خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    خاگینه پفی 

    مواد لازم:

    تخم مرغ۲عدد 

    پگینک پودر ۲ق/غ

    ارد تاجایی که خمیر بدست نچسبد 

    مواد شربت :

    ۲لیوان شکر 

    ۱لیوان اب

    زعفران دم شده کمی 

    طرز تهیه 

    همه مواد را مخلوط میکنیم خمیر رو تو سطحی ک ارد پاشی کردیم خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم  و توی روغن شناور سرخ میکنیم 

    بعد خاگینه رو همونطور ک داغه توی شیره ک سرد شده میریزیم یکم بمونه بعد برمیداریم و تو ظرف میچینیم

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست
    جدول تبدیل واحدهای اندازه گیری



    تبدیل فنجان به قاشق غذا خوری، قاشق چای خوری و میلی لیتر

    ۱ فنجان = ۱۶ قاشق غذاخوری = ۴۸ قاشق چای خوری = ۲۴۰ میلی لیتر
    ۳/۴ فنجان = ۱۲ قاشق غذاخوری = ۳۶ قاشق چای خوری = ۱۸۰ میلی لیتر
    ۲/۳ فنجان = ۱۱ قاشق غذاخوری = ۳۲ قاشق چای خوری = ۱۶۰ میلی لیتر
    ۲/۱ فنجان = ۸ قاشق غذاخوری = ۲۴ قاشق چای خوری = ۱۲۰ میلی لیتر
    ۳/۱ فنجان = ۵ قاشق غذاخوری = ۱۶ قاشق چای خوری = ۸۰ میلی لیتر
    ۴/۱ فنجان = ۴ قاشق غذاخوری = ۱۲ قاشق چای خوری = ۶۰ میلی لیتر
    ۱ قاشق غذا خوری = ۱۵ میلی لیتر
    ۱ قاشق چای خوری = ۵ میلی لیتر
    تبدیل فنجان به اونس مایع

    ۱ فنجان = ۸ اونس
    ۳/۴ فنجان = ۶ اونس
    ۲/۳ فنجان = ۵ اونس
    ۲/۱ فنجان = ۴ اونس
    ۳/۱ فنجان = ۳ اونس
    ۴/۱ فنجان = ۲ اونس
    ۱ قاشق غذا خوری = ۰٫۵ اونس
    ۱اونس = ۲ قاشق غذا خوری = ۶ قاشق چای خوری
    اونس به گرم

    ۱ اونس = ۲۸ گرم
    ۲ اونس = ۵۶ گرم
    ۳،۵ اونس = ۱۰۰ گرم
    ۴ اونس = ۱۱۲ گرم
    ۵ اونس = ۱۴۰ گرم
    ۶ اونس = ۱۶۸ گرم
    ۸ اونس = ۲۲۵ گرم
    ۹ اونس = ۲۵۰ گرم
    ۱۰ اونس = ۲۸۰ گرم
    ۱۲ اونس = ۳۴۰ گرم
    ۱۶ اونس = ۴۵۰ گرم
    ۱۸ اونس = ۵۰۰ گرم
    ۲۰ اونس = ۵۶۰ گرم
    ۲۴ اونس = ۶۷۵ گرم
    ۲۷ اونس = ۷۵۰ گرم
    ۳۶ اونس = ۱ کیلوگرم
    ۵۴ اونس = ۱،۵ کیلوگرم
    ۷۲ اونس = ۲ کیلوگرم
    پوند به گرم

    ۱/۴پوند= ۱۱۲ گرم
    ۱/۲ پوند = ۲۲۵گرم
    ۳/۴پوند= ۳۴۰ گرم
    ۱ پوند = ۴۵۰گرم
    ۱،۲۵ پوند = ۵۶۰ گرم
    ۱،۵ پوند = ۶۷۵ گرم
    ۲ پوند = ۹۰۰ گرم
    ۲،۲۵ پوند = ۱ کیلوگرم
    ۳ پوند= ۱ ،۳۵ کیلوگرم
    ۵،۴ پوند = ۲ کیلوگرم
    آرد

    ۱ فنجان آرد = ۱۴۰ گرم
    ۳/۴ فنجان آرد = ۱۰۵ گرم
    ۲/۳ فنجان آرد = ۹۵ گرم
    ۱/۲ فنجان آرد = ۷۰ گرم
    ۱/۳ پیمانه آرد = ۵۰ گرم
    ۱/۴ فنجان آرد = ۳۵ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری آرد = ۱۰ گرم
    تبدیل کره از فنجان به گرم و اونس

    کره ۱ فنجان = ۸ اونس = ۲۳۰ گرم
    شکر

    ۱ فنجان شکر = ۲۰۰ گرم
    ۳/۴ فنجان شکر = ۱۵۰ گرم
    ۲/۳ فنجان شکر = ۱۳۵ گرم
    ۱/۲ فنجان شکر = ۱۰۰ گرم
    ۳/۱ فنجان شکر = ۷۰ گرم
    ۴/۱ فنجان شکر = ۵۰ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری شکر = ۱۵ گرم
    شکر قهوه ای

    ۱ فنجان شکر = ۲۲۰ گرم
    ۳/۴ فنجان شکر = ۱۶۵ گرم
    ۲/۳ فنجان شکر = ۱۴۵ گرم
    ۱/۲ فنجان شکر = ۱۱۰ گرم
    ۳/۱ فنجان شکر = ۷۵ گرم
    ۴/۱ فنجان شکر = ۵۵ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری شکر = ۱۵ گرم
    کاکائو

    ۱ فنجان کاکائو = ۱۰۵ گرم
    ۴/۳ فنجان کاکائو = ۸۰ گرم
    ۲/۳ فنجان کاکائو = ۷۰ گرم
    ۲/۱ فنجان کاکائو = ۵۵ گرم
    ۱/۳ فنجان کاکائو = ۳۵ گرم
    ۴/۱ فنجان کاکائو = ۲۵ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری کاکائو = ۷ گرم
    آرد ذرت

    ۱ فنجان آرد ذرت = ۱۲۵ گرم
    ۳/۴ فنجان آرد ذرت = ۹۵ گرم
    ۲/۳ فنجان آرد ذرت = ۸۵ گرم
    ۱/۲ فنجان آرد ذرت = ۶۵ گرم
    ۱/۳ فنجان آرد ذرت = ۴۰ گرم
    ۱/۴ فنجان آرد ذرت = ۳۰ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری آرد ذرت = ۸ گرم
    پودر شکر

    شکر ۱ فنجان پودر = ۱۶۰ گرم
    ۴/۳ فنجان پودر شکر = ۱۲۰ گرم
    ۲/۳ فنجان پودر شکر = ۱۰۵ گرم
    ۲/۱ فنجان پودر شکر = ۸۰ گرم
    ۱/۳ پیمانه پودر شکر = ۵۵ گرم
    ۴/۱ فنجان پودر شکر= ۴۰ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری پودر شکر = ۱۰ گرم
    بیکینگ پودر

    ۲ +۱ / ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر = ۱۰ گرم
    ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر= ۸ گرم
    ۱ ۳ / ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر = ۷ گرم
    ۱ +۱ / ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر = ۶ گرم
    ۱ +۱ / ۴ قاشق چایخوری بیکینگ پودر = ۵ گرم
    ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۴ گرم
    ۳/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۳ گرم
    ۱/۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۲ گرم
    ۱/۴ قاشق چای خوری بکینگ پودر = ۱ گرم
    جوش شیرین و نمک

    ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۱۴ گرم
    ۱ ۳ / ۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۱۲ گرم
    ۱ +۱ / ۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۱۰ گرم
    ۱ +۱ / ۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۹ گرم
    ۱ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۸ گرم
    ۳/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۵-۶ گرم
    ۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۴ گرم
    ۱/۴ قاشق چای خوری جوش شیرین ( یا نمک ) = ۲ گرم
    ماست

    ۱ فنجان ماست = ۲۳۵ گرم
    ۳/۴ فنجان ماست = ۱۷۵ گرم
    ۳/۲ فنجان ماست = ۱۵۵ گرم
    ۲/۱ فنجان ماست = ۱۲۰ گرم
    ۱/۳ پیمانه ماست = ۸۰ گرم
    ۴/۱ پیمانه ماست = ۶۰ گرم
    ۱ قاشق غذاخوری ماست = ۱۵ گرم
    شیر

    ۱ فنجان شیر = ۲۴۵ گرم
    ۳/۴ فنجان شیر = ۱۸۵ گرم
    ۲/۳ فنجان شیر = ۱۶۵ گرم
    ۱/۲ فنجان شیر = ۱۲۰ گرم
    ۳/۱ فنجان شیر = ۸۰ گرم
    ۴/۱ فنجان شیر = ۶۰ گرم
    ۱ قاشق غذاخوری شیر = ۱۵ گرم
    خامه

    ۱ فنجان خامه = ۲۳۵ گرم
    ۴/۳ فنجان خامه = ۱۷۵ گرم
    ۳/۲ فنجان خامه = ۱۵۵ گرم
    ۲/۱ فنجان = ۱۱۵ گرم
    ۳/۱ فنجان خامه = ۸۰ گرم
    ۴/۱ فنجان خامه = ۶۰ گرم
    ۱ قاشق غذا خوری خامه = ۱۵ گرم
    بادام / فندق / پسته – خرد شده

    ۱ فنجان بادام ( قطعه قطعه ) = ۱۰۰ گرم
    ۳/۴ فنجان بادام ( قطعه قطعه )= ۷۵ گرم
    ۲/۳ فنجان بادام ( قطعه قطعه )= ۶۵ گرم
    ۲/۱ فنجان بادام ( قطعه قطعه ) = ۵۰ گرم
    ۱/۳ فنجان بادام ( قطعه قطعه )= ۳۵ گرم
  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    پاپ کیک 

    دو تا تخم مرغ را با کمی وانیل خوب مخلوط میکنیم بعد نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع و 100 گرم کره آب شده را به تخم مرغ اضافه کرده و بعد نصف پیمانه شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد دو پیمانه آرد الک شده را همراه یک ق چ بکینگ پودر و دو ق س پودر کاکائو به مواد اضافه کرده و دورانی هم میزنیم و داخل کپسول کاغذی میریزیم تقریبا نصف بعد در فر از قبل گرم شده درجه 180 میزاریم به مدت نیم ساعت

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    سوهان_نارگیلی_ 

    مواد لازم برای۶ نفر

    بادام خرد شده ۱/۴ پیمانه

    شربت سکنجبین ۱/۲ پیمانه

    شکر سفید ۱ پیمانه

    پودر نارگیل ۱ پیمانه

    وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری

    کره ۱ قاشق غذا خوری

    طرز تهیه

    ۱- برای تهیه سوهان نارگیلی، ابتدا نیمی از پودر نارگیل را به طور مساوی بر روی یک ورق پخت که با کره چرب کرده اید، بریزید. 

    ۲- در یک کاسه متوسط، شکر و شربت سکنجبین را با هم مخلوط کنید و در مایکروویو به مدت 3 دقیقه قرار دهید. 

    ۳- بادام را اضافه کنید و هم بزنید و دوباره به مدت 4 دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

    کره و وانیل را اضافه کنید و دوباره به مدت یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید.

    ۴- این مواد را درون ظرف مخصوص به صورت لایه ای نازک بریزید و بقیه پودر نارگیل را بر روی مواد بپاشید و بگذارید تا این مواد سرد شود. 

    ۵- پس از یک ساعت که مواد خوب خنک شد، آن ها را به قطعات مورد نظر بشکنید.

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48382 |46689 پست

    گوش فیل 

    مواد لازم

    تخم مرغ ۱ عدد

    شیر ۱/۲ فنجان

    شربت ۲ قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

    ماست ۱ قاشق غذاخوری

    روغن جامد یا کره ۲ قاشق غذاخوری

    آرد به مقدار لازم

    هل، وانیل و گلاب به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- دو لیوان شکر را در یک لیوان آب حل کنید به همراه کمی وانیل، هل، زعفران (در صورت تمایل) و گلاب بگذارید روی شعله تا جوش آید و آنقدر بجوشد تا قوام یابد. سپس شربت به دست آمده را کنار بگذارید تا خوب سرد شود. 

    ۲- تخم مرغ، شیر و روغن را با هم مخلوط کنید، سپس ماست و دو قاشق شربت و بیکینگ پودر را اضافه و در آخر به آرامی آرد را بیفزایید، خوب به هم بزنید و با دست ورز دهید تا خمیر گوش فیل آماده شود.

    ۳- زمانی که خمیر دیگر به دست نچسبید، آرد کافیست. یک تا دو ساعت خمیر را کنار گذارید. سپس با وردنه آن را صاف کنید و لوزی لوزی ببرید. 

    ۴- می‌توانید وسط لوزی‌ها را نیز جمع کنید یا همین‌طور ساده در ظرف گودی که روغن مایع در آن ریخته و خوب داغ شده است، بیندازید.

    ۵- وقتی طلایی شد با کفگیر آن را خارج کنید و در صافی بیندازید تا خوب روغن آن گرفته شود. سپس در شربت سرد بیندازید و باز در صافی دیگری انداخته تا شیره‌های اضافی آن نیز گرفته شود. 

    ۶- می‌توانید خمیر را نیز با قالب‌های ستاره‌ای یا گل شکل دهید.

    ۷- بعد خنک شدن گوش فیلها میتوانید کمی پودر قند برای زیباتر شدن روی انها الک کنید. 

    سایر نکات

    اگر هنگام وردنه کردن ضخامت خمیر بیش از اندازه کم شود خمیر پف نمیکند.

    اگر روغن کاملا داغ نباشد خمیر پف نمیکند.

    زمانی که گوش فیلها را از روغن بیرون می آورید بلا فاصله در شربت قرار دهید و روی انرا با قاشق اهسته فشار دهید تا کاملا در شربت فرو رود.

    اگر گوش فیل بالشتکی بخواهید باید بعد از اینکه خمیر را باز کردید و نازک کردید انرا 2 لایه کنید باز وردنه بکشید سپس برش دهید که در این حالت شبیه عکس بالشتکی میشود.

    شربت را قبلا اماده کنید و انرا سرد کنید.

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شکلات ولنتاين

    آماده سازی: ۱ ساعت

    مواد اولیه :

    آب یک لیوان

    پودر کاکائو (مرغوب) دو لیوان

    کره (نرم شده در دمای اتاق) ۲سوم لیوان

    شکر نصف لیوان

    شیر (پرچرب) ۲سوم لیوان

    پودر قند ۱چهارم لیوان

    طرزتهیه:

    ابتدا داخل قابلمه بزرگی مقداری آب ریخته و اجازه دهید بجوشد و بعد زیر شعله را ملایم کنید.

    کره نرم شده و پودر کاکائو الک شده را با هم مخلوط کرده و آنها را داخل ظرفی کوچکتر از قابلمه آب ریخته و ظرف کوچکتر را روی اب در حال جوش با شعله ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید.(روش بن ماری)

    دقت کنید که هیچ توده ای نباید داخل مواد وجود داشته باشد حتی در صورت لزوم میتوانید از گوشتکوب برقی هم برای یکدست کردن شکلات استفاده کنید.

    حالا ۱ لیوان اب گرمی را به مواد اضافه کرده و باز هم خوب هم بزنید.زیر شعله را کمی زیاد کنید.مراقب کاکائو باشید تا نجوشد.در صورتی که احساس کردید دما زیاد شده آن را مجددا کم کنید.

    مخلوط رو به ظرف جداگانه منتقل کنید و شکر و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و آن را به شکلات اضافه کنید.

    شیر را جوشانده و صبر کنید کاملا ولرم شود و بعد کم کم آن را به شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند.

    در صورت تمایل مواد را با همزن مخلوط کنید.

    قالب مناسبی را کمی چرب کرده و شکلات را داخل آن بریزید و در صورت تمایل مغز برای آن قرار دهید و اجازه دهید شکلات ۱ شب داخل فریزر بماند.

    نکات :

    ۱)توجه داشته باشد که خوب یا بد بودن طعم شکلات مستقیما مربوط به کیفیت پودر کاکائو میباشد پس هنگام خرید پودر کاکائو دقت کنید که از نوع مرغوب ان استفاده شود.

    ۲)اگر میخواهید شکلات شما روشن تر شود از مقدار بیشتری شیر استفاده کرده و ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با شیر مخلوط کنید تا مشکلی در بستن شکلات نداشته باشید.

    ۳)هرچه پودر کاکائو شما مرغوب تر باشد رنگ شکلات تیره تر خواهد شد.

    ۴)در صورت تمایل از شیرهای طعم دار مثل شیر نارگیل،شیر موز و سایر طعم ها در تهیه شکلات استفاده کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    طرز تهیه شیرینی گردویی دارچینی

    مواد لازم:

    آرد 225 گرم

    کره 185 گرم

    شکر 110 گرم

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    رنده پوست لیموترش 1 عدد

    دارچین 1 ق غ

    کشمش 80 گرم

    گردوی خرد شده 50 گرم

    بیکینگ پودر 1 ق غ

     طرز تهيه:

    1_ کره نرم شده را با رنده پوست لیمو ترش و شکر و زرده تخم مرغ با همزن برقی هم می زنیم.

    2_ دارچین و آرد و بیکینگ پودر را از الک رد می کنیم و کشمش و گردوی خرد شده را اضافه می کنیم.

     خمیر را در ظرفی گذاشته و در یخچال به مدت 30 دقیقه قرار می دهیم.

    3_ فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم كرده و خمیر را به صورت توپ های کوچک در می آوریم و کمی گردوی خرد شده روی آن ها می ریزیم.

    4_ سینی فر را چرب می کنیم یا كاغذ روغنی انداخته و توپ های کوچک را به فاصله 4 سانتی متر کنار هم می چینیم.

     زمان پخت مدت 12 الی 15 دقیقه می باشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شيريني قلبي

    مواد لازم:

    کره 125گرم

    خاکه قند 85گرم

    تخم مرغ 1عدد

    آرد 300گرم، حدود 2پيمانه

    وانيل 1/2 ق چ

    گلاب 1/2 ق چ

    پودر کاکائو 2 ق غ

    رنگ مجاز خوراکي قرمز به ميزان لازم

    قالب قلبي شکل دو عدد سايزهاي 3و 7سانتيمتري

    طرز تهيه:

    کره نرم را با خاکه قند به کمک همزن بزنيد تا مخلوط پوک و کمرنگي شود سپس تخم مرغ را اضافه کنيد، مخلوط درست شده را سه قسمت کرده و در سه کاسه جداگانه بريزيد.

    به يکي از کاسه ها وانيل بزنيد و به يکي رنگ قرمز و گلاب و خوب مخلوط کنيد. آخري رو ياده نگه داريد که بعدا بپ آن آرد و کاکائو بزنيد.

    آرد را سه قسمت کرده و در سه ظرف جدا بريزيد از يکي از ظرفها دو قاشق از آرد را برداريد و بجاي آن پودر کاکائو بريزيد و الک کنيد و به ظرف سومي که کنار گذاشته بوديم اضاقه کنيد.

    دو ظرف ديگر آردها را هم به دو ظرف قبلي اضافه کنيد تا سه خمير با سه رنگ متفاوت داشته باشيد . صورتي، سفيد و کاکائويي.

    اين خمير نياز به استراحت ندارد و ميتوانيد بين دو کاغذ روغني يا سلفون آن را باز کنيد و قالب بزنيد.

    فر را با دماي 180درجه سانتيگراد يا 350درجپ فارنهايت روشن کنيد.

    سيني فر را کاغذ مخصوص بکشيد.

    خمير را باز کنيد و با قالب بزرگ قالب بزنيد و وسط آنرا با قالب کوچکتر قالب بزنيد و قلب کوچم را جدا کنيد و جايگزين آن رنگ ديگر را بذاريد.

    بيسکوييت ها را به مدت 12تا 15دقيقه بپزيد و بعد از دقيقه 8 جهت سيني را داخل فر عوض کنيد و سيني را بچرخانيد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۳۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    بیسکوییت نسکافه 

    بيسکويت نسکافه شيريني کمي دارد. و حالت ترد بيسکويتي دارد که به همراه نوشيدني گرم بسيار خوش طعم مي شود.

    مواد لازم : 

    آرد سفيد: ۲ و ۱/۳ پيمانه

    روغن جامد: ۳/۴ پيمانه شکر ۱/۴ پيمانه

    پودر کافي ميکس: ۳ قاشق غذاخوري تخم مرغ ۱ عدد

    آب: ۱/۳ پيمانه

    شکلات چيپسي براي تزيين

    طرز تهيه : 

    آرد و روغن جامد را با هم مخلوط مي کنيم و آنقدر هم مي زنيم تا مانند خرده نان شود. سپس شکر و تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم مي زنيم. پودر کافي ميکس را در آب حل مي کنيم و به خمير اضافه مي کنيم و بعد از کمي هم زدن خوب ورز مي دهيم تا خميري مانند خمير نان بدست آيد. خمير را با وردنه روي سطح صاف باز مي کنيم و به دلخواه قالب مي زنيم و بيسکويت ها را با فاصله کمي در سيني فر مي چينيم و با شکلات چيپسي تزيين مي کنيم. و در فر برقي به مدت ۱۵ دقيقه با دماي ۱۶۵ درجه سانتي گراد يعني تا وقتي روي آن طلايي شود مي گذاريم. بعد از اينکه خنک شد از سيني خارج مي کنيم. (چون در اين شيريني از کافي ميکس به جاي قهوه استفاده شده تغيير رنگ نمي دهد. اگر بخواهيد از قهوه استفاده کنيد بايد مقدار آن ۱ قاشق غذاخوري و مقدار شکر ۱/۲ پيمانه باشد) 

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۴:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی_قطاب ويژه نوروز

    بدون فـــــر

    مواد لازم:

    ماست نصف لیوان  .  تخم مرغ 1 عدد  .  کره 100 گرم  .  شکر 1 لیوان  .  آرد 3 لیوان

    بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری  .  گردو خرد شده نصف لیوان  .  پودر هل 1/2 قاشق چایخوری

    پودر نارگیل نصف لیوان  .  پودر دارچین 1 قاشق چایخوری  .  پودر پسته و پودر قند برای تزیین

     

    طرز تهیه : 

    کره نرم شده و نصف لیوان شکر را با هم خوب مخلوط کنید سپس ماست و تخم مرغ را اضافه کنید و انقدر با همزن بزنید تا صاف و یکدست شود.

    ارد الک شده را با بیکینگ پودر مخلوط کنید و کم کم به مخلوط اضافه نمائید ( تا اندازه ای ارد نیاز است که خمیر به دست نچسبد ) ، سپس خمیر را درون کاسه ای که چرب کرده اید قرار داده و روی کاسه را بپوشانید و حدود 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید.

    تمام مواد خشک مخصوص داخل قطاب ( نصف لیوان شکر ، گردو خرد شده ، پودر دارچین ، پودر هل ، پودر نارگیل ) را با هم مخلوط کنید.

    پس از مدت زمان لازم برای استراحت خمیر را خوب پهن کنید و به شکل گرد قالب بزنید ، داخل هر تکه خمیر حدود 1 قاشق از مواد خشک بریزید ، لبه های خمیر را روی هم بگذارید و با فشار انگشتان لبه های خمیر را به هم بچسبانید سپس از یک سمت به سمت دیگر لبه های خمیر را پیچ دهید.

    تمام خمیرها را به همین روش آماده کنید ( میتوانید به جای پیچاندن لبه های خمیر را با فشار چنگال به هم بچسبانید ) ، درون قابلمه روغن فراوان بریزید سپس تک تک قطاب ها را درون روغن داغ سرخ کنید.

    قطاب را در طول سرخ شدن خوب حرکت دهید تا تمام سطح قطاب برشته و طلایی شود ، پس از سرخ شدن قطاب ها را درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود سپس داخل پودر قند بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۴:۵۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    تافی_شکلاتی ويژه نوروز، بدون فــــــر

     مواد لازم:

    شکر قهوه ای یا شکر سفید 2/3 لیوان  .  کره 2 قاشق غذاخوری  .  شیر ولرم 3/4 لیوان

    عسل 2 قاشق غذاخوری  .  شکلات تخته ای 80 گرم  .  پودر کاکائو 1 قاشق چایخوری

     

    طرز تهیه : 

    شکر ، کره ، عسل ، شکلات تخته ای خرد شده ، پودر کاکائو و شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

    پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید و 20 – 30 دقیقه مداوم هم بزنید تا مایه تافی غلیظ شود ( پس از 20 دقیقه 1 قطره از مایه تافی داخل لیوانی آب سرد بریزید ، اگر قطره منسجم و نرم بود تافی آماده است اما اگر داخل آب پخش شد هنوز آماده نیست ).

     پس از آماده شدن مایه تافی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید یا داخل کاغذ روغنی بریزید و جمع کنید سپس به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.

    پس از این مدت زمان تافی را از قالب جدا کنید یا از داخل کاغذ روغنی خارج کنید و به شکل دلخواه برش بزنید ، تافی ها را داخل سلفون یا کاغذ شکلات بسته بندی کنید و در یخچال نگهداری نمایید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    كيك سورپرايز ولنتاين

     براي درست كردن اين كيك اول از همه يه كيك ساده به رنگ دلخواه درست ميكنيد و بعد از پخت و سرد شدن قالب دلخواه و ميزنيد بعد دوباره يه كيك ساده ديگه درست ميكنيد نصف مواد و توي قالب ميريزيد و اون كيكهايي كه قالب زديد و وسط ميچينيد و دوباره روش مواد كيك و ميريزيد و داخل فر ميذاريد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۵:۳۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ کیک قرمز مخملی

    شیر 250mill 

    سرکه 1 ق س  

    کره 100gr(هم دمای محیط )

    شکر دانه ریز 120 gr

    وانیل 1/4 ق م 

    تخم مرغ 2عدد

    آرد 225gr

    نمک 1/8 ق م 

    بیکینگ پودر 1/2 ق م 

    پودر کاکایو روشن 1ق م

    رنگ قرمز خوراکی 1ق م

    شکر و کره به دمای محیط رسیده را توی کاسه ریخته وبا درجه متوسط بمدت 1دقیقه هم می زنیم 

    سپس وانیل را اضافه کرده وتخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده ودر هر مرحله 30 ثانیه می زنیم (اول یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده 30ثانیه میزنیم وبعد تخم مرغ بعدی را هم 30 ثانیه می زنیم )

    سپس مواد خشک آرد و بیکینگ پود ر وپودر کاکایو ونمک باهم مخلوط کرده (3بار الک کرده)

    مواد خشک را به مواد كیک اضافه کرده و 1دقیقه هم می زنیم 

    سپس شیر و سرکه را باهم قاطی کرده به مواد اضافه کرده و رنگ خوراکی راهم اضافه کرده واگر دوست داشتید میتوانید دوباره کمی رنگ قرمز استفاده کنید سپس دوباره با همزن می زنیم 

    سپس از مواد كیک داخل کپسول کاپ کیک ریخته   از مواد کاپ کیک 2/3 داخل کپسول ریخته 1/3 کپسول  خالی باشد 

    در فری که یکربع گرم شده با دمای 180c بمدت 15-20گذاشته پس از این زمان کاپ کیک ها را با خلال چک کرده واگر تست خلال تمیز بود از فر خارج کنید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۶:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    ❤️مواد لازم برای لاوا کیک❤️

    زرده ی تخم مرغ  2 عدد

    تخم مرغ کامل  2 عدد

    پودر کاکائو  1 قاشق غذاخوری

    آرد  6 قاشق غذا خوری

    پودر قند  1+ 8/1 پیمانه

    شکلات تخته ای یا چیپسی به سلیقه ی خودتون شیرین یا تلخ  220 گرم

    کره  ½ پیمانه

    طرز تهیه

    این مواد تعداد 4 کاپ کیک رو به شما میده و حتما باید گرم سرو بشه. فر رو از قبل روی 200 دجه ی سانتیگراد یا 400 درجه ی فارنهایت روشن می کنیم. 4 تا قالب سوفله یا کاپ کیک یا اگر ندارید کاسه های کوچیک یا نهایتاً فنجون رو خوب کره مالی می کنیم( تا موقع خارج کردنش به مشکل برنخوریم) روی کتری یه کاسه میذازیم و شکلات و کره رو توش می ریزیم و هم میزنیم تا ذوب و یکنواخت بشه(همونطور که قبلا توضیح دادم تو ماکروفر هم میتونید این کار رو انجام بدین) و بهش پودر قند رو اضافه می کنیم و هم میزنیم تخم مرغ ها و زرده ها رو به موادمون اضافه می کنیم باز هم میزنیم تا خوب مخلوط بشن بعد کم کم آرد رو اضافه می کنیم و بار هم میزنیم تا یه مایه ی یکنواخت داشته باشیم. بعد مواد رو به طور مساوی داخل قالب هامون میریزیم و میذاریم تو فر. مدت زمان پخت حدوداً بین 13 تا 14 دقیق هست. دقت کنید که اصلا نباید بیشتر بمونه که میشه کیک شکلاتی. به کیکتون نگاه کنید وقتی روش یه حالت خشکی پیدا کرد و یکم گوشه هاش از اطراف جمع شد دیگه آمادست. از فر درمیاریم 1 دقیقه استراحت میدیم و توی ظرف برمی گردونیم. می تونید کنار این کیک یه اسکوپ بستنی هم بذارین که طعمش عالی می شه.

    سرو کنید و لذت ببرید

    ولنتاینتون مبارک

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک اسفنجی 

    👍👍👍👍👍كيك اسفنجي دستور خانم طوروسيان  مواد لازم برای دو قالب 23 سانتی یا یک قالب 25 سانتی با  دیواره ده دوازده سانت  آرد قنادی: 300 گرم معادل 2 پیمانه  پودر قند: 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی،  تخم مرغ خنک: 6 تا، بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری سرصاف

     نمک: نوک قاشق چایخوری

     وانیل: نوک قاشق چایخوری  آب جوش: نصف پیمانه

    طرز پخت: بهترین آردی که دارین رو همیشه برای کیک استفاده کنین.  فر رو روی 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم,کف قالب رو کاغذ  روغنی میندازیم .. فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع  یک سانتی متر،با روغن مایع چرب می کنیم.  آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم، تخم مرغ های خنکمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم ... (باید خنک باشند).سفیده ها رو با همزن می زنیم با دور  متوسط ...سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم  می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میذاریم کنار یا توی یخچال

     زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم. آب گرم رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه... سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد،خب دیگه همزن رو می ذاریم کنار و سفیده رو آروم و با لیسک  به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره،بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو فولد کنیم یعنی هم نزنیم.بلکه از از راست به چپ ببریم مثل تا کردن،مهمترین نکته واسه پف کیک اسفنجی همین قسمت فولد کردن،بعد که مواد کاملا مخلوط شدن داخل قالب می ریزیم و روش رو با لیسک صاف می کنیم و داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم،تا زمانیک تستر تمیز از توی کیک بیرون بیاد،فقط دقت داشته باشید که دمای فرها متفاوت هست،بعد از پخت سریعا دور کیک رو با چاقو رد می ندازیم و از قالب خارج می کنیم چون اگه داخل قالب بمونه خمیر میشه،این کیک همونطور که می بینین پفش عالیه واسه من دوازده سانت پف کرد،مناسب برای انواع کیکهای خامه ای،فوندانت و تزیینی هست،نووش جان..

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۸:۰۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کیک -شکلاتی

    کیک مخصوص ولنتاین

    مواد لازم

    آرد مخصوص شیرینی پزی      دو پیمانه

     پودر کاکائو                نصف پیمانه 

    بیکینگ پودر                دو ونیم قاشق چای خوری

    جوش شیرین               نصف قاشق چای خوری

        نمک                 یک چهارم قاشق چای خوری

    پودر نسکافه               یک قاشق چای خوری

    پودر شکر                 یک و نیم پیمانه

    تخم مرغ                  دو عدد

       شیر                  یک پیمانه

       روغن مایع               نصف پیمانه

        وانیل                 نصف قاشق چای خوری

     آب جوش                  نصف پیمانه

    روش تهیه

    اول مواد خشک که شامل آرد و کاکائو و بکینگ پودر و جوش شیرین و نسکافه و نمک و شکر هست باهم توی یک کاسه بزرگ مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست بشه. فر رو روشن می کنیم روی دمای 170 درجه یا 350 فارنهایت میزاریم تا گرم بشه. وسط مواد خشک رو توی کاسه گود می کنیم و مایعات رو یکی یکی بهش اضافه می کنیم یعنی شیر و روغن مایع و تخم مرغ ها و وانیل. هم زن رو با دور کند روشن می کنیم و حدود دو دقیقه هم می زنیم. هم زمان با هم زدن آب جوش رو هم به تدریج بهش اضافه می کنیم. اگه مایع به دست اومده به نظرتون رقیقه نگران نباشید هیچ مشکلی پیش نمیاد. حالا دوتا قالب کیک 22 سانتی رو که چرب کردید و آرد پاشی کردید بیارید و مایع کیک رو مساوی توی هردو بریزید. اگه فقط یه قالب دارید هیچ اشکالی نداره بعدا می تونید کیک رو دو لایه ببرید ولی باید مواظب باشید خورد نشه. 

    حالا قالب ها رو توی طبقه وسط فر میزاریم حدود 30 تا 35 دقیقه طول می کشه تا کامل بپزه. یه خلال دندون تمیز رو وسط کیک فرو ببرید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادست. یادتون باشه قبل از 20 دقیقه در فر رو باز نکنید وگرنه پف نمی کنه. وقتی کیک ها پخت، از فر بیرون بیارید ده دقیقه صبر کنید تا خنک بشه بعد از قالب خارجش کنید و روی توری سیمی بزارید تا خنک بشه. بین دولایه می تونید از خامه یا کرم گاناش یا نوتلا استفاده کنید و روی کیک رو هم می تونید باز با خامه یا گاناش یا سس شکلات بپوشونید و بعدش به دلخواه خودتون تزئینش کنید و برای تولد یا هر مناسبت یا بی مناسبتی دیگه ای نوش جان کنید.

    نکته: شکر بهتره پودری باشه. شکر های دانه درشت کامل توی مایع حل نمیشن و موقع پخت بوی سوختگی شکر به مشام میاد که اصلا جالب نیست. مقدار شکر رو هم می تونید کم کنید اما دقت کنید که ممکنه کیک تلخ بشه چون کاکائوی زیادی دارد

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    رزت دارچینی شیرینی ویژه عید نوروز

     مواد لازم

    آرد 150 گرم

    دارچین نصف قاشق چایخوری

    کره نرم شده 100 گرم 

    پنیر خامه ای 50 گرم

    شکر 90 گرم

    وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    طرز تهیه

    شکلات چیپسی به مقدار لازم

    کره و پنیر خامه ای و شکر را با همزن برقی خوب بزنید تا به شکل کرم در آید. زرده تخم مرغ و وانیل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. آرد و دارچین را با هم مخلوط و به مواد فوق اضافه کنید.

    مواد آماده شده را داخل قیف با ماسوره شکوفه ریخته و با فاصله 2 سانت از هم روی سینی چرب شده ریخته و روی آنها را با شکلات چیپسی تزیین کرده و داخل فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه بگذارید تا به مدت 20 دقیقه بپزد و زیر شیرینیها کمی طلایی شود.

    رزت به معنای گل سرخ کوچک میباشد.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نان_نارگيلی

    مواد لازم:

    خمیرمایه‌ خشک فوری یک قاشق چايخوري 

    آب ولرم نصف پیمانه 

    شکر یک‌ششم پیمانه

    نمک نصف قاشق چ 

    روغن‌مایع یک‌چهارم پیمانه 

    تخم‌مرغ 2 عدد 

    آرد حدود دو پیمانه یا بیشتر

    موادمیانی:

    پودر نارگیل یک پیمانه 

    کره‌ ذوب شده 3 قاشق س 

    عسل 5 قاشق سوپخوري

    برای روی نان: 

    پودر نارگیل به مقدار لازم و نصف یک دونه تخم مرغ

    8طرز تهیه:

    یک قاشق چايخوري از شکر دستور را داخل آب ولرم حل کرده و خمیرمایه را روی سطح آب بپاشید. به آرامی مخلوط کرده و پنج تا ده دقیقه کنار بگذارید تا عمل کرده و کف مانند شود. 

    در این فاصله بقیه شکر، نمک و روغن مایع را با چنگال مخلوط کنید. یکی از تخم‌مرغ ها را به صورت کامل به این مواد افزوده و تخم‌مرغ بعدی را در پیاله‌ کوچک دیگری شکسته و با چنگال هم بزنید تا یکدست شود. نصف آن را به مواد فوق افزوده و بقیه را برای رویه‌ نان کنار بگذارید. 

    مواد فوق را با قاشق یا چنگال هم بزنید تا یکدست شده و تخم‌مرغ‌ها از لختگی خارج شوند. 

    خمیرمایه‌ عمل آمده را به این مواد اضافه کرده و بلافاصله مقداری آرد به مواد اضافه نموده و مخلوط کنید. آرد را بتدریج به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و ورز دهید تا چسبندگی آن گرفته شود و خمیر نرم، لطیف و یکدستی به دست آید. یا اینکه مثل من صد بار خمیر را روی سطح کار بکوبید.  دقت کنید آرد زیاد به خورد خمیر ندهید. 

    خمیر آماده شده را داخل ظرفی با گنجایش کافی (سه برابر حجم خمیر) که با یک قاشق چ روغن مایع چرب کرده‌اید، قرار داده و خمیر را یک دور در کاسه بگردانید تا تمام سطح خمیر چرب شود. 

    روی خمیر را با دستمال نخی تمیزی پوشانده و در جای نسبتا گرم کنار بگذارید تا استراحت کرده و حجم آن دو برابر شود. دقت کنید در فصول سرد سال عمل آمدن خمیر بیشتر از فصول گرم زمان می برد. به همین دلیل عجله نکنید و تا زمانی که حجم خمیر دو برابر نشده است، مراحل را ادامه ندهید. 

    در فاصله استراحت خمیر مواد میانی را به این ترتیب آماده کنید:

    تمام مواد میانی را داخل غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به صورت خمیری چسبناک درآید. در صورت عدم دسترسي به غذاساز مواد را با چنگال مخلوط كنيد. مواد مياني را به ده قسمت مساوي تقسيم كنيد.

    بعد از آماده شدن خمیر، پف آن را به آرامی با مشت خود خوابانده و آن را به ده چانه‌ مساوی تقسیم کنید. بهتر است براي يكدست شدن كار از ترازو استفاده كنيد. هر چانه را به کمک وردنه به شکل دایره باز کرده و یک قسمت از مواد میانی را وسط آن قرار دهید و در طول خمير پخش كنيد. دو لبه‌ خمير را روي مواد مياني تا زده و خمير را لوله كنيد و از این قسمت روی سینی چرب شده قرار دهيد. 

    براي مدل توپي نيز بعد از گذاشتن مواد مياني در وسط خمير لبه هاي خمير را روي هم تا كرده و چهار گوشه‌ی ايجاد شده را هم به صورت ضربدري به هم بچسبانيد تا مواد مياني كاملاً در وسط خمير قرار بگيرد. خمير را از قسمت چسبانده شده روي سيني بچينيد. 

    بعد از اتمام کار روی نان‌ها را مجددا پوشانده و حدود نیم ساعت دیگر استراحت دهید تا حجم نان‌ها دوبرابر شده و پف کنند. 

    بعد از استراحت دوم، روی نان‌ها را با قلم‌مو از تخم‌مرغی که کنار گذاشته بودید مالیده و پودرنارگیل بپاشید. نان‌ها را به مدت بیست دقیقه در فر گرم شده با دمای صد و هشتاد درجه سانتیگراد بپزید تا روی نان کمی تغییر رنگ داده و طلایی شود. نان‌ها را بعد از خارج کردن از فر روی توری سیمی خنک کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۰:۱۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    سوهان بادامی  مخصوص_عید_نوروز  

    مواد لازم برای 18عدد

    بادام خرد شده  70 گرم 

    کره پاستوریزه  55 گرم 

    آرد سفید گندم  40 گرم 

    شکر  100 گرم 

    خامه ی پاستوریزه  2 قاشق غذاخوری (30 گرم ) 

    وانیل  یک هشتم قاشق چای خوری

    روش تهیه

     کره  در یک ظرف روی حرارت ذوب کنید. بادام ، آرد ، شکر ، خامه و وانیل را به کره ی ذوب شده اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط نمایید. سینی فر را با مقداری روغن چرب کنید و به وسیله ی قاشق چای خوری از مایه بردارید و روی سینی بریزید. این کار ار تکرار کنید تا مایه تمام شود. سوهان ها را در طبقه ی وسط فری که از قبل با حرارت 190 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 8-5 دقیقه قرار دهید تا قطر سوهان 6 سانتی متر شده و خشک و طلایی شوند. سپس به وسیله ی کاردک فلزی سوهان ها را از سینی جدا کنید و در روی پنجره ی فلزی قرار دهید تا خنک و خشک شود.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی رولتی تابه ای👇

    از سری شیرینی های بدون فـــــــر 

    مواد لازم برای۳ نفر:

    تخم مرغ   ۲ عدد

    آرد   ۵۰ گرم

    بیکینگ پودر   ۱/۲ قاشق چای خوری

    شکر   ۵۰ گرم

    خامه قنادی یا خامه فرم گرفته   به مقدار لازم

    وانیل‏   ۱/۴ قاشق چای خوری

    طرز تهیه:

    ۱- تخم مرغ و وانیل و شکر را آنقدر با همزن زده تا پوک و سبک شود و حجم مواد دوبرابر شود.

    ۲- سپس آرد و بیکینگ پودر را ۳بار الک کرده و به مواد اضافه کرده و با لیسک آرام هم بزنید تا مخلوط شود.

    ۳- تابه دوطرفه را با کمی روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مواد رولت را بریزید و صاف کنید 

    ۴- حرارت باید بسیار کم باشد. سپس ۱۰ دقیقه یک طرف و ۵ دقیقه طرف دوم را بپزید. 

    ۵- بعد از پخت روی حوله نمناکی کاغذ روغنی بگذارید نان رولت را درون آن قرار داده و به آرامی رول کنید. 

    ۶- بگذارید کنار تا سرد شود سپس بازکرده خامه کشی کنید. 

    ۷- میتوانید از انواع مغز ها و موز و شکلات لای رولت بریزید رول کنید. 

    ۸- کاغذ روغنی را دور رولت بپیچید و در یخچال بگذارید وقتی خوب سرد شد آماده میل کردن است. 

    سایر نکات :

    میتوانید در صورت نیاز با چاقوی خیس شده حلقه حلقه کرده و نیمه بالای رولت را کمی خامه زده و روی آن را با مغز گردو و پسته و کاکائو تزیین کنید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان