خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک باقلوا مینی لوف

    دستور ارسالی از زینب عزیز یکی از اعضای کانال:

    باقلوای مینی لوف 

    مواد لازم:

    آرد     240گرم

    تخم مرغ   3عدد

    شکر    100گرم

    شیر    1/2پیمانه

    کره آب شده   90 گرم

    وانیل   1/4قاشق چایخوری

    بکینگ پودر   1قاشق چایخوری

    نمک  یک پنسه

    مواد میانی:

    پودر بادام یا پسته   1/2پیمانه

    دارچین   1/2قاشق مرباخوری

    شکر 1قاشق مرباخوری

    موادلازم جهت شربت :

    شکر   350گرم

    جوهرلیمو   1/2قاشق چایخوری

    آب 1/5پیمانه 

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن حدود 10 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود حالا کره آب شده را اضافه کنید و باز با همزن بزنید شیر را کم کم به مواد اضافه کنید و در حین اضافه کردن با همزن بزنید آرد و بکینگ پودر و نمک را 3 تا 4 بار الک کنید و کم کم به مواد بالا اضافه کنید و با لیسک خیلی آروم و دورانی هم بزنید تا پف کیک نخوابد قالب مینی لوف را چرب کنید و 1/3از مایه را در قالب بریزید و روی آن را یک لایه از مخلوط پسته و دار چین و شکر بریزید و دوباره مابقی مواد را بریزید حواستون باشه قالب را پر نکنید و جا برای مف کیک هم بذارید حالا قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بذارید تا طلایی بشه در این مدت شربت رو درست کنید  آب و شکر رو مخلوط کنید و روی حرارت بذارید بعد از جوش اومدن جوهر لیمو رو اضافه کنید و بذارید تا شربت قوام بیاد و غلیظ بشه بعدازپخت کیک باقلواهمونطورکه مینی لوفهاتوی قالب هستند روی اوناازشربت قوام اومده طی چندمرحله بریزید تاشربت به خوردباقلوابره بعدازقالب دربیارید وسروکنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    انواع کیک و شیرینی

    کاکا نوعی کلوچه می باشد که مخصوص استان گیلان است.

     

    مواد لازم 

     

    آرد گندم : 150 گرم (يك پيمانه)

    كدو حلوايي پخته و له شده : يك پيمانه

    تخم‌مرغ : يك عدد

    شكر : نصف پيمانه

    بيكينگ پودر : يك قاشق چايخوري

    گلاب يا شير : نصف پيمانه

    گردو خرد شده : در صورت تمايل نصف پيمانه

    دارچين، هل و روغن : به ميزان لازم

     

     

    طرز تهیه :

     

    تمام مواد را باهم مخلوط كرده و مي‌‌گذاريم نيم ساعت بماند، سپس به شكل دلخواه (يا دايره‌هاي كوچك) درآورده، در روغن سرخ مي‌‌كنيم. در هنگام مصرف، مي‌‌توانيد كمي پودرقند و دارچين روي آن بپاشيد و با خلال پسته تزئين كنيد. ⓡⓤⓨⓐ

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۳/۱۱/۱۳۹۴   ۱۶:۲۱
  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کلوچه کنجدی 

    مواد لازم 

    پودر بادام: 1.5 لیوان

    عسل: نصف لیوان 

    ارده: نصف لیوان 

    روغن کنجد: 2 قاشق غذاخوری 

    بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری 

    کنجد: نصف لیوان 

    وانیل یا هر نوع اسانس شیرینی

    نمک: به مقدار لازم

    چطور بپزم:

    ابتدا اسانس و پودر بادام، عسل، بکینگ‌پودر، ارده و روغن کنجد و نمک و کنجد را در یک ظرف بریزید و خوب مخلوط و خمیری منسجم و لطیف تهیه کنید.

    فر را از قبل گرم کنید. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. از خمیر کلوچه، به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را در دست گرد کنید و به شکل توپی کوچک درآورید و با فاصله در سینی فر بچینید و در طبقه وسط فر با حرارت 175 درجه سانتیگراد، به مدت 8 تا 10 دقیقه قرار دهید.

    بعد از خنک شدن از کاغذ جدا کنید و در ظرف دردار بگذارید تا کلوچه‌ها نرم و ترد باقی بمانند. این کلوچه‌ها را با یک لیوان شیر یا یک فنجان چای به‌عنوان میان‌وعده میل کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك شارلوت آناناس

    ابتدا کف ظرف نایلون انداخته و کیک های رولتی رو برش داده و از کنار هم در قسمت دیواره و کف قالب می چینیم. سپس پودینگ درست کرده و روی کیک ها میریزیم . وقتی کمی خنک شد میوه یا کمپوت آناناس رو چیده و برای فیکس شدنش کمی از ژله آناناسی که درست کرده ایم و خنک شده رو مورد استفاده قرار میدیم. وقتی غلظت ژله در حد سفیده تخم مرغ شد آنرا به روی آناناس ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خودش رو بگیره. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شيرينى شيريني هلو ايتاليايي

    مواد مياني:

    پنير ريكوتا يا پنير خامه اي   ٥٠٠ گرم + ٢ ق غ

    شكر.         ١١٠ گرم

    وانيل.         يك دوم ق چ

    رنده پوست پرتغال.         يك عدد

    پنير را با شكر تا حدي ميزنيم كه نرم و لطيف بشه بعد وانيل و رنده پوست پرتغال رو اضافه كرده و مخلوط ميكنيم و در ظرف دربسته در يخچال گذاشته تا زمانيكه كوكي ها آماده شود. مواد مياني را ميتوان از شب قبل هم آماده كرد.

    مواد لازم كوكي هلو:

    آرد الك شده.            ٥٤٠ گرم

    ب پ.             يك ق غ

    تخم مرغ بزرگ          ٣ عدد

    شكر.            ١٥٥ گرم + ٣ ق چ

    شير.             ١٢٠ ميلي ليتر

    كره آب شده.         ١١٥ گرم

    رنده پوست ليموترش.       يك عدد

    طرز تهيه:

    ابتدا فر رو با ١٨٠ درجه روشن ميكنيم. 

    در ظرف مناسبي آرد و ب پ را الك كرده و كنار گذاشته. در ظرف ديگري با ليسك ( يا ميكسر) تخم مرغ را كمي زده شكر را اضافه نموده و مخلوط كرده بعد شير و كره آب شده و رنده پوست ليمو را هم اضافه كرده و مخلوط كرده تا حالت كرمي و لطيفي بدست آيد. بعدطي دو تا سه مرحله آرد را به اين مواد اضافه كرده تا خوب با هم مخلوط شود. اگر ديدين خمير به دست ميچسبه يك يا دو قاشق آرد اضافه ميكنيم. 

    خمير رو ٥ دقيقه استراحت ميديم. 

    به دو طريق ميتوان اين شيريني رو آماده كرد 

    -روي نصف پوست گردو روغن ماليده و خمير ها رو به شكل توپهاي گرد درآورده و روش ميكشيم كه قشنگ به فرم گردوي نيمه شود

    - يا اينكه از خمير دايره هاي كوچك برداشته و روي سيني فر گذاشته كه همينجوري بپذد. 

    مزيت راه اول اين است كه داخل شيريني بعد از پخت گود ميمونه و احتياج به خالي كردنش نداريم ولي در راه دوم خمير بيشتري از بين ميره چون بايد درون شيريني بعد پخت و همانطوري كه داغ هست خالي بشه ولي راه راحتتري است.

    وقتي خمير رو رو پوست گردو كشيدين درون فر ميذارين به مدت ١٥ دقيقه البته واسه من ٢٠ دقيقه زمان برد. اين زمان بستگي به فرتون داره.

    بعد از ١٥ دقيقه چك كنين اگه رنگ كوكي كمي تغيير كرد كافي است وگرنه ٢ تا ٣ دقيقه ديگه بهش زمان بدين. بعد از فر خارج كرده و سيني آماده بعدي رو داخل فر بگذارين.

    در انتها در يك كاسه شكر معمولي را كنار دست گذاشته، در ظرف ديگه آب ميوه معمولي يا دو تا سه ق غ آب رو با چند قطره رنگ قرمز مخلوط كرده و در در ظرف ديگه ٣ ق غ آب رو با رنگ زرد مخلوط كنين و كنار دستتون بذارين. داخل اين مايعات ميتوان اسانس هم اضافه كرد كه قاعدتا اسانس پرتغال مناسبه چون داخل كوكي ها از پوست پرتغال استفاده شده. 

    بعد از اينكه خوب خنك شد، كرمي رو كه آماده كردم داخلش ميريزم ( هر كرمي رو ميتوان داخلش استفاده كرد، ميتوان مرنگ ليمو، كرم ليمو، كرم پاتيسير يا چاكلت گاناش درست كرد و داخلش ريخت) وقتي كرم را داخلش گذاشتيم و بستيم، دو تاانگشت را بين وسط دو تا كوكي ها قرار بدين و وسط اون رو رول كنين تو رنگ زرد بعد با برس يا حتي با انگشت از رنگ قرمز به لپهاي اي كوكي بزنين و رنگ كنين و فوري داخل شكرزده و با نعناع به آن برگ بدين

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کرم کیک کاراملی

    مواد لازم کیک:

    تخم مرغ 2 عدد

    کره 50 گره

    شکر 2/1  پیمانه و 5 قاشق غذاخوری

    شیر 2/1 پیمانه

    آرد 1و3/1 پیمانه

    بیکینگ پودر 1.5 قاشق چایخوری

    دارچین 2/1 قاشق چایخوری

    نمک 1 پینچ

     

    مواد لازم کرم کیک:

    شیر 2 پیمانه

    آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری پر

    دلسه دلچه 3/2 قوطی .... طرز تهیه دلسه دلچه این لینک!

    پودر ژلاتین 2 قاشق چایخوری

     

    اول برای کیک کارامل درست میکنیم! 5 قاشق شکر رو با 4 قاشق آب میذاریم روی حرارت بدون هم زدن! فقط گاهی ظرف رو تکون میدیم وقتی کارامل شد کف ظرف رو توی آب سرد میزنیم تا خنک بشه و کارامل نسوزه! نصف قاشق از کره رو میریزیم توی کارامل و هم میزنیم! وقتی از حرارت افتاد شیر رو اضافه میکنیم! اگه کارامل خیلی داغ باشه شیر میبره و کلش رو باید بریزین دور!

    اگه شیر با کارامل حل نشد یه کوچولو بذارین روی بخار اب تا کارامل توی شیر حل بشه!

    حالا کارامل رو میذاریم خنک بشه

    آرد و بیکینگ پودر و دارچین و نمک رو سه بار الک میکنیم

    فر رو روی 175 درجه میذاریم و قالب رو چرب میکنیم و بعدم ارد پاشی! من قالب 20 سانتی گرد استفاده کردم

    کره رو با شکر خوب میزنیم تا پف کنه و کرمی بشه!

    تخم مرغا رو دونه دونه اضافه کنیم و 2 3 دقیقه میزنیم

    3/1 از آرد رو مخلوط کرده بعد نصف کارامل رو که با شیر مخلوط کردیم میریزیم، دوباره 3/1 از آرد و بعد مابقی کارامل! و در آخر باقی آرد رو میریزیم و مخلوط میکنیم

    فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر!!!

    مایه ی کیک رو میریزیم توی قالب و میذاریم توی فر تا بپزه!

    تقریبا 40 دقیقه طول میکشه اما شما طبق فر خودتون بعد از 35 دقیقه تستش کنین

     

    تا کیک بپزه کرم کیک رو آماده میکنیم

    پودر ژلاتین رو روی 4/1 پیمانه آب سرد میریزیم و به روش بن ماری میذاریم ذوب بشه

    شیر رو با آرد ذرت مخلوط میکنیم و میذاریم روی حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه!

    از فرنی کمی شلتر!

    بعد دلسه دلچه رو اضافه میکنیم و دوباره روی حرارت میذاریم تا کمی غلیظتر بشه

    از روی حرارت برداشته و ژلاتین ذوب شده رو بهش اضافه میکنیم و میذاریم خنک بشه توی دمای محیط! نباید رویه ببنده که البته تو شرایط عادی این کرم نمیبنده!!!

     

    کیک رو از فر در میاریم و روی توری خنکش میکنیم ( از این مراحل عکس ندارم نمیدونم چرا؟!!  )

    قالبش رو میشوریم و سلفون میکشیم

    از کرم کیک به اندازه ی 1 سانت توش میریزیم و میذاریم یخچال تا ببنده!

    کیک رو از وسط نصف میکنیم

    نصف کیک رو توی قالب روی کرم بسته شده میذاریم میشه یه کوچولو از دور کیک رو برید تا راحت توی قالب بره و دورش رو هم کرم بریزیم

    کمی بیشتر از نصف کرم باقی مونده رو میریزیم روی کیک! دور کیک و روش کامل کرم باشه!

    میذاریم یخچال تا ببنده!

    آخرین مرحله نصفه ی دیگه کیک رو روش میذاریم و باقی کرم رو روی کیک میریزیم ،اول اطرافشو بعدم روش!

    کرم کیک رو میذاریم برای 4 تا 5 ساعت توی یخچال! 

    بعد از 5 ساعت توی ظرف سرو برمیگردونیم و سلفون رو ازش جدا میکنیم!

    من با دلسه دلچه و شکلات چیپسی تزیینش کردم، بی نهایت طعم و بوی کارامل داره! 

     

    تقریبا برای 7 تا 8 نفر هم مناسبه! چون سنگینه و یه برش ازش سیر میکنه! تازه بافت کیک هم خیلی خوب و نرمه و با کرم خیلی مطلوب تر شده!

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی رنگین کمان سورپرایز - هديه ولنتاين 

    اگر می خواهید برای شب یلدا و یا روز ولنتاین یه بیسکوییت شیک و خوشمزه داشته باشید، امروز نوعی کوکی رنگین کمان رو در نظر گرفتیم که برخلاف ظاهرش خیلی هم راحته.

    مواد لازم برای تهیه کوکی

    آرد ۴۰۰ گرم

    کره ۲۲۰ گرم

    پودر قند ۱۷۵ گرم

    وانیل مقداری

    جوش شیرین یا بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

     تخم مرغ ۱ عدد

     نمک ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    پودر قند و کره نرم شده ( به دمای اتاق رسیده و حالت نیمه آب پیدا کرده) را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد یکدست شوند ( تخم مرغ و کره باید هم دمای محیط باشند ).

    آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید، این کار به دلیل سبک شدن و پف کردن خمیر هستش پس حتما با الک شیرینی پزی این کار را ۲ یا ۳ بار انجام دهید. سپس کم کم به مواد قبلی اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد مخلوط شدند با دست کمی خمیر را ماساژ دهید تا یکدست شود، اصلا لزومی به ورز زیاد نیست چون خمیر سریع به روغن می افتد و کار خراب می شود.

    خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و رنگ های رنگین کمان را با رنگ خوراکی ایجاد کنید و قسمتی از خمیر را ساده نگه دارید.خمیرها را داخل نایلون قرار داده و  به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    سپس روی سطح کار کاغذ روغنی قرار دهید و روی ان کمی آرد بپاشید لزوما کاغذ روغنی هم لازم نیست می تواند سطح صاف و تمیزی را برای این کار انتخاب کنبد و خمیر را به قطر ۱-۲ سانتیمتر پهن کنید. خمیر های رنگی را مطابق ترتیب رنگ های رنگین کمان روی یکدیگر قرار داده و با کاتر قلب برش دهید.

    سپس خمیر ساده را باز کرده و قلب های رنگی را به صورت موازی و پشت هم داخل خمیر قرار داده و خمیر را درو آنها به آرامی رول کنید. فشار بیش از اندازه سبب به خوردن شکل قلب ها خواهد شد.

    مهم : سپس داخل ترافل بغلطانید و برش بزنید. این برای زیبایی کار حتما لازم است و حتما باید قبل از پخته شدن داخل فر باشد

    درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بیسکوییت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.

    پس از پخت بیسکوییت ها بسیار ترد و شکننده هستند ، باید اجازه دهید بیسکوییت ها به مدت ۳ – ۵ ساعت در سینی بمانند تا خنک شوند سپس به ظرف اصلی انتقال دهید ، این بیسکوییت ها برای مدت چند ماه هم به راحتی قابل مصرف می باشند.

    فراموش نکنید حتما،کره و تخم مرغ را حدود ۱-۲ ساعت قبل از آماده سازی شیرینی بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۰۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    .

    شیرینی نارگیلی با آرد برای ایام عید نوروز

    ,شیرینی نارگیلی با آرد, طرز تهیه شیرینی نارگیلی با آرد, درست کردن شیرینی نارگیلی با آرد,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

    مواد لازم :

    شکر 2/3 پیمانه
    آرد 1 پیمانه و 2 قاشق سوپخوری
     کره 1/2 پیمانه
    دارچین آسیاب شده 1 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    نمک 1/8 قاشق چایخوری
    پودر نارگیل 1 پیمانه
    نارگیل رنده شده برای تزئین

     

    طرز تهیه :
    فر را روی 350 در جه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود . آرد ، نمک و دارچین را با هم الک کنید . کره و شکر را با همزن بزنید تا لطیف شود . تخم مرغ را اضافه کنید . سپس با آرد و نارگیل به خوبی مخلوط کنید .

     

    بعد مقداری از خمیر را به صورت توپ کوچکی درآورده یا می توانید قالب زده و روی آن مقداری نارگیل بپاشید و در سینی که قبلا چرب شده به مدت 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. توجه داشته باشید که این شیرینی بسیار زود آماده می شود و زمان پخت زیاد باعث برشته شدن و سفت شدن آن می شود .

  • ۱۹:۱۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوای برشی بادام شیرینی های عید نوروز

    مواد لازم

    •  تخم مرغ: 4عدد   
    •  نمک: 1 پنس      
    •  روغن مایع:یک دوم پیمانه سرخالی
    •  آرد به میزان لازم       
    •  شیرولرم:2پیمانه          
    مواد لازم شربت
    •  شکر: یک لیوان
    • گلاب :یک دوم لیوان       
    •  آب : 1لیوان           
    • مواد میانی       
    • پودرقند:300گرم
    • پودر بادام:200گرم
    • پودرفندق:100گرم
    • پودر هل:2 قاشق سوپ خوری
    روش تهیه شربت:

    برای شربت همه مواد را با هم روی حرارت گذاشته و می گذاریم تا 6 دقیقه بجوشد . این شربت نباید غلیظ باشد بلکه بسیار رقیق است . برای شربت غلیظ در باقلوا ها میزان آب را نصف نمایید.

    خمیر شربت : 

    شیر و پودر هل و تخم مرغهار ا به همراه روغن مایع و نمک مخلوط کرده تا یکدست شود . سپس آرد را کم کم ریخته و با دست هم بزنید تا خمیر شود. خمیری که به دست نچسبد و یکدست باشد. حال خمیر را روی میز آردپاشی مثل شستن رخت ورز دهید. نشان آماده بودن خمیر این است که از خمیر وقتی یک گلوله کوچک برداشتید و زیر دست فشار دادید مثل بادکنک باشد زیر دستتان!

    خمیر را در کیسه چرب شده برای 30 دقیقه استراحت دهید . 

    حال یک قالب باقلوای در دار فلزی را با روغن جامد تمام قسمت هایش را بپوشانید .کمی از خمیر را برداشته و زیر کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با چوب باقلوا کاملا باز کنید . مداما خمیر را جابجا کرده و از این طرف به آن طرف کرده و روی دست کمی باز کنید. دوباره روی آن آرد بپاشید و با چوب وردنه بزنید تا کاملا نازک شود. در پایان روی خمیر را آرد پاشیده و با کمک وردنه آن را بلند کرده و روی چوب مداما با دست خمیر را پهن کنید. 

    خمیر که نازک شد در قالب انداخته تا کاملا دیواره ها را بپوشاند. حتما 

    2 سانتی متر از قالب خمیر بزرگتر باشد تا آویزان شود!

    سپس اضافه های خمیر را  ببرید. اگر خمیر در نقطه ای پاره شد آن را روغن زده و یک تکه خمیر نازک روی آن بگذارید.

     مواد سفید بادامی را بریزید. کامل فشرده و غلطک بکشید. حال گلاب را با آب فشان روی آن داده و کاملا روی آن را خیس کنید. یک خمیر نازک دیگر آماده و روی آن بیندازید. 

    مجددا با غلطک بکشید.  سعی کنید وقتی ظرف را می چرخانید روغن حر کت نکند. حالا آماده برش است. با یک چاقوی تیز رویخمیر را برش های طولی دهید . فر 160 درجه برای 25 الی 30 دقیقه  تا زمانی که دور خمیر طلایی شود و از وسط خمیر مواد نگین جوش بزند یعنی باقلوا حاضر است.حال باقلوا را خارج کرده و شربت داغ را 3 ملاقه با فاصله روی کل ظرف بریزید.  زمانی که خنک شد در ظرف را برداشته و برش های عرضی می زنیم.اگر برش ها سخت بود دوباره از شربت داغ داغ 2 ملاقه ریخته و در را می بندیم و مجددا می گذاریم تا خنک شود و بعد برش می زنیم.

     

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۹:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های مخصوص نوروز شیرینی نخودچی

    مواد لازم:
    •  آرد نخودچی
    •  روغن: 150گرم
    •  پودرشکر: 150گرم
    •  پودر هل: 1 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:

    ابتدا روغن و پودرشکر را با هم 10 دقیقه می زنیم تا کاملا پوک و لطیف شود . سپس آرد نخودچی  و هل را به مواد اضافه نموده و می زنیم تا کاملا خمیری لطیف حاصل گردد. 

    سپس خمیر را برای یک شب با پوشش کامل در یخچال استراحت دهید. 

    روی سطح کار را کمی آرد پاشیده و خمیر نان نخودچی را با یک لایه نایلون و یا کاغذ روغنی باز نموده و با ضخامت تقریبی 1 سانتی متر شروع به قالب زدن می کنیم. 

    داخل سینی چیده و در فر 180 درجه از پیش گرم شده برای 12 الی 15 دقیقه قرار می دهیم. 

    بعد از خروج شیرینی از فر اصلا به آن دست نزده و می گذاریم تا به آرامی خود خنک شود. این زمان حدودا 5 ساعت خواهد بود.

    همانطور که در تصویر مشاهده می شود هم نخودچی ساده و هم نخودچی زعفرانی با این خمیر می شود تهیه کرد.

    نکات: می توانید 100 گرم از آرد نخودچی کم کنید و به جای آن به همان مقدار آرد سفید اضافه کنید ، این کار باعث می شود تا شیرینی شما استحکام بیشتری داشته باشد.
    انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
  • leftPublish
  • ۱۹:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های نوروز شیرینی پسته 

    انواع شیرینی,انواع شیرینی ها,انواع شیرینی با خمیر هزارلا,[categoriy]
    مواد لازم: 

    •  پودر قند:100گرم
    • کره نرم شده:120گرم      
    • زرده:2عدد
    • آرد:250گرم  
    •  پودر پسته:100گرم  
    •  رنگ سبز:1قطره

    طرز تهیه:

    ابتدا کره و پودر قند را زده تا پوک و لطیف شود حال زرده ها و وانیل را ریخته و خوب مخلوط کرده.

    حال رنگ مجاز و  آرد را الک کرده و با پودر پسته اضافه نمایید.خمیر را کمی ورز داده و سپس خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کرده و قالب کاج  بزنید و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و در فر 180 درجه برای 20 دقیقه قرار دهید.طلایی شدن اطراف شیرینی نشان از پخته شدن آن دارد. حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و روی هر کدام را با دراژه و شکلات سفید تزیین نمایید.

    نکته: باید حواستان باشد که وقتی شیرینی را که در سینی چیده اید و در فر قرار داده اید نباید به هیچ وجه روی شیرین تغییر  رنگ دهد، برای جلوگیری از این کار به محض اینکه طرف دیگر شیرینی طلایی شد، آنها را از فر در آورید.

     

  • ۱۹:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های مخصوص نوروز شیرینی بادامی فرانسوی


    مواد لازم: 
    • کره:200گرم
    • آرد:250گرم
    • پودر بادام:125گرم
    •  زرده:1عدد
    • پودر قند:150گرم
    • وانیل:یک دوم قاشق چایخوری
    • کنجد برای تزیین
    •  تخم مرغ:1عدد
    طرز تهیه: 

    ابتدا کره نرم شده و پودر قند را زده تا کاملا سفید شوند حال زرده و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید و در پایان مواد خشک الک شده را ریخته و خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکنواخت و لطیف بدست آید .خمیر را در کیسه فریزری برای 4 ساعت استراحت دهید .

    حال خمیر را روی میز به قطر نیم سانت باز کرده و با قالب بته جقه قالب زده و در سینی فر کاغذ انداخته شده چیده و روی شیرینی ها را با قلم مو از  تخم مرغ کامل مخلوط شده رومالی بمالید و کمی هم کنجد بپاشید.  حال سینی را در فر 180 درجه برای 10تا20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند.
    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    دونات کدو حلوایی 

    آرد 1 و 3/4 لیوان  

    شیر ولرم 1/2 لیوان  

    بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری

    شکر 1/2 لیوان  

    تخم مرغ 1 عدد  

    پوره کدو حلوایی 3/4 لیوان  

    وانیل مقداری

    روغن مایع 1/3 لیوان  

    پودر دارچین 2 قاشق چایخوری  

    نمک 1/2 قاشق چایخوری

     

    طرز تهیه : داخل کاسه ای آرد ، بکینگ پودر ، نمک و دارچین را باهم مخلوط کنید ؛ برای تهیه پوره کدو حلوایی ابتدا کدو را پوست بکنید و خرد کنید سپس با چند لیوان آب بپزید و پس از پخت با پشت چنگال له کنید.

     

    تخم مرغ ، پوره کدو حلوایی ، شکر ، شیر ، روغن ، وانیل را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس قاشق قاشق مخلوط آرد را به مایه دونات اضافه کنید. 

    به آرامی و با استفاده از لیسک مواد را مخلوط کنید تا مایه دونات منسجم شود ، داخل قالب مخصوص دونات یا کاپ کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس داخل هر قالب را تا 2/3 از مایه دونات پر کنید ( برای راحتی کار میتوانید مایه دونات را داخل قیف بریزید ).

     

    قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 5 تا 10 دقیقه قرار دهید تا دونات ها پخته و طلایی شوند ( بسته به دما و مدل هر فر مدت زمان پخت دونات ها متفاوت میباشد ).

     

    پس از پخت قالب را از فر خارج کنید ، چند دقیقه صبر کنید تا دونات ها کمی خنک شوند سپس دونات ها را از قالب خارج کنید.

     

    برای تزیین دونات مقداری کره را ذوب کنید و دونات ها را داخل کره بغلطانید سپس در مخلوط شکر و پودر دارچین بزنید تا تمام سطح دونات ها شکری شود ، میتوانید از تزیینات مختلف دیگری مانند شکلات آب شده ، سس شکلاتی ، کرم کره ای و … استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شکلات داغ مکزیکی 

    مواد لازم برای 1 نفر:

    ▪️شکر 2قاشق غذاخوری

    ▪️دارچین 1سوم قاشق چایخوری

    ▪️فلفل نصف قاشق چایخوری

    ▪️شکلات تلخ 60گرم

    ▪️نمک 1هشتم قاشق چایخوری

    ▪️پودر کاکائو 4قاشق غذاخوری

    ▪️شیر 2پیمانه

    ▪️خامه 1قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا شکر و پودر کاکائو و سایر مواد خشک را با هم مخلوط کنید. شیر و خامه را مخلوط کرده و در صورت امکان درون مخلوط کن یکنواخت کنید. شیر و خامه را در ظرف مناسب به جوش آورده و داخل یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

    وقتی شیر کاملا سرد شد آن را دوباره روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید به مرز جوشیدن برسد اما نجوشد. همین که شیر کف کرد کافیست. شعله را خاموش کرده و همه مواد خشک را به شیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. حتی میتوانید شیر را داخل مخلوط کن هم بریزید.

    شکلات داغ حاضر شده را داخل لیوان ریخته و در صورت تمایل مقداری شکلات تلخ یا فلفلی روی آن رنده کنید.

    نکات:

    1)در مکزیک این نوشیدنی با شکلات آماده تهیه میشود که شامل شکلات تلخ،فلفل و دارچین است.

    2)در صورت تمایل میتوانید میزان فلفل و دارچین را زیاد یا کم کنید.

    3)در صورت تمایل مقداری خامه زده شده مخصوص کیک را روی شکلات داغ آماده شده بریزید.

    4)اضافه کردن نصف قاشق چایخوری قهوه آماده و نصف قاشق چایخوری پودر نسکافه آماده نوشیدنی شما را خوشمزه تر خواهد کرد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک پرتقالی و کاکائویی

    این کیک بسیار خوشمزه و لذیذه حتما امتحانش کنیدRuya

    مواد لازم؛

    ۴ عدد نخم مرغ

    ۱/۵ لیوان شکر

    نصف لیوان روغن مایع

    نصف لیوان آب ،یا آب پرتقال

    یک ق م پر وانیل

    دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر

    یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو

    ۲/۵ یا ۳ لیوان آرد

    پودر پسته یا پودر ناگیل برای تزیین

    موادلازم برای سس؛

    ۲/۵ لیوان شیر

    یک استکان شکر

    ۳ قاشق غ پودر کاکائو

    طرز تهیه کیک همون طرز تهیه کیک پرتقاله که برانون میذارم

    طرز تهیه سس؛

    همه مواد سس رو باهم مخلوط میکنیم و روی حرارت گذاشته تا یکی دو جوش بزنه خاموش میکنیم میذاریم خنک بشه

    نکته مهم این کیک اینه که هم کیک وهم سس باید هر دو خنک باشه

    بعد از خنک شدن هردو کیک رو برش زده اطراف کیک رو به سس آغشته میکنیم و در پودر پسته و یا پودر نارگیل می غلطونیم

    بسیار خوشمزه و لذیذه

    نوش جان❤️

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک پرتقال
    تا فصل پرتقال🍊 تازست از این نعمت خدا استفاده کنید و فضای خونتون رو با عطرو طعم کیک پرتقالی با صفا تر کنید😍😍😍
    کیک پرتقال


    تخم مرغ سه عدد
    شکر یک و نیم پیمانه
    روغن مایع یک پیمانه
    پوست رنده شده پرتقال دو قاشق غذا خوري
    آب پرتقال 1/4 پیمانه
    بیکینگ پودر دو قاشق چاي خوري
    شیر نصف پیمانه
    آرد سه پیمانه
    تخم مرغ ها را به همراه شکر حدود پنج دقیقه با همزن هم می زنیم. سپس به آن روغن مایع و شیر را اضافه می کنیم بعد از مخلوط شدن پوست رنده شده پرتقال و آب پرتقال را می ریزیم و در نهایت آرد مخلوط شده با بیکینگ پودر را کم کم اضافه می کنیم سپس مایه را درون قالب ریخته و در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 50 دقیقه قرار میدهیم .البته ممکن است زمان با توجه به فرهای مختلف کمی متفاوت باشد.




  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی سوئدی

    کره ۱ پیمانه

    پودر قند ۱/۲ پیمانه

     آرد الک شده ۲ پیمانه 

    هل سائیده شده ۱/۴ ق چایخوری

    مغز گردوی خورد شده مقداری

    خلال بسته به مقدار نیاز 

    پودر قند مقداری برای روی شیرینی ها

    .طرز تهیه : 

    ابتدا پودر قند و کره رو بزنین تا تغیر رنگ بده. بعد آرد الک شده و هل رو به مواد کم کم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد از مخلوط شدن به اندازه یه فندق خمیر رو برادشته و وسطش رو مغز گردو گذاشته و به صورت گلوله در آورده و توی سینی فر با فاصله کنار هم میچینیم و روی شیرینی رو خلال پسته قرار میدیم. میذاریم توی فر با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. بعد از پختن  روی شیرینی رو مقداری پودر قند میریزیم.

    😋😋😋😋😋😋

    نکته : برا تست میزان آرد موجود در شیرینی یک عدد شیرینی رو آماده کرده و میذاریم توی فر . اگه شیرینی پخش نشد میزان آردش مناسبه. 

    برای پیمانه زدن کره. باید کره را به قطعات کوچک ریز کرده و تو قالب بریزیم 

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکیز  قلبی ژله ای

    مواد اولیه: 

    •  کره:180گرم
    • آرد:330گرم  
    •  بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
    • شکر:130گرم  
    • دارچین:یک چهارم قاشق چایخوری
    • شکر قهوه ای:50گرم
    • نمک:یک چهارم قاشق چایخوری   
    • وانیل : یک دوم قاشق چایخوری
    • تخم مرغ:1عدد
    • مارمالاد توت فرنگی یا ژله بریلو:120گرم    

    طرز تهیه:

    ابتدا کره و شکر و شکر قهوه ای را با همزن برقی زده تا سفید و کرم شود حال تخم مرغ و وانیل را ریخته و خوب هم بزنید.سپس آرد و نمک و بکینگ پودر و دارچین را الک کرده و به مواد قبل اضافه نمایید.

    حال خمیر حاصله را در کیسه نایلونی برای 20 تا30 دقیقه در یخچال استراحت دهید و سپس خمیر را باز کرده و با قطر نیم سانتخمیر را قالب قلب بزنید و در سینی فر کاغذانداخته شده چیده .حال سینی فر را در فر 180 درجه گذاشته و دقت کنید که زمان پخت حدود 10 تا12 دقیقه است.حال شیرینی ها را از فر خارج نمایید و کمی که خنک شد روی سطح شیرینی را از مارمالاد توت فرنگی و یا ژله بریلوی رنگ شده  بمالید و در ظرفی چیده و  سرو نمایید.

    نکته : برای تهیه کوکیز ها حتما باید  کره به دمای معقولی برسد و از ذوب کردن کرده اجتناب کنید زیرا شیرینی شما خشک می شود و کیفیت مطلوبی به دست نمی آید.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی نوروز _شیرینی ابریشمی  

    مواد لازم:

    • روغن  یا کره:250 گرم
    •  تخم مرغ:2عدد   
    •   پودرشکر:300گرم
    •  هل:2 قاشق سوپ خوری      
    •  آردبرنج:400گرم
    •  شیر یا گلاب:کمی   
    • آرد نخودچی:250 گرم
    • پودر کاکائو:2 قاشق سوپ خوری     

    طرز تهیه: 

    ابتدا روغن یا کره نرم شده  را باپودر شکر می زنیم تا کاملا کرم رنگ شود.

    حال تخم مرغ ها  را  اضافه نمایید. سپس آردبرنج را افزوده و آرد نخودچی را اضافه نمایید تا مایه خمیر شود. حال کم کم گلاب و یا شیر را ریخته تا  خمیر نرمی بدست آید.خمیر را دو قسمت کرده و یک قسمت ساده و یک قسمت را پودر کاکائو اضافه نمایید تاخمیر شکلاتی شود.

    فر  را با حرارت 200 درجه گرم نمایید.حال خمیر ها را جداگانه روی سطح آرد پاشی شده  قرار داده و روی آنها را کمی پستهنیمکوب شده ریخته و یک لایه کیسه نایلون روی خمیر گذاشته و خمیر را با وردنه باز کرده و با قطر حدود 1 سانت شیرینی ها را قالب زده و در سینی فر چیده و در فر 180 درجه برای مدت 10 دقیقه پخت را انجام دهید .

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کلمپه شیرینی مناسب عید نوروز

    مواد لازم برای تهیه کلمپه :

    آرد ک یک کیلو
    روغن جامد یا کره : 400 الی 500 گرم
    تخم مرغ : 2 عدد
    شکر : 200 گرم
    شیر به همراه کمی آب : نصف لیوان
    هل و وانیل : به میزان لازم

     

    مواد لازم برای وسط کلمپه :

    خرمای بدون هسته : 400 گرم
    مغز گردوی خورد شده : 200 گرم
    هل، قلمفور و جوزهندی : به میزان لازم
    بادیون و زنجبیل : به میزان لازم
    پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم

     

    طرز تهیه کلمپه :

    ابتدا دو عدد تخم مرغ را به همراه هل و وانیل خوب زده، سپس روغن را اضافه کرده و پس از آن شکر و آرد . این مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از آن مخلوط شیر و آب را بیا فزایید تا خمیر لطیف و نرمی به دست آید.
    مواد داخل کلمپه را کاملا یکدست با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

    به دو روش می توانید کلمپه را قالب زده و آماده کنید :

    روش اول : خمیر را با وردنه روی سطحی صا ف پهن کرده و با ته فنجان یا لیوان به شکل دایره های هم اندازه در آورید و پس از آن که مواد خرمایی که به شکل گلوله های کوچک در آورده اید را وسط آن گذاشتید یک دایره ی خمیری را روی آن قرار داده و دور آن را ببندید و مثل خمیر قطا ب بپیچید.

    روش دوم : خمیرها را با دست گلوله ای شکل کرده، کف دست پهن کنید و مواد خرما را وسط آن قرار داده و اطراف آن را ببندید و سپس با استفاده از قالبهای مخصوص کلمپه روی آن را قالب بزنید .

    وقتی همه ی کلمپه ها پیچیده و آماده شدند آنها را داخل سینی فر چیده و در طبقه ی وسط و با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه گذاشته و پس از پخته شدن روی آن را با پودر پسته تزیین کنید و بگذارید سرد شده ، سپس نوش جان کنید.

     

    انواع کیک و شیرینی
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان