و نعنا یا شكلات رنده شده روی آن تزئین كنید.

    فوت قنادی

    اگر همزن یا كاسه مخلوط‌كن خیس باشد، سفیده تخم‌مرغ كف نمی‌كند.

  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شوکوبیس با موس شکلات سفید

     با اینکه دسرهای شکلاتی و کاکائویی خیلی زیاد و متنوع هستند، اما همچنان در حال پیشرفت هستند و هر لحظه یک نوع جدیدشان رونمایی می شود. خوب معلوم است چیزی که خوشمزه باشد باید هم طرفدار داشته باشد.
    مواد لازم برای شوکوبیس

    100 گرم بیسکوییت پودر شده
    1 عدد تخم‌مرغ
    2/1 پیمانه شکر
    120 گرم کره
    4/1 پیمانه پودر کاکائو
    1 ق س پوست پرتقال رنده‌شده
    2/1 پیمانه گردوی خرد شده

    مواد لازم موس شکلات سفید

    2/1 1 پیمانه شیر
    300 گرم شکلات سفید 2/1 پیمانه شکر
    3/1 پیمانه آب
    3 عدد زرده تخم‌مرغ
    2 ق م پودر ژلاتین
    2/1 1 پیمانه خامه فرم گرفته

    طرز تهیه:

    1. در یک کاسه تخم‌مرغ را با شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود. در یک قابلمه دیگر کره را با پودر کاکائو مخلوط كنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره آب شده و با پودر کاکائو مخلوط شود. حالا مخلوط تخم‌مرغ و شکر را اضافه کرده و آنها را خوب با هم مخلوط کنید، سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کمی خنک شوند.

    2. مواد داخل قابلمه را در کاسه بریزید. بیسکوییت پودر شده، گردوی خرد شده و پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه و آنها را با مواد مخلوط کنید.مواد حاصل را در قالب کمربندی ریخته و آن را به مدت حداقل 5 ساعت در یخچال قرار دهید. در این میان موس شکلات را آماده کنید.

    3. ژلاتین را در 3/1 پیمانه آب سرد به روش بن ماری حل کنید. در یک ظرف مناسب شیر را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی خیلی داغ شد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا شکلات‌ها کاملاً حل شوند، سپس آن را از روی حرارت بردارید. در یک قابلمه مناسب شکر را با آب مخلوط کرده و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. زرده‌ها را در یک کاسه کوچک خوب بزنید، سپس آنها را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید. مواد را سریع هم بزنید تا فرایند پخت زرده‌ها انجام شود. مخلوط شیر و شکلات را هم به مواد اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. قابلمه را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا مواد کاملاً خنک شوند. در انتها پودر ژلاتین و خامه را اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.

    4. قالب را از یخچال درآورید. موس را روی شوکوبیس بریزید، سپس دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید. بعد از حدود 4-3 ساعت که مواد سفت شد، قالب را از یخچال درآورید. مواد را از قالب جدا کرده و به‌دلخواه برش بزنید، سپس سرو کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     شیرینی های معطر اسكاتلندی 

     همه شیرینی‌ها ممكن است در ظاهر شبیه به هم باشند ولی مطمئن باشید همیشه با دیدن ظاهر آن فرمول مواد و پخت آنها را نمی‌توانید حدس بزنید. 
    مواد لازم

    120 گرم روغن صاف
    120 گرم پودر شكر
    1 عدد تخم‌مرغ
    1 ق‌س زنجبیل
    1 ق‌س دارچین
    2/1 ق‌چ جوز هندی پودرشده
    2 /1 ق‌م بیكینگ پودر
    2 /1 ق‌م جوش شیرین
    70 گرم ماست
    320 گرم آرد
    به میزان لازم شكلات تخته‌ای سفید و قهوه‌ای

    طرز تهیه:

    1. روغن و پودر شكر را در كاسه‌ای بریزید و با همزن به مدت یك دقیقه هم بزنید.تخم‌مرغ،زنجبیل، دارچین و جوز هندی را هم اضافه كنید و باز با همزن هم بزنید.

    2. بیكینگ پودر،جوش شیرین و ماست را هم به مواد دیگر اضافه كنید.در انتها آرد را به مواد اضافه كرده و با دست مخلوط كنید. فر را با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد روشن كنید.

    3. خمیر را با وردنه روی سطح تمیزی باز كنید تا حدود سه میلی‌متر ارتفاع داشته باشد، حالا ابتدا با رول دانه برجسته روی خمیر یک دور بکشید، سپس با قالب دلخواه خمیر را قالب بزنید و در سینی فر بچینید.سینی را در فر به مدت 12 تا 15 دقیقه حرارت دهید. بعد از این مدت سینی را بیرون بیاورید تا شیرینی‌ها خنک شوند.

    4. شكلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری (روی حرارت غیرمستقیم) آب كرده و شیرینی‌ها را با آن تزیین كنید.

  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تزیین کیک شکلاتی به شکل لیوان 

     فکر کنید در یک مهمانی کیکی را به همراه نسکافه به شما تعارف می کنند که به شکل لیوان است، جالب است، نه؟! جالب تر اینکه بعد از اولین برش می بینید که داخل آن هم کیک شکلاتی است. دیگر چه از این بهتر؟ حالا سعی کنید این کیک را برای مهمان هایتان درست کنید.

    مواد اولیه:

    ظرف شیشه ای کوچیک یا لیوان سرامیکی (که بشه داخل فر گذاشت) 10عدد
    خامه فرم گرفته 225 گرم
    رنگ خوراکی زرد طلایی مقداری
    خمیر شکلاتی 850 گرم
    گاناش شکلاتی (برای پر کردن داخل لیوان ها) مقداری
    پودر کیک شکلاتی آماده 1 بسته
    اسپری روغن مقداری
    فر رو از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    خمیر کیک رو طبق دستور روی جعبه پودر کیک آماده کنید. بعد، لیوان ها یا ظروف شیشه ای رو با اسپری روغن چرب کنید تا بعداً کیک ها به راحتی از قالب ها جدا بشن.

    بعد، ظرف ها رو توی سینی فر بچینید و خمیر کیک رو به طور مساوی تقسیم کنید و داخل اون ها بریزید.

    حالا سینی رو داخل فر قرار بدید و کیک ها رو به مدت ۲۰ دقیقه بپزید
    بعد از اینکه کیک ها رو از فر خارج کردید، بذارید ۱۰ دقیقه بمونن تا یه کم سرد بشن. بعد ظرف ها رو سر و ته کنید تا کیک ها خارج بشن. اگه دیدین چسبیدن، با یه چاقو دور تا دور کیک رو از ظرف جدا کنید. بعد بذارید کیک ها به طور کامل سرد بشن.

    در همین حین، یه کم گاناش شکلاتی درست کنید و بذارید سرد بشه.

    برای درست کردن گاناش، فقط به 340 گرم شکلات تخته ای شیرین یا تلخ یا شیری و 1 فنجان خامه پر چرب نیاز دارید.

    شکلات ها رو تیکه تیکه کنید و اون ها رو داخل یه قابلمه بریزید.

    عد از اون خامه رو اضافه کنید و بذارید جوش بیاد.

    مخلوط رو مرتب هم بزنید.

    صبر کنید تا شکلات تون کرمی، تیره و براق بشه.
    اگه می خواین همه ی لیوان هاتون یه اندازه باشن، اون ها رو با چاقو ببرید و ارتفاع همه شون رو هم اندازه (7.5سانت)ببرید. بعد با استفاده از یه چاقو، یه مقدار از وسط هر کیک رو در بیارید و توی حفره ی ایجاد شده، گاناش بریزید.
    حالا خمیر شکلاتی رو طبق sooran.com دستوردرست کنید و با مقداری رنگ خوراکی زرد طلایی اون رو رنگ کنید.

    روی تخته، یه مقدار پودر شکر بپاشید و خمیر شکلاتی رو با وردنه باز کنید. بعد 10 تا مستطیل به عرض 8 سانت و طول 20 سانت از خمیر در بیارید.
    با استفاده از نی، خط هایی روی خمیر ایجاد کنید که با لبه ی بالا حدود 1 سانت فاصله داشته باشن. این لبه، بعداً قسمت پایین لیوان رو تشکیل میده.

    حالا هر کدوم از این نوار های مستطیلی زرد رو دور یکی از کیک های شکلاتی بپیچید. اگه دیدید طول مستطیل زیاده یه کم ازش ببرید تا دقیقاً اندازه ی کیک تون بشه. برای اینکه لبه های انتهای خمیر به هم بچسبن، یه کم آب بهشون بزنید. همچنین می تونید از یه مقدار شکلات سفید ذوب شده هم برای این کار استفاده کنید. بعد با یه مقدار خمیر سفید، برای لیوان تون دسته درست کنید و اون رو هم با شکلات سفید ذوب شده به لیوان بچسبونید.
    درست قبل از اینکه کیک ها رو سرو کنید، خامه ی فرم گرفته رو روی اون ها بریزید.

  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینط ناپلئونی

     

    شيرينى ناپلئونى

     

     

    💁🏻چى نياز دارم؟!

    خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ  یک عدد

    خامه 400 گرم

     خاکه قند 5 قاشق سوپخوری

     سفیده تخم مرغ 4 عدد

     

    💁🏻چجور درست كنم؟!

    خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید. می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کیک گوشت

     

    كيك گوشت😋

     

    نمک و فلفل سياه وقرمز وادویه به میزان لازم ،زعفران دم كرده كمى ،بکینگ پودر نصف قاشق چاى خورى ،روغن نصف ليوان ،ماست ١ليوان،آرد٢ليوان ،تخم مرغ ٤عدد،پیاز ١عدد،گوشت چرخ کرده 300 گرم

    رب گوجه فرنگی ١قاشق غذا خورى 

    ،قارچ ١بسته بزرگ ،فلفل دلمه ى ١عددوپنير پيتزا

    پیاز را تفت دادم طلایی شد و گوشت چرخ کرده را اضافه کردم و تفت دادم ورب رو اضافه كردم وسرخ  كردم تا بوى خامى رب بره ونمك فلفل وزرد چوبه وقارچ خورد شده اضافه كردم  و کمی تفت دادم وفلفل دلمه ى اضافه كردم وكمى زعفران وبعد كنار گذاشتم 

    تخم مرغ ها رر با نمك وفلفل وكمى زعفران زدم تا یکدست و حباب دار شود ماست و روغن(نصف لیوان) ورا اضافه کرده و با همزن مجددا زدم وبکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوتا سه بار الک  كردم و كم كم به مواد اضافه كردم قالب رودیواره های آن را چرب كردم وكاغذ روغنى كف قالب گذاشتم نصف مایه کیک را داخل قالب ریختم و  گوشتم رو لایه لايه  وسط خمير ريختموروش رو با پنير پيتزا گذاشتم  (سعی کنید به دیواره قالب نریزید)سپس باقی مایه کیک را روی آن ریختم وباز پنير ريختم (پنير دلبخواه مى تونيد اصلا توى كيكتون نريزيد )و فر رو 10 دقیقه گرم کردمبا شعله 180 درجه سانتی گراد و به مدت ٤٠دقیقه در طبقه وسط قرار دادم وبعداز خنك شدن از قالب جدا كردم وسروكردم 

     

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شيرينى ناپلئونى

    خمیر ورقه شده یا خمیر هزار برگ  یک عدد

    خامه 400 گرم

     خاکه قند 5 قاشق سوپخوری

     سفیده تخم مرغ 4 عدد

    خمیر ورقه شده را به قطر 1 سانتیمتر و به فرم مستطیل باز کنید و در سینی مخصوص فر قرار دهید. فر را با درجه حرارت 450 درجه فارنهایت به مدت یک ربع گرم کنید و سپس سینی را روی اولین پنجره فر از طرف پائین، به مدت نیم ساعت قرار دهید تا خمیر کاملا برشته و ورقه شود. سینی را از فر در آورده و بگذارید کاملا سرد شود. بعد 400 گرم خامه را با 5 قاشق سوپخوری خاکه قند بزنید تا فرم بگیرد. 4 عدد سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید(با همزن یا چنگال) تا کاملا سفید شده و وقتی ظرف را برمی گردانید نریزد. سپس سفیده را با خامه مخلوط کنید. خمیر برشته (نان) را که ورقه ورقه شده و به راحتی از هم جدا می شوند، از قطر دو نیم کنید و لای هر ورقه مقداری خامه بمالید و ورقه دیگر را روی آن قرار دهید و با دست کمی روی نان ها را فشار دهید. سپس بصورت مربع مربع نان های خامه ای را ببرید. در آخر کار روی شرینی ها خاکه قند و پودر پسته بپاشید. می توانید قبل از گذاشتن خمیر در داخل فر نیز خمیر را به صورت مربع های یکسان ببرید و سپس در فر قرار دهید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک باقلوا

    تخم مرغ 3 عدد

    شکر 1 پیمانه

    روغن 1/3 پیمانه

    وانیل 1/4 قاشق چای خوری

    پودر نارگیل 1/2 پیمانه

    آرد سفید 2 پیمانه

    بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری

    ماست یا شیر 2/3 پیمانه

    مواد مزین:

    1 زرده تخم مرغ و 1 ق چ زعفران آبکرده و 1 ق غ پودر شکر

    مواد شربت:

    شامل 2 پیمانه شکر ...1 پیمانه اب ....1/4 پیمانه گلاب ..زعفران حل شده 2 ق غ ... فر را روی حرارت 180 روشن میکنیم.

    تخم مرغها و وانیل را زده تا حجم آن دو برابر شود. سپس شکر را در دو تا سه مرحله اضافه میکنیم و با دور متوسط زده تا مایع کشدار شود.

    روغن را میریزیم و 1 دقیقه میزنیم. ماست را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر میزنیم.

    بیکینگ پودر را در آرد ریخته و یک پنسه نمک هم میریزیم و آرد را روی مواد الک میکنیم و پودر نارگیل را هم میریزیم و با همزن زده تا مایع صاف شود.

    حالا قالب را روغن مالی کرده و آرد میپاشیم و آرد اضافه را میگیریم و مواد را داخل قالب میریزیم.

    این کیک را برای 40 دقیقه در فر میگذاریم ، و میپزیم.

    در فاصله ای که کیک میپزد ... مواد مزین را درست میکنیم . زرده و پودر شکر و زعفران را مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم ... شربت را هم درست میکنیم ... تمامی موادش را با هم مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا مثل عسل شل شود.

    وقتی کیک پخته شد از فر در میاوریم و همانطور که گرم است مواد مزین را روی آن با برس میمالیم و به دلخواه خشکبار روی آن میریزیم و تزیین میکنیم و مجددا برای 5 دقیقه گریل را روشن کرده و در فر میگذاریم تا طلایی شود.

    بعد از طلایی شدن آنرا از فر در آورده و شربت را روی آن میدهیم تا کاملا به خورد کیک برود ... میزان ریختن شربت با شماست که چقدر شیرین شود.

    اگر شربت اضافه آمد آنرا برای دفعه بعد در یخچال نگهداری کنید.

    بعد از شربت میتوان روی کیک را پودر نارگیل بریزیم ... برای تهیه کیک باقلوا اصلا کاغذ روغنی استفاده نکنید چون کیک شربت دارد و کاغذ به کیک می چسبد ... کیک باقلوا آماده است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پفکی گردوی_شیرینی نوروزی

    زرده تخم مرغ  ۴عدد

    شکر  ۱۵۰ گرم

    وانیل   ۱ق چایخوری

    پودر هل   کمی 

    گردو خورد شده   ۱ لیوان

    همه موادو بجز گردو مدت ۱۵ دقیقه می زنیم تا کرم رنگ وکشدار شود، بعد گردو خورد شده را اضافه می کنیم و با قاشق خوب مخلوط می کنیم،

    روی سینی کاغذ روغنی پهن می کنیم و از مواد با قاشق مربا خوری ، با فاصله میریزیم روی سینی و روی ان پودر پسته می ریزیم. 

    در طبقه وسط فر حرارت ۱۵۰ به مدت ۱۲ تا ۲۰ دقیقه ، بستگی به فر داره

    مواظب باشید نسوزه.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    مرسیییییییییییی دوست جون...
    میخوام برای مانیا و همینطور برای عیدمون خودم شیرینی درست کنم...مطمونم خیلی کمکم میکنه این تاپیک
  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    زیباکده
    مامان مانیا : 
    مرسیییییییییییی دوست جون...
    میخوام برای مانیا و همینطور برای عیدمون خودم شیرینی درست کنم...مطمونم خیلی کمکم میکنه این تاپیک
    زیباکده

    آفرین ، عالیه 

    منم امسال شیرینیهای عیدو خودم درست میکنم ، سالهای قبل فرصت نمیکردم ولی امسال حتما درست میکنم 

    موناجون عکس شیرینی های خوشمزتو تاپیک ببین چی پختم برامون بزار

    http://www.zibakade.com/Topics/ببین-چی-پختم-TP15084-PI472157/

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك  مافین دابل چاکلت 

    مواد لازم برای 12 عدد:

    تخم مرغ هم دمای اتاق 3 عدد

    شکر 2/3 پیمانه 130 گرم

    نمک 1/2 ق چ 

    وانیل 1 ق چ

    آرد 1 _2/3 پیمانه یا 210 گرم

    بیکینگ پودر 2 ق چ 

    خامه صبحانه 1 پیمانه 250 گرم 

    کاکاؤ تلخ 1/3 پیمانه یا 40 گرم(مهام:پودر کاکایوی هلندی به صورت فله ای هست که هر چه تیره تر باشه تلخ تر و خوشمزه تر میشه اگر در دسترس ندارید از پودر کاکایوی معمولی استفاده کنید)

    شکلات تلخ یا شیری 120 گرم(مهام:خورد شده به اندازه نیم بند انگشت)

    طرز تهیه :

    ابتدا فر رو 180 درجه روشن کنید و بذارید تا داغ بشه.

    تخم مرغها، شکر و نمک رو کاملا بزنید تا حجمشون 2_3 برابر بشه تقریبا 5_7 دقیقه با دور کند همزن.

    آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید.خامه رو کاملا بزنید تا پف کنه و حجمش دو برابر بشه، کاکاؤ رو به خامه اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.خامه رو به تخم مرغها اضافه کنید و در حد مخلوط شدن بزنید بعد آرد رو اضافه کنید و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید.

    شکلاتها رو به سلیقه خودتون خرد کنید و 2 ق غ کنار بذارید و بقیه اش رو باقاشق آرام بامواد مخلوط کنید.قالب کاپ کیک رو کپسول بذارید و از مواد تا نصف تو کپسولها بذارید وروشون رو مقداری شکلات خرد شده بذارید و  در فر بمدت 25 دقیقه یا تا وقتی تسترتون تمیز اومد بیرون بذارید، این مافین بهترین و خوشمزه ترین نوع کیک شکلاتی بود که درست کردم بعلت داشتن خامه تو موادش بافت خیلی لطیفی داره در عین حالی که اصلا سنگینی کره رو نداره و خیلی خوب پف میکنه، امیدوارم درست کنید و در کنار عزیزانتون به خوشی نوش جان کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان