خانه
690K

انواع کیک و شیرینی

  • ۰۷:۳۷   ۱۳۹۳/۹/۱۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست


    انواع کیک و شیرینی
  • leftPublish
  • ۲۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    مافین موز

        آرد دو و نیم پیمانه

        جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

        بکینگ پورد 1قاشق چایخوری

        دارچین 1 قاشق چایخوری

        نمک خیلی کم

        جوز هندی 1/4 قاشق چایخوری

        موز رسیده 5 عدد

        ماست 1/3 پیمانه

        عسل 1/2 پیمانه

        تخم مرغ 2 عدد

        وانیل 1 قاشق چایخوری

        گردو خرد شده نصف پیمانه

    طرز تهیه:

    قبل از همه فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شه. مواد خشک شامل آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین و جوز هندی و نمک رو در یک کاسه بزرگ بریزید و کاملا مخلوط کنید.

    مواد تر شامل ماست، عسل، تخم مرغ، وانیل رو به همراه موز ها در غذا ساز بریزید و باهم میکس کنید تا کاملا مخلوط بشن و مایعی بدست بیاد. اگر هم غذا ساز نداشتید، موز ها رو پوره کنید و تخم مرغ و وانیل رو باهم با چنگال یا ویسک خیلی سریع و قوی بزنید تا کمی کف کنه و با ماست و عسل و پوره موز مخلوط کنید و باز کمی با ویسک بزنید تا مایع یک دستی بشه.

    مواد تر رو به کاسه مواد خشک اضافه کنید و گردو ها رو هم اضافه کنید و با ویسک مخلوط کنید.

    مایع مافین رو در قالب های دلخواهتون بریزید. (میتونید از کپسول های آماده مافین استفاده کنید). اگه هم از قالب های فلزی یا سیلیکونی استفاده میکنید، حتما قالب رو چرب کنید و آرپاشی کنید یا راحت تر اینکه از کاغذ روغنی استفاده کنید. از اونجا که این مافین هچ نوع کره و روغنی نداره، به قالب میچسبه و براتون درد سر میشه.

    بعد هم در فر قرار بدید تا حدود 25 دقیقه بپزه. البته این زمان با توجه به فر شما میتونه متغیر باشه. پس بعد از 20 دقیقه حتما برید سراغش و با خلال دندون تست کنید. اگه تمیز بیرون اومد مافین شما حاضره و احتیاجی نیست بیشتر در فر بمونه.

    انواع کیک و شیرینی
  • ۲۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_شکلاتی_آلمانی

    کیک های شکلاتی آلمانی بسیار پرشکلات و خوشمزه هستند. این یه مدلشه:

    مواد لازم:

    شکلات 100 گرم

    آرد سفید قنادی 2 پیمانه

    جوش شیرین 1 قاشق چای خوری

    نمک ¼ قاشق چای خوری

    کره نرم شده و به دمای محیط رسیده 200 گرم

    شکر 1 و ½  پیمانه

    تخ مرغ درشت 4 عدد 

    وانیل 1 قاشق چای خوری

    باترمیلک 1 پیمانه

    طرز تهیه: ابتدا برای تهیه باتر میلک 2 قاشق غذاخوری آب لیمو یا سرکه سفید رو توی لیوان ریخته روش یک پیمانه شیر بریزید و اجازه بدید به مدت یک ربع ساعت بمونه تا باتر میلک درست بشه. تا باتر میلک آماده بشه فر رو روی 180 درجه سانتی گراد روشن کنید . دو عدد قالب گرد 23 سانتی را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید. شکلات ها را خرد کرده داخل ظرفی بریزید و توی مایکروفر با حداکثر قدرت قرار بدید دائم چک کنید وقتی نیمی از شکلات آب شد از مایکروفر در بیارید و همش بزنید تا بقیه شکلات هم با حرارت اون قسمت ذوب شده آب بشه . یا اگه مایکروفر ندارید همین کار رو روی بخار آب انجام بدید. دقت کنید شکلات رو زیاد حرارت ندید نیمی از شکلات که روی حرارت آب بشه کافیه و بقیش باید با حرارت همون قسمت آب شده ذوب بشه  .آرد را همراه نمک و جوش شیرین الک کنید . زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید . کره را همراه شکر بزنید تا سبک شود. زرده تخم مرغ را به کره اضافه کنید. در حد مخلوط شدن مواد را بزنید. وانیل و شکلات ذوب شده خنک شده را هم اضافه کنید . نیمی از آرد را اضافه کنید و چند ثانیه بزنید سپس نیمی از باتر میلک را اضافه کنید دوباره نیم دیگر آرد و در آخر بقیه باتر میلک. بعد از اضافه کردن هرکدام چند ثانیه مواد را بزنید. پره های همزن را خوب بشویید و خشک کنید. سفیده ها را بزنید تا فرم گرفته از ظرف نریزد. سپس سفیده زده شده را کم کم به مواد اضافه کرده بدون همزن و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب ها ریخته به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر 180درجه قرار دهید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۲۳:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    نکات مهم در مورد پخت کیک

    - برای تهیه کیک ، قبل ازاینکه مواد کیک را آماده کنیم، فر را روشن می کنیم تا خوب گرم شود.

    - برای‌ اینکه‌ کیک‌ خوب‌ پف‌ کند، باید سفیده ‌و زرده‌ تخم‌ مرغ‌ را جدا کرده و هر کدام را در ظرف جداگانه‌ خوب‌ هم بزنیم.

    - زمانیکه‌ آرد را به مواد کیکمان اضافه‌ می‌کنیم، نباید زیاد مواد را هم‌ بزنیم، با قاشق‌ به‌ آرامی‌ مواد را در یک‌ جهت‌ مخلوط می کنیم تا پف‌ سفیده‌ نخوابد.

    - آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک می کنیم تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

    - بهتر است بیکینگ پودردر یخچال نگهداری شود تا خاصیت خود را از دست ندهد.

    - بیکینگ پودر  و آرد را با هم الک کرده، و بعد از اضافه کردن آن ها به مواد کیک، مخلوط را زیاد هم نمی زنیم.

    - برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.

    - سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی خشک می شود.

    - اگر مقدار مایعاتی که برای تهیه کیک در نظر گرفته شده،  به دقت اندازه گیری نشود و مقدار مایعات مورد استفاده، کم یا زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر میزان مخلوط کردن مواد از حد معمول کمتر یا بیشتر شود، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر هنگام مخلوط کردن مواد، ترتیب افزودن آنها رعایت نشده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه شده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.

    - اگر فاصله زمانی مخلوط کیک آماده شده، و زمان قراردان آن در فر زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند.

  • ۲۳:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرعسلی 

    شیر عسلی:شاید تو بعضی شیرینی ها و مخصوصآ کیکها شنیده باشید که شیر عسلی جز مواد لازم به کار میره .بلاخره منم تو خونه درست کردم همیشه فکر میکردم با عسل مخلوطه ولی امروز فهمیدم که نه اصلآ عسلی در کار نیست.مواد لازمش دو لیوان شیر و دو سوم لیوان شکر و 20 گرم کره است.این کار نیاز به حوصله زیاد می خاد من حدود یک ساعت تا یک ساعت و ربع براش وقت گذاشتم ابتدا ماهیتابه پهن و چدن را انتخاب کردم شیر را داخلش ریختم همراه شکر و گذاشتم روی شعله باید شعله ملایم باشه شیر نباید جوش بزنه وچند دیقه به چند دیقه هم بخوره اگه ته گرفت ظرفشو عوض کنید یا اصلا موقع هم زدن ته را جدا نکنید از دیواره ها هم جدا نکنید ولی باید حواستون باشه که ته نگیره.باید اینقدر رو شعله بمونه که به غلظت برسه وقتی غلیظ شد کره را اضافه کنید و کمی دیگر باشه تا کره مخلوطش بشه و رنگش زرد تر بشه .گاهی شنیدم پودر دارچین هم اضافه می کنند ولی من نکردم.این شیر عسلی وقتی خنک بشه قابل استفاده است و بسیار خوشمزه.اگه جایی شنیدید شیر عسلی گفته روی کیک بریزید حتمآ با کمی شبر ساده و خامه صبحانه مخلوط کنید و بریزید روی کیک و بگذارید یک شب داخل یخچال جا بیفته بسیار خوشمزه.در ضمن شیر عسلی را میشه داخل ظرف در بسته داخل یخچال تا یه مدت طولانی نگه داری کنید

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۲:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شيرينى بیسکوئیت 

    ارد   دو پیمانه 

    کره 100 گرم 

    پودر قند نصف پیمانه 

    وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 

    تخم مرغ کامل  یک عدد 

    هل یک چهارم قاشق چایخوری 

    کره را با پودر قند میزانیم تا پوک و شیریی رنگ بشه بعد یک عدد تخم‌مرغ و وانیل و هل را اضافه می کنیم چند دقیقه میزنیم تا خوب میکس بشه بعد ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم تا جای که خمیر به دست نچسبه مواظب باشید ارد اضافی هم به خمیر ندید خودتان باید متوجه باشید که چقدر باید ارد بزنید چون تخم مرغ ها وزن متفاوت دارند به نسبت ارد باید زد یکم که خمیر به دست نچسبه و لطیف هم باشه کافی 

    نکته توی این دستور بكينگ پودر استفاده نمی شه اصلا لازم نیست 

    موقع قالب زدن باید روی کاغذ روغنی باز کنید و قالب بزنید که موقع گذاشتن. توی سینی فر به مشکل بر نخورید یا موقع قالب زدن یکم قالب را به چپ و راست حرکت ملایم دهید و خمیر دور قالب را جدا کنید بعد یکم قالب را روی سطح کار حرکت دهید تا خمیر قالب زده شده داخل قالب بمانه بعد بردارید داخل سینی فر منتقل کنید و انجا بزارید خیلی راحت این ها را گفتم چون خیلی ها مشکل دارند برای قالب زدن و انتقال بیسکوئیت به داخل سینی.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۰۸:۳۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کاپ کیک دبل چاکلت 

    کاپ کیک را این بار به صورت دبل چاکلت درست کنید

    کاپ کیک یکی از خوشمزه ترین انواع شیرینی و کیک است که طرفداران زیادی دارد. یکی از خوشمزه ترین انواع کاپ کیک، کاپ کیک شکلاتی است.

     

    مواد لازم برای کاپ کیک دبل چاکلت :

     آرد 150 گرم

    پودر کاکائو  160 گرم

     شکر  125 گرم

     شیر  350 میلی‌لیتر

    تخم‌مرغ زده شده 2 عدد

    کره آب شده 150 گرم

    بکینگ پودر 4 قاشق چایخوری سرصاف

    وانیل 1/8 قاشق چایخوری

    شکلات چیپسی به میزان لازم (حدودا 150 گرم)

    خمیر فوندانت جهت تزیین به میزان لازم

    روش تهیه کاپ کیک دبل چاکلت :

    آرد، بکینگ‌پودر، وانیل و پودر کاکائو را در ظرفی الک کنید. شکر را به آن اضافه کرده، در مرکز آن یک گودی ایجاد کنید. شیر، تخم‌مرغ و کره ذوب شده را هم بیفزایید و به مدت 3 الی 4 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

    بعد چیپس شکلات را اضافه کنید و مواد را درون قالب‌های کاغذی مخصوص کاپ‌کیک بریزید. سه چهارم هر قالب کاغذی را پر کنید و در فر 200 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه بگذارید.

    5 دقیقه بعد از خارج کردن کاپ کیک‌ها از فر می‌توانید از کاغذ جدا کنید و در کاپ‌های تزیینی بچینید یا به دلخواه با فوندانت و گل‌های شکری روی کاپ‌ کیک‌های شکلاتی را تزیین کنید. از خامه فرم گرفته شکلاتی یا پودرقند هم می‌توانید برای تزیین استفاده کنید. فقط به خاطر داشته باشید، کاپ‌کیک‌ها باید کاملا خنک شوند و سپس تزیین کنید.

    نکته:

    به دلخواه می‌توانید علاوه بر چیپس شکلات از گردوی خردشده یا فندق تست شده نیز برای درون کاپ‌کیک‌ها استفاده کنید.

    🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀

    انواع کیک و شیرینی
  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_آپ_ساید_داون_آناناس

    کیک های آپ ساید داون یا وارونه به کیک هایی گفته میشه که کف قالب میوه گذاشته میشه و بعد از برگردوندن قالب میوه ها روی کیک قرار میگیرن. 

    مواد لازم: 

    کره 50 گرم

    شکر قهوه ای 1 پیمانه

    کمپوت آناناس حلقه ای

    کمپوت گیلاس یا آلبالو

    طرز تهیه:

    برای تهیه این کیک از هر کیک دلخواه میتوانید استفاده کنید. #کیک_کره ای گزینه مناسبی است. 

    کره را داخل قالب دلخواه ریخته داخل فر قراردهید تا کره ذوب شود. سپس شکر قهوه ای را به طور یکنواخت روی کره داخل قالب بریزید. آناناس را کف قالب چیده وسط هر کدام از آناناس ها یک عدد گیلاس یا آلبالو قرار دهید. در صورتی که به گیلاس و آلبالو دسترسی ندارید به سادگی آن را حذف کنید. مواد کیک مورد نظر خود را آماده کنید. میتوانید داخل کیک خود از اسانس آناناس استفاده کنید. مواد کیک را داخل قالب روی آناناس ها ریخته داخل فر قراردهید تا بپزد. پس از پخت قالب را از فر خارج کرده دور کیک را با چاقو آزاد کنید . تا کیک داغ است ظرفی را روی قالب قرارداده قالب را برگردانید و به مدت 5 دقیقه به حال خود رها کنید . پس از 5 دقیقه میتوانید قالب را از کیک جدا کنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_وانیلی

    آرد دو و نيم ليوان

    بيكيگ پودر دو و نيم ق چ

    جوش شيرين 1 ق چ

    تخم مرغ 4 عدد

    شكر يك و نيم ليوان

    وانيل دو و نيم ق چ

    روغن 1 ليوان

    ماست 1 ليوان فر را روی 180 درجه روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید. آرد را همراه جوش شیرین و بیکینگ پودر سه بار الک کنید.

    تخم مرغ ها را میزنیم تا کف کنه سپس شکر را اضافه کرده انقدر میزنیم تا سفید و کشدار شود. وانیل و روغن را اضافه کرده در حد مخلوط شدن میزنیم نصف ماست رو میریزیم و نصف آرد رو میریزیم  و در حد مخلوط شدن میزنیم دوباره نصف دیگه ماست و نصف دیگه آرد رو میریزیم و در حد مخلوط شدن مواد رو میزنیم مواد رو داخل قالب ریخته در فر 180 درجه از پیش گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید. مدت زمان پخت بستگی به اندازه و جنس قالب داره 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    شیرینی شکل قو

    مواد اولیه :

    تخم مرغ طرز تهیه شیرینی به شکل قو 2 عدد (زرده تخم مرغ دوم را کنار بگذارید)

    شکر 2 فنجان کوچک

    جوش شیرین 1 قاشق چایخوری

    شیر طرز تهیه شیرینی به شکل قو 1 فنجان کوچک

    لیمو ترش 1 عدد

    وانیل 1 قاشق چایخوری

    آرد 100 گرم

    کره 20 گرم

    شکر پودری 150 گرم

    روغن نباتی 1 فنجان کوچک و نیم

    طرز تهیه:

    ابتدا تخم مرغ ها را خوب بزنید و جوش شیرین را اضافه کنید که در شیر حل شود. سپس وانیل و مقداری عصاره پوست لیمو در مخلوط بریزید. آرد را اضافه کنید تا یک خمیر نرم داشته باشید. بگذارید خمیر 1 ساعت یک جای گرم بماند سپس دوباره ورز دهید و باز هم آرد اضافه کنید. وقتی برای پهن کردن آماده شده آن را روی میز کاری پهن کنید.

    یک لیوان بلند بردارید و داخل خمیر دایره هایی به وجود بیاورید که بعد از اتمام کار تبدیل به قو می شوند.

    ابتدا دایره را از وسط تا کنید. سپس با یک چاقو طبق تصویر جاهای خاصی از خمیر را برش دهید. برش ها را همانطور که در تصویر می بینید در بیاورید تا گردن، سر و دم قو را درست کنید. همین روش را برای باقی دایره ها هم تکرار کنید.

    در آخر کار زرده تخم مرغ را با قلم مو روی آنها بمالید. با استفاده از خرده شکلات چشم های آنا را پر کنید.

    سپس روی کل قو شکر بپاشید. فر را با دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد داغ کنید و شیرینی ها را تا زمانی که طلایی رنگ بشوند در آن بپزید.

    انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی انواع کیک و شیرینی

  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

     کیک شکلاتی_بدون_آرد

    یکی از اعضای کانال به دلیل اینکه منع مصرف آرد گندم داشتن درخواست کیک های بدون آرد کردن. و البته لازم نیست حتما منع مصرف آرد داشته باشید تا این کیک ها رو درست کنید. هرکسی به کیک پزی علاقه منده و دوست داره دستورات مختلف رو امتحان کنه میتونه این کیک رو درست کنه.

    دستور از نایجلا:

    مواد لازم:

    شکلات تیره بالای 70 درصد 250 گرم

    کره 125 گرم

    تخم مرغ درشت 6 عدد

    پودر قند 175 گرم

    رنده پوست یک عدد پرتقال

    طرز تهیه:

    فر را روی 180 درجه روشن کنید. قالب گرد 23 سانتی را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید.

    شکلات را روی بخار آب یا داخل مایکروفر ذوب کنید و تا گرم است کره را داخل شکلات بریزید تا با حرارت شکلات ذوب شود. 

    زرده و سفیده چهار عدد از تخم مرغ ها را جدا کنید. چهار عدد زرده جدا شده را به دو تخم مرغ کامل اضافه کنید. ¼ پیمانه از پودر قند را به زرده ها اضافه کرده با همزن بزنید شکلات را به تدریج به این مایه اضافه کنید. رنده پوست پرتقال راهم اضافه کنید. 

    سفیده ها را در ظرفی جداگانه بزنید و پودر قند باقیمانده را قاشق قاشق به آن اضافه کنید تا جایی که سفیده کاملا فرم بگیرد. سفیده ها را کم کم و با قاشق به مواد شکلاتی اضافه کرده با لیسک مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 35 تا 40 دقیقه داخل فر 180 درجه از پیش گرم شده بپزید.

    انواع کیک و شیرینی

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک سیب و دارچین

    آرد دو لیوان

    روغن نصف لیوان

    شکر یک لیوان

    تخم مرغ ٣عدد

    شیر یک سومه لیوان

    ماست یک سومه لیوان

    بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری

    جوش شیرین یک سوم قاشق مربا خوری

    وانیل یک قاشق مربا خوری

    سیب چهار عدد

    دارچین 

    طرز تهیه:

    اول سیب هارو پوست میکنیم و نازک برش میزنیم

    فر را روشن میکنیم تا گرم شود,

    بعد قالب را کاغذ روغنی میندازیم و چرب میکنیم و آردی میکنیم.

    آرد و بکینگ پودر و جوش شیرین را سه بار الک میکنیم.

    بعد در یک کاسه ی بزرگ شکر و روغن را خوب میزنیم تا رنگش روشن شود.

    بعد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و وانیل  و هر کدومو از تخم مرغ ها رو یک دقیقه هم میزنیم و بعد شیر و ماست را اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم, 

    بعد مخلوط آرد را در سه مرحله داخل مایه میریزیم و آرام هم میزیم , 

    بعد کفه قالب را برش های سیب میچینیم و رویه سیب ها رو دارچین الک میکنیم و نصفه مایه کیک رو میریزیم رویه سیبها و مایه را صاف میکنیم .

    دوباره رویه مایه کیک برشهایه سیب میچینیم و باز دارچین رویه سیبها میپاشیم , و مایه میک میریزیم , و در فر از قبل گرم شده با درجه ی ١٧٠  درجه به مدت ۵٠ دقیقه بپزد , البته حرارت فرها با هم فرق میکنه ,,

    انواع کیک و شیرینی
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کوکی_رنگین_کمان_سورپرایز

    اگر می خواهید برای شب یلدا و یا روز ولنتاین یه بیسکوییت شیک و خوشمزه داشته باشید، امروز نوعی کوکی رنگین کمان رو در نظر گرفتیم که برخلاف ظاهرش خیلی هم راحته.

    مواد لازم برای تهیه کوکی

    آرد ۴۰۰ گرم

    کره ۲۲۰ گرم

    پودر قند ۱۷۵ گرم

    وانیل مقداری

    جوش شیرین یا بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

     تخم مرغ ۱ عدد

     نمک ۱ قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    پودر قند و کره نرم شده ( به دمای اتاق رسیده و حالت نیمه آب پیدا کرده) را با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا مواد یکدست شوند ( تخم مرغ و کره باید هم دمای محیط باشند ).

    آرد ، بکینگ پودر و نمک را مخلوط و چند بار الک کنید، این کار به دلیل سبک شدن و پف کردن خمیر هستش پس حتما با الک شیرینی پزی این کار را ۲ یا ۳ بار انجام دهید. سپس کم کم به مواد قبلی اضافه نمایید و آرام مخلوط کنید ، پس از اینکه مواد مخلوط شدند با دست کمی خمیر را ماساژ دهید تا یکدست شود، اصلا لزومی به ورز زیاد نیست چون خمیر سریع به روغن می افتد و کار خراب می شود.

    خمیر را به قسمت های مختلف تقسیم کرده و رنگ های رنگین کمان را با رنگ خوراکی ایجاد کنید و قسمتی از خمیر را ساده نگه دارید.خمیرها را داخل نایلون قرار داده و  به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    کوکی رنگین کمان ویژه یلدا و ولنتاین

    سپس روی سطح کار کاغذ روغنی قرار دهید و روی ان کمی آرد بپاشید لزوما کاغذ روغنی هم لازم نیست می تواند سطح صاف و تمیزی را برای این کار انتخاب کنبد و خمیر را به قطر ۱-۲ سانتیمتر پهن کنید. خمیر های رنگی را مطابق ترتیب رنگ های رنگین کمان روی یکدیگر قرار داده و با کاتر قلب برش دهید.

    کوکی رنگین کمان ویژه یلدا و ولنتاین

    کوکی رنگین کمان ویژه یلدا و ولنتاین

    سپس خمیر ساده را باز کرده و قلب های رنگی را به صورت موازی و پشت هم داخل خمیر قرار داده و خمیر را درو آنها به آرامی رول کنید. فشار بیش از اندازه سبب به خوردن شکل قلب ها خواهد شد.

    کوکی رنگین کمان ویژه یلدا و ولنتاین

    مهم : سپس داخل ترافل بغلطانید و برش بزنید. این برای زیبایی کار حتما لازم است و حتما باید قبل از پخته شدن داخل فر باشد

    درون سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بیسکوییت ها را با فاصله روی کاغذ بچینید سپس سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت ۵ – ۱۰ دقیقه ( بسته به نوع فر ) بپزید.

    پس از پخت بیسکوییت ها بسیار ترد و شکننده هستند ، باید اجازه دهید بیسکوییت ها به مدت ۳ – ۵ ساعت در سینی بمانند تا خنک شوند سپس به ظرف اصلی انتقال دهید ، این بیسکوییت ها برای مدت چند ماه هم به راحتی قابل مصرف می باشند.

    فراموش نکنید حتما،کره و تخم مرغ را حدود ۱-۲ ساعت قبل از آماده سازی شیرینی بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای اتاق برسند

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    مواد لازم برای تهیه شیرینی کره ای 

    کره 150 گرم

    پودر قند 150 گرم

    تخم مرغ یک عدد

    وانیل 1 ق چ

    آرد شیرینی پزی 200 گرم

    طرز تهیه :

    کره رو از یک ربع قبل بذارید توی دمای محیط تا نرم بشه. روی حرارت نذارید تا کاملا ذوب بشه. تنها کافیه که نرم و قابل هم زدن شده باشه. بعد 30 ثانیه ای با همزن بزنید تا یک دست بشه. بعد پودر قند رو الک کنید و اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش روشن (کرم رنگ) و بافتش کاملا یک دست بشه.

    حالا تخم مرغ و وانیل رو با هم با چنگال میزنیم و به موادمون اضافه میکنیم و باز با همزن میزنیم تا کاملا یک دست و پفی بشه. بعد هم همزن رو میذاریم کنار و آرد رو الک میکنیم و کم کم به موادمون اضافه میکنیم و با لیسک یا قاشق مخلوط میکنیم. کمی که سفت شد میتونید از دستتون برای مخلوط کردن استفاده کنید. دقت کنید که شلی و سفتی خمیر بستکی به قالبی داره که استفاده میکنید. مثلا اگر از قیف استفاده میکنید کمی شل تر باشه بهتره. در هر صورت اگر احتیاج بود میتونید آردش رو کم و زیاد کنید. این رو هم در نظر داشته بشید که آرد بیش از حد به خورد مواد ندید تا شیرینی خوشمزه تری داشته باشید.

    بعد هم بذارید روی کاغذ روغنی و  در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه و وقتی روش کمی طلایی شد از فر خارجش کنید و بذارید سرد شه و بعد توی ظرف بچینید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    کیک پرتقال

    آرد 2 و نیم لیوان 

      شکر 1 و نیم لیوان 

      تخم مرغ 3 عدد  

     بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

    آب پرتقال 2/3 لیوان  

      روغن 2/3 لیوان 

      نمک 1/8 قاشق چایخوری  

      پوست پرتقال مقداری

    طرز تهیه : روغن و شکر را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید تا شکر حل شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود سپس مقدار کمی رنده پوست پرتقال نیز اضافه کنید.

    آرد ، نمک و بکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و چند بار الک نمایید سپس قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید ، اب پرتقال را نیز در این فاصله اضافه کنید ( به این صورت که کمی آرد و کمی اب پرتقال مجدد کمی ارد و کمی اب پرتقال و … تا تمام شوند ، یکنواخت و آرام مخلوط کنید ).🍊🍊🍊🍊🍊🍊

    ته قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب کیک را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( 30 دقیقه اول پخت در فر را برای چک کردن باز نکنید ).

    پس از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس از قالب خارج کنید و روی ان پودر قند بپاشید ، برش بزنید و به همراه خامه و … سرو کنید.

    🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊🍊

    نکته ها : در صورت تمایل میتوانید مقداری کشمش یا گردوی خرد شده به مایه کیک اضافه کنید ، این کیک بسیار خوشمزه و تهیه ان بسیار آسان است.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۳:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #شکلات برزیلی

    موادلازم :

    شیرعسل :۱ قوطی

    پودر کاکائو:۵ قاشق غذاخوری

    کره :۲ قاشق غذاخوری

    ترافل برای تزئین

    طرزتهیه:

    شکلات یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها است در این مطلب طرزتهیه شکلات برزیلی قرار داده شده است.

    ابتدا شیرعسلی را همراه با پودرکاکائو و کره در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ و به صورت خمیری نرم شود حالا مخلوط شکلات غلیظ شده را درون ظرفی که چرب کرده اید بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا خنک شود و خودش را بگیرد

    بعد از اینکه مواد شکلات خنک شد دست خود را چرب کنید و از خمیر بردارید و در دست خود گرد کنید سپس در ترافل شکلاتی بغلطلنید و در کاغذهای مخصوص شکلات قرار دهید.

    در صورت تمایل می توانید به جای پودر کاکائو و کره از یک بسته شکلات تلخ استفاده کنید برای تزیین شکلات برزیلی نیز می توانید به جای ترافل شکلات ها را در پودر پسته , نارگیل و… بغلطانید و سپس سرو نمایید.

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    طرز تهیه شیرینی الماسی ترکیه 

    مواد لازم :

    کره 200 گرم

    شکر 1 پيمانه

    تخم مرغ 1 عدد

    کاکائو 2 فاشق غذاخوري

    بکینگ پودر نصف قاشق چايخوري

    وانیل يك چهارم قاشق چايخوري

    آرد: ٣ پيمانه

    رویه :

    شکر

    شکلات ذوب شده

    طرز تهیه:

    در کاسه کره  نرم شده  رویش شکر ریخته و با دست هم میزنیم تا شکر در داخل کره حل شود سپس تخم مرغ را ریخته کاکائو  و وانیل و بکینگ پودر را می ریزیم و ارد را هم اضافه کرده و هم مزنیم آنقدر هم میزنیم تاهمه مواد ترکیب و یکدست شود خمیر باید بدست نچسبد از خمیر تکه هایی به اندازه گردو برداشته در دست گرد می کنیم و در شکر غلطانذه و در سینی فر می چینیم و با انگشت اول وسط شیرینی ها فرو کرده تا گود شود در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم و 20 دقیقه می پزیم. وقتی شیرینی ها پخت از فر در آورده  می گذاریم کمی سرد شود و شکلات ذوب شده ریخته رویش  و قسمتهایی  که خالی مانده با قاشق پر میکنیم . .

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    شیرینی های مخصوص نوروز

    شیرینی کرکی

    مواد لازم: 

    پودرقند:200گرم

    آرد برنج:175کرم

    پودربادام:100گرم

    سفیده:1عدد

    پودرکاکائو:1 قاشق سوپ خوری

     روغن جامد:250گرم 

    آردنخودچی:75گرم

     آرد سفید:250گرم

     پودر پسته:100گرم

    زعفران حل شده:1 قاشق سوپ خوری

    روش تهیه:

    ابتدا روغن جامد را با پودر قند زده تا سفید و پوک شود حال آرد ها را الک کرده و اضافه نمایید. حال پودر پسته و بادام را بیافزایید و خوب مخلوط نمایید تا خمیر یکدست و نرمی به دست آید حال خمیررا 3 قسمت کرده و به یک قسمت زعفران حل شده، به یک بخش پودر کاکائو و بخش دیگر را ساده می گذاریم. حال خمیر را در دستگاه بیسکوئیت زن ریخته و دستگاه را در سینی فر کاغذ انداخته شده گذاشته و قالب بزنید سپس روی شیرینی ها را با قلم مو سفیده تخم مرغ زده و کمی پودر پسته یا کنجد یا تخم خرفه  بگذارید.

    سینی فر را در فر از قبل داغ شده قرار دهید.با حرارت 180 درجه برای 12 تا 15 دقیقه تا کمی طلایی شود

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28210 |24368 پست

    کیک_شکلاتی_کاپوچینو

    مواد لازم: كره 150 گرم

    شكلات 50 گرم

    پودر كاكائو يك سوم ليوان

    پودر قهوه فوری 40 گرم

    آب يك و نيم ليوان

    آرد 4 ليوان

    جوش شيرين يك و نيم ق چ

    بيكينگ پودر 1 ق چ

    شكر 2 ليوان

    وانيل 1 ق چ

    تخم مرغ 3 عدد

    شير نصف ليوان

    ماست ربع ليوان

    طرز تهیه: فر را روی 180 درجه روشن کنید. دو عدد قالب گرد 21 سانتی را چرب و آرد پاشی کنید. 

    شکلا رو خورد کرده به روش بن ماری ذوب کنید. کره را جداگانه ذوب کنید. سپس شکلات مذاب رو به کره ذوب شده اضافه کنید. پودر کاکائو و پودر قهوه فوری رو هم اضافه کرده با قاشق هم بزنید تا مخلوط بشن. آب رو هم اضافه کنیدو خوب هم بزنید. آرد رو همراه جوش شیرین و بیکینگ پودر الک کنید. شکر و وانیل رو هم بهش اضافه کنید. حالا سس شکلاتی که درست کرده بودید رو به مخلوط آرد اضافه کنید و فقط در حد ملخوط شدن با همزن دستی بزنیدشیر و ماست و تخم مرغ رو هم اضافه کنیدو فقط در حد مخلوط شدن بزنید. این کیک پف خوبی داره پس مقدار مواد داخل قالب باید از نصف قالب کمتر باشه. مواد رو توی قالب ها بریزید و توی فر 180 درجه به مدت حدود 35 تا 40 دقیقه بپزید

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۳۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    #کرم_کره ای یا #باترکریم

    ما ایرانی ها تنها پوششی که برای کیک میشناسیم خامه هست. البته خامه خوشمزه و سبک تر از کره هست. ولی مقاومت گرمایی کره خیلی بیشتره. برای همین برخی مواقع لازمه برای تزئین کیک از کرم کره ای یا همون باتر کریم استفاده بشه. مخصوصا اگه قصد تزئین کیک با خمیر فوندانت رو دارید حتما باید از کرم کره ای استفاده کنید. چون فوندانت در مجاورت خامه آب میشه و همه زحمتاتون هدر میره. امروز ساده ترین شیوه تهیه باتر کریم رو بهتون آموزش میدم.تنها عیب این کرم اینه که خیلی شیرینه پس حتما باید در کنار یک کیک کم شیرین استفاده بشه.

    #باترکریم_آمریکایی

    مواد لازم:

    کره 200 گرم

    پودر قند الک شده 500 گرم

    وانیل 

    شیر

    تهیه این باتر کریم خیلی آسونه. اول کره رو از یخچال بیرون بزارید تا کاملا نرم بشه و به دمای محیط برسه. بعد کره رو با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه. پودر قند رو یواش یواش اضافه کنید و هم بزنید تا کره سفت بشه و فرم بگیره. اگه دیدید خیلی سفت شده میتونید بقیه پودر قند رو اضافه نکنید. حالا یکی دو قاشق شیر بهش اضافه کنید تا کمی روان تر بشه. مقدار شیر دست خودتونه باید طوری شیر رو اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتون برسید. هرچی که باترکریم سفت تر باشه برای تزئیناتی مثل گل و شکوفه زدن مناسب تره و هرچی روان تر باشه برای پوشش کیک مناسب تره.  در آخر وانیل یا اسانس مورد نظرتون رو اضافه کنید. تا زمان مصرف باید در ظرف دردار داخل یخچال نگه داری بشه.

    نکته: پودر قند باید کاملا نرم باشه پس پودر قند رو چند بار آسیاب و الک کنید تا هیچ زبری احساس نکنید.

    نکته: این باترکریم خیلی شیرینه پس اگه با شیرینی زیاد مشکل دارید درستش نکنید. 

    انواع کیک و شیرینی

  • ۱۴:۴۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19959 |39378 پست

    آقا_گردک

    آب ولرم یک دوم پیمانه

    روغن آب کرده یک پیمانه

    آرد حدودا سه و نیم پیمانه

    جوش شیرین یک چهارم قاشق چایخوری

    روغن برای سرخ کردن

    پودر قند 3 پیمانه 

    پودر هل یک قاشق چایخوری

    پودر پسته یک چهارم پیمانه

    آب و روغن را در ظرف گودی بریزید و آرد و جوش شیرین را با هم مخلوط و به تدریج اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. اگر خمیر سفت بود آب و اگر شل و چسبنده بود آرد اضافه کنید. 

    روی خمیر را با نایلون پوشانده و 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا خمیر جا بیفتد. یک الک را وارونه کنید از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و با دست روی الک به شکل نوارهای بلند و باریکی در آورده و این نوارها را دور انگشت بپیچید و دو لبه را خدب روی هم محکم کنید. 

    حلقه ها را روی کاغذ روغنی یا نایلون بچینید. روغن را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. حلقه ها را در روغن داغ شناور بیندازید تا خوب پف کند. وقتی رنگ آنها طلایی شد حرارت را ملایم کنید تا مغز شیرینی نیز بپزد. سپس شیرینی ها را در صافی قرار دهید. پس از سرد شدن شیرینی آن را در مخلوط پودر قند و پودر هل غلطانده و روی آن پودر پسته بپاشید.

    انواع کیک و شیرینی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان