پای_سیب_قالبی
اگر پای سیب خوشمزه وخوش طمع مثل مال قنادی ها میخواهید پیشنهاد میکنم حتما با این دستور درست کنید 😋😋🍰
مواد لازم
سیب (١عدد )
آرد (یک و نیم لیوان )
شکر (٣/۴لیوان )
ماست (١/٢لیوان )
روغن مایع (١/۴لیوان )
کره(١/۴لیوان)(تو دمای محیط بزارید تا نرم شه )
تخم مرغ (٢عدد)
بکینگ پودر (١ق م)
وانیل (باندازه نوک چاقو )
دارچین (١ق غ)
پودر قند (٢ق غ)
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
١_ابتدا پوست سیب رو گرفتم و برش حلقه ای زدم
٢_حالا پودر قند و دارچین رو روش پاشیدم و یه کوچولو اینرو اونروش کردم تا سیب با دارچینو پودر قند خوب آغشته شه و کنار گذاشتمش
٣_حالا کف قالب مورد نظر (من از قالبهای مافین استفاده کردم )رو با روغن جامد کاملا چرب کردم و کنار گذاشتم
۴_بعد درون یه کاسه ی گود شکر +زرده تخم مرغ +وانیل رو مخلوط کردم و با همزن برقی ۵دقیقه کاملا زدم تا کرمی شه (تنبلی نکنید ۵دقیقه بزنید )
۵_سپس ماست رو اضافه کردم و دوباره هم زدم
۶_و بعد روغن مایع و کره رو هم اضافه کردم و مجددا با همزن زدم
٧_حالا دسته های همزن رو جدا کردم و کاملا شستم و خشک کردم
٨_و سفیده ها رو با همزن زدم تا پف کنه
٩_و حالا آرد +ب پ رو که سه بار الک کرده بودم رو به مایه کیک کم کم اضافه کردم و با لیسک بصورت دورانی هم زدم (خیلی کم هم بزنید )
١٠_و بعد سفیده رو به ارامی به مایه کیک اضافه کردم و به ارامی هم زدم (تند تند نزنیدا )
١١_سپس مقداری از این مایه کیک رو به آرامی درون قا لب مافین ریختم
١٢_و یه حلقه از سیب رو روش گذاشتم
١٣_و بعد مجددا روی سیب مقداری از مایه کیک روریختم
١۴_و درون فر با حرارت ١٧۵و بمدت ٢٠دقیقه بگذارید
نکته١:چون درجه حرارت فر ها با هم کمی فرق میکنه با نوک چاقو امتحان کنید اگه نوک چاقو رو داخل کیک در حال پخت زدید و چیزی از مایه کیک بهش نچسبید که کیکتون امادست و بعد اینکه خنک شد تو پودر قند غلطوندم .