خانه
689K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۶:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی انگشتی کنجدی

    مواد لازم:

    • آرد / 1 پیمانه
    • پودر کاکائو / 1/3 پیمانه
    • نمک / 1/4 قاشق چایخوری
    • کره نرم و در دمای محیط / 8 قاشق غذا خوری
    • شکر ریز یا پودر قند / 2/3 پیمانه
    • زرده تخم مرغ / 1 عدد
    • شیر / 2 قاشق غذاخوری
    • عصاره وانیل / 1 قاشق چایخوری
    • کنجد تف داده شده / 1 پیمانه
    • شکلات سفید ذوب شده / 100 گرم


    روش تهیه:

    آرد، نمک و کاکائو را در کاسه ای مخلوط میکنیم.

    کره و شکر را با همزن میزنیم تا به شکل کرمی لطیف درآید.

    زرده را اضافه کرده و باز میزنیم.

    سپس شیر و وانیل را اضافه میکنیم.

    مخلوط آرد را اضافه کرده، کمی ورز میدهیم تا خمیری لطیف به دست آید.

    خمیر را داخل نایلون، درون یخچال به مدت یک ساعت قرار میدهیم.

    از خمیر کمی برداشته و کف دست گلوله میکنیم و در کنجد مغلطانیم.

    داخل سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار میدهیم.

    وسط هر شیرینی را کمی گود میکنیم.

    دمای فر = 160 سانتیگراد
    زمان پخت = 12 دقیقه

    بعد از پخت و خنک شدن، گودی وسط شیرینی ها را با شکلات سفید ذوب شده پر میکنیم.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی نسکافه و گردو ، ویژه نوروز 

    اغلب شیرینی های مناسب نوروز حالتی بیسکویتی دارند و معمولاً سعی میکنیم با شکلات مذاب یا مغزیجات و ترافل ها به آن شیرینی ها ظاهری زیبا بدهیم. اینبارشیرینی های خانگی را با شکوفه های بهاری تزئین کردیم.


    من برای پایه یا خمیر آن از خمیر شیرینیِ نسکافه و گردو استفاده کردم.

     

     

    مواد لازم:

    • کره / 50 گرم
    • پودر قند / 40 گرم
    • نسکافه / 1 قاشق سوپخوری
    • آب یا شیر / 1 قاشق سوپخوری
    • زرده تخم مرغ / 1 عدد
    • گردوی ریز شده / نصف پیمانه
    • آرد / 100 تا 120 گرم
    • بیکینگ پودر / یک چهارم قاشق چایخوری

     

    روش تهیه:

    کره و پودر قند را با همزن بزنید. نسکافه را در آب یا شیر حل کنید و به کره اضافه کنید.

    سپس زرده تخم مرغ و گردو را نیز اضافه کنید.

    مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم بیفزایید تا اندازه ای که خمیر به دست نچسبد.

    خمیر را ما بین نایلون باز کرده، به اشکال مختلف قالب بزنید و در سینی فر قرار دهید.

    بیسکوییت را با دمای 180 درجه ی سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی کمی تغییر رنگ دهد.

     

    نکته ها:

    1. خمیر این شیرینی بسیار لطیف است و به راحتی قابلیت کاتر زدن را دارد. البته به دلیل داشتن پودر گردو ممکن است کمی کاتر زدن آن سخت باشد.
    2. گردو را خوب خوب آسیاب کنید و موقع کاتر زدن با حوصله و ظریف کار کنید.
    3. حتما و حتما طبق معمول شیرینی های خشک آرد را کم کم اضافه کنید و تا حدی که خمیر به دست نچسبد کافی است.
    4. شیرینی را بیش از 15 دقیقه داخل فر نگذارید، زیرا خشک و سفت خواهد شد.
    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی عید و آموزش طبخ شیرینی های نوروز 95

    اما چند نكته برای تهیه شیرینی‌های لذیذ برای نوروز :

    1- برای تهیه شیرینی و شكلات، باید مواد اولیه را از بهترین نوع تهیه كرده و دقیقا به اندازه مورد نیاز استفاده كنیم.


    2- آردهایی كه برای شیرینی استفاده می‌شوند، باید نرم و تازه باشند.


    3- برای پخت شیرینی باید به درجه حرارت فر و زمان مورد نیاز برای پخت توجه داشت. همچنین بهتر است از قبل فر را در درجه حرارت مشخص شده، گرم و آماده كنیم.


    4- در مورد شیرینی‌هایی كه روی آنها باید طلایی رنگ باشد، زرده تخم‌مرغ را با كمی شیر مخلوط كرده و با قلم‌مو روی شیرینی بكشید.


    5- چنانچه می‌خواهید شیرینی‌های خشك را برای مدت زمانی به نسبت طولانی نگهداری كنید، باید آنها را در ظرف‌های در بسته قرار دهید تا خشك نشوند.


    6- در نهایت نیز به خاطر داشته باشید كه برای پخت شیرینی و شكلات باید تجربه كافی داشت. در حقیقت بدون تجربه لازم و در دفعات اول و دوم نمی‌شود شیرینی را خوب و بدون عیب آماده كرد.

  • ۱۶:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    باقلوا برای عید نوروز

    مواد لازم برای ۶ نفر:

    • مغز بادام ۵۰۰ گرم


    • شکر ۲۵۰ گرم


    • پودر هل یک قاشق پر


    • زرده تخم مرغ ۲ عدد


    • شیر نصف فنجان


    • روغن ۲ قاشق پر


    • آرد ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم


    • بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری


    • گلاب نصف فنجان


    • قالب های کوچک فلزی

    روش تهیه باقلوا برای عید نوروز :

    شیر، بیکینگ پودر، روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم و مرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم و خمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماییم.

    جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم و بهمین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایه بادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم .

    باقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پاﺌﻳﻦ با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم.

  • ۱۶:۳۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سوهان عسلی برای عید نوروز

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    • خلال بادام ۱۵۰گرم


    • شکر۱۵۰گرم


    • عسل سفت ۱۵۰گرم


    • روغن آب کرده یک قاشق چایخوری


    • زعفران کوبیده ۱۰۰گرم

    روش تهیه سوهان عسلی برای عید نوروز:

    خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم. بعد شکر وعسل وروغن را درظرف کوچکی میریزیم وروی آتش می گذاریم، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی بهم می زنیم تا شکرو آب طلایی شود (سوهان عسلی رانباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدا میشود) وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران رادر کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم .

    برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا" بسته شد سوهان عسلی آماده است حرارت راخیلی ملایم می کنیم تا حردی که سوهان عسلی فقط گرم بماند بعد از مایه باقاشق کوچک بفاصله روی سینی می ریزیم و فوری دوسه عدد خلال پسته روی آن قرار میدهیم،‌بعد از سرد شدن با کارد سوهانهارااز سینی جدا میکنیم ودرظرف درداری محفوظ نگه می داریم.

  • leftPublish
  • ۱۶:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان گردوئی برای عید نوروز

    مواد لازم برای ۴ نفر:

    • زرده تخم مرغ ۲ عدد


    • وانیل ۱ قاشق مربا خودی


    • شکر ۲ قاشق سوپخوری


    • مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم

    روش تهیه نان گردوئی برای عید نوروز:

    داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی با اشکال دلخواه و بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

  • ۱۸:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه کیک مخملی

    آماده سازی: 30 دقیقه 

    مدت انتظار: 30 دقیقه 

    مجموعاً: 1 ساعت

    مواد اولیه: برای 5 نفر👇

    ❤️💛💚💙💜

    آرد ۲۴۰ گرم

    شکر ۱۸۰ گرم

    جوش شیرین ۱ قاشق چایی خوری

    نمک نصف قاشق چایی خوری

    پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری

    تخم مرغ ۲ عدد

    روغن سه چهارم پیمانه

    باتر میلک یا دوغ کاملا بی نمک یک پیمانه

    رنگ خوراکی دو قاشق غذاخوری

    سرکه سفید یک قاشق چایی خوری

    وانیل نصف قاشق چایی خوری

    ❤️💛💚💙💜

    کیک مخملی بسیار پر طرفدار است که برای درست کردن اون سرکه استفاده میشود. ولی نه بوی سرکه میدهد نه طعم سرکه و بسیار خوشمزه میشود. یکبار امتحان کنید تا شما هم طرفدار این کیک خوشمزه شوید.

    برای درست کردن این کیک از همزن برقی استفاده نکنید چون همزدن زیاد باعث خشکی کیک میشود.

    ❤️💛💚💙💜

    ابتدا آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و بعد دو سه بار الک کنید. حال شکر و جوش شیرین و نمک هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

    سپس در یک ظرف روغن مایع و رنگ خوراکی و سرکه را به خوبی مخلوط میکنیم.

    بعد باتر میلک یا همون دوغ بی نمک را به مخلوط شکر و آرد اضافه میکنیم ولی هنوز هم نزنید بعد مخلوط سرکه و رنگ و سرکه را نیز اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.

    حال دو عدد تخم مرغ را هم اضافه کنید و در حدی که فقط مخلوط شود هم بزنید بیشتر هم نزنید.

    فر را که با درجه حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۵ درجه سانتیگراد نیم ساعت قبل از شروع کار روشن کنید تا خوب فر گرم شود و قالب کیک را با کره به خوبی چرب کنید.

    و بعد مواد را داخل قالب کیک بریزید 

    و قالب را در طبقه وسط فر به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد و در حین پخت اصلا در فر را باز نکنید.

    حواستون باشه بعد از پخت تا یک ربع در فر را باز نکنید تا پف کیک نخوابد و بعد کیک را از فر خارج کنید و بعد از ۵ دقیقه از قالب خارج کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیزکیک ایرلندی

    ☘ مواد لازم برای کیک:

    آرد سفید 250 گرم

    شکر 175 گرم

    کره* 150 گرم

    بیکینگ پودر دو قاشق مرباخوری

    تخم‌ مرغ 2 عدد

    شیر یک لیوان

    وانیل نصف قاشق چای خوری

    * یا 120 گرم روغن جامد

    ☘ مواد لازم برای تزئین کیک:

    شیر 6 قاشق سوپ خوری

    شکر 100 گرم

    کره 50 گرم

    عسل 50 گرم

    گردوی خرد شده 100 گرم

    زرده تخم‌ مرغ 2 عدد

    ☘ طرز تهیه:

    ابتدا مواد خشک آرد، بیکینگ پودر، شکر و وانیل را مخلوط کرده، 2 عدد تخم‌ مرغ را در ظرفی دیگر می ‌شکنیم و با همزن برقی خوب مخلوط می‌ کنیم.

    کره را کمی گرم کرده داخل تخم مرغ‌ ها می ‌ریزیم و هم می ‌زنیم تا تخم‌ مرغ ‌‌ها و کره مخلوط گردند.

    شیر را اضافه می‌ نماییم و مخلوط آرد و شکر را می ‌ریزیم و هم می ‌زنیم تا مواد مخلوط شده و مایه نرم و لطیفی به دست بیاید.

    قالب مناسبی را چرب کرده، آرد می‌ پاشیم و مایه را در قالب می ‌ریزیم؛ باید سر قالب 3 تا 4 سانتی ‌متر خالی بماند.

    عسل، 50 گرم کره، 100 گرم شکر، 6 قاشق سوپ خوری شیر، نوک قاشق چای خوری نمک و گردوی خرد کرده را در ظرف کوچکی می ‌ریزیم؛ ظرف را روی حرارت ملایم قرار می ‌دهیم تا بجوشد.

    دو عدد زرده تخم ‌‌مرغ را مخلوط کرده، داخل سایر مواد می‌ ریزیم و هم می ‌زنیم.

    وقتی مایه کمی غلیظ شد آن را از روی آتش برمی داریم و داخل قالب روی مایه کیک می ‌ریزیم.

    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی گراد گرم می‌ کنیم.

    قالب را روی پنجره وسط فر قرار می ‌دهیم؛ کیک باید 45 تا 60 دقیقه در فر بماند تا بالا آمده، رو و اطراف آن کاملا طلایی شود.

    بعد قالب را بیرون می ‌آوریم و پس از سرد شدن با کارد اطراف کیک را از قالب جدا کرده، کیک را در ظرف قرار می‌ دهیم.

    این کیک را می ‌توان ساده و بدون مواد تزئینی تهیه نمود. در این صورت وقتی مایه کیک آماده شد آن را در قالب ریخته و طبخ می کنیم

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیزکیک نانایمو کانادایی

    🍥 این کیک را هم می‌توان در قالب گرد و هم قالب مستطیل تهیه کرد و بعد برش مستطیل زد و به صورت بار یا برشی سرو نمود.

    🍥 برای پایه کیک چی لازم دارم؟

    4 ق غ کره نرم شده

    پودر کاکائو 5 ق غ

    3 ق غ شکر

    یک ق چ وانیل شکری

    یک و نیم پیمانه کراکر یا بسکویت خرد شده دلخواه (ساده یا کاکائویی)

    نصف پیمانه گردو خرد شده

    پودر نارگیل 3/4 پیمانه

    🍥 برای مایه چیزکیک چی لازم دارم؟

    حدود یک کیلو گرم پنیرخامه‌ای

    4 عدد تخم مرغ

    یک و نیم پیمانه شکر

    1/3 پیمانه خامه ترش

    وانیل شکری یک ق چ

    3 ق پودر کاسترد وانیلی

    🍥 برای رویه گاناش شکلاتی کیک چی لازم دارم؟

    یک پیمانه شکلات ذوب شده شیرین

    یک پیمانه خامه فرم گرفته

    🍥 چطور بپزم؟

    ابتدا فر را روشن و روی 180 درجه تنظیم کنید. گردو خرد شده و پودر نارگیل و خرده بیسکویت‌ها و شکر و وانیل شکری و کره و پودر کاکائو را در غذاساز کاملا نرم و یکدست کنید.

    کف قالب کمربندی چرب ریخته و فشار دهید. اندازه و ضخامت آن اختیاری است و بستگی به اندازه قالب دارد. سپس به مدت 5 دقیقه در فر بپزید و بعد اجازه دهید خنک شود. در کف فر یک ظرف محتوی آب گرم قرار دهید. در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای و تخم مرغها را مخلوط کرده و هم بزنید. خامه ترش و شکر و وانیل شکری و پودر کاسترد وانیلی را اضافه و مخلوط کنید. داخل قالب روی پایه کاکائویی کیک ریخته و داخل فر بپزید. سپس قالب را باز کرده و کیک را دو سه ساعت در جای خود رها کنید تا خنک شود. سپس از داخل قالب بیرون آورده و با پلاستیک پوشانده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

    اکنون با شکلات ذوب شده و خامه گاناش شکلاتی را درست کنید. روی چیزکیک ریخته و به مدت 30 ثانیه صبر کنید و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا روی چیز کیک خود را بگیرد. این کیک باید تا زمان سرو در یخچال بماند.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسفنجی با روکش ژله ای

     (بدون فر)

    🎂 مواد لازم

     آرد 3 لیوان 

    روغن مایع نصف لیوان

    تخم مرغ 5 عدد

    ماست 1 لیوان

    شکر 1 لیوان

    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری

    وانیل به میزان دلخواه

    🎂 طرز تهیه

    ابتدا زرده ها و سفیده ها را جدا زده، سپس شکر و روغن و ماست را به ترتیب به زرده اضاف کرده و خوب همزده، بیکینگ پودر و وانیلو با آرد مخلوط کرده و کم کم به مواد اضافه کرده در آخر سفیده ها را به موادمان اضافه کرده آرام همزده سپس درون قالب مورد نظر ریخته و درون قابلمه ای 2 الی 3 لیوان آب میریزیم. قالب را داخل قابلمه در حال جوش گذاشته مثل درست کردن کیک فنجونی، و در قابلمه را گذاشته به مدت 45 دقیقه اجازه میدهیم تا بپزد. وقتی کیک آماده شد از قالب در اورده گذاشته کنار تا خنک شود. بعد یک بسته ژله آلوئه‌ورا با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده و یک لیوان شیر کاکائو شیرین شده غلیظ به ژله اضافه کرده و کمی از ژله را داخل همون قالب کیک ریخته به قطر یک سانت و در یخچال میگزاریم تا یکم ژله نیم بند شه سپس کیک را روی ژله قرار داده و بقیه ژله را دور کیک ریخته و در یخچال به مدت 2 ساعت میگزاریم تا حسابی خودشو بگیره و وقتی گرفت ته قالب و تو آب جوش گذاشته و کیک را در میاریم.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مافین گیلاس و زغال اخته

     

    🍒 مواد لازم 

    1/2 فنجان آرد 

    1/2 فنجان آرد گندم کامل 

    1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 

    1 قاشق چایخوری جوش شیرین 

    1/4 قاشق چایخوری نمک 

    1 فنجان ماست وانیلی 

    3/1 فنجان شکر 

    1 تخم مرغ بزرگ، هم زده 

    روغن نباتی 2 قاشق غذاخوری 

    عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری 

    1 لیمو به عنوان طعم دهنده 

    1 فنجان گیلاس، ساقه و حذف شده. میتونید از گیلاس کمپوتی هم استفاده کنید.

    1 فنجان زغال اخته تازه یا یخ زده و یا بلو بری ترجیحا بدون هسته 

    🍒 طرز تهیه 

    فر را با درچه حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم کنید. مواد خشک را باهم مخلوط کرده. مواد دیگر را را هم با هم مخلوط کنید و کم کم مواد خشک را نیز به انها اضافه کنید. بعد گیلاس و زغال اخته را اضافه کنید. کف ظرف فر را چرب کرده و کمی آرد بپاشید تا راحت تر کیک را از ظرف جدا کنید و مواد را به طور مساوی در آنها بریزید البته چون کیک پف می کند تا نصف ظرف بریزید و در فر بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه تا بپزد. بعد فر را خاموش کرده و در فر را تا 10 دقیقه باز نکنید تا کمی دمای ان پایین بیاید و بعد از فر در آورده و از ظرف درآورید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی گل مینا - شیرینی مناسب برای عید 

    🌸 مواد لازم:

    کره به دمای محیط رسیده 200 گرم

    پودر قند 100 گرم

    پودر کاستارد 4 قاشق سوپخوری

    آرد 300 گرم

    آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری

    وانیل 1/4 قاشق چایخوری

    پوست لیمو ترش رنده شده 1 قاشق چایخوری

    🌸 طرز تهیه:

    کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم سپس وانیل و پوست لیمو را هم افزوده تا کرم مانند شود و پف کند. سپس زرده تخم مرغ را افزوده و کمی دیگر هم میزنیم تا خوب با مواد مخلوط شود.سپس پودر کاستارد را هم اضافه میکنیم و با دور کند همزن میزنیم در حدی که مخلوط شود. در آخر مواد خشک را که با هم الک کرده ایم کم کم اضافه میکنیم و با دست مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. سپس مقداری از خمیررا بین دو کیسه نایلون گذاشته و با وردنه باز میکنیم و با کاتر دلخواه قالب میزنیم اگر کاتر گل مینای فشاری در دسترس بود که با آن قالب زده و شیرینی با شکل گل مینا تهیه کنید. برای خمیر رنگی هم مقداری از خمیر را با رنگ مجاز خوراکی رنگی کرده و با کاتر کوچکتر قالب بزنید وروی شیرینی بزرگتر قرار دهید و در سینی فر بچینید و با مروارید خوراکی تزیین کنید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صدو هشتاد درجه و در طبقه وسط قرار دهید و بسته به حرارت فرتون بین ده تا پانزده دقیقه زمان دهید تا شیرینی ها پخته شوند .سپس از فر خارج کرده و بعد از چند دقیقه شیرینی ها را به آرامی از سینی جدا کنید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شوند سپس در ظرف مناسب چیده و سرو کنید نوش جان

    نکته: برای قالب زدن راحتتر شیرینی بهتر است خمیر را که بین 2 کیسه باز کردید کمی در یخچال قرار دهید تا خنک شود سپس قالب بزنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی پاپاتیا

    یکی از زیباترین شیرینی های مخصوص عید میباشد که مزه خوشمزه ای هم داره و همه از این شیرینی خوششون میاد. میتوانید این شیرینی را در رنگها و اشکال متنوع برای شاد کردن کودکان آماده کنید و پذیرای مهمان های کوچولوی نوروزی باشید.

    مواد لازم پاپاتیا :

    کره : ۱۰۰ گرم

    پودر قند : نصف لیوان

    آرد : ۲ لیوان

    وانیل : یک هشتم قاشق چایی خوری

    تخم مرغ : ۱ عدد

    رنگ خوراکی , زعفران ,کاکائو ,قهوه : به مقدار دلخواه

    طرز تهیه پاپاتیا :

     ابتدا کره و پودر قند را با هم به خوبی مخلوط میکنیم تا زمانیکه حجمش دو برابر بشه و کرم رنگ بشه

    آرد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با نوک انگشتان مخلوط میکنیم آرد را تا جایی اضافه میکنیم که خمیر چسبندگیشو از دست نده و نسبتا چسبندگی داشته باشه چون در غیر اینصورت گلبرگها بهم نمیچسبد.

    حال زمان اضافه کردن رنگ خوراکی یا رنگ طبیعی میباشد ما در اینجا از رنگ خوراکی استفاده کردیم ولی برای مزه بهتر از زغفران و قهوه استفاده کنین بهتر میشه.

    حواستون باشه خمیر نباید زیاد ورز داده بشه فقط با نوک انگشتان ورز بدهید.

    حال خمیر ها را مانند شکل به گوله های کوچک تقسیم کنین.

    و سپس مثل گل به هم وصل میکنیم.

    حال داخل سینی فر میچینیم فقط حواستون باشه هر کدام از گلها با هم فاصله داشته باشن چون پف میکند و ممکنه گلها به هم بچسبند.

    حال سینی را داخل فری که با درجه ۱۷۵ سانتیگراد قبلا گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه بگذارید فقط حواستون باشه زیر کار تغییر رنگ داد کافیه و فر را خاموش کنین بگذارید تا شیرینی سرد شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی
  • ۲۳:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه کروسان شکلاتی

    کروسان شکلاتی

    کروسان شکلاتی یک شیرینی خیلی خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم آموزش دهیم.این مقدار مواد مخصوص شانزده عدد کروسان میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید

    مواد اولیه :

     

    تخم مرغ…………………………………..۱ عدد
    آب………………………………………..۱ قاشق سوپخوری
    خمیر پفکی…………………………………۱ ورقه (ورقه ای، یخ زدایی شده)
    شکلات……………………………………۲/۳ فنجان – ۱۱۳ گرم (کمی شیرین، خرده شکلات)

    ما به جای اینکه خودمان خمیر پفکی برای کروسان درست کنیم از خمیر پفکی ورقه ای آماده استفاده کردیم. ورقه ی خمیر بایستی قبل از استفاده یخ زدایی شود. پس یا از شب قبل آن را در یخچال قرار دهید و یا ۴۰ تا ۵۰ دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا یخ زدایی شود. زمانی که یخ خمیر پفکی باز شد تنها ۳۰ دقیقه وقت برای درست کردن این کروسان ها لازم دارید. آنها را ساده درست کنید یا شکلات و یا مواد دلخواه برای درون آن اضافه کنید. این کروسان ها کوچک هستند پس وقت درست کردن فرض کنید هر نفر ۲ عدد میل کند.

    طرز تهیه

    ۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۷ درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ پوستی یا حصیر نچسب مخصوص فر بپوشانید.
    ۲. تخم مرغ و آب را در یک کاسه ی کوچک یا همزن بزنید و کنار بگذارید.
    ۳. سطح کاری خود را کمی آرد پاشی کنید. تای خمیر ورقه ای را باز کنید سپس روی آن کمی آرد بپاشید. با یک وردنه خمیر را به شکل یک مربع به ضلع ۴۰ سانتی متر در بیاورید.
    ۴. خمیر را نصف کنید.

    سپس یکبار دیگر مستطیل ها را از قطر نصف کنید تا از هر کدام ۴ مثلث به دست بیاید. در نهایت با برش دادن ۸ مستطیل به طول و عرض ۲۰ و ۱۰ سانتی متر درست کنید.

    ۵. حالا هر مستطیل را از قطر نصف کنید تا ۱۶ مثلث به دست بیاید.
    ۶. حالا ۲ قاشق چایخوری از خرده شکلات ها را وسط هر مثلث بریزید. سپس از انتهای پهن تر بگیرید و هر مثلث را لوله کنید. هر کروسان را به شکلی که انتهای درز دار آن رو به کف باشد قرار دهید تا نوک مثلث زیر کروسان رول شده تا بخورد. سپس لبه ها را خم کنید تا به شکل کروسان در بیایند. روی کروسان ها را کمی جلای تخم مرغی بمالید.

    ۷. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند در فر بپزید.
    این شیرینی را عصرانه همراه چای سرو کنید
  • ۱۰:۲۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    کوکی بادام با شکلات‌های فانتزی

     فکر کنید قرار است به یک مهمانی فوق العاده با کلاس بروید و می خواهید یک شیرینی با دستپخت خودتان درست کرده و با خود ببرید. این کوکی های کوچک و خارجکی همه را بهت زده خواهد کرد. شکل کوکی ها طوری است که انگار از یک شیرینی فروشی معروف در یک کشور اروپایی برای شما فرستاده شده است. 

    مواد لازم:

    کره: 160 گرم

    پودرشکر: 50 گرم

    آرد: حدودا 250 گرم

    پودربادام: 30 گرم

    پودر زنجبیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری

    تخم‌مرغ: 1 عدد

    شکلات تخته‌ای: 150 گرم

    اسپری طلایی یا برنز: به میزان لازم

    روش تهیه:

    1.کره، پودرشکر و پودر زنجبیل را با همزن می‌زنید تا کرم مانند شود؛ سپس تخم‌مرغ را اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید تا یکدست شود. درنهایت آرد و پودربادام را افزوده تا خمیری حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یخچال بگذارید تا 15 دقیقه استراحت کند.

    2. سپس خمیر را بین دو کاغذ روغنی به ضخامت 4 میلی‌متر باز کنید و با کاتر به شکل دلخواه - مربع، گرد یا مثلث- برش بزنید. خمیر آماده شده را درون فر با دمای160 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

    3. سپس شکلات تخته‌ای را روی حرارت غیرمستقیم ذوب کنید و درون قالب‌های سیلیکونی مخصوص شکلات بریزید، سطح آن را صاف کنید و به مدت 20 دقیقه در فریزر بگذارید و سپس از قالب خارج کنید. بعد از پختن و سرد شدن بیسکویت‌ها برای چسباندن شکلات های فانتزی به بیسکویت ها یک نقطه شکلات ذوب شده وسط بیسکویت‌ها بگذارید و بعد از رنگ کردن شکلات‌های فانتزی با اسپری آنها را روی کوکی‌ها (بیسکویت‌ها) قرار دهید.

  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه «شکلات مارسیپانیِ»

    بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.

    مواد لازم:

    شکلات سیاه یا شیری: به میزان لازم

    پودر بیسکویت کرمدار گرجی: به میزان لازم

    چند عدد قالب طرح‌دار قلب یا گل که بهتر است طلقی و با طرح‌های رنگی باشند

    برای داخل کاسه‌ها:

    مارسیپان: به میزان لازم

    روش تهیه: 

    1. شکلات را روی بخار آب‌جوش قرار داده و هم می‌زنیم تا ذوب شود. با مقداری پودر بیسکویت مخلوط می‌کنیم و با یک برس یک جداره از شکلات را داخل قالب کشیده و داخل فریزر می‌گذاریم تا خودش را بگیرد.

    2. این کار را دو بار تکرار می‌کنیم تا شکلات ضخیم شود. سپس داخل آنها را با مارسیپان پر می‌کنیم و در فریزر می‌گذاریم تا به‌راحتی از قالب جدا شود.

    3. وقتی کاسه آماده شد، آن را با شکلات ذوب شده به هم می‌چسبانیم.

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    طرز تهیه دسر فندق بسیار خوشمزه 

    1. از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.

    2. 8 عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.

    3. در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید. وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید. از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.

    4. قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای 15 دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید. این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

    نکاتی در رابطه با تهیه ی دسر فندق :

    ۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.

    ۲- کره را آب کنید.

    ۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.

    ۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.

    ۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.

    ۶- ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.

  • ۱۱:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_جادویی؛ 

    کیک خود به خود سه لایه شونده

    این کیک هنگام پخت تبدیل به سه لایه میشه:لایه زیرین که منسجمه لایه وسطی که حالت کرمی به خودش میگیره و لایه رویی که بافت نرم و کیک شکل داره که علت اون اینه که نسبت شیر به آرد زیاده و خمیر بدست اومده مثل خمیر کرپ توی قالب پخش میشه ولی بعد پخت معجزه ش رو میتونین ببینین

    مواد لازم:

    4 عدد تخم مرغ هم دما با محیط،زرده و سفیده جدا

    1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

    150 گرم (3/4 پیمانه) شکر

    125 گرم کره ذوب شده

    115 گرم (3/4 فنجان) آرد

    500 میلی لیتر (2 پیمانه) شیر ولرم

    پودر قند برای روی کیک

    روش تهیه:

    فر رو با دمای 160 درجه روشن کنید

    یه قالب 20 در 20 رو چرب کنید

    سفیده تخم مرغ رو اینقدر بزنین تا کاملا فومی و سفت بشه و با برگردوندن ظرف ازش جدا نشه و بذارین کنار زرده و شکر رو بزنین تا کاملا کرمی بشه

    بعد کره ذوب شده و عصاره وانیل رو اضافه و برای یک یا دو دقیقه هم بزنین

    آرد رو اضافه و هم بزنین تا یکنواخت ترکیب بشه حالا شیر رو کم کم اضافه و هم بزنین همزن رو کنار بذارین و با لیسک ادامه بدین

    یک سوم سفیده رو به مواد اضافه و هم بزنین در حدی که فقط مخلوط بشه ولی پف سفیده از بین نره

    حالا روند معکوس میشه،یعنی مایع کیک رو به سفیده اضافه و هم بزنین

    و بعد مواد رو در قالب ریخته و به مدت 40 تا 70 دقیقه در فر بذارین

    زمان پخت این کیک ممکنه خیلی بیشتر هم بشه که بستگی به فر داره

    بعد از پخت اجازه بدین دست کم کیک 3 ساعت در قالب بمونه و کاملا خنک بشه بعد روش پودر قند ریخته برش بزنین و سرو کنین

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک سوپرایز لیمویی

    مواد لازم قسمت سیب کیک

    ۳  عدد تخم مرغ

    ۱  لیوان شکر

    نصف لیوان روغن مایع

    ۱  بسته وانیل شکری

    ۲/۵ لیوان آرد قنادی

    ۲  قاشق غذا خوری  پودر کاکائو

    مواد لازم قسمت لیموئی کیک

    ۴  عدد تخم مرغ

    ۱/۵  لیوان شکر

    ۱  قاشق غذاخوری آب لیمو 

    ۲  قاشق غذاخوری  رنده پوست لیمو

    ۲۴۰  گرم آرد قنادی

    ۱  قاشق چایخوری بکینگ پودر

    ۱۰۰  گرم  خامه

    ۸۰  گرم کره 

    مواد لازم جهت تزئین کیک

    ۲۰۰  گرم خامه

    گردو یا بادام نیم کوب به اندازه لازم 

    طرز تهیه قسمت سیب کیک

    شکر،  وانیل،  تخم مرغ  را  بوسیله  همزن برقی  آنقدر  بزنید  تا  حجم  پیدا  کند.  به  آن  روغن مایع و  پودر کاکائو  را  افزوده  به  هم زدن  ادامه  دهید. آرد  را  در  چند  نوبت  به  مایه  تخم مرغی اضافه  کنید.  بوسیله  قاشق  چوبی  یا  لیسک  آرد  را  با  مواد  تخم مرغی  مخلوط  کنید.  قالب  کیک  مستطیلی نان  و کیک  را  چرب  کرده  از  مایه  کیک  در  قالب  ریخته  در  فر  از  قبل  گرم شده  با  درجه  حرارت ۱۸۰  قرار  دهید  تا  کاملا  بپزد.

    طرز تهیه کیک لیمویی

    کره  نرم شده  در  دمای  آشپزخانه را  با  شکر  بوسیله  همزن  برقی  آنقدر  بزنید  تا  حالت  کرمدار  پیدا  کند.  به  آن  تخم  مرغ،  رنده  پوست  لیمو،  آب  لیمو  را  افزوده  به  هم  زدن  ادامه  دهید  تا  مایه  یکدستی بدست  آید.  آرد  و بکینگ  پودر  الک  شده  را  در  چند  نوبت  به  مواد  تخم  مرغی  اضافه  افزوده  وقتی  آرد  به  خورد مایه  تخم مرغی  رفت  خامه  را  اضافه  کنید  به  محض  مخلوط  شدن  خامه  با  کل  مواد  دست  از  همزدن  بردارید.

    قالبی  به  شکل  سیب  تهیه  کرده  و  کیک  کاکائویی  سرد  شده  را  با  فاصله  ۱/۵  سانت  قالب  زده  کف  قالب  به شکل  ایستاده  پشت  سر هم  بچینید.  رویش  خمیر  کیک  لیمویی  را  ریخته  در  فر  داغ  با  درجه  حرارت  ۱۸۵  قرار  دهید  تا  کیک  کاملا  پخته  سطحش  طلایی  شود.

    وقتی  کیک  سرد  شد  سطح  کیک  را  با  خامه  شیرین شده  پوشانده  گردوی  نیم کوب  رویش  بپاشید  در یخچال  قرار  دهید  تا  سرد  شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان