خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک ماست 

    مواد لازم

    تخم مرغ  ۶ عدد

    آرد (سفید)  ۳۰۰ گرم

    ماست (شیرین و غلیظ)  ۲۵۰ گرم

    شكر  ۲۵۰ گرم

    كره  ۲۰۰ گرم

    بیكینگ پودر  ۳ قاشق چایخوری

    وانیل  ۱ قاشق چایخوری

    گردو (خرد شده)  ۱۰۰ گرم

    طرز تهیه

    ۱- ابتدا كره را به دمای محیط رسانده و آن را با شكر مخلوط كرده و خوب هم می‌زنیم سپس وانیل را به آنها اضافه كرده و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی داخل آنها شكسته و بعد از شكستن هر تخم‌مرغ، خوب مواد را هم می‌زنیم. 

    ۲- در این مرحله ماست را اضافه كرده و پس از آن، آرد را كه از قبل الك كرده‌ایم به همراه بیكینگ‌پودر به آرامی و كم كم به مواد اضافه می‌كنیم و مواد را هم می‌زنیم.

    ۳- سپس گردو را اضافه می‌كنیم و كل مواد را در قالب ریخته و به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 350 درجه فرنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد قرار می‌دهیم. 

    ۴- بعد از سرد شدن، كیك را از قالب بیرون آورده و روی آن پودر قند می‌پاشیم و با پودر پسته روی آن را تزیین می‌كنیم.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینیهای نوروز

    شیرینی_کرکی

    پودر قند 100 گرم

    روغن جامد 100 گرم

    آرد سفید 200 گرم

    روغن مایع 25 گرم

    وانیل یک چهارم ق چ

    پودر پسته مقداری

    پودر قند و روغن جامد را با هم مخلوط کنید و با هم زن برقی بزنید تا کاملا سفید شود. بعد وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد را اول 3 مرتبه الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و با دست خوب مخلوط کنید. وقتی کاملا مخلوط شد روغن مایع را اضافه کنید و باز هم با دست مخلوط کنید. این خمیر باید طوری نرم باشد که بتوانبد با قیف شکوفه بزنید. اگر سفت بود میتوانید کمی روغن مایع اضافه کنید. تو این قسمت میتوانید خمیر را چند قسمت کنید و با زعفران و کاکائو یا رنگهای خوراکی مخلوط کنید تا شیرینیهای رنگین داشته باشید. می توانید خمیر را چرخ کنید تا منعطف تر بشود. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و از خمیرها با قیف داخل سینی شکوفه بزنید. مقداری پودر پسته روی هر کدام ریخته سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار میدهیم. بعد از پختن شیرینی ها اجازه میدهیم تا کاملا خنک شوند. 

    پودر قند و آرد را چند مرتبه الک کنید تا خمیرتان لطیف شود.

    به جای روغن جامد به هیچ وجه روغن مایع استفاده نکنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    دسر قلبی سه سوته برای کسانی که دوست شان دارید!!

     دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی و شکلات یک دسر قلبی سه سوته درست کنید.

     دسرهای قلبی که خودتان درست می کنید یکی از بهترین ایده ها برای پذیرایی از کسانی است که دوست شان دارید. این بار با توت فرنگی و شکلات یک دسر قلبی سه سوته درست کنید.

     با توت فرنگی یک دسر قلبی خوش طعم و سریع درست کنید

     

    heart_valentine_01.jpg

    مواد لازم برای درست کردن دسر قلبی با توت فرنگی :

    توت فرنگی
    شکلات صبحانه
    چیپس شکلاتی یا شکلات تخته ای

     

     

    heart_valentine_02.jpg

     

    مرحله اول درست کردن دسر قلبی با توت فرنگی

    توت فرنگی را مانند شکل بالا برش بزنید.

     

     

    heart_valentine_03.jpg

     

    مرحله دوم درست کردن دسر قلبی با توت فرنگی

    هر دو تکه توت فرنگی را با خلال دندان به هم وصل کنید.

     

     

    heart_valentine_04.jpg

     

    مرحله سوم درست کردن دسر قلبی با توت فرنگی

    با نوک چاقو مقداری از شکلات صبحانه را روی سطح توت فرنگی ها بمالید و درون یخچال بگذارید تا کاملا سفت شوند.

     

     

    heart_valentine_07.jpg

     

    مرحله چهارم درست کردن دسر قلبی با توت فرنگی

    چیپس شکلاتی را به روش بن ماری آب کرده و با قاشق روی توت فرنگی ها بریزید. در انتها مجددا توت فرنگی ها را درون یخچال بگذارید تا سطح شکلاتی آن کاملا خودش را بگیرد.

     

     

    heart_valentine_08.jpg

     

    مرحله پنجم درست کردن دسر قلبی با توت فرنگی

    از مغازه هایی که لوازم قنادی و شیرینی فروشی دارند، ژل خوراکی توت فرنگی یا آلبالو را خریداری کرده و در انتها روی توت فرنگی ها بریزید.

     

     

    دسر توت فرنگی قلبی برای ولنتاین

    دسر توت فرنگی قلبی برای ولنتاین

  • ۱۶:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کلوچه های_کوچک_میوه ای

    مناسب برای :12 نفر

    زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت

    این کلوچه‌های کوچک و خوش‌مزه بسیار مناسب برای صرف یک عصرانه دوست‌داشتنی در کنار خانواده است. این کلوچه های خوشمزه را می توانید در یک ظرف در بسته به مدت 1 هفته در دمای اتاق نگه دارید.

    مواد لازم:

    میوه های خشک 

    1.5 پیمانه

    سرکه سیب

    1 پیمانه

    گردو

    ⅓ پیمانه

    آب پرتقال

    2 قاشق غذاخوری

    آرد چند منظوره

    برای سطح کار

    خمیر پایه

    3.5 پیمانه

    تخم مرغ

    1 بزرگ

    شکر

    برای تزئین

    طرز تهیه:

    1⃣ در یک تابه متوسط میوه‌های خشک شده (مانند کشمش طلایی، گیلاس، زغال اخته، و انجیر) که از قبل به‌صورت تکه‌های بزرگ خرد کرده‌اید و سرکه سیب را بر روی حرارت متوسط تا بالا به‌جوش بی‌آورید. حال شعله را کم کنید و اجازه دهید مخلوط کمی روی حرارت بماند تا مایع تقریبا به‌طور کامل جذب شود ( به‌مدت 8 دقیقه).

    2⃣ سپس مخلوط میوه‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید و مخلوط‌کن را برای مدت کوتاهی روشن کنید تا میوه‌ها تنها خرد شوند اما حالت خمیری و پوره‌ای پیدا نکنند (تکه‌هایی از میوه‌ها باقی بماند). میوه‌ها را داخل یک ظرف متوسط بریزید و سپس گردو‌ها (خرد و تست شده) و آب پرتقال را با آن‌ها مخلوط کنید و به‌هم بزنید (برای نگه‌داری این مخلوط می‌توانید آن‌ها را داخل یک ظرف بدون هوا بریزید و تا 1 هفته داخل یخچال نگه‌داری کنید).

    3⃣ فر را از قبل در دمای 360 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی‌گراد گرم کنید). روی سطح کار مقدار کمی آرد بپاشید و یک خمیر را به ضخامت 0.3 سانتی‌متر پهن کنید. به‌وسیله یک قالب برش شیرینی 8.75 سانتی‌متری، 12 دایره ببرید و سپس این 12 دایره را به ته 12 قالب مافین بچسبانید (لبه‌های خمیر دایره‌ای شکل باید حدود 2 سانتی‌متر از کف قالب بالا بی‌آیند. حالا مخلوط میوه را بین 12 قالب تقسیم کنید و با تخم‌مرغ زده شده نیز لبه‌های خمیر را که به دیواره‌ها چسبیده‌اند برس بکشید.

    4⃣حال به‌وسیله یک قالب برش شیرینی 6.25 سانتی‌متری 12 دایره کوچک‌تر را از خمیر باقی‌مانده در بی‌آورید (در صورت نیاز خمیر باقی‌مانده را دوباره گلوله کرده و با ضخامت ذکر شده پهن کنید). با قالب‌های برش کوچک‌تر که اشکالی تزئینی دارند (و به آن‌ها کمی آرد زده‌اید)، در وسط 12 دایره‌های کوچکتر اشکالی را در بی‌آورید. حالا دایره‌های کوچک را روی مخلوط میوه قرار دهید و لبه‌های آن‌ها را کمی فشار دهید تا به خمیر پایین بچسبند. حالا روی دایره‌های کوچک را نیز با تخم‌مرغ زده شده برس بزنید و روی آن شکر بریزید. شیرینی‌ها را 10 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سفت شوند (می‌توانید آن‌ها را تا 1 روز نیز داخل یخچال نگه دارید).

    5⃣حالا شیرینی‌ها را از یخچال بیرون بی‌آورید و داخل فری که از قبل گرم شده بپزید تا رنگ آن‌ها طلائی- قهوه‌ای شود (به‌مدت 25 دقیقه). شیرینی‌ها را بیرون بی‌آورید و اجازه دهید 5 دقیقه سرد شوند. یک کارد نازک را داخل قالب شیرینی‌ها بگردانید تا از قالب جدا شوند. سپس آن‌ها را روی یک صفحه میله‌ای قرار دهید تا زیر و رویشان کاملا هوا بخورد و خنک شود. کلوچه‌های میوه‌ای خوش‌مزه‌تان آماده‌اند!

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۷:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    چیز کیک تاکسیدو

    پنير خامه اي: ٢٠٠ گرم

    خامه فرم گرفته: ٣٠٠ گرم

    بيسكويت شكلاتي پتي بور:يك و نيم بسته

    كره: ١٢٥ گرم

    شكلات : ١٢٠ تا ١٥٠ گرم

    شكر براي كارامل: ١٠٠ گرم

    آب براي كارامل: نصف پيمانه

    آب آناناس يا آب كمپوتش: نصف ليوان ، 

    پودر ژلاتين: سه و نيم قاشق مربا خوري

    طرز تهيه: 

    اول بيسكوييتها رو با غذاساز خوب خورد ميكنيم بعدش كره رو كه آب كرده بوديم، بهش اضافه ميكنيم،و تو قالب كمربنديمون خوشگل فشرده ميكنيم، و نيم ساعت تو يخچال ميذاريم تا سرد و سفت بشه،بعدش آب آناناس رو با آب معمولي رقيق ميكنيم تا به يه ليوان برسه با پودر ژلاتين تو يه كاسه ميريزيم، و رو بخار آب ميذاريم تا شفاف بشه،تو اين فاصله خامه فرم گرفته رو با پنير خامه اي با دور كند همزن مخلوط ميكنيم،و بعد شكلات رو هم به روش بن ماري ذوب ميكنيم، شكر كارامل رو هم با دو قاشق آب اول كارامل ميكنيم بعد بقيه نصف پيمانه آب رو 

    بهش اضافه ميكنيم تا غليظ بشه، حالا اول مخلوط ژلاتين رو به مخلوط خامه و پنير اضافه ميكنيم و هم ميزنيم بعد مايه رو سه قسمت ميكنيم ، قسمت اول همين طور ساده ميريزيم رو بيسكوييتها و ميذاريم تو فريزر(حدودأ ٧ دقيقه كافيه)بعد قسمت دوم رو با شربت كارامل مخلوط ميكنيم و رو قسمت سفيد ميريزيم و دوباره ميذاريم فريزر و براي قسمت سوم هم با شكلات آب كرده مخلوط ميكنيم و ميذاريم تو يخچال تا كاملآ خودشو بگيره، واسه تزيينش هم ميتونين از شكلات آب شده يا رنده شده استفاده كنين، خيلي خوشمزه اس امتحان كنين

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۸:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی ماکارون

    پودر بادام 125 گرم

    پودر قند 200 گرم

    سفیده تخم مرغ 3 عدد

    شکر دانه ریز 30 گرم

    رنگ خوراکی به میزان لازم

    پودر بادام و پودر قند را مخلوط کرده و داخل غذاساز ریخته تا پودری یکنواخت حاصل شود. سفیده تخم مرغ را با دور متوسط هم زن بزنید تا حباب ایجاد شود سپس شکر را قاشق قاشق اضافه کرده و هم بزنید تا شکر جذب سفیده شود دور هم زن را زیاد کرده و هم بزنید تا سفیده شکل بگیرد و فومی شود. رنگ دلخواه را اضافه کرده و کمی هم بزنید . مواد خشک را در سه مرحله اضافه کرده و با لیسک به آهستگی و دورانی هم بزنید تا مخلوط صاف و یک دستی به دست آید. مواد را داخل قیف با ماسوره ساده بریزید. سینی فر را با ورقه سیلیکونی پوشانده و از مواد به صورت دایره های 3 سانتی با فاصله از هم بزنید. سینی را دوبار روی میز کار بکوبید تا حبابهای هوا خارج شده و مایع صاف شود. سینی را به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا مواد شیرینی هایی که در سینی است ببندد و به دست نچسبد. سپس سینی را درفر از پیش گرم شده با دمای 140 درجه ساتنیگراد به مدت 15 تا 18 دقیقه قرار دهید و پس از آن سینی را خارج کرده و بگذارید خنک شود. ماکارون ها را با کرم آماده شده به هم بچسبانید.

    برای مواد میانی می توانید از کرم گاناژ و یا مارمالاد یا هر کرم دیگری استفاده کنید.

    برای ماکارون شکلاتی می توانید از پودر کاکائو به جای رنگ استفاده کنید.

    اگر در هنگام پخت ماکارون ها ترک خوردند احتمالا دمای فر زیاد بوده و یا از ورقه سیلیکونی استفاده نشده و یا مایه بیش از حد زده شده.

    از پودر بادامی استفاده کنید که به خوبی پودر شده باشد و نم دار نباشد.

    از زدن بیش از اندازه سفیده خودداری کنید چون باعث پف بیش از حد مواد و تو خالی شدن آن می شود.

    بهتر است از تخم رغ هایی استفاده شود که زیاد تازه نباشند و از روز قبل سفیده ها را از زرده جدا کنید و در یخچال قرار دهید.

    دمای فر در پخت این شیرینی خیلی مهم است و با آزمون و خطا میتوان در فر های مختلف به نتیجه دلخواه رسید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک کشک بادمجون 

     مواد لازم :

    نون تست به اندازه لازم

    بادمجون سرخ شده 4 الی 5 عدد

    کشک 1شیشه کوچیک(به اندازه لازم)

    پیاز سرخ شده 2 ق غ

    سیر 1عدد بزرگ (سرخ شده)

    نعنا داغ برای تزئین

    نمک و فلفل به اندازه لازم 

    گردوی خرد شده به مقدار لازم

    طرز تهیه:بادمجونای سرخ شده رو خوب له میکند بعد یپیاز داغ و سیر داغ را اضافه کرده و کمی نمک و فلفل اضافه کرده با مقدار خیلی کمی آب با حرارت ملایم  میزاریم کمی مغز پخت بشه بعد از این زمان  3ق غ گردوی خردشده رو باهم مخلوط کرده و به اندازه ی دلخواه کشک میریزیم وهم میزنیم

    سپس نونهای تست را 1ردیف کف ظرف موردنظرمون میچینیم

    1مقدار از کشک بادمجونمون روی نونهامیریزیم وخوب صاف میکنیم تا به نونها بچسبه

    1ردیف دیگه نون تست روی کشک بادمجون چیده و این کارو تا هرچقد که مواد داریم ویا  که برامون کافیه انجام میدیم بعدم دورو روی آن را  با کشک سیر داغ گردو تزیین میکنیم. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    بیسکوییت_شطرنجی

    مواد لازم خمیر بیسکوییت :

    کره 1 لیوان (225 گرم)

    شکر 1 لیوان

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل 1 ق چ

    آرد دو و دوسوم لیوان

    نمک يك چهارم ق چ

    بیکینگ پودر يك دوم ق چ

     

    طرز تهیه:

     

    کره و شکر را 3 دقیقه با همزن بزنید و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. مواد خشک را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید (ورز نديد و زياد مخلوط نكنيد) و بعد خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید

     

    هر قسمت را به شکل یک مستطیل روی کاغذ روغنی قرار داده و به کمک کاغذ با قل دادن روی کاغذ آن را استوانه ای کنید

     

    قطر استوانه را بسته به سلیقه خود بزرگ یا کوچک بگیرید. بعد کاغذ روغنی را دور خمیر بپیچید و طرفین استوانه را هم کاملا ببندید . برای 3 ساعت و یا تا سه روز توی یخچال نگهداری کنید. (و یا در فریزر برای یک ماه. اما برای برش باید 10 دقیقه تا یک ربع بگذارید در دمای محیط بماند)

     { خمیر رو میتونید توی نایلونهای گلدار زیبا رول کنید و دو طرفش رو روبان بپیچید و بعد فریز کنید و به اونهایی که دوست دارند بیسکوییت درست کنند ولی استعداد کافی رو ندارند عیدی هدیه بدید}

     

    با همین خمیر میشه مدلهای مختلف بیسکوییت رو درست کرد.

    بیسکوییت شطرنجی:

    برای ساختن بیسکوییت شطرنجی شما به دو رنگ خمیر نیاز دارید پس خمیر رو نصف کنید و نصفش رو با 2 ق غ پودر کاکائو و 2 ق غ شیر مخلوط کنید.

     

    من از خمیرم شش تا گلوله یک اندازه از هر رنگ درست کردم . سایزش دیگه دست خودتونه. ولی برای هر رول باید 6 تا سفید و 6 تا قهوه ای داشته باشید. حالا با دست روی سطح هر کدوم از گلوله ها رو رول کنید تا به قطر و طول دلخواه برسید. (اینا همش سایزش دست خودتونه که بخواید ریز یا بزرگ درستش کنید. )

    گلوله يك اندازه درست كرده و ميله اي باز كنيد

     

    رنگ ها رو یکی در میون کنار هم بذارید. یعنی یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای

     

    حالا ردیف بعدی رو عکسش عمل کنید یعنی یه سفید یه قهوه ای یه سفید. دقت کنید که باید سفید بالای قهوه ای قرار بگیره و بالعکس

     

    حالا برای ردیف سوم دوباره یه قهوه ای یه سفید یه قهوه ای

     

    خوب این کار تمام شده . دقت کنید که هر استوانه رو دقیقا روی زیری قرار بدین. شما میتونید در همین مرحله کار رو تمام کنید و بذاریدش توی یخچال برای 3 ساعت و یا دنباله کار رو با من ادامه بدید

     

    حالا میخوایم یه حاشیه یا بردر برای بیسکوییتهامون درست کنیم که شکل شطرنجیش نمایانتر بشه. توجه داشته باشید که رنگ بردر یا حاشیه باید خلاف رنگ هسته مرکزی باشه. اگه هسته بیسکوییت قهوه ای رنگه. پس ما بردر رو سفید میگیریم. خمیر رو به ضخامت 2 یا 3 میل باز کنید ( هر چه نازکتر بهتر) و خمیر بیسکوییت شطرنجی رو روش قرار بدید

     

    من از شروع تا پایان ، تمام مراحل رو با کاغذ روغنی انجام دادم. یعنی باید همواره کاغذ روغنی زیر خمیر باشه. پس حالا با کمک کاغذ روغنی شروع به رول کردن میکنیم

     

    البته رول کردن اصطلاح درستی نیست چون ما داریم شکلش رو مکعب مستطیلی حفظ میکنیم. پس هر بار خمیر رو روی یک وجه روی خمیر میپیچونیم تا به ضلع آخر برسیم. بعد اضافی های خمیر رو بریده و کاغذ رو دورش کاملا میپیچیم و برای حداقل 3 ساعت توی یخچال میذاریم

     

    بعد با کارد تیز به ضخامت نیم سانت میبریم. و در فر 190 سانتیگراد 375 فارنهایت برای 10 دقیقه قرار میدیم ( فر هم که مثل همیشه کاملا باید گرم باشه)

     

    شما عکسش رو هم میتونید انجام بدید که دو رنگ داشته باشید. اینبار هسته مرکزی سفیده پس بردر قهوه ای رنگ شده. من چون عاشق شکلاتم این بیسکوییتها رو خیلی دوست دارم. زیاد شیرین نیست و ترد و خوشمزه است. میتونید یک روز خمیرش رو درست کنید و یک روز دیگه بپزیدش پس زیاد خسته نمیشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۲:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    ترافل خرما

    مواد لازم :

     خرما  200 گرم

     گردو  30 گرم

     بیسکوئیت پتی بور  30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت

     پودر نارگیل  به مقدار لازم

     گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

    طرز تهیه :

    ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

    بعد اونها رو آبکش کنید.

    و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

    هسته خرما رو هم در بیارید.

    گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

    بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.

    نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

    خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

    و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.

    نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

    دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

    و داخل پودر نارگیل بغلتونید.

    نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

    و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

    و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.

    با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۱:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی شستی کاراملی

    مواد لازم :

    تخم مرغ ..... یک عدد

    آرد ..... یک پیمانه (150گرم)

    پودر کاکائو......یک چهارم پیمانه 

    نمک ....یک چهارم قاشق چایخوری

    کره ...... یک دوم پیمانه(110گرم )

    شکر......دوسوم پیمانه(135گرم) 

    شیر ....دوقاشق سوپخوری

    وانیل .....یک چهارم قاشق چایخوری

    تافی کره ای ..... 15 عدد

    خامه صبحانه.... سه قاشق سوپخوری

    گردوی خرد شده ....یک پیمانه

    طرز تهیه

    مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم.و کره رو چند ثانیه میزنیم و بعد شکر رو اضافه میکنیم باز هم میزنیم و بعد زرده تخم مرغ باز دوباره هم میزنیم و شیر و وانیل  در آخر مواد خشک رو اضافه میکنیم  و با دور کند میزنیم تا خمیر درست بشه . خمیر رو در یک پلاستیکبه مدت دو ساعت داخل یخچال استراحت میدیم .  بعد  از خمیر گوله های کوچولو به اندازه قاشق سوپخوری بر میداریم  و بین دودست گردی درست میکنیم و اون سفیده باقی مانده رو با چنگال میزنیم تا از لختی بیرون بیاد و بعد خمیره گوله شده رو اول داخل سفیده تخم مرغ بعد داخل  گردوی خرد شده میغلطونبم و توی سینی فر میچینیم و وسطشو  با انگشت شست فشار میدیم تا کمی گود شود و سپس در فر 180 درجه به مدت ده تا پانزده دقیقه میپزیم.و وقتی بیرون آوردیم و خنک شد  با سس کارامل داخلش پر میکنیم.

    طرز تهیه سپس کارامل:

    تافی ها رو با خامه روی حرارت خیلی ملایم قرار داده تا تافی ها ذوب بشن و بعد هم میزنیم تا مخلوط یکدستی آماده بشه .  

       

    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۰۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی گل

    مواد لازم:

    125 گرم کره

    1/2 پیمانه ارد سبوس(برای ویتامین)

    1/2پیمانه روغن مایع 

    1/2پیمانه ماست 

    نصف پاکت پکینگ پودر

    1ق چ وانیل

    مقدار لازم ارد 

    شربت 

    3لیوان اب 

    3لیوان شکر 

    1.2قطره اب لیمو (برای جلو گیری از شکرک زدن...

    شربت:

    ابتدا شربت را اماده کرده اب و شکر را داخل ظرفی بر روی گاز قرار داده و هم میزنیم تا شکر ذوب شود . سپس بعد از جوش امدن به مدت 15 دقیقه جوش امده و از روی حرارت بر میداریم تا خنک شود

    شیرینی:

    کره حتما باید به دمای محیط برسد. تمامی مواد را با هم ، همزده تا به شکل خمیر در اید. و 15 دقیقه صبر کنید.

    سپس با وردنه خمیر را یک دست کرده و به شکل های (تصویر) ادامه میدهمیم.

     وسط خمیر های برش داده شده(و به دلخواه میتونین  فندق بزارین.)

    وقتی گل ها درست شد در ظرف پیرکس مورد نظر از قسمت وسط چیده و ظرف را پر میکنیم. با دمای 170_180 تا زمانی که طلایی یا صورتی شود داخل فر قرار میدهیم. وقتی از فر خارج کردیم به مدت 2_3 دقیقه صبر کرده و شربت خنک شده را میریزیم . اگه خواستین همشو . اگه نه هم با توجه به میزان شیرینی که میخواین. بعد از 3_4 ساعت امادست چون  شربت باید  کاملا جذب بشه.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۷:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های عید، شیرینی_نان_قندی(قزوین)

    آرد سفید 500 گرم

    پودر قند 250 گرم

    روغن جامد 250 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق م

    پودر هل 1 ق م

    روغن جامد و پودر هل را با دست مالش می دهیم تا یکدست شود. پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط می کنیم تا صاف و یکدست شود. آرد و بیکینگ پودر  را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم . خمیر آماده شده را 4 ساعت در محیط اتاق استراحت می دهیم بعد از استراحت کمی ورز می دهیم بعد به اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد می کنیم و در سینی فر دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه طبقه وسط قرار می دهیم تا زیر شیرینی ها طلایی شود.

    سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.

    فر را از 20 دقیقه قبل روشن می کنیم.

    روغن جامد را آب نکنید باید جامد باشد.

    می توانید نصف خمیر را پودر کاکائو بزنید.

    قبل از این که شیرینی ها را داخل فر بگذارید روی آنها با چاقو یک بعلاوه بزنید تا بعد از پخت شکفته شوند.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۲۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی  عید، قلبهای_مارمالادی

    آرد 330 گرم

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 180 گرم

    شکر قهره ای 50 گرم

    شکر 130 گرم

    تخم مرغ 1 عدد

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    رنده پوست لیمو 1 قاشق چایخوری

    مارمالاد توت فرنگی یا تمشک 125 گرم

    کره و شکر و شکر قهوه ای را با هم زن برقی بزنید تا مخلوط شود و به شکل کرم در آید. تخم مرغ و وانیل و رنده پوست لیمو را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

    آرد و بیکینگ پودر و دارچین را با هم مخلوط کرده و به مواد بالا اضافه کنید. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا خمیر صاف و یک دستی حاصل شود. خمیر را داخل نایلون صاف کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید.

    سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده شده ای به ضخامت حدود نیم سانت باز کنید و با قالب برش بزنید و در سینی فر چرب شده چیده و آن را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا بپزد. در پایان روی سطح شیرینی ها پس از خنک شدن مارمالاد بمالید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک کارامل شگفت انگیز 

     مواد لازم :

    ▪️یک بسته پودر کیک

    ▪️آب، کره و سفیده تخم مرغ مقداری که روی جعبه پودر نوشته شده

    ▪️سه چهارم فنجان شربت کارامل

    ▪️یک فنجان خامه شکلاتی

    ▪️دو عدد سیب قرمز کوچک ، برش کوچک

    ▪️دو قاشق غذا خوری آب پرتقال

    ▪️یک چهارم فنجان شربت کارامل

    ▪️یک چهارم فنجان آجیل خرد شده

    طرز تهیه :

    ابتدا فر را روشن نموده و درجه حرارتش را روی 175 درجه سانتی گراد قرار می‌دهیم و ظرف پخت را چرب می‌کنیم.

    سپس کیک را با توجه به روی جعبه پودر کیک آماده می‌کنیم و خمیر بدست آمده را درون ظرف پخش می‌کنیم و می‌پزیم پس از آن کیک را بیرون آورده و قبل از اینکه سرد شود سه چهارم کارامل را هم می‌زنیم و با قاشق هر دو اینچ درون کیک را باز کرده و مقداری کارامل درونش می‌ریزیم .

    سپس خامه شکلاتی را روی کیک پخش می‌کنیم و با سیب و آجیل تزئینش می‌کنید‏

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    فوندانت کیک موکا (برای ولنتاین)  

    شما می توانید برای مناسبت های مختلف این #کیک زیبا را تهیه و نوش جان کنید. داشتن تجربه کافی برای درست کردن کیک ها و شیرینی ها ضروری است اما به تنهایی کافی نیست. داشتن خلاقیت برای تزیین و آماده کردن یک دستور هم بسیار مهم است.

    #فوندانت_کیک_موکا

    📝مواد لازم:

       🍰 ۲ قاشق غذاخوری کره

       🍰 ۱/۳ پیمانه پودر قند

       🍰 ۶۰ گرم  شکلات

       🍰 ۱ عدد بزرگ  تخم مرغ

       🍰 ۱ عدد بزرگ زرده تخم مرغ

       🍰 ۱ قاشق چای خوری پودر اسپرسو

       🍰 ۱ نوک انگشت نمک

       🍰 ۱ قاشق غذاخوری  آرد    

    🍴طرزتهیه:

    1⃣. از قبل، فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب ها را با کره چرب کنید و در آن ها پودر قند بپاشید.

    2⃣. در ظرفی مناسب مایکروفر کره و شکلات را با درجه بالا در مایکروفر قرار دهید، هر 20 ثانیه هم بزنید تا آب شود. اجازه دهید تا کمی خنک شود.

    3⃣. در این میان، در ظرفی، تخم مرغ و زرده را با پود قند، پودر اسپرسو و نمک خوب هم بزنید. ترکیب شکلات را به آن اضافه کنید و با هم خوب ترکیب کنید. آرد را به مواد اضافه کنید و تا حدی که با هم ترکیب شوند، آن ها را هم بزنید(مواد را بیش از حد هم نزنید). خمیر را در قالب های آماده بریزید.

    4⃣. کیک ها را برای 10 تا 12 دقیقه تا خلال دندانی که در کناره های قالب فرو بردید و بیرون آوردید، تمیز باشد، ولی خلال دندانی که در وسط کیک فرو بردید و بیرون آوردید، خیس باشد، بپزید(بیش از حد نپزید). آن ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید برای 10 دقیقه روی توری خنک شوند.

    5⃣. با چاقو کناره های کیک را از قالب جدا کنید و کیک ها را در ظرف مورد نظر برگردانید. بر روی آن ها پودر قند بپاشید و گرم سرو کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_پرتقالی

    : دو عدد پرتقال بزرگ یا 1 پیمانه 

    تخم مرغ : 4 عدد

    آرد : 375 گرم یا حدودا 3 پیمانه 

    شکر : 250 گرم تا 270 گرم 

    روغن مایع : 1 پیمانه 

    بکینگ پودر : 1 قاشق سوپخوری

    وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری 

    رنده پوست دو عدد پرتقال یا دو قاشق چایخوری رنده پوست پرتقال 

    طرز تهیه : 

    همه مواد تشکیل دهنده کیک بجز آرد و بکینگ پودر و آب پرتقال رو در یک ظرف ریخته حدود یک دقیقه با دور تند هم زن مخلوط کنید تا مایه کیک کمی غلیظ شود . آب پرتقال را اضافه 5 ثانیه هم بزنید . آرد و بکینگ پودر را مخلوط روی مواد فوق الک کنید . و با لیستک مواد رو اهسته مخلوط کنید اگر کمی خمیر یکدست نشده مونده بود یکی دو ثانیه با دور تند همزن مایه کیک رو یکدست کنید . مایه کیک رو در قالب  25 سانت چرب و آرد پاشی شده ریخته و به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 درجه سانتیگراد بپزید . کیک را در قالب خنک کنید بعد در ظرف سرو برگردانید .برای سس پرتقال هم نصف اب پرتقال+یه قاشق نشاسته ذرت.روی حرارت می ذاریم تا غلیظ بشه بعد خاموش کردن کمی کره بهش می زنیم میذاریم خنک بشه می ریزیم رو کیک نوش جان.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_کره ای  مخصوص_عید_نوروز 

    📣شیرینی کره ای یکی از خوشمزه ترین شیرینی های مخصوص عید هست که طرفداران زیادی دارد .

    مواد لازم

     کره ۱۵۰ گرم  

     زرده تخم مرغ  ۳ عدد 

     پودر قند ۱ لیوان  

    آرد  به اندازه ای که خمیر به دست نچسبد  

    مواد روی شیرینی

    زرده تخم مرغ   ۱ عدد 

     پودر قند ۱ قاشق چایخوری  

     شیر  ۱ قاشق چایخوری 

    طرز تهیه

    در ابتدا کره را بگذارید تا در دمای اتاق نرم شود  ۱۵ دقیقه کافیست .

    سپس با پودر قند مخلوط میکنیم تا کرمی  پف دار شود .

    حال زرده تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنم و به خوبی هم میزنیم .

    حال ارد را کم کم اضافه می کنیم تا زمانیکه که خمیر تقریبا به دست نچسبد اگر خیلی خیلی کم چسبندگی داشت اشکال ندارد حواستون باشد که زیاد ارد اضافه نکنید که باعث شکنندگی خمیر میشود .

    بهتر است خمیر را برای ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا بهتر خودشو بگیره فقط خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و درش را ببندید تا بوی یخچال را بخود نگیرد حال خمیر را بسیار نازک به قطر ۳ میلی متر پهن کنید و قالب بزنید .

    برای این شیرینی اگر از قالب سوراخ دار استفاده کنید بهتر است بعد از قالب زدن با برس مواد روی شیرینی که با هم مخلوط کرده اید را روی خمیر قالب زده شده بمالید .

    و در طبقه وسط فر با درجه حرارت ۱۵۰ سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی طلایی شود .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک قرمز مخملی یک کیک هیجان انگیز و مناسب برای روز ولنتاین است.

     

    کیک مخمای قرمز در اصل برای آمریکا است و معمولا به صورت لایه ای با رنگ های قرمز روشن و تیره درست میشود. جالب است بدانید در زمان های گذشته برای رسیدن به رنگ قرمز در این کیک از چغندر و آب دوغ استفاده می شده است. رنگ این کیک باید قرمز مایل به قهوه ای باشد. امروزه به جای آب دوغ از باترمیلک و برای رنگ قرمز هم از رنگ های خوراکی استفاده می شود که در اصل همان مواد هستند اما که کمی صنعتی شده اند. پودر کاکائو و خاصیت اسیدی باترمیلک تاثیر زیادی در رنگ زیبای کیک دارد پس آنها را به هیچ وجه با چیز دیگری جایگیزین نکنید و یا حذفشان نکنید. این کیک با کرم خامه ای سفید پوشش داده میشود و حالت اصیل آن به این شکل است. کرم های پنیری و کره ای (باترکرم) کاملا مناسب این کیک هستند و بین لایه های این کیک هم از همان کرم سفید استفاده میشود.

     

    مواد لازم برای کیک قرمز مخملی :

     

    آرد مخصوص کیک (الک شده) : ½ 2 پیمانه (250 گرم)

    نمک : ½ ق چ

    پودر کاکائو : 2 ق غ

    کره جامد که به دمای اتاق رسیده : ½ پیمانه (113 گرم)

    شکر سفید : ½ و 1 پیمانه (300 گرم)

    تخم مرغ بزرگ : 2 عدد

    وانیل : 1 ق چ عصاره خالص

    باترمیلک : 1 پیمانه (240 میلی لیتر)

    رنگ خوراکی مایع قرمز : 2 ق چ

    سرکه سفید : 1 ق چ

    جوش شیرین : 1 ق چ

     

    مواد لازم برای کِرِم پنیری برای فراستینگ :

     

    پنیر خامه ای که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم

    پنیر ماسکارپونه که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم

    وانیل : 1 ق چ عصاره خالص

    پودر قند : 1 پیمانه (115 گرم)

    خامه سرد (35-40% چربی) : ½ 1 پیمانه (360 میلی لیتر)

    تهیه کیک قرمز مخملی در سه مرحله انجام می شود که به ترتیب به آن ها پرداخته شده است:

     

    مرحله اول ؛ طرز تهیه کیک قرمز مخملی :

     

    فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. شبکه فر را روی ردیف وسط قرار دهید. دو عدد قالب 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

    داخل یک ظرف بزرگ آرد الک شده ، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بذارید.

     

    داخل ظرفی دیگر کره را آنقدر بزنید تا سفید و کرمی شود (با همزن حدود 2 دقیقه). سپس شکر را به آن اضافه کرده و مجددا آنقدر بزنید تا سبک و کرمی شود (با همزن 3-2 دقیقه). تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید (یعنی بعد از اضافه کردن هرتخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید). وانیل را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.

    داخل ظرفی دیگر ، باترمیلک و رنگ قرمز را خوب مخلوط کنید تا یک مایع قرمز داشته باشید

     

    .

    اکنون یک سوم آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با دور کُند همزن بزنید سپس نصف باترمیلک را اضافه کنید و هم بزنید. مجددا یک سوم دیگر از آرد ، سپس باقی باترمیلک و در آخر نیز باقی مانده آرد را اضافه کنید (بعد از هرمرحله تا حد مخلوط شدن با دور کند همزن یا یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید. یعنی در سه مرحله آرد و دو مرحله باترمیلک را اضافه کنید).

    جوش شیرین و سرکه را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و وقتی شروع به حباب زدن کرد به سرعت داخل مخلوط ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

     

    از این قسمت به بعد باید سرعت کارتان را بالا ببرید تا خاصیت جوش شیرین از بین نرود. مواد را بین دو قالب که از قبل آماده کرده بودید تقسیم کنید سطحشان را صاف کرده و بلافاصله داخل فر بگذارید (پس می بینید که آماده کردن قالب ها و فر از قبل کاملا ضروری است). زمان پخت این کیک ها 25 تا 30 دقیقه می باشد ولی می دانید که باید با فرو کردن یه خلال دندان وسط کیک چک کنید که اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. پس از آماده شدن ، اجازه دهید کیک ها برای 10 دقیقه کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کنید و مجددا صبر کنید تا کاملا سرد شوند.

     

    چون میخواهیم این کیک را با کرم پنیری تزئین کنیم پس بهتر است آن را برای حداقل یک ساعت داخل فریزر یا چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کار کردن با فیلینگ و فراستیگ راحت تر شود. حتما برای گذاشتن داخل یخچال با سلفون بپوشانید. میتوانید کیک را از روز قبل درست کرده و بعد تزئین کنید. در این مدت کیک را داخل یخچال نگهداری کنید.

     

    مرحله دوم ؛ طرز تهیه کِرِم چیز فراستینگ :

     

    داخل یک ظرف ، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با همزن بزنید تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا به صورت کرمی شود. خامه را اضافه و مجددا هم بزنید (فقط یک نکته مهم در اینجا وجود دارد که اگر از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد پس بهتر است خامه را جداگانه بزنید تا کاملا فرم گرفته سپس به کرم پنیر اضافه کنید). کرم را بچشید و اگر دوست داشتید به آن پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر شود. (مقدار شیرینی آن به شما بستگی دارد. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید فقط از پنیر

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    [Forwarded from √Som@ye√]
    خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.)

    مرحله سوم ؛ اسمبل کردن کیک :

    با یک چاقوی بزرگ هرکدام از کیک ها را از وسط نصف کرده و وسطشان را با کرم پنیر پر کنید سپس روی هم قرار دهید. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشد که کف قالب بوده است زیرا می خواهیم سطح صافی داشته باشیم. حالا روی همه ی کیک را با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید. این کیک برای 10 تا 12 نفر کافی است.
    طرز تهیه تصویری کیک مخملی قرمز مجموعه : شیرینی شکلات کیک
    کیک قرمز مخملی یک کیک هیجان انگیز و مناسب برای روز ولنتاین است.

    کیک مخمای قرمز در اصل برای آمریکا است و معمولا به صورت لایه ای با رنگ های قرمز روشن و تیره درست میشود. جالب است بدانید در زمان های گذشته برای رسیدن به رنگ قرمز در این کیک از چغندر و آب دوغ استفاده می شده است. رنگ این کیک باید قرمز مایل به قهوه ای باشد. امروزه به جای آب دوغ از باترمیلک و برای رنگ قرمز هم از رنگ های خوراکی استفاده می شود که در اصل همان مواد هستند اما که کمی صنعتی شده اند. پودر کاکائو و خاصیت اسیدی باترمیلک تاثیر زیادی در رنگ زیبای کیک دارد پس آنها را به هیچ وجه با چیز دیگری جایگیزین نکنید و یا حذفشان نکنید. این کیک با کرم خامه ای سفید پوشش داده میشود و حالت اصیل آن به این شکل است. کرم های پنیری و کره ای (باترکرم) کاملا مناسب این کیک هستند و بین لایه های این کیک هم از همان کرم سفید استفاده میشود.

    مواد لازم برای کیک قرمز مخملی :

    آرد مخصوص کیک (الک شده) : ½ 2 پیمانه (250 گرم)
    نمک : ½ ق چ
    پودر کاکائو : 2 ق غ
    کره جامد که به دمای اتاق رسیده : ½ پیمانه (113 گرم)
    شکر سفید : ½ و 1 پیمانه (300 گرم)
    تخم مرغ بزرگ : 2 عدد
    وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
    باترمیلک : 1 پیمانه (240 میلی لیتر)
    رنگ خوراکی مایع قرمز : 2 ق چ
    سرکه سفید : 1 ق چ
    جوش شیرین : 1 ق چ

    مواد لازم برای کِرِم پنیری برای فراستینگ :

    پنیر خامه ای که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
    پنیر ماسکارپونه که به دمای اتاق رسیده : 227 گرم
    وانیل : 1 ق چ عصاره خالص
    پودر قند : 1 پیمانه (115 گرم)
    خامه سرد (35-40% چربی) : ½ 1 پیمانه (360 میلی لیتر)
    تهیه کیک قرمز مخملی در سه مرحله انجام می شود که به ترتیب به آن ها پرداخته شده است:

    مرحله اول ؛ طرز تهیه کیک قرمز مخملی :

    فر را روشن کرده و روی درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) تنظیم کنید. شبکه فر را روی ردیف وسط قرار دهید. دو عدد قالب 23 سانتی متری را چرب کرده و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
    داخل یک ظرف بزرگ آرد الک شده ، کاکائو و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بذارید.

    داخل ظرفی دیگر کره را آنقدر بزنید تا سفید و کرمی شود (با همزن حدود 2 دقیقه). سپس شکر را به آن اضافه کرده و مجددا آنقدر بزنید تا سبک و کرمی شود (با همزن 3-2 دقیقه). تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید (یعنی بعد از اضافه کردن هرتخم مرغ، مواد را خوب هم بزنید سپس بعدی را اضافه کنید). وانیل را نیز اضافه کرده و مجدد هم بزنید.
    داخل ظرفی دیگر ، باترمیلک و رنگ قرمز را خوب مخلوط کنید تا یک مایع قرمز داشته باشید

    .
    اکنون یک سوم آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با دور کُند همزن بزنید سپس نصف باترمیلک را اضافه کنید و هم بزنید. مجددا یک سوم دیگر از آرد ، سپس باقی باترمیلک و در آخر نیز باقی مانده آرد را اضافه کنید (بعد از هرمرحله تا حد مخلوط شدن با دور کند همزن یا یک قاشق چوبی مواد را مخلوط کنید. یعنی در سه مرحله آرد و دو مرحله باترمیلک را اضافه کنید).
    جوش شیرین و سرکه را داخل یک کاسه کوچک با هم مخلوط کرده و وقتی شروع به حباب زدن کرد به سرعت داخل مخلوط ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.

    از این قسمت به بعد باید سرعت کارتان را بالا ببرید تا خاصیت جوش شیرین از بین نرود. مواد را بین دو قالب که از قبل آماده کرده بودید تقسیم کنید سطحشان را صاف کرده و بلافاصله داخل فر بگذارید (پس می بینید که آماده کردن قالب ها و فر از قبل کاملا ضروری است). زمان پخت این کیک ها 25 تا 30 دقیقه می باشد ولی می دانید که باید با فرو کردن یه خلال دندان وسط کیک چک کنید که اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک آماده است. پس از آماده شدن ، اجازه دهید کیک ها برای 10 دقیقه کمی خنک شوند سپس از قالب خارج کنید و مجددا صبر کنید تا کاملا سرد شوند.

    چون میخواهیم این کیک را با کرم پنیری تزئین کنیم پس بهتر است آن را برای حداقل یک ساعت داخل فریزر یا چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کار کردن با فیلینگ و فراستیگ راحت تر شود. حتما برای گذاشتن داخل یخچال با سلفون بپوشانید. میتوانید کیک را از روز قبل درست کرده و بعد تزئین کنید. در این مدت کیک را داخل یخچال نگهداری کنید.

    مرحله دوم ؛ طرز تهیه کِرِم چیز فراستینگ :

    داخل یک ظرف ، پنیر خامه ای و پنیر ماسکارپونه را با
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست
    همزن بزنید تا کاملا نرم شود. سپس پودر قند و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید تا به صورت کرمی شود. خامه را اضافه و مجددا هم بزنید (فقط یک نکته مهم در اینجا وجود دارد که اگر از خامه ای استفاده می کنید که به سرعت فرم نمیگیرد پس بهتر است خامه را جداگانه بزنید تا کاملا فرم گرفته سپس به کرم پنیر اضافه کنید). کرم را بچشید و اگر دوست داشتید به آن پودر قند بیشتری اضافه کنید تا شیرین تر شود. (مقدار شیرینی آن به شما بستگی دارد. همچنین با توجه به ذائقه خود میتوانید فقط از پنیر خامه ای یا فقط از ماسکارپونه استفاده کنید.)

    مرحله سوم ؛ اسمبل کردن کیک :

    با یک چاقوی بزرگ هرکدام از کیک ها را از وسط نصف کرده و وسطشان را با کرم پنیر پر کنید سپس روی هم قرار دهید. طوری که لایه آخر کیک یکی از لایه هایی باشد که کف قالب بوده است زیرا می خواهیم سطح صافی داشته باشیم. حالا روی همه ی کیک را با کرم کاملا بپوشونید و بعد با خرده کیک قرمز یا پودر نارگیل تزئینش کنید. این کیک برای 10 تا 12 نفر کافی است.

    نکته : می توانید این کیک را داخل قالب قلبی شکل، تهیه کنید و به زیبایی و مناسبتش برای ولنتاین بیافزایید. نوش جان.

    سوالات متداول این رسپی :

    1. اگر باترمیلک نداشته باشم چه چیزی را می توانم جایگزین کنم؟
    پاسخ: یک قاشق غذاخوری سرکه سفید یا سرکه سیب یا آب لیمو را با یک پیمانه معادل 240 میلی لیتر شیر مخلوط کنید و اجازه دهید 10 دقیقه در همان حالت در دمای اتاق بماند و بعد از آن استفاده کنید.
    2. منظور از آرد مخصوص کیک در دستور چیست؟
    پاسخ: آرد مخصوص کیک آردی است با میزان گلوتن پایین که داخلش بیکینگ پودر و نمک ندارد. شما میتوانید سه چهارم پیمانه معادل 85 گرم آرد همه منظوره را با دو قاشق غذاخوری معادل 15 گرم نشاسته ذرت مخلوط کنید و به این شکل یک پیمانه معادل 100 گرم آرد کیک دارید.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان